دستور پخت خورش به با رب انار

دوره مقدماتی php
دستور پخت خورش به با رب انار
دستور پخت خورش به با رب انار

طرز تهیه لازانیا خوشمزه لازانیا یکی از غذاهایی است که امروزه مورد توجه برخی از نسل جدید قرار گرفته است و گاهی اوقات آن را درست می کنند برخی آنقدر در پخت آن مهارت دارند که گاهی مورد توجه آن هایی که از آن میل می کند قرار می گیرند و حتی گاهی از او… ادامه متن

متن زیبا برای دوست متن زیبا میتواند یک امید به زندگی برای هر کسی باشد و ما می توانید با ارسال یک جمله زیبا برای دوست خود او را خوشحال کرده و به او انگیزه دهیم. امروز برای شما مجموعه ای از این جملات زیبا و با مفهوم و پر از عشق و امید را […… ادامه متن

طرز تهیه زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه نوعی شیرینی می باشد که با آغاز ماه مبارک رمضان پخت آن بیشتر می شود و در شیرینی فروشی های زیادی آن یافت می شود و فروش آن هم در بعضی جاها زیاد می باشد این شیرینی که به نظرم بسیار خوشمزه می باشد و میل کردن [… ادامه متن

عکس گل رز گل رز یکی از زیباترین و محبوب ترین گل ها در جهان می باشد. اگر به دنبال کادو دادن به یک نفر هستید قطعا گل رز انتخاب مناسبی برای شما می تواند باشد. گل رز در رنگ های مختلفی از جمله قرمز ، آبی ، سفید هلندی ، زرد ، سبز ، […] ادامه متن

طرز تهیه سر گنجشکی سر گنجشکی غذایی سنتی که در بین بعضی از افراد از چندین نسل مورد علاقه و توجه قرار گرفته است و آن را درست می کنند و برخی آن را با نام های مختلفی از جمله کله گنجشکی و گوشت تابه و آبگوشت قلقلی می شناسند این غذا ساده آماده می [… ادامه متن
دستور پخت خورش به با رب انار

عکس گل نرگس برای پروفایل گل نرگس از جمله گیاهان پیاز دار است که گونه های مختلفی از آن حدودا بیست و پنج گونه در رنگ های زرد ، سفید و نارجی وجود دارد که در ایران به اشتباه به آن نرگس شیرازی نیز گفته می شود شما میتوانید نرگس را در گلدان و یا [… ادامه متن

دوره مقدماتی php

طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه اکبر جوجه نام غذایی است که خیلی ها وقتی به سفر خصوصا شمال کشور می روند این نام را مشاهده می کنند و بعضی هم با دیدن نان این غذا وسوسه می شوند که به داخل رستوران بروند و این غذا را میل کنند اما بعضی از افراد ترجیح می [… ادامه متن

پیام تبریک تولد در این پست اس ام اس و متن های زیبا و رسمی برای تبریک گفتن تولد به دوستان و نزدیکان قرار داده ایم. همانطور که میدانید یکی از راه ها برای اینکه ثابت کنیم به کسی علاقه داریم و یا به یاد او هستیم به یاد داشتن روز تولد وی هست که [… ادامه متن

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل کوفته تبریزی غذایی است که از نظر بعضی ها خیلی خوشمزه است و سعی می کنند گاهی در مهمانی هایی که بخواهند هنرشان را نشان دهند آن را به خوبی درست کنند در کنار غذاهای دیگر سرو کنند و گاهی هم از آن به عنوان تنها غذای اصلی استف… ادامه متن

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و ساده سوپ مرغ یکی از غذاهایی است که بعضی ها زمانی که مهمانی یرگزار می کنند سعی می کنند آن را درست کنند و در کنار غذاهای دیگری که آماده کرده اند آن را سرو کنند علاوه بر آن برخی عادت دارند در هفته چند بار سوپ درست می [… ادامه متن

♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥
کپی برداری با ذکر نام و لینک مستقیم به سایت مجاز می باشد.

Powered by keepvid themefull earn money

یكی از خوشمزه ‌ترین و رسمی ‌ترین غذاهای پاییزی، “خورش به” است.

با توجه به این كه در پخت این خورش، از به، آلو و شکر استفاده می‌شود، در زمره خورش‌های شیرین به حساب آمده و در نتیجه، طرفداران خاص خود را دارد.

– گوشت خورشی                      350 گرم

– به                                            2 عدد متوسط

– آلو بخارا                                   100 گرمدستور پخت خورش به با رب انار

– پیاز                                          یك عدد متوسط

– شكر                                       یك قاشق سوپ‌خوری

– رب گوجه‌فرنگی                       یك قاشق سوپ‌خوری

– زعفران ساییده شده                یك قاشق چای‌خوری

– زردچوبه                                   یك قاشق چای‌خوری

1 – ابتدا به‌ها را شسته و پس از پوست‌ گرفتن، به صورت هلالی برش بزنید. سپس داخل تابه‌ای مقداری روغن بریزید و به‌ها را داخل آن سرخ كنید.

پس از اینكه برش‌های به، تغییر رنگ پیدا كرده و نرم شدند، شعله اجاق‌گاز را خاموش كنید و تابه را كنار بگذارید.

نكته: شما می‌توانید به جای پوست‌كندن به‌ها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهید.

2 – آلو بخاراها را بشویید و داخل كاسه كوچكی حاوی آب، به مدت 2 ساعت خیس كنید.

نكته: با توجه به اینكه آلو نقش طعم‌دهنده به غذا را بر عهده دارد، میزان آن را بسته به ذائقه‌تان می‌توانید كمتر یا زیادتر كنید.

3 – پیاز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالی خرد كنید. سپس در قابلمه‌ای كه برای پخت خورش آماده كرده بودید، مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق‌گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیاز خردشده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. حین سرخ‌شدن، زردچوبه را هم به پیاز اضافه كنید.

در این فاصله زمانی، گوشت را بشویید و به اندازه مناسب برای خورش خرد كنید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب حاصل از شست و شوی آن خارج شود.

حالا در مراحل پایانی سرخ‌شدن پیازها، گوشت خردشده را به آن اضافه كنید و خوب هم بزنید تا تكه‌های گوشت نیز در روغن تفت داده شوند. پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پیاز مخلوط كنید.

4 – در قابلمه حاوی گوشت و پیاز داغ، مقداری آب جوش بریزید. در قابلمه را بگذارید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا گوشت بپزد. قبل از كامل‌شدن پخت گوشت، یا پس از گذشت حدود یك ساعت، آلو بخارای خیس‌شده را به آن اضافه كنید و به حرارت‌دادن ادامه دهید تا گوشت به طور كامل بپزد.

نكته: شما می‌توانید آلوها را در ظرف دیگری به صورت جداگانه بپزید و سپس به گوشت اضافه كنید، ولی پختن گوشت به همراه آلو، باعث طعم‌دارشدن بیشتر گوشت و در نتیجه خورش می‌شود.

5 – پس از آنكه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شدید، به‌های سرخ‌شده را به همراه شكر به مواد اضافه كنید.

نكته: مقدار شكر بستگی به ذائقه شما دارد. اگر به‌های خریداری‌شده برای خورش ترش‌مزه‌ هستند، مقدار شكر را بیشتر كنید.

6 – در مرحله پایانی، ابتدا رب را در تابه كوچكی به صورت جداگانه در كمی روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه كنید.

میزان حرارت شعله را كم كنید و بگذارید خورش به مدت یك‌ربع دیگر نیز به جوش‌زدن ادامه دهد. حالا دیگر خورش آماده است.

نكته: اگر آب باقیمانده برای خورش كافی نبود، مقداری آب جوشیده به آن اضافه كنید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه بجوشد.

در صورتی كه وقت شما کم است، می‌توانید به جای انجام مراحل فوق از روش زیر استفاده كنید:

پیاز و زردچوبه را در روغن، داخل دیگ زودپز سرخ كرده و سپس گوشت را به این مخلوط اضافه كنید. پس از تفت‌دادن گوشت و اضافه‌كردن زعفران و مقداری آب، در دیگ زودپز را ببندید و بگذارید گوشت بپزد. در این فاصله به‌ها را نیز تفت دهید.

پس از پخت گوشت، بقیه مواد یعنی آلو، به سرخ شده، شكر و رب را به طور همزمان اضافه كنید و دوباره به مدت نیم‌ساعت روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. پس از گذشت این مدت، خورش آماده خواهد شد.

چند نكته ضروری در مورد طبخ خورشها

خورش هویج و به

خورش آلو

خورش آلو و قیسی

خورش آلو و اسفناج

کدام روش پخت سالم‌تر است؟

دستور پخت خورش به با رب انار
دستور پخت خورش به با رب انار
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *