دسر ام علی شف طیبه

دوره مقدماتی php
دسر ام علی شف طیبه
دسر ام علی شف طیبه

;

(function (w, d, s, l, i) {
w[l] = w[l] || []; w[l].push({
‘gtm.start’:
new Date().getTime(), event: ‘gtm.js’
}); var f = d.getElementsByTagName(s)[0],
j = d.createElement(s), dl = l != ‘dataLayer’ ? ‘ j.async = true; j.src =
‘https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’ + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f);
})(window, document, ‘script’, ‘dataLayer’, ‘GTM-T9SDVJH’);

در میان 6000+ رستوان و کافه‌ و شیرینی‌فروشی و کلی خوراکی خوشمزه، بگرد!

 ام علی ((um Ali یکی از دسرهای معروف عربی است که مخصوصاً در ماه رمضان برای افطار سرو می‌شود. ام علی مدل‌های مختلفی دارد ولی مواد اصلی آن تقریباً یک چیز مشخص است یعنی نان و شیر و شکر و مغز و خامه.

 

طرز تهیهی پنکیک

دوره مقدماتی php

برای تهیه پنکیک دو راه وجود دارد. یک این که از مخلوطهای آ…دسر ام علی شف طیبه

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی ایرانی غذایی ترکیبی از سبک ایتالیایی …

طرز تهیهی فالوده

طرز تهیه فالوده، این دسر سنتی و محبوب ایرانی، نیازی به ت…

طرز تهیهی پیراشکی
طرز تهیهی پیراشکی در اصل غذایی متعلق به روسیه و کشورهای شوروی…

طرز تهیه حلوا با مواد اولیه اصلی شامل آرد گندم، شکر و روغن است. با آموزش طرز ته…

اپلیکیشن موبایل فیدیلیو را دریافت کنید.

دسر« ام علی »رو به درخواست بنفشه جون مامان یاسمن میذارم!

مواد لازم:

خمیر ورقی آماده « پف پاستری» نیم  کیلو  + نصف لیوان بادام خُرد شده(٧٠mg ) + نصف لیوان کشمش (70mg)+ نصف لیوان(70mg) گردوی خشن خُرد شده + نیم لیوان(70mg) پسته خُرد شده + سه چهارم(105mg) لیوان شکر + ۴ لیوان(٩٠٠میلی) شیر + ١ قاشق چای خوری وانیل + (میتونین مغزهای دیگه اای رو هم به دلخواه اضافه کنید! مثل پودر نارگیل و یا فتدق) + خامهء صبحانه

دسر ام علی شف طیبه

روش تهیه:

خمیر ورقی هامون رو از هم جدا کرده و به ۴ مستطیل متساوی تقسیم میکنیم!  سینی فر رو کره مالیده و خمیر هارو روی سینی میذاریم و روی طبقه وسط فر قرار میدیم. فر رو باحرارت ١٨٠سانتیگراد روشن کرده تا زمانی که روی خمیرها سرخ شه و پخته شن. اونو از فر خارج میکنیم!

مغز آجیلها رو با هم مخلوط میکنیم! ظرفی مخصوص فر (یا پیرکس)رو کره مالیده(هر سایزی باشه) و الان نونهای مستطیلی پخته شده رو با دست خُرد کرده(تکه های متوسط) و به سه قسمت تقسیمشون کرده ، یه قسمت از نانهارو میریزیم توی ظرف مخصوص فر بعد یه قسمت مغز( مغزهارو هم به ٢ قسمت تقسیمشون کردیم! )رو روی نون ها میریزیم! باید همه نونهارو مساوی پوشوننده باشه! دوباره قسمت دوم نون هارو میریزیم. و باز باید همه اجیلهامون رو مساوی بپوشونه.و به همین ترتیب دوباره آجیل و سه باره نونهارو میریزیم روی اونا…بعد باید شیر رو روی حرارت گرم کرده و شکر رو توی اون ذوب کنید.و بریزید روی سطح نونها ،و با یه برس مخصوص خامه رو بروی سطح اون میکشیم، و کمی پودر قند روی خامه میریزیم. و الان میذاریم توی فر با حرارت ١٨٠درجه سانتیگراد تا ۵دقیقه بمونه و روی اون طلایی رنگ شه! اونو خارج کرده و با مقداری مغز تزیین میکنیم. این دسر همین طور گرم سرو میشه!

 

از ساعت دنیای من
صدای تیک تیک نمیاد
مثل همیشه خوابیده
دوباره ثابت،بی صدا
دنیای من کوچیک شده
هر چیزی تاریکی شده
تکرار این مکررات
تکرار ماتمم شده
ماتم سرای دل من
تابوت شادیام شده

آرمین نصیری|١٣٨٨/۵/١٠

مرسی عزیزم
فکر نمیکردم به این زودی دستورشو بزاری .
ممنون حتما درستش میکنم[گل]

سلام سعی میکنم درست کنم آخه من خودم اصالتا عرب هستم ووو عاشق غذاهای عربی[چشمک]

عزیزم ممنون بابت دستور غذاها
فقط اگه میشه حجم عکساتو یه کم کم کن و دهنم سرویس شد تا اینا باز شدن. توی صفحه ی اولم خیلی پست نذار. ببخشیدا. برای این گفتم که بتونیم از همه اش استفاده کنیم
[ماچ]

منم آپم تو هر سه تا وبم[نیشخند]

دعا یادت نره خواهر[ماچ]

سلام عزیزم واقعا” ازت منونم بابت اموزش این غذاها …
شوشو عاشق غذاهای عربیه …
ه هر حال موفق باشی عزیزم

باریکلا مامی جون باسلیقه [خوشمزه]
[قلب][ماچ]

سلام دوست عزیز
وبلاگ جدید مبارک
شروع خوبی داری
امیدوارم موفق باشید

سلام شهناز جان
دستت درد نکنه امکانش هست دستور خمیر این دسر آموزش بدی
خمیر آماده نمیدونم از کجا تهیه کنم

دسر ام علی شف طیبه

آرایش

مدل مو

مدل لباس

این یک نوع دسر عربی هست که به صورت گرم مصرف می شود و طعم آن بسیار لذیذ است.

مواد لازم برای آشپزی آکا

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

ورود به سایت

ثبت نام


اضافه شده در
1395/03/20

دسر ام علی شف طیبه

دستور کامل این غذا را در اینجا در سایت شف طیبه بخوانید.

دسته بندی:

توضیحات شما درباره این دستور غذا:

دسته بندی:

توضیحات شما درباره این دستور غذا:

ام علی (um Ali) یکی از دسرهای معروف عربی است که مخصوصاً در ماه رمضان برای افطار سرو می‌شود. ام علی مدل‌های مختلفی دارد ولی مواد اصلی آن تقریباً یک چیز مشخص است یعنی نان و شیر و شکر و مغز و خامه.

پست ثابت

این دسر شیرین و خوشمزه خیلی سریع و راحت آماده می شود و به جز کودکان، بزرگسالان هم عاشق آن می شوند.

این کتلت که به آن پن کیک سیب زمینی هم گفته می شود، ترکیبی از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ با مزه ی سیر است و تهیه ی آن بسیار آسان است.

در کاسه ای بزرگ 2 روغن زیتون، دوحبه سیر، دو قاشق غذاخوری شکر، 2 قاشق غذاخوری سوس سویا و یک قاشق غذاخوری آویشن را با هم مخلوط می کنیم. گوشت راسته را به قطعات بزرگ تقسیم کرده و…دسر ام علی شف طیبه

هر فصل سالادهای مخصوص خود را دارد و بسته به آن رنگ‌، طعم و مواد غذایی موجود در سالاد هم تغییر می‌کند. در بسیاری از کشورها مردم فقط برای خوردن سالاد به رستوران می‌روند یا اینکه برای وعده غذایی روزانه خود سالاد …

مارکیز marquis pizza اسم یک پیتزا فروشی مشهور در آمریکاست که پیتزاهای آن خیلی پرطرفدار است .ما امروز به شما طرز تهیه یک نوع از پیتزاهای مارکیز پیتزا را آموزش میدهیم . تهیه این پیتزا ….

این غذای کلاسیک اسپانیایی را به انواع شکل ها و با سبزیجات باقیمانده از سایر غذاها پخت. همچنین می توانید برای داشتن شامی سبک، آن را تهیه کنید و در کنار سالاد میل کنید.

 

سلام همراهان همیشگی. امروز در خدمتتونم با کیک حلوادسر ام علی شف طیبه

این کیک حلوا میتونه به شکل کیک و درسته سرو بشه و در مراسم هم معمولا به شکل  اسلایس  و برش خورده سرو می شه

 

برای شب یلدا ی امسالتون با چیز جدید اومدم. بستنی خرما لو.
این دستور از سری دستورات اختصاصی سایت دنیای شیرین اشپزیه و در هیج جای
دیگه پیداش نمی کنید. از ابتکارات خودمه و خیلی ام عاشقش شدم.

یکی
از میوه های پاییزی و لذیذ و پر خاصیت خرمالو هست که به اونهایی که به هر
نحوی خرمالو دوست ندارند توصیه می کنم که یه جوری با ذائقه شون کنار بیایند
و خواص بی نظیر این میوه نازنین رو از دست ندهند.

 

سلام همراهان خوبم.

امشب براتون یه دسر بسیار ساده و خوب رو آموزش میدم که از سایت دوست خوبم طیبه جون دیدم. امتحانش کردم و خواستم شما رو هم با این تجربه اشنا کنم.

  یکی از چیزهایی که پسر گلم خیلی دوست داره شیر برنج و فرنیه. منم تند تند براش درست می کنم. نوش جونش باشه.

و البته این وسط  باقی خانواده هم بی نصیب نمی مونند.

سلام دوستان خوبم. عید همگی تون مبارک. انشالله بهترین هدیه ها نصیب دلتون بشه.

امروز به مناسبت عید قربان و به درخواست زیاد دوستان براتون ژله تزریقی رو آموزش می دم.

قبل از شروع به کار دو سه تا نکته رو میخواستم براتون بگم. اول از همه اینکه اگه عکسها زیاد گویا نیست شرمنده.چون دست تنها بودم و نمیتونستم همزمان هم دستم به کار باشه و هم عکس بگیرم.

و
دوم اینکه ژله پایه ام سبزه و کار رو به زیبایی ژله بی رنگ نشون نمیده.
متاسفانه وقت نکردم تا عکسهای جدیدتر با وضوح و زیبایی بیشتری بگیرم و هر
وقت فرصتش شد عکسهای بهتر رو جایگزین خواهم کرد.

سوم و
مهمتر از همه اینکه که من به در خواستتون عمل کردم و این آموزش رو گذاشتم
اما درست کردن این ژله و خوب در آوردنش فقط و فقط و فقط با تمرین و ممارست
بدست می یاد. چون دقیقا نقاشیه. هر چی بیشتر بکشی بهتر می شه. میتونید تنها با سوزن خالی همه کاری بکنید فقط با تمرین.

دسر ام علی شف طیبه

یعنی نترسید و تجربه کنید تا انجام ندید متوجه نمی شید چی می گم. به سادگی خودش انجام می شه.

پیشنهاد من اینه که ژله پایه یا آلوئه ورا رو توی لیوانهای یکبار مصرف یا ظروف شفاف کوچک چند تا درست کنید و هی تمرین کنید. در اینده نزدیک براتون تکنیک های جدید تر و عکسهای بهتری خواهم گذاشت.

اگه دقت کنید روی عکسها قطرات بارون رو می بینید که یه تکنیک کاملا جدید و اختصاصی از خودمه!!!

یعنی کلی فکر کردم که چطور این قطرات رو روی دسر ایجاد کنم که انگاری گلها بارون خورده اند و بالاخره کشف کردم.

من جای دیگه ای این شبنم ها رو ندیدم و ابتکار خودمه. امیدوارم شما هم بپسندید. با تمرین میتونید کارهای خیالی عالی تر از این داشته باشید. پس بیاید با هم تمرین کنیم تا بهتر یاد بگیریم.

وقتی
همسر رو میفرستید برای خرید یا حتی خودتون به خرید می روید دقت کافی کنید
تا مثل من جای ژله آلوئه ورا ژله سیب و آلو ئه ورا با رنگ سبز گیرتون نیاد
تا مجبور بشید با اون کار کنید.!!!

البته اینم زیبایی خودشو داره.

 

موادی که لازم دارید:

ژله آلوئه ورا 1 بسته

ژله البالو 1 بسته

بستنی وانیلی

1 لیوان

رنگهای خوراکی  دو سه رنگ

سرنگ چند عدد

دنت وانیلی 1 بسته

خوب اول از همه براتون راز شبنم ها رو فاش کنم: به
سادگی هر چه تمامتر باید ته قالبتون رو با روغن مخصوص سرخ کردنی( چون توی
حالت عادی مایع و در یخچال میبنده) چرب کنید. البته مقدارش از حد معمول کمی
بیشتر باشه. همین!!!

اینکار باعث می شه وقتی ژله
می بنده روغنها هم منجمد و بسته بشند و در روی ژله قطراتی از روغن بسته شده
ایجاد بشه . که  وقتی در هنگام در آوردن ژله از قالب به تهش آب جوش می
زنیم در اثر حرارت روغنها آب می شند و جاشون حفره های کوچیکی روی ژله باقی
میمونه که حالت شبنم روی گل رو پیدا می کنه.

در زمان سرو اگه احساس کردید که روی ژلتون چربه میتونید با یک دستمال تمییز روش رو پاک کنید.

اگرم قطره شبنم نخواستید میتونید این مرحله رو حذف کنید.

  بعد ژلتون رو طبق دستور درست کنید و بگذارید تا ببنده. حالا از یک بسته دنت وانیلی استفاده کنید و هر چند رنگ که میخواهید درست کنید.

میتونید با ژله و خامه هم اینکار رو بکنید اما با دنت راحت تره.

البته میتونید خودتون دنت یا پودینگ درست کنید که در یه پستی بهتون یاد خواهم داد. برای رنگ هم من از ژله ای ویلتون استفاده کردم.

اگه
با رنگها سرو کار داشتید که هیچ. در غیر این صورت تنها کافیه کمی سر خلال
دندون رو توی رنگ بزنید و به دنت اضافه کنید. نیازی به رنگ زیاد نیست. اما حتی اگه رنگ خوراکی  ندارید با سفید و پودر کاکائو و زعفرون حداقل سه رنگ خواهید داشت.

از دنتها با رنگ و طعم مختلفم میتونید استفاده کنید که کمرنگ تر می شه البته.

پس سخت نگیرید. خصوصا برای تمرین.

سرنگ هاتون رو با رنگ ها پر کنید و سر سوزنش رو فیکس کنید روش.

حالا
ژله رو که کاملا گرفته بیرون بیارید و برای زدن پرچم ها سوزن رو درست در
مرکز ژله فرو کنید طوری که تا آخر داخل نشه و یکی دو سانتی فاصله تا کف ظرف
داشته باشه. این مهمه چون در غیر این صورت مواد سرنگ از اون سر بیرون می
زنه.

خوب
همونطور که سوزن رو صاف و عمود داخل کردید آروم به سمت بیرون  بکشیدش و در
همون حال با فشار خیلی کم و یکنواخت رنگ رو پایپ کنید داخل ژله و شکافی که
در اثر  رد شدن سوزن در ژله ایجاد شده با رنگ پر می شه.

یه دستمال کاغذی تمیز کنار دستتون باشه چون زمان خارج کردن سوزن از ژله مقداری رنگ خارج می شه که باید به صورت ضربه ای پاکش کنید.

هر چند تا که مایلید پر چم بزنید و با برگردوندن کار چکش کنید.

 

حالا با رنگ دوم به گلبرگها می رسیم.

باید
از یک طرف شروع کنید و دور پرچم رو گلبرگ بزنید به این صورت که سوزن رو
کمی اریب بگیرید و تو ژله فرو کنید به حالتی که سر  تیز سوزن به سمت پایین
باشه. ببینید این دیگه نقاشی و تخیل شماست. جای مداد باید با نوک سوزن و جای کاغذ روی ژله اونم به حالت برعکس کار کنید!! نترسید اصلا سخت نیست و بازیه شیرینیه.

گلبرگهای اول کوچیک تر و دور های بعدی با شیب بیشتر و سایز بزرگتر باشند. میتونید
مثل این عکس از ابزار مختلف یا چاقو کمک بگیرید و چاقو رو اریب توی ژله
فرو کنیدو فضایی رو که چاقو یا ابزار ایجاد کرده با سرنگ پر کنید.

یا اینکه با سوزن خالی کار کنید و با حرکت نوک سوزن فرم برگ یا .. رو ایجاد کنید و بعد داخلش رو پر کنید.

 

هر یه گلبرگ که می زنید قالب رو برگردونید و چکش کنید و هر جا لازم بود و خالی مونده بود با گلبرگهای بیشتر پرش کنید.

 

اگه در حین کار ژله شل شد مدتی بگذارید یخچال و دوباره بیرون بیارید و ادامه بدید.

من دور ش رو هم برگهای کاجی شکل زدم سبز
نداشتم با تر کیب زرد و ابی سبز ساختم و با حالت رفت و برگشت سوزنی شکل و
اریب با فشاری کمی بیشتر از پرچم ها برگهای کاجی شکل رو ایجاد کردم.

 

خوب لذت این بازی زیاده و امیدوارم با سعی و تمرین به خواسته تون برسید.

همونطور که گفتم چند  تا ژله در ظرفهای کوچولو و تمرین میتونه خیلی بهتون کمک کنه.

میتونید از طرحهای غیر واقعی و کوبیسم و .. هم استفاده کنید و لذت ببرید.

در
آخر با یک بسته ژله رنگ دلخواه که با بستنی یا .. ماتش کردید یک لایه روی
مواد بدید تا وقتی از قالب جدا می کنید برای سرو جلوه بیشتری داشته باشه. یعنی مثلا یک بسته ژله آلبالو و یک لیوان ابجوش و یک لیوان بستنی.

 

در زمان سرو تهش رو به ابجوش بزنید و برگردونید توی ظرف سرو .

اول از تماشای اثر هنری تون با اون شبنم های روش لذت کافی ببرید و بعد همراه عزیزانتون نوش جون کنید.

هر روزتون عید باشه و خوشی و شادی نوش جان  التماس دعا شف نگین

www.chefnegin.com

 

 

 

یکی از حلواهای پر طرفدار  مخصوصا بین آذری های عزیز حلوای کفگیری هست.

رسیپی های مختلفی هم براش هست. توی بعضی مدلهاش آرد نخودچی داره و بعضی نداره یا بعضی هاش از ترکیب هل و زنجفیل هست و بعضی فقط یکیش. میزان
تفت دادن آرد هم سلیقه ای هست. بعضی ها دوست ندارند رنگ ارد عوض بشه . ولی
گروهی دوست دارند رنگ آرد کمی تیره بشه. و اختلافات ریزی از این دست توی
این  حلوا هست

یه حلوای خوش طعم و معطر مناسب سفره های افطار و نذری و … و البته  برای دوست دارانش همیشه مناسبه.

  منم امروز براتون رسیپی خودم رو میگذارم. امیدوارم خوشتون بیاد. برای درست کردنش نیاز دارید به:

آرد قنادی 250 گرمپودر قند نرم الک شده 250 گرمکره 80 گرمروغن جامد 80 گرمپودر هل سبز 1 قاشق غذا خوریپودر پسته برای تزیینپودر زنجفیل3 قاشق غذا خوری یا کمتر و بیشتر بسته به ذائقهگردو نیم کوب یا پودر گردو نصف لیوان

قبل از شروع کار بگم که باید آردتون رو الک کنید و بعد اندازه گیری کنید. پودر قند یا همون نثارتون رو هم باید الک شده و خیلی نرم باشه.

اینم
بگم که این حلوا رو من بیشتر وقتها چشمی درست می کنم. یعنی با چشیدن میزان
شیرینی و مقدار زنجفیل و هلش رو اندازه می کنم بسته به ذائقه خانواده.
اینو اول کار گفتم که بدونید میتونید شما هم همین کار رو بکنید. نکته
بعدی اینکه اصل این حلوا از این که توی تصویر می بینید روغن و کره کمتری
داره و حالت خشکتری داره. منتهی چون ما اینطور بیشتر می پسندیم(ما یعنی پسر
گلم) من مقدار کره بیشتری توش ریختم. اما میتونید مقدارش رو کمتر کنید تا حالت سفت تری داشته باشه. رنگشم که باز من کمی بیشتر تفت دادم و میزان تفتش و رنگش دست خودتونه. میتونید مقداری از آرد رو کم کرده جاش آرد نخودچی بزنید که اونم خوشمزه می شه و مزه ای شبیه به برشتوک ها پیدا می کنه.

خوب از همه اینها که بگذریم میریم سراغ کارمون: آرد
رو بازم الک کنید یکی دو بار دیگه تا حسابی بافتش باز بشه و توی تابه با
حرارت ملایم مدام هم بزنید و تفت بدید. برای این مقدار مواد 10 دقیقه 
تقریبا کافیه.

 

بعد کنار بگذارید و کمی که از حرارت افتاد الکش کنید. این الک کردن ها
کیفیت این حلوا و کلا تمام حلوا ها رو بالا می بره. پس جدی بگیریدش.

 

بازم توی تابه تفتش بدید حدود 5-6 دقیقه ای و حالا کره و روغن رو اضافه کنید.

بهتره از ترکیب کره و روغن استفاده کنید . اما میتونید یکیش رو هم استفاده کنید.

میتونید کره رو آخر کار بهش بزنید تا عطرش حذف بشه. البته اگه دوست دارید.

حالا
از روی حرارت برش دارید و کناری بگذارید تا از حرارت بیافته. این خیلی
مهمه اگه داغ داغ بهش پودر قند بزنید خراب می شه چون در اثر حرارت آب می شه
و سفت می شه.

پس باید از حرارت بیافته بعدش میتونید بهش پودر قند  بزنید و نوبت به هل و زنجفیل می رسه.

همونطور
که گفتم در این مرحله میتونید با چشیدن مواد میزان شیرینی و میزان هل و
زنجفیلش رو اندازه کنید. پس دقت کنید که همه پودر قند یا هل و زنجفیل رو
یکباره اضافه نکنید. چون ممکنه میزان کمتر یا بیشتری بخواهید.

بعد هم گردو اضافه کنید و باز مزه اش رو چک کنید.

گردو من آسیاب شده بود. من همیشه مقداری آسیاب شده و مقداری نیم کوب می ریزم .

اما اینبار فقط اسیاب شده داشتم.

در
آخر کل مواد رو گوشه تابه جمع و فشرده می کنیم و با کفگیر ازش برداشته توی
بشقاب میگذاریم و روش رو با پودر قند و پسته تزیین می کنیم.

 

چه پسته بی رنگ و رویی نه؟؟!!

این
پسته ای هست که خودم خشک  کردم و کوبیدم. کم رنگه اما کاملا بهداشتی و رنگ
نشده و سلامته. و البته مقرون به صرفه.فصلشه از دست ندید!!!

راستی میتونید موادتون رو فشرده کرده و قالب یا برش هم بزنید اما شکل سنتی اش اینه. امیدوارم شما هم این حلوا رو درست کنید و لذت ببرید.

از این مقدار مواد حدود 3 تا کفگیر بدست می یاد. یعنی سه تا پیش دستی:

راستی
برای رعایت قانون کپی رایت که این روزها درگیرش هم بودم بگم که من این
حلوا رو سالها پیش از خاله همسرم یاد گرفتم.و ازشون ممنونم.

شاد باشید نوش جان شف نگین

 

 

منبع از:

www.chefnegin.com

www.chefnegin.com

فرنی
یکی از اون چیزهاییه که خیلی طرفدار داره. و طیف مصرف کننده وسیعی هم
داره. از نی نی کوچولوها بگیر تا افراد مسن و بیماران و ……..یا حتی به
عنوان دسر در مهمونی ها و در پای سفره افطار.

واقعا هم خوشمزه ست. کمتر کسی رو دیدم که فرنی دوست نداشته باشه.

خیلی راحت درست می شه . اما برای طعم و نتیجه ای بهتر باید یکسری نکات رو رعایت کنید. فرنی توی مناطق مختلف به شیوه های گوناگونی تهیه می شه. منم امروز براتون این فرنی رو در نظر گرفتم که امیدوارم خوشتون بیاد.

برای درست کردنش نیاز دارید به:شیر 1 لیترشکر 4 قاشق غذاخوریآرد برنج مرغوب 4 قاشق غذاخوریکره 40 گرمخامه 1/2 پیمانهوانیل 1/2 قاشق چایخورینمک 1/4 قاشق چایخوری

دوستان گلم توی قابلمه یا شیر جوش آرد برنجتون رو به همراه نمک و شکر بریزید

و شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشه.

حالا روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا گلوله های ریز هم باز بشند و ته نگیره.

با
حرارت ملایم و هم زدن مدام باعث می شید که خامی آرد گرفته بشه و فرنیتون
ته نگیره یا گلوله نشه و در آخر یه فرنی مرغوب و یکدستی خواهید داشت.

یه فرنی خوش عطر و طعم. اگه با حرارت بالا درستش کنید زود سفت می شه و مزه خوبی نمیگیره و بوی خامی میده. توی درست کردن یه فرنی خوب مهمترین چیز صبر و حوصله ست.

از
وقتی فرنی شروع به سفت شدن می کنه باید بیشتر  احتیاط کنید و خوب هم بزنید
تا ته نگیره. حالا میتونیدکره و وانیل رو بهش اضافه کنید تا عطرشون حفظ
بشه.

و همینکه به غلظت لازم رسید زیرش رو خاموش کنید و خامه رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست بشه.

بعد توی ظرفهای مناسب بریزید. دقت کنید که خیلی غلیظ نشه چون در اثر سرد شدن سفت تر می شه پس به این نکته هم دقت کنید. فرنی هم داغش لذیذه و هم سرد. میتونید بنا به ذائقه تون سرد یا گرم سروش کنید.

اینم بگم که میتونید مقداریشو شکلاتی یا زعفرانی یا…. کنید تا یه فرنی دو یا سه رنگی داشته باشید. که توی گیلاسهاس پایه بلند خیلی زیبا می شه. میتونید کره یا خامه دستور یا حتی هر دو رو حذف کنید یا مقدار کمتری استفاده کنید. اما با کره و خامه لذیذتر می شه. در بعضی مناطق فرنی رو فقط با همون یه پر نمک درست می کنند و همونطورم میل میکنند یا در کنارش از عسل و مربا و … استفاده می کنند.

میتونید
فرنی تون رو بگذارید سفت تر بشه و در آخر هم بهش مقداری ژلاتین إوب شده
بزنید و توی قالبها ریخته و قالبی درش بیاردید که دو سه رنگش هم خیلی زیبا
می شه.

توی ترکیه یه مدل فرنی و شیر برنج دارند که
توش از گلاب و زرده تخم مرغم استفاده می کنند که اونم خوشمزه می شه که
انشالله براتون آموزش خواهم داد.

توی تایلند هم
فرنی رو به عنوان دسر سرو می کنند.به این صورت که توی ظرفهای تک نفره یا
بزرگ یک لایه فرنی و یک لایه میوه های استوایی خوشمزه رو می چینند و به
همین ترتیب تا آخر.

یه ورژنم خودم ابداع کردم که شکر نداره و با کارامل درست می شه که خیلی خوش عطر می شه. اونم اگه عمری بود براتون آموزش خواهم داد. کلا توی تهیه و سرو فرنی دستتون بازه و میتونید خیلی تنوع و نو آوری داشته باشید. امیدوارم فرنی رو بنا به سلیقه خودتون درست کنید و نوش جونتون باشه.

شاد باشید

التماس دعا شف نگین

 

 

 

www.chefnegin.com

درست کردن حلوا توی ماه رمضان خیلی رونق داره.

اما خیلی از دوستان گلم بخاطر سخت بودن مراحل کار حلوا زنی و هم زدن مداوم پای گاز تو گرما از خیرش میگذرند.

منم تصمیم گرفتم توی این ماه مبارک براتون یه شیوه از درست کردن حلوا رو بگذارم که خیلی راحته و نتیجه هم خوبه.

 

بله درست کردن حلوا با ماکروفر.

 

استفاده
از تکنولوژی توی این رسیپی به داد ما رسیده و در درست کردن این حلوا از هم
زدن مداوم و تحمل حرارت توی این گرما اونم با دهن روزه خبری نیست.

 

برای درست کردن یه حلوای خوش عطر و طعم همرا من باشید:

آرد سنگک 2 لیوان(میتونید آرد سفید قنادی هم
استفاده کنید فرقش در اینه که حلوا تون رنگ روشنتر و بافت نرمتر و کشی تری خواهد
داشت)

 هل
ساییده شده ½ قاشق چایخوری

 

شکر 1 لیوان( برای لای نان میکادو  ¼ لیوان شکرش رو زیاد کنید)

روغن مایع 1 لیوان( برای الای نان میکادو بهتره
100 گرم کره = نصف لیوان روغن باشه)

آب یک و نیم لیوان

گلاب نصف لیوان

زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم.

 

برای درست کردن حلوا ها همیشه بهتره که شربت رو آماده کنید وکناری بگذارید و بعد برید سراغ باقی کارها.

 

برای
اینکار آب+ شکر+ گلاب+ زعفران رو با هم توی یه کاسه پیرکس ریخته و اونو
بدون در پوش به مدت 5 دقیقه روی قدرت آخر دستگاه میگذاریم. توان صد در صد.

 

حالا کناری می گذاریم تا خنک بشه.

 

توی یه پیرکس چهار گوش کره مون رو میریزیم و میگذاریم با قدرت چهل درصد و مدت 2 دقیقه با درپوش که به اطراف نپاشه ذوب بشه.

اگه کره استفاده نکردین نیازی به این کار نیست. و باید توی پیرکستون آرد الک شده و روغن رو با هم مخلوط کنید.

خوب مخلوط کنید و آردتونم الک شده باشه تا گلوله آرد باز نشه توش نداشته باشید با پشت قاشق خوب یکدستش کنید.

 

در هر صورت باید کره ذوب شده و روغن و ارد رو با هم مخلوط کنید و حدود14-15 دقیقه طول می کشه تا آماده بشه.

 

به این صورت عمل کنید:

توان
دستگاه روی صد در صد باشه و اول بهش 4 دقیقه زمان بدید و پیرکس حاوی روغن و
ارد رو که با هم مخلوط کردیم و یکدست شده رو توش بدون در پوش بگذارید.

بعد از 4 دقیقه بیرون بیارید و همش بزنید و 4 دقیقه دوم رو بگذارید. باز بیرون آورده و هم بزنید. کم کم رنگ آرد تغییر می کنه.

در مرحله سوم زمان رو 2 دقیقه بگذارید و باز هم زده و 2 دقیقه دیگرو اگزر نیاز بود باز هم 2 دقیقه دیگر.

میتونید در این مرحله هل رو اضافه کنید یا اینکه در مرحله بعد از ریختن شهد.

در
زمانهای سری آخر باید حواستون به حلوا باشه چون خیلی سریع میسوزه. و چون
توان دستگاها با هم متفاوته ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره. و همچنین رنگ
حلوا سلیقه ای هست. پس شما در سری های آخر دقت بیشتری کنید و حتی میتونید 1
دقیقه 1 دقیقه زمان بدید و هم بزنید و چک کنید.

 

در آخر کار ظرفتون رو از دستگاه خارج کنید و آرد تفت داده شده رو با شربت مخلوط کنید و هم بزنید.

میتونید توی این مرحله از ½ قاشق چایخوری هل ساییده شده استفاده کنید که حلواتون رو خوشمزه تر می کنه. البته اگه عطرش رو دوست دارید.

در این لحظه حلواتون خیلی شل می شه و گلوله هم می شه اصلا نگران نباشید و به هم زدن ادامه بدید.

همچنان به هم زدن تند ادامه بدید تا به مرور حلوا سفت بشه و گلوله ها باز بشه. 7-8 دقیقه یا بیشتر طول می کشه.

 

عزیزان
من اولش از کره استفاده نکردم و به شیوه خودم مقداری از روغن رو کم کردم و
جاش کمی کره جایگزین کردم که در مرحله ای که حلوامون بدست می یاد و سفت می
شه کره رو تکه تکه کردم و حلوامو توی ظرف به چپ و راست تکون میدم و کره
خود به خود ذوب میشه در اثر داغی حلوا و به خورد حلوا مون میره.

یا با قاشق همش می زنم تا کره به خورد مواد بره.

به
نظر من اینطوری عطر کره بیشتر تو حلوا احساس می شه و خوشمزه تر می شه.و
همینطور علت دیگه استفاده از کره اینه که وقتی توی یخچال میره حلوامون
خودشو میگیره و برای فرم دهی و تزیین حلوا بهتره.

 

نکته
بعدی اینه که اگه حلواتون رو هر چی هم زدید تا 10 دقیقه ولی بازم به
نظرتون شل بود میتونید به مدت 1 دقیقه بدون در پوش توی ماکرو بگذارید و حتی
اگه نیاز داشت 1 دقیقه دیگر.

 

اما مواظب باشید تمام رطوبت حلوا رو ازش نگیرید تا خشک و خرد نشه.

اینم به سفارش پسر کوچولوی عزیزم:

 

امیدوارم که بتونید حلوای خوبی درست کنید و توی مهمونیهای این ماه ازش استفاده کنید.

روزه نمازهاتون قبول درگاه حق.

ما رو هم از دعاتون بی نصیب نگذارید

شف نگین

پودینگ موزی


پودینگها هم دنیای خودشونو دارتد و تنوع بالایی دارند.
یه مدل پودینگ ساده اما مقوی براتون دارم که برای بچه ها و بی دندونها گزینه خوبیه.
البته برای همه خوبه چون خوشمزه ست و می تونید سه رنگ هم تهیه اش کنید.
یعنی مقداریش وانیلی و مقداری زعفرونی و شکلاتی

من این دسر رو از دوستان خوبم در وبلاگ یک میز با چند آشپز یاد گرفتم که در همینجا ازشون تشکر می کنم.
خیلی ساده تهیه می شه و فقط باید کمی توی هم زدنش سر گاز صبور باشید.

موادی که لازم دارید:
شیرحدود ۱/۵ تا ۲ لیتر
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه یا کمتر دلخواه
موز رسیده و رنده شده ۲تا ۳ عدد
وانیل ۱/۲ ق.چ
گردو نگینی به دلخواه نصف پیمانه
شکر ۱ پیمانه یا بسته به ذائقه

اول از همه بگم که موز رو باید همون لحظه ریختن داخل مواد آماده و رنده کنید تا سیاه نشه.

نشاسته و شکر و شیر رو توی یه قابله اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی شروع به غلیظ شدن کنه.

بعد گلاب و وانیل اضافه کنید و غلیظ که شد موز  رو بریزید و در آخر زعفرون.

توی این فسمته که می تونید موادتون رو دو یا سه رنگ کنید.
 با کمک کمی پودر کاکائو یا زعفران.

من همشو زعفرونی کردم.

راستی این دسر رو زود مصرف کنید.
مثل فرنی رویه می بنده و موزها هم زیاد بمونه سیاه می شه
برای اینکه رویه ضخیمی نبنده می تونید کمی که از حرارت افتاد روش سلفون بکشید و بعد بگذارید تا خنک بشه.
ولی خیلی نرم و خوشمزه و خوش خوراکه
کم هزینه هم هست.
من گردو نریختم. همسری می گه وقتی آدم داره یه دسر نرم  نوش جان می کنه و نیازی به جویدن نداره
گردو خرابش می کنه و آدم خسته می شه از دندونهاش کمک بگیره خوب!!!!
شما دوست داشتید گردو هم بریزید.

این مقدار حدودا برای ۸ نفر کافیه

می تونید مقدارش رو نصف کنید.
نوش جان

شاد باشید
شف نگین.

 

 

سلام دوست جونهای خودم. خوب و خوش و سلامت باشید.

امروز با هم می خواهیم یه حلوای خوشمزه درست کنیم. برای درست
کردن این حلوا احتیاج دارید به:

آرد سنگک 2 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

کره 50 گرم

شکر 1 لیوان

گلاب 1/4 لیوان

آب 1/5 لیوان

هل نصف ق. چمحلول زعفران به میزان لازم.

اول موادتون رو اندازه کنید و آماده بگذارید.

حالا باید آرد رو الک کنید و توی تابه شروع به تفت دادنش بکنید.
با حرارت ملایم و یکدست هم بزنید تا گوشه ها زیادی نسوزه. و آرد یکدست هم
بخوره.

رنگش شتری که شد و بوی خوشش در اومد کافیه. مواظب باشید آرد رو
زیادی تفت ندید تا نسوزه و تلخ یا زیادی تیره نشه.

حالا کنار بگذارید تا سرد بشه و بعد دوباره الک کنید تا گلوله
توی آردتون نباشه. و وجددا وزن و اندازه گیری کنید.

آرد رو توی تابه برگردونید و بهش روغن رو اضافه
کنید.

اگر به نظرتون به تفت بیشتری نیاز داشت و دوست داشتید رنگش پر
رنگ تر باشه با روغن مدت بیشتری تفت بدید.

دوستان من فراموش کردم اول کار بگم که شکر و اب رو روی گاز
مخلوط کنید تا حدی که شکرش حل بشه و چند تا قل بزنه کافیه. در آخر کار زعفران دم
شده و گلاب رو بهش اضافه کنید.و کناری بگذارید تا آردتون آماده بشه.

حالا پودر هل رو به آردتون اضافه کنید. و کره رو هم اضافه
کنید.

حال شربت آماده شده رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا
به خورد حلوا بره. و باز تکرار کنید تا شربت تموم بشه.

مواظب باشیدتا نسوزید. می تونید در این مرحله از کسی بخواهید تا
کمکتون کنه.

تا زمانی که حلوا از دیواره های ظرف جدا بشه روی حرارت همش
بزنید و وفتی جدا شد حرارت رو خاموش کنید و حلوا رو توی قابلمه تکان تکان بدید تا
به روغن بیافته. و حلوا جا بیافته.

در این مرحله اگه احساس کردید حلوا تون کمی خشکه می تونید بهش
تا گرمه کمی دیگه کره بزنید و با تکون دادن تابه به خوردش بدید.

می توند این حلوا رو لای نون بستنی هم بمالید و رولتش
کنید.

البته کمی صبر کنید تا از داغی بیافتد بعدیک لایه نازک روی نان
بمالید و رول کنید.

این حلوا یکی از انواع مختلف حلواست که امیدوارم ازش خوشتون
اومده باشه.

بسته به نوع آردتون ممکنه روغن کمتر یا بیشتری استفتده
بشه.

ولی معمولا این مقداربا آرد سنگگ جواب می ده.

شاد باشید

                                                                                                   

 

 

پ.ن

عزیزان چند روز تعطیلات رو در خدمتتون نیستم. می رم یه مسافرت
کوچولو.

منتظر نظراتتون هستم.

تعطیلات به هم خوش بگذره

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حلوا ها تنوع زیادی دارند و توی هر منطقه ای به شکل متفاوتی تهیه می شند.

اما این حلوایی که امروز بهتون آموزش می دم یکی از حلواهای پر طرفداره.

در ضمن آموزش نکته هایی رو هم می گم که برای درست کردن هر جور حلوایی بکارتون می یاد.

پس با من همراه باشید:

آرد 500 گرم یا 5 پیمانه

شکر 350 گرم یا 2 و 1/3 پیمانه

روغن 350 گرم یا 2و 1/3 پیمانه

کره 50 گرم یا 1/3 پیمانه

آب 2 لیوان

گلاب 1 لیوان

پودر هل 1 ق.م یا 1/4 پیمانه عرق هل

زعفران دم شده چند قاشق غذا خوری

اول از همه بگم که اگر مقدار موادتون رو نصف کنید به اندازه عکس بالا حلوا خواهید داشت.

اگر مبتدی هستید بهتره که مقدار مواد رو نصف یا 1/3 کنید تا اگر نتیجه رضایت بخش نبود مواد زیادی رو حیف نکرده باشید.

البته اگه درست طبق دستور پیش برید مشکلی پیش نمی یاد.

اما بازم بگم که حلوا از اون دسته چیزهایی که احتیاج به ممارست و تمرین و عادت دست و چشم  داره.

مثل شلی و شفتی سس ها.

پس در مقدار کم و چند بار درست کنید تا به هدف برسید. تجربه بهترینه.

 

خوب
برای مقدار مواد داده شده در بالا باید بگم که می تونید 1 پیمانه از آردش
کم کنید و جاش ارد برنج بریزید تا تر حلوا تیریزی داشته باشید. اما یادتون
باشه که باید مقدار روغنش رو کمتر کنید چون جذب روغن توی ارد برنج کمتر از
ارد گندمه.

حالا قبل از شروع چند نکته کلی در مورد حلوا ها:

نوع
سنتی حلوا با آرد سنگک تهیه می شه. رنگ حلوا بستگی به میزان تفتی که به
آردتون می دید داره و همینطور مقدار زعفران یا دیگر مواد افزوده شده به
حلوا مثل شیره انگور- هویج و ….

معمولا برای انواع حلوا باید از روغن جامد استفاده کنیم و گاهی ترکیب هر دو یا کره.

در پخت حلوا با روغن مایع حلوای ما شل می شود و قابل ریختن در قیف و کار با ماسوره نخواهد بود.

و با روغن جامد شما کیفیت بهتری دارید و برای تزیین دستتان باز است.

اما اگر در محل سردی باشد روغنش می ماسد.

با کره طعم و نرمی بهتری به حلوا می دهیم. اما برای تفت دادن آرد مناسب نیست و زود می سوزد.

پس در نتیجه یک حلوای خوب مخلوطی از روغن جامد و کره و کمی هم مایع است.

آرد حلوا باید کاملا نرم و ریز و الک شده باشد و بدون گلوله و رطوبت.

بهتر است همیشه اول آرد بدون روفن تفت داده شود و سپس روغن بریزید.

حرارت باید ملایم باشد و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا بطور یکدست تفت بخورد.

رنگی که آرد به هنگام تفت خوردن به خود می گیرد رنگ نهایی حلوای ما را به کمک موادی مثل زعفران تشکیل می دهد.

باید کمی هم جا برای تفت خوردن با روغن بگذاریم و حواسمان باشد تا زیادی تیره نشود.

بهتر استکمی روشن تر برداریم و باقی را به همراه روغن تفت دهیم و اگر به نظرمان روشن بود رنگ حلوا با روغن مدت زمان بیتری تفت بدهیم.

شکر حلوا باید به صورت شهد تهیه شود.

بهترین زمان افزودنگلاب و هل و زعفران دم کرده همراه با شهد می باشد.

مقدار اندازه شکر باید دقیق باشد.کمی آن (شهد) باعث میشود حلوا انسجام نداشته و تکه تکه شود.و حلوای نرمی نخواهید داشت.

از
قبل از شروع به تفت اردتان باید زعفران را دم کنیدوشهد را آماده کنید و
افزودنی هایش را در اخر بزنید ( هل و زعفران) و بعد شروع به تفت دادن آرد
کنید.

یک نکته کلیدی و بسار مهم در تهیه حلوا این
است که دمای شهد و آرد تفت داده باید یکسان باشد. هر دو ولرم. یا اینکه یکی
سرد و دیگری داغ باشد.

معمولا شهد سرد شده حلوا را دیرتر باز می کندو هم زدن حلوا سخت می شود.

البته
اگر سرعت عمل داشته باشید و حرفه ای باشید و خود را نسوزانید می توانید
هنگامی که آرد را تفت می دهید روی حرارت کم کم شهد سرد شده را اضافه کرده
و  سریع هم بزنید.

اگر قرار باشد در حلوایمان شیره بریزیم دیگر نیازی به شهد نیست.

شیره اگر رقیق است همانطور و گرنه کمی با آب شلش کنید.چون سفت باشد هم زدن حلوا مشکل می شود.

اندازه گیری اصولی و دقیق مواد حلوا یکی از مهمترین مراحل است.

مقیاس های دقیق = نتیجه خوب

برای تزیین حلوایمان باید کاملا سفت و کمی خنک شده باشد.(قیف و ماسوره و قالب زدن)

اگر شل یا داغ باشد نمی شود با آن کار کرد.

برای
تزیین حلوا می توانید از انواع ماسوره- کپسول- نان بستنی- کاپ های کاغذی-
مرواریدهای خوراکی- انواع خشکبار و آجیل و …. کمک بگیرید.

همچنین
با تیره و روشن در آوردن قسمتی از آردتان  می توانید دو یا چند طیف رنگی
متفاوت داشته باشید و برای تزیین از حلواهای سیر و روشن بهره ببرید.

علت ترک خوردن حلوا معمولا کمی روغن است.

اگر حلوای ما شل شده باشد و علت ان شهد و اب زیادی اش باشد با حرارت دادن حلوا درست میشود و مشکل حل خواهد شد.

اما اگر بخاطر روغن زیادی اش باشد مشکل حل نخواهد شد. البته می توانید با دستمال های مخصوص کمی از روغن اضافی را بگیرید.

یا اینکه کمی دیگر آرد  تفت داده و با روغن خیلی کم حلوای دیگری بسازید و با هم مخلوطشان کنید.

اشکالات عمده در تهیه حلوا

اگر قرا است در حلوایتان از کدو حلوایی یا هویج و .. استفاده کنیدبهتر است آنرا از قبل بپزید و پوره کنید و آماده دم دستتان بگذارید.

رنگ
حلوا: در قابلمه تفت بدهید تا بلندی لبه قابلمه مانع از اذیت شده دست و
صورت شما در اثر حرارت باشد.و با قاشق چوبی مدام همه جای آرد را خص.صا
اطراف ظرف را هم زده و زیر و رو کنید.

وقتی بوی آرد در آمد سریع تر هم بزنید چون به همان نسبت سریع تر می سوزد.و قابلمه را مدام تکان دهید تا آرد یکدست تفت بخورد.

مقدارتفت و رنگ حلوا تجربی است.

در آخر کار آرد تفت خورده را برای کیفیت بهتر حلوا یکبار دیگر الک کنید.

تا کاملا گلوله هایش باز شود. و مجددا به قابلمه برگردانید.

در دستور پخت حلوا با ماکروفر یک قاعده کلی هست: اگر مقدار دستوری را نصف کردید 1/3 زمان را از آن کم کنید.

و اگر دو برابر کردید نصف زمان را به زمان پخت اضافه کنید

اگر حلوای زعفرانی می خواهید درست کنید. نباید رنکگ آردتان زیاد عوض و تیره شود.

کره
باید در دمای محیط نرم شده باشد و در دسترس باشد تا در زمان اضافه کردن به
دنبالش توی یخچال نروید و کره سفت را به آرد اضافه نکنید چون زمان می برد
تا ذوب شود و در این حین آرد می سوزد.

کره و روغن را را همزمان ریخته و مدام هم بزنید و شهد (اماده شده یعنی زعفران و هل و گلاب زده شده) را هم دم دستتان بگذارید.

اگر آردتان کم تفت خورده باشد مشکلی نیست با روغن انقدر تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسید.

سپس باید قابلمه را از روی حرارت بردارید و شهد را که باید سرد هم نشده باشه و ولرم باشه  کم کم بریزید و تند و تند هم بزنید.

اگر شهئتان سرد باشد دمای حلوا پایین می یاد و هم زدن مشکل می شه.

اگر حرفه ای هستید شهد را یکباره در حالی که آرد روی حرارت است و مدام همش می زنید اضافه کنید.

اگرز مبتدی هستید از روی حرارت برداشته و کمن کم شهد را ریخته و هم بزنید.

سپس
دوباره بگذارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا رطوبت اضافی حلوا
گرفته شود و موادتان یکدست شود. کم کم رنگ حلوا خوشرنگتر می شود.

می شود از گوشت کوب برقی برای کم کردن زمان هم زدن کمک گرفت.

هنگامی
که حلوا یک گوشه ظرفتان جمع شود و از دیواره ها جدا شود زمان برداشتن
حلوای آماده شده است. این زمانی است که مواد خوب یکدست و منسجم شده و وقتی
با قاشق بر می دارید کش بیاید کمی.

اگر می خواهید لای نان میکادو (نان بستنی) بگذارید باید تا گرم است این کار را بکنید.و رویشان یک جسم سنگین بگذارید.

برای در ظرف کشیدن و تزیین باید ولرم باشد.

برای داخل قیف و کپسول باید خنک شده باشد و از داغی بیفتد.

ولرم آن را میان دو نایلون باز کرده و قالب برگ و گل و … بزنید.و روی برگها با کارد طرح بیاندازید.

برای درست کردن توده گرد ته قالب یا کاسه را چرب کرده ویا سلفون بکشید و مواد را داخلش فشرده کنید. و برگردانید.

حلوایتان هرچی خنک تر شود بهتر می شود تزیینش کرد.به شرط اینکه خیلی روغن نداشته باشد که بماسد.

علت حلوای خشک و ترک خورده و سفت کمی روغن است.

حالا بعد از خواندن با دقت این طومار که دستان بنده در اثر تایپ طولانی آن از کار افتاده دست بکار بشید و یه حلوای خوب درست کنید.

اگر موفق شدید به پاس زحماتی که این حقیر برای تحقیقات و تجربیات و تایپ این متن کشیده ام یک فاتحه برای اموات این حقیر بفرستید.

شاد باشید

شف نگین

 

 

رنگینک یه دسر حلوا مانند قدیمی و سنتی هست که خیلی خوشمزه و
مقویه. انواع مختلفی هم داره و به صورت دانه ای یا رولی یا یک تکه و ….
تهیه میشه.

اینم یه مدل از انواع رنگینکه که خوش طعم و خوش خوراکه. امیدوارم که شما هم درست کنید و این دسر سنتی رو بپسندید.

 

آرد ۱ لیوان

خرما پوست و هسته گرفته ۱ لیوان

کره یا روغن به میزان لازم

دارچین ۱ق چ

گردو ۱ پیمانه نگینی

 

مثل درست کردن حلوا اول باید آردتون رو به تنهایی توی تابه تفت
بدید تا خامی آرد گرفته بشه و رنگش هم کمی تغییر کنه. مواظب باشید تا نسوزه
و همه جاش رو یکدست هم بزنید و حرارتتون ملایم باشه.

بعد کره یا روغن یا ترکیب هر دو رو کم کم اضافه کنید. مقدارش باید در حدی باشه که مواد منسجم بشه. مثل حلوا بشه.

خرماهاتون رو که پوست و هسته گرفتید رو ته یه ظرف بچنید. می
تونید له کنید و بعد ته ظرف پرس کنید. بعد روش گردو های نگینی رو بریزید و
کمی دارچین بپاشید و در اخر مایه آرد رو روش بریزید و صاف کنید و تزیین
کنید. به همین راحتی.

حالا چند تا نکته بگم براتون

۱- مواظب باشید دستتون نسوزه که حرارت آرد در زمان تفت دادن خیلی بالا می ره

۲- می تونید گردوهاتون رو برای طعم بهتر تست کنید و بعد بریزید توی دسر

۳- می تونید اول یه لایه از مواد خمیری بریزید ته ظرف بعد روش خرما و گردو و بهد باز مایه خمیری بریزید.

۴- همونطور که گفتم می تونید به شکل دانه ای  وقتی سرد شد توی کپسول بگذارید و با یه خرما و گردو تزیینش کنید.

۵- می تونید مواد خمیری رو روی یه فویل چرب باز کنید و خرما و گردو ودارچین رو بریزید روش و رول کنید و بعد برش بزنید.

۶- اگر خرماتون رطب و پوست کلفت نباشه می تونید پوستش رو نکنید.

۷- این دسر رو می شه با مغز های دیگه مثل فندوق یا بادام هم تهیه کرد. اما شکل اصیل اون با گردو تهیه میشه.

۸- این دسر گرمیه و در زمستان خیلی می چسبه. برای بچه ها هم خیلی مقویه.

۹- من چون پسرم گردو  و خرمایی گه زیر دندون بیاد رو خوب نمی
تونه بخوره براش خرما رو له له می کنم و گردو رو آسیاب می کنم. به هر طریق
ممکن باید این چیزهای مقوی رو به بچه ها داد دیگه. تا نرند سراغ به قول
خودش قاقاقی نا مفید!!!

همیشه شاد باشید

نوش جان

نگین

منم امروز با یه بستنی فوق العاده خوشمزه و البته پر کالری خدمت رسیدم.

اگه از اون دسته از عزیزانی هستید که درست کردن بستنی به نظرتون سخته این رسیپی رو امتحانش کنید.

خیلی سریع و بی دردسر و آسون تهیه میشه. مواد اولیش کمه و در دسترسه.

نمی خواد برید دنبال ثعلب و این چیزها. فقط با دو قلم جنس یه بستنی با بافت و طعمی عالی خواهید داشت. اما یادتون نره که کالریش بالاست. پس جلوی شکمتون رو بگیرید و کم بخورید!!!

حالا اگه آماده اید بریم سراغ دستور این بستنی خوشمزه:

خامه صورتی 2 پاکت یا 400 گرم

شیر عسلی به میزان لازم

اسمارتیز یا انواع مغزهای خوراکی به میزان لازم

خیلی ساده توی یه کاسه خامه و شیر عسلی رو با همزن دستی مخلوط کنید. شیر عسلی رو به میزان ذائقه تون بریزید. اما از اون حدی که به نظرتون شیرینیش خوبه کمی بیشتر بریزید. چون یخ بزنه شیرینیش کمتر میشه.

نیازی به زدن زیاد نداره. فقط با هم مخلوط بشند کافیه. بعد بریزید توی یه ظرف مثلا مستطیل شکل تا موادتون زودتر ببنده و ظرف خیلی گود نباشه.

حالا بگذارید داخل غریزر تا یخ بزنه. هر نیم ساعت درش بیارید و با چنگال مخلوطش کنید. دورهاش رو که یخ زده بتراشید و همش بزنید.

انقدر این کار رو ادامه بدید تا بافت بستنیتون کاملا مثل بستنی بیرون بشه.

حدود 3 ساعت طول می کشه. البته به فریزرتون بستگی داره.

پس صبور باشید. فقط کافیه موبایل یا ساعتتون رو طوری تنظیم کنید که هر نیم ساعت زنگ بزنه و به شما که رفتید دنبال کار و زندگیتون یاد آوری کنه که به بستنی تون یه سری بزنید به همین راحتی!!!

در مرحله آخر کار که بستنی شکل گرفته میتونید بنا به ذائقه تون و امکاناتی که تو خونه دارید بهش انواع مغز گردو بادام و …. یا خرده بیسکوئیت . اسمارتیز خرد شده و … اضافه کنید. و باز کمی در فریزر بگذارید و در آخر با اسکوپ برداشته و در روی نان بستنی یا داخل ظرفی زیبا سرو و نوش جان کنید.

با ترکیب کردن اسمارتیز های رنگی خرد شده به بستنیتون طعم و رنگ خوبی میدید.

راستی خوردن بستنی نشاط آوره!!

خیلی راحت بود و نتیجه چشمگیر و عالی. این طور نیست؟؟؟؟

نوش جان

نگین

راستی دوستان عزیزم من تزیینی روی بستنیم انجام ندادم تا شما بتونید بافت خوبش رو ببینید. شما با سلیقه خوبتون با انواع سس های شکلاتی و میوه و … تزیینش کنید.

منتظرم ببینم کی این بستنی خوشمزه رو که جزو ساده ترین و البته خوشمزه ترین بستنی هاست درست می کنه و نظرش رو به من اعلام می کنه.

در ضمن من این دستور خوب رو از سایت دوست خوبم شف طیبه برداشت کردم.  و ممنونم ازش.

با کدو حلوایی دسرها و غذاهای متنوعی تهیه میشه. اما شکل کلاسیکش از قدیم الایام بوده وهست. و طرفدارهای خاص خودشو داره.

ممکنه گروهی دوست نداشته باشند. اما پیشنهاد می کنم تستش کنید.

من کدو هام رو پوست کندم و با آب کمی پختم در آخر هم از مقداری شکر یا عسل استفاده کنید. بزارید تهش کمی کاراملی بشه.

با گردو و دارچین سرو کنید.

تخمه هاشم پاک کنید و با کمی نمک و آبلیمو تفت بدید و نوش جان کنید.

دسر ام علی شف طیبه
دسر ام علی شف طیبه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *