دستور پخت پنکیک بدون شیر

دوره مقدماتی php
دستور پخت پنکیک بدون شیر
دستور پخت پنکیک بدون شیر

پنکیک ,امروز با ما همراه باشید در مجله سرگرمی تا به همراه شما عزیزان آموزش تهیه پنکیک بدون استفاده از شیر و نکات مهم راجب پنکیک بهتر داشتن را با شما به اشتراک بزاریم, در اینجا نحوه‌ی تهیه پنکیک بدون شیر را برای شما آماده کرده ایم این پنکیک برای کسانی که از شیر خوششان نمی‌آید و یا با هضم لاکتوز مشکل دارند بسیار مناسب است.در ادامه با این آموزش آشپزی همراه ما باشید.


زمان آماده سازی: 10 دقیقه     زمان پخت:10 دقیقه


 

در این مقاله مراحل پخت پنکیک آموزش داده خواهد شد تا بتوانید پنکیک های بهتری بپزید.

دوره مقدماتی php

دستور پخت پنکیک بدون شیر


مرحله 1: مواد و وسایل لازم

مهمترین چیزهایی که قبل از شروع هر پخت و پزی باید بدانید وسایل و مواد اولیه ای است که شما به آن احتیاج دارید.


مرحله‌ی دوم: مخلوط کردن مواد اولیه خشک

برای شروع کار آرد، شکر پودر پکینگ و نمک را در‌یک کاسه ریخته و سپس مخلوط کن را روشن کنید تا با هم مخلوط شوند.


مرحله‌ی سوم: مخلوط کردن مواد مایع با هم

در این مرحله دو عدد تخم مرغ را داخل‌یک کاسه شکسته  و به آن کره و شیر اضافه کنید و با استفاده از مخلوط کن آن ها را با هم مخلوط کنید.


 


مرحله‌ی چهارم: مخلوط کردن تمام مواد با هم

مواد داخل دو کاسه را باهم‌یکی کرده و مجدداً با استفاده از دستگاه مخلوط کن هم بزنید تا مایعی‌یک دست ساخته شود. در حین کار مواظب باشید که مخلوط به اطراف پاشیده نشود.و این کار را تا وقتی که تمام مواد با هم مخلوط شوند ادامه دهید، به خاطر اینکه اگر مواد مثلاً آرد خوب با هم مخلوط نشوند ممکن است موقع خوردن پنکیک های شما نرم نباشد و جویدن آن را برای شما مشکل کند.


مرحله‌ی پنجم: آماده شدن برای پخت

ماهی تابه را روی اجاق گاز بذارید و زیر آن را روشن کنید تا گرم شود. بعد گرم شدن کمی کره و‌یا روغن کف آن بریزید.


مرحله‌ی ششم: پختن پنکیک ها

در نهایت مرحله ای که منتظرش بودیم فرا رسید. مرحله ای که در آن می توانید پنکیک های خود را بپزید. برای این کار مخلوط با استفاده از‌یک فنجان و‌یا هر وسیله‌ی دیگری به صورت دایره ای داخل ماهی تابه بریزید و آن را پهن کنید. بعد از چند دقیقه هنگامی که رنگ آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.


مرحله‌ی هفتم: سرو کردن پنکیک ها

در این مرحله شما می توانید با هر ترکیبی که خواستین پنکیک را سرو کنید. مثلا استفاده توت تازه مثل توت فرنگی، تمشک زغال اخته و ….) و‌یا مربا و‌یا پودر شکر و‌یا هرچیزی که دلتان خواست.البته شما می توانید مواد زیر را هم به خمیر پنکیک خود اضافه کنید و بعد آن را بپزید.

در کل این به سلیقه‌ی شما بستگی دارد که چه چیزی را بخواید به پنکیک اضافه کنید. که البته اضافه کردن مواد ممکن است باعث شود شما مدت بیشتری را مشغول پخت و پز باشید.


منبع : recipebinder.co.uk – instructables.com

دیدگاه





پنکیک ها نان های خوشمزه ای هستند که جانشین مناسبی برای دیگر نان های صبحانه محسوب می شوند و در طعم های مختل تهیه می شوند. در این مطلب طرز تهیه پنکیک بدون شیر را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

پنکیک ها دارای بافتی نرم و اسفنجی هستند و در طعم های مختلفی مانند پنکیک با ماست، پنکیک گوشت، پنکیک نوتلا، پنکیک موز، پنکیک اسفناج  و… تهیه می شوند. با این پنکیک ها می توان صبحانه مفصلی ترتیب داد. ما به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه پنکیک بدون شیر(پنکیک گیاهی) را امتحان کنید.

این پنکیک دستور تهیه کاملاً گیاهی دارد. به طوری که برای طبخ آن باید از روغن گیاهی استفاده کرد و به جای شیر نیز از شیر سویا می شود. این پنکیک در نقطه مقابل پنکیک گوشت قرار دارد و به کسانی که رژیم غذایی گیاهی دارند، بسیار توصیه می شود.این روغن گیاهی می تواند روغن ذرت، روغن زیتون و… باشد. شما با توجه به اینکه طبخ با کدام روغن گیاهی را می پسندید، می توانید نوع روغن را انتخاب کنید.

برای شروع طرز تهیه پنکیک بدون شیر ابتدا مواد لازم را تهیه کنید. برای این دستور تهیه به جای شیر از شیر سویا استفاده شده که بسیار مقوی و عالی است. بعد از گرد آوری مواد اولیه در یک کاسه متوسط آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک(مواد خشک) را با هم مخلوط کنید. آن گاه شیر سویا را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه از روغن گیاهی استفاده کنید و 2 قاشق از آن را به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا بافت مواد شما یک دست و نرم شود. کف ماهی تابه را چرب کنید. ماهی تابه چرب شده را روی حرارت ملایم قرار دهید.

دستور پخت پنکیک بدون شیر

یک قاشق از مخلوط را درون تابه داغ شده بریزید. این چند قاشق روی هم ریخته را به شکل دایره در آورید.

وقتی که حباب هایی وسط پنکیک به وجود آمد یا لبه های آن کمی سفت تر شد، در واقع خودش را گرفت آن را با ملایمت و به آرامی برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد.

بقیه پنکیک های خوشمزه را نیز با همین روش آماده کنید. بعد از آماده شدن پنکیک ها می توانید آن ها را با عسل و مربا نوش جان بفرمایید.

از این که تا پایان مطلب همراه ما بودید، متشکریم و امیدواریم شما عزیزان با طرز پخت پنکیک بدون شیر بتوانید یک صبحانه عالی و مقوی در منزل آماده  کنید و نوش جان بفرمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت

در این مطلب طرز تهیه پنکیک با 5 روش مختلف را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش خواهیم داد که امیدواریم از تهیه این نوع کیک نازک و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید.

پنکیک از انواع خوراکی های خوشمزه و اشتهاآور است که به راحتی می توانید آن را در منزل برای وعده صبحانه و یا به عنوان میان وعده و دسر تهیه کنید. در طرز تهیه پنکیک می توانید از برش های میوه و شکلات و پودر کاکائو و … استفاده کنید که هر کدام از این روش ها طعم و مزه خاص خود را دارند.

پنکیک یا کیک تابه ای از انواع کیک های خوش طعم و نازک است که در مدت زمان کوتاه و با مواد لازم ساده ای تهیه می شود و شیر و تخم مرغ و آرد پایه اصلی برای تهیه پنکیک ها هستند.

برای تهیه پنکیک از مواد لازم مختلفی استفاده می شود که انتخاب مواد لازم برای تهیه پنکیک به ذائقه شما بستگی دارد. در ادامه 5 روش مختلف برای تهیه پنکیک را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

دستور پخت پنکیک بدون شیر

پنکیک ساده از انواع پنکیک های مناسب برای وعده صبحانه است و شما می توانید این نوع پنکیک را با انواع مربا و عسل و کره و شکلات صبحانه و … میل کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم

طرز تهیه

برای تهیه پنکیک ساده شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا کرم رنگ و لطیف شوند و شکر درون تخم مرغ حل شود.

سپس وانیل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه پنکیک ساده کره نرم شده و شیر را به مایه پنکیک اضافه کنید و با کمک همزن مواد را هم بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.

بیکنیگ پودر و آرد و نمک را الک کنید.

مخلوط آرد را به مایه پنکیک اضافه کنید و با کمک قاشق مایه پنکیک را هم بزنید تا گلوله های آرد درون مایه پنکیک باز شوند و مخلوط خمیر پنکیک یکدست شود.

در این مرحله از طرز تهیه پنکیک ساده درون تابه ای نچسب مقداری روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود و یک ملاقه از مایه پنکیک را بردارید و درون روغن بریزید و با پشت قاشق مایه پنکیک را پخش کنید تا نازک شود و بعد از اینکه یک طرف پنکیک سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ و طلایی شود.

پنکیک را از درون روغن خارج کنید و باقی مانده مایه پنکیک را به همین روش آماده کنید.

پنکیک سیب و دارچین طعم بی نظیر و متفاوتی دارد و شما می توانید این نوع پنکیک خوش طعم را در منزل به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم

دستور پخت

یک قاشق غذاخوری شکر و وانیل و تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید.

با کمک همزن مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شوند.

کره آب شده و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

در مرحله بعدی طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین، بیکینگ پودر و آرد را الک کنید.

مخلوط آرد را به مایه پنکیک اضافه کنید و با کمک قاشق مایه پنکیک را هم بزنید توجه داشته باشید که غلظت مواد باید به اندازه ای باشد که وقتی سیب ها را داخل مایه پنکیک قرار می دهید مایه به سیب ها بچسبد. اگر مایه پنکیک خیلی شل یا سفت بود می توانید مقداری آرد و یا شیر به آن اضافه کنید.

در مرحله بعدی دستور تهیه پنکیک سیب و دارچین، سیب ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و قسمت هسته سیب ها را بیرون آورید و با کمک ماسوره فرم دهی خامه سیب ها را فرم دهید سپس یک قاشق باقی مانده از شکر را با دارچین مخلوط کنید و مخلوط این مواد را روی سطح سیب ها بریزید.

حلقه های سیب را روی یکدیگر قرار دهید.

حلقه های سیب را داخل مایه پنکیک بزنید.

در مرحله آخر طرز تهیه پنکیک با سیب و دارچین کف تابه ای مناسب را با کره چرب کنید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود سپس سیب های آغشته به مایه پنکیک را درون تابه قرار دهید و شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید و درب تابه را ببندید تا پنکیک مغز پخت شود و یک طرف آن طلایی رنگ شود سپس پنکیک را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر پنکیک طلایی رنگ شود.

دستور پخت پنکیک بدون شیر

توجه داشته باشید که در این مرحله نیازی نیست که درب تابه بسته باشد و بعد از اینکه طرف دیگر پنکیک طلایی و سرخ شد پنکیک ها را درون ظرفی مناسب قرار دهید تا سرد شوند.

پنکیک شکلاتی از انواع پنکیک های مقوی و خوشمزه هستند و شما می توانید از این نوع پنکیک ها در وعده صبحانه و میان وعده و یا به عنوان دسر استفاده کنید.

مواد لازم

طرز تهیه

برای تهیه پنکیک شکلاتی ابتدا درون ظرفی مناسب آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو و شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید.

در این مرحله از طرز تهیه پنکیک شکلاتی درون ظرفی دیگر کره و تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید و با کمک همزن مخلوط تخم مرغ را هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با یکدیگر ترکیب شوند سپس مخلوط مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.

در مرحله بعدی روش تهیه پنکیک شکلاتی تابه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شود با کمک ملاقه یک چهارم از مواد را درون تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرف مایه پنکیک سرخ و مغز پخت شود.

طرف دیگر پنکیک را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی رنگ شود.

سپس پنکیک پخته شده را درون ظرف مناسبی قرار دهید تا سرد شود و بعد از سرد شدن پنکیک با کمک خامه روی آن را تزیین کنید. می توانید برای تزیین پنکیک شکلاتی روی پنکیک یک لایه خامه بمالید سپس پنکیک دیگری را روی خامه قرار دهید و به صورت چند لایه پنکیک را تزیین کنید.

پنکیک نوتلا طعم و مزه بی نظیری دارد و این نوع پنکیک روش تهیه راحتی دارد و شما می توانید در مدت زمان کوتاهی پنکیک نوتلا را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه

برای طرز تهیه پنکیک نوتلا ابتدا تخم مرغ و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک همزن تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند سپس روغن و شیر و بیکینگ پودر و آرد را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید تا خمیر پنکیک یکدست شود.

درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس به کمک ملاقه از مایه پنکیک بردارید و مایه پنکیک را در کف تابه به شکل گرد پهن کنید و بعد از سرخ شدن یک طرف پنکیک طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.

پنکیک را از درون تابه بیرون آورید و شکلات را روی سطح پنکیک بریزید.

پنکیک را به صورت لوله ای بپیچید.

پنکیک موز از انواع پنکیک های رژیمی و سالم است و اگر شما به دنبال صبحانه ای مقوی و در عین حال رژیمی هستید بهتر است این نوع پنکیک را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه

در طرز تهیه پنکیک موز ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.

سفیده تخم مرغ را به کمک همزن هم بزنید تا کف کند و پف دار شود.

 موز را به صورت پوره ای با کمک قاشق له کنید سپس پوره موز و عسل و زرده تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید و با کمک همزن مواد را هم بزنید. مخلوط زرده تخم مرغ را به سفیده زده شده اضافه کنید و مایه پنکیک را به صورت دورانی با کمک قاشق هم بزنید تا پف تخم مرغ نخوابد.

تابه ای نچسب را با کمک روغن و یا کره چرب کنید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود و مقداری از مایه پنکیک را بردارید و درون تابه بریزید و با پشت قاشق مایه پنکیک را پخش کنید تا یک طرف آن سرخ شود سپس طرف دیگر مایه پنکیک را سرخ کنید و پنکیک پخته شده را درون ظرف مناسبی قرار دهید تا خنک شد.

                  

 در این مطلب با 5 روش مختلف برای طرز تهیه پنکیک آشنا شدید که امیدواریم با کمک این روش ها بتوانید پنکیک با طعم بی نظیری را در منزل تهیه کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع پنکیک کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت

کوکا : پنکیک معمولا در وعده ی صبحانه استفاده می شود اما شما می توانید این غذای خوشمزه را درانواع پنکیک شکلاتی و موزی تهیه کرده و در هر زمان از روز بخورید.

پیشنهاد میکنیم از صفحه غذاهای گیاهخواری سایت کوکا نیز دیدن نمایید.

آرد یک پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
شیر سویا یک پیمانه
روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری

برای شروع ،تمام مواد لازم را در اندازه های ذکر شده آماده می کنیم. در یک کاسه مواد خشک ( آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک) را مخلوط می کنیم. شیر سویا و روغن گیاهی را به مخلوط اضافه می کنیم.

مخلوط را بخوبی هم میزنیم تا کاملا نرم و یکدست شود. کف ماهی تابه مناسبی را کمی چرب کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، یک قاشق از مخلوط را درون تابه داغ شده می ریزیم. وقتی که حباب هایی وسط پنکیک بوجود آمد یا لبه های آن کمی سفت شد و خودش رو گرفت ، با دقت آن را بر می گردانیم
بقیه پنکیک ها را هم به همین ترتیب آماده می کنیم.

دستور پخت پنکیک بدون شیر

روی دکمه زیر کلیک فرمایید

فال حافظ

کپی برداری ممنوع !

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

دستور پخت پنکیک بدون شیر
دستور پخت پنکیک بدون شیر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *