دستور پخت کیک تولد در خانه

دوره مقدماتی php
دستور پخت کیک تولد در خانه
دستور پخت کیک تولد در خانه

کیک تولد

کیک تولد یکی از مهم ترین کیک ها در سراسر جهان است و به همین دلیل از جایگاه مهمی برخوردار است. تقریبا تمام کیک های تولد با پایه کیک اسفنجی ساده تهیه می شوند و با خامه ، انواع میوه ها ، ژله ها تزیین می شوند.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک تولد تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک تولد تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور شیرینی پزی کیک تولد با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت کیک تولد در خانه

دستور پخت

دوره مقدماتی php

برای تهیه کیک تولد ساده ابتدا کیک اسفنجی را که از روز قبل پخته ایم را از ارتفاع آن به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و با کارد برش می زنیم و لایه های برش زده را در سینی قرار می دهیم و لایه زیرین کیک را روی تخته قرار می دهیم

و یک سوم از شربت پرتقال را روی ان می ریزیم. بهتر است این کار را با یک کفتگیر که روی آن سوراخ است انجام دهیم که شربت از روی کفتگیر به همه جای کیک نفوذ کند و مرطوب شود.بعد خامه فرم گرفته روی سطح کیک می ریزیم

و آن را روی کیک پخش می کنیم تا تمامی قسمت های کیک از خامه پوشیده شود و نصف مغز گردو و شکلات خرد شده را روی خامه می ریزیم به صورتی که همه جای کیک از گردو و شکلات پخش شده باشد و موز را ورقه ورقه برش می دهیم

و نصف آن را نیز روی کیک می چینیم و لایه دوم کیک را مجددا مثل لایه قبلی کیک با آب پرتقال مرطوب می کنیم و آرام روی لایه قبلی قرار می دهیم و خامه روی آن می کشیم و مغز گردو شکلات و موز های حلقه شده روی آن می چینیم

و در آخر لایه سوم را نیز با شربت پرتقال مرطوب می کنیم و ارام روی لایه دوم قرار می دهیم و با لیستک یا کارد روی آن را با خامه کاملا می پوشانیم و آسترکشی می کنیم تا تمام سطح کیک به طور یکدست صاف شود.

حالا ما یک کیک ساده داریم اگر تمایل داشتید می توانید روی آن را با شکلات یا میوه تزئین کنید و یا باقی مانده خامه را رنگ غذا قرمز بزنید و داخل قیف بریزید و روی کیک را با گل های ریز یا درشت تزئین ویژه تری کنید. نوش جان

آموزش تصویری طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین به صورت مرحله به مرحله – دستور پخت کیک تولد ساده خانگی با تزیین – طرز تهیه کیک تولد خامه ای و میوه ای زیبا

 

درست کردن یک کیک خوشمزه و زیبا با خامه برای تولد به نظر کاری دشوار و پیچیده ای می آید اما اگر کمی حوصله و دقت به خرج دهید و با این آموزش مرحله به مرحله کیک تولد نیک استار همراه شوید، خواهید دید این کار آنقدرها هم که فکر می کردید سخت نیست و خواهید توانست کیک تولد خانگی خوشمزه ای را در روز تولد دوستان، آشنایان و افراد خانه تهیه کنید. برای تهیه کیک تولد خامه ای و خوشمزه مواد زیادی لازم ندارید و با صرف زمان کمی می توانید برای تولد افراد خانواده کیک تولد را خودتان تهیه کنید و از طعم یک کیک تولد خانگی و متفاوت لذت ببرید. در این مقاله نیک استار طرز تهیه کیک تولد خانگی ساده با تزیین را برای شما کاربران عزیز آماده نموده ایم. مراحل تهیه کیک و خامه و کرم میانی به خوبی با تصاویر آموزش داده شده است.

 

دستور پخت کیک تولد در خانه

 

آرد قنادی …………… ۲ پیمانه

بیکینگ پودر …………. ۲ قاشق چای خوری

نمک ………………… ۱/۴ قاشق چای خوری

کره …………………. ۱۵۰ گرم

پودر شکر …………… ۱ و ۱/۲ پیمانه

سفیده تخم مرغ …… ۶ عدد

شیر ………………… ۳/۴ پیمانه

عصاره وانیل ……….. ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

عصاره بادام ……….. ۱/۲ قاشق چای خوری

آرد را ۳ بار الک کنید.

پودر شکر را الک نمایید.

اگر از عصاره وانیل استفاده نمی کنید و از پودر وانیل استفاده می کنید دقت نمایید که میزان اضافه نمودن آن در حدی باشد که تلخی ایجاد نکند.

می توان عصاره بادام را حذف کرد و به همان مقدار به عصاره وانیل افزود.

تمام مواد را از ۱ ساعت قبل به میز کارمنتقل نمایید تا به دمای محیط برسد و سرد نباشند.

 

در شروع مواد کیک را روی میز کار یا کابینت آشپزخانه قرار دهید و با دستور چک کنید.

میزان ها را دقیق اندازه گیری کنید و کنار بگذارید. تمام مواد باید به دمای محیط برسد.

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

شکر و کره را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.

با همزن کره و شکر را بزنید تا کاملا کرمی شود و پوک و سبک گردد.

من از همزن کاسه ای استفاده کرده ام . شما می توانید از همزن دستی برقی استفاده نمایید. بدون همزن برقی نمی توان کیک با کیفیتی تهیه کرد.

 

سفید تخم مرغ ها را با احتیاط و دقت از زرده ها جدا کنید و در ظرف بریزید.

شیر را اضافه کنید و با همزن دستی با سرعت بزنید تا سفیده تخم مرغ ها از لختگی دربیاید.

بعد از اینکه مخلوط زده شده کره و شکر به حالت خامه ای نزدیک شد باید عصاره وانیل و بادام را اضافه نمایید.

 

بعد از خامه ای شدن مخلوط شکر و کره و اضافه کردن عصاره ها و همین طور یکنواخت شدن سفیده و شیر باید مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

درجه همزن باید روی کمترین درجه باشد.

یک سوم از مخلوط آردها و مواد خشک را اضافه نمایید و کمی هم بزنید.دستور پخت کیک تولد در خانه

 

بعد از مخلوط شدن مواد یک سوم از مخلوط شیر و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با درجه کم بزنید تا مخلوط شوند.

 

به همین ترتیب عمل کنید تا تمام مواد اضافه و مخلوط شوند.

مواد را با درجه کم مخلوط نمایید .

بعد از آماده شدن خمیر کیک باید آن را در قالب بریزید.

۲ قالب ۲۰ سانتی متری آماده کنید. قالب ها را با کره یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و سپس آردپاشی نمایید.

مایه کیک را به میزان مساوی در دو قالب بریزید.

 

قالبها را در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.

مدت پخت حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می باشد.

بعد از پخت قالب ها را از فر خارج کنید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.

بعد از گذشت نیم ساعت قالبها را برگردانید و کیک ها را جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

 

 

کره …………….. ۱۵۰ گرم

پودر شکر ………. ۳ پیمانه

خامه …………… ۱ پیمانه

وانیل …………… ۳ قاشق چای خوری

پنیر خامه ای ….. ۱/۲ پیمانه

نمک …………… ۱ پینچ

 

برای تهیه کرم میانی و رویه کیک فقط کافی است مواد را با هم مخلوط نمایید.

در کاسه همزن یا ظرف مناسب دیگری کره به دمای محیط رسیده را بریزید.

خامه را اضافه کنید.

پنیر خامه ای را اضافه کنید.

پودر شکر را داخل مواد الک نمایید. نمک را نیز بیفزایید.

مواد را با درجه متوسط بزنید تا شروع به فرم گرفتن کنند.

پس از گذشت ۲ دقیقه اسانس را نیز افزوده و اگر می خواهید کرم رنگی شود رنگ خوراکی را اضافه نمایید.

برای اضافه کردن رنگ خوراکی ۱ یا دو قطره رنگ افزوده و کرم را بزنید تا رنگ کاملا پخش شود اگر رنگ تیره تری مدنظر داشتید مجدد یک قطره اضافه کنید و کرم را بزنید.

 

بعد از فرم گرفتن کرم می توان از آن استفاده کرد.

یک لایه از کیک را در ظرف مورد نظر بگذارید و مقداری از کرم خامه ای روی کیک بریزید و با پالت پخش کنید.

لایه دوم کیک را روی لایه خامه ای قرار دهید و مجدد مقداری کرم خامه ای روی کیک گذاشته و با پالت سطح را صاف نمایید.

برای مرتب کردن سطح خامه پالت را به راست و چپ حرکت دهید و خامه را در سطح کیک پخش کنید.

برای این کیک ایده خامه نامنظم مد نظر بوده است اگر می خواهید خامه را صاف کنید باید پالت را به راست و چپ حرکت دهید و هر بار سطح را صاف کنید و در انتها با کاردک سطح کیک را صاف و یکدست نمایید.

 

می توانید در بین لایه ها از موز یا آناناس خرد شده ، گردو و یا تکه های نارگیل نیز استفاده کنید.

روی لایه های کیک نیز خامه بکشید و کیک را ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از ۳ ساعت کیک برای سرو آماده است . من روی کیک ترافل های رنگی و آماده را ریخته ام. شما می توانید از شکلات رنده شده یا توت فرنگی و سایر میوه ها استفاده نمایید.

 

 

و اما چند تزیین کیک تولد ساده براتون آماده کردیم تا از اونها ایده بگیرید و تنها ایدتون ایده بالا نباشه و چند تا انتخاب داشته باشید

 

 

ابتدا کیک اسفنجی را با یک چاقوی تمیز به ۲ قسمت برش دهید سپس با شربت بار روی لایه های کیک را مرطوب کنید در صورت نداشتن شربت بار می توانید از آبمیوه نیز استفاده نمایید

 

حالا روی لایه های کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید و در ظرفی که می خواهید کیک را در آن قرار دهید مقدار کمی خامه بریزید تا در هنگام تزیین کیک حرکت نکند.

 

سپس دور ظرف کیک را کاغذ روغنی قرار دهید تا اطراف ظرف در هنگام تزیین تمیز بماند سپس لایه اول کیک را در ظرف بگذارید و بعد دور لایه کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید تا در زمان ریختن ژله روی لایه کیک ژله به بیرون نریزد

 

در این مرحله از تزیین کیک با خامه ژله را در ۱ لیوان آبجوش حل کنید و بعد ¼ لیوان آب سرد و چند تکه یخ در ظرف ژله بریزید و هم بزنید تا ژله به غلظت سفیده تخم مرغ برسد بعد از اینکه ژله به غلظت مورد نظر رسید تکه های یخ را بیرون بیاورید و از توت فرنگی های خرد شده مقداری را در ژله بریزید

 

سپس مقداری از ژله که نیم بند شده است یعنی کاملا بسته نشده است را روی لایه کیک بریزید و با پشت قاشق روی توت فرنگی ها و ژله بکشید تا صاف شوند سپس کیک را برای مدت کمی (چند دقیقه) در یخچال بگذارید دقت کنید ژله نباید بسته شود

 

بعد از چند دقیقه کیک را از یخچال بیرون آورید و لایه دوم کیک را از قسمتی که خامه کشی کرده اید روی لایه زیرین قرار دهید وبعد به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا ژله کاملا بسته شود

 

حالا کیک را از یخچال خارج کنید و کاغذهای اطراف کیک را جدا کنید و روی سطح کیک را با شربت مجددا مرطوب کنید و با خامه سطح کیک را خامه کشی کنید اطراف کیک را با ترافل های رنگی بپوشانید

 

روی کیک را نیز با ماسوره شکوفه بزنید و با توت فرنگی تزیین کنید پیشنهاد : برای تزیین کیک تولد می توانید به جای ترافل از گردوی خرد شده و یا کاکائو رنده شده نیز استفاده کنید.

 

کیک کاسه ای و کیک شیفون را به صورت زیر روی هم قرار میدهیم و داخل لایه های آن را با هر کرم و خامه ای میتوانید بپوشونید.

 

سپس روی غار را با خامه ی فرم گرفته که با کمی رنگ خوراکی آبی مخلوط کرده ایم کاملا میپوشانیم.

 

شکلات شیری ذوب شده را که قبلا در ظرفی آماده کرده و روی آن شکر دانه درشت آغشته کرده ایم و در یخچال قرار داده بودیم را خارج کرده و به صورت تکه های یخی نامنظم برش می دهیم.

 

و در دهانه ی غار (اطراف درب ورودی کلبه اسکیمو ) به شکل منظم می چینیم.

 

و روی غار قرار هم نکه های نامنظم شکلات قرار می دهیم تا نمای کلبه یخی داشته باشد .

 

سپس قیف بستنی را هم با خامه پوشش داده و به عنوان کوه یخ در کنار کلبه قرار میدهیم.

 

می توانید برای زیبایی بیشتر کیک به شکل زیر بند تزیینی درست کنید.

 

با کمی خلاقیت شما هم می توانید با میوه با گردو پسته و … تزییناتی زیبا حتی بهتر از تزیینات زیر رو روی کیک تولدتون پیاده کنید.

طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین – تزیین کیک تولد با میوه

تزیین کیک تولد خانگی با کیوی توت فرنگی – دستور پخت کیک تولد خانگی

طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین – تزیین کیک تولد خانگی با میوه و خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و میوه – طرز تهیه کیک تولد خامه ای

تزیین کیک تولد با خامه و میوه – طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین

تزیین کیک تولد با میوه و خامه

تزیین کیک تولد با توت فرنگی

تزیین کیک تولد خانگی با توت فرنگی

 

توجه: جهت مشاهده ۴۰ عکس از زیباترین مدل تزیین کیک تولد بر روی تزیین کیک تولد کلیک کنید.

 

منبع : نیک استار

به این مقاله امتیاز دهید

واقعا عالی بود مرسی دست مریزاد

دیدگاه

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

در این مطلب با آموزش طرز تهیه کیک تولد خوشمزه با دو روش متفاوت و تزیین کیک تولد برای کودکان و بزرگسالان آشنا خواهیم شد.

در این آموزش، طرز تهیه کیک تولد به دو روش ساده و روش لایه ای با میوه و تصاویر تزیین خلاقانه و زیبا برای کیک تولد کودک و کیک تولد بزرگسالان  برای ایده گرفتن برای شما عزیزان آماده و تهیه شده است.

آرد سفید : 2 پیمانه

روغن مایع : 1 پیمانه

شیر : 1 پیمانه

دستور پخت کیک تولد در خانه

شکر : 1 پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد

بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

آرد سفید را یک بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کرده و دوباره آن را با هم الک کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، و شکر را به آن بیافزایید و توسط چنگالی تخم مرغ و شکر را خوب با هم مخلوط نمایید تا کاملا سفت و سفید شوند. در مرحله بعد طرز تهیه کیک تولد, شیر را به مخلوط افزدوه و هم بزنید. روغن مایع را نیز به مواد اضافه و همه را با هم خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه و آن را هم بزنید تا مایه کیک تولد یکدست شود. قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب نمایید. مقداری آرد به کف و دیواره های قالب بپاشید. سپس مایه کیک را درون قالب ریخته  و آن را در داخل فر که از قبل روشن کرده بودید و گرم شده، به مدت نیم ساعت با درجه 170 قرار داده تا کیک کاملا پخته شود. سپس پس از سرد شدن کیک تولد را به زیبایی تزیین نمایید.

آرد : 200 گرم

شکر : 150 گرم

تخم مرغ :4 عدد

بکینگ پودر : 10 گرم

وانیل : 5 گرم

آب یا آب کمپوت : 4 قاشق غذاخوری

موز : 2 تا 3 عدد

گردوی خرد شده : 1/2 استکان

آناناس خرد شده : 1 استکان

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک تولد, تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و مقداری بزنید تا زرده و سفیده آن با هم مخلوط شوند. سپس شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن کمی آن ها را مخلوط کرده، آب یا آب کمپوت را نیز به این مخلوط افزوده، سپس کم کم مخلوط آرد و بکینگ پودر را (مانند روش قبل آرد را الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید و دوباره آن را الک نمایید.) را به مواد کیک اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا مایه کیک تولد کاملا یکدست گردد. قالب کیک گرد با قطر 28 سانتی متری را چرب کرده و مقداری آرد روی آن بپاشید. سپس مایه کیک تولد را درون قالب ریخته و به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر که از یک ربع قبل آن را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کرده اید، بگذارید.

سپس وقتی که کیک کاملا خنک شد، آن را از وسط با کارد مخصوص برش زده، خامه را روی یکی از کیک ها بمالید و حلقه های موز را روی سطح خامه بچینید، در لایه بعدی تکه های آناناس را بر روی آن چیده و در آخر گردوی خرد شده را روی آناناس ها بریزید. نیمه دیگر کیک را برداشته و خامه به تمام یک سطح آن بکشید، سپس با دقت بر روی نیمه کیک که موز و آناناس و گردو ریخته اید، بگذارید. با خامه تمام سطح کیک تولد را بپوشانید و آن را تزیین نمایید.

تزیین کیک تولد برای کودک با طرح های خلاقانه کودکانه و شخصیت های محبوب کارتونی ایده های مناسبی برای زیباتر کردن کیک تولد می باشد. از شما دعوت می شود از این تصاویر زیبا و دوست داشتنی تزیین کیک تولد، دیدن فرمایید.

 

ایده های جدید و خلاقانه کیک تولد مناسب جوانان و بزرگسالان را در این تصاویر زیبای تزیین کیک های تولد به شما عزیزان هدیه می کنیم. امیدواریم نهایت استفاده و لذت را از این تصاویر فوق العاده ببرید.

     

امیدواریم از آموزش طرز تهیه کیک تولد و تزیین آن نهایت استفاده را برده باشید. برای مشاهده طرز تهیه انواع کیک کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

دستور پخت کیک تولد در خانه

کیک های بسیار جالب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دستور پخت کیک تولد در خانه
دستور پخت کیک تولد در خانه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *