خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

دوره مقدماتی php
خوردن عرق بید کاسنی در بارداری
خوردن عرق بید کاسنی در بارداری



مصرف عرق کاسنی در بارداری

 

برگ های تازه این گیاه را میتوان در تهیه انواع سالاد بکار برد و ریشه برشته و پودر شده آن معمولاً بعنوان جایگزین قهوه مورد استفاده قرار می گیرد. همینطور گل و ریشه گیاه کاسنی به علت دارا بودن ارزش تغذیه ای بالا دارای خاصیت های درمانی بسیار زیادی بوده و در درمان امراض گوناگون کاربرد فراوانی دارد. با کمک فرآیند تقطیر میتوان عرق کاسنی را از این گیاه تهیه کرد.

 

خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

آیا استفاده از عرق کاسنی در بارداری مجاز است؟

دوره مقدماتی php

محققان معتقد هستند استفاده از عرق کاسنی در دوران بارداری حتماً باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود. زیرا استفاده زیاد عرق این گیاه میتواند رحم را تحریک کند و سبب انقباضات رحم شود و سلامتی زن باردار و جنین را به خطر بیندازد. همچنين استفاده زیاد عرق کاسنی و یا خود کاسنی در بارداری سبب خونریزی می شود و امکان دارد سقط جنین را بدنبال داشته باشد. به همین علت این عرق را به مقدار خيلي کم و حتماً باید زیر نظر پزشک متخصص استفاده کرد.

 

استفاده از کاسنی در بارداری

 

فواید استفاده از کاسنی در بارداری

کاسنی میتواند فواید درمانی بسياري در دوران بارداری برای شما به وجود آورد ، این فواید عبارتند از:

 

استفاده کاسنی در بارداری برای تسکین مشکلات گوارشی

از خواص کاسنی در بارداری، رفع مشکلات و ناراحتی های گوارشی دوران بارداری مانند یبوست، سوزش سر دل و ریفلاکس است.

 

مصرف کاسنی در بارداری برای جلوگیری از سرطان

به طور کلی استفاده از کاسنی، رشد تومورهای سرطانی را به حداقل می رساند و از بروز بسياري از سرطان ها در دوران بارداری جلوگیری می کند. این گیاه دارای فروکتان است که به آن خاصیت ضد توموری و آنتی اکسیدانی می دهد؛ همچنين این خاصیت ها سبب افزایش سیستم ایمنی در دوران بارداری می شود.

 

کاهش درد آرتروز با مصرف کاسنی در بارداری

خواص ضد التهابی کاسنی در به حداقل رساندن درد ناشی از استئوآرتریت در دوران بارداری بسیار کمک کننده است. این گیاه به شما کمک می کند تا از درد مفصل ها و درد عضلات در دوران بارداری بطور مؤثر خلاص شوید.

 

نقش عرق کاسنی در درمان فشارخون یا عفونت های ادراری:در بسياري از موارد مادر باردار به علت تغییرات هورمونی و همینطور استرس های شدید بارداری یا به علت افزایش وزن بیش از حد ی خود به بیماری هیا مختلفی مانند فشارخون یا عفونت های ادراری دچار می شود. جالب است بدانید که عرق کاسنی حتی در دوران بارداری بر روی این علایم هم تأثیر می گذارد و به سرعت آن ها را کنترل و از بین خواهد برد.

 

تقویت ایمنی با استفاده از کاسنی در بارداری

کاسنی یک تقویت کننده ایمنی در دوران بارداری است. خواص ضد باکتریایی گیاه در دوران بارداری، شما را از عفونت های باکتریایی محافظت می کند. دیگر مواد مغذی موجود در این گیاه شما را از ابتلا به بیماری های ديگر موصون می کند.

 

کاسنی و ارتقای سلامت کلیه ها

می توانید از عصاره ریشه کاسنی بعنوان یک ادرارآور مؤثر در دوران بارداری استفاده کنید. این گیاه سبب دفع ادرار و کمک به از بین بردن سموم کلیه و کَبِد شما می شود. بنابراین کاسنی از جمع شدن آب در بدن( ادم، ورم) در دوران بارداری جلوگیری می کند.

 

خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

فواید استفاده کاسنی در بارداری

 

فواید خوردن عرق کاسنی در ماه آخر بارداری

زردی نوزادان رایج ترین مشكل نوزادان در بدو تولد است و در موردهای شدید ممكن است حتی در نوزادان طبیعی ایجاد اسیب های جدّي مغزی نماید و برای درمان آن از نور درمانی، دارو درمانی، تعویض خون و یا طب سنتی استفاده می شود. یکی از روش های جلوگیری از زردی نوزادان، جلوگیری آن در دوران بارداری است.

 

عرق کاسنی با پاک سازی کبد و دفع مواد زائد و سمومات کبد و نیز تصفیه خون مادر، نقش بسیار مهمی در جهت جلوگیری از ایجاد زردی نوزادان در طول دوران بارداری دارد، همینطور از آنجایی که یکی از راههای زیباتر شدن فرزند، پاکسازی کبد و خون مادر در دوران بارداری است، این خاصیت عرق کاسنی سبب شده خوردن آن مورد توجه مادران باردار قرار گیرد.

 

روش مصرف عرق کاسنی

 

روش مصرف عرق کاسنی

  • مدلهای دستبند طلا سفید
  • کارشناسان به اشخاص توصیه می کنند از خوردن و نوشیدن داروهای گیاهی بدون نظارت پزشک، عدم اگاهی کامل از شرایط بیماری شخص، مسافت رفت و آمد ، نوع کار و مواردی از دست جلوگیری کنند وتنها بعد از مشاوره با پزشک این نسبت به استفاده از این دمنوش ها استفاده کنند.

     

    گفتنی است؛ کارشناسان همینطور توصیه می کنند اشخاص عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی بنوشند و بهترین زمان برای نوشیدن آن صبح ناشتا است.

     

    مضرات عرق کاسنی در بارداری

     

    مضرات عرق کاسنی در بارداری

    برخی خوراکی ها یا گیاهان دارویی میتوانند خطراتی را، هر چند اندک، برای جنین بهمراه داشته باشند، لذا توصیه می شود که مادران باردار و به خصوص بانوانی که سابقه یا خطر سقط جنین ، خونریزی دوران بارداری و مشکلات مشابه دارند؛ مصرف آن ها را به حداقل کاهش دهند و به خصوص در مورد گیاهان دارویی، تنها با مشورت پزشک با تجربه اقدام کنند.

     

    بطور کلی از آن جایی که دوران بارداری، دورانی حساس و مهم به شمار میرود ، مصرف بی اندازه گیاهان دارویی توصیه نمی شود چرا‌که امکان دارد به جنین آسیب وارد کند. مصرف عرق کاسنی در بارداری نیز با وجود خواص دارویی فراوان برای جنین و مادر، به دلیل طبع سرد و نقش آن در افزایش انقباضات رحمی، در صورت زیاده روی ، سبب اسیب به جنین شده، همینطور احتمال زایمان زودرس یا سقط جنین را تقویت می کند. ازدیگر اثرات منفی خوردن عرق کاسنی در بارداری، التهابات پوستی، خارش، ایجاد خستگی، گیجی و مشکلات تنفسی بهمراه کاهش اشتها است.خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

     

    گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

     

     

    تجربه روابط جنسی لذتبخش و ایمن

    لیفت و پروتز سینه توسط پزشک برتر تهران

    ارسال محرمانه محصولات جنسی

    مشاوره قبل از ازدواج خوب در تهران

    تشخیص و درمان اختلالات جنسی

    درمان افسردگی یک بار برای همیشه

    درمان قطعی زگیل تناسلی در چند دقیقه

    درمان قطعی بیماری های مقعد

    مشاوره تلفنی طلاق

    رفع‌دعاوی‌ملکی/کوتاهترین زمان،کمترین هزینه

    رسیدن به اوج لذت جنسی با این محصولات

    درانتخاب همسرآینده‌تان دچارتردید شده‌اید؟

    درخواست مجرب ترین وکلا طلاق توافقی

    از بین بردن لک و تیرگی در عرض چند هفته

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    به محض مشاهده دو خط موازی بر روی بی بی چک موجی از شادی و شعف شما را در برمی گیرد. این احساس خوشبختی با سوالات بسیاری در مورد باید و نبایدهای غذایی در دوران بارداری همراه است. آنچه تا پیش از این با خاطری آسوده مصرف می کردید اکنون باعث برانگیختن شک و تردیدهای فراوانی در شما می شود. این امر به دلیل آن است که مصرف برخی محصولات غذایی که در شرایط عادی ایمن تلقی می شود ممکن است در دوران بارداری با اثرات سوئی بر سلامت مادر و جنین همراه باشد. در ادامه متن به بررسی ایمن بودن عرق کاسنی در بارداری و فوائد و مضرات مصرف آن پرداخته می شود.

    کاسنی یک گیاه دارویی با گل هایی به رنگ آبی روشن است. نوع دیگری از کاسنی که دارای گل های زرد است به گل قاصدک شهرت دارد. این گیاه در زبان انگلیسی با نام هایsailor’s succor و wild succor نیز شناخته می شود. برگ های تازه این گیاه را می توان در تهیه انواع سالاد به کار برد و ریشه برشته و پودر شده آن معمولا به عنوان جایگزین قهوه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین گل و ریشه گیاه کاسنی به دلیل دارا بودن ارزش تغذیه ای بالا دارای خواص درمانی بسیار زیادی بوده و در درمان امراض متعدد کاربرد فراوانی دارد. با کمک فرآیند تقطیر می توان عرق کاسنی را از این گیاه تهیه کرد.

    فوائد کلی عرق کاسنی برای بدن

    بهبود عملکرد قلب و عروق: مصرف متعادل عرق کاسنی میزان کلسترول بد خون که از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی و سکته های مغزی به شمار می رود را در بدن کاهش می دهد.خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

    پیشگیری از سرطان: حاصل مطالعات صورت گرفته توسط محققان نشان داده است که مصرف عرق کاسنی می تواند احتمال رشد تومورهای سرطانی را در بدن کاهش داده و در نتیجه از ابتلا به انواع سرطان ها پیشگیری کند.

    کاهش وزن بدن: کاسنی منبع بسیار خوبی از فیبرهای محلول در آب موسوم به الیگوفروکتوز و اینولین است که در کمک به کاهش وزن بدن بسیار موثر است.

    کاهش اضطراب و استرس: مصرف کاسنی به دلیل دارا بودن خواص آرام بخش در تسکین تنش های عصبی و کاهش اضطراب های روزمره بسیار موثر است. این ویژگی سبب می شود که با مصرف این گیاه مفید احتمال ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی، عدم تعادل هورمونی، اختلالات خواب و پیری زودرس در مادران کاهش یاید. از آنجایی که کاسنی فاقد کافئین می باشد می توانید آن را بدون نگرانی در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید. همچنین براساس مطالعات انجام شده مصرف کاسنی باعث کاهش سطح استرس بدن می شود.

    کاهش التهاب بدن: مصرف دمنوش کاسنی که بهترین جایگزین بدون کافئین برای قهوه محسوب می شود قابلیت ارتجاع و شکل پذیری گلبول های قرمز خون را به طرز قابل توجهی بهبود می بخشد. این امر نیز به نوبه خود می تواند التهاب که از مهمترین عوامل ابتلا به بیماری های مزمن به شمار می رود را در بدن کاهش دهد. همچنین مصرف این گیاه مفید در تسکین درد، رفع سفتی مفاصل و کاهش علائم آرتریت نیز بسیار موثر است.

    محافظت از کبد: عرق کاسنی سرشار از مواد آنتی اکسیدان است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به پاکسازی کبد از سموم و مواد زائد کمک می کند.

    پیشگیری از دیابت: کاسنی منبع خوبی از فیبرهای غذایی است. از این رو مصرف آن می تواند در کنترل سطح قند خون و پیشگیری از دیابت موثر واقع شود.

    حاصل مطالعات صورت گرفته توسط محققان نشان داده است که علی رغم خواص دارویی فراوان عرق کاسنی در بارداری، مصرف مقادیر زیاد این گیاه در بارداری به هیچ وجه مجاز نمی باشد. لذا در صورت نداشتن جایگزین مناسب توصیه می شود که عرق کاسنی در بارداری را به حداقل کاهش دهید. همچنین بهتر است پیش از مصرف هر نوع گیاه دارویی ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. اگرچه عرق کاسنی در بارداری با فوائد بسیاری بر سلامت مادران باردار همراه است ولی با این حال به دلیل بروز عوارض جانبی از جمله تحریک انقباضات رحمی و افزایش خطر سقط جنین توصیه می شود که همواره اعتدال در مصرف را رعایت کنید.

    فوائد مصرف عرق کاسنی در بارداری

    • تامین ویتامین ها و مواد معدنی: کاسنی منبعی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی به شمار می رود. به همین دلیل مصرف این گیاه مفید می تواند نیاز روزافزون مادران باردار به انواع ویتامین ها و ریزمغذی های مهم را در این دوران برطرف کرده و از این طریق باعث کمک به روند رشد و تکامل جنین شود.

    • کاهش استرس: بسیاری از پزشکان به مادران باردار توصیه می کنند که از مصرف کافئین در این دوران خودداری کنند. از آنجایی که کاسنی گیاهی فاقد کافئین است جایگزینی عالی برای کاهش مصرف کافئین در این دوران محسوب می شود. کاسنی می تواند سطح کورتیزول خون را ثابت نگه داشته و به این ترتیب میزان استرس مادران را کاهش دهد. همچنین کاسنی یک آرام بخش طبیعی است که با کاهش سطح اضطراب ذهن را آرام می سازد.

    • پیشگیری از مشکلات گوارشی: مصرف مقادیر متعادل عرق کاسنی در بارداری در کاهش علائم تهوع بارداری، سوزش سردل و سایر مشکلات گوارشی دوران بارداری بسیار موثر است.

    • کاهش یبوست: مصرف روزانه کاسنی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ترکیبات پروبیوتیک اینولین باعث بهبود عملکرد روده ها شده و به این ترتیب مشکل یبوست که از عوارض شایع دوران بارداری به شمار می رود را در مادران باردار کاهش می دهد.

    • تقویت سیستم ایمنی: کاسنی به دلیل دارا بودن خواص آنتی باکتریال به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی در مادران باردار عمل می کند. از این رو مصرف مقادیر متعادل این گیاه مفید در مقابله با باکتری های خطرناک و بیماری زا کمک موثری به بدن می کند.

    • حفظ سلامت کلیه ها: گیاه کاسنی همانند یک دیورتیک طبیعی در بدن عمل می کند. از این رو مصرف روزانه آن موجب افزایش دفعات ادرار و در نتیجه پاکسازی کبد و کلیه ها از سموم و مواد زائد می شود. همچنین مصرف این گیاه در کاهش احتباس آب بدن در دوران بارداری نیز بسیار موثر است.

    مضرات مصرف کاسنی در بارداری

    اگرچه کاسنی دارای خواص مفید بسیار زیادی است ولی با این حال مصرف مقادیر زیاد این گیاه در بارداری مضر بوده و با اثرات نامطلوبی بر سلامت مادر و جنین همراه است. در ادامه به برخی از مهمترین عوارض مصرف زیاد کاسنی در بارداری اشاره می شود:

    • خطر سقط جنین: مصرف مقادیر متعادل کاسنی در بارداری ایمن و بی خطر است ولی با این حال از آنجایی که این گیاه یک قاعده آور طبیعی محسوب می شود مصرف بیش از حد آن می تواند باعث ایجاد سیکل قائدگی و در نتیجه افزایش خطر سقط جنین در مادران باردار شود.

    • تحریک انقباضات رحمی: افراط در مصرف کاسنی می تواند موجب تحریک انقباضات رحمی شود و این در حالی است که انقباضات زودرس رحمی از جمله عوامل خطر سقط جنین در مادران باردار به شمار می رود.

    • عدم تعادل بدن: مصرف روزانه و متعادل کاسنی می تواند مواد مغذی مورد نیاز مادران باردار را در این دوران تامین کند ولی با این حال افراط در مصرف این گیاه مضر بوده و می تواند منجر به بروز اختلالات تعادلی در بدن شود.

    • کاهش وزن: از آنجایی که مصرف کاسنی می تواند منجر به سرکوب اشتها شود بهتر است در دوران بارداری در مقادیر محدود مورد استفاده قرار گیرد زیرا مصرف زیاد آن در این دوران اثرات نامطلوبی از جمله کاهش وزن مادران باردار را به دنبال دارد.

    • بیماری های پوستی: مصرف بیش از حد کاسنی باعث ایجاد مشکلات پوستی از جمله درماتیت تماسی و سایر حساسیت های پوستی در مادران باردار می شود.

    • واکنش های آلرژیک: آن دسته از مادرانی که به گل هایی از جمله گل آفتابگردان، داوودی و گل همیشه بهار حساسیت دارند به دلیل خطر ابتلا به آلرژی بهتر است از مصرف کاسنی در این دوران خودداری کنند. مشکلات مختلفی از جمله کهیر، تورم صورت، خارش شدید و مداوم، تنگی نفس، مشکل در بلع، خس خس سینه، احساس سرگیجه، از دست دادن هوشیاری و پریدگی رنگ از جمله مهمترین علائمی است که می تواند در اثر آلرژی ناشی از مصرف کاسنی در بدن ایجاد شود.

    • مشکلات گوارشی: ریشه گیاه کاسنی حاوی مقادیر بسیار زیادی از انواع فیبرهای محلول در آب می باشد. از این رو افراط در مصرف این گیاه می تواند منجر به بروز مشکلات گوارشی متعددی از جمله تولید گازهای شکمی، نفخ، احساس تهوع، گرفتگی شدید معده، اسهال و تولید صدای غرغر شکم شود.

    عرق کاسنی در بارداری چه زمانی مصرف شود؟

    درمورد این که عرق کاسنی در بارداری چقدر بخوریم و یا عرق کاسنی در بارداری چه موقع بخوریم، پژوهش های علمی صورت نگرفته است اما بهترین حالت این است که در دو ماه آخر بارداری روزانه مقدار بسیار کمی و درحدود نصف فنجان کوچک عرق کاسنی را میل کنید.نگاهی کلی به فوائد و مضرات مصرف عرق کاسنی در بارداری نشان می دهد که در مصرف این گیاه دارویی نیز مانند هر ماده غذایی دیگر باید اصل اعتدال در مصرف را رعایت کرد. همچنین با رعایت توصیه های پزشک خود می توانید از ایجاد هر گونه عوارض احتمالی در این دوران که باعث به خطر افتادن سلامت خود و جنینتان می شود پیشگیری کنید.خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

     

    بیشتر بدانید:

    1- خوردن زعفران در بارداری آیا مجاز است و فوائد زعفران چیست؟

    2- مصرف چه خوراکی هایی در دوران بارداری ممنوع است؟

    3- باید ها و نباید های مصرف مکمل در دوران بارداری!

    4- آیا مصرف عرق کاسنی و رازیانه در دوران بارداری بی خطر است؟

    منبع: beingtheparent

    نویسنده :
    تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

  • عکس شیراز بهشت گمشده
  • وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    این بخش در حال طراحی می باشد

    سلام و ممنون از توجهتون

    برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر
    استفاده کنید

    http://niniban.com/fa/forms/1

    سلام و ممنون از توجهتون

    برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
    زیر استفاده کنیدخوردن عرق بید کاسنی در بارداری

    https://ninisoal.com/

    همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

    http://bit.ly/31AMOqp

    همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

    http://bit.ly/31AMOqp

    همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

    http://bit.ly/31AMOqp

    چه کسانی نباید از عرقیات گیاهی استفاده کنند؟مواردی وجود دارد که توصیه می‌کنیم به هیچ‌ عنوان از عرقیات گیاهی استفاده نکنند. اگر طبع تر دارید و بدن‌تان رطوبت بالایی دارد یا معده مرطوبی داشته و دچار نفخ و ترش کردن هستید، توصیه می‌کنیم از عرقیات استفاده نکنید. از آنجا که عرقیات ادرارآور هستند، اگر کلیه‌تان ضعیف است نیز نباید به‌طور مکرر از عرقیات گیاهی استفاده کنید. گاهی والدین برای اینکه کودکان آرام شده و خواب خوبی داشته باشند ممکن است از عرقیات گیاهی استفاده کنند، این مورد هم جزء مواردی است که باید درباره مصرف بیش از حد آن هشدار داد.باید حتما درباره مصرف عرقیات در افرادی که بدن ضعیف‌تر دارند، افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند، کودکان و نوزادان، افراد سالمند و… با پزشک متخصص مشورت کرد و از مصرف خودسرانه عرقیات گیاهی ، با این توجیه که گیاهی هستند، اجتناب کرد. البته برخی عرقیات مثل گلاب یا بهارنارنج طبع معتدل‌تری دارند و مردم می‌توانند گاهی در غذا یا به‌صورت شربت استفاده کنند. صحبت ما درباره کسانی است که به‌طور افراطی و مکرر در یک روز از این گونه عرقیات گیاهی استفاده می‌کنند که اصلا توصیه نمی‌شود.اگر دارو مصرف می‌کنید باید حتما برای مصرف عرقیات با پزشک خود مشورت کنید. گاهی مصرف عرقیات گیاهی همزمان با داروها، بر خواص داروها تاثیرگذار است. خانم‌های باردار، خصوصا در هفته‌های اول اقدام به بارداری و سه ماهه اول بارداری نباید عرقیات را خودسرانه مصرف کنند. همچنین در سه ماهه آخر خصوصا هفته و روزهای آخر بارداری مصرف عرقیات خطرناک است؛ زیرا عرقیات گیاهی تحریک‌کننده است و امکان سقط جنین را بالا می‌برد.

    چه کسانی از چه عرقیات گیاهی استفاده کنند؟در استفاده از عرقیات گیاهی باید به طبع آن توجه داشته باشید و هماهنگ با طبع و مزاج‌تان باشد. عرقیات متضاد با طبع خود را استفاده کنید؛ اگر طبع گرم دارید، می‌توانید از عرقیات با طبع سرد استفاده کنید مثل عرق کاسنی، عرق شاه‌تره، عرق کاهو و… اگر طبع سرد دارید، می‌توانید از عرقیات گرم مثل عرق دارچین، عرق زنجبیل، عرق نعنا و عرق پونه استفاده کنید.

     طریقه مصرف عرق کاسنیکارشناسان به افراد توصیه می کنند از خوردن و نوشیدن داروهای گیاهی بدون نظارت پزشک، عدم آگاهی کامل از وضعیت بیماری فرد، مسافت رفت و آمد، نوع کار و مواردی از دست خودداری کنند وتنها پس از مشاوره با پزشک این نسبت به استفاده از این دمنوش ها استفاده کنند.گفتنی است، کارشناسان همچنین توصیه می کنند افراد عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی بنوشند و بهترین زمان برای نوشیدن آن صبح ناشتا است.


    موارد بیشتر

    کاسنی گیاهی است که فواید سلامتی زیادی دارد اما، همانطور که می‌دانید هر ماده غذایی سالمی نیز می‌تواند منجر به عوارض شوند و تأثیرات نامطلوبی بر بدن شما بگذارد. بنابراین، در این مطلب راجع به مصرف کاسنی در بارداری صحبت می‌کنیم و می‌گوییم که آیا می‌توانید در دوران بارداری با خیال راحت کاسنی مصرف کنید؟ آیا مصرف کاسنی در بارداری مفید است یا مضر؟

    گیاه کاسنی منبع غنی از بتاکاروتن است. قسمت اصلی گیاه کاسنی که مورد استفاده قرار می‌گیرد ریشه است که غالباً برای ساخت دارو و به منظور مکمل به داخل پودر اضافه می‌شود. این گیاه ممکن است برای ارتقای سلامتی دستگاه گوارش (کاهش اشتها و ناراحتی معده) و برای درمان مشکلات روده مانند یبوست و اسهال مفید باشد. کاسنی همچنین ممکن است به عنوان درمانی برای سرطان و بیماری‌های قلبی مورد استفاده قرار گیرد.

    برخی از افراد برای تورم و التهاب ، خمیر برگ کاسنی را مستقیماً بر روی پوست استعمال می‌کنند.

    در غذاها ، برگ‌های کاسنی اغلب مانند کرفس خورده می‌شوند و ریشه‌ها و جوانه‌های برگ جوشانده و خورده می‌شوند. کاسنی به عنوان ادویه پخت و پز نیز برای طعم دادن به غذاها و نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

    کاسنی می‌تواند بو داده شود و به ماده‌ای شبیه به قهوه تبدیل شود که به جای قهوه نیز قابل مصرف است. قهوه کاسنی مزایای سلامتی بسیار زیادی دارد.

    یک پیشنهاد رایگان به کاربران : در صورتی که سوالی دارید، می‌توانید به بخش مشاوره پزشکی آنلاین سایت پزشکی دکتر سوشا مراجعه کرده و سؤالات خود را مطرح نمایید.

    تحقیقات و مطالعات نشان می‌دهد که مصرف زیاد کاسنی در بارداری، بی خطر نیست. اما اگر جایگزینی وجود نداشته باشد، می‌توانید در دوران بارداری با پزشک خود صحبت کنید و مقدار کمی کاسنی مصرف کنید. کاسنی یک محرک قوی در رحم است و می‌تواند باعث انقباضات رحمی در دوران بارداری شود. بنابراین سلامتی شما و همچنین جنین شما را به خطر می‌اندازد. مصرف مقدار زیادی کاسنی می‌تواند باعث قاعدگی در دوران بارداری شود و منجر به سقط جنین شود.

    بنابراین، حتی اگر فواید درمانی زیادی برای شما به همراه داشته باشد، باید از مصرف کاسنی بو داده یا نوشیدن چای یا قهوه کاسنی در دوران بارداری خودداری کنید.

    کاسنی اثرات مستند خاصی دارد که ممکن است بر سلامتی و ایمنی بارداری شما تأثیر بگذارد. توصیه می‌کنیم که از هرگونه استفاده اضافی از کاسنی در دوران بارداری جلوگیری کنید.

    کاسنی می‌تواند مزایای درمانی بسیاری در دوران بارداری برای شما ایجاد کند، این مزایا عبارتند از:

    کاسنی حاوی اینولین (یک پروبیوتیک قوی) است. بنابراین مصرف کاسنی در بارداری به شما کمک می‌کند تا در دوران بارداری با مشکلات گوارشی و روده‌ای مانند سوء هاضمه، یبوست، سوزش معده، رفلاکس و اسیدیته مقابله کنید.

    تحقیقات نشان می‌دهد که عرق کاسنی رشد تومور را به حداقل می‌رساند و از خطر ابتلا به چندین نوع سرطان در دوران بارداری جلوگیری می‌کند. این گیاه حاوی فروکتان است که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد توموری را برای آن فراهم می‌کند. همچنین ، فیتوشیمیایی‌ها و پلی فنول‌های موجود در این گیاه به جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سینه، کمک می‌کنند.

    خواص ضد التهابی کاسنی در به حداقل رساندن درد ناشی از استئوآرتریت در دوران بارداری بسیار کمک کننده است. این گیاه به شما کمک می‌کند تا از درد مفاصل و درد عضلات در دوران بارداری به طور موثر خلاص شوید.

    فیتوشیمیایی ها به عنوان آنتی اکسیدان‌ها عمل می‌کنند و سایر مواد مغذی موجود در گیاه کاسنی، مانع از بروز مشکلات قلبی و کنترل فشار خون می‌شوند.

    کاسنی یک تقویت کننده ایمنی در دوران بارداری است. خواص ضد باکتریایی گیاه در دوران بارداری ، شما را از عفونت‌های باکتریایی محافظت می‌کند. سایر مواد مغذی موجود در این گیاه شما را از ابتلا به بیماری‌های دیگر موصون می‌کند.

    می‌توانید از عصاره ریشه کاسنی به عنوان یک ادرارآور موثر در دوران بارداری استفاده کنید. این گیاه باعث دفع ادرار و کمک به از بین بردن سموم کلیه و کبد شما می‌شود. بنابراین کاسنی از تجمع آب در بدن (ادم، ورم) در دوران بارداری جلوگیری می‌کند.

    شما می‌توانید با کلیک بر روی لینک سلامت زنان به ده‌ها مطلب پزشکی آنلاین سایت سلامتی دکتر سوشا به‌صورت رایگان دسترسی داشته باشید.

    حتی اگر فواید درمانی مصرف کاسنی در دوران بارداری بسیار زیاد باشد، اما مصرف بیش از حد این گیاه باعث می‌شود تا شما دچار عوارض جانبی خاصی شوید. برخی از عوارض جانبی رایج عبارتند از:

    کاسنی گیاه بسیار مفیدی است که مزایای سلامتی بسیاری برای شما دارد. مقدار زیاد مواد مغذی موجود در کاسنی می‌تواند مزایای درمانی بسیاری در دوران بارداری برای شما ایجاد کند. با اینکه کاسنی گیاه مفیدی است اما مصرف آن در دوران بارداری می‌تواند عوارض جانبی جدی برای زنان باردار و جنین داشته باشد و به همین دلیل است که باید در دوران بارداری این گیاه را به مقدار بسیار کمی مصرف کنید.

    مصرف زیاد کاسنی در بارداری مجاز نیست. باید از مصرف مقادیر زیاد عرق کاسنی یا گیاه کاسنی در دوران بارداری خودداری کنید زیرا مصرف زیاد این گیاه موجب بروز عوارض جانبی در شما می‌شود. اگر عادت به مصرف کاسنی دارید و می‌خواهید بارداری ایمن و سالم داشته باشید و باید راجع به مقدار مصرف کاسنی در بارداری با پزشک خود مشورت کنید.

    پزشک شما احتمالاً توصیه می‌کند که در دوران بارداری زیاد کافئین مصرف نکنید زیرا این امر می‌تواند بر سلامتی کودک متولد نشده شما اثرات منفی بگذارد. قهوه کاسنی جایگزین قهوه در دوران بارداری است زیرا حاوی کافئین نیست، اما ممکن است انتخاب قهوه بدون کافئین برای شما مطمئن‌تر باشد.

    زنان باردار در دوران بارداری باید از مصرف هر نوع داروی گیاهی بدون نظارت پزشک، خودداری کنند و تنها پس از مشاوره با پزشک نسبت به استفاده از این دمنوش‌ها اقدام کنند. همچنین کارشناسان توصیه می‌کنند زنان باردار عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی و صبح ناشتا بنوشند.

    از آنجایی که مصرف زیاد کاسنی در ماه‌های اولیه بارداری با خطر سقط جنین همراه است، عرق کاسنی را می‌توانید به میزان خیلی کم در ماه‌های اولیه بارداری استفاده کنید تا از مزایای آن بهره‌مند شوید. البته حتماً قبل از مصرف کاسنی در بارداری با پزشکتان مشورت نمایید. بنابر توصیه پزشکان بهترین زمان مصرف کاسنی در دو هفته آخر بارداری و بهترین زمان برای نوشیدن آن صبح ناشتا است.

    همانطور که گفته شد، نباید کاسنی یا عرق کاسنی را در ماه‌های اول بارداری به میزان زیاد مصرف کنید، حتماً قبل از مصرف این گیاه در دوران بارداری از پزشک خود مشورت بخواهید. می‌توانید در دو هفته آخر بارداری یک استکان عرق کاسنی را هر روز صبح به صورت ناشتا به همراه آب با دمای معمولی مصرف کنید.خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

    ایمن‌ترین زمان برای مصرف عرق کاسنی دو هفته آخر بارداری است.

    مصرف زیاد عرق کاسنی و یا خود کاسنی در بارداری باعث خونریزی می‌شود و ممکن است سقط جنین در ماه‌های اول بارداری را به دنبال داشته باشد. بنابراین حتی با توجه به خواص فراوان کاسنی، بهتر است در دوران بارداری کاسنی، عرق کاسنی و یا چای کاسنی خیلی زیاد مصرف نشود.

    پیشنهاد ویژه: آیا می‌خواهید راجع به سقط کردن بچه با زعفران – سقط جنین با زعفران بیشتر بدانید؟ اگر مایلید،  حتماً روی این مطلب کلیک کرده و این مقاله را از مجله پزشکی دکتر سوشا مطالعه نمایید.

    کاسنی محرک قوی رحم است و می‌تواند باعث انقباضات رحمی در دوران بارداری شود، بنابراین سلامتی شما و همچنین جنین شما را به خطر می‌اندازد. مصرف مقدار زیادی کاسنی می‌تواند باعث سقط جنین شود.

    کاسنی فواید زیادی برای سلامت زنان باردار در دوران بارداری دارد اما از آنجایی که ممکن است مصرف آن با عوارضی مانند سقط جنین همراه باشد، باید راجع به مقدار مصرف این گیاه در دوران بارداری با مشورت پزشک مصرف کنید و از مصرف زیاد کاسنی در دوران بارداری اجتناب نمایید.

    کرونا را شکست می‌دهیم

    ویدیو آموزشی درباره خواص قهوه

    ویدیو آموزشی نقش کبد در بدن انسان

    ویدیو گفتگو با دکتر جعفر اسدالله پور [تغذیه بیماران دیابتی]

  • پروفایل برا محرم دخترونه
  • دانلود رایگان کتاب “راهنمای کامل بارداری هفته به هفته”

    result

    ثبت نام نکرده اید؟ ثبت نام

    result

    اگر قبلا در دکتر سوشا | مرجع تخصصی پزشکی و سلامت عضو شده اید، وارد شوید. ورود

    سلام خانم کارشناس عزیز.عرق کاسنی برای پیشگیری از زردی نوزاد توصیه میشه؟

    من هفته 37 بارداری هستم.

    امروز یه جایی خوندم که برای اینکه بچه زردی نگیره، مادرای باردار یک ماه آخر عرق کاسنی بخورن!

    خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

    میخواستم بدونم چقدر واقعیت داره؟

    سلام مامان جان.

    زردی که در نوزادان ایجاد می شه، دو نوع زردی است: یکی فیزیولوژیک است و دیگری پاتولوژیک.

    زردی نوزاد در بیشتر موارد، درواقع نود در صد موارد فیزیولوژیکه.

    یعنی به سبب نارسایی کبد و عدم تکامل کبد در روزهای اولی پس از تولد به وجود میاد.

    تغذیه مادر در دوران بارداری نمیتونه کنترل کننده و پبشگیری کننده از این اتفاق طبیعی باشه.

    شما میتونی بعد از زایمان با شیردهی منظم زردی بچه رو کاهش بدی یا حتی پیشگیری کنی.

    درکل، با خوردن یا نخوردن مواد غذایی نمی شه از بروز زردی فیزیولوژیک جلوگیری کرد.

    زردی نوزاد یک مسئله مربوط به بعد از تولد هست و شما با تغذیه دوران بارداری نمیتونید پیشگیری کنید.

    یک سری از زردی ها هم از شیر مادر نشات میگیره. در این موارد پزشک تشخیص میده شیر مادر قطع بشه. اون هم به الان ارتباط نداره.

    نگران نباش مامان جان.

    خوردن روزی یک استکان عرق کاسنی در ماه آخر برای جلوگیری از زردی نوزاد ضرری نداره؟

    کنترل زردی نوزاد با عرق کاسنی ممکنه؟ راهکار خاصی هست که باعث بشه بچه زردی نگیره؟

    فواید و مضرات کاسنی در دوران بارداری چه چیزاهاییه؟ میشه در بارداری از عرق کاسنی استفاده کرد؟

    عرق کاسنی لکه بینی در بارداری رو درمان میکنه؟ اگه عرق کاسنی بخورم خون ریزی بند میاد؟

    با تزریق آمپول روگام زردی نمیگیره بچه؟ یکی گفت میگن آمپول روگام بزنی بچه دیگه زردی نمیگیره.

    ممکنه جوش های قرمز در حاملگی از خوردن پرتقال باشه؟

    خوردن کاسنی برای کاهش گرگرفتگی ایرادی نداره؟ یکم بهتر میشم ولی پاهام ضعف میره…

    مصرف زردچوبه باعث زردی نوزاد میشه؟ تو ماه های آخر نباید از زردچوبه استفاده کرد؟

    خوراکی هایی که باعث زیبا شدن نوزاد میشن چین؟ من شنیدم توی ماه هشتم هست که چهره جنین زیبا میشه…

    قرص آهن باعث زردی گرفتن نوزاد میشه؟ من ماه آخر بارداری هستم و شنیدم مصرف آهن یکی از دلایل زردی گرفتن نوزاده

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    مامانا میدونستین پاستیل ارزش غذایی داره ؟

    منم هفته ی ۲۵ هستم‌خیلی دوس دارم‌بخورم اما میترسم اخه سقط مکرر دارم بهتره از دکترتون بپرسین بعد بخورین اینجوری خیالتون راحت میشه

    خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

    خبرگزاری ایسنا:یک متخصص طب سنتی با اشاره به اشکال خون‌رسانی به جنین براثر مصرف برخی از مواد غذایی گفت:” رایج‌ترین آن نان‌های تهیه شده از آرد گندم است. از این‌رو زنان در دوران بارداری از نان‌های غیر گندم (جو) هم استفاده کنند.دکتر مهرداد کریمی با بیان این‌که هضم نان گندم به فرآوری بیشتری نیاز دارد، اظهار کرد:” در طب سنتی برای زنان باردار درباره مصرف برخی از مواد با ویژگی‌های خاص محدودیت‌هایی قائل شده است.”وی غذاهایی با طبیعت گرم و سرد و حتی غذاهای مختل کننده خون‌رسانی به جنین و جفت را برای زنان باردار مناسب ندانست و افزود:” به عنوان مثال استفاده از داروها و گیاهان بسیار سرد نظیر آب زرشک به علت تراتوژن بودن در سه ماهه نخست بارداری توصیه نمی‌شود.”این متخصص طب سنتی همچنین نیلوفر و شقایق را از جمله داروها و گیاهان بسیار سرد برای زنان باردار برشمرد و افزود:” داروی افیونی از گیاهی به نام شقایق به دست می‌آید و جنین مادران معتاد هم غالبا در سه ماهه نخست بارداری براثر استفاده از این ماده به نقص در رشد و سقط جنین دچار می‌شوند.”دکتر کریمی با بیان این‌که عرق کاسنی از جمله گیاهان بسیار سرد نیز آسیب‌رسان به جنین است در ادامه مصرف فراوان عرقیات را در دوران بارداری توصیه نکرد و افزود:” داروهای گرمی نظیر آنغوزه در سه ماهه نخست و دوم بارداری سبب انقباضات شدید عضلات رحم و در نتیجه سقط جنین و یا زایمان زودرس می‌شود.”وی با بیان این‌که داروی آنغوزه به لحاظ درجه گرمی در حد چهار و در منتهی الیه گرمی قرار دارد، گفت:” مصرف این داروی گرم سبب آسیب در جنین می‌شود.”این متخصص طب سنتی با تاکید بر ضرورت استفاده از داروها و گیاهان سرد و گرم در دوران بارداری فقط با توصیه و نظارت پزشک طب سنتی گفت:” به عنوان مثال اگرچه خوردن کندور افزایش ضریب هوش جنین را در پی دارد، اما متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف آن می‌تواند سبب انقباضات عضلانی رحم و بروز آسیب‌های احتمالی شود.(نظیر آسیب به کلیه مادران باردار)”دکتر کریمی مصرف زعفران حتی در مقادیر کم را عاملی برای بروز سقط جنین در افراد مستعد برشمرد. 

    منم از ماه 6 در حد دوقاشق خوردم و هیچی نشد شکر خداوند بچم ناز و مامانیه

    من از ماه ۶شبی ی لیوان با اب خوردم .یا کلا نصف لیوان بدون اب…

    خداروشکر بچه ک زود رس نشد هیچ اخر سزارینم کردن…ب این چیزا نیس از خدا بخواین ک زود رس نشه زایمان …

    الهی منم ب موقعه زایمان منم بچه دومی رو…

    اولی ک ندارمش😔😔😔😔😔

    يعني چيز ديگه نخوردي واسه سفيدي؟

    فقط كاسني خوردي كه سفيد شد؟

    از كي و چه اندازه خوردين؟

    بچه ها حتما بايد با اب قاطي شه؟

    يا همينجوري هم ميشه خورد

    میگن بایدازماه۹روزی یک فنجون بخوری من هفته۳۹ام تازه چندروزی میشه شروع به خوردن کردم

    چه وقتی بهتره بخوریم؟

    من که شنیدم خیلی خوبه

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    چرا  خجالت  میکشی؟؟؟…!!!!

    وقتی میتونی بدونه  اینکه پزشک رو ببینی  ازش مشاوره بگیری

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید
    خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    کاسنی نام گیاهی با گل های آبی و ارغوانی است که در مناطق کوهستانی و… به صورت پراکنده می روید . عرق کاسنی از گیاه کاسنی بدست می آید ، عرق و عصاره این گیاه قابل دسترس تر از خود گیاه است و حاوی روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، آهن اسید فولیک و ویتامین های 6B ،C ،E و K می باشد . عرق کاسنی، یکی از معدود عرقیات گیاهی است که هرچقدر مزه ی تلخ تری داشته باشد، مفید تر است. عرق کاسنی فواید زیادی دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها مفید است که این بخش از سلامت نمناک به آنها پرداخته است.

    طبع عرق کاسنی سرد است و برای از بین بردن حرارت بدن و احساس سستی و ضعف و رنگ پریدگی و درمان مشکلات کبد بسیار موثراست. اما اگر شما نیز طبع سردی دارید در استفاده از عرق کاسنی احتیاط کنید.

    بهترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی صبح ناشتا قبل از صبحانه است . عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی و به صورت ناشتا بنوشید تا سبب افزایش دریافت مواد مغذی از گیاه کاسنی شود.

    بسیاری از کودکان در بدو تولد به زردی مبتلا می شوند . برای جلوگیری از زردی نوزادان ، بهتر است مادر باردار در طول دوران بارداری خود عرق کاسنی بنوشد زیرا این عرق با پاک سازی کبد و دفع مواد زائد و سمومات کبد و تصفیه خون ، نقش زیادی در جلوگیری از زردی نوزادان در طول دوران بارداری دارد.خوردن عرق بید کاسنی در بارداری

    ** این مورد تنها جنبه ی آگاهی دارد و مثل همیشه در بخش سلامت نمناک خاطرنشان می کنیم که هیچ خوراکی و ماده غذایی به هر شکل بدون مشورت با پزشک در دوران بارداری نباید مصرف شود .**

    یکی از راه های زیبا شدن فرزند، پاک سازی کبد و خون مادر در دوران بارداری است. مصرف عرق کاسنی در طول دوران بارداری کبد را پاک سازی و خون را تصفیه می کند و به همین دلیل تاثیر فوق العاده ای بر روی زیبایی جنین دارد.

    مصرف عرق کاسنی نقش موثری در کاهش و کنترل فشار خون بارداری دارد . خانم هایی که به فشارخون در بارداری مبتلا هستند می توانند با مصرف عرق کاسنی ، خون و کبد خود را از سمومات پاکسازی نموده فشار خون بارداری را کاهش دهند.

    عرق کاسنی ادرار آور بوده و با تقویت مثانه و کلیه ها و با پاکسازی بدن و کلیه و مثانه سبب جلوگیری و درمان عفونت ادراری در دوران بارداری می شود.

     

    بسیاری از جوش های صورت ناشی از گرمی و حرارت و یا کثیف شدن خون است . مصرف عرق کاسنی با تصفیه کبد و به دلیل سردی جوش های پوستی ناشی از گرمای بدن را درمان می کند. این عرق سرشار از ویتامین ث است که در حفظ سلامتی پوست تاثیرگذار است. این عرق تقویت کننده کبد بوده و مصرف منظم آن سبب درخشان و شفاف شدن رنگ پوستمی شود. همچنین عرق کاسنی بیماری های پوستی مانند اگزما را نیز درمان می کند.

    برای درمان جوش با عرق کاسنی، عرق کاسنی و شاه تره را با هم مخلوط کرده (نسبت دو به یک) و روزی سه لیوان قبل از هر وعده غذایی از این مخلوط بنوشید.

    مصرف عرق کاسنی میل جنسی مردان را افزایش می دهد. در پاسخ به سوال کاربری از نمناک در خصوص خواص عرق کاسنی برای مردان باید بگوییم که مصرف عرق کاسنی در مردان, موجب تنظیم هورمون ها ،کروکوزوم ها و افزایش حجم اسپرم می شود و تاثیر به سزایی در باروری دارد.

    خاصیت چربی سوزی عرق کاسنی موجب کاهش چربی دور شکم می شود. برای کاهش وزن و دفع چربی های شکم ، سرکه انجبین ،سرکه سیب،یک قاشق عسل طبیعی و عرق کاسنی را به همراه کاهو به صورت روزانه مصرف کنید.

    برای بهبود سردرد بهتر است عرق کاسنی مصرف نمایید.

    از خواص عرق کاسنی دفع سموم و سنگ از کلیه و مثانه است زیرا عرق کاسنی خاصیت ادرار آوری دارد.

    بر اساس گفته کارشناس داروهای گیاهی، عصاره و عرق کاسنی در تصفیه خون و بهبود جریان خون رسانی موثر می باشد.

    مصرف عرق کاسنی سبب چربی زدایی و دفع صفرا شده و با نوسازی سلول های کبدی ، کبد را پاکسازی و امراض آن را درمان می کند و همچنین زردی را رفع می کند.

    مصرف عرق کاسنی رشد تومورهای سرطانی را متوقف می کند و به تومورها اجازه رشد نمی دهد. همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است و پلی فنول های موجود در آن از انواع مختلف سرطان ها از جمله سرطان سینه و سرطان روده جلوگیری می کند.

     

    عرق کاسنی خواص ضدالتهابی دارد و موجب کاهش دردهای مفصلی و استخوانی می شود. افرادی که به بیماری آرتروز دچار هستند می توانند با مصرف عرق کاسنی از شدت دردهای مفصلی و استخوانی خود بکاهند.

    مصرف طولانی مدت عرق کاسنی سبب تخریب عروق شبکیه می شود.

    مصرف بلند مدت عرق کاسنی سبب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا می شود.

    مصرف عرق کاسنی موجب انقباض عضلات رحمی می شود بنابراین مصرف این عرق در بارداری احتمال زایمان زودرس را افزایش می دهد.

     

    خوردن عرق بید کاسنی در بارداری
    خوردن عرق بید کاسنی در بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *