طرز تهيه ترشي بندري با رب گوجه

دوره مقدماتی php
طرز تهيه ترشي بندري با رب گوجه
طرز تهيه ترشي بندري با رب گوجه

امتیاز دهید


3.5
از

100

ترشی بندری تند و پر ادویه در کنار غذاهای مختلف فوق العاده است. در ادامه طرز تهیه آن را خواهید دید. در تهیه ترشی بندری از سبزیجات مختلف مثل خیار، هویج، بادمجان، سیب زمینی، گل کلم و فلفل سبز استفاده میشود.

 

 

دوره مقدماتی php

طرز تهيه ترشي بندري با رب گوجه

 

طرز تهیه ترشی بندری

 

فلفل های سبز را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شوند ؛ تمرهندی را درون ظرفی گذاشته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید سپس آن را با ابکش ریز صاف کنید و هسته های آن را جدا نمائید.

 

گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید ، هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست کرده و ریز خرد نمائید ، برگ های کرفس را جدا نموده و به اندازه هویج ها خرد کنید.

 

خیارها را همراه با پوست خرد کنید و در ابکش بریزید ؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن از بین برود.

 

موسیرهای خشک را حدود 5 ساعت در آب خیس کنید و در این مدت اب را چند بار تعویض کنید ، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و خرد کنید ، بوته های گل کلم را نیز از هم جدا نموده و ریز خرد کنید.

 

سبزی های معطر را ساطوری کنید و با تمامی مواد بالا مخلوط نمائید.

 

بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل مکعبی خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شوند سپس به همان صورت داغ به بقیه مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نمائید.

 

ادویه مخصوص ترشی ، رب انار ، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی حل شده در سرکه را به مخلوط اضافه کنید سپس مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی ریخته و سرکه را به آن اضافه کنید تا جایی که روی آن را کامل بپوشاند ، نمک هم به میزان دلخواه به ترشی اضافه کنید و ظرف ترشی را در جای خنکی قرار دهید.

 

 

 

نکته : استفاده از مقدار نمک بیشتر تا حدی که ترشی شور نشود به کیفیت و مدت زمان نگهداری ترشی کمک خواهد کرد ، بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.

 

آب گوجه فرنگی غلیظ با صاف کردن گوجه از ابکش بدست میاید ، میتوانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ از مخلوط 3 قاشق رب و 1 لیوان اب ( جوشیده شود ) استفاده کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام این ترشی خوشمزه میشه؟به جای اب رب نمیشه رب گوجه بزنیم؟؟

میشه فلفلشو بیشترکرد مثلا پودرفلفل قرمز؟واینکه سیب زمینی ترشی کجاها میفروشن

سلام هادی جان. سیب زمینی ترشی یکمی شبیه زنجبیله و میتونی اونو تو بعضی میوه فروشی ها و تره بارها پیدا کنی. تندی ترشی هم بستگی به ذائقه تون داره.

سلامممم در ترشی بندری اگه سیب زمینی ترش نداشته باشیم مشکلی نیست؟ کلم پیچ هم میشه اضافه کرد؟

اصلش همین دستوره ولی شما دوست دارین میتونین کلم پیچ هم اضافه کنین

سلام تشکر از دستور خوبتون

عالــــــــــــــــی هستش

سلام نیلوفر عزیز ، شما لینک شدید
بازم به سایتمون سر بزنید ، با تشکر

ممنون امید جان ، شما هم لینک شدید

دیدگاه

نام (ضروری)

طرز تهيه ترشي بندري با رب گوجه

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

ترشی بندری یکی از ترشی های سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به جنوب کشور است. ترشی بندری به دلیل اینکه در تهیه آن از ادویه ها و طعم دهنده های بسیاری استفاده می شود علاوه بر اینکه طعم خاص و بسیار خوبی دارد عطر و بوی مطبوعی نیز دارد.

با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای تست مقدار کمی ترشی بندری تهیه نمایید. در صورتی که می خواهید ترشی بیشتر یا کمتری تهیه کنید کافیست که مقدار مواد لازم را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور طرز تهیه ترشی بندری در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا موسیر ها را از ۴ ساعت قبل داخل آب قرار دهید تا نرم شوند سپس آنرا تمیز کنید و قسمت های اضافی شان را جدا کنید. در مرحله بعدی خیارها را به صورت نگینی خرد کنید و در یک آبکش بریزید سپس مقداری نمک روی خیار ها بریزید تا آب اضافی شان خارج شود.

در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه موسیر و خیار داخل یک ظرف مناسب بریزید. در ادامه پوست هویج ها ، سیب ترشی ها و سیرها را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و به ظرف حاوی گوجه فرنگی ها اضافه کنید.

طرز تهيه ترشي بندري با رب گوجه

برگ های کرفس را جدا کنید سپس ساقه آن را به صورت نگینی خرد کنید و به ظرف اضافه کنید. بوته گل کلم را به اندازه کمی بزرگتر از نگینی خرد کنید و به ظرف اضافه کنید. در مرحله بعد فلفل های سبز را خرد و به ظرف اضافه کنید.

در ادامه بادمجان را هم پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و به ظرف اضافه کنید. در مرحله بعدی تمرهندی را به همراه کمی سرکه داخل یک قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سرکه به جوش بیاید سپس مخلوط تمرهندی و سرکه را صاف کنید.

سبزی ها را به صورت ساطوری خرد کنید و به باقی مواد اضافه کنید. در ادامه رب انار را به همراه نمک و ادویه ترشی در یک لیوان آب جوش حل کنید و به همراه آب گوجه فرنگی و مخلوط سرکه و تمرهندی به مواد اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا با هم یکدست شوند سپس درون یک ظرف شیشه ای بریزید. در ظرف مخصوص ترشی به حدی سرکه بریزید که روی مواد کاملا پوشیده شود. پس از اینکه کار آماده کردن ترشی به اتمام رسید آنرا به مدت ۲ هفته در جای خنک قرار دهید تا آماده شود.

نرم‌افزار اندروید ویسگون
مستقیم
بازار

دانلود نرم‌افزار اندروید ویسگون

دانلود از بازار

حناجونم

دانلود نرم‌افزار اندروید ویسگون

دانلود از بازار

طرز تهيه ترشي بندري با رب گوجه
طرز تهيه ترشي بندري با رب گوجه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *