در این رسانه سعی می کنیم آخرین دستاوردهای حوزه ادویه و گیاهان دارویی که برگرفته از آخرین مقالات منتشر شده در جهان می باشد را انعکاس دهیم.
زاج سفيد یا ضمه چيست؟
ضمه نام دیگر زاج سفید است. زاج سفيد يا آلوم يك ماده با منشاءشيميايي يا معدني و با فرمول ساختاري سولفات آلومينيوم يا سولفات آلومينيم پتاسيم است و دارای فرمول شیمیایی KAl (SO 4 ) 2 · 12H 2 O است . با این حال، هر ترکیباتي با فرمول تجربی AB (SO 4 ) 2 · 12H 2 O به عنوان آلوم شناخته مي شود، زاج سفيد داراي كاربردهايي در طب سنتي ايراني مي باشد.با نام زاج سفيد عطاري نيز شناخته مي شود. آلوم پتاسیم یک پودر سفید خوب است که می توانید با ادویه های آشپزی یا مواد ترشیجات مخلوط كنيد. گاهی اوقات آلوم يا زاج سفيد در فرم بلورین دیده می شود، گرچه اغلب به عنوان یک پودر فروخته می شود.
زاج سفید یک نوع نمک بی رنگ شیمیایی است. متداول ترین نوع زاج سفید نوع پتاسیم سولفات است که کاربردهای پزشکی ، سلامتی، زیبایی، غذایی و غیره دارد. زاج سفید را می توانید پس از تهیه پودر نمائید.پودر زاج سفید دارای طبیعت گرم و خشک است و گاهی به عنوان خوشبوکننده بدن نيز استفاده میشود.زاج ترشی چیست
بهترین خاصیتی که می توان برای زاج سفید ذکر کرد در سرطان مثانه، زخم های کلیه، مجاری و مثانه و کاهش دادن ورم ها و بادها در این اعضا و همچنین شکستن سنگ های کلیه است.
استفاده از زاج سفيد
قبل از شروع قرن بیستم، زاج سفيد به طور مرتب تولید می شد و همچنین برای ترشی، تهیه چاشنی و پخت نيز استفاده می شده است. از آن پس، استفاده از آن در پردازش مواد غذایی به علت نگرانی های امنیتی نسبت به عوارض جانبی آن، به طور مداوم کاهش یافت. با این حال، حرفه ای ها در زمینه های پزشکی و همچنین مراقبت های بهداشتی اغلب از آن برای مقابله با جراحات و بیماری استفاده می کنند.
زاج سفيد دارای چندین کاربرد خانگی و صنعتی است.برخي از كاربردهاي آن:
مزایای بهداشتی زاج سفيد
زاج سفيد می تواند برای توابع متعدد زیبایی و سلامت مورد استفاده قرار گیرد، در اینجا به برخی از مزاياي آن مي پردازيم
آبسه چشم
زاج سفيد را با آب مخلوط كنيد سپس چشم خود را شسشو دهيد
گرفتگي عضلات
تركيب زاج سفيد با زردچوبه به عنوان يك درمان طبيعي ايده آن براي كاهش گرفتگي عضلات به كار مي رود
شستشوي دهان
يكي از دلايل تنفس ناخوشايند ايجاد باكتري است كه اغلب سموم و اسيدها را ايجاد مي كند شستو دهان با زاج سفيد يا آلوم مانع رشد باكتري ها مي شود.
درمان خارش
محققان ادعا مي كنند زاج سفيد در مديريت بيماري ديابت كمك كننده است و خارش را نيز بهبود مي دهد .
جلوگيري از پيري زود رس
پودر آلوم داراي خواص ضد پيري است و از پيري جلوگيري مي كند زيرا پوست را نرم و شفاف نگه مي دارد.
درمان اسهال
زاج سفيد اسهال را درمان مي كند،سرخپوستان بومي تلاش مي كردند تا با زاج سفيد مشكلات معده خود را برطرف كنند.
بوي بد بدن
وقتي بدن عرق ترشح مي كند همراه با اين عرق باكتري هايي ترشح مي شود كه بوي ناخوشايندي مي دهد شستشوي بدن با زاج سفيد با عفونت باكتري ها مبارزه مي كند و مانع ترشح زياد عرق مي شود.
مناسب براي تصفيه آب
زاج سفيد براي آب درماني مناسب است مخصوصا براي تميز كردن آب گل آلود،يك گرم پودر زاج سفيد براي هر ليتر آب كافي است
حذف موهاي زائد
زاج سفيد به طور سنتي براي پاكسازي موهاي زائد به كار مي رفته.مخلوط 2/1 قاشق چايخوري پودر زاج سفيد با يك قاشق خاك رس با كمي آب از بين برنده موهاي زائد است.البته بايد نسبت پودر زاج به خاك رس 2 به 1 باشد و اجازه دهيد مواد به مدت 20 دقيقه بماند.پس از مصرف احتمال دارد پوست خشك شود بنابراين بعد از استفاده از روغن نارگيل به عنوان مرطوب كننده طبيعي استفاده كنيد.
درمان زگيل
زاج ترشی چیست
آكنه معمولي ترين مشكل پوست است و جلوگيري از آن غير ممكن است.درمان هاي متعددي براي درمان جوش و التهاب وجود دارد اما بهترين درمان آن استفاده از زاج سفيد به صورت ماسك روي صورت است كه خيلي سريع باكتري ها را از بين مي برد.
درمان شپش
زاج سفيد به سرعت شپش مو را از بين مي برد به اين منظور پودر زاج را با آب و روغن تركيب نماييد سپس روي سر خود بماليد .
مزایای سلامتی زاج سفيد
زاج سفيد را با کمی زردچوبه و آب مخلوط كنيد طوري كه سفت شود سپس مواد را روي عضلاتي كه درد مي كنند بماليد،برای از بین بردن درد و تورم 2 تا 3 روز اين كار را انجام دهيد.
آب را همراه با زاج جوش بياوريد و اجازه دهید خنک شود،سپس چهره خود را با ان بشوييد پوست را روشن مي كند.
کسانی که از ناراحتی بیش از حد عرق رنج می برند، می توانند درون وان حمام خود را زاج سفيد بريزند و شست و شو كنند ، اين مشكلشان برطرف شوند.
اگر با درد دندان دست و پنچه نرم می کنید، می توانید زاج را همراه با فلفل سیاه خرد کنید و این ترکیب را در ریشه دندان قرار دهيد يا مسواك بزنيد ،درد دندان تسکین می يابد.
خاصيت ضدمیکروبي زاج سفيد بسیار مفید است. 5 گرم پودر زاج را به 10 قسمت تقسیم کنید. و روزانه يا يك روز در ميان با شر گاو ميل نماييد،تمام ميكروب هاي بدن دفع مي گردد.
اگر نارسایی قلبی داريد یا در دفع ادرار خود مشكل داريد، چند عدد زاج سفيد يا پودر آن را در آب حل کنید و بنوشید. این درمان ویژه نیز برای از بین بردن مشکل سنگ كليه در 4-5 روز مفید است.
2 قاشق چای خوری آب لیمو را با پودر زاج به مقدار کافی ترکیب كنيد،سپس از این مخلوط در محل هاي خارش پوست استفده كنيد.
يك ليوان آب حاوي نمك را جوشانده سپس زاج را با آن مخلوط کنید،مي توانيد به عنوان دهانشويه هر شب از آن استفاده كنيد.
منابع
https://www.thoughtco.com/what-is-alum-608508
https://www.healthbenefitstimes.com/health-benefits-of-alum/
در این رسانه سعی می کنیم آخرین دستاوردهای حوزه ادویه و گیاهان دارویی که برگرفته از آخرین مقالات منتشر شده در جهان می باشد را انعکاس دهیم.
با ثبت نام در ویرگول به آرشیو بزرگی از مقالات مرتبط با این موضوع دسترسی خواهید داشت
مطلبی دیگر از این نویسنده
مطلبی دیگر در همین موضوع
بر اساس علایق شما
زاج ترشی چیست
از این پس او نمیتواند پروفایل کاربری و مطالب شما را ببیند.
طب سنتی در ایران در دهه اخیر همراه با نام گیاهان شناخته شده در صورتی که طب سنتی شامل ادویه طب سنتی است و تنها گیاهان نمی باشند ادویه طب سنتی شامل (معدنی، حیوانی، گیاهی)
گوشه ای از این اقیانوس بی کران معدنی ها می باشند که زاج ها با متجاوز از ۲۵ نوع یکی از این مواهب هستند.
زاج ترشی چیست
زاج نیز هم چون برخی گیاهان از ادویه ضد عفونت می باشد چون دارای مواد قابضه می باشد. جسمی معدنی بلوری و در اثر تأثیر مواد معدنی به رنگ های متفاوت دیده می شود.
نام علمی زاج سفید:
Steoptria Alon aloman alen
نام های دیگر:
ـ فارسی: زاک، زاغ، زاج
ـ عربی: شب
ـ یونانی: خلل القیس
ـ هندی: پهتکری
ـ نام های محلی:
زمه (مشهدی)، زی (ترکی)، زمج (افغانی)، شیب (ارمنی) (قلقطار، قلقدیس، نحاس)
انواع:
متجاوز ۲۵ نوع موجود می باشد.
به علت کثرت انواع مشهورترین آنها را بیان می شود. زاج سفید (شوغار)، احمر، اخضر، اصفر، اسود، سرخ و سیاه (رنگ رزان و کفشگران)، زاج الاساکفه، مقطر، جامد، مطبوخ، بلوری، قبرسی، لاری، رومی، روش، شرقی، انگلیسی، شیری، پاریسی (قلقند، قلقنت سوری، شیرازی)
انتشار:
از انواع زاج چنین برمی آید که در اکثر نقاط جهان موجود می باشد اما در کشور ما از مشهورترین مکان ها زاکان قزوین زاکان طارم و زاگون تهران می باشد و اگر در جاده هراز از منطقه آب اسک توقفی نموده باشید، آب جاری این منطقه آب زاج می باشد که رسوبات آن در رودی کوچک به وضوح نمایان و حوضچه ای کوچک آب زاج نیز هنوز در این مکان جهت کسانی که دچار مشکل پوستی هستند قابل استفاده می باشد.
اجزاء:
زاج سفید خفیف الوزن (سبک وزن) بهترین آن مصری براق مانند زرنیخ بدخشی است که در دست زود ریز می شود و غالباً جسمی بلوری با مزه کس و ظاهری مانند نمک سنگ و نمک ترکی دارد.
موارد متشکله:
زاج ها دارای مواد فلزی گوناگون می باشند سفید آن دارای حامض کبریتیک (اسیدسولفوریک)، اکسید اول آهن و آب سولفات پتاسیم، آلومین می باشد.
زاج سبز:
دارای سولفات آهن، زاج کبود یا کات کبود دارای سولفات مس.
طبیعت: انواع آن در سوم گرم و خشک مایل به لطافت و زاج سفید از همه نوع آن لطیف تر است.
زاج سبز:گرم و خشک
زاج زرد:در سوم گرم و خشک برعکس املاح که در سوختن غلیظ می شود، زاج سبز در سوختن لطیف می شود.
افعال:
زاج ترشی چیست
قابض، جالی
اندام سر:
رفع عرق ریزی پیشانی و صورت
موی سر:
به گفته شیخ الرئیس خوردن یک درم (۳ گرم) (زاج احمر) موی سفید را می ریزاند و به جای آن موی سیاه می رویاند در افراد مرطوب قوی المزاج مؤثر است.
به علت تجفیف زیاد (زاج اصفر) برای مو مانند زاج احمر مصرف شود و بایستی آب زیاد مصرف شود.
کرم معده:
جهت اخراج حب القرع (زاج اخضر)
دهان:
قیروطی آن جهت اکله دهان، پاشیدن پودر آن در دهان جهت رفع عفونت
زاج (اصفر) را نرم سائیده با سورنجان زیر زبان نگه دارند جهت صفدع، اکله دهان، قلاع دهان نافع است.
حلق:
غرغره جهت عضلات حلق
بینی:
نفوخ آن جهت رعاف
گوش:
تنقیه چرک گوش (رفع عفونت) ـ فتیله با عسل جهت قروح گوش (رفع عفونت)
دندان:
ورم بین دندان، درد دندان (زاج الاساکفه)
چشم:
زاج ترشی چیست
با عسل جهت سطری پلک چشم
شستن با زاج و آب باران رفع غشاوه رقیق چشم و بیاض می نماید
پوست:
ازاله کوشت زائد، رفع بیاض پوست، ناخنه، جرب، جمره، سلعه، حکه خشک، قروح خبیثه (رفع عفونت)
ـ رفع بریدگی جلدی به وسیله مالیدن زاج و یا زرور آن.
ـ مالیدن زاج بر جوش غرور (کاهش جوش)
مثانه:
دفع قروح مثانه (عفونت)
ـ دفع قرحه احلیل (عفونت)
کلیه:
تفتیت حصاه (بایستی داروسازی شود)
ضربدیدگی:
کماد زاج و ضماد زاج و نمک جهت دررفتگی عضلات و کوفتگی
بواسیر:
جهت بواسیر و نواصیر مقعد
رحم:
حمول آن بهبود عفونت و ترشحات
ته زن آن به واسطه قبضوت زاج جمع کننده رحم حمول زاج با آب گندنا جهت نزف الدم رحم (عفونت)
عرق النسا:
حقنه زاج (الاساکنه) جهت عرق النسا.
داروسازی:
در داروسازی به صورت، غسول، غرغره، مضمضه، کحل، حمول، سفوف، سنون، گرد، لوسیون، پوسیون، حب، نفوخ، ذرور مصرف دارد.
مضرت:
از خوردن اقسام زاج سرفه دموی و سل و قروح اعضا باطنی امعا و سجع حاصل می شود. زیاده از ۳ گرم زاج (زرد) کشنده است.
مصلح:
آشامیدن شیر تازه دوشیده شده، کره تازه، شربت زوفا
مانع الجمع (تداخل و عدم سازش
قلیائیات، کربوتات ها، املاح فلزی، با زاج مصرف نشود.
پادزهر:
بی کربنات دوسود (جوش شیرین)
روش شناخت:
زاج سفید، کاغذ تورنسل را قرمی می کند و روش شناخت زاج مقطر با مالیدن به فولادی رنگ فولاد مسی می شود.
حیوانات:
از دود دادن زاج موش و مگس گریزان هستند، مالیدن محلول ۵۰% زاج کبود به زخم پای دام باعث بهبود زخم می شود.
دباغی:
آش کردن پوست
رنگرزی:
جهت رنگرزی ابتدا پارچه را در زاج شسته سپس خشک کرده، رنگ می کنند و به طور کلی جهت دندانه کردن رنگ به کار می آید.
مرکب سازی:
در صنعت مرکب سازی به کار می آید. اشعار زیادی در این رابطه وجود دارد از جمله قطعه مشهور
هم سنگ دوده زاج است هم وزن هر دو بازو
هم سنگ هر سه صمغ است آن گاه زور بازو
میرعلی هروی ـ کتاب مدادالخطوط، شعر منسوب به صدرالشعریعه، فرهنگ افواهی (فولکلور) و ادبیات
زن تازه زا تا هفت روز را زاج می نامند که ادویه ای برای زن زائو وجود دارد که به آن زاجی (اهل مشهد) می گویند.
دلیری که ترسد زپیکان و شیر زن زاج خوانش نخوانش دلیر ابوالمؤید بلخی
تجربیات و اعتقادات:
زاج در نزد ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته همواره با اسفند سوزانیده می شود هم جهت رفع حشرات و هم به عنوان چشم زخم به کار می رود.
ـ اگر طفلی شیرخواره گریه بیش از حد بنماید و مشکلی نداشته باشد با قرار دادن زاج سفید زیر سر طفل و انداختن آن صبح در آتش طفل آرام می گیرد.
ـ در چلو کبابی ها جهت سفید کردن برنج در هنگام خیس کردن به آن زاج سفید اضافه می شود.
ـ جوشانده زاج سفید در ظروف آلومینیوم باعث سفیدی ظرف می شود.
ـ در گذشته در حوض خانه ها و استخرها برای جلوگیری از لیز شدن و فاسد شدن سریع آب کات کبود یا زاج کبود یا سولفات مس به آب به مقدار ۵ درصد اضافه می شد.
ـ جهت سالم ماندن و سبز ماندن خیارشور به آن مقدار کمی کات کبود زده می شود.
ـ در سلمانی ها زاج جهت رفع بریدگی پوست به کار برده می شده چون اثر ترمیمی سریعی بر زخم دارد و با مالیدن آن به صورت های خون آلود سریعاً خون بند می آمد. (رفع عفونت و قابض خون)
ـ جهت رفع بدبوئی عرق بدن مالیدن زاج یا محلول عرق ریزی را کم می کند.
ـ جهت بستن مسامات پوست صورت و منافذ پوست می توان از زاج به صورت محلول و یا پودر زاج استفاده نمود (قابض)
محمدهادی عطارنژاد
منابع:
۱ مخزنالادویه قرابادین کبیر/ عقیلی خراسانی/ مروی/ ۱۳۵۰
۲ تحفه حکیم مؤمن/ محمد مؤمن میرزا محمدخان تنکابنی/ مصطفوی/ ۱۳۵۰
۳پزشکینامه/ ناظمالطبا/ خیام/ ۱۳۳۰
۴) الابنیه عن حقایقالادیه/ موفق هروی/ انتشارات دانشگاه تهران/ ۴۶
۵) اختیارات بدیعی/ علی بن حسین انصاری شیرازی/ محمدتقی میر/ پخش رازی/ ۱۳۷۶
۶) فرهنگی علیاکبر دهخدا/ دهخدا/ دانشگاه تهران/ ۱۳۷۰
۷) فرهنگ نفیسی/ ناظمالااطبا/ خیام/ ۱۳۴۳
۸) تعلیم خط/ حبیباله/ فضائلی/ سروش/
دکتر حسین روازاده
دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه تهران به شماره نظام پزشکی 58290
به زودی امکان پذیرش تبلیغات فراهم میگردد.
در اين مطلب از هفت گنج قصد داريم طرز تهيه خيار شور خانگي به 3 روش را به شما آموزش دهيم. با ما همراه شويد و بسته به شرايطتان يكي از روش ها را انتخاب كنيد …
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آبنمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بیهوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده میکنند. غذاهایی که آنها را ترشی میاندازند عبارتند از: گوشت، میوه، تخممرغ و سبزیجات.[۱]
یکی دیگر از ویژگیها پهاش ۴٫۶ یا پایینتر است،[۲] که برای کشتن بیشتر باکتریها کافی است. ترشی انداختن میتواند غذاهای قابل قابل تجزیه را ماهها حفظ کند. اغلب علفهای ضد میکروب و ادویههایی مثل دانه خردل، سیر، دارچین و میخک صدپر هم افزوده میشوند.[۳] اگر غذا رطوبت کافی داشته باشد، با افزودن نمک خشک به سادگی آبنمک تولید میشود. به عنوان مثال زاواکراوت آلمانی و کیمچی کرهای با افزودن نمک به سبزیجات و خروج آب اضافی آنها درست میشود. تخمیر طبیعی در دمای اتاق، به وسیلهٔ لاکتوباسیلالس اسیدیته لازم را تولید میکند. ترشیهای دیگر با قرار دادن سبزیجات در سرکه درست میشوند. بیشباهت به مرحلهٔ کنسروسازی ترشی انداختن که شامل تخمیر هم میشود، غذا قبل از بستهبندی و مهروموم شدن نیاز به استریل کامل ندارد. اسیدیته یا شوری محلول، دمای تخمیر و حذف اکسیژن، طعم محصول نهایی و غالب شدن کدام میکروارگانیسم را تعیین میکند.[۴]
وقتی غلظت نمک و دمای تخمیر پایین هست، لکونوستوک مزونترویدس غالب شده و مخلوطی از چندین اسید، الکل و ترکیبات معطر تولید میکند. در دمای بیشتر، لاکتوباسیلوس پلنتاریوم غالب شده و اساساً اسید لاکتیک تولید میکند. بسیاری از ترشیها با لکونوستوک شروع شده و با دمای بیشتر به لاکتوباسیلوس تغییر میکنند.[۴]
ترشی انداختن ۴۰۰۰ سال پیش با استفاده از خیار بومی هند شروع شد. این کار راهی برای نگهداری و استفاده از غذا در خارج از فصل و سفرهای طولانی، به ویژه سفرهای دریایی بود. گوشت نمک سود شدهٔ خوک و گاو از لوازمات اساسی ملوانان پیش از دوران موتورهای بخار بود. گرچه این کار برای نگهداری غذا اختراع شده بود، به خاطر اینکه مردم از طعم بدست آمده لذت میبرند ترشیها ساخته و خورده میشوند. ترشیها ممکن است ارزش غذا را با تولید ویتامین ب تولید شده توسط میکروبها افزایش دهند.[۵]
جنوب آسیا عنوان مختلفی ترشی دارد، که اساساً از انواع مختلف انبه، لیمو، لیموی شیراز، گونگورا (بوتهای برگدار و ترش)، تمبر هندی، انگور فرنگی هندی (آلما) و فلفل ساخته میشوند. گاهی اوقات سبزیجاتی مثل بادمجان، هویج، گلکلم، گوجهفرنگی، کدوی تلخ، تمبر هندی سبز، زنجبیل، سیر، پیاز و لیمو هم مورد استفاده قرار میگیرند. این میوهها و سبزیجات عموماً با موادی مانند نمک، ادویه و روغنهای گیاهی ترکیب شده و در مکانی بدون رطوبت گذاشته میشوند تا برسند.
زاج ترشی چیست
در پاکستان ترشی را به زبان محلی (اردو) آچار میگویند و طعمهای مختلفی دارد. یکی از انواع مشهور سنتی حیدرآبادی آچار است، خوراک لذیذی که از انواع میوهها (بویژه انبه) و سبزیجات مخلوط با ادویههای انتخابی درست شدهاست.
در سریلانکا، ترشی بهطور سنتی با هویج، پیاز، خرمای آسیاب شده که با پودر خردل، پودر فلفل و تکههای زنجبیل، سیر و سرکه مخلوط شده و در ظرفی سفالی درست میشوند.
ترشی سنگاپور، اندونزی و مالزی آکار نامیده میشود و بهطور سنتی از خیار، هویج، فلفل تند و موسیر درست میشود، به عنوان چاشنی سرکه، شکر و نمک به این اقلام اضافه میکنند. گاهی اوقات گیاهانی مثل پاپایا و آناناس هم ترشی انداخته میشوند.
در فیلیپین، ترشی که آکارا نامیده میشود، اساساً از پاپایای سبز، هویج، موسیر و حبههای سیر و افزودن سرکه درست میشود. انواع دیگری با زنجبیل، فلفل دلمهای، تربسفید، خیار یا شاخههای بامبو ساخته میشوند.
چین مرکز انواع بسیار متفاوتی از ترشیجات است. ترشیجاتی مثل:تربچه، کلم چینی، فلفل تند، خیار از انواع دیگر معروفتر هستند.
تسوکهمونوی ژاپن شامل انواع زیادی از سبزیجات و میوهها است مثل:ترب سفید، پرونوس مومه، گاری، بنیشوگا (زنجبیل)، شلغم، خیار و کلمبرگ چینی
کیمچی کره معمولاً از کاهوی چینی ترشی انداخته شده و ترب درست میشود، ولی آن را از پیاز سبز، شاخههای سیر، پیازچه و گروهی از سبزیجات دیگر هم میسازند. کیمچی در سراسر شرق آسیا رایج است.
ترشی در ایران، ترکیه، کشورهای عربی، شبه جزیره بالکان و قفقاز (در ایران و به زبان فارسی ترشی، به زبان ترکی تورشو و مخالل به عربی) معمولاً از شلغم، فلفل، هویج، زیتون سبز، خیار، کلم، گوجهفرنگی سبز، لیمو و گل کلم درست میشوند.
در مجارستان، وعده غذایی اصلی (ناهار) معمولاً با نوعی ترشی (savanyúság) خورده میشود، اما معمولاً ترشی در زمانهای دیگر در طول روز نیز مصرف میشود. زاواکراوت، انواع مختلف ،فلفل و … از رایجترین انواع ترشی مصرفی است، اما از گوجه فرنگی، هویج، چغندر، ذرت نارس، پیاز، سیر، انواع معینی از کدو تنبل و خربزه و میوههایی مانند آلو و سیب هم برای ترشی انداختن استفاده میکنند. ترشی با مواد پر شده هم از انواع ویژهای هستند که با فلفل یا خربزههایی که توی آنها با کلم پر شده درست میکنند. آلوهایی که توی آنها با سیر پر شده از انواع ترشی با مواد پر شدهاست که از ترشیهای منحصر به فرد ویژه مجارستان هستند درست مثل csalamádé و نوعی که با خیارهای ترش (kovászos uborka) درست میکنند. ترشی csalamádé نوعی ترشی مخلوط است که با کلم، خیار، پیاز، هویج، گوجهفرنگی و برگ بو درست شده و برای تخمیر روی آن سرکه میریزند. خیار ترش بیشباهت به انواع دیگر خیار که در تمام طول سال در دسترس هستند، ترشی فصلی است که در تابستان تولید میشود. خیار، ادویه جات، سبزی و برش نان در یک ظرف شیشهای با آب نمک قرار داده شده و در چند روز بهطور مستقیم در نور خورشید نگهداری میشود. مخمرِ نان، همراه با سایر مواد ترشی و ادویه جات زیر آفتاب داغ، به خیار طعم و بافت منحصر به فردی داده و آن را کمی کربناتیزه میکند. به جای میتوان از آب آن برای ساخت نوع به خصوصی نوشیدنی به نام spritzer استفاده کرد. رسم است که خانوادههای مجاری خودشان ترشیشان را تولید کنند. مناطق یا شهرهای مختلف دستورالعمل ویژه خود را دارند.
ترشیهای رومانی از چغندر، خیار، گوجهفرنگی نرسیده، هویج، کلم، سیر، (فلفل دلمهای پر شده با کلم)، فلفل دلمهای، ملون، قارچ، شلغم، کرفس و گل کلم درست میشود.
گوشت، مثل گوشت خوک، را هم میتوان در نمک یا چربی خوک نگهداری کرد.
ترشی سنتی لهستانی و چک، خیار و زاواکراوت هستند، اما میوه و سبزیجات دیگر مثل آلو، و قارچ هم رایج هستند.
ترشیهای رایج روس، اکراین و بلاروس عبارتند از: چغندر، قارچ، گوجهفرنگی، زاواکراوت، خیار ،والک، سیر، بادمجان (که معمولاً با هویج خرد شده پر شدهاست)، کاستارد کدو و هندوانه. در این کشورها محصولات باغی مثل شوید، انگورفرنگی سیاه، برگ بو و سیر معمولاً با استفاده از نمک ترشی انداخته شده و در جایی خنک و تاریک نگهداری میشوند.
یکی از ترشیهای ایتالیایی giardiniera است که از پیاز، هویج، کرفس، و گل کلم تشکیل شدهاست. در بسیاری از بخشهای جنوبی ایتالیا، به ویژه سیسیل، از بادمجان و فلفل تند ترشی درست میکنند.
در آلبانی، بلغارستان، صربستان، مقدونیه و ترکیه، ترشی ترکیبی که با نامهای تورشی، تورسیا یا تورشو شناخته شدهاست خوراکی محبوب است که معمولاً با راکیا خورده میشود. ترشی گوجهفرنگیهای سبز، خیار، هویج، فلفل دلمهای، فلفل، بادمجان و کلمترش نیز محبوب هستند.
ترشی ترکیه، با نام تورشو، از سبزیجات، ریشهها و میوههایی مانند فلفل، خیار، خیار ارمنی، کلم، گوجه فرنگی، بادمجان، هویج، شلغم، چغندرقند، بادام سبز، هندوانه نارس، گرمک نارس، سیر، گل کلم، لوبیا و آلو سبز درست میشود. ترکیبی از ادویه جات به ترشی طعم میدهند.
در یونان، ترشی را با هویج، کرفس، بادمجان پر شده با هویج خرد شده، گل کلم، گوجهفرنگی و فلفل درست میکنند.
در بریتانیا، ترشی پیاز و ترشی تخم مرغ اغلب در میخانهها و فروشگاههای چیپس و ماهی فروخته میشود. ترشی چغندر، گردو و خیار و ادویههایی مثل برانستون و پیکالیلی معمولاً همراه پای گوشت خوک و گوشت سرد، ساندویج یا یک پلاگمن خورده میشوند. دیگر ترشیهای رایج در انگلستان عبارتند از: صدف سیاه، صدف راهراه، کلم قرمز، چتنی انبه، زاواکراوت و زیتون.
رولماپس هم کاملاً بهطور گستردهای با نامهای مختلفی از تولیدکنندگان مختلف در داخل و خارج از انگلستان در دسترس است.
ترشی شاهماهی، رولماپس و ماهی آزاد در اسکاندیناوی محبوب هستند. برای چندین غذای سنتی خیارشور و چغندر باغی چاشنی مهمی هستند. ترشی کبر هم در غذاهای اسکاندیناوی رایج است.
در ایالات متحده و کانادا، خیار شور (که اغلب در کانادا و ایالات متحده به سادگی «شور» نامیده میشود)، زیتون و زاواکراوت محبوبترین ترشیها هستند، اگرچه ترشی محبوبِ کشورهای دیگر هم در دسترس است.
ترشی کانادایی مشابه انگلستان است. ترشی یک روش مهم نگهداری مواد غذایی در تمام زمستان، است. خیار شور، ترشی پیاز و تخم مرغ بسیار محبوب هستند. چوچو ترکیب گیاهی ترشی مشابه پیکادیلی است که در استانهای دریایی و ایالتهای جنوبی آمریکا محبوب است.
مانند اسکاتلند، ترشی ماهی بسیار محبوب است. گوشت هم اغلب ترشی انداخته شده یا در سراسر زمستان در آبنمکهای مختلف، به ویژه در آب و هوای سخت نیوفاندلند، نگهداری میشود.
جاردینیرا، ترکیبی از ترشی فلفل، کرفس و زیتون، یک چاشنی محبوب در شیکاگو و شهرهای دیگری است که جمعیت بزرگی از افراد ایتالیاییآمریکایی دارد و اغلب با ساندویچ گوشت گاو ایتالیایی مصرف میشود. تخممرغهای ترشی انداخته در شبه جزیرهٔ میشیگان بالا رایج هستند. ترشی شاهماهی هم در شمال میدوست در دسترس است. بخش هلندینشین پنسیلوانیا سنتی قوی در درست کردن ترشی از مواد غذایی، از جمله چوچو و چغندر با تخممرغ دارد. در ایالتهای جنوبی، ترشی بامیه و پوست هندوانه مثل ترشی مواد کاملاً سرخ شده مانند پای خوک سرخ شده، ترشی تخممرغ و تخم بلدرچین، ترشی سبزیجات باغی و سوسیس محبوب است.[۶][۷] در مکزیک، فلفل تند، به ویژه از گونههای Jalapeño و Serrano، که با پیاز، هویج و گیاهان ترشی انداخته شدهاند، چاشنی رایجی را تشکیل میدهند. ترشی سبزیجات مختلف، ماهی، یا تخم مرغ ممکن است پیش غذای یک ناهار یا شام کانادایی باشد.
ترشیهای محبوب در شمال غرب اقیانوس آرام شامل ترشی مارچوبه و لوبیا سبز است. میوههای ترشی انداخته شده مانند زغال اخته و توت فرنگیهای کال همراه غذاهای گوشتی در رستورانها مصرف میشوند.
زاج ترشی چیست
در ایالات متحده، روز ملی ترشی یک تعطیلی عمومی است که هر ساله در ۱۴ نوامبر برگزار میشود.[۸][۹]
در منطقه آمریکای مرکزی ترشی «encurtido» یا به صورت کوتاه شده «curtido» نامیده میشود. ترشی یا آنطور که در آمریکای لاتین نامیده میشود «curtidos» به عنوان غذای سرد، یا جانبی یا غذای پیشغذای اسپانیایی سرو میشود. در چندین کشور آمریکای مرکزی ترشی را با کلم، پیاز، هویج، لیمو، سرکه، پونه و نمک تهیه میکنند. در مکزیک، «curtidos» از هویج، پیاز و فلفل یالپینو است و به عنوان غذای همراه هنوز در رستورانها یا دکه مواد غذایی رایج است. به منظور تهیه ترشی هویج به راحتی هویج و بقیه مواد رایج در منطقه مثل فلفل، گوجهفرنگی و پیاز را به سرکه بیفزایید.تفاوتها به غذا و میزان ترشی آن بستگی دارد.مثال دیگری از یک نوع ترشی که شامل ترشی گوشت یا غذاهای دریایی است، «escabeche» یا «ceviches» محبوب در پرو، اکوادور و در سراسر آمریکای لاتین و کارائیب است. این غذاها عبارتند از ترشی پاهای خوک، گوش خوک و سنگدان که به عنوان یک «escabeche» با ادویه جات و چاشنی برای طعم دادن به آن تهیه شدهاست. این گیاهان شامل میگو، هشت پا و ماهیهای مختلف، چاشنی و خنک میشوند.«ceviches» شامل میگو،هشتپا و انواع ماهی است که به آنها ادویه اضافه شده و به صورت سرد سرو میشوند.
در روش سنتی ترشی انداختن میوه و سبزیجات در آب نمکی که با ۲۰ الی ۴۰ گرم بر لیتر نمک درست شدهاست ریخته یا آنها را تکهتکه کرده و نمک زده و مانند آماده کردن زاواکراوت با قرار دادن سنگهای مسطحی روی مواد آنها را در زیر آب نگه میدارند.[۱۰] دری با دریچه هوا یا یک در محکم هم میتواند مورد استفاده قرار گیرد در صورتی که در بتواند فشاری را که در اثر ایجاد کربن دیاکسید تولید شده آزاد سازد. هنگام استفاده از ظرف باز برای دور کردن حشرات باید روی آن را با پارچه بپوشانید.[۱۱] ممکن است کپک یا مخمر سفید کاهم روی مایع تشکیل شود که در این صورت باید آن را برداشت. مخمر سفید کاهم بیضرر است ولی ممکن است مزه بدی را تولید کند.[۱۲]
در ترشی انداختن شیمیایی، ابتدا ظرف شیشهای و درش را برای استریل کردن آنها میجوشانند. سپس میوهها یا سبزیجات را همراه با آب نمک، سرکه یا هر دو و همچنین ادویه اضافه میکنند و اجازه میدهند تا بدست آمدن طعم مورد نظر و رسیدن ترشی بماند.
قبل از افزودن سرکه میتوان غذا را در آب نمک خیساند. این باعث کاهش میزان آب مواد غذایی و رقیق شدن سرکه میشود. این روش به ویژه برای میوهها و سبزیجاتی که بهطور طبیعی آب زیادی دارند مفید است.
در ترشی انداختن تجاری، برای افزایش طول عمر ترشی ممکن است نگهدارندهای مانند سدیم بنزوئیک اسید یا ادتا هم به آن اضافه کنند. در ترشی انداختن با روش تخمیر خود غذا مادهٔ نگهدارنده تولید میکند، معمولاً این کار در مرحلهای صورت میگیرد که لاکتوباسیلوس به عنوان یک عامل نگهدارنده تولید میکند.
زاج برای افزایش تردی بافت استفاده میشود و به عنوان یک افزودنی غذایی مورد تأیید سازمان غذا و دارو آمریکا قرار گرفتهاست.
«ترشیهای یخچال» ترشیهای غیرتخمیری هستند که با خواباندن میوه یا سبزیجات در چاشنی محلول سرکه درست میشوند. آنها را باید در دمایی پایینتر از دمای سردسازی قرار داده یا کنسرو کرد تا بتوان برای مدت طولانی نگه داشت.[۱۳]
در سال ۲۰۰۹ مجله بریتانیایی سرطان تحقیق فراتحلیل اینترنتی در مورد تأثیر ترشی بر روی افزایش ریسک ابتلا به سرطان مری منتشر کرد. گزارش، با توجه به دادههای محدود
در فراتحلیل احتمال افزایش دو برابری سرطان مری با مصرف ترشی سبزیجات آسیایی را نشان میدهد.نتایج حاصل از پژوهش به عنوان داشتن «عدم تجانس زیاد» توصیف شدهاست و میگوید که مطالعات بیشتر و با طراحی خوب ضروری است.[۱۴]
برخی از قارچهای رایج میتوانند تشکیل ترکیبات نیتروسو را، که عامل ایجاد چند نوع سرطان مری حیوانی است، تسهیل کنند.[۱۵] روسین متیل استر قرمز،یک ترکیب نیتروسو غیر آلکالنیده با اثر پیشرفت تومور در آزمایشگاه،در ترشیهای شهرستان Linzhou چین،در غلظتهای بسیار بالاتری نسبت به نمونههایی از مناطق کم ریسک وجود دارد.نشان داده شده که میوکوتوکسینهای فومونیزین (سمهای مترشحه از کپکها و قارچها) باعث ایجاد تومورهای کبدی و کلیه در جوندگان میشوند.[۱۴]
یک پژوهش منتشر شده در سال ۲۰۱۷ در مجله سرطان چین افزایش ۴ برابری سرطان حلق را با مصرف سبزیجات نمک سود شده(که در بین غذاهای چینی رایج است) مرتبط دانست،چرا که تخمیر موجب تولید نیتروسامین میگردد،که عدهای سرطانزا بودن آن را تصدیق کردهاند.محصولات تولید شده در اثر تخمیر موجب فعال شدن اپشتین بار ویروس هم میگردند.[۱۶][۱۷]
مطالب پر بازدید
با این دستور بسیار ساده در منزل این خیارلذیذ و با نمک را تهیه کنید و از آن لذت ببرید
زاج ترشی چیست
سبزی ها و خیار ها رو بشورید و بزارید خوب خشک بشن ( اگه خوب خشک نشه کپک میزنه ) ، لازم نیست سبزیها رو خرد کنید ، بعضی ها خیار ها و سبزیها رو نمی شورند…
مواد لازم
خیار ریز قلمی : 2 کیلو
برگ کرفس: 200 گرم
شوید : 200 گرم
تلخون: یک کیلو
سنگ نمک: به میزان لازم ( اگه ازنمک معمولی استفاده میکنید خیار ها نرم میشه ولی اگه ازسنگ نمک استفاده کنید کیفیت خیار شور شما خیلی خوب خواهد شد )
سیر: 4 حبه بزرگ
فلفل سبز تند: 4 عدد
زاج سفید: یک تکه کوچیک اندازه نخود
طرز تهیه
سبزی ها و خیار ها رو بشورید و بزارید خوب خشک بشن ( اگه خوب خشک نشه کپک میزنه ) ، لازم نیست سبزیها رو خرد کنید ، بعضی ها خیار ها و سبزیها رو نمی شورند و بعد خیار شورها رو آب میکشند.
آب و نمک رو بزارید بجوشه ( تقریبا به ازا هر15 لیوان آب یک لیوان خرد شده سنگ نمک به کار میره ) در انتها زاج سفید رو هم بندازید توش و وقتی حل شد از رو گازبدارید.
خیار و سبزیها را لایه لایه داخل ظرف ترشی ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید ، آب و نمک رو بریزید روی مواد تا جائی که ظرف پربشه بعد درش رو محکم ببندید و بزارید تا جابیفته بستگی به دمای هوا زمان لازم برای عمل اومدن خیار شور متفاوته هرچه هوا گرمتر بشه زمان هم کمتر میشه
نکته بسیار مهم : دمای آب و نمکی که روی خیار شور می ریزید خیلی مهمه ، این آب باید گرم باشه نه داغ نه سرد! یعنی وقتی انگشتتون رو توش می زنید نسوزه!
نکته خوشمزه: اگه لابلای مواد ، گوجه های رسیده سفت هم بریزید میتونید همزمان شوری گوجه فرنگی خوشمزه هم داشته باشید.
مطالب مرتبط
هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172
مجری انحصاری نیتیو، سنجاق
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است
زاج سفید (Alum) مادهای حل شوند در آب است و به راحتی آنرا میتوان تهیه کرد تا در موارد کاربرد از آن بهره گرفت. اما سوال اینجاست که مهمترین موارد کاربرد زاج سفید چیست؟
جالب است بدانید زاج سفید را از زمانهای خیلی قدیم برای جنبههای درمانی استفاده میکنند. علاوه بر این موضوع این ماده پرکاربرد و طبیعی گاهی میتواند جایگزینی عالی برای بسیاری از راههای درمانی دارویی باشد. با توجه به این موارد لازم است تا آلوم را تحت عناوین زیر، بیشتر برایتان معرفی کنیم:
زاج سفید یک ماده معدنی غنی با شکل ظاهری بلوری است. آلوم ترکیباتی از سولفات آلومینیوم و سولفات پتاسیم دارد که نام تجاری آنرا اغلب به سولفات آلومینیوم میشناسند. نام زاج سفید در زبان ترکی زی، در زبان ارمنی شیب و در زبان مشهدی به نام زمه بیان شده است.
این ماده بلوری شکل شفاف به عنوان ادویهای ضد عفونی کننده بین اکثر افراد شناخته میشود. جالب است بدانید زاج سفید در الکل حل نمیشود اما به عنوان ماده انحلال پذیر در آب به راحتی به کار برده میشود.
به همین دلیل اغلب برای بهرهمندی از خواص آلوم، آن را در آب حل کرده و سپس مورد استفاده قرار میدهند. طعمی که زاج سفید دارد کمی گس و مانند نمک شور است. شاید به همین دلیل است که خاصیت قابض کنندگی مطلوبی دارد و اغلب برای زخمهای دهانی یا آفت دهان از آن استفاده میکنند.زاج ترشی چیست
نکتهای که برای استفاده از درمانهای طبیعی برای بسیاری از افراد مهم است، به طبع آنها مربوط میشود. به همین دلیل لازم به ذکر است طبع دانههای بلوری شکل زاج سفید توسط متخصصین طب سنتی گرم و خشک معرفی شده است.
این ماده طبیعی مفید با ترکیبات مختلفی تشکیل میشود اما این تفاوت در ترکیبات تغییری در بسیاری از فواید آن ایجاد نمیکند. انواع زاج سفید شامل شکل ظاهری مربوط به خود هستند. گزینههای زیر به انواع آن اشاره دارد:
لازم است تشخیص آلوم اصل و خالص را آموخت تا با تهیه نوع مرغوب بتوان از خواص آن بهرهمند شد. بهترین راهکار برای انتخاب درست زاج سفید کمک گرفتن از کاغذ تورنسل محسوب میشود. آلوم خالص این کاغذ را به رنگ قرمز در میآورد.
آلوم یا همان زاج سفید گاهی به شکل پودر شده و گاهی نیز به شکل بلورهای کریستالی دیده میشود که بسته به نیاز میتوان نوع مناسب و مورد نظر را خریداری کرد. کاربردهای متنوعی برای این ماده پر خاصیت وجود دارد. آن را میتوان در تمام مناطق و قسمتهای مختلف دنیا پیدا کرد و برای درمان بسیاری از موارد آنرا به کار گرفت.
در واقع آلوم نوعی نمک شیمیایی بیرنگ است که فواید آن افزون بر کاربردهای نمک، به کار برده میشود. سنگ آلوم حتی کاربردهای بسیاری در صنعت دارد. از این ماده در لوازم آرایشی و بهداشتی، تهیه برنج در رستورانها، تهیه انواع ترشیجات و شور، تهیه خمیر دندان، برخی داروها و سفید کننده ظروف آلومینیومی و… نیز به کار برده میشود.
زاج سفید با ترکیبات موثری که دارد برای از بین بردن باکتریها مفید عمل میکند. هنگامی که بدن تعریق میکند، به دلیل وجود باکتریها، بوی نامطبوعی ایجاد میشود. میتوان آلوم را با کمی آغشته کردن به آب به یک دئودورانت طبیعی تبدیل کرد و آنرا روی قسمتهای مورد نظر مانند زیر بغل مالید.
استفاده از زاج سفید حل شده در مقدار کمی آب و مالیدن آن به قسمتهایی از بدن مانند زیر بغل، پا، کشاله ران و قسمتهایی که مستعد ایجاد بو هستند، نتیجه موثری بر جای میگذارد. این موضوع، راهکاری پیشگیری کننده از ایجاد بوی نامطبوع برای بدن محسوب میشود. علاوه بر آن باعث بسته شدن منافذ پوست که سبب تعریق میشوند، نیز خواهد شد.
میتوان زاج سفید را که به منظور رفع بو از آن استفاده میکنیم، همراه ترکیبات طبیعی مانند گلاب و لیمو ترش یا انواع عطر استفاده کرد تا بویی مطبوع نیز برای بدن ایجاد کند.
این ترکیب طبیعی به مرور زمان، باکتریها را کاهش داده و بوی نامطبوع کمتری از قسمتهای مورد نظر احساس خواهد شد. از زاج سفید برای روشن کردن پوست زیر بغل نیز میتوان بهره گرفت.
یکی از فوایدی که برای زاج سفید مطرح است، خاصیت قابض کنندگی آن است. از این رو بسیار مفید و کاربردی برای انعقاد خون، قطع خونریزی سطح پوست و درمان زخم محسوب میشود. برای این منظور میتوان از آن به صورت پودر شده بر روی زخم استفاده کرد.
ممکن است این کار تا حدود بسیاری سبب سوزش شود اما بهترین راه برای بهبود زخم و بند آمدن خونریزی برشهای سطحی روی پوست مانند برشهای ایجاد شده بر اثر اصلاح بدن یا صورت، به شمار میرود.
روش دیگری که از آلوم برای بهبود زخمها میتوانید استفاده کنید این است که آنرا با مقداری آب جوانه گندم ترکیب کنید و روی زخم بمالید. اگر نیاز به شناخت انواع زخم و راهکارهای اصولی برای درمان انواع آنها وجود دارد میتوانید با یک کلیک با آنها آشنا شوید.
نکته مهم: باید در نظر داشت که اگر زخمها عمیق باشند، (زخم اگر کاملا باز باشد و نیاز به بخیه داشته باشد) حتما باید به پزشک مراجعه کرد و از اقدامات خودسرانه پرهیز کرد.
گاهی عفونتها و زخمهای ایجاد شده در دستگاه تناسلی مشکلات بسیاری از قبیل خارش و سوزش را برای خانمها ایجاد میکند. روشهای مختلفی برای درمان وجود دارد که اغلب پزشکان آنها را برای درمان تجویز میکنند.
زاج سفید قادر به بهبود و از بین بردن عفونت در قسمتهای مختلف بدن از جمله عفونتهای دستگاه تناسلی است. اغلب به دو روش از این منظور میتوان نتیجه گرفت که روش دوم برای بسیاری از افراد کارآمدتر است.
روش اول: برای اینکار میتوان از شیاف قطعهای آلوم در واژن که به آب آغشته شده است استفاده کرد. تنها کافی است این آلوم را به مدت 10 دقیقه در واژن نگه داشت.
روش دوم: از طرفی نیز میتوان زاج سفید را در ظرف بزرگی از آب حل کرد و برای مدت 15 الی 20 دقیقه درون آن نشست.
به دلیل وجود رطوبت و شرایط فیزیکی دستگاه تناسلی زنانه، همواره شرایط برای ابتلا به انواع عفونت مهیا است. برای آشنایی با انواع عفونت، پیشگیری و درمان نیاز است تا اطلاعاتی جامع در دست داشت که متنی مربوط با آن به طور کامل گردآوری شده است و بهتر است به آن مراجعه کنید.
نکته مهم: در صورت مشاهده علائم و نشانههای شدید عفونت رحم حتما باید به پزشک مراجعه کرد.
زگیل، گوشت اضافه، جوش، جای جوش، آکنه، ترک پا و دست را به کمک قطعهای زاج سفید میتوان به سادگی برطرف کرد.
در ترکیب بسیاری از ماسکهای صورت و بدن نیز میتوان از پودر زاج سفید به عنوان یک لایه بردار برای رفع لایههای مرده و شفاف شدن پوست بهره گرفت. از بین بردن لکهای پوستی یکی دیگر از تاثیرات آلوم بر سطح پوست است که میتوان روزانه برای تمام این موارد از آن استفاده کرد.
اغلب برای زیبایی پوست صورت و بدن میتوان از ترکیب گلاب به همراه پودر آلوم استفاده کرد. کافی است این ترکیب را روزانه 2 مرتبه، به مدت 10 الی 15 دقیقه بر سطح پوست نگه داشت و بعد از آن پوست را با آب ولرم شست و شو داد.
علاوه بر ترکیبات بیان شده میتوان تنها با قرار دادن پا به مدت 15 دقیقه در ترکیب آب ولرم، زاج، عسل و مقداری روغن زیتون ترکهای ایجاد شده آن را به راحتی از بین برد. بعد از آن میتوانید برای درمان ترک پا و رفع پوستهای مردهی آن، از ماساژ پا با لیف زبر نیز برای لایه برداری استفاده کنید. در انتها پس از خشک کردن با روغن مناسب پاها را بهتر است کمی چرب کنید.
در بسیاری از موارد میتوان از زاج سفید برای تقویت پوست بهره گرفت. به ویژه افراد بالای 50 سال که کم کم پوستشان در حال لک شدن و افتادگی است میتوانند از ترکیب آلوم به همراه کمی سفیده تخم مرغ و گلاب بهره ببرند. این ترکیب را 20 دقیقه روی پوست باید نگه داشت و هیچ حرکتی به پوست نداد. سپس با آب ولرم شست و شو کرد و از یک مرطوب کننده مناسب استفاده کرد.
برای درمان عفونتهای حلق گاهی علاوه بر راهکارهای پزشکی مراقبتهای خانگی نیز لازم است. غرغره کردن گلو به کمک آلوم حل شده در آب به درمان عفونت و از بین بردن باکتریها و التهابات دهانی تاثیر به سزایی دارد.زاج ترشی چیست
چکاندن چند قطره از حل شده آلوم در آب، داخل گوش، میتواند عفونت گوش را نیز از بین ببرد. اغلب برای خونریزی بینی از بوئیدن آلوم سوخته نیز استفاده میشود که تاثیر به سزایی برای قطع خونریزی بینی دارد.
چرخاندن زاج سفید در دهان راهکاری بسیار عالی برای از بین رفتن آفت دهان و زخمهای موجود در دهان محسوب میشود. کافی است فقط قطعه کوچکی از آلوم را به مدت 2 الی 3 دقیقه در دهان و در قسمتی که آفت وجود دارد نگه داشت تا نتیجه مفید آنرا دریافت کرد.
در بسیاری از موارد میتوان از زاج سفید و ترکیب آن با مقداری از رقیق شده آب زرشک با مقدار مساوی آب گرم، دهانشویه طبیعی ساخت. سعی کنید آنرا 40 ثانیه در دهان خود نگه دارید سپس بیرون بریزد. بهتر است آنرا قورت ندهید زیرا ممکن است شما حالت تهوع ایجاد کند. اما برای بهبود عفونت و زخمهای دهانی بسیار موثر و مفید است.
از آنجایی که زاج سفید خاصیت قابض کنندگی دارد، میتوان از آن برای بند آوردن خونریزی بینی استفاده کرد. فقط کافی است هنگام خونریزی بینی، مقداری پنبه را به کمی آب سرد آغشته کرده و مقداری پودر زاج سفید به آن بپاشید. سپس آنرا روی بینی که دچار خونریزی شده است نگه دارید. فقط به هیچ وجه هر دو سوراخ بینی را همزمان با پنبه نگه ندارید.
یکی از سوالات متداولی که در رابطه با زاج سفید وجود دارد، تاثیر آن بر دهان و دندان است. از آلوم برای جلوگیری از پیشرفت پوسیدگی دندانها و همینطور کنترل خونریزی لثه میتوان کمک گرفت.
برای این منظور میتوانید روزانه مقداری پودر آلوم را به همراه پودر دارچین ترکیب کرده و دندان و لثه را با آن ماساژ دهید و بشویید. اما بهتر است برای بررسی مشکل و جلوگیری از حاد شدن آن هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کرد.
برای بهبود تمامی امراض، بیماریها و رفع اکثر مشکلات میتوان به آنچه که در طبیعت وجود دارد مراجعه کرد. زاج سفید نیز یکی از مواد شیمیایی موجود در طبیعت است که بهتر است برای رفع بسیاری از مشکلات از آن استفاده کرد. اما برای داشتن نتیجه بهتر در درمان بیماریهای که در طولانی مدت فرد را درگیر کرده است، حتما باید به پزشک متخصص رجوع شود.
سلام زاج سفید باعث پوسیده شدن دتدان می شود. منبع رفع مجهولات ب
سلام، منبع این قسمت از متن را در لینکهای زیر دنبال کنید:Home remedies for whiter teeth – do they work?Five uses of alum in your daily life
سلام آیا زاچ سفید برای ریزش مو هم کاربرد داره؟
سلام همراه گرامی کوئیک فیت زاج سفید در برخی از ترکیبات موضعی برای زیبایی و سلامت موها به کار می رود. اما بهتر است علت اصلی ریزش مو بررسی شود که میتوانید به مقاله علل ریزش مو مراجعه کنید تا با آنها آشنا شوید. البته همواره توصیه میکنیم برای تشخیص دقیق و راه درمان اصولی از متخصصین و پزشکان مشورت دریافت کنید.
سلام خوبین زاج سفید جین و چروک رو از بین میبره؟
با سلام. زاج سفید یکی از ترکیبات شیمیایی اما طبیعی است که برای تهیه برخی از لوازم بهداشتی و آرایشی به کار برده میشود. اما با توجه به نوع پوست که ممکن است خشک و چرب یا ترکیبی از هر دو باشد، همینطور سن و شرایط فیزیکی دیگر، بهتر است از آن بدون صلاحدید متخصصین و پزشک استفاده نشود. زیرا ممکن است برای هر فرد نتایج متفاوتی را بروز دهد.
درود بر شما
سلام
این درسته که برخی لبنیاتی ها برای ترش شدن دوغ به آن زاج می زنند؟ و اینکه این ماده سرطان زاست؟
با سلام. نحوه تهیه برخی از مواد غذایی با یکدیگر کاملا متفاوت است. بهتر است برای اطلاع از وجود این ماده در مواد غذایی به برچسب مواد تشکیل دهنده آن مراجعه کنید یا در صورت لزوم در مورد مواد به کار برده شده در انواع لبنیات، از فروشنده یا تهیهکننده جویا شوید. در مورد سرطانزا بودن این ماده نیز لازم به ذکر است هنوز تحقیقات علمی تایید یا رد نشده است و نیاز به تحقیق بیشتری وجود دارد.
آیا زاج برای برنج هم استفاده ميشود؟
با سلام. بله از زاج برای پخت برنج به منظور سفید شدن و جلوگیری از خمیر شدن به کار میبرند. به ویژه برای طبخ سنتی یا در برخی از رستوران هنوز از آن برای پخت برنج استفاده میکنند.
سلام. مطلبی که درمورد زاج سفید گذاشته بودیدخیلی جالب بود.ممنون ازشما!زاج ترشی چیست
با سلام میخام از زاج برای ضد عفونی گیاهان آبزیم استفاده بکنم خطری نداره
با سلام طبق شرایط گیاهان آبزی مختلف، ممکن است نگهداری از آنها با یکدیگر کاملا متفاوت باشد و در مواردی ضدعفونی کردن آنها با زاج سفید تاثیر مفید یا مضرر برایشان ایجاد کند. پیشنهاد میکنیم در مورد هر یک از گیاهان به صورت مجزا در این رابطه تحقیق کنید تا آسیبی به آنها وارد نشود.
سلام اززاج دردوران پریودهم میشه استفاده کرد
سلام همراه گرامی دوران قاعدگی تغییراتی را برای بدن ایجاد میکند؛ به همین دلیل در رابطه با مصرف موضعی زاج سفید در این دوران نباید خودسرانه عمل کرد. بهتر است توصیه استفاده از آن در زمان تغییرات هورمونی مختلف را از پزشک جویا شوید.
زاج سفید بهترین درمان کننده عفونت زنان است از وقتی استفاده میکنم دیگه دکتر زنان نمیرم😊
با سلام خوشحال هستیم که توانستید مشکل خود را با استفاده از زاج سفید حل کنید؛ ولی توصیه میکنیم حتما برای اینکه به عوارض احتمالی که ممکن است ایجاد کند مواجه نشوید حتما با پزشک زنان نیز مشاوره داشته باشید.
سلام وقت بخیر من ترشی اب گوجه درست کردم یکم داره له میشه امکان داره زاج بریزم داخلش و از له شدن جلوگیری کنه؟؟
سلام همراه گرامی زاج سفید خاصیت قابض کنندگی دارد و تا حدودی میتواند از له شدن مواد غذایی استفاده شده در ترشیجات جلوگیری کند. البته بهتر است توجه کنید که مقدار سرکه نیز مقدار مناسبی باشد تا هر دو در کنار هم بتوانند از له شدن مواد ترشی جلوگیری کنند.
سلام ممنون از شما خانم غفوری که با حوصله جواب همه را میدیت
سلام همراه گرامی. سپاس فراوان از توجه شما.
خوردن زاج سفید کشنده است
با سلام همراه گرامی هنوز تحقیقات علمی و کامل مبنی بر اینکه این ماده معدنی کشنده است صورت نگرفته و حتی گزارشی مبنی بر کشنده بودن زاج سفید ارائه نشده است. اما بهتر است این نکته برای تمام مواد خوراکی را در نظر گرفت که اعتدال در مصرف تضمینی برای سلامتی خواهد بود.
ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای در زمانی دیگر.
جدیدترین مطالب حوزه سلامت، تناسب اندام و تغذیه را در پیج اینستاگرام کوئیک فیت دنبال کنید
ایمیل خود را وارد کرده و جدیدترین مطالب ما را در ایمیل خود دریافت کنید
با موفقیت عضو خبرنامه شدید
ایمیل خود را وارد کرده و جدیدترین مطالب ما را در ایمیل خود دریافت کنید
با موفقیت عضو خبرنامه شدید
بسیاری از خانم ها برای از بین بردن عفونت رحم یا تنگی واژن به دنبال استفاده از زاج سفید هستند، در صورتی که تاکنون تحقیق علمی در رابطه با این موضوع صورت نگرفته است و صرفا یک مطلبی بین مردم پیچیده است که این ماده برای رحم مناسب است. پس بهتر است قبل از مصرف آن حتما با پزشک متخصص طب سنتی مشورت داشته باشید. اما خواص عمومی زاج سفید همچون از بین بردن بوی عرق و مبارزه با باکتری ها و ویروس ها در تحقیقات علمی نیز بیان شده است. در ادامه بیشتر با خواص این ماده مفید آشنا خواهیم شد. به طور کلی بهتر است برای مصارف داخلی زاج سفید حتما با کارشناس طب سنتی مشورت نمایید. زاج در زبان های دیگر به صورت زاک، خلل القیس و پهتکری نیز شناخته می شود و در زبان های محلی نیز زمه در زبان مشهدی، زی در زبان ترکی و شیب در زبان ارمنی مشهور می باشد. بیش از 25 نوع زاج شناخته شده است که مهم ترین آن ها زاج سفید می باشد. زاج تقریبا در بسیاری از کشورها یافت می شود و در کشور ایران در مناطقی همچون طارم و زاکان قزوین یافت می شود. در این مقاله از عطاری آنلاین عطارمارت در مورد زاج سفید و خواص آن به طور کامل صحبت خواهد شد.
زاج سفید یا آلوم یک ماده با منشاء شیمیایی یا معدنی و با فرمول ساختاری سولفات آلومینیوم یا سولفات آلومینیم پتاسیم است و دارای فرمول شیمیایی KAl (SO 4 ) 2 · 12H 2 O است . با این حال، هر ترکیباتی با فرمول تجربی AB (SO 4 ) 2 · 12H 2 O به عنوان آلوم شناخته می شود. زاج سفید دارای کاربردهایی در طب سنتی ایرانی می باشد. با نام زاج سفید عطاری نیز شناخته می شود. آلوم پتاسیم یک پودر سفید خوب است که می توانید با ادویه های آشپزی یا مواد ترشیجات مخلوط کنید. گاهی اوقات آلوم یا زاج سفید در فرم بلورین دیده می شود، گرچه اغلب به عنوان یک پودر فروخته می شود.
زاج سفید یک نوع نمک بی رنگ شیمیایی است. متداول ترین نوع زاج سفید نوع پتاسیم سولفات است که کاربردهای پزشکی ، سلامتی، زیبایی، غذایی و غیره دارد. زاج سفید را می توانید پس از تهیه پودر نمائید. پودر زاج سفید دارای طبیعت گرم و خشک است و گاهی به عنوان خوشبوکننده بدن نیز استفاده میشود. برای شناسایی زاج سفید می توانید از کاغذ تورنسل استفاده کنید. این ماده کاغذ تورنسل را قرمز می کند.
بهترین خاصیتی که می توان برای زاج سفید ذکر کرد در سرطان مثانه، زخم های کلیه و کاهش دادن ورم ها و بادها در این اعضا و همچنین شکستن سنگ های کلیه می باشد.
زاج ترشی چیست
مقاله پیشنهادی: چای زردچوبه، یک نوشیدنی تمام عیار
قبل از شروع قرن بیستم، زاج سفید به طور مرتب تولید می شد و همچنین برای ترشی، تهیه چاشنی و پخت نیز استفاده می شده است. از آن پس، استفاده از آن در پردازش مواد غذایی به علت نگرانی های امنیتی نسبت به عوارض جانبی آن، به طور مداوم کاهش یافت. با این حال، حرفه ای ها در زمینه های پزشکی و همچنین مراقبت های بهداشتی اغلب از آن برای مقابله با جراحات و بیماری استفاده می کنند.
زاج سفید دارای چندین کاربرد خانگی و صنعتی است.برخی از کاربردهای آن:
یکی از بحث برانگیزترین موضوعات پیرامون زاج سفید تاثیر این ماده برای تنگی واژن بانوان می باشد. تنگی واژن راه های مختلفی دارد که یکی از آن ها استفاده از مواد طبیعی و گیاهی می باشد. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از زاج برای تنگی رحم تنها باید با مشورت پزشک و ترکیبی از چند ماده مختلف باشد تا رحم شما دچار مشکل نشود.
در این روش از ترکیبات مختلفی همراه با زاج سفید برای تنگی واژن استفاده می شود. به طور مثال در برخی از ترکیبات از عسل و روغن گاوی بهره برده می شود. در ترکیبی دیگر از مازو، سعد، شیرین بیان و زاج استفاده می شود. اما همانطور که گفتیم دوز مصرفی هر ماده و چگونگی ترکیب و مصرف آن ها باید زیر نظر کارشناس طب سنتی باشد به همین دلیل از بیان طریقه استفاده از زاج برای تنگی واژن معذور می باشیم. اما ذکر می کنیم که راه جایگزین بی خطرتری برای تنگی واژن و رفع عفونت های رحمی وجود دارد و آن استفاده از گیاهی به نام ماریانا می باشد که شهرت بسیار زیادی در این زمینه پیدا کرده است.
خوشبختانه از این گیاه شیاف هایی به نام ماریانا تولید شده است که 100 درصد گیاهی بوده و برای ایجاد حالت تنگی بسیار کارساز می باشد. به علاوه باعث از بین رفتن عفونت های رایج در رحم می شود.
زاج سفید می تواند برای موارد متعدد زیبایی و سلامت مورد استفاده قرار گیرد، در اینجا به برخی از مزایای آن می پردازیم:
به طور کلی با قرار دادن پودر فشرده زاج سفید بر روی زخم ها می تواند عملیات بهبود را سریع تر نماید. هر چند استفاده از این ماده بر روی زخم ها حالت سوزش ایجاد می کند اما بهبود سریع زخم به این سوزش می ارزد. همچنین می توانید پودر زاج را با آب ترکیب کرده و برای از بین بردن زخم های دهانی استفاده کنید. فقط مواظب باشید که بخشی از آن را نخورید. می توانید به این ترکیب کمی نمک هم اضافه کنید تا خاصیت درمانی آن بیشتر شود.
ترکیب زاج سفید با زردچوبه به عنوان یک درمان طبیعی ایده آل برای کاهش گرفتگی عضلات به کار می رود. خاصیت رقیق کنندگی زاج و خاصیت ضد عفونی و ضد التهابی زردچوبه برای رفع گرفتگی عضلات مناسب است.
چندین تحقیق نشان داده است که این پودر در جلوگیری از خون ریزی و انعقاد خون بسیار موثر است. شما با قرار دادن پودر زاج سفید در محل خون ریزی به سرعت نشانه های بند آمدن خون را مشاهده خواهید کرد. البته توجه داشته باشید که اگر محل برش عمیقی خورده است و خون ریزی شدید است تنها استفاده از این پودر کافی نیست و باید سریعا اقدامات اولیه پزشکی را انجام دهید.
یکی از دلایل تنفس ناخوشایند ایجاد باکتری است که اغلب سموم و اسیدها را ایجاد می کند. شستشو دهان با زاج سفید یا آلوم مانع رشد باکتری ها می شود.
محققان ادعا می کنند زاج سفید در مدیریت بیماری دیابت کمک کننده است و خارش را نیز بهبود می دهد.
پای ورزشکاران به دلیل فعالیت زیاد همیشه در معرض ابتلا به انواع قارچ می باشد. شستشوی پا با محلول آبی زاج سفید می تواند از این موضوع پیشگیری نماید. این موضوع به خاطر خواص ضد باکتریایی زاج می باشد.
پودر آلوم دارای خواص ضد پیری است و از پیری جلوگیری می کند زیرا پوست را نرم و شفاف نگه می دارد.
مقاله پیشنهادی: آیا روغن اسطوخودوس اکسیر زندگی است؟
زاج سفید اسهال را درمان می کند،سرخپوستان بومی تلاش می کردند تا با زاج سفید مشکلات معده خود را برطرف کنند.
وقتی بدن عرق ترشح می کند، همراه با این عرق باکتری هایی ترشح می شود که بوی ناخوشایندی می دهد. شستشوی بدن با زاج سفید با عفونت باکتری ها مبارزه می کند و مانع ترشح زیاد عرق می شود.
زاج سفید برای آب درمانی مناسب است مخصوصا برای تمیز کردن آب گل آلود،یک گرم پودر زاج سفید برای هر لیتر آب کافی است. در صورتی که اهل مسافرت و کمپینگ هستید حتما این ماده همراه خود داشته باشید که از خواص آن استفاده کنید. به طور مثال برای پاکسازی آب ها و همچنین در صورت جراحت های کوچک و قطع خون ریزی این ماده شیمیایی استفاده کنید.
زاج سفید به طور سنتی برای پاکسازی موهای زائد به کار گرفته می شود. مخلوط 2/1 قاشق چایخوری پودر زاج سفید با یک قاشق خاک رس با کمی آب از بین برنده موهای زائد است. البته باید نسبت پودر زاج به خاک رس 2 به 1 باشد و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بماند. پس از مصرف احتمال دارد پوست خشک شود بنابراین بعد از استفاده از روغن نارگیل به عنوان مرطوب کننده طبیعی استفاده کنید.
آکنه رایج ترین مشکل پوست است و جلوگیری از آن غیر ممکن است. درمان های متعددی برای درمان جوش و التهاب وجود دارد اما بهترین درمان آن استفاده از زاج سفید به صورت ماسک روی صورت است که خیلی سریع باکتری ها را از بین می برد.
زاج سفید به سرعت شپش مو را از بین می برد، به این منظور پودر زاج را با آب و روغن ترکیب نمایید سپس روی سر خود بمالید.
زاج ترشی چیست
Sodium Alum
Potash alum
سلام
فقط می خواستم بابت اطلاعات خوبی که در مورد زاج سفید قرار دادید تشکر کنم.
با سلام به شما
خوشحالیم که مفید واقع شده است. سعی کردیم در مورد زاج سفید آخرین اطلاعات علمی و تجربی رو گردآوری کنیم.
باسلام :از مطالب خوبی که ذکر کردین واقعا ممنونم خیلی چیزا یاد گرفتم
سلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون که با نظرات مثبت خود ما را در این راه مشتاق تر می کنید.
سلام مطلب عالی بود ممنون
فقط یه سؤال دارم از خدمتتون، ممکنه کسی به زاج سفید حساسیت داشته باشه؟ و در صورت حساست چیکاری میشه انجام دادم؟
سلام. وقت بخیر. ممنون از نظرتون.
برای استفاده از زاج سفید حتما با پزشک متخصص طب سنتی مشورت کنید تا مقدار و روش مناسب رو بهتون آموزش بده.
موفق باشید
با عرض سلام و درود و تشکر از اطلاعات مفیدی که به اشتراک گذاشتید.
یه مسئله ذهن من رو درگیر کرده اونم این که؛ یک جا فرمودید زاج رو میشه خورد مثلا به همراه شیر و … و جای دیگه مثل دهانشویه فرمودید که مواظب باشید که بلعیده نشه.
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید در این باره
ممنونم
مرسی از اطلاعات خوبتون
سلام.
ممنون از نظر مثبتتون
سلام ببخشید میخواستم بدونماگه زاج رو استفاده کردیم خودش دفع میشه ؟؟یا …زاج ترشی چیست
سلام. وقت بخیر. زاج سفید قابل مصرف خوراکی نیست.
به نظر شما زاج ضرر نداره برای پوست،آخه همون آلومینیوم هست که توی ضد تعریقها استفاده میشه وانقد میگن که ضد تعریق نزنید…..
میدونم واسه استفاده داخلی رو گفتم
من دو بار تا حالا استفاده کردم هر دوبار دقیقا پشت سرش پربود شدم مشکلی نداره ؟!
عالی هستش من ماهی یکبار برای پاکسازی رحم استفاده میکنم و هر بار هم بعد از استفاده عفونت و قارچ و ترشحات قطع میشه و همه اینها فردا روزی که از زاج استفاده کردم مثل دستمال کاغذی خیس شده از رحمم خارج شده و بعد اون حس سبکی داخل رحم را داشتم من توصیه میکنم که خانمها حتما استفاده کنن اینجوری کار به دارو و استفاده از پمادهای واژینال نمیرسه .ممنون از مطالب خوب شما
با سلام خدمت شما
ممنون از نظر عالی شما
موفق باشید
برای عقب افتادن پریود هم میشه از زاج استفاده کرد لطفا پاسخ بدید
چجوری استفاده کردین خب میشه بگید منم یاد بگیرم
سلام ، من برای اولین بار از زاج با عسل استفاده کردم و بدون اطلاع زاج رو زیاد اضافه کردم و الان خیلی سوزش داره ممنون میشم راهنمای کنید چ درمانی استفاده بشه ؟
برای مصرف زاج سفید برای واژن حتما باید با مشورت متخصص طب سنتی استفاده می کردین. الان هم باید به متخصص مراجعه نمایید.
سلام چجوری استفاده کنیم ؟که خطر نداشته باشه
چطوری وارد واژن کنم
برای استفاده در واژن باید پودر بشه بعد انگشت رو نمدار کنید و داخل بزارین پریود نامنظم رو هم منظم میکنه من بعد چهار سال دوباره پریود شدم برای خانم های باردار اصلا خوب نیست برای من ک ایتجوری جواب داده حالا هر کی اطلاعات دیگه ایی داره بگه
از شما هم ممنونم بابت اطلاعات کاملی ک راجع ب زاج دادین بسیار عالی بود 🌹🌹
برای استفاده در واژن باید پودر بشه بعد انگشت رو نمدار کنید و داخل بزارین پریود نامنظم رو هم منظم میکنه من بعد چهار سال دوباره پریود شدم برای خانم های باردار اصلا خوب نیست برای من ک ایتجوری جواب داده حالا هر کی اطلاعات دیگه ایی داره بگه
از شما هم ممنونم بابت اطلاعات کاملی ک راجع ب زاج دادین بسیار عالی بود 🌹🌹
سلام من برای عفونت رحم استفاده کردم عالیه عالیه کاملا خوب خوب شدم
سلام.ممنون از نظرتون در مورد خواص زاج سفید
سلام واقعا اطلاعات خیلی کامل و مفیدی گذاشتید دستتون درد نکنه
ممنون بابت نظرتون در مورد مقاله زاج سفید
خواص زاج سفید برای عفونت رحم چیه؟ چجوری باید استفاده کنم؟
حقیقتا مصرف زاج سفید رو برای این موضوع توصیه نمی کنیم. حتما به پزشک مراجعه نمایید.
منکه الان استفاده کردم خونریزی دارم
منم بعد اینک کلی ازم عفونت خارج شد خونریزی دارم .. چند روز خونریزت طول کشید؟؟؟
سلام
مفیدوکامل،مرسی ک اطلاعات و تجربه هاتونو به ما انتقال میدین،من ورزشکارم ومدت زیادی با کشاله رانم مشکل داشتم،الانم بهبود پیدا کردم،ممنون تشکر
سلام .. نه نباید پودرش کنی به اندازه یه نخود برمیداری وسوهان کشی کنی ک تیز نباشه بعد داخل واژن بزاری ؛ یا شب یا روز استفاده کنی ولی بشرط اینکه به مدت چند ساعت درازکشیده بکشی . من استفاده کردم خیلی بیدار شدم دیدم لباسام خیس بود بس عفونت داشتم
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
اطلاعات مرا در مرورگر ذخیره کن
برای ارتباط با شما لحظه شماری می کنیم
عطاری آنلاین عطارمارت یکی از فروشگاه های تخصصی ایران می باشد که در زمینه عرضه تازه ترین ادویه جات، گیاهان دارویی و محصولات ارگانیک فعالیت می کند. تمامی محصولات این فروشگاه از معتبرترین تامین کننده های ایران تهیه و در فروشگاه اینترنتی عرضه می شود. تمامی تلاش تیم عطارمارت بر این بوده تا محصولات با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت دست مصرف کننده محترم برسد. ارسال محصولات برای خرید های بیشتر از 150 هزار تومان رایگان خواهد بود. عطارمارت حاصل تلاش جمعی از جوانان این کشور می باشد که در راستای رضایت مندی هر چه بیشتر مشتریان حرکت می کند.خرید گیاهان دارویی
c 2019 کليه حقوق اين سايت از قبیل عکس ها، متن ها و سایر محتواها برای فروشگاه اینترنتی عطارمارت محفوظ بوده و استفاده بدون ذکر عنوان و لینک پیگرد قانونی دارد.
0