رب انار برای سرماخوردگی

دوره مقدماتی php
رب انار برای سرماخوردگی
رب انار برای سرماخوردگی

مجموعه نارون هیرکان شما را به خرید بهترین محصولات رب انار و دستگاه رب انار گیری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خوردن رب انار به جهت داشتن ویتامین و آنتی اکسیدان برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی استفاده می شود. خوردن رب انار فواید بی نظیری برای بدن انسان دارد.
رب انار، در واقع سسی کاملاً طبیعی و سالم است؛ که از حرارت دادن و تغلیظ آب انار به دست می آید. سالیان درازی است که از این سس فوق العاده مفید به عنوان چاشنی غذاها استفاده می شود.
رب انار همچون سایر فرآورده ها، اگر به صورت ارگانیک و بدون مواد نگهدارنده تهیه شود؛ همان خواص انار را دارد. درست است که در اثر گرما، مقدری از ویتامین C موجود در آب انار از دست می رود. اما باز هم به دلیل داشتن ویتامین های دیگر (به عنوان مثال ویتامین های گروه B)، داشتن آنتی اکسیدان، پلی فنول، اسید آمینه و مواد معدنی، در پیشگیری از بیماری ها، دفع عفونت و سرماخوردگی موثر است.

با توجه به شیوع سرماخوردگی در فصل پاییز و مفید بودن انار برای پیشگیری و درمان این بیماری، به نظر می رسد؛ که خداوند میوه ی شفابخش انار را برای این فصل آفریده است. زیرا در فصل پاییز می توان از انار و آب انار تازه برای مقابله با سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده کرد.
اما در فصل های دیگر برای مبارزه با سرماخوردگی، در نبود انار بهتر است؛ علاوه بر مصرف میوه ها و سبزیجات فصل، از>رب انار طبیعی استفاده کرد. می توان از ترکیب رب انار با مقداری آب و یک قاشق غذاخوری عسل، شربتی برای درمان سرماخوردگی درست کرد.
آبمیوه های موجود در بازار حاوی مواد نگهدارنده و اسانس هستند. بنابراین خاصیت انار را ندارند. رب انار در درمان سرفه های عفونی بعد از سرماخوردگی نیز موثر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

رب انار برای سرماخوردگی

دوره مقدماتی php

مشاوره و فروش

مجموعه نارون هیرکان شما را به خرید بهترین محصولات رب انار و دستگاه رب انار گیری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

مجموعه نارون هیرکان فعالیت خود را در سال ۱۳۹۵ در زمینه تهیه، تامین و فروش انواع رب انار و دستگاههای تولید رب انار در بازارهای داخلی و صادراتی آغاز نموده است. این مجموعه نیز محصولاتی مانند شیره جات طبیعی و صنعتی و میوه‌جات منجمد را عرضه می کند. هدف ما ارائه محصولاتی متنوع، با کیفیت و با قیمتی متعادل می باشد. ما از پله اول تا پله آخر با شمائیم.

مشاوره و فروش

Designed By AradBranding.com

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

با فواید اعجاب انگیز انار آشنا شوید. انار میوه خوشمزه و با خواص متعدد است.برای یافتن پاسخ پرسش تاثیر انار بر سرماخوردگی ادامه مطلب را دنبال کنید.

انار صدها سال به دلیل فواید متعدد سلامتی ، از جمله فعالیت ضد میکروبی شناخته شده است. افزایش اخیر باکتریهای مقاوم در برابر دارو و احتمال شیوع همه گیر ویروس های جهانی ، نیاز به گزینه های اضافی پیشگیرانه و درمانی را برای داروهای معمولی ضروری می کند. تحقیقات نشان می دهد که انارها و عصاره های آنها به دلیل قدرتشان در برابر طیف گسترده ای از پاتوژن های باکتریایی و ویروسی ممکن است به عنوان جایگزین طبیعی عمل کنند. تقریباً هر قسمت از گیاه انار برای فعالیت ضد میکروبی از جمله آب میوه ، پوست ، آرد ، گل و پوست  مورد آزمایش قرار گرفته است. بسیاری از مطالعات با موفقیت از پوست انار استفاده کرده اند. ترکیبات فیتوشیمیایی متنوعی در انار وجود دارد که فعالیت ضد میکروبی را نشان داده اند ، اما اکثر مطالعات نشان داده اند که اسید اللاژیک و تانن های قابل هیدرولیز بزرگتر مانند پونیکالاژین بیشترین فعالیت را دارند. در بعضی موارد ترکیبات انار بیشترین فایده را دارد. نتایج بالینی مثبت در مورد انار و سرکوب باکتریهای دهان بسیار جالب توجه و ارزش مطالعه بیشتر را دارد. بخش عمده ای از شواهد مربوط به فعالیت های ضد باکتریایی و ضد ویروسی انار در برابر پاتوژن های منتقله از مواد غذایی و سایر ارگانیسم های بیماری های عفونی ناشی از آزمایشات مبتنی بر سلول آزمایشگاهی است که نیاز به تأیید بیشتر اثر داخل بدن از طریق آزمایشات بالینی انسان دارد.

انار حاوی مواد مغذی می باشد که به بهبود ایمنی بدن کمک می کند و به ویژه در فصل موسمی بسیار ضروری است. انارها سه نوع آنتی اکسیدان دارند – تانن ها ، آنتوسیانین ها و اسید اللاژیک. دانه های آن نیروگاه مواد مغذی است. آنتی اکسیدان ها برای سالم نگه داشتن سلول ها در بدن ما و افزایش مقاومت در برابر عفونت ها ، به حداقل رساندن التهابات و جلوگیری از آسیب اعضای بدن ضروری هستند. آب انار حاوی بیشترین غلظت آنتی اکسیدان هایی است که به طور طبیعی یافت می شوند – حتی بیشتر از آب انگور کنکورد ، آب زغال اخته ، آب آلبالو سیاه ، آب آکاای ، آب پرتقال ، چای یخ و آب سیب. فعالیت آنتی اکسیدانی آب انار می تواند به اندازه سه برابر بیشتر از چای سبز  باشد.

چندین مطالعه در مورد انار و فعالیتهای ضد میکروبی آنها در برابر باکتریها و ویروس ها انجام شده است ، با مکانیسم هایی از جمله مهار رشد باکتریایی و ویروسی مستقل از pH ، اثرات روی سیگنالینگ سلول باکتریایی ، کاهش عفونت ویروسی و اتصال به گیرنده های سلول میزبان ، و ساختاری آسیب به ویروس ها. با این حال ، بسیاری از نتایج مطالعه بر اساس آزمایشات آزمایشگاهی و مبتنی بر سلول است. بنابراین کاربرد نتایج در سلامت انسان عمدتاً بر بیماریها و عفونتهایی که بصورت موضعی اتفاق می افتند متمرکز است ، مانند مواردی که در حفره دهان یا روی سطح پوست قرار دارند. برون دهی اثرات داخل بدن بر روی عفونت از نتایج آزمایشگاهی با استفاده از آب انار بدون ترکیب یا ترکیبات روی میکروبها دشوار است. علاوه بر این ، مقایسه نتایج مطالعاتی که عصاره های درمانی برای اجزای فعال را استاندارد نمی کنند دشوار است. روشهای استاندارد باید توسط صنعت گران انار اتخاذ شود که از همان روش های کمی استفاده می کند. روشی برای تعیین سطح الاագایتانین با استفاده از یک استاندارد رب انار منتشر شده است ، که می تواند در پرداختن به این مسئله مفید باشد. مطالعات حاضر از مزایای احتمالی عصاره انار در حفظ و جلوگیری از آلودگی مواد غذایی حمایت می کند. این برنامه می تواند به ویژه در کشورهای کمتر توسعه یافته مفید باشد که بهداشت مواد غذایی به راحتی در معرض خطر قرار میگیرد. نتایج مطالعات انجام شده در مورد فواید ضد باکتریایی عصاره انار در مقابل باکتریهای دندانی و عفونتها تایید شده است زیرا آنها از نظر بالینی مستقر هستند. آزمایش های در مقیاس بزرگتر باید برای تأیید خواص انجام شود

رب انار برای سرماخوردگی

  ویتامین C موجود در انار برای درمان کم خونی و فقرآهن و همچنین جلوگیری از  سرماخوردگی تاثیرگذار می باشد. کارشناسان تغذیه براین عقیده اند که در انار ویتامینی وجود دارد که درپیشگیری ازکم خونی و فقرآهن افراد ،پیشگیری ازابتلا به سرماخوردگی ،پیشگیری ازآلزایمر، وکاهش فشارخون و…. بسیارمؤثر می باشد . وهمچنین پتاسیم موجود دراین میوه باعث پیشگیری ازبیماری قلبی وعروقی می شود وازپوکی استخوان زنان در بعد از یائسگی جلوگیری می نماید .

شاخص ترین ویتامین های موجود درانارویتامین های گروه Bهستند

که درواکنش ها ی شیمیایی بدن نقش بسیار مهمی دارند و ویتامین B1 ازاین گروه که درجلوگیری ازبیماری های عصبی بسیارحائزاهمیت است ووجود پلی فنولیک ، اسید الاژیک ،وآنتی هیستامین (رنگدانه های موجود درانار )باعث جلوگیری ازسرطان سینه درزنان وپروستات درمردان می گردد .

دارای آنتی اکسیدان بسیاربالایی است وازاین رو به سیستم دفاعی بدن نیز کمک می کند وخوردن آن با هسته درافرادی که ناراحتی گوارشی ندارند توصیه می گردد .

با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی بوجود می آید که هر نوع عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلو درد ، گوش درد ،وعفونت های ریه ها و…… را ترمیم و درمان می نماید طرز پخت وتهیه این آنتی بیوتیک به این ترتیب است که یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم بگذارید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت 20 دقیقه بجوشد وپخته گردد فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس ازپخته شدن پرده ها ورگه های داخلش را هم با دونه های پخته شده میل کنید فراموش ننمایید که شب قبل ازخواب باید میل گردد و بعد از آن چیزی خورده نشود درصورت عفونت های شدید بهتراست 3 شب این کاررا تکرار نمایید.

فواید انار

در مورد فواید این میوه بهشتی بزرگان ومحققان بسیارصحبت نموده اند که دراینجا به چندین مورد آن می پردازیم .اول خاصیت آنتی اکسیدانی (ضد سرطانی ) انار می باشد که قبلا هم به آن اشاره نمودیم آنتی اکسیدان انار3 برابر چای سبز است وهمانطورکه می دانید وظیفه آنتی اکسیدان ها حفاظت از بدن در برابراسترس ها ، وآلودگی های شیمیایی ،ومقابله با انواع سرطان ها است .دوم اینکه انارجلوی مسدود شدن رگ ها ودرنتیجه بیماری قبلی را می گیرد به این صورت که ازاکسیده شدن LDL (چربی بد خون )جلوگیری می نماید.ومانع ازچسبیدن پلاکت های خونی به هم ولخته شدن خون می گردد یعنی چربی خون و در نتیجه فشارخون راکاهش می دهد .

سوم اینکه اناربه زیبایی پوست کمک نموده و ازسرطان پوست جلوگیری می کند (مقابله با رادیکال های آزاد که به دیواره پوست برخورد می کنند وآنها راتخریب می کنند )

چهارم اینکه انار جزء میوه های ادرارآور می باشد وکلیه را فعال کرده وبی نظمی واختلال درآن راکاهش می دهد .

پنجم اینکه اناربیماری های عفونی رااز بدن دور می نماید وآب این میوه دررفع تشنگی موثر است ودردرمان تب وگلودرد بسیار سودمند است .

ششمین فایده انار این است که هسته آن ازپیرشدن پوست محافظت می نماید ومصرف منظم آن باعث می شود که انسان حدود 5 سال جوان تر به نظر بیاید .

هفتمین فایده بر اثر مخلوط آن با عسل بوجود می آید وخوردن آن برای گوش درد مفید می باشد برای قوی شدن چشم وبهبود بینایی وسالم ماندن دندان وحتی لثه هم سودمند است وخوردن آب انارصدای گرفته راهم درمان می نماید .

فایده هشتم ونهم مختص به زنان باردار و یائسه می باشد . مصرف روزانه نصف لیوان آب انار برای زنان باردار، ازآسیب های مغزی وزایمان زودرس جلوگیری می نماید وهمچنین باعث کاهش استرس وتشویش درزنان یائسه می گردد مورد آخر این است که انار در کاهش وزن هم می تواند مؤثر باشد چون در هضم غذا و انجام فعالیت های گوارشی نیز کمک کننده می باشد .

سایراطلاعات به صورت پراکنده درمورد انار:

رب انار برای سرماخوردگی

-آب اناردارای قند مانن وماده دیگری به نام مانتین است که باعث تصفیه خون می گردد .

-خوردن انارباعث کمک به کبد می گردد و چون وظیفه کبد دفع سموم بدن می باشد مصرف انار باعث تقویت آن می گردد .

-مصرف آن باعث درمان اسهال هم می گردد . خستگی جسمی وعصبی راهم رفع می کند .

-مصرف انار شیرین ، شادابی وطراوت صورت رابه دنبال دارد ورنگ چهره راباز می نماید وباعث رفع لک های پوستی می گردد. ومی توان آن رابا گلپر هم ترکیب واستفاده نمود .

-مصرف آن باعث ازبین رفتن انگل های دستگاه گوارش وبیماری های عفونی می گردد .

-خوردن انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید می باشد وزمان خوردن آن یک ساعت قبل یا بعد ازغذا است .

-انار شیرین در کاهش خارش های بدن مؤثر می باشد .

-مصرف انارترش هم برای کسانی که زخم های دهان ودندان ویا آفت دارند هم بی تأثیر نیست به این ترتیب که روزانه انارترش راچندین مرتبه دردهان نگه داشته ومزمزه کنید وسپس بیرون بریزید.

  • عکس خاص پروفایل پسرانه
  • شکرونشاسته راباهم ترکیب نمایید وبه آب انارشیرین بیافزایید معجونی که بوجود می آید رابنوشید خوردن این معجون درد سینه وسرفه شما را رفع خواهد نمود .باتوجه به این که این میوه غنی ازویتامین می باشد وبه علت داشتن آهن وعناصر مفید دیگر دیرهضم است البته ناگفته نماند که خوردن دانه های انار به مراتب ازخوردن آب انار بهتر است وفایده بیشتری دارد و بهترین زمان مصرف آن صبح وقبل ازصبحانه می باشد .( تاثیر انار بر سرماخوردگی )

    تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ استسئو سایت توسط لینک 1

    انار با آن دانه های سرخ و شفافش یک آنتی بیوتیک طبیعی است که با ویتامین های فراوانش از جمله ویتامین  C ‌می‌تواند یک دشمن جدی برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا باشد. شما می‌توانید از خود میوه انار یا فراورده های آن مثل رب انار، هسته انار، آب انار و حتی دمنوش انار برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید؛ یک شمارش معکوس تا شب زیبای یلدا ! با مجله دلتا همراه باشید.

    این میوه خوشمزه منبع غنی از ویتامین  C‌ است که به درمان کم خونی کمک می‌کند. مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد که در میوه انار ویتامینی وجود دارد که علاوه بر جلوگیری از فقر آهن باعث جلوگیری از آلزایمر می‌شود و فشار خون را کاهش می‌دهد. همچنین پتاسیم موجود در این میوه مثل موز از بیماری های قلبی جلوگیری می‌کند. این میوه برای زنان حامله و یائسه هم بسیار مفید است.

    انار یک میوه خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است که خواص زیادی برای بدن دارد؛ فرقی نمی‌کند که از انار پخته یا آب انار و حتی دمنوش گرم آن استفاده کنید یا حتی یک کاسه بزرگ انار با گلپر بخورید؛ این میوه همه جوره‌اش خاصیت دارد.

    رب انار برای سرماخوردگی

    سرما خورده‌اید؟ عفونت ویروسی و گلودرد دارید؟ نگران چه هستید؟ دمنوش، میوه و سبزیجات پاییزی در کنار شما هستند؛ تا به حال انار پخته خورده‌اید؟ اصلا می‌دانستید که انار پخته می‌تواند مثل یک دسر خوشمزه و آنتی بیوتیک طبیعی با بیماری ها و به خصوص ویروس های بدن شما مبارزه کند؟

    انار پخته به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی حتی قوی تر از سیر و عسل عمل می‌کند. با پختن این میوه می‌توانید از هر نوع عفونت ویروسی مربوط به سرماخوردگی مانند گلو درد، گوش درد و عفونت ریه پیشگیری کنید.

    برای تهیه این آنتی بیوتیک طبیعی یک عدد انار را روی شعله پخش‌کن با حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بپزد و به قول معروف مغز پخت شود. زمان پخت تقریبا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. فقط باید در این مدت انار را دائم بچرخانید تا نسوزد؛ پس از تکمیل فرایند پخت، شما می‌توانید تنه ها و پره های داخل آن را میل کنید البته بهتر از است از این میوه پخته‌ شده، شب ها هنگام خواب استفاده کنید و بعد از میل کردن آن دیگر چیزی نخورید تا به این ترتیب تمام عفونت های شما درمان شود.

    یک انار پخته می‌تواند حتی فضای اتاق شما را مثل اسپند ضد عفونی کند! اگر سرما خورده‌اید و مدام سرفه می‌کنید؛ دو راه دارید؛ یا از انار پخته استفاده کنید یا دمنوش انار بخورید. کدام دمنوش قوی تر از آب انار و گلپر؟

    انار پخته با آنتی اکسیدان های فراوانش می‌تواند با عفونت های ویروسی از جمله گلودرد مقابله کند. دمنوش انار ضد سرطان است و ۳ برابر چای سبز آنتی اکسیدان طبیعی دارد که وظیفه آن مقابله با سرطان و استرس است. می‌توانید از دمنوش این میوه بهشتی در کنار سایر دمنوش های گیاهی مثل زرشک، لیمو، عسل و آویشن استفاده کنید.

    این مطلب سلامتی سرخ و خوشمزه هم به پایان رسید؛ نظرتان درباره امتحان کردن انار پخته در کنار کدو، شلغم و لبو چیست؟ تجربه های خوب خود را در این باره با ما به اشتراک بگذارید.

    رفع گرفتگی بینی با روش‌های ساده

    خواص آویشن برای درمان سرماخوردگی

    ویتامین D و تقویت سیستم ایمنی

    خواص و مضرات زرده تخم مرغ چیست؟

    تاثیر ویتامین D بر ریزش مو

    ۲۸ آبان ۱۳۹۸ در ۴:۰۸ ب٫ظ

    بسیار اموزنده

    پاسخ

    ۲۸ آبان ۱۳۹۸ در ۳:۳۴ ب٫ظ

    چقدر عالی

    پاسخ

    ۲۸ آبان ۱۳۹۸ در ۲:۳۷ ب٫ظ

    کاملا درسته. من امتحان کردم.

    پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    رب انار برای سرماخوردگی

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    تاثیر گردو بر قدرت مغز و حافظه بارها مورد آزمایش و تحقیق قرار گرفته است و در این تحقیقات م…

    اشخاص ممنوع المعامله به کسانی گفته می‌شود که از انجام دادن معامله یا مداخله در اموال خود به طور کلی یا نسبت به موردی خاص توسط قانون‌گذار منع شده‌اند.

    اخبار تغذیه

    همانطورکه می دانید سردشدن هوا ، سرما خوردگی را به دنبال دارد وپدیدارشدن علائم سرماخوردگی درافراد ، آنها را به فکرخوردن مواد غذایی که برای بهبود این بیماری مؤثر هستند می اندازددراین مقاله ما علاوه بر تأثیراناربرسرماخوردگی، فواید دیگراین میوه وهمچنین اطلاعاتی در مورد آن به اختصار اشاره خواهیم کرد .

    ​آیا انار برای سرماخوردگی مضر است

    ویتامین C موجود در اناربرای درمان کم خونی و فقرآهن و همچنین جلوگیری از سرماخوردگی تاثیرگذار است. ارشناسان تغذیه براین عقیده اند که درانار ویتامینی وجود دارد که درپیشگیری ازکم خونی و فقرآهن افراد ،پیشگیری ازابتلا به سرماخوردگی ،پیشگیری ازآلزایمر، وکاهش فشارخون و…. بسیارمؤثراست . وهمچنین پتاسیم موجود دراین میوه باعث پیشگیری ازبیماری قلبی وعروقی می شود وازپوکی استخوان زنان در بعد از یائسگی جلوگیری می کند .

    شاخص ترین ویتامین های موجود درانارویتامین های گروه Bهستند

    رب انار برای سرماخوردگی

    که درواکنش ها ی شیمیایی بدن نقش بسیار مهمی دارند و ویتامین B1 ازاین گروه که درجلوگیری ازبیماری های عصبی بسیارحائزاهمیت است ووجود پلی فنولیک ، اسید الاژیک ،وآنتی هیستامین (رنگدانه های موجود درانار )باعث جلوگیری ازسرطان سینه درزنان وپروستات درمردان می شود .

    دارای آنتی اکسیدان بسیاربالایی است وازاین رو به سیستم دفاعی بدن نیز کمک می کند وخوردن آن با هسته درافرادی که ناراحتی گوارشی ندارند توصیه می شود .

    انار پخته برای سرماخوردگی

    با پختن انارآنتی بیوتیک خیلی قوی بوجود می آید که هر نوع عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلو درد ، گوش درد ،وعفونت های ریه ها و…… را ترمیم و درمان می کند طرزپخت وتهیه این آنتی بیوتیک به این ترتیب است که یک عدد اناررا روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت 20 دقیقه بجوشد وپخته شود فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس ازپخته شدن پرده ها ورگه های داخلش را هم با دونه های پخته شده میل کنید فراموش نکنید که شب قبل ازخواب باید میل شود وبعدازآن چیزی خورده نشود درصورت عفونت های شدید بهتراست 3 شب این کاررا تکرارکنید.

    فواید انار

    انار برای گلو درد

    درمورد فوایداین میوه بهشتی بزرگان ومحققان بسیارصحبت کرده اند که دراینجا به چندین مورد آن می پردازیم .اول خاصیت آنتی اکسیدانی (ضد سرطانی ) اناراست که قبلا هم به آن اشاره کردیم آنتی اکسیدان انار3 برابرچای سبزاست وهمانطورکه می دانید وظیفه آنتی اکسیدان ها حفاظت از بدن دربرابراسترس ها ، وآلودگی های شیمیایی ،ومقابله با انواع سرطان ها می باشد .دوم اینکه انارجلوی مسدود شدن رگ ها ودرنتیجه بیماری قبلی را می گیرد به این صورت که ازاکسیده شدن LDL (چربی بد خون )جلوگیری می کند .ومانع ازچسبیدن پلاکت های خونی به هم ولخته شدن خون می گرددیعنی چربی خون ودرنتیجه فشارخون راکاهش می دهد .

    سوم اینکه اناربه زیبایی پوست کمک کرده وازسرطان پوست جلوگیری می کند (مقابله با رادیکال های آزاد که به دیواره پوست برخورد می کنند وآنها راتخریب می کنند )

    چهارم اینکه انار جزء میوه های ادرارآوراست وکلیه را فعال کرده وبی نظمی واختلال درآن راکاهش می دهد .

    پنجم اینکه اناربیماری های عفونی رااز بدن دورمی کند وآب این میوه دررفع تشنگی موثر است ودردرمان تب وگلودرد بسیار سودمند است .

    ششمین فایده انار این است که هسته آن ازپیرشدن پوست محافظت می کند ومصرف منظم آن باعث می شود که انسان حدود 5 سال جوان تر به نظربیاید .

    هفتمین فایده براثرمخلوط آن با عسل بوجود می آید وخوردن آن برای گوش درد مفید است برای قوی شدن چشم وبهبود بینایی وسالم ماندن دندان وحتی لثه هم سودمند است وخوردن آب انارصدای گرفته راهم درمان می کند .

    فایده هشتم ونهم مختص به زنان باردارویائسه می باشد . مصرف روزانه نصف لیوان آب انار برای زنان باردار، ازآسیب های مغزی وزایمان زودرس جلوگیری می کند وهمچنین باعث کاهش استرس وتشویش درزنان یائسه مشود مورد آخراین است که اناردرکاهش وزن هم می تواند مؤثرباشد چون درهضم غذا وانجام فعالیت های گوارشی نیزکمک کننده می باشد .

    سایراطلاعات به صورت پراکنده درمورد انار:

    -آب اناردارای قند مانن وماده دیگری به نام مانتین است که باعث تصفیه خون می گردد .

    -خوردن انارباعث کمک به کبد می شود وچون وظیفه کبد دفع سموم بدن می باشد مصرف انار باعث تقویت آن می شود .

    -مصرف آن باعث درمان اسهال هم می گردد . خستگی جسمی وعصبی راهم رفع می کند .

    -مصرف انار شیرین ، شادابی وطراوت صورت رابه دنبال دارد ورنگ چهره رابازمی کند وباعث رفع لک های پوستی می گردد. ومی توان آن رابا گلپر هم ترکیب واستفاده نمود .

    -مصرف آن باعث ازبین رفتن انگل های دستگاه گوارش وبیماری های عفونی می گردد .

    -خوردن انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفیداست وزمان خوردن آن یک ساعت قبل یا بعد ازغذا می باشد

    -انار شیرین در کاهش خارش های بدن مؤثراست .

    -مصرف انارترش هم برای کسانی که زخم های دهان ودندان ویا آفت دارند هم بی تأثیر نیست به این ترتیب که روزانه انارترش راچندین مرتبه دردهان نگه داشته ومزمزه کنید وسپس بیرون بریزید.

    شکرونشاسته راباهم ترکیب کنید وبه آب انارشیرین بیافزایید معجونی که بوجود می آید رابنوشید خوردن این معجون درد سینه وسرفه شما رارفع خواهد کرد .باتوجه به این که این میوه غنی ازویتامین می باشد وبه علت داشتن آهن وعناصر مفید دیگر دیرهضم است البته ناگفته نماند که خوردن دانه های انار به مراتب ازخوردن آب اناربهتراست وفایده بیشتری دارد وبهترین زمان مصرف آن صبح وقبل ازصبحانه است . تابناک

    برچسب هاانار سرماخوردگی فواید انار گلو درد ویتامین C

    رب انار برای سرماخوردگی

  • عکسهای عاشقانه خارجی
  • رب انار برای سرماخوردگی

    همانطور که بار‌ها و بار‌ها از سوی متخصصان تغذیه هشدار داده شده است، رژیم‌های غذایی …

    ارزش غذایی و درمانی سیر خام بیشتر از سیر پخته است اما برخی افراد با …

    اخبار تغذیه

    انار یکی از میوه‌های موثر در سلامتی بدن بوده که دارای خواص بی‌شماری است. اما اخیرا موضوع خوردن انار برای درمان سرماخوردگی بسیار مورد بحث بوده که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. با سرد شدن هوا خیلی از ما ممکن است به بیماری سرماخوردگی دچار شویم. برای بهبود علائم سرماخوردگی و پیشگیری از آن، راهکار‌های بسیاری از جمله درمان خانگی سرماخوردگی با داروهای گیاهی وجود دارد. اما در این میان انار یکی از مقوی‌ترین میوه‌ها برای بدن بوده و خواص فراوان انار باعث می‌شود تا بسیار مورد استفاده قرار گیرد. یکی از مهم‌ترین خواص این میوه که در تحقیقات به اثبات رسیده، پیشگیری از سرماخوردگی است. مطالعات نشان می‌دهد انار سرشار از ویتامین C و آهن است، بنابراین می‌تواند به بهبود سرماخوردگی کمک کرده و همچنین از ابتلا به آن نیز جلوگیری کند. از این‌رو در این مطلب به بررسی خواص “انار برای درمان سرماخوردگی” خواهیم پرداخت. آنچه در این مقاله خواهید خواند: خواص انار در درمان سرماخوردگی انار پخته برای سرماخوردگی آیا خوردن انار برای درمان سرماخوردگی مفید است؟ قطعا جواب این سوال مثبت است و مصرف روزانه‌ انار در فصل پاییز و زمستان، به همه‌ افراد توصیه می‌شود. در ادامه با فواید انار برای بدن به خصوص برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی آشنا خواهید شد. ۱. خاصیت آنتی اکسیدانی و تصفیه خون اولین خاصیت انار آنتی‌اکسیدان بودن آن است که در مقام مقایسه می‌توان گفت سه برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. وظیفه آنتی‌اکسیدان‌ها حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و مقابله با انواع سرطان‌هاست. همچنین آب انار دارای قند مانن و ماده دیگری به اسم مانتین است که باعث تصفیه خون می‌گردد. انار سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به همین دلیل مصرف آن برای پیشگیری و بهبود سرماخوردگی توصیه می‌شود. ۲. مقابله با رادیکال‌های آزاد انار شیرین خاصیت آنتی‌اکسیدانی را برای مهار یا خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت می‌تواند با بیماری‌های مختلف از جمله آنفلوآنزا مقابله کند. همچنین با رادیکال‌های آزاد که به دیواره پوست برخورد می‌کنند، مقابله کرده و آن‌ها را تخریب می‌کند که این عمل باعث می‌شود تا از سرطان پوست نیز جلوگیری شود. ۳. ویتامین C و آهن ویتامین C و آهن موجود در انار برای درمان کم خونی و فقر آهن بسیار موثر است. کارشناسان تغذیه بر این نظر هستند که وجود ویتامین ث در انار است که در پیشگیری از کم خونی و فقر آهن، ممانعت از ابتلا به سرماخوردگی و آلزایمر و تنظیم فشار خون و … بسیار مؤثر است.

    ۴. ضدعفونی کننده
    انار بیماری‌های عفونی را از بدن دور می‌کند؛ از این‌رو توصیه می‌شود هنگام سرماخوردگی حتما آب انار بنوشید، چراکه این کار در درمان عفونت گلو و کاهش تب بسیار سودمند است. همچنین استفاده از مخلوط آب انار و عسل، خاصیت درمانی آن را چند برابر کرده و خوردن آن برای گوش درد، قوی شدن چشم و تقویت بینایی، سالم ماندن دندان و حتی لثه نیز مفید است. اگر صدای شما گرفته و شما را اذیت می‌کند، خوردن آب انار می‌تواند به شما کمک کند.

    ۵. فعالسازی کلیه
    انار جزء میوه‌های ادرارآور است و می‌تواند کلیه‌ها را فعال سازد. به همین دلیل در هنگام سرماخوردگی و داشتن تب، مصرف آب انار، حرارت بدن را از طریق دفع ادرار، پایین خواهد آورد. آب این میوه در رفع تشنگی نیز بسیار موثر است.
    ۶. کمک به فعالیت‌های گوارشی
    آب انار به کاهش التهاب روده و بهبود عمل هضم کمک می‌کند. یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌های انار این است که در هنگام سرماخوردگی، در صورت وجود حالت تهوع و یا اسهال، می‌تواند همانند یک درمانگر عمل کرده و این حالت را از بین ببرد. در صورت مصرف چند دانه انار و یا آب انار، هضم غذا و انجام فعالیت‌های گوارشی راحت‌تر شده و احساس تهوع کم می‌شود.
    ۷. درمان درد سینه و سرفه
    اگر آب انار شیرین را با شکر و نشاسته ترکیب کنید معجونی به وجود می‌آید که خوردن آن درد سینه و سرفه شما را به هنگام سرماخوردگی تا حد امکان کاهش داده و استفاده‌ مکرر آن می‌تواند باعث رفع این درد شود.

    نکته: خواص انار برای پوست و مو، رفع خستگی جسمی و عصبی، ایجاد شادابی و سفیدی چهره، از بین رفتن انگل‌های گوارشی، کاهش خارش‌های پوستی و درمان زخم‌های موجود در دهان و دندان نیز، بسیار کاربردی و موثر است. همچنین زنان باردار و یائسه با مصرف روزانه نصف لیوان آب انار، می‌توانند باعث کاهش آسیب‌های مغزی، استرس و تشویش موجود در بدن خود شوند.

    رب انار برای سرماخوردگی

    انار پخته برای سرماخوردگی
    با پختن انار آنتی‌بیوتیک خیلی قوی در آن به وجود می‌آید که هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی که باعث گلودرد، گوش درد، عفونت‌های ریه‌ها و … شده است را از بین می‌برد.

    طرز تهیه انار پخته برای سرماخوردگی ابتدا یک یا دو عدد انار تازه را خوب بشوئید. آن‌ها را روی شعله پخش‌کن با حرارت خیلی کم قرار داده تا به مدت ۲۰ دقیقه پخته شوند. در حین پخت انارها را بچرخانید و مراقب باشید نسوزند. پس از پخته شدن بگذارید خنک شده و پرده‌ها و رگه‌های داخل میوه را به همراه دانه‌های پخته شده میل کنید. نکته: حتما این کار را شب قبل از خواب انجام دهید و بعد از آن چیزی نخورید. همچنین در صورت داشتن عفونت‌های شدید، بهتر است ۳ شب این کار را تکرار کنید.

    برچسب هاانار تنظیم فشار خون خواص داروئی انار درمان سرماخوردگی ضدعفونی کننده ویتامین C

    رب انار برای سرماخوردگی

    همانطور که بار‌ها و بار‌ها از سوی متخصصان تغذیه هشدار داده شده است، رژیم‌های غذایی …

    ارزش غذایی و درمانی سیر خام بیشتر از سیر پخته است اما برخی افراد با …

    بسیاری از ما از رب انار به عنوان چاشنی غذاهای خود استفاده می کنیم و هرساله در فصل انار ، با جوشاندن و غلیظ کردن آب انار ، رب انار تهیه می کنیم. رب انار اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد ، خواص فراوانی برای بدن دارد زیرا هنگام تهیه رب انار ، پلی فنول و اسید الایژیک آن در اثر حرارت از بین نمی رود و تنها ویتامین C آن کاهش پیدا خواهد کرد. در ادامه این بخش از نمناک خواص و مضرات مصرف رب انار را آورده ایم.

    طبع رب انار شیرین:

    انار شیرین طبع سرد و مایل به اعتدال دارد و خواص درمانی کمتری نسبت به انار ترش و ملس دارد. رب انار شیرین برای اصلاح و تصفیه خون مفید می باشد.

    طبع رب انار ملس:

    رب انار ملس طبع سرد و تر و نزدیک به اعتدال دارد و به علت طعم خاص آن پرطرفدارمی باشد. خواص درمانی انار ملس (ترش و شیرین) بیشتراز انار شیرین است و این رب انار برتی کاهش صفرا، غلیان و جوشش خون پر فایده می باشد.

    رب انار برای سرماخوردگی

    طبع رب انار ترش:

    انار ترش طبع سرد و تر دارد. از این رب انار می توان برای کاهش حالت تهوع در دوران بارداری و بیشتر شدن اشتهای خانم باردار کمک گرفت اما مصرف زیاد آن موجب ابتلا به یبوست خواهد شد.

    رب انار شیرین یا ترش

    انار به 3 دسته ترش، شیرین و ملس تقسیم می شود. در طب سنتی و کتاب ابوعلی سینا آورده شده که انار شیرین، بعد از آن انار نیم ترش یا ترش و شیرین و در نهایت، انار ترش ارجحیت دارند.

    سرشار از ویتامین

    رب انار دارای فیبر، پتاسیم، ویتامین C ، مقداری آهن ، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز، اسید فولیک، پلی فنول، اسید اولایژیک، قند، ویتامین A ،گروه ویتامین B ،B1 ،B2 ،B3 ، B6، E است.

    کاهش کلسترول

    رب انار سرشار از ترکیباتی به نام ” پلی فنول ” ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمی دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. مقدار زیاد کلسترول در شریان ها باعث سخت شدن آن ها می شود و ممکن است منجر به اختلالات قلبی شود.

    لاغری

    در رژیم های غذایی از رب انار و آب انار برای لاغری و کاهش وزن استفاده می کنند زیرا انار سرشار از ویتامین های A,B,C می باشد که به سوخت و ساز بدن کمک می کند. برای لاغرتر شدن بهتر است رب انار را به صورت ناشتا مصرف نمایید زیرا اینگونه جذب آن بهتر صورت می گیرد. برای رسیدن به وزن دلخواه داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش و تحرک کافی کنار مصرف ناشتای رب انار کمک کننده است.

    بارداری

    رب انار حاوی نیاسین است که ماده ای ضروری برای رشد ذهن جنین می باشد بنابراین خوردن آن به خانم های باردار توصیه می شود. همچنین خانم های باردار می توانند برای کاهش تهوع خود رب انار مصرف نمایند و اشتهای خود را افزایش دهند.

    افزایش انرژی

    رب انار سرشار از ویتامین B فراوانی می باشد. ویتامین B1 به عنوان یک کاتالیزور در بدن فعالیت کرده و باعث فعالیت مناسب آنزیم ها شده و سبب می شود همیشه پر انرژی باشید.

    هضم راحت غذا

    مصرف رب انار سبب می شود عمل هضم غذا راحت تر صورت گیرد.

    تقویت سیستم ایمنی بدن

    رب انار ، آنتی اکسیدان و ویتامین C زیادی در خود دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

    پیشگیری از سرطان

    رادیکال های آزاد سبب آسیب به بافت بدن و بروز بیماری هایی مثل اختلالات قلبی یا سرطان می شود. رب انار حاوی آنتی اکسیدان فراوانی است که با رادیکال های آزاد بدن مبارزه می کند. مصرف رب انار سبب می شود رادیکال های آزاد از بین بروند زیرا آنتی اکسیدان های موجود در رب انار به سلول های بدن کمک می کند تا بر رادیکال های آزاد تاثیر بگذارند. استفاده منظم از رب و آب انار سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان ها بویژه سران سینه در زنان و سرطان پروستات در مردان می شود.

    تصفیه خون

    رب انار برای سرماخوردگی

    مصرف رب انار به صورت ناشتا به تصفیه خون کمک میکند.

    درمان آفت

    رب انار به درمان آفت و جوش دهان کمک می کند. برای بهتر شدن آفت و جوش دهان مقداری رب انار ترش را به صورت موضعی بر روی جوش یا آفت قرار دهید.

    درمان زخم داخلی بینی

    در طب سنتی از ضماد عسل و رب انار برای درمان زخم داخلی بینی و سودا استفاده میشود.

    درمان فشار خون بالا

    مصرف رب انار برای افراد دچار فشار خون بالا مفید است البته این افراد برای کنترل فشار خون باید از رب انار ترش استفاده کنند.

    جلوگیری از آلزایمر

    مصرف رب انار به علت داشتن ویتامین B3(نیاسین) سبب عملکرد بهتر مغز ، تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر می شود.

  • عکس فاز سنگین دخترانه
  • پیشگیری از پیری زودرس

    رب انار حاوی نیاسین است و سبب می شود پوست حالت ارتجاعی خود را حفظ کند و به همین علت سلامت پوست را حفظ کرده و از پیری زودرس پیشگیری می کند.

    مضرات و عوارض جانبی استفاده از رب انار

    چنانچه در بخش سلامت نمناک اشاره کرده ایم رب انار بدلیل وجود آهن در آن دیر هضم است و افراد سرد مزاج نباید بیش از حد رب انار مصرف کنند.

    خوردن رب انار موجب سست شدن معده و ایجاد نفخ می شود بنابراین افراد مبتلا به زخم معده و روده نباید رب انار مصرف کنند.

    زیاده روی در مصرف رب انار سبب ابتلا به یبوست، گلودرد و ناراحتی معده می شود و مبتلایان به بیماری ریه بهتر است رب انار مصرف نکنند.

    تداخلات دارویی

    اگر داروهای مصرف فشار خون و کاهش کلسترول مصرف می کنید ، از مصرف رب انار اجتناب نمایید.

    رب انار برای سرماخوردگی
    رب انار برای سرماخوردگی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *