سوپ اسفناج با ماست و خامه

دوره مقدماتی php
سوپ اسفناج با ماست و خامه
سوپ اسفناج با ماست و خامه

سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی ایرانی است که برای تقویت بدن بسیار مفید است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

طرز تهیه سوپ جو سفید

برای تهیه سوپ اسفناج مجلسی ابتدا اسفناج ها را پس از شستشو، داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم خودشان آب بیندازند و بپزند. در همین حین آب مرغ یا گوشت را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

جو پرک را به قابلمه حاوی آب گوشت اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. پس از اینکه آب موجود در قابلمه اسفناج به طور کامل تبخیر شد، اسفناج را با مخلوط کن یا میکسر پوره می کنیم و کنار می گذاریم.

سوپ اسفناج با ماست و خامه

دوره مقدماتی php

در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

در ادامه اسفناج پوره شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس به قابلمه حاوی جو پرک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ شود.

پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم سپس خامه را به سوپ اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با سوپ یکدست شود. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تست سرو می کنیم.

سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی ایرانی است که برای تقویت بدن بسیار مفید است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

طرز تهیه سوپ جو سفید

برای تهیه سوپ اسفناج مجلسی ابتدا اسفناج ها را پس از شستشو، داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم خودشان آب بیندازند و بپزند. در همین حین آب مرغ یا گوشت را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

جو پرک را به قابلمه حاوی آب گوشت اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. پس از اینکه آب موجود در قابلمه اسفناج به طور کامل تبخیر شد، اسفناج را با مخلوط کن یا میکسر پوره می کنیم و کنار می گذاریم.

سوپ اسفناج با ماست و خامه

در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

در ادامه اسفناج پوره شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس به قابلمه حاوی جو پرک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد و غلیظ شود.

پس از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم سپس خامه را به سوپ اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا با سوپ یکدست شود. در پایان سوپ را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تست سرو می کنیم.

روسی‌ها و سوییسی‌ها سوپ شیر را به سفره ما وارد کرده‌اند و آذری‌ها آش دوغ را؛ اما آش و سوپ تنها با این فراورده‌های لبنی تهیه نمی‌شوند. شما می‌توانید ماست را هم به سبزیجات پرخاصیتی مثل اسفناج اضافه و با کمک آن سوپ پرخاصیت و متفاوتی را آماده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج به روش مصری‌ها را خواهید خواند.

۲-۳ قاشق روغن را در قابلمه جاداری روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید.برای آماده کردن این سوپ، نیازی به تهیه پیاز داغ و طلایی شدن آن ندارید؛ وقتی پیاز کمی رنگ گرفت، اسفناج خرد شده (درشت) را اضافه کنید و کمی بچرخانید تا نرم شود.

تره فرنگی را با برنج و یک لیتر آب و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا برنج کاملا نرم شود ولی له نشود.

اگر از برنج نیم‌دانه استفاده نمی‌کنید، برنج را چند ساعت قبل از طبخ سوپ خیس کنید.

ماست را بزنید، سیر را به آن اضافه کنید و در قابلمه بریزید و در قابلمه را پیش از آنکه باز به جوش بیاید بردارید. اگر از سیر تازه استفاده می‌کنید، می‌توانید حجم بیشتری از سیر را در سوپتان بریزید.

سوپ اسفناج با ماست و خامه

سوپ ماست ، از پیش‌غذاهایی است که برای تهیه آن نیازی به صرف زمان طولانی ندارید. این پیش‌غذا در کمتر از ۴۵ دقیقه آماده می‌شود.

A post shared by لذت زندگی به روایت کاله (@kallehbrand)

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

روسی‌ها و سوییسی‌ها سوپ شیر را به سفره ما وارد کرده‌اند و آذری‌ها آش دوغ را؛ اما آش و سوپ تنها با این فراورده‌های لبنی تهیه نمی‌شوند. شما می‌توانید ماست را هم به سبزیجات پرخاصیتی مثل اسفناج اضافه و با کمک آن سوپ پرخاصیت و متفاوتی را آماده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ ماست و اسفناج به روش مصری‌ها را خواهید خواند.

۲-۳ قاشق روغن را در قابلمه جاداری روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید.برای آماده کردن این سوپ، نیازی به تهیه پیاز داغ و طلایی شدن آن ندارید؛ وقتی پیاز کمی رنگ گرفت، اسفناج خرد شده (درشت) را اضافه کنید و کمی بچرخانید تا نرم شود.

تره فرنگی را با برنج و یک لیتر آب و زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا برنج کاملا نرم شود ولی له نشود.

اگر از برنج نیم‌دانه استفاده نمی‌کنید، برنج را چند ساعت قبل از طبخ سوپ خیس کنید.

ماست را بزنید، سیر را به آن اضافه کنید و در قابلمه بریزید و در قابلمه را پیش از آنکه باز به جوش بیاید بردارید. اگر از سیر تازه استفاده می‌کنید، می‌توانید حجم بیشتری از سیر را در سوپتان بریزید.

سوپ اسفناج با ماست و خامه

سوپ ماست ، از پیش‌غذاهایی است که برای تهیه آن نیازی به صرف زمان طولانی ندارید. این پیش‌غذا در کمتر از ۴۵ دقیقه آماده می‌شود.

A post shared by لذت زندگی به روایت کاله (@kallehbrand)

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

 سوپ خامه اسفناج مجارستانی

سوپ خامه اسفناج جزو سوپ میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . سوپ خامه اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 سوپ خامه اسفناج مجارستانی

سوپ خامه اسفناج جزو سوپ میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . سوپ خامه اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ اسفناج از سوپ های خوشمزه و کم کالری می باشد که این سوپ همانند سوپ ورمیشل در شهرهای ایران با مواد مختلفی طبخ می شود. وقتی هوا سرد می شود بازار سوپ و آش های ایرانی گرم می شود و سوپ اسفناج هم یکی از این سوپ هاست. در شهرهای مختلف ایران سوپ اسفناج را با مواد مختلفی همچون اسفناج ، خامه ، شیر ، قارچ ، پیازچه ، سیب زمینی ، تره فرنگی و کرفس درست می کنند.

من اضافه کردن این همه مواد مختلف را به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم چون باعث می شود طعم سوپ اسفناج به کل عوض شود. من برای پخت سوپ اسفناج همیشه از دستوری که برایتان در ادامه قرار دادم استفاده می کنم و واقعا سوپ های اسفناجی که با این روش درست می کنم خیلی خوشمزه و خوش طعم می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ اسفناج آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک ، طرز تهیه و درست کردن سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعم را برای شما آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید به تنهایی سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعم همانند یک آشپز حرفه ای درست کنید.

1. ابتدا اسفناج ها را پس از تمیز کردن و شستن آبکش می کنیم و در قابلمه مناسب به صورت درب باز بر روی حرارت قرار می دهیم تا اسفناج ها بپزدو وقتی اسفناج ها پخت آن ها را داخل غذاسازی می ریزیم و به طور کامل پوره می کنیم و سپس کنار می گذاریم.

2. پس از پخت اسفناج ها در یک قابلمه ، جو پرک را همراه آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا جو پرک هم بپزد. پیاز را هم به صورت نگینی و ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم با رنده به صورت ریز رنده کنید و آن را هم کنار بگذارید.

سوپ اسفناج با ماست و خامه

3. پس از اینکه مواد سوپ را آماده کرده ایم کره را همراه پیازهای خرد شده در داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ آماده کرده ایم بر روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم سپس سیر رنده شده را هم به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.

4. در این مرحله اسفناج های پوره شده را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. سپس جو پرک پخته شده با آب مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

5. بعد از اینکه سوپ اسفناج پخت و به غلظت دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و خامه را اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم تا به طور کامل خامه وسوپ در هم حل شوند. در انتها مقدار کمی لیمو ترش اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعمی داشته باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وب‌ سایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

سوپ اسفناج

سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در بین طرفداران غذاهای رژیمی محبوبیت بیشتری دارد. سوپ اسفناج از کالری بسیار کمی برخوردار است و به همین جهت برای رژیم های لاغری مناسب است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ اسفناج با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سوپ اسفناج با ماست و خامه

دستور پخت

ابتدا اسفناج ، کرفس ، پیازچه و تره فرنگی را به خوبی میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود ، سپس روی تخته آشپزخانه اسفناج ها را به صورت ریز خرد می کنیم و یا داخل خردکن بریزید تا خوب خرد شود

ادامه مطلب

و بعد پیازچه ها و تره و کرفس را خوب ریز خرد میکنیم. سیب زمینی را پوست میگیریم و میشوییم و ریز روی تخته خرد میکنیم. قابلمه ای را روی شعله قرار میدهیم و کره را داخل آن می اندازیم و صب میکنیم تا کره کاملا آب شود

سپس سیب زمینی،کرفس،پیازچه و تره فرنگی را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی رنگشون تغییر کنه،بعد آب مرغ را داخل قابلمه میریزیم و در آن را میگذاریم و زیر شعله را ملایم میکنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه مواد آب بیندازد و سیب زمینی ها نرم و پخته شوند.

اسفناج های خرد شده را در این مرحله به مواد اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا اسفناج کاملا رنگش تغییر کند،سپس زیر شعله را خاموش میکنیم و(اگر تمایل دارید سوپ پوره ای داشته باشید در اینجا همه مواد رو در یک میکسر بریزید تا خوب مواد یک دست و پوره شود)

ادامه مطلب

مقداری کمی از سوپ ( حدود ۲ ملاقه ) را در کاسه ای میریزیم و خامه را کم کم به آن می افزاییم و هم میزنیم سپس به کل سوپ اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود و در ظرف مورد نظر سوپ را میریزیم. نوش جان

سوپ اسفناج

سوپ اسفناج یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در بین طرفداران غذاهای رژیمی محبوبیت بیشتری دارد. سوپ اسفناج از کالری بسیار کمی برخوردار است و به همین جهت برای رژیم های لاغری مناسب است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ اسفناج با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سوپ اسفناج با ماست و خامه

دستور پخت

ابتدا اسفناج ، کرفس ، پیازچه و تره فرنگی را به خوبی میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود ، سپس روی تخته آشپزخانه اسفناج ها را به صورت ریز خرد می کنیم و یا داخل خردکن بریزید تا خوب خرد شود

ادامه مطلب

و بعد پیازچه ها و تره و کرفس را خوب ریز خرد میکنیم. سیب زمینی را پوست میگیریم و میشوییم و ریز روی تخته خرد میکنیم. قابلمه ای را روی شعله قرار میدهیم و کره را داخل آن می اندازیم و صب میکنیم تا کره کاملا آب شود

سپس سیب زمینی،کرفس،پیازچه و تره فرنگی را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی رنگشون تغییر کنه،بعد آب مرغ را داخل قابلمه میریزیم و در آن را میگذاریم و زیر شعله را ملایم میکنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه مواد آب بیندازد و سیب زمینی ها نرم و پخته شوند.

اسفناج های خرد شده را در این مرحله به مواد اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا اسفناج کاملا رنگش تغییر کند،سپس زیر شعله را خاموش میکنیم و(اگر تمایل دارید سوپ پوره ای داشته باشید در اینجا همه مواد رو در یک میکسر بریزید تا خوب مواد یک دست و پوره شود)

ادامه مطلب

مقداری کمی از سوپ ( حدود ۲ ملاقه ) را در کاسه ای میریزیم و خامه را کم کم به آن می افزاییم و هم میزنیم سپس به کل سوپ اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود و در ظرف مورد نظر سوپ را میریزیم. نوش جان

صفحه اصلی » سبک زندگی 🔥 » آشپزی 🔥 » سوپ و آش » سوپ اسفناج: رستورانی و ایتالیایی / انواع سوپ اسفناج با هویج، برنج، جو، سیب زمینی

سوپ اسفناج : در این مقاله از بخش طرز تهیه انواع سوپ و آش در وبسایت نایریکا به سوپ اسفناج, سوپ اسفناج رستورانی, سوپ اسفناج و هویج, سوپ اسفناج ایتالیایی, سوپ اسفناج با برنج, سوپ اسفناج و جو, سوپ اسفناج برای سرماخوردگی, سوپ اسفناج و سیب زمینی می پردازیم.

با ما همراه باشید.

اگر درباره این مقاله اطلاعات مفید یا تجربه ای دارید در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

سوپ اسفناج, سوپ اسفناج رستورانی, سوپ اسفناج و هویج, سوپ اسفناج ایتالیایی, سوپ اسفناج با برنج, سوپ اسفناج و جو, سوپ اسفناج برای سرماخوردگی, سوپ اسفناج و سیب زمینی, سوپ اسفناج شف طیبه

سوپ اسفناج با ماست و خامه

برای دسترسی سریع به محتوای متن از لینکهای زیر استفاده کنید:

 

سوپ اسفناج رستورانی

ابتدا پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

پیازهای خردشده را با کمی روغن تفت دهید و وقتی رنگ آن‌ها طلایی شد، آب گوشت را به آن‌ها اضافه کنید.

آرد را با کمی آب مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید.

حالا اسفناج و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید کمی بجوشد.

در صورت تمایل کمی رشته سوپ (ورمیشل) به سوپ اضافه کنید.

در آخر خامه و ماست را به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

سوپ اسفناج و هویج

روغن مایع و کره را با هم در قابلمه ای ریخته و هویج رنده شده را اضافه کرده و آنرا تفت دهید.

سپس آرد را اضافه کرده و تفت دهید.

آب مرغ را هم اضافه کرده اجازه دهید بجوشد و هویج بپزد.

نمک فلفل را اندازه کرده و قبل از سر اسفناج را نیز بیفزایید.

بعد از پخت شعله را خاموش کرده و در آخر لیمو ترش را هم اضافه کنید…

سوپ اسفناج ایتالیایی

در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.

پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند.

سپس از روی حرارت بردارید.

دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا ۵ دقیقه بپزد.

سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید.

سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

سوپ اسفناج با برنج

سوپ اسفناج با ماست و خامه

اسفناج را پس از شستشو، در تابه بزرگی ریخته، مقداری آب را به همراه نمک اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس آن را از روی حرارت برداشته، آب را خالی کنید.

اضافی آب برگ های اسفناج را نیز با فشار دادن خارج نمایید.

اسفناج را با چاقوی تیزی خوب خرد کرده، در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.

روغن را در تابه بزرگی گرم نموده، پیاز، سیر و فلفل را برای ۵-۴ دقیقه در آن بپزید تا پیاز نرم شود.

روی آن را با برنج بپوشانید و عصاره و آب باقی مانده در ظرف اسفناج را بیفزایید و به جوش آورید، سپس حرارت را کاهش داده و برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید.

آنگاه اسفناج را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و برای ۷-۵ دقیقه بپزید تا برنج ترد شود.

سپس آن را در ظرف های سرو ریخته، با پنیر تزئین نمایید و به صورت گرم سرو کنید.

سوپ اسفناج و جو

ابتدا اسفناج ها را پس از تمیز کردن و شستن آبکش می کنیم و در قابلمه مناسب به صورت درب باز بر روی حرارت قرار می دهیم تا اسفناج ها بپزدو وقتی اسفناج ها پخت آن ها را داخل غذاسازی می ریزیم و به طور کامل پوره می کنیم و سپس کنار می گذاریم.

  • طرز تهيه غذاهای گیاهی
  • پس از پخت اسفناج ها در یک قابلمه ، جو پرک را همراه آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا جو پرک هم بپزد.

    پیاز را هم به صورت نگینی و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

    سیر را هم با رنده به صورت ریز رنده کنید و آن را هم کنار بگذارید.

    پس از اینکه مواد سوپ را آماده کرده ایم کره را همراه پیازهای خرد شده در داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ آماده کرده ایم بر روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم سپس سیر رنده شده را هم به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.

    در این مرحله اسفناج های پوره شده را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند.

    سپس جو پرک پخته شده با آب مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

    بعد از اینکه سوپ اسفناج پخت و به غلظت دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و خامه را اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم تا به طور کامل خامه وسوپ در هم حل شوند.

    در انتها مقدار کمی لیمو ترش اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعمی داشته باشید.

    سوپ اسفناج برای سرماخوردگی

    روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید.

    سوپ اسفناج با ماست و خامه

    سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.

    به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و مرتب همشان بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و عطرشان درآید.

    آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و درجه حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید.

    آب مرغ را به جوش بیاورید.

    برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید.

    به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که برنج درست شود اجازه دهید به پختن ادامه دهد و گاهی نیز محتویات قابلمه را هم بزنید.

    در یک کاسه متوسط لیمو و تخم مرغ را بهم بزنید.

    به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید، خوب بهم بزنید و سپس کاسه را در قابلمه خالی کنید.

    شوید، اسفناج، مرغ و نمک را اضافه کنید.

    اجازه دهید ۱۰ دقیقه روی شعله بماند تا اسفناج ها نرم شوند و سوپ دوباره گرم شود.

    اگر دوست داشتید روی سوپ فلفل سیاه بریزید و سپس سرو کنید.

    سوپ اسفناج و سیب زمینی

    کره را درون قابلمه‌ای حرارت داده و سیر و پیاز را ۶- ۵ دقیقه در آن تفت داده و سیب‌زمینی را به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

    آب مرغ یا سبزی‌جات را به قابلمه اضافه کرده و ۱۰- ۸ دقیقه آن‌ها را روی حرارت کم قرار داده تا سیب‌زمینی‌‌ها خوب پخته شوند. شیر را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

    در این مرحله نیمی از اسفناج‌ها را با پوست رنده شده لیمو را به قابلمه اضافه کرده و درب آن را گذاشته تا جوش بیاید و اسفناج‌ها خوب پخته شوند.(حدود ۱۵ دقیقه).

    قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

    سوپ را درون دستگاه غذاساز ریخته و نیمه دیگر اسفناج‌ها را به آن اضافه کرده و آن‌ها را پوره کنید.

    (با این روش، مزه تازه اسفناج حفظ شده و رنگ سوپ نیز سبز روشن و شفاف می‌شود.

    این سوپ را می‌توان تا یکماه در فریزر نگه داشت و به هنگام مصرف آن را یا درون مایکروویو و یا چند ساعت درون یخچال قرار داده تا از حالت انجماد بیرون آید.

    البته در این حالت ممکن است سوپ طراوات و شادابی اولیه را نداشته باشد ولی طعم و رنگ آن تغییری نخواهد کرد.

    به مقدار دلخواه به سوپ نمک و فلفل اضافه کرده، درون کاسه‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌ها خامه بریزید و میل کنید.

    فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

    : نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)

    فال PMC 🔥 فال پی ام سی روزانه نایریکا

    فال ماهانه نایریکا : طالع بینی ماهانه متولدین ماه ها

    فال شمع : فال شمع روزانه نایریکا / انواع فال و طالع بینی

    فال تاروت : فال تاروت روزانه / انواع فال و طالع بینی نایریکا

    امیرعبداللهیان: تاریخ منطقه مملو از اقدامات ضدبشری انگلیس است

    رویکرد مجلس در مواجهه با فضای مجازی، فرصت‌محوری به جای تهدیدانگاری است

    ویدئو / نشست رئیس‌جمهور با مدیران رسانه‌های کشور

    معزی: گزارش عملکرد ۷ ساله دولت منتشر می‌شود

    آصفری: جامعه بین‌الملل به خواسته‌های غیرقانونی ترامپ تن نمی‌دهد

    جوکار: مهم ترین چالش کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ مسائل اقتصادی است

    سفر ۷۴ گردشگر خارجی در ۳ ماه اول سال/ احداث منطقه آزاد گردشگری در ایران

    واکنش جهانگیری به تیراندازی پلیس آمریکا به یک سیاه پوست آمریکایی

    داربی ۹۳ با چاشنی نیمه‌نهایی/ مچ‌اندازی فرهاد و یحیی برای فینالیست شدن

    محمودی: تراکتور پیشرفت لازم را با الهامی نداشته است

    اعمال محدودیت ترافیکی در آزاده راه تهران – شمال در تعطیلات پیش‌رو

    از تحقق قانون دائمی مدیریت بحران در کشور تا کنترل ساخت و ساز در حریم رودخانه ها

    تاکید قالیباف بر رویکرد فرصت محوری به جای تهدید انگاری در فضای مجازی

    مخالفت توییتری یک نماینده مجلس با طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی

    مهار متاستاز سرطان روده بزرگ با کمک یک مولکول کوچک

    شهاب سنگی که پارسال در کاستاریکا سقوط کرد ۴۵۶۰ میلیون سال قدمت دارد

    جریان تحریف به دنبال کتمان قدرت گرفتن ایران در عرصه‌های گوناگون است

    اعضای هیئت رئیسه فراکسیون طب سنتی انتخاب شدند

    جهانگیری:‌ ثبات و امنیت لبنان برای همه کشورهای منطقه مهم است

    خبرنگاران می توانند با پرسشگری و مطالبه گری زمینه ساز توسعه و پیشرفت شوند

    طیبی: مطمئن هستم با بنفیکا قهرمانی های زیادی کسب می کنم

    چرا فیفا جواب فدراسیون فوتبال را نمی‌دهد؟

    پیام تبریک رییس اورژانس کشور به مناسبت روز خبرنگار

    پلیس فتا مرجع هماهنگ کننده امنیت سایبری کسب و کارها

    صفحه اصلی » سبک زندگی 🔥 » آشپزی 🔥 » سوپ و آش » سوپ اسفناج: رستورانی و ایتالیایی / انواع سوپ اسفناج با هویج، برنج، جو، سیب زمینی

    سوپ اسفناج : در این مقاله از بخش طرز تهیه انواع سوپ و آش در وبسایت نایریکا به سوپ اسفناج, سوپ اسفناج رستورانی, سوپ اسفناج و هویج, سوپ اسفناج ایتالیایی, سوپ اسفناج با برنج, سوپ اسفناج و جو, سوپ اسفناج برای سرماخوردگی, سوپ اسفناج و سیب زمینی می پردازیم.

    با ما همراه باشید.

    اگر درباره این مقاله اطلاعات مفید یا تجربه ای دارید در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

    سوپ اسفناج, سوپ اسفناج رستورانی, سوپ اسفناج و هویج, سوپ اسفناج ایتالیایی, سوپ اسفناج با برنج, سوپ اسفناج و جو, سوپ اسفناج برای سرماخوردگی, سوپ اسفناج و سیب زمینی, سوپ اسفناج شف طیبه

    سوپ اسفناج با ماست و خامه

    برای دسترسی سریع به محتوای متن از لینکهای زیر استفاده کنید:

     

    سوپ اسفناج رستورانی

    ابتدا پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

    پیازهای خردشده را با کمی روغن تفت دهید و وقتی رنگ آن‌ها طلایی شد، آب گوشت را به آن‌ها اضافه کنید.

    آرد را با کمی آب مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید.

    حالا اسفناج و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید کمی بجوشد.

    در صورت تمایل کمی رشته سوپ (ورمیشل) به سوپ اضافه کنید.

    در آخر خامه و ماست را به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    سوپ اسفناج و هویج

    روغن مایع و کره را با هم در قابلمه ای ریخته و هویج رنده شده را اضافه کرده و آنرا تفت دهید.

    سپس آرد را اضافه کرده و تفت دهید.

    آب مرغ را هم اضافه کرده اجازه دهید بجوشد و هویج بپزد.

    نمک فلفل را اندازه کرده و قبل از سر اسفناج را نیز بیفزایید.

    بعد از پخت شعله را خاموش کرده و در آخر لیمو ترش را هم اضافه کنید…

    سوپ اسفناج ایتالیایی

    در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

    آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.

    پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند.

    سپس از روی حرارت بردارید.

    دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا ۵ دقیقه بپزد.

    سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید.

    سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

    سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.

    سوپ اسفناج با برنج

    سوپ اسفناج با ماست و خامه

    اسفناج را پس از شستشو، در تابه بزرگی ریخته، مقداری آب را به همراه نمک اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

    سپس آن را از روی حرارت برداشته، آب را خالی کنید.

    اضافی آب برگ های اسفناج را نیز با فشار دادن خارج نمایید.

    اسفناج را با چاقوی تیزی خوب خرد کرده، در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.

    روغن را در تابه بزرگی گرم نموده، پیاز، سیر و فلفل را برای ۵-۴ دقیقه در آن بپزید تا پیاز نرم شود.

    روی آن را با برنج بپوشانید و عصاره و آب باقی مانده در ظرف اسفناج را بیفزایید و به جوش آورید، سپس حرارت را کاهش داده و برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشانید.

    آنگاه اسفناج را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و برای ۷-۵ دقیقه بپزید تا برنج ترد شود.

    سپس آن را در ظرف های سرو ریخته، با پنیر تزئین نمایید و به صورت گرم سرو کنید.

    سوپ اسفناج و جو

    ابتدا اسفناج ها را پس از تمیز کردن و شستن آبکش می کنیم و در قابلمه مناسب به صورت درب باز بر روی حرارت قرار می دهیم تا اسفناج ها بپزدو وقتی اسفناج ها پخت آن ها را داخل غذاسازی می ریزیم و به طور کامل پوره می کنیم و سپس کنار می گذاریم.

  • مدل مانتو کتی ساده جدید
  • پس از پخت اسفناج ها در یک قابلمه ، جو پرک را همراه آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا جو پرک هم بپزد.

    پیاز را هم به صورت نگینی و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

    سیر را هم با رنده به صورت ریز رنده کنید و آن را هم کنار بگذارید.

    پس از اینکه مواد سوپ را آماده کرده ایم کره را همراه پیازهای خرد شده در داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ آماده کرده ایم بر روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم سپس سیر رنده شده را هم به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.

    در این مرحله اسفناج های پوره شده را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند.

    سپس جو پرک پخته شده با آب مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

    بعد از اینکه سوپ اسفناج پخت و به غلظت دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و خامه را اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم تا به طور کامل خامه وسوپ در هم حل شوند.

    در انتها مقدار کمی لیمو ترش اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعمی داشته باشید.

    سوپ اسفناج برای سرماخوردگی

    روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید.

    سوپ اسفناج با ماست و خامه

    سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.

    به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و مرتب همشان بزنید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند و عطرشان درآید.

    آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و درجه حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید.

    آب مرغ را به جوش بیاورید.

    برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کم کنید.

    به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که برنج درست شود اجازه دهید به پختن ادامه دهد و گاهی نیز محتویات قابلمه را هم بزنید.

    در یک کاسه متوسط لیمو و تخم مرغ را بهم بزنید.

    به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را داخل میکس لیمو و تخم مرغ بریزید، خوب بهم بزنید و سپس کاسه را در قابلمه خالی کنید.

    شوید، اسفناج، مرغ و نمک را اضافه کنید.

    اجازه دهید ۱۰ دقیقه روی شعله بماند تا اسفناج ها نرم شوند و سوپ دوباره گرم شود.

    اگر دوست داشتید روی سوپ فلفل سیاه بریزید و سپس سرو کنید.

    سوپ اسفناج و سیب زمینی

    کره را درون قابلمه‌ای حرارت داده و سیر و پیاز را ۶- ۵ دقیقه در آن تفت داده و سیب‌زمینی را به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

    آب مرغ یا سبزی‌جات را به قابلمه اضافه کرده و ۱۰- ۸ دقیقه آن‌ها را روی حرارت کم قرار داده تا سیب‌زمینی‌‌ها خوب پخته شوند. شیر را اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

    در این مرحله نیمی از اسفناج‌ها را با پوست رنده شده لیمو را به قابلمه اضافه کرده و درب آن را گذاشته تا جوش بیاید و اسفناج‌ها خوب پخته شوند.(حدود ۱۵ دقیقه).

    قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

    سوپ را درون دستگاه غذاساز ریخته و نیمه دیگر اسفناج‌ها را به آن اضافه کرده و آن‌ها را پوره کنید.

    (با این روش، مزه تازه اسفناج حفظ شده و رنگ سوپ نیز سبز روشن و شفاف می‌شود.

    این سوپ را می‌توان تا یکماه در فریزر نگه داشت و به هنگام مصرف آن را یا درون مایکروویو و یا چند ساعت درون یخچال قرار داده تا از حالت انجماد بیرون آید.

    البته در این حالت ممکن است سوپ طراوات و شادابی اولیه را نداشته باشد ولی طعم و رنگ آن تغییری نخواهد کرد.

    به مقدار دلخواه به سوپ نمک و فلفل اضافه کرده، درون کاسه‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌ها خامه بریزید و میل کنید.

    فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

    : نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)

    فال PMC 🔥 فال پی ام سی روزانه نایریکا

    فال ماهانه نایریکا : طالع بینی ماهانه متولدین ماه ها

    فال شمع : فال شمع روزانه نایریکا / انواع فال و طالع بینی

    فال تاروت : فال تاروت روزانه / انواع فال و طالع بینی نایریکا

    امیرعبداللهیان: تاریخ منطقه مملو از اقدامات ضدبشری انگلیس است

    رویکرد مجلس در مواجهه با فضای مجازی، فرصت‌محوری به جای تهدیدانگاری است

    ویدئو / نشست رئیس‌جمهور با مدیران رسانه‌های کشور

    معزی: گزارش عملکرد ۷ ساله دولت منتشر می‌شود

    آصفری: جامعه بین‌الملل به خواسته‌های غیرقانونی ترامپ تن نمی‌دهد

    جوکار: مهم ترین چالش کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ مسائل اقتصادی است

    سفر ۷۴ گردشگر خارجی در ۳ ماه اول سال/ احداث منطقه آزاد گردشگری در ایران

    واکنش جهانگیری به تیراندازی پلیس آمریکا به یک سیاه پوست آمریکایی

    داربی ۹۳ با چاشنی نیمه‌نهایی/ مچ‌اندازی فرهاد و یحیی برای فینالیست شدن

    محمودی: تراکتور پیشرفت لازم را با الهامی نداشته است

    اعمال محدودیت ترافیکی در آزاده راه تهران – شمال در تعطیلات پیش‌رو

    از تحقق قانون دائمی مدیریت بحران در کشور تا کنترل ساخت و ساز در حریم رودخانه ها

    تاکید قالیباف بر رویکرد فرصت محوری به جای تهدید انگاری در فضای مجازی

    مخالفت توییتری یک نماینده مجلس با طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی

    مهار متاستاز سرطان روده بزرگ با کمک یک مولکول کوچک

    شهاب سنگی که پارسال در کاستاریکا سقوط کرد ۴۵۶۰ میلیون سال قدمت دارد

    جریان تحریف به دنبال کتمان قدرت گرفتن ایران در عرصه‌های گوناگون است

    اعضای هیئت رئیسه فراکسیون طب سنتی انتخاب شدند

    جهانگیری:‌ ثبات و امنیت لبنان برای همه کشورهای منطقه مهم است

    خبرنگاران می توانند با پرسشگری و مطالبه گری زمینه ساز توسعه و پیشرفت شوند

    طیبی: مطمئن هستم با بنفیکا قهرمانی های زیادی کسب می کنم

    چرا فیفا جواب فدراسیون فوتبال را نمی‌دهد؟

    پیام تبریک رییس اورژانس کشور به مناسبت روز خبرنگار

    پلیس فتا مرجع هماهنگ کننده امنیت سایبری کسب و کارها

    سوپ اسفناج با ماست و خامه
    سوپ اسفناج با ماست و خامه
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *