داروهاي گياهي درمان درد سياتيک

دوره مقدماتی php
داروهاي گياهي درمان درد سياتيک
داروهاي گياهي درمان درد سياتيک

نبض ما مرجع پزشکی و سلامت – دانستنیهای سلامت و مشاوره پزشکی

نبض ما– برخی از علل سیاتیک، فتق دیسک در پایین کمر، تنگی نخاعی (محدود کردن کانال نخاعی) و یا  پیریفورمیس (تنگ شدن یا آسیب به عضله در نزدیکی عصب) است. معمولا درمان سیاتیک با داروهای گیاهی امکان پذیر نیست، به استثنای آرنیکا، در زمانی که سیاتیک توسط آسیب عضلانی ایجاد شود.

سیاتیک کلمه ای است برای توصیف مجموعه ای از علائم ناشی از فشرده سازی عصب سیاتیک که از پایین کمر شروع شده و تا پاها کشیده می شود. درد یا بی حسی ممکن است مفصل ران، باسن، پا و ساق پا را درگیر کند. از آنجا که سیاتیک علامت است و نه بیماری، درمان سیاتیک با توجه به دلیل آسیب به عصب سیاتیک متفاوت است.

بسیاری از کسانی که از سیاتیک رنج می برند، اقدامات جامع مانند خنک کردن و گرم کردن ناحیه آسیب دیده، کشش آرام پایین کمر و یوگا می تواند مناسب باشد. طب سوزنی نیز به طور کلی برای درمان سیاتیک و کمر درد استفاده می شود.

اگر چه در ادبیات علمی به خوبی مستند نشده است، چندین داروی گیاهی وجود دارد که توانایی کاهش درد عصب را دارند و می توانند به عنوان داروی گیاهی برای درمان سیاتیک استفاده شوند. هر کدام از این داروهای می توانند متعلق به گروه و شیوه عمل خاصی باشند.

داروهاي گياهي درمان درد سياتيک

دوره مقدماتی php

– مسکن های غیر مواد مخدر از طریق فعالیت های ضد التهابی

– داروهای مسکن مخدر، که بر روی سیستم عصبی مرکزی عمل می کنند

– شل کننده های عضلانی، در مورد سیاتیک ناشی از پیریفورمیس

از جمله داروهای گیاهی معمول برای سیاتیک می توان زردچوبه، گل همیشه بهار کوهی، سیر، گیاه راعی (گیاه سنت جونز ورت) و سیاه دانه را نام برد. از نظر تجربی، سیاه دانه در درمان سیاتیک موثر است.

مصرف خوراکی جوشانده سیاه دانه به همراه عسل و همچنین ماساژ روغن سیاه دانه می تواند در تسکین درد سیاتیک موثر باشد.

زرد چوبه به عنوان ادویه ای برای غذاهای هندی و سایر غذاهای آسیایی شناخته شده است. همچنین قرن ها به عنوان یک دارو در طب سنتی و پزشکی چینی استفاده می شود. دیفرولویل متان عامل ضد التهابی زرد چوبه است و معمولا تحت عنوان کورکومین شناخته شده است.

تعدادی از مطالعات تایید کرده اند که کورکومین در درمان علائم درد و تورم در بسیاری از بیماری های التهابی مزمن مانند آلرژی و آرتریت روماتوئید موثر است.

دستورالعمل ها برای استفاده از زردچوبه متفاوت هستند. دکتر لیندا وایت پیشنهاد می کند که در هر پخت و پز ۲۵۰-۵۰۰ میلی گرم، چندین بار در روز، زرد چوبه مصرف شود.

وی هشدار می دهد که زردچوبه به دلیل حرارت دیدن، ممکن است برای کسانی که مشکلات روده ای دارند و یا زنان یائسه ناخوشایند باشد. همچنین افرادی که مبتلا به بیماری کیسه صفرا هستند باید از مصرف زردچوبه خودداری کنند.

گونه های مختلفی از  آرنیکا یا گل همیشه بهار کوهی از قرون وسطی در اروپا در طب سنتی استفاده می شود. امروزه آرنیکا توسط بسیاری از مردم برای درمان کبودی و آسیب عضلانی که در ورزش رخ می دهد و کمر درد استفاده می شود.

اگر آرنیکا در درمان پارگی عضلانی موثر باشد می تواند سیاتیک ناشی از آسیب و استرس وارده بر عضلات نزدیک عصب سیاتیک را نیز درمان کند.

بر اساس تحقیقاتی که توسط دکتر استیون کرچ منتشر شد، مکانیسم ضد التهابی آرنیکا کاملا متفاوت از داروهای ضد التهابی معمولی است. و همچنین هشدار می دهد که آرنیکا دارای عوارض جانبی متعددی است مانند واکنش های آلرژیک بر روی پوست و اثرات جانبی برای کبد و قلب.

آیا بادکش درمانی برای لاغری مفید است؟

ملاحظات مصرف آویشن در دوران بارداری

آیا نمک درمانی واقعا موثر است؟

راهکارهایی برای درمان گیاهی سینوزیت

آرنیکا نباید خوراکی مصرف شود و باید به صورت موضعی فشرده شده استفاده شود. تعدادی از ترکیبات تجاری در قالب کرم یا ژل حاوی این گیاه وجود دارند. هرگز نباید بر روی زخم اعمال شود.

سیر که معمولا برای سلامت قلب شناخته شده است، برای درمان گیاهی سیاتیک نیز توصیه می شود. شواهد بسیار کمی از اثر بخشی آن در این زمینه وجود دارد و بحث دقیقی در مورد شیوه ی عمل آن وجود ندارد. پزشکان طب سنتی توصیه می کنند که سیر را به شکل جامد یا به عنوان شیر سیر – دو حبه له شده سیر در نیم فنجان شیر- دو بار در روز مصرف شود.

عامل ضد التهابی آن هایپرفورین است و در درمان سیاتیک ناشی از آسیب عضلانی موثر است. لازم به یادآوری است که سنت جونز به طور معمول به عنوان داروی ضد افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد و هنگام استفاده از آن باید احتیاط شود.

گیاه سنت جونز گرچه بسیار محبوب و به طور گسترده ای در دسترس است اما می تواند با سایر دارو ها تداخل داشته باشد، بنابراین قبل از استفاده از آن باید با پزشک مشورت کرد.

تمام داروهای اشاره شده برای درمان سیاتیک، از نوع غیر ماده مخدر بودند و در صورت بروز اثر درد، از طریق اثر ضد التهابی خود به عنوان مسکن عمل می کنند.

سایر گیاهان دارویی که ممکن است سیاتیک را درمان کنند در رده دیگری از دارو ها قرار می گیرند: مواد مخدر شیوه ی عمل مواد مخدر به این گونه است که در گیرنده های درد در سیستم عصب مرکزی دخالت می کنند.

زغال اخته و گیاه کراتوم هر دو داروی مسکن قوی هستند در صورت استفاده ی نادرست و یا بیش از حد می توانند مضر باشند. هر کسی که این داروها را مصرف می کند باید تحت نظارت پزشک باشد.

این گیاه به عنوان سم ماهی فلوریدا نیز شناخته شده است (زیرا مردم بومی از عصاره ی آن که شامل توکسین روتنون است، برای آرام کردن ماهی در آب، به منظور شکار راحت تر استفاده می کنند).

به طور سنتی برای درمان درد عصبی، مانند درد دندان و موارد شدید تر سیاتیک استفاده می شود. این گیاه حاوی تعدادی آلکالوئیدها می باشد در دوز زیاد می تواند برای انسان سمی باشد. به نظر می رسد که خواص آرام بخش و ضد اسپاسم به دلیل وجود یک یا چند کانابینوئید است.

کسانی که به داروهای فعال کننده عصبی حساس هستند، به خصوص کودکان و زنان باردار یا مسن، باید از مصرف آن اجتناب کنند. عرق کردن، لرزش و بی حسی از علائم مصرف بیش از حد دارو است.

کسانی که دارو های بی خوابی و ضد اضطراب مصرف می کنند نباید از این گیاه استفاده کنند. همچنین قبل از جراحی نیز نباید استفاده شود، زیرا ممکن است بیهوشی را پیچیده کند.

کراتوم درختی از خانواده قهوه است و در مناطق گرمسیر جنوب شرقی آسیا رشد می کند. برای دردهای مزمن، اضطراب و بی خوابی استفاده می شود. بنابراین یک نامزد برای درمان سیاتیک است.

همانند بسیاری از گیاهان خانواده قهوه، کراتوم حاوی آلکالوئیدهای متعدد است. کراتوم  در درمان علائم ترک اعتیاد نیز موثر است. با این حال ممکن است خود اعتیاد آور باشد و یا حداقل ایجاد عادت کند.

اگر دیسک کمرتان درد گرفت ،

داروهاي گياهي درمان درد سياتيک

آیا میدانید بهترین درمان گیاهی و دارویی دیسک کمر چیست؟

تیم ترجمه نبض ما

منبع:

www.herbalhealthblog.com

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد؛ همچنین لطفاً درصورتی‌که نیاز به مشاوره و یا طرح پرسش از پزشک را دارید، فقط در بخش «از دکتر بپرسید» مطرح کنید.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

دکتر سلام

زیبایی و جوانسازی به کمک فیلرها یا ژل ها+ فیلم (دکتر صمیمی)

سزارین یا طبیعی ؟ عمل زایمان خانم های باردار+فیلم

تاثیر چاقی در فشار خون بالا

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

درمان شگفت انگیز زانو درد

عوارض و علل گذاشتن باطری قلب +ویدئو

ویدیو های سلامت

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

عوامل موثر در افزایش قد بعد از بلوغ

ریتم نامنظم قلبی یا آریتمی چیست؟

رفع سریع دندان درد به روش خانگی

اینگونه پیر نخواهید شد

مطالب پیشنهادی

بهترین برنامه رژیم لاغری برای کاهش وزن

عمل لابیاپلاستی برای این زنان ممنوع است!

مزایا و عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

هزینه اصلاح طرح لبخند چقدر است ؟

گردشگری سلامت یا توریسم درمانی چیست؟

آنچه را که باید درباره کاربرد اسکن استخوان بدانید

هزینه آزمایش ایدز چقدر است؟

چه زمانی تست پاپ اسمیر انجام شود؟

زگیل تناسلی از تشخیص تا درمان +ویدئو

بهترین روش کاشت مو sut است یا fut + ویدئو

روش های خانگی رفع چین و چروک صورت +ویدیو

نبض ما، پایگاه اینترنتی نشاط و سلامتی و دارای مجوز فعالیت است که تیم تولید کننده محتوای آن از پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه، خبرنگاران و مترجمین و مشاورین مجرب تشکیل شده است .

نبض ما با ارائه جدیدترین مطالب علمی و کاربردی و با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات عامه مردم در حوزه پزشکی با هدف ارتقای سطح فرهنگ سلامت عمومی و بهبود سبک زندگی فارسی زبانان، می کوشد تا در جهت تندرستی، زیبایی، تغذیه سالم، تناسب اندام، مسائل مربوط به بهداشت مردان و زنان و مادر و نوزاد، مشاوره پزشکی، روان درمانی، بهداشت جنسی و زناشویی و سایر اطلاعات مفید در رابطه با سلامتی ، مخاطب را با ارائه مطالب صحیح و بروز رسانی شده یاری و راهنمایی نماید. لذا مطالب ارائه شده در سایت به هیچ عنوان جایگزین پزشک و تشخیص و تجویز آن نیست.


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

داروهاي گياهي درمان درد سياتيک

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.




خانه

موبایل

 شایع ترین علت کمردرد در جوامع مختلف فتق دیسک است

 

داروهاي گياهي درمان درد سياتيک

 کمردرد مشکلی است که هم دلایل داخلی دارد و هم عوامل خارجی باعث بروز آن می شوند. ایستادن طولانی مدت، بارداری، بلند  کردن چیزهای سنگین یا مشکلات ریوی می توانند باعث کمردردهای شدید شوند.

 

 شایع ترین علت کمردرد در جوامع مختلف فتق دیسک است که بیش از ۹۰ درصد علل کمردردها را تشکیل می دهد. فتق دیسک عمدتاً در سنین ۳۵ تا ۵۵ سالگی رخ می دهد که البته در سنین بالاتر نیز ممکن است دیده شود.

دیسک های بین مهره ای در کل یک چهارم طول ستون فقرات را تشکیل می دهند. دیسک ها در ناحیه ی گردن و کمر که حرکت بیشتری دارند، ضخیم تر هستند.

 

چه كنیم كه مبتلا به كمر درد نشویم؟

براى جلو گیرى از ابتلاء به كمر دردهاى عادى باید اقدامات زیر را انجام دهیم:1- از دولا دولا راه رفتن و در حال قوز نشتن پرهیز كنیم و سعى نمائیم همیشه مستقیم راه برویم و نفسهاى عمیق بكشیم تا قلب و معده درست كار كند و خون به طرز صحیح در بدن جریان یابد.2- باید از پوشیدن لباس تنگ و كفش تنگ بپرهیزیم، مخصوصا خانمها باید به این نكته بیشتر توجه كنند و تندرستى خود را به خاطر كفشهاى پاشنه بلند و سوتین و كمربند تنگ به خطر نیندازند.3 – در موقع نشستن پشت میز، سعى كنیم همیشه با مستقیم نشستن، شانه و كمر خود را در حال استراحت نگاه بداریم و گاه گاهى وضع نشستن خود را تغییر بدهیم تا از فشار عضلات جلو گیرى نموده باشیم. اطمینان حاصل كنیم میز و یا صندلى بیش از اندازه بلند و یا كوتاه نیست و مىتوانیم روى آن راحت بنشینیم.4 – هر روز بطور منظم، به اندازه كافى ورزش كنیم. مخصوصا اطفال را وادار كنیم به اندازه كافى ورزش كنند تا عضلات پشت كمر شان نیرومند شود.5- در موقع خواب اطمینان حاصل كنیم كه در بستر صاف و فرو نرفته می خوابیم. وجود هر نوع فرو رفتگى در بستر خواب موجب وارد آمدن فشار بر كمر است. افرادى كه نسبت به كمر درد حساسیت دارند بهترست روى تخت خواب صاف چوبى و یا روى زمین بخوابند.6-  اگر نسبت به كمر درد حساسیت داریم باید از برداشتن بارهاى سنگین به كلى بپرهیزیم و اگر سالم هستیم در موقع برداشتن بار سنگین، زانوها را خم كنیم و در حالى كه پشتمان را مستقیم نگاه داشته‌ایم، بار را طورى بر داریم كه فشار بیشتر روى زانو و بازو وارد آید نه بر كمر. خم كردن گردن در موقع برداشتن بار سنگین موجب می شود كه فشار فوق العاده بر كمر وارد آید و احیانا به آن صدمه برسد. 

مصرف بابونه به رفع دردهای سیاتیکی کمک می کند

 گیاهان دارویی مفید برای کمردرد عبارتند از:

 

بابونه توصیه می شود افراد مبتلا به دردهای سیاتیکی، روزانه 30 گرم گل بابونه خشک را در 1 لیتر آب دم کرده و طی 3 وعده، میل نمایند

 

اکلیل کوهی یکی از بهترین گیاهان دارویی که به سرعت دردهای سیاتیکی را آرام می کند، اکلیل کوهی است. طرز استفاده از این گیاه دارویی به این شکل است که دویست گرم برگهای خشک اکلیل کوهی را پودر کرده، در عسل خمیر نموده و روزانه 1 قاشق مرباخوری میل شود. 

خرما خوردن روزانه چند عدد خرما و همچنین مالیدن مخلوطی از خرمای بدون هسته و دنبه و زنجبیل و کمی روغن کنجد به موضع درد و بستن آن روی ناحیه کمر، در تسکین درد بسیار مؤثر است.گیاه خارخسک

یا شاخ و برگ تازه خارخسک را در روغن کنجد بجوشانید تا آب آن بخار شود و روغن بماند و این روغن را به مفاصل و کمر بمالید تا درد مفاصل و کمر رفع شود .پسته 

برای رفع سستی کمر مغز پسته را برشته کرده تا قهوه ای شود و با انگشت شست دست محکم گودی کمر را با این مغز های برشته مالش دهید تا روغن پسته وارد پوست کمر شود .

ترب سیاهاز دیگر داروهای مؤثر در درمان دردهای سیاتیکی و دیسک کمر، ترب سیاه است که می توان آب آن را میل نمود و تفاله اش را روی موضع درد بست. 

 

بیدبیش از ۲ هزار و ۴۰۰ سال پیش یونانیان باستان از بید برای درمان درد استفاده می کردند. امروزه نیز از این گیاه که مسکن قوی است برای رفع کمردرد، آرتریت، سردرد و بیماری های التهابی مانند التهاب تاندون (زردپی) استفاده می شود. سالیسین نوعی ماده تسکین دهنده درد در این گیاه، باعث کشف آسپرین شد. 

عصاره زنجبیل می تواند در تسکین درد عضله و مفصل مؤثر باشد

 

 زنجبیلدر طب قدیم آسیا، از زنجبیل برای درمان انواع درد استفاده می شد. عصاره زنجبیل می تواند در تسکین درد عضله و مفصل مؤثر باشد زیرا حاوی فیتوکمیکال است که مانع از بروز التهاب می شود. دمنوش زنجبیل درد شما را تسکین می دهد و فوراً حال شما را بهتر می کند. این چای برای کم خونی، ضعف، بی اشتهایی و سردرد نیز مفید است. با این حال، برای آنکه دچار مشکلات دیگری نشوید، در مصرف آن زیاده روی نکنید و همیشه در هنگام آماده کردن این جوشانده، میزان کمی از این گیاه را اضافه کنید. در غیر این صورت، ممکن است پس از خوردن غذاها و نوشیدنی های اسیدی، دچار مشکل شوید.

 

لاله سرنگوناستفاده از مرهم لاله سرنگون نیز در درمان دردهای سیاتیکی مؤثر است. برای تهیه این مرهم، ابتدا 50 گرم دنبه گوسفند که به ملایمت با حرارت ذوب شده را به آن افزوده و خوب به هم می زنیم و سپس کمی روغن کنجد به آن اضافه کرده، هر بار کمی از این مرهم را روی کمر گذاشته با پارچه نازکی ببندید.به عنوان آخرین تجویز و شاید مهمترین درمان دردهای کمر و سیاتیک، مجدداً تأکید می شود پرهیز از استرسهای روحی و مصرف آرام بخشهای گیاهی مثل بادرنجبویه، اسطخدوس و بابونه در تسکین این نوع دردها و کوتاه نمودن طول درمان بسیار مؤثر و مفید است.گردآوری:بخش سلامت بیتوته

 

منابع:

tebyan.net

drheidarian.blogfa.com


باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .

در سلامت ۱۶ آذر ۱۳۹۵ ۲ نظر 124,948 بازدید

سیدجلال حسینی متخصص طب سنتی با اشاره به درمان دیسک کمر به وسیله داروهای گیاهی اظهار داشت: ترکیب روغن سقز و بادام تلخ را به روی کمر باید به آرامی ماساژ داد تا فشار ناشی از آن از روی رگ‌های سیاتیک برداشته شود.

برای بهبود دیسک کمر و درد ناشی از آن می‌توان هفته‌ای یک بار زالو در اطراف محل درد انداخت تا درد ناشی از آن ساکت شود.

انجام حرکات ورزشی مناسب می‌تواند گودی کمر را از بین ببرد و یک آرامش خاصی را برای فرد بیمار به همراه آورد.

داروهاي گياهي درمان درد سياتيک

افراد مبتلا به دیسک کمر باید شب‌ها از پتو به جای تشک استفاده کنند تا گودی کمر آنها به حالت عادی برگردد.

همچنین ۱۰ گرم دنبه گوسفندی به اضافه ۲ قاشق مرباخوری زردچوبه و چهار عدد خرما به همراه ۲۰ گرم آرد گندم و ۲۰ گرم قرص ضد درد کمر را با هم مخلوط کنید، آن را به پارچه‌ای آغشته کنید و بر روی کمر قرار دهید و تا صبح به همان حالت قرار دهید.

با حوصله و استمرار در مصرف داروهای مربوطه و خصوصاً حفظ آرامش و پرهیز از اضطراب و ناراحتی های روحی قابل درمان است. درد عصب سیاتیک می تواند به صورت دردهای ملایم یا شدید در نواحی مفصل کمر، باسن، پا و ساق پا ظاهر شود. شما همچنین ممکن است با احساس ضعف وبی حسی در این نواحی مواجه شوید. برخی از مهمترین نسخه های درمان سیاتیک به روش طب سنتی علاوه بر طب سوزنی دیسک کمر عبارتند از :

۱- استفاده از جوشانده سیاهدانه یا پودر شده آن که با عسل مخلوط شده باشد به صورت خوراکی طی دوره ای دو ماهه بسیار مفید است.

۲- خوردن روزانه یک قاشق مرباخوری اسفند تمیز در دو نوبت صبح و عصر در بهبود دردهای سیاتیکی اثر زیادی دارد.

۳- توصیه می شود افراد مبتلا به دردهای سیاتیکی، روزانه ۳۰ گرم گل بابونه خشک را در ۱ لیتر آب دم کرده و طی ۳ وعده، میل نمایند.

۴- یکصد گرم سورنجان خشک را نرم کرده، داخل کپسول های پانصد گرمی ریخته، روزی دوکپسول میل شود.

۵- مصرف سیر پخته یا بو داده همراه کمی انجیر و مغز گردوی تازه، دردهای سیاتیکی و کمردردهای ناشی از غلبه سردی را بهبود می بخشد.

۶- خوردن روزانه چند عدد خرما و همچنین مالیدن مخلوطی از خرمای بدون هسته و دنبه و زنجبیل، و کمی روغن کنجد به موضع درد و بستن آن روی ناحیه کمر، در تسکین درد بسیار مؤثر است.

۷- یکی از بهترین گیاهان داروی کمر درد که به سرعت دردهای سیاتیکی را آرام می کند، اکلیل کوهی است. طرز استفاده از این گیاه دارویی به این شکل است که دویست گرم برگهای خشک اکلیل کوهی را پودر کرده، در عسل خمیر نموده و روزانه ۱ قاشق مرباخوری میل شود. 

همچنین می توان از حمام دارویی اکلیل استفاده کرد به این صورت که یکصد گرم از این گیاه را در یک لیتر آب جوشانده و داخل آب وان حمام ریخته، به مدت نیم ساعت در آن دراز بکشید.

۸- از دیگر نسخه های شفابخش در درمان کمر درد و دردهای سیاتیکی، مرهم گندگن می باشد. طرز تهیه این مرهم به قرار ذیل است:

 بیست گرم پوست گندگن را پودر کرده در پنج گرم جوهر این گیاه مخلوط می نماییم و در پارچه نمناکی ریخته، سپس یکصد گرم مغز بادام تلخ رنده شده را به آن اضافه کرده و پارچه را فشار دهید تا روغن خارج شود، حال روغن صاف شده را به محل درد مالیده، تفاله را هم با کمی پودر زنجبیل روی موضع درد ببندید.

۹- استفاده از مرهم لاله سرنگون نیز در درمان دردهای سیاتیکی مؤثر است. برای تهیه این مرهم، ابتدا ۵۰ گرم دنبه گوسفند که به ملایمت با حرارت ذوب شده را به آن افزوده و خوب به هم می زنیم و سپس کمی روغن کنجد به آن اضافه کرده، هر بار کمی از این مرهم را روی کمر گذاشته با پارچه نازکی ببندید.

۱۰- از دیگر داروهای مؤثر در درمان درد سیاتیک، ترب سیاه است که می توان آب آن را میل نمود و تفاله اش را روی موضع درد بست.

۱۱- استفاده از قرص سورنجان با ترکیب و فرمول خاص که شامل ۲۰ گرم سورنجان، ۱۰ گرم بوزیدان، ۱۰ گرم میخک، ۱۰ گرم زنجبیل و ۱۰ گرم گل زوفا می باشد و در عسل خمیر شده به صورت قرص مصرف می شود، از قویترین راه های درمان کمردرد و پادرد های سیاتیکی است.

۱۲- به عنوان آخرین تجویز و شاید مهمترین درمان دردهای کمر، سیاتیک و دیسک کمر، مجدداً تأکید می شود پرهیز از استرسهای روحی و مصرف آرام بخشهای گیاهی مثل بادرنجبویه، اسطخدوس و بابونه در تسکین این نوع دردها و کوتاه نمودن طول درمان بسیار مؤثر و مفید است.

برای رفع کمر درد راههای مختلفی وجود دارد.تجویز دارو برای درمان کمر درد باید زیر نظر پزشک انجام شود با این حال بسیاری از مواد گیاهی در رفع درد کمر موثر هستند.

ریشه تازه و خشک شده زنجیبل خواص دارویی دارد.

اختلال کار معده، تهوع و یا نفخ با چکاندن یک یا دو قطره از روغن زنجبیل روی یک حبّه قند و یا یک قاشق عسل برطرف خواهد شد.

 از جوشانده یک و یا دو بُرش از ریشه تازه زنجبیل می توان برای درمان سرماخوردگی همراه با لرز و آبریزش بینی استفاده نمود.

 کارشناسان ریشه تازه زنجبیل را محرّک خوبی برای گردش خون می دانند.

روغن زنجبیل را می توان به روغن ماساژ برای دردهای رُماتیسمی و صدمات استخوانی اضافه کرد.

 از جوشانده ریشه خشک شده زنجبیل نیز می توان برای رفع احساس پُری شکم و خلط بیش از حد نیز بهره بُرد

روغن ماساژ تهیه شده از ۵ تا ۱۰ قطره روغن زنجبیل همراه با ۲۵ میلی لیتر روغن بادام برای درمان گیاهی کمر درد مناسب است.

دیسک‌های بین‌مهره‌ای در کل یک چهارم طول ستون فقرات را تشکیل می‌دهند. دیسک‌ها در ناحیه‌ی گردن و کمر که حرکت بیشتری دارند، ضخیم‌تر هستند.

ساختمان کمر عبارت است از: مهره ها، دیسک بین مهره ها، رباط های اطراف ستون فقرات و دیسک، نخاع، اعصاب، عضلات کمر، لگن و پوست پوشاننده کمر. کمردرد ستون فقرات از چندین مهره تشکیل شده است. این مهره ها باعث حرکت می شوند. همچنین حفاظت از نخاع را بر عهده دارند.

نخاع شامل مجموعه ای از اعصاب است. این اعصاب از مغز تا پایین ستون فقرات کشیده شده اند. دیسک ها مانند بالش در بین مهره ها می باشند. این دیسک ها، فشار را به حداقل ممکن می رسانند. قسمت مرکزی دیسک قابل پاره شدن می باشد و به همین دلیل می تواند موجب ناراحتی بافت عصب سیاتیک و بروز درد سیاتیک گردد. رباط ها یکی از قوی ترین بافت های نرم فیبری می باشند که استخوان ها را به هم می چسبانند. رباط ها باعث چسبندگی و ارتباط مهره ها به همدیگر و دیسک ها می شوند. بسیاری از عضلات مربوط به خم شدن و چرخاندن کمر و حرکت دادن انتهای بدن، از طریق تاندون ها به ستون فقرات متصل می شوند. کمر دارای وظایف متعددی می باشد، از جمله: حرکت بدن، حفاظت از بافت های بدن و حمایت از ساختمان بدن. هنگامی که ایستاده ایم، پایین کمر، وزن بدن را تحمل می کند. هنگامی که خم میشویم و یا کمر را می چرخانیم، پایین کمر در حال حرکت می باشد.بنابراین اضافه وزن و حرکات نادرست موجب درد پایین کمر می شود. پس صدمه به ساختار بدن (مانند ستون فقرات، عضلات، تاندون ها و رباط ها) را می توان از طرز ایستادن و حرکت فرد تشخیص داد حفاظت از بافت نرم سیستم عصبی و نخاع و لگن و شکم یکی از عملکردهای اساسی کمر می باشد.

۱- فشار به کمر یا دررفتگی کمر

صدمه به رباط ها، تاندون ها و یا عضلات کمر موجب وارد آمدن فشار و یا دررفتگی کمر می گردد. دررفتگی کمر در اثر استفاده زیاد یا نادرست از کمر و یا حادثه اتفاق می افتد. اگر درد کمر تا مدت سه ماه ادامه داشته باشد، مزمن نامیده می شود. این درد کمر غالبا در افراد ۴۰ ساله دیده می شود، اما ممکن است در هر سنی واقع شود. فشار کمر در اثر استرس و گرفتگی عضلات پایین کمر بوجود می آید. تشخیص دررفتگی و فشار کمر توسط بررسی تاریخچه صدمه، محل درد و صدمه به سیستم عصبی مشخص می گردد. معمولا عکسبرداری با اشعه ایکس ، استخوان نابهنجار را مشخص می کند. درمان این دررفتگی و فشار عبارت است از: استراحت کردن، درمان دارویی برای تخفیف درد و گرفتگی عضلات کمر، گرم کردن محل درد و ماساژ. هنگامی که از شدت درد کاسته شد، می توان ورزش هایی برای تقویت عضلات کمر و شکم انجام داد. استراحت طولانی در بستر و عدم فعالیت بدنی، خوب نیست، زیرا در این صورت کمردرد دیرتر بهبود می یابد.

۲- تحریک عصبی اعصاب ناحیه کمر، توسط برخی بیماری ها و یا تحمیل فشار به استخوان و یا بافت کمر آسیب می بینند. این ناراحتی اعصاب تا سطح پوست نیز کشیده می شود. دیسک کمری (radiculopathy)، دست اندازی (تجاوز) استخوان و تورم اعصاب در نتیجه آلوده شدن به ویروس زونا بوجود می آیند. دیسک کمر، کمر درد.

۳- دیسک های کمر ( radiculopathy) این درد باعث تخریب دیسک های بین مهره ها می گردد. به علت خراب شدن حلقه دور دیسک ها و جراحت ها و یا هر دوی این ها، تخریب دیسک اتفاق می افتد. پارگی حلقه دور دیسک ها به نام سیاتیک خوانده می شود. درد سیاتیک در ناحیه کمر و باسن و پایین ساق پا است. سیاتیک با سوزن سوزن شدن و بی حسی همراه است. درد معمولا با حرکت کمر و حتی سرفه و عطسه کردن زیاد می شود. در موارد شدید، سیاتیک با بی اختیاری ادرار و مدفوع همراه است. درد سیاتیک معمولا یک طرف بدن می باشد (طرف راست یا چپ). آسیب عصب را می توان از طریق الکترومیوگرام و NCV تشخیص داد. فتق و پارگی دیسک ها را به کمک MRI می توان تشخیص داد. درمان شامل مصرف دارو برای کاهش درد و گرفتگی عضلات، تزریق کورتیزون اطراف نخاع، گرما دادن، ماساژ درمانی کمردرد و دیسک کمر، صوت درمانی و استراحت کردن می باشد. اگر با این روش ها، بیمار بهبود نیافت، جراحی لازم است.

۴- تجاوز استخوان هر گونه شرایطی که منجر به حرکت یا رشد مهره های ستون فقرات شود، می تواند به نخاع و اعصاب فشار وارد کند. علل تجاوز استخوانی عصب نخاع عبارت است از: لغزش مهره ها روی هم، تنگی مجرای نخاع (فشار ریشه عصب یا نخاع توسط خار مهره یا بافت نرم در کانال نخاع) و باریک شدن مدخل نخاع که در اثر ورم مفاصل می باشد (عصب نخاع از این مدخل می گذرد و به تمامی بدن می رود). این دلایل باعث به وجود آمدن درد سیاتیک، درد در هنگام راه رفتن و درد در هنگام استراحت کردن می شود. درمان این دردها نیز بسیار متفاوت می باشد و از استراحت کردن تا عمل جراحی برای برداشتن استخوانی که به بافت عصبی فشار وارد می کند، فرق می کند.

داروهاي گياهي درمان درد سياتيک

۵- موقعیت استخوان و مفاصل کمردرد در این حالت می تواند از زمان تولد یا در اثر فرسایش یا جراحت و یا ورم مفاصل (آرتریت) به وجود می آید. خمیدگی غیر طبیعی ستون فقرات به یک طرف (اسکولیوز) و اسپینا بیفیدا در اثر وراثت و یا در اثر نقصان تولد ایجاد می شوند. همانطور که بزرگ می شویم، مقدار آب و پروتئین موجود در غضروف تغییر می کنند. این تغییرات باعث ضعف و شکنندگی غضروف می گردد. دیسک ها و مفاصل دارای غضروف می باشند. این قسمت ها نیز در معرض فرسایش قرار دارند. یکی از درمان‌های مناسب پیشنهادی درمان درد پایین کمر با لیزر است .

در اشخاص مسن، شکستگی کمر و استخوان خاجی به نام استئوپروز خوانده می شود. در افراد جوان نیز امکان استئوپروز وجود دارد، مانند موتور سوارانی که تصادف می کنند و یا بیماران مصروع.

روغن کوهان شتر از بهترین داروهای طبیعی است که به روش سنتی تهیه می شود. این روغن برای انواع بیماریهای پادرد ، کمردرد، رماتیسم ، سیاتیک ، ترمیم شکستگی استخوان به کار می رود .

این روغن جهت درمان قطعی درد موثر می باشد.

روغن کوهان شتر ترکیبی از کوهان شتر و روغن های گرم مثل گزنه ،سقز، دارچین زنجبیل می باشد.

۶ آذر ۱۳۹۷

۲۳ آبان ۱۳۹۷

۲۱ آبان ۱۳۹۷

درمان گیاهی و موثر دیسک کمر و رگ سیاتیک برای کسانی که از این این بیماری رنج میبرید

سلام آفرین مقاله خوبی بود خدا قوت پدر من نزدیک به سه ساله که بهش شوک وارد شد وبعد از اون کمردرد شدیدی گرفت اما هیچ استراحت ی نکرد تا اینکه کمر ایشان خم شد وخیلی از خم بودن کمرش ناراحت است واقعا افسرده شده وقتی شب راحت میخوابد صبح ها برای ۳۰ثانیه صاف می شود ایشان۷۰ساله می باشد ‘

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “56e97cf09ec25d065ff5046c4e56623d” );document.getElementById(“a938c4be24”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2018, All Rights Reserved. | Powered by saten

داروهاي گياهي درمان درد سياتيک
داروهاي گياهي درمان درد سياتيک
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *