خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

دوره مقدماتی php
خوردن ليمو ترش در دوران بارداري
خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

سلام
و ممنون از توجهتون

برای
طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر استفاده کنید

https://moshavere.niniban.com/

خوردن لیمو ترش در بارداری بی خطر و ایمن است. لیمو ترش ها منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد مغذی ضروری برای سلامت مادر و رشد جنین هستند. با این وجود تحقیقات کمی درباره تاثیر آنها به طور خاص در دوران بارداری وجود دارد.

نوشیدن آب لیمو ترش یا اضافه کردن آن به سالاد مطمئنا بدون ایراد است اما در مورد مصرف مقادیر زیاد لیمو ترش یا مکمل‌های لیمو ترش و مواد افزودنی با طعم لیمو ترش، یا هر چیز دیگر بهتر است ابتدا با متخصص زنان مشورت کنید.

دوره مقدماتی php

1- تقویت سیستم ایمنی و رشد جنین

تاکنون هیچ مطالعه‌ای که نشان دهد لیمو ترش به رشد بهتر جنین کمک می‌کند، انجام نشده است اما دسته از مرکبات سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی هستند که تاثیر آنها بر سیستم ایمنی و رشد جنین به اثبات رسیده است. نصف لیوان (106 گرم) لیمو ترش بدون پوست 56.2 میلی گرم ویتامین C دارد که یک ماده مغذی مهم برای مادر و نوزاد محسوب می‌شود.

خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

در مطالعه‌ای که مشروح نتایج آن در مجله Animal Trusted 2012  منتشر شد به اثبات رسید کمبود ویتامین C در مادر می‌‌تواند مانع از رشد مغزی جنین، به ویژه هیپوکامپ یا بخش حافظه شود. مصرف متعادل و به اندازه ویتامین C ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز عفونت‌های شایع مانند سرماخوردگی و آنفولانزا پیشگیری می‌‌کند.

تاثیر لیمو ترش بر افزایش توان ایمنی بدن به دلیل میزان قابل توجه فلاونون‌ها از جمله اریوسیترین و هسپریدین است. در این مقاله در سال 2013 آمده است، خوردن لیمو ترش در بارداری توانایی مقابله بدن مادر با عفونت‌‌های باکتریایی، ویروسی و قارچی را بالا می برد و همچنین خواص ضد دیابتی و ضد سرطانی دارد. خوردن لیمو ترش در بارداری همچنین به ریشه کن کردن رادیکال‌های آزاد در بدن کمک می‌کنند.

یکی دیگر از مهمترین مواد مغذی موجود در لیمو ترشها، فولات است که مصرف آن در بارداری اهمیت ویژه‌ای دارد. مقاله‌ای معتبر در سال 2012 توانایی فولات را در کاهش خطر نقص لوله عصبی جنین مانند اسپینا بیفیدا و آنانسفالی تأیید کرد. این نقایص بر مغز، ستون فقرات یا نخاع تأثیر می‌‌گذارند و می‌‌توانند در اولین ماه بارداری بروز کنند. از نظر تئوری، مصرف کمی لیمو ترش در چند هفته اول بارداری در این زمینه بسیار کمک کننده است.

2- کاهش حالت تهوع

هیچ تحقیقی برای اثبات این نکته وجود ندارد که مصرف لیمو ترش به طور موثری حالت تهوع را در دوران بارداری کاهش می‌‌دهد. اما داده‌هایی وجود دارد که نشان می‌‌دهد بوی روغن لیمو ترش باعث تسکین حالت تهوع می‌‌شود.

بر اساس یک مطالعه بالینی تصادفی در سال 2014 به اثبات رسید استنشاق اسانس لیمو ترش در کاهش تهوع و استفراغ مرتبط با بارداری ایمن و مؤثر است.

3- پیشگیری از کم آبی بدن

دریافت مایعات کافی به خصوص در دوران بارداری بسیار ضروری است زیرا عملکردهای مهم بسیاری از جمله تشکیل سلول‌ها، تنظیم دمای بدن، کمک به هضم، جذب و انتقال مواد مغذی و اکسیژن رسانی به سلول‌ها، کمک به واکنش‌های شیمیایی و از بین بردن ضایعات بدن و در نهایت تشکیل مخاط و سایر مایعات روان کننده به وجود آب بستگی دارد.

در مطالعه‌ای معتبر در سال 2002 در مورد نیازهای آبی بدن در دوران بارداری، براساس رژیم غذایی 2300 کالری محاسبه شد – یک زن باردار به 3،300 میلی لیتر آب در روز نیاز دارد که چیزی معادل 14 لیوان آب است. گاهی اوقات، نوشیدن آب زیاد خسته کننده است. بنابراین قرار دادن مقداری لیمو ترش در آب سبب مزه دار شدن و خوش طعمی آن می‌شود.

مصرف مقدار کمی لیمو ترش در دوران بارداری نه تنها خطرناک نیست بلکه مفید هم تلقی می‌شود اما زیاده روی در آن نگران کننده است. لیمو ترش حاوی مقدار زیادی اسید سیتریک است که می‌‌تواند مشکل آفرین شود.

آب لیمو ترش تازه اسید سیتریک بیشتری در مقایسه با آب پرتقال و گریپ فروت دارد و اسید سیتریک لیمونادهای آماده تا 6 برابر آب لیمو ترش و لیمو ترش خانگی هستند. مصرف این میزان اسید سیتریک می‌تواند زمینه ساز مشکلاتی از جمله مسایل زیر شود:

– فرسایش دندان

اسید سیتریک موجود در لیمو ترش می‌‌تواند باعث اسیدی شدن PH بدن شده و مصرف مکرر آن طی مدت طولانی زمینه را برای فرسایش مواد معدنی تقویت کننده مینای دندان فراهم آورد.به دنبال این موضوع دندان‌ها ضعیف تر و حساس تر می‌شوند. تحقیق دیگری در سال 2015 نشان داد که آب لیمو ترش نسبت به کولای معمولی سبب فرسایش بیشتر دندان‌ها می‌شود و با توجه به اینکه در بارداری در معرض برخی از مشکلات دندان و لثه هستید بهتر است حداقل در مصرف مواد غذایی اسیدی افراط نکنید.

 – سوزش سر دل

مقادیر بالای اسید سیتریک ممکن است خطر ابتلا به ریفلاکس اسید یا سوزش سر دل را افزایش دهد. موضوعی که خود در دوران بارداری نسبتاً رایج است. اما مخلوط کردن 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش با یک لیوان آب در برابر سوزش سر دل اثرات محافظتی دارد. اگرچه این موضوع اثبات نشده است اما به نظر می‌رسد این مخلوط در واقع به قلیایی کردن اسید معده کمک کرده و بنابراین سوزش سر دل را کاهش می‌دهد.

چند دستور ساده برای افزودن لیمو ترش به برنامه غذایی روزانه و خوردن لیمو ترش در بارداری:

– پارفیت ماست و لیمو ترش

آب لیمو ترش را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی آن گرانولا بپاشید و عسل اضافه کنید.

 – آب به لیمو ترش و ریحان

برش‌های لیمو ترش و برگ ریحان را به آب اضافه کنید. قبل از نوشیدن آن برای رفع عطش، 1 تا 4 ساعت در یخچال و فریزر قرار دهید.

 – سالاد آرگولا با لیمو ترشی سرکه‌ای

آرگولا را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. روغن زیتون، آب لیمو ترش، عسل، خردل و نمک دریا را مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید. وقتی آماده سرو شد، آرگولا را مخلوط کرده  و با پنیر پارمزان و فلفل تزئین کرده و نوش جان کنید.

در انتها متذکر می شویم که خوردن لیمو ترش در بارداری یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری و همچنین درمان سرماخوردگی است. شاید اکنون که درمصرف داروها محدودیت زیادی دارید، بهترین زمان برای افزودن لیموترش به رژیم غذاییتان باشد.

 

بیشتر بدانید:

خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

1- آیا خوردن عسل در دوران بارداری مجاز است؟

2- 13 درمان خانگی موثر برای سرماخوردگی در دوران بارداری

3- چگونگی درمان فوری سرماخوردگی در بارداری؟

4- درمان حالت تهوع در دوران بارداری با راهکارهای خانگی

 

نویسنده :
تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

  • دانلود اهنگ عرق كشمش پكرم كرده
  • مشکلات سلامتی در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    این بخش در حال طراحی می باشد

    دانشنامه فرزند:
    سوالی که در ادامه مطالعه می‌فرمایید توسط یکی از مخاطبان ارسال
    شده است. شما نیز می‌توانید با ارسال سوالات خود به سامانه مشاوره
    دکترهمراه با کارشناسان سامانه مشورت کنید.
    کارشناسان سامانه مشاوره دکترهمراه در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات
    شما عزیزان هستند.
    برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال سوال کافیت به صفحه
    «ارسال سوال»
    در سامانه مراجعه نمایید.

    با توجه به این که خانم باردار باید از مصرف ترشیجات، ماست ترش و سیب ترش و … تقریبا خودداری کنه، آیا این مورد شامل لیمو ترش تازه که سرشار از ویتامین ث هست هم می شود؟

    خیر، لیموترش ماده بسیار مفیدی است و برای جذب آهن غذا بهترین گزینه می باشد.

    مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع
    «بایدها و نبایدها»
    واقع در بخش
    «بارداری»
    می‌باشد.

    در ادامه مطالعه
    تعدادی از مطالب
    مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

    همچنین شما می توانید با عضویت در

    کانال تلگرام دانشنامه فرزند

    هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.

    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

    هشدار جدی:
    پاسخ‌های ارسالی توسط کارشناسان، تنها جنبه اطلاع‌رسانی و آموزشی
    داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی‌شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. اگر شما هر گونه نگرانی
    در مورد سلامتی خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با
    یک پزشک حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. در
    عموم موارد، تشخیص صحیح پزشکی تنها توسط معاینه حضوری و دقیق و انجام
    آزمایش‌های مورد نیاز امکان‌پذیر است.

    در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

    کپی‌رایت © دانشنامه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی
    این دانشنامه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به
    پدید آورندگان می‌باشد. دانشنامه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته
    به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمی‌باشد و توسط
    گروه فرزند مدیریت می‌شود. این دانشنامه شامل کلیه اطلاعات مورد
    نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی
    طراحی گردیده‌است. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی
    خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک
    حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل
    از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده
    از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این
    سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه
    قوانین و مقررات
    می باشد.

    استفاده از مطالب و محتوای دانشنامه فرزند در دیگر سایت‌ها و
    رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و
    استفاده از مطالب دانشنامه فرزند در رسانه‌های چاپی تنها با کسب
    موافقت‌نامه کتبی مجاز می‌باشد.
    کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشنامه فرزند تحت مجوز
    Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 در دسترس است.

    All contents copyright ©
    Farzand Encyclopedia.
    2010-2020 All rights reserved.

    This Internet site provides information of a general nature and is designed
    for educational purposes only. If you have any concerns about your own health
    or the health of your child, you should always consult with a physician or other
    healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site.
    Your use of the site indicates your agreement to be bound by the
    Terms of Use.
    This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0
    International License.

    Click here

    to view a copy of this license.

    For contact us, send email to info[a]farzand.net

    امام علی (ع) فرمودند: زن باردار هیچ خوراکی نمی خورد و هیچ دارویی به کار نمی گیرد که برتر از خرمای تازه باشد.

    معمول به خانم‌های باردار توصیه می‌شود که مصرف بعضی از مواد غذایی را در طول دوره 9 ماهه را با پزشک خود در میان بگذارند. یکی از این خوردنی‌ها که معولا زنان باردار هوس خوردن آن را می‌کنند، لیمو است. آیا در مورد ارتباط لیمو و روند بارداری زنان اطلاعاتی دارید؟ آیا هر خانمی میتواند لیمو را در 9 ماه دوران حاملگی خود مصرف کند؟ در ادامه این مقاله را با دقت مطالعه کنید تا اطلاعات کاملی در مورد مصرف لیمو در بارداری به دست آورید.

     لیمو حاوی اسیدها و ویتامینهای زیادی است؛ اما به طور عمده، این میوه را به عنوان منبعی از اسید اسکوربیک (ویتامین C) می‌شناسند؛ یک تحقیق در سال 2012 نشان داد که کمبود ویتامین C می‌تواند مانع از رشد مغز جنین شود. اگر می‌خواهید رگهای خونی، سیستم ایمنی و بافت همبند بدن خود و فرزندتان را در شرایط خوبی حفظ کنید، مصرف لیمو برای شما ضروری است.

     مصرف لیمو برای پیشگیری از شیوع بیماری سرماخوردگی در بارداری بسیار مفید است؛ این میوه حاوی مقدار زیادی ویتامین C می‌باشد که در مراحل اولیه از دوران بارداری می‌تواند به مقاومت بدن مادر در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا کمک قابل توجهی کند. از آنجایی که مصرف انواع داروهای شیمیایی برای زنان باردار بسیار نامطلوب است، بنابراین می‌تواند ابزار مناسبی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی باشد.

    همچنین، اغلب پزشکان متخصص زنان و زایمان عقیده دارند که مصرف لیمو در حاملگی برای درمان سوزش سر دل بسیار مفید است. با شروع روند بارداری در بدن زنان، بافت عضلانی، ورودی معده مادر را فشرده می‌کند؛ بنابراین موقعیت معده با رشد رحم، تغییر می‌کند. در نتیجه، بسیاری از خانمهای باردار ممکن است از سوزش سر دل معده در بارداری خود رنج ببرند. در این حالت، آیا ارزش دارد که بخواهید لیمو بخورید یا نه؟ مشخص است که در بعضی موارد، مصرف لیمو  می‌تواند به جلوگیری از سوزش سر دل مادران کمک شایانی بکند. اما متأسفانه، مصرف مکرر لیمو در بارداری می‌تواند مشکلاتی را برای مادر باردار به دنبال داشته باشد؛ زیرا لیمو قادر به اسیدیته کردن فضای معده است که این امر، خود یکی از عوامل سوزش سر دل در زنان باردار به شمار می‌رود. بر این اساس، می‌توان ادعا کرد که گاهی اوقات، مصرف لیمو باعث سوزش سر دل می‌شود؛ در برخی موارد نیز مصرف این میوه، سوزش سر دل مادر باردار را تسکین می‌دهد که همه چیز بستگی به شرایط بدن مادر باردار دارد.

    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

    مصرف لیمو می‌تواند درمان یبوست بارداری باشد؛ شیوع یبوست در دوران بارداری زنان بسیار شایع است. لیمو یکی از مواد غذایی مفید برای درمان حالت تهوع ناشی از بارداری، بیماری صبحگاهی و حالت استفراغ است. بر این اساس، می‌توان ادعا کرد که لیمو در حاملگی می‌تواند یک ماده غذایی ایده آل باشد: شما باید قبل از خواب یک برش لیمو بجوید.

    گزینه دیگر، آب لیمو است که به درمان خستگی، سندرم خستگی مزمن و استرس بارداری کمک شایانی می‌کند. در همین راستا، لیمو تأثیر مثبتی بر عملکرد کبد مادران باردار و جنین درون رحم این افراد دارد و به رفع یبوست کمک می‌کند. غالباً این پدیده‌های ناخوشایند، همراه خانمهای باردار است. این مشکلات، به این دلیل اتفاق می‌افتند که رحم اندام‌های داخلی را فشرده کرده؛ در نتیجه، روند هضم و دفع محصولات متابولیک را کند می‌کند. استفاده از آب لیمو یا خود این میوه به عنوان یک ملین طبیعی در بدن مادران باردار عمل می‌کند.

    مصرف لیمو در حاملگی به درمان جوش‌های صورت مادر نیز کمک شایانی می‌کند؛ بنابراین، اگر در دوران بارداری خود از چنین پدیده‌ای رنج می‌برید، در نظر داشته باشید که خوردن منظم چندین برش لیمو در طول روز به شما در حل این مسئله کمک می‌کند. مصرف چای همراه با لیمو تورم ناشی از بارداری را در بدن مادران به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. برای این منظور، چند برش لیمو را در آب جوش بریزید و پنج دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. شما می‌توانید این دم‌نوش را در هر ساعت از شبانه روز مصرف کنید.

    مصرف آب لیمو می‌تواند جایگزینی برای نوشیدنی‌های شیرین به منظور رفع کم آب بدن باشد. همچنین مصرف آب لیمو از سرگیجه، سردرد و حالت‌ تهوع‌های اول صبح جلوگیری می‌کند.

    لازم است بدانید که با شروع دوران بارداری، تغییراتی در رنگ ‌دانه‌های پوست صورت مادر رخ می‌دهد. از آنجایی که لیمو از خاصیت سفیدکنندگی بسیار خوبی برخوردار است، بنابراین شما می‌توانید با یک برش لیمو تازه ماسک تهیه کرده و صورت خود را با آن پاک کنید؛ این روش به از بین بردن رنگدانه ها در صورت زنان باردار کمک شایانی می‌کند. در نهایت، خانم ها می‌توانند با مصرف منظم لیمو از افزایش بیش از حد وزن خود پیشگیری کنند. استفاده از سس سالاد همراه با آب لیمو، نه مایونز چرب معمولی یا خامه ترش، به کاهش میزان کالری مصرفی روزانه زنان باردار کمک خواهد کرد.

    با همه این توصیفات، همیشه برای تصمیم گیری صحیح با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید؛ او می‌تواند روند بارداری شما را به دقت دنبال کند، نتایج همه آزمایشهای شما را ببیند و از این طریق، تصمیم بگیرد که آیا می‌توانید در این دوران حساس لیمو بخورید یا نه.

    برای مصرف لیمو آب نیمی از یک لیمو را با نصف فنجان آب سرد و نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و سپس این مخلوط را بنوشید.

    همچنین می‌توانید آب نیمی از یک لیمو را با یک فنجان آب گرم مخلوط کنید و سپس به آن زنجبیل رنده شده را اضافه کنید. اجازه دهید تا این مخلوط ده دقیقه دم بکشد. سپس این دم نوش را از صافی رد کرده و به صورت گرم مصرف کنید.

     به طور کلی، بارداری دلیلی برای ممنوعیت استفاده از لیمو نیست. با این حال، در صورت بروز هرگونه مشکل سلامتی، شما باید در مورد مصرف لیمو در بارداری با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید؛ اما، آب لیمو ترش غلیظ باعث افزایش اسید معده شده، مینای دندان مادران باردار را از بین می‌برد و می‌تواند باعث حساسیت افراد مستعد شود. علاوه بر این موارد، اگر گلو درد دارید، نباید لیمو بخورید، زیرا آب لیمو ترش می‌تواند باعث سوزش و افزایش درد گلوی شما شود. برای درمان گلودرد، مواد غذایی دیگری وجود دارد که هیچ گونه آسیبی به سلامتی مادر یا فرزند او نخواهد رساند. درنهایت، در صورت ابتلا به پانکراتیت نیز از مصرف لیمو خودداری کنید.

    همچنین در دوران بارداری با توجه به اینکه سیستم ایمنی مادر ضعیف می‌شود مصرف آبلیموی غیربهداشتی می‌تواند موجب بیماری های منتقل شونده از راه غذا شود. از جمله این بیماری‌ها مسمومیت سالمونلا است که ابتلای به آن جان مادر و جنین را تهدید می‌کند.

     به زنان باردار توصیه نمی‌شود که چای لیمو بنوشند؛ این دم‌نوش می‌تواند سطح اسید فولیک را در ارگانیسم زنان باردار کاهش دهد. با این وجود، به مادران باردار توصیه می‌شود که چای سیاه را همراه با لیمو بنوشند. همچنین، مصرف آب، همراه با لیمو بسیار مفید است. این نوشیدنی به بهبود کلیه و سلامت دستگاه گوارش مادران باردار کمک شایانی خواهد کرد.

    زنان باردار اغلب نگران درد مفاصل و ماهیچه‌های خود هستند، زیرا یک تغییر اساسی در همه اعضای بدن این افراد رخ می‌دهد. نوشیدن آب همراه با لیمو به رفع این مشکل مادران باردار کمک خواهد کرد. همچنین، خوردن آب لیمو در بارداری می‌تواند لاغری مادران بعد از زایمان کمک قابل توجهی کند. در نهایت، یادتان باشد که آب، همراه با لیمو منبع غنی از کلسیم و منیزیم است.

    در کنار لیمو، اگر به دنبال منابع غنی از ویتامین C برای دوران بارداری خود هستید، می‌توانید کلم خام، فلفل قرمز، اسفناج، سیب، پیاز، توت فرنگی، کیوی و سایر محصولات گیاهی خام را بخورید. از این گذشته، شما میتوانید لیمو را با زردآلو یا آب این میوه جایگزین کنید، زیرا زردآلو برای هضم و بهبود روند سوخت و ساز بدن بسیار مفید است. علاوه بر این موارد، اگر می‌خواهید به غذای خود طعم ترش بدهید، می‌توانید از اسید سیتریک یا انواع توتها (زغال اخته، توت قرمز) استفاده کنید.

    در نهایت لیمو و بارداری کاملاً با یکدیگر سازگار هستند؛ اما باید به تضادهای فوق و مقدار لیموی مصرفی خود در این دوران حساس توجه کنید.همچنین نباید لیموی خیلی غلیظ را به مقدار زیاد مصرف کرد که موجب سوزش سردل می‌شود.

     فیسبوک  |   تویتر  |  پینترست  | بلاگ  |  الکسا

    امام علی (ع) فرمودند: زن باردار هیچ خوراکی نمی خورد و هیچ دارویی به کار نمی گیرد که برتر از خرمای تازه باشد.

    در ابتدا، به یاد داشته باشید که طعم و عطر خاص میوه لیمو ترش برای از بین بردن بوی نامطبوع دهان و تسکین دادن درد شکم و معده زنان در 9 ماه دوران بارداری مؤثر است. همچنین، مصرف این میوه خاص، به کاهش علائم ویار صبحگاهی و حالت تهوع زنان باردار کمک زیادی میکند. به همین دلیل، بسیاری از پزشکان متخصص زنان و زایمان عقیده دارند که مصرف میوه لیمو ترش در دوران بارداری، برای سلامت خود مادر و جنین درون رحم او سودمند است. طبق برآوردهای کتاب کیم اسو، یک میوه لیمو ترش خام و بدون پوست، تقریباً 17 کالری داشته و دارای ویتامینها و مواد معدنی فراوانی از جمله نیاسین، کلسیم، منیزیم، فولات، ویتامین C، B6 و ریبوفلاوین است. زنان حامله با توجه به مزایای شگفتانگیز این میوه و توانایی آن در کاهش علائم ویار صبحگاهی، میتوانند آن را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند. با این حال، 9 ماه دوران بارداری، زمانی است که فرد باید در مورد خوردن و نوشیدن هر نوع ماده غذایی احتیاط بیشتری بکند. در ادامه این مقاله، به شما توضیح میدهیم که در 9 ماه دوران بارداری، مصرف میوه لیمو ترش تا چه اندازه برای بدن مادر و جنین درون رحم او ضروری است.

     بله لازم است بدانید که رژیم غذایی زنان در دوران بارداری باید دارای آب لیمو ترش باشد؛ مصرف متعادل این میوه مانند دریافت هر ماده مغذی، در اندازه متعادل، ​​برای حفظ سلامت بدن خود او و بهبود روند رشد جنین مؤثر است. بهتر است از آب لیموی تازه به جای کنسرو یا آب لیموی کارخانهای، به عنوان یک نوشیدنی در دوران حاملگی خود استفاده نمایید. با این که مصرف بیش از حد آب لیمو میتواند به سمزدایی سریع بدن زنان باردار کمک کند، اما این کار بسیار ناامن است. فراموش نکنید که مديريت تعادل، همیشه کليد حل مشکلات دوران باردار است. همچنین، یک زن حامله، قبل از اینکه تصمیم بگیرید هر ماده غذایی جدید را در رژیم خود قرار دهد، بسیار مهم است که با یک پزشک متخصص زنان و زایمان در این مورد مشورت نماید.

     در سه ماهه اول بارداری، زنان اغلب از مشکل تهوع رنج میبرند؛ این حالت تمایل و اشتیاق این مادران را به مصرف مواد غذایی که حاوی اسید سیتریک بوده و دارای مزه ترش میباشند، افزایش میدهد. بر همین اساس، میوه لیمو ترش تازه، رایجترین انتخاب مادران در این دوره از زندگی خواهد بود.

    اگر باردار هستید و حالت تهوع شدید دارید و دنبال راهی برای کاهش ان هستید این مطلب 5 روش برای کاهش تهوع دوران بارداری را بخوانید

    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

     خیر، این حرف در حد افسانه است؛ مصرف آب میوه لیمو ترش برای زنان باردار کاملاً بیخطر میباشد؛ استفاده متعادل از این میوه باعث سقط جنین درون رحم زنان باردار نمیشود، به همین دلیل مادران میتوانند آن را در 9 ماه دوران بارداری خود، با خیال راحت مصرف کنند.

     طبق نتایج تحقیقات اخیر انجمن بارداری آمریکا، تا به حال هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد مصرف آب لیموی تازه، حالت تهوع ناشی از ویار صبحگاهی را در سه ماهه اول بارداری زنان از بین میبرد. با این حال، میتوان ادعا کرد که استفاده متعادل از این ماده مغذی، جریان بیش از حد صفرا را در بدن زنان باردار مدیریت نموده و از انباشته شدن خلط در دستگاه گوارش آنها جلوگیری میکند؛ بنابراین، مصرف لیمو ترش مانع انسداد رودههای این افراد خواهد شد. همچنین، اعتقاد بر این است که مصرف این میوه شگفتانگیز به عنوان یک خوشبوکننده دهان عمل کرده و حالت تهوع و استفراغ را در زنان حامله کنترل میکند. با همه این توصیفات، یادتان باشد که اگر مصرف آب میوه لیمو ترش به شما کمکی نکرد و حالت تهوع شما با گذر زمان شدت گرفت، باید بلافاصله به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.

     لازم است بدانید که وجود ویتامینهای مختلف در میوه لیمو ترش باعث تقویت عروق خونی زنان، در دوران بارداری شده و باعث میشود که این عضلات بسیار نرم و قابلانعطاف شوند؛ بنابراین، از رخ دادن خونریزی داخلی در بدن زنان باردار جلوگیری نموده و نقش مهمی در کاهش فشار خون بالا ایفا میکند. علاوه بر این موارد، مصرف لیمو ترش در دوران بارداری، در پایین آوردن میزان کلسترول خون مادران نیز بسیار مؤثر است.

     این کاملاً عادی است که اکثر زنان در دوران بارداری خود از مشکلات سوءتغذیه و دستگاه گوارش رنج ببرند. در چنین مواردی، مصرف آب لیمو یک درمان قدیمی محسوب شده و دستگاه گوارش این افراد را تقویت میکند. در واقع، با مصرف آب لیمو ترش، روند هضم مواد غذایی در معده مادران به راحتی انجام گرفته و مشکل سوءهاضمه نیز در بدن این افراد از بین میرود.

     یبوست یكی از مشكلات رایج در بدن زنان باردار میباشد. با توجه به مطالب درج شده در کتاب آشپزی بارداری طبیعی که توسط Sonali Ruder نوشته شده است، مصرف یک لیوان آب لیموی تازه در روز برای جلوگیری از بروز مشکل یبوست در بدن زنان حامله بسیار مؤثر بوده و کبد این افراد را تحریک میکند. در واقع، مصرف میوه لیمو ترش، حرکات پرستالیس را در بدن مادران حامله افزایش داده و با تحریک رودهها، در دفع مواد زائد بدن این افراد بسیار کمککننده خواهد بود.

     به خاطر بسپارید که مصرف آب لیمو در جلوگیری از مبتلا شدن زنان حامله به عفونتهایی مانند بیماری سرماخوردگی، آنفلوانزا و برخی دیگر از عفونتها که منجر به بروز تب در بدن این افراد میشود، بسیار مؤثر است. در واقع، این میوه غنی از ویتامین C بوده و به بهبود مکانیسم دفاعی بدن مادران باردار و جنین درون رحم این افراد کمک زیادی میکند؛ لیمو ترش روند رشد باکتریها و ویروسها را در بدن همه انسانها متوقف میکند.

     آب لیمو به دلیل این که منبع غنی از منیزیم و کلسیم است، سلامتی و روند رشد استخوانهای بدن جنین را در داخل رحم مادران باردار بهبود بخشیده و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد او را فراهم میکند. علاوه بر این موارد، این میوه اعجابانگیز حاوی پتاسیم بوده و مصرف آن در دوران بارداری به تغذیه سلولهای مغزی و اعصاب جنین کمک میکند.

    برای اطلاع از فواید شگفت انگیز عسل برای زنان باردار این مطلب را بخوانید

     آب لیمو دارای دیورتیک بوده و در حفظ عملکرد سالم کلیههای زنان، در 9 ماه دوران بارداری بسیار مفید است. همچنین، مصرف آب این میوه از مبتلا شدن زنان حامله به انواع عفونتهای مثانه جلوگیری خواهد نمود.

     مصرف آب لیموی تازه به بدن زنان حامله کمک میکند تا سطح pH خود را در اندازه متعادل حفظ نموده و با ایجاد محیط قلیایی سالم، فضای امنی را برای رشد جنین داخل رحم خود فراهم کند. لازم است بدانید که محدوده pH معمولی خون مادران باردار از 7/7 تا 7/45 است که در حالت طبیعی، قلیایی میباشد. اگر حالت بدن خانمی اسیدی شود، رویه بیرونی دندانها و استخوانهای بدن او را از بین میبرد؛ اما نوشیدن آب لیموی تازه به حفظ سطح قلیایی بدن مادران باردار کمک کرده و شرایط داخل رحم این افراد را برای رشد مناسب جنین امن خواهد کرد. همچنین، متعادل بودن pH خون مادران باردار نشانهای از دسترسی سلولها به اکسیژن کافی است؛ اگر سلولهای بدن مادر باردار اکسیژن را به اندازه کافی دریافت کنند، آن را برای رشد کامل جنین به بدن او ارسال خواهند نمود؛ بنابراین، میتوان ادعا کرد که وجود محیط قلیایی در بدن زنان باردار برای سلامت بدن خود این مادران و جنین درون رحم این افراد بسیار ضروری است.

     پاهای متورم که در علم پزشکی با عنوان “ادم” شناخته میشود، در میان زنان باردار بسیار رایج است. این وضعیت بسیار دردناک بوده و با از بین بردن سلامتی بدن، حالتی ناراحتکننده را برای فرد ایجاد میکند. برای درمان این بیماری، زنان حامله میتوانند یک قاشق غذاخوری آب لیمو را با آب گرم مخلوط نموده و آن را برای کاهش شدت درد ادم در بدن خود استفاده کنند.

    جالب است بدانید که مصرف آب لیمو با جلوگیری از بروز عوارض جانبی مانند حالت تهوع، سردرد، ادم، گرفتگی عضلات و سرگیجه، به بدن مادران باردار کمک میکند تا بتواند حالت هیدراته خود را حفظ کند.

    اعتقاد بر این است که آب لیموی تازه به عنوان پاککننده طبیعی در بدن مادران باردار عمل میکند؛ طبق یافتههای محققین در کتاب Super Nons، مصرف این میوه برای دوران بارداری زنان کاملاً مناسب است. در واقع، مصرف آب لیمو به طور منظم، به حذف سموم بدن زنان حامله کمک کرده و از آنها در برابر ابتلا به انواع عفونتها در 9 ماه دوران بارداری محافظت میکند.

     همانطور که میدانید روند زایمان طبیعی، عملی دردناك و استرسآور برای همه زنان باردار است؛ اما نوشیدن آب لیمو همراه با عسل، باعث کاهش استرس زایمان طبیعی در زنان حامله میشود. برای استفاده از این مزیت لیمو، زنان باید مصرف آب این میوه را از ماه پنجم از دوران بارداری خود تا زمان تولد نوزاد به طور منظم ادامه دهند. با همه این توصیفات، بهتر است قبل از اضافه کردن این ماده مغذی به برنامه روزانه خود، با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.

     اعتقاد بر این است که مصرف منظم آب لیمو توسط زنان حامله شدت بیماریهای خاص مانند تب، سرماخوردگی، آسم و مشکلات پوستی را در بدن این افراد کنترل میکند. طبق دستورالعمل Blender که توسط جولیانا بالدک ارائه شده است، اسید سیتریک موجود در میوه لیمو ترش کرم روده مادران باردار را از بین برده و از این طریق، مانع بروز مسائل گوارشی در بدن این افراد میشود.

     اگرچه مصرف آب لیموی تازه در دوران بارداری، مزایای متعددی را به بدن مادران ارائه میدهد، در برخی موارد نیز ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی در بدن فرد مصرفکننده شود؛ بنابراین، قبل از اینکه به عنوان یک زن باردار مصرف این میوه را در رژیم غذایی خود برنامهریزی کنید، با یک پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت نمایید. عوارض جانبی ناشی از مصرف آب میوه لیمو ترش در دوران بارداری زنان به شرح زیر است:

    با آغاز دوران بارداری، اکثر زنان ممکن است بعد از مصرف آب لیمو از مشکل سوزش سر دل و سایر اختلالات گوارشی رنج ببرند. در واقع، حالت اسیدی آب لیمو میتواند این مشکلات را در بدن زنان باردار تشدید نموده یا منجر به بروز عوارض جبرانناپذیری در بدن جنین درون رحم آنها شود. علاوه بر این موارد، اگر به عنوان یک زن زائو، بعد از اتمام دوران بارداری نیز از موارد فوق رنج میبرید، بهتر است شما هم مصرف لیمو را تا زمان فروکش کردن علائم نارحتیهای معده در بدن خود کنار بگذارید.

     استخوانها و دندانهای زنان در دوران حاملگی مستعد ابتلا به پوکی و پوسیدگی هستند. در چنین شرایطی، اسید سیتریک موجود در لیمو ترش نیز به عنوان یک لایهبردار عمل کرده و به مینای دندان این افراد آسیب میرساند. در واقع، میتوان ادعا کرد که مصرف بیش از حد لیمو ترش در دوران بارداری، منجر به بروز مشکلات دهان و دندان در بدن مادران خواهد شد. بر اساس این توضیحات، اگر شما مجبور هستید که آب لیمو را در 9 ماه دوران بارداری خود به طور منظم و در مقادیر زیادی مصرف کنید، با دندان‌پزشک معالج خود صحبت نمایید، چون او بلافاصله بعد از معاینه، متوجه تغییرات ایجاد شده در رنگ یا بافت دندانهای شما شده و به دنبال درمان مناسب خواهد بود.

     در نهایت، به یاد داشته باشید که مصرف آب لیموی سرد و یخزده میتواند باعث مبتلا شدن زنان حامله به بیماری سرماخوردگی و سرفه کردن شود؛ بنابراین، این افراد باید آب لیمو را در دمای اتاق قرار داده یا با مقداری آب گرم مخلوط کنند تا در فصلهای سرد سال، دچار مشکلات گلو و سینه نشوند.

     زنان حامله میتوانند آب لیمو پاستوریزه یا لیمو ترش تازه را برای جلوگیری از رشد باکتریهای مضر در درون بدن خود استفاده کنند. آب این میوه را میتوان در اشکال مختلف مصرف نمود که به شرح زیر میباشند:

    لیموی تازه را به دو قسمت تقسیم کرده و آب نیمی از آن را استخراج کنید. سپس، آب لیمو را به یک لیوان آب آشامیدنی تصفیه شده اضافه کنید. البته، در چنین مواردی میتوانید از یک شیرینکننده طبیعی مانند عسل نیز برای بهبود طعم نوشیدنی خود استفاده نمایید. فراموش نکنید که این نوع آب لیمو را بلافاصله بعد از تهیه، باید مصرف کنید. زنان حامله میتوانند نیمه دیگر لیمو را در دفعه بعد، استفاده کنند؛ بدین ترتیب که آن را در یک ظرف دربدار گذاشته و در یخچال نگهداری نمایند یا آب لیمو ترش را استخراج نموده و در درون یک شیشه دربدار کوچک، برای مصارف بعدی خود ذخیره کنید. جالب است بدانید که زنان حامله با نوشیدن آب لیموی تازه میتوانند تقریباً 20٪ از نیاز روزانه بدن خود و جنین به ویتامین C را دریافت کنند. البته این مقدار دارای حدود هشت کالری نیز میباشد.

    یک لیوان آب را جوشانده و یک تکه زنجبیل تازه را در درون آن بیندازید. سپس، دو تکه لیمو را به آن اضافه نموده و اجازه دهید همه ترکیبات به مدت ده دقیقه دم بکشند؛ سپس مواد درون چای را فشار داده و آب آن را مصرف کنید. زنان حامله میتوانند در داخل یک لیوان چای سیاه هم از پودر زنجبیل به جای ریشه آن استفاده کنند. علاوه بر این مورد، این افراد میتوانند آب لیموی تازه را به غذاهای خود در هنگام پخت در آشپزخانه اضافه کرده یا آب تازه لیمو را بر روی مواد غذایی پروتئیندار، سالاد، ماکارونی، مرغ یا ماهی بریزند، زیرا عطر و طعم دلپذیری به غذا داده و احساس طراوت و شادابی پوست زنان حامله را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.

     ماهیت اسیدی میوه لیمو ترش میتواند استحکام مینای دندانهای زنان حامله را تحت تأثیر قرار دهد؛ بنابراین، پس از مصرف آب لیمو، حفره دهان خود را با آب، به صورت کامل بشویید تا از بروز مشکلات دندان در بدن خود جلوگیری کنید. همچنین، هنگامی که به عنوان یک زن حامله مصرف لیمو ترش را در رژیم بارداری خود شروع کردید، باید ابتدا با مصرف مقدار کمی از این میوه، احتمال بروز مشکلاتی مانند سوزش سر دل و ناراحتیهای دستگاه گوارش را در بدن خود بررسی کنید تا در صورت بروز این علائم، تغییراتی در روند مصرف آن ایجاد نمایید. علاوه این موارد، اطمینان حاصل کنید که در 9 ماه دوران بارداری خود فقط از آب لیموی تازه استفاده میکنید.

    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

    به خاطر بسپارید که مصرف یک لیمو ترش کامل برای بعضی از زنان باردار بیش از حد اندازه بوده و میتواند مشکلات گوارشی شدیدی را در بدن این افراد ایجاد کند؛ بنابراین، بهتر است غلظت آب لیمو را در آب نوشیدنی، با توجه به شرایط بدن خود کمتر کنید. همچنین، بهتر است آب لیمو را به آب جوش یا آب بسیار گرم اضافه نکنید، زیرا اثرات این میوه در آب جوش تا حد زیادی از بین میرود. علاوه بر این موارد، توصیه میشود که زنان حامله روند مصرف آب لیموی تازه را از اندازه یک چهارم شروع نموده و روزانه آن را با 12 تا 16 لیوان آب مصرف کنند. ولی این افراد میتوانند به تدریج میزان مصرف میوه لیمو ترش خود را در طول دو تا سه روز افزایش دهند؛ البته میزان افزایش اندازه آن بستگی به شرایط بدنی و احساسی دارد که فرد با مصرف آب لیمو در قسمتهای مختلف بدن خود حس میکند.

    همیشه به زنان حامله توصیه میشود که در چنین مواردی با پزشک متخصص زنان و زایمان صحبت کنند تا در مورد اثرات جانبی برخی مواد غذایی، اطلاعات کاملی به دست بیاورند. بدیهی است که میزان بروز علائم ناخوشایند در رابطه با مصرف مواد غذایی مختلف، در بدن هر مادری متفاوت از سایر زنان باردار است.

     بله لیموناد یک نوشیدنی پرطرفدار بوده و مصرف آن علائم ویار صبحگاهی را در دوران بارداری زنان کاهش میدهد. همچنین مصرف این آب میوه مقادیر زیادی ویتامین C را به بدن مادران باردار ارائه میکند. با این حال، مصرف بیش از حد لیموناد شیرین باعث افزایش بیش از حد وزن زنان در دوران بارداری خواهد شد. خوشبختانه، برخی از شیرینکنندههای مصنوعی که توسط سازمان (FDA) مورد تأیید قرار گرفتهاند، برای بدن زنان در 9 ماه دوران بارداری، مشکلی ایجاد نمیکنند. لیموناد نیز حاوی شیرینکنندههای مصنوعی مانند استویا، آسپارتام و سوکرالوز است؛ زنان حامله میتوانند بدون نگرانی آن را مصرف کنند؛ اما اگر بدن زن بارداری سطح بالایی از فنیل آلانین را داشته باشند، او باید از مصرف آسپارتام در 9 ماه دوران حاملگی خود اجتناب نماید.

    اگر باردار هستید و میخواهید سرکه مصرف کنید قبل از مصرف این مطلب فقط این سرکه ها را در دوران بارداری می توانید بخورید را بخوانید

     نه لیمو ترش هرگز به عنوان عامل سقط جنین در دوران بارداری زنان شناخته نشده است؛ اما اعتقاد بر این است که مصرف میوههایی از جنس مرکبات مانند لیمو ترش میتواند سطح اسیدی بدن مادران باردار را افزایش داده و باعث سقط جنین درون رحم این افراد شوند. با این حال، اگر شما به عنوان یک زن حامله از این میوه استفاده میکنید، بهتر است حد اعتدال را برای حفظ سلامت خود و جنین داخل رحم خود نگه دارید.

     نوشیدن برخی از نوشیدنیها، با اینکه کافئین ندارد، در 9 ماه دوران بارداری زنان امری نگرانکننده است. فراموش نکنید که اکثر نوشابههای لیمویی حاوی کافئین و شیرینکنندههای مصنوعی در مقادیر بسیار زیاد هستند. بر همین اساس، مصرف این نوع نوشیدنیهای شیرین میتواند خطر ابتلا به زایمان زودرس را در بدن زنان حامله افزایش دهد. همچنین، میزان مصرف کافئین یک زن حامله باید 200 میلیگرم در روز باشد، در حالی که یک نوشابه معمولی حاوی 35 تا 55 میلیگرم کافئین است؛ بنابراین، هنگام انتخاب نوشابههای لیمویی دقت نموده و برای مصرف دوران بارداری خود، منابع غذایی دیگر را که حاوی کافئین نیستند، انتخاب کنید. علاوه بر این موارد، زنان حامله باید در مورد مصرف چای، قهوه، شکلات و سایر نوشیدنیهای انرژیزا بیشتر دقت کرده و به جای آنها از میوهها و سبزیجات برگ سبز استفاده کنند.

    بله لازم است بدانید که اگر مادر حامله چای لیمو را در اندازه متعادل مصرف کند، این نوشیدنی برای حفظ سلامت خود او و جنین کاملاً امن خواهد بود. شما میتوانید یک فنجان کوچک از چای لیمو را به جای سایر نوشیدنیهای شیرین انتخاب کنید، زیرا مصرف نوشیدنیهایی با قند بالا در این دوران میتواند خطر ابتلا به دیابت بارداری را در بدن شما افزایش دهد.

     آب لیمو و آب خیار با چند شاخه گیاه نعناع یک نوشیدنی عالی محسوب شده و تمام زنان حامله میتوانند آن را با خیال راحت مصرف کنند. میوه لیمو یک پاککننده طبیعی بوده و خیار هم علاوه بر بهبود روند هضم مواد غذایی، حالت هیدراتاسیون بدن مادران باردار را حفظ میکند؛ وجود نعناع در این نوشیدنی نیز طعمی تازه به آب میوه شما داده و شادابی و طراوت را به بدنتان هدیه میکند. شما میتوانید برای تهیه این نوشیدنی آب خیار تازه را با آب لیمو مخلوط نموده و با اضافه نمودن چند برگ تازه گیاه نعنا، عطر و طعمی دلپذیر ایجاد کنید. این نوشیدنی بهتر است در طول روز مصرف شود تا فرد لذت بیشتری از آن ببرد.

    Med-lemon داروی خوش طعمی است که برای مبارزه با بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما زنان نمیتوانند در 9 ماه دوران بارداری خود، مخصوصاً سه ماهه اول بارداری و سه ماهه سوم بارداری از این دارو استفاده کنند؛ مگر این که روند مصرف آن تحت نظارت پزشک متخصص زنان و زایمان صورت گیرد.

    زن حامله باید روغن لیمو را در مقادیر کم و رقیق مورد استفاده قرار دهد تا از مزایای آن به عنوان یک روغن معطر درمانی بهره ببرد.

  • درمان زردي نوزادان طب سنتي
  •  در نهایت، به یاد داشته باشید که طبیعت اسیدی لیمو باعث میشود که آب آن برای درمان آکنه زنان در دوران بارداری مؤثر باشد. زنان حامله میتوانند آب لیمو را بر روی نواحی آسیبدیده پوست خود که مبتلا به آکنه است قرار داده و به مدت پنج دقیقه صبر کنند؛ سپس ناحیه مورد نظر را با استفاده از آب معمولی بشویند. در چنین موردی، استفاده از برنامه روزانه منظم میتواند علائم آکنه را بر روی پوست بدن زنان حامله از بین برده و انباشت چربی زیر پوست این افراد جلوگیری کند.

     فیسبوک  |   تویتر  |  پینترست  | بلاگ  |  الکسا

    مصرف لیموترش و آبلیمو در دوران بارداری : در ابتدا، به یاد داشته باشید که طعم و عطر خاص میوه لیمو ترش برای از بین بردن بوی نامطبوع دهان و تسکین دادن درد شکم و معده زنان در 9 ماه دوران بارداری مؤثر است.

    زنان حامله با توجه به مزایای شگفت انگیز این میوه و توانایی آن در کاهش علائم ویار صبحگاهی، میتوانند آن را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند.

    با این حال، 9 ماه دوران بارداری، زمانی است که فرد باید در مورد خوردن و نوشیدن هر نوع ماده غذایی احتیاط بیشتری بکند.

    در ادامه این مقاله، به شما توضیح میدهیم که در 9 ماه دوران بارداری، مصرف میوه لیمو ترش تا چه اندازه برای بدن مادر و جنین درون رحم او ضروری است.

    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

    طبق نتایج تحقیقات اخیر انجمن بارداری آمریکا، تا به حال هیچ شواهد علمی وجود ندارد که نشان دهد مصرف آب لیموی تازه، حالت تهوع ناشی از ویار صبحگاهی را در سه ماهه اول بارداری زنان از بین میبرد.

    با این حال، میتوان ادعا کرد که استفاده متعادل از این ماده مغذی، جریان بیش از حد صفرا را در بدن زنان باردار مدیریت نموده و از انباشته شدن خلط در دستگاه گوارش آنها جلوگیری میکند؛ بنابراین، مصرف لیمو ترش مانع انسداد روده های این افراد خواهد شد.

    با همه این توصیفات، یادتان باشد که اگر مصرف آب میوه لیمو ترش به شما کمکی نکرد و حالت تهوع شما با گذر زمان شدت گرفت، باید بلافاصله به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.

    لازم است بدانید که وجود ویتامین های مختلف در میوه لیمو ترش باعث تقویت عروق خونی زنان، در دوران بارداری شده و باعث میشود که این عضلات بسیار نرم و قابلانعطاف شوند.

    بنابراین، از رخ دادن خونریزی داخلی در بدن زنان باردار جلوگیری نموده و نقش مهمی در کاهش فشار خون بالا ایفا میکند.

    علاوه بر این موارد، مصرف لیمو ترش در دوران بارداری، در پایین آوردن میزان کلسترول خون مادران نیز بسیار مؤثر است.

    این کاملاً عادی است که اکثر زنان در دوران بارداری خود از مشکلات سوءتغذیه و دستگاه گوارش رنج ببرند.

    در چنین مواردی، مصرف آب لیمو یک درمان قدیمی محسوب شده و دستگاه گوارش این افراد را تقویت میکند.

    در واقع، با مصرف آب لیمو ترش، روند هضم مواد غذایی در معده مادران به راحتی انجام گرفته و مشکل سوءهاضمه نیز در بدن این افراد از بین میرود.

    یبوست یکی از مشکلات رایج در بدن زنان باردار میباشد. مصرف یک لیوان آب لیموی تازه در روز برای جلوگیری از بروز مشکل یبوست در بدن زنان حامله بسیار مؤثر بوده و کبد این افراد را تحریک میکند.

    به خاطر بسپارید که مصرف آب لیمو در جلوگیری از مبتلا شدن زنان حامله به عفونت هایی مانند بیماری سرماخوردگی، آنفلوانزا و برخی دیگر از عفونت ها که منجر به بروز تب در بدن این افراد میشود، بسیار مؤثر است.

    آب لیمو به دلیل این که منبع غنی از منیزیم و کلسیم است، سلامتی و روند رشد استخوان های بدن جنین را در داخل رحم مادران باردار بهبود بخشیده و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد او را فراهم میکند.

    علاوه بر این موارد، این میوه اعجاب انگیز حاوی پتاسیم بوده و مصرف آن در دوران بارداری به تغذیه سلول های مغزی و اعصاب جنین کمک میکند.

    آب لیمو دارای دیورتیک بوده و در حفظ عملکرد سالم کلیههای زنان، در 9 ماه دوران بارداری بسیار مفید است. همچنین، مصرف آب این میوه از مبتلا شدن زنان حامله به انواع عفونتهای مثانه جلوگیری خواهد نمود.

    پاهای متورم که در علم پزشکی با عنوان “ادم” شناخته میشود، در میان زنان باردار بسیار رایج است. این وضعیت بسیار دردناک بوده و با از بین بردن سلامتی بدن، حالتی ناراحت کننده را برای فرد ایجاد میکند.

    برای درمان این بیماری، زنان حامله میتوانند یک قاشق غذاخوری آب لیمو را با آب گرم مخلوط نموده و آن را برای کاهش شدت درد ادم در بدن خود استفاده کنند.

    جالب است بدانید که مصرف آب لیمو با جلوگیری از بروز عوارض جانبی مانند حالت تهوع، سردرد، ادم، گرفتگی عضلات و سرگیجه، به بدن مادران باردار کمک میکند تا بتواند حالت هیدراته خود را حفظ کند.

    اعتقاد بر این است که آب لیموی تازه به عنوان پاک کننده طبیعی در بدن مادران باردار عمل میکند. در واقع، مصرف آب لیمو به طور منظم، به حذف سموم بدن زنان حامله کمک کرده و از آنها در برابر ابتلا به انواع عفونت ها در 9 ماه دوران بارداری محافظت میکند.

    همانطور که میدانید روند زایمان طبیعی، عملی دردناک و استرس آور برای همه زنان باردار است؛ اما نوشیدن آب لیمو همراه با عسل، باعث کاهش استرس زایمان طبیعی در زنان حامله میشود.

    برای استفاده از این مزیت لیمو، زنان باید مصرف آب این میوه را از ماه پنجم از دوران بارداری خود تا زمان تولد نوزاد به طور منظم ادامه دهند. با همه این توصیفات، بهتر است قبل از اضافه کردن این ماده مغذی به برنامه روزانه خود، با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.

    آب لیمو آنتی اکسیدان خوبی است و به مبارزه با عفونت های سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می کند.

    سوء هاضمه و نفخ در دوران بارداری رایج است. براساس گزارش آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده در زمینه کمک به غذا و تغذیه، لیمو یک غذای ضد باکتری است که به هضم کمک می کند.

    آب لیمو گزینه ای بهتر از نوشیدنی های شیرین است. این ماده به جلوگیری از کم آبی در حاملگی کمک می کند. نوشیدنی های شیرین با کالری بالا می تواند منجر به افزایش وزن شود.

    افزایش وزن بارداری می تواند منجر به عوارض بسیاری از جمله فشار خون بالا و دیابت شود. آب لیمو نیز به کاهش علائم مانند سردرد، گرفتگی و سرگیجه کمک می کند.

    زنان باردار اغلب از گرمازدگی رنج می برند که ممکن است ناشی از هجوم هورمون ها باشد. مصرف آب لیمو در دوران بارداری باعث کاهش دمای بدن می شود.

    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

    اعتقاد بر این است که مصرف منظم آب لیمو توسط زنان حامله شدت بیماریهای خاص مانند تب، سرماخوردگی، آسم و مشکلات پوستی را در بدن این افراد کنترل میکند. اسید سیتریک موجود در میوه لیمو ترش کرم روده مادران باردار را از بین برده و از این طریق، مانع بروز مسائل گوارشی در بدن این افراد میشود.

    عوارض جانبی ناشی از مصرف آب میوه لیمو ترش در دوران بارداری زنان به شرح زیر است :

    سوزش معده و ناراحتی های گوارشی در مراحل بعدی حاملگی رایج هستند.

    طبق یک مقاله منتشر شده توسط مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، غذاهای اسیدی می تواند باعث سوزش یا ریفلاکس معده شود. در چنین شرایطی، از مصرف مواد غذایی اسیدی اجتناب کنید تا علائم فروکش کنند.

    مصرف آب لیمو در مقادیر زیاد ممکن است باعث سوء هاضمه، اسهال، یا گرفتگی معده شود. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که آب لیمو را در آرامش مصرف کنید. اگر از اسهال یا تهوع شدید رنج می برید، بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید.

    با آغاز دوران بارداری، اکثر زنان ممکن است بعد از مصرف آب لیمو از مشکل سوزش سر دل و سایر اختلالات گوارشی رنج ببرند.

    در واقع، حالت اسیدی آب لیمو میتواند این مشکلات را در بدن زنان باردار تشدید نموده یا منجر به بروز عوارض جبران ناپذیری در بدن جنین درون رحم آنها شود.

    استخوان ها و دندان های زنان در دوران حاملگی مستعد ابتلا به پوکی و پوسیدگی هستند. در چنین شرایطی، اسید سیتریک موجود در لیمو ترش نیز به عنوان یک لایه بردار عمل کرده و به مینای دندان این افراد آسیب میرساند.

    در واقع، میتوان ادعا کرد که مصرف بیش از حد لیمو ترش در دوران بارداری، منجر به بروز مشکلات دهان و دندان در بدن مادران خواهد شد.

    در نهایت، به یاد داشته باشید که مصرف آب لیموی سرد و یخزده میتواند باعث مبتلا شدن زنان حامله به بیماری سرماخوردگی و سرفه کردن شود؛ بنابراین، این افراد باید آب لیمو را در دمای اتاق قرار داده یا با مقداری آب گرم مخلوط کنند تا در فصلهای سرد سال، دچار مشکلات گلو و سینه نشوند.

  • عکس نوشته مجیر
  • در طول بارداری، سیستم ایمنی ضعیف می شود. نوشیدن آب لیمو غیرپاستوریزه ممکن است موجب بیماری های منتقل شده از راه غذا شود.

    زنان حامله میتوانند آب لیمو پاستوریزه یا لیمو ترش تازه را برای جلوگیری از رشد باکتری های مضر در درون بدن خود استفاده کنند.

    آب این میوه را میتوان در اشکال مختلف مصرف نمود که به شرح زیر میباشند:

    لیموی تازه را به دو قسمت تقسیم کرده و آب نیمی از آن را استخراج کنید. سپس، آب لیمو را به یک لیوان آب آشامیدنی تصفیه شده اضافه کنید.

    البته، در چنین مواردی میتوانید از یک شیرینکننده طبیعی مانند عسل نیز برای بهبود طعم نوشیدنی خود استفاده نمایید.

    فراموش نکنید که این نوع آب لیمو را بلافاصله بعد از تهیه، باید مصرف کنید. زنان حامله میتوانند نیمه دیگر لیمو را در دفعه بعد، استفاده کنند؛ بدین ترتیب که آن را در یک ظرف دربدار گذاشته و در یخچال نگهداری نمایند یا آب لیمو ترش را استخراج نموده و در درون یک شیشه دربدار کوچک، برای مصارف بعدی خود ذخیره کنید.

    یک لیوان آب را جوشانده و یک تکه زنجبیل تازه را در درون آن بیندازید. سپس، دو تکه لیمو را به آن اضافه نموده و اجازه دهید همه ترکیبات به مدت ده دقیقه دم بکشند؛ سپس مواد درون چای را فشار داده و آب آن را مصرف کنید.

    زنان حامله میتوانند در داخل یک لیوان چای سیاه هم از پودر زنجبیل به جای ریشه آن استفاده کنند.

    علاوه بر این مورد، این افراد میتوانند آب لیموی تازه را به غذاهای خود در هنگام پخت در آشپزخانه اضافه کرده یا آب تازه لیمو را بر روی مواد غذایی پروتئین دار، سالاد، ماکارونی، مرغ یا ماهی بریزند، زیرا عطر و طعم دلپذیری به غذا داده و احساس طراوت و شادابی پوست زنان حامله را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.

    بیشتر بخوانید :

    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري

    چرا خوردن جگر در بارداری ضرر دارد ؟

    خواص لیمو برای مو | ۱۰ خاصیت شگفت انگیز آبلیمو برای مو

    مهم ترین علائم و نشانه ها در هفته اول بارداری

    هفته ۴۳ بارداری | نشانه های جنین پست ترم

    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري
    خوردن ليمو ترش در دوران بارداري
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *