دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور و موز
در این مطلب قصد داریم نحوه تهیه یک دسر خوشمزه با بیسکویت پتی بور را که به کیک یخچالی نیز معروف است، آموزش دهیم که امیدواریم نهایت استفاده را از این آموزش و طرز تهیه این دسر ببرید. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور:
برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا خامه را به مدت دو ساعت داخل فریزر قرار دهید. البته میتوانید به جای خامه صبحانه در تهیه این دسر از خامه کیک نیز استفاده نمایید. بعد از خارج کردن خامه از فریزر آن را با حدود نصف مقدار شکر (سه قاشق) مخلوط نمایید و با همزن و دور تند حدود ۵ دقیقه هم بزنید.
دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور و موز
سپس پنیر ماسکارپونه را با باقیمانده شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
سپس خامه را که در مرحله قبل هم زدیم و به حالت فرم گرفته در آمده است به آن اضافه مینماییم.
مواد را کامل با هم مخلوط کنید تا مایه اصلی دسر شما تهیه گردد.
در این مرحله ته قالب مستطیلی شکل را با سلفون یا پلاستیک فریزر بپوشانید و کمی از مایه تهیه شده را ته ظرف بریزید و صاف کنید. سپس یک ردیف بیسکویت پتی بور بچینید و مجددا از مایه ریخته و صاف نمایید.
این کار را تا زمانی که مایه تمام شود ادامه دهید. توجه داشته باشید که برای زیبایی بیشتر میتوانید از دو نوع بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی استفاده نمایید.
بعد از گذشت حدود ۶ یا ۷ ساعت ظرف دسر را از یخچال خارج نموده و دسر را به همراه پلاستیک از قالب درآورده و جدا نمایید.
سپس روی آن را با شکلات تخته ایی رنده شده تزیین نمایید. دسر را در ابعاد دلخواه با چاقوی تیز برش بزنید.
دسر ساده و خوشمزه ما آماده سرو کردن است.
کلیه حقوق برای «اتاق خبر 24» محفوظ بوده و نقل مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.
9