دسر شارلوت راس شکلات

دوره مقدماتی php
دسر شارلوت راس شکلات
دسر شارلوت راس شکلات

مواد لازم :  برای 12 تا 14 نفر

 

 

دسر شارلوت راس شکلات

طرز تهیه :

دوره مقدماتی php

درون یک قالب کمربندی به قطر 25 سانت را کاغذ بیندازید و چرب کنید. رولت های اسفنجی را با مارمالاد توت فرنگی رول کنید. البته نوع مارمالاد به دلخواه است، ولی بهتر است قرمز باشد. برای اینکه مارمالاد را راحت روی نان رولت بمالید، بهتر است آن را روی بخار آب گرم کنید.سپس به کمک چاقوی ارّه ای، رولت ها را برش های یکدست بزنید. سپس کف و اطراف قالب را با برش های رولت مارمالادی بپوشانید. قالب آماده را کنار بگذارید.

پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا کاملاً رقیق شود.سپس پودر کاکائو را همراه کره روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود. سپس یک دوم پیمانه آب ولرم را به این مخلوط بیفزایید و مرتب آن را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. وقتی جوش آمد، ژلاتین حل شده را بیفزایید و مخلوط کنید. مایه آماده را کنار بگذارید تا خنک شود.زرده های تخم مرغ را با یک دوم پیمانه شکر و وانیل آن قدر بزنید تا کِرِم رنگ شود و به تدریج مایه شکلاتی را به آن بیفزایید و هم بزنید.سفیده تخم مرغ را نیز با همزن بزنید. سپس کرم تارتار و یک چهارم پیمانه شکر را به آن بیفزایید تا حدی که از ظرف نریزد.

خامه را هم جداگانه بزنید تا فُرم بگیرد. سپس خامه و سفیده را با هم مخلوط کنید و مایه شکلاتی را به این دو مواد بیفزایید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و نیمی از مایه را روی رولت های چیده شده در قالب بریزید و روی آن را با پَرَک های بادام تُست شده بپاشید و روی بادام ها را لایه ای از برش های رولت بچینید. برای برشته کردن پَرَک بادام، می توانید آن را درون فر یا داخل قابلمه روی اجاق گاز، بدون روغن تفت دهید تا برشته شود. در ادامه، بقیه مایه را روی رولت ها بریزید.در آخر، روی مایه را برش های نان رولت را بچینید. این دسر باید 8 ساعت در یخچال بماند تا ببندد و خودش را بگیرد. سپس قبل از مصرف قالب را برگردانید و کمربند قالب را باز کنید و دسر را از قالب جدا کنید.می توانید این دسر را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

 

 

 چند نکته آموزشی مهم در شیرینی پزی

بهارک مبینی (بهار)

مدیر ارشد بهارسایت

دسر شارلوت راس شکلات

 

مواد لازم:

رولت آماده ۴ عدد

موس شکلات

موز یک عدد

خامه فرم گرفته جهت تزیین

مروارید خوراکی جهت تزیین

طرز تهیه :

* یه کاسه گود انتخاب کرده و داخل اونو سلفون بکشید . سعی کنید از دو سلفون استفاده کنید تا محکم تر باشه.

* برای تهیه این دستور از یه رولت آماده استفاده کردیم .

* رولت رو مثل تصویر برش بزنید برشها تقریبا یک سانت باشن .

* بعد رولت ها رو داخل کاسه بچینید .

* سعی کنید همه جا توسط رولت پوشونده شده باشه و هیچگونه درزی بینشون نباشه . اگه بین رولتها فاصله افتاد بین شون رو با یه تکه رولت پر کنید ( در تصویر کاملا مشخصه که بین رولت ها هم با خرده رولت پوشونده شده ).

* بعد طبق دستور موس شکلات رو آماده کرده و داخل شارلوت رو کامل پر کنید .

* نکته : پیشنهاد می کنم از خامه فرم گرفته برای تهیه این موس استفاده کنید .

* این مقدار شارلوت ممکنه با توجه به سایز ظرفتون کمی زیادتر یا کمتر باشه ؛ اگه زیادتر بود بقیه رو می تونید در ظرف دیگه ریخته و بعنوان یه دسر استفاده کنید ( همانند دستوری که آموزش داده شده ) و اگه کمتر بود می تونید یه مقدار از رولت ها رو کمتر کنید تا هم سطح موس بشه .

* شارلوت رو در یخچال قرار بدین تا کمی رویه ببنده .

* بعد موز رو برش داده و روش بچینبد .

* نکته : موس در حدی رویه ببنده که موز داخلش غوطه ور نشه .

* بعد دوباره چند تا برش دیگه رولت رو روش قرار می دیم .

* و در نهایت روشو سلفون کشیده و بمدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار بدین .

* بعد از مدت زمان طی شده ، سلفون روی ظرفتون رو جدا کرده و داخل ظرف سرو برگردونید .

* سلفون رو از شارلوت جدا کنید .

دسر شارلوت راس شکلات

* و در نهایت طبق سلیقه خودتون روشو با خامه فرم گرفته ،  تزیین کرده و برای تزیین قشنگ تر می تونید از انواع ترافل ها یا مرواریدهای خوراکی استفاده کنید .

* این هم یه برش از شارلوت خوشمزه …

* توجه داشته باشید که موسش کاملا بسته و بخوبی هم برش خورده پس شما هم با کمی دقت در دستور ، می تونید همین شارلوت رو درست کنید .

براونی یکی از کیک های غنی شده با کاکائو و شکلات هست . طعم بسیار دلچسب و خوبی داره … مطلب کامل

هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

خمیر هزارلا که توسط خانم مهندس مبینی بصورت حضوری و آنلاین تدریس خواهد شد

این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

قدم اول : آموزش ببینید

قدم دوم : اجرا کنید

قدم سوم : لذت ببرید

دسر شارلوت راس شکلات
دسر شارلوت راس شکلات
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *