خواص کمپوت آناناس براي کودکان

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

 

 

مشکل اصلی کمپوت‌ها میزان قند افزوده است. کمپوت‌های صنعتی قند زیادی دارند.

بدون شک شما هم بارها و بارها شنیده‌اید که متخصصان توصیه می‌کنند روزانه بین 5 تا 7 واحد میوه و سبزیجات میل کنید. اما به نظر می‌رسد مصرف این میزان میوه‌ی تازه کمی سخت باشد. به خاطر این که برخی از مردم با گوارش میوه‌ی تازه کمی مشکل دارند.سۆال اینجاست که آیا می‌توان گاهی وقت‌ها کمپوت را جایگزین میوه‌ی تازه کرد؟ آیا کمپوت‌ها هم برای سلامتی مفیدند؟ آیا کمپوت‌ها ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند؟ برای رسیدن به جواب این سۆالات مطالعه‌ی این مطلب کوتاه را از دست ندهید.کمپوت همان میوه‌ی پخته شده است. معمولاً بچه ها کمپوت را بهتر از میوه‌ی خام تازه می‌خورند. باید بدانید که کمپوت‌ها هم حاوی ویتامین هستند و اصلاً نمی‌توان آن‌ها را فاقد ویتامین و مواد مغذی دانست.حتماً می‌دانید که ویتامین C در اثر حرارت از بین می‌رود. اما باید بدانید که تولید کنندگان این محصولات غذایی برای جبران ویتامین C از دست رفته اسید اسکوربیک به کمپوت‌ها اضافه می‌کنند. برای همین هم کمپوت‌های صنعتی معمولاً به اندازه‌ی میوه‌های تازه ویتامین C دارند.پیش سازهای ویتامین A نیز در کمپوت وجود دارند. در بین این پیش‌سازها می‌توان به کاروتنوئیدها اشاره کرد. این ترکیبات در میوه های نارنجی یا ق مانند زردآلو، گریپ‌فروت، هلو و غیره وجود دارد.در مورد فیبرها هم باید بگوییم که حرارت بالا باعث می‌شود این ترکیبات مغذی بیشتر جذب بدن شوند. برای همین افرادی که سیستم گوارش حساسی دارند کمپوت را بهتر از میوه‌ی تازه تحمل کرده و راحت‌تر از فیبرهای آن‌ها استفاده می‌کنند.همچنین باید بدانید که پیش سازهای ویتامین A نیز در کمپوت وجود دارند. در بین این پیش‌سازها می‌توان به کاروتنوئیدها اشاره کرد. این ترکیبات در میوه های نارنجی یا ق مانند زردآلو، گریپ‌فروت، هلو و غیره وجود دارد. کاروتنوئیدها خدمت زیادی به سلامتی ما می‌کنند. این ترکیبات به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی از ابتلا به سرطان پیشگیری کرده و پیری را به تعویق می‌اندازد.مشکل اصلی کمپوت‌ها میزان قند افزوده است. کمپوت‌های صنعتی قند زیادی دارند. بهتر است کمپوت‌هایی انتخاب کنید که روی آن‌ها عبارت «بدون قند افزوده» نوشته شده باشد. در این صورت میزان قند آن‌ها برابر با میوه‌ی طبیعی می‌باشد.اگر نمی‌توانید به هر دلیلی میوه‌ی تازه بخورید خودتان را هم از مصرف کمپوت به بهانه‌ی این که ویتامین ندارد محروم نکنید. می‌توانید از کمپوت به عنوان دسر استفاده کرده و از خواص آن استفاده کنید.منبع: plurielle – tebyan.net


اينم از فوايد و خواص آناناس: (برگرفته از سايت حكيم مهر) – آناناس به علت داشتن كلسيم و منيزيم به رشد و ساخت استخوان‌هاي سالم و استحكام استخوان‌ها كمك مي‌كند. 2- به علت داشتن فيبر و آب زياد آناناس براي بهبود يبوست و جلوگيري از سرطان روده بزرگ بسيار مفيد است. 3- آناناس حاوي ويتامين ث فراوان است. خوردن 100 گرم از اين ميوه مي‌‌تواند 25 درصد از نياز بزرگسالان را به ويتامين C تامين كند. 4-آناناس داراي دو تركيب به نام‌‌هاي كلروژنيك اسيد و پكوماريك اسيد است كه از تركيبات آمين‌ها و نيتروكسيدها بوده و در معده از تشكيل نيتروزامين‌ كه يك عامل سرطان‌‌زاست، جلوگيري مي‌كند. البته فراموش نكنيد آناناس اگر نارس باشد براي كساني كه زخم معده دارند مناسب نيست، زيرا اسيد فراواني داشته و اين اسيد مي‌تواند موجب تشديد زخم شود. 5- ويتامينC موجود در آناناس نوعي آنتي‌اكسيدان قابل حل در آب است كه مي‌تواند از بدن در مقابل راديكال‌هاي آزاد كه سلول‌هاي طبيعي را از بين مي‌برند، محافظت كند. 6- آناناس يك منبع عالي براي ماده معدني منگنز است، كه ماده‌اي بسيار عالي براي توليد انرژي و مقابله در برابر آنتي‌اكسيدان‌ها مي‌باشد. 7- آناناس به علت داشتن ويتامين ث و ويتامين آ، ‌باعث بهبود عملكرد چشم مي‌شود همچنين موجب پيشگيري ازكاهش بينايي در افراد بزرگسال مي‌شود. 8-آناناس به علت داشتن ويتامين ث مقاومت بدن در مقابل عفونت را بالا مي‌برد. به همين دليل ميوه مناسبي براي پيشگيري از سرماخوردگي محسوب مي‌شود. پس هنگام سرماخوردگي خواص آناناس را فراموش نكنيد – بروملين موجود در آناناس باعث كاهش شديد سرفه يا توقف سرفه‌هاي شديد مي‌شود اين هم دليل ديگري است تا هنگام سرماخوردگي آناناس بخوريد. 10- بروملين موجود در آناناس علاوه بر كاهش سرفه بعنوان ضد‌آماس پس ازاعمال جراحي دندان، جراحي زنان، جراحي عمومي، براي درمان كوفتگي‌ها، خونمردگي‌ها و زخم‌هاي بعد از تصادفات و آبسه‌ها نيز بكارمي رود.

دوره مقدماتی php


نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک ایران در این باره گفت: از آنجا که محصولات کنسرو شده دارای مواد نگهدارنده هستند و در ترکیبات آنها از مواد افزودنی استفاده شده است نمی‌توانند خواص میوه‌های تازه را دارا باشند. همچنین آناناس دارای بسیاری مواد غذایی مناسب از جمله ویتامین C است که با مدت زمان طولانی طی شده از تهیه آن و حرارت ناشی از پخت آن، این مواد از بین می‌روند.

دکتر کلانترهرندی در ادامه گفت: همچنین از آنجا که شرایط تولید کمپوت برای ما مجهول است و نمی‌دانیم از چه نوع حرارت یا اشعه‌ای برای تهیه آن استفاده شده است، بنابراین ماده مناسبی برای استفاده پس از عمل نخواهد بود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به سرطان‌زا بودن مواد نگهدارنده و عدم استفاده از غذای آماده و کنسروی تا حد امکان، جهت جلوگیری از مصرف این مواد توصیه کرد: بنابراین آن چه که از زمان تولید آن مدت زمان زیادی سپری ‌شود، در سلامت آن جای سئوال خواهد بود لذا تمام افراد به ویژه افرادی که اعمال جراحی از جمله زیبایی مثل جراحی بینی را انجام داده‌اند بهتر است از میوه‌های تازه و آب سالم استفاده كنند.

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخت لونگان x بخوانید...