سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. این سالاد اصالتا متعلق به ایتالیایی ها می باشد. سالاد سزار را با مواد مختلفی سرو می کنند و شما می توانید نسبت به ذائقه خود سالاد سزار مخصوص خود را تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد سزار در ادامه با همدوره همراه باشید.
ابتدا باید فیله های مرغ را آبپز کنیم. بهتر است برای گرفتن بوی گوشت مرغ یک پیاز یا مقداری زردچوبه داخل آب آن بریزیم تا بوی مرغ را بگیرد. پس از اینکه فیله های مرغ کاملا پخت و آماده شد ، باید سس سالاد را تهیه کنیم. برای این منظور یک کاسه متوسط انتخاب می کنیم.
۱ عدد از سیر ها را داخل کاسه با رنده بسیار ریز رنده می کنیم. سپس سس مایونر ، سس خردل ، آبلیمو ، ۲ قاشق پنیر پارمیزان و فیله مرغ ( در صورت تمایل می توانید مرغ را ریش ریش کنید ) را به کاسه اضافه می کنیم. بعد از آن نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
پس از اینکه سس آماده شد آنرا درون یخچال قرار می دهیم. در این مرحله روغن زیتون را در یک تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس سیر باقیمانده را در تابه رنده می کنیم. صبر می کنیم رنگ سیر طلایی شود سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم.دستور پخت سالاد سزار
در این مرحله باید از قبل نان های تست را به صورت مربع شکل کوچک خرد کرده باشیم. پس از برداشتن تابه از روی حرارت سریعا نان های تست خرد شده را داخل تابه می ریزیم و با روغن زیتون و سیر مخلوط می کنیم به طوری که روغن زیتون به تمامی نقاط نان ها برسد.
حالا کاسه مورد نظر برای سالاد را بر میداریم و کاهو را به صورت متوسط ( نه خیلی ریز نه خیلی درشت ) در آن خرد می کنیم. سس سالاد را از یخچال خارج می کنیم و روی کاهوها می ریزیم. سپس نان های تست مخلوط شده با روغن زیتون را اضافه می کنیم.
در این مرحله پنیر پارمیزان را روی سالاد می ریزیم. سپس پودر گردو را روی تمام سطح سالاد سزار می پاشیم. در صورتی که فیله مرغ در دسترس نداشتید می توانید از تخم مرغ آبپز هم در مخلوط سالاد سزار خود استفاده نمایید.
سالاد سزار
سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد سزار تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سالاد سزار با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
دستور پخت سالاد سزار
دستور تهیه
ابتدا فیله های مرغ را در قابلمه ای می گذاریم و تا چهار انگشت روی آنها آب می ریزیم سپس یک عدد پیاز متوسط را پوست می گیریم ، می شوییم و به صورت چهار قاچ خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم و کمی زرد چوبه نیز روی آن می پاشیم
(اضافه کردم پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی گوشت مرغ است)و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا فیله ها بپزند.(شما می توانید مرغ را با تابه های رژیمی گریل کنید تا بپزد)پس از پخت فیله ها را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم.
تا پخت کامل فیله ها سس سالاد را آماده می کنیم۱ عدد از سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس مایونز،سس خردل و ۲ قاشق از پنیر پارمیزان را به آن می افزاییم
و لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و روی مواد سس نمک،فلفل سیاه می ریزیم و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و فیله های خرد شده را اضافه می کنیم
و مجددا مواد رو زیر و رو می کنیم تا فیله ها کاملا با سس آغشته شوند ، پس از اینکه مواد کاملا به سس آغشته شدند کاسه سس را در یخچال قرار می دهیم. نان تست ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو به صورت مربع های کوچک برش می زنیم.
روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزیم و حرارت شعله را کم می کنیم تا روغن داغ شود.باقیمانده سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم ودر تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر طلایی شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم
و نان تست های برش زده را در تابه با سیر و روغن زیتون تفت می دهیم تا هم طعم دار شوند و هم کمی برشته شود و تغییر رنگ بدهد.کاهو ها را می شوییم و روی تخته به تکه های بزرگ خرد می کنیم(کاملا سلیقه ای است می توانید ریز خرد کنید)
ظرف مورد نظر تان را انتخاب می کنید و ابتدا کمی از کاهو های خرد شده را کف ظرف می ریزیم و کاسه سس را از یخچال بیرون می آوریم و باقی کاهو های خرد شده را داخل سس می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم
و سس را روی کاهو های داخل ظرف سرو می ریزیم و نان تست های تفت داده را نیز روی سس می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را روی نان تست ها می ریزیم و پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می پاشیم و از این ترکیب رنگی و طعم بی نظیر لذت ببرید.نوش جان
مطالب پیشنهادی
خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.
آدرس ایمیلی که با آن ثبتنام کردهاید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.
بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت
سالاد سزار با مرغ یکی از سالادهای ایتالیایی محبوب بین ایرانیان است که همراه با مرغ گریل شده و نان تست برشته شده با ظاهری جذاب سرو میشود. همراه ما باشید تا طرز تهیه این سالاد را به شما آموزش دهیم.دستور پخت سالاد سزار
زمان لازم: ۳۰ دقیقه
زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
فر را با دمای ۳۵۰ درجهی فارنهایت (۱۷۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. مکعبهای نان را به یک قاشقغذاخوری روغن زیتون آغشته کنید. بعد آنها را روی سینی فر پخش کنید و داخل فر بگذارید. اجازه دهید نانها کاملا خشک شوند. همچنین میتوانید برای این کار از آون توستر هم استفاده کنید. در نهایت اگر هیچکدام از این دو وسیله را نداشتید میتوانید از تابه هم استفاده کنید و نان را کف تابه داغ بچینید تا برشته شود.
برای خوشمزهتر شدن مکعبهای نان میتوانید کمی سیر رندهشده هم روی آنها بریزید.
وقتی یک طرف نانها خشک شد، از فر بیرون بیاورید و زیرورو کنید. آمادهکردن نان تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشد.
ماست یونانی، دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، سیر، فیلهی ماهی، آبلیمو، خردل و دو قاشق غذاخوری آب را در مخلوطکن یا غذاساز بریزید.
سینههای مرغ را بین دو تکه پلاستیک بگذارید و کمی بکوبید. آنقدر بکوبید که قطر مرغ به تقریبا یکونیم سانتیمتر برسد.
سینی فر را با یک قاشق روغن زیتون چرب کنید. مرغها را روی سینی بگذارید و نمک و فلفل بزنید. یک قاشق غذاخوری از سس را به مرغها بمالید، روی آنها پنیر پارمزان بریزید. سینی را در فر بگذارید تا طلایی شود. این کار تقریبا ۵ دقیقه طول میکشد.
کاهوها، مکعبهای نان، باقیماندهی سس و سهچهارم پیمانه پارمزان را در یک کاسهی بزرگ بریزید. مرغها را به صورت نوارهای باریک ببرید.
سالاد را در کاسههای کوچکتر بریزید، مرغها را روی سالاد بچینید و روی آن فلفل بریزید و بعد نوش جان کنید.
(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')
برای ثبتنام و دریافت کد تخفیف کلیک کنید
now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);
now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);
var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);
آشپزی سالم
طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی ترد و پفکی با ۲ روش رژیمی و غیررژیمی
انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند
طرز تهیه هات چاکلت خانگی با شکلات تلخ
طرز تهیه حمص؛ یک پیش غذای لبنانی خوشمزه
طرز تهیه پیراشکی گوشت؛ غذایی محبوب مناسب میهمانیها
آخرین مطالب
راهنمای سفر به قشم؛ گردشی ۴ روزه در خاک اسرارآمیز خلیج فارس
دستور پخت سالاد سزار
خونریزی بعد از زایمان و پاسخ به سؤالات متداول درمورد آن
معرفی کتاب مأمور شش؛ سومین اثر از سهگانهٔ تام راب اسمیت
خواص میخک؛ با تمام فواید و عوارض میخک آشنا شوید
مضرات آبمیوه؛ ۵ دلیل که نباید آبمیوه را جایگزین میوه کنید
ترین های جهان
بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت کداماند؟
پردرآمدترین شغل های جهان؛ ۲۰ شغل با بیشترین درآمد در دنیا
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۱۸
بهترین فیلم های رازآلود جهان که ذهن شما را ساعتها درگیر خود میکنند
زیباترین حیوانات دنیا و خصوصیات منحصربهفرد آنها
بهترین کشور برای تحصیل کدام است؟
۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز
9