خواص عرق نعناع در دوران بارداری

دوره مقدماتی php
خواص عرق نعناع در دوران بارداری
خواص عرق نعناع در دوران بارداری

از گذشته برای درمان مشکلات گوارشی، خوردن عرقیجاتی مثل عرق نعنا سفارش شده است. نعناع گیاهی خوشبو کننده است که مصارف زیادی در آشپزی دارد. بسیاری از مردم به شکل تازه و یا خشک از آن استفاده می کنند. از نظر طب سنتی، گیاه نعناع دارای طبع گرم و خشک است. استفاده از عرق نعنا برای بسیاری از مشکلات گوارشی از جمله درد معده، سوء هاضمه و سندرم روده تحریک پذیر توصیه می شود. اما آیا خوردن عرق نعنا در بارداری برای جنین مشکلی ایجاد نمی کند؟ به عبارتی آیا خوردن عرق نعنا در بارداری مجاز است؟ با ما باشید تا همه چیز را درمورد خوردن عرق نعنا در بارداری برایتان شرح دهیم.

 همچنین گیاه نعنا باعث افزایش کارایی سیستم ایمنی و تسکین دهنده علائم سرماخوردگی است. مشکلات گوارشی یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری به شمار می‌رود و بسیاری از مادران با ترش کردن و ریفلاکس معده دست به گریبانند و با این سوال مواجه اند که آیا می توانند در دوران بارداری از عرق نعنا استفاده کنند.

آیا خوردن عرق نعنا در بارداری ضرر دارد؟

جواب این سوال بستگی به وضعیت مادر باردار دارد. محققان معتقدند اگر نعنا و مشتقات آن به میزان کمی مصرف شود، اثر خوبی در کاهش مشکلات گوارشی دوران بارداری دارد. چای نعنا جایگزینی برای مصرف نوشیدنی های کافئین‌دار مثل چای و قهوه است. در زمان بارداری مصرف مواد کافئین‌دار توصیه نمی شود. چرا که خوردن زیاد قهوه و چایی که دارای کافئین هستند، شانس تولد نوزاد با وزن کم را افزایش می دهند. نعنا گیاهی است که به علت داشتن مقدار زیادی متانول، باعث کارکرد بهتر عضلات معده می شود. ولی این اثر شل کنندگی می تواند روی عضلات رحم نیز تاثیر بگذارد و باعث شل شدن رحم و افزایش خطر سقط شود. توجه داشته باشید در خانم‌هایی که سابقه سقط دارند، مصرف عرق نعنا توصیه نمی شود.

خواص عرق نعناع در دوران بارداری

دوره مقدماتی php

در طب سنتی، نعنا جز گیاهانی است که مصرف آن باعث تنظیم و تعادل هورمون های زنانه می شود و قاعده آور است. یعنی در کسانی که مشکلات قاعدگی دارند، باعث خونریزی می شود. پس اگر شما با خطر خونریزی در دوران بارداری مواجه هستید، مصرف عرق نعنا و مشتقات نعنا را فراموش کنید.

خوردن عرق نعنا در بارداری سبب کاهش فشار خون می شود

از دیگر خواص عرق نعناع، کاهش فشارخون و حرارت بدن است. نوشیدن عرق نعنا به این دلیل که خاصیت ضد التهابی دارد، باعث آرامش و کاهش استرس می شود. به همین دلیل متخصصان طب سنتی، آن برای کسانی که مبتلا به میگرن و سردرد هستند، تجویز می کنند. ولی این گیاه خوشبو و مشتقات آن در دوران بارداری، می تواند عوارضی برای مادر ایجاد کند.

آیا خوردن عرق نعنا در بارداری عوارضی دارد؟

به طور کلی مصرف زیاد این ماده در کسانی که مستعد آلرژی هستند یا فشار خون پایین دارند ممکن است آزار دهنده باشد. مصرف زیاد عرق نعنا و چای نعنا می تواند عوارضی مثل کاهش ضربان قلب، گیجی، لرزش ناگهانی و درد ماهیچه ایجاد کند.

پژوهشگران دریافته اند که مصرف عرق نعنا برای کاهش درد، نسبت به آسپرین عوارض کمتری دارد. این ماده معطر می تواند باعث کاهش استرس مادر در دوران بارداری شود، چون خاصیت آرامبخشی دارد. تمام مشتقات نعنا، اعم از چای نعنا، عرق نعنا و یا قرص نعنا، درصورتیکه مشکل خاصی در دروان بارداری نداشته باشید، می تواند باعث بهبود عملکرد گوارشی تان شود. همچنین این ماده به عنوان یک آنتی اسپسموتیک و یا شل کننده در کاهش تهوع و استفراغ دوران بارداری نقش دارد. همچنین مصرف آن در کاهش بهبود ویار صبحگاهی هم موثر است.

بهتر است قبل از خوردن عرق نعنا در باداری به این نکات توجه کنید:

با توجه به عوارض مصرف عرق نعنا و مشتقات نعنا در دوران بارداری بهتر است قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید. اگر داروی خاصی مصرف می کنید، پزشک بررسی می کند که خوردن عرق نعنا با داروی شما تداخل ایجاد می کند یا خیر. چون مصرف نعنا و مشتقات آن می تواند در اثرگذاری برخی از داروها تداخل ایجاد کند.

– اگر مشکلی برای مصرف عرق نعنا در بارداری ندارید، بازهم توصیه می شود که میزان مصرفتان متعادل باشد. اگر چای نعناع استفاده می کنید، استفاده از یک قاشق غذاخوری برگ نعنا کافی است و بیشتر از دو یا سه لیوان در روز نباید استفاده شود.

– افرادی که به گیاه نعنا حساسیت دارند و با مصرف آن دچار علائم آلرژی می شوند، نمی توانند عرق نعنا و یا هر ماده غذایی ای که از نعنا تهیه شده و حاوی آن است مصرف کنند.

– اگر برای کاهش مشکلات گوارشی مجاز به خوردن عرق نعنا در بارداری هستید، به خاطر داشته باشید که میزان مصرف آن نباید هربار بیشتر از نیم استکان باشد.

 

بیشتر بدانید:

1- 4 روش کاهش حالت تهوع در دوران بارداری

2- آیا مصرف عرق نعنا برای درد و سفت شدن معده در بارداری مفید است؟

3- درمان اسهال در بارداری ،درمان گیاهی و خانگی اسهال در بارداری

4- خوردن نعنا در بارداری،مزایا و معایب خوردن نعنا در بارداری

نویسنده :
تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

خواص عرق نعناع در دوران بارداری

این بخش در حال طراحی می باشد

سلام و ممنون از توجهتون

برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر استفاده کنید

http://moshavere.niniban.com/

همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

http://bit.ly/31AMOqp

دوران بارداری یکی از مهم ترین دوران زندگی مادر و جنین است بنابراین مادر باردار باید از خود و کودکی که در بطن دارد، مراقبت نماید زیرا کوچکترین بی احتیاطی موجب آسیب به جنین شده و عواقب جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

بسیاری از پزشکان توصیه می کنند خانم های باردار در این دوران ، دور داروهای شیمیایی را خط بکشند به همین دلیل ممکن است این خانم ها برای کاهش درد خود سراغ داروهای گیاهی بروند و فکر کنند این داروها هیچ گونه عواقبی برای آنها در پی ندارند اما گیاهان دارویی بسیار قوی در طب سنتی وجود دارد که به مثابه سم عمل کرده و حتی می تواند موجب سقط جنین در زنان باردار شود و در مقابل نیز عرقیاتی در طب سنتی وجود دارد که می تواند به تکامل جنین کمک کند.

بنابراین در این دوران به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کنید زیرا همه داروهای گیاهی کاملاً بی خطر نیستند. در این بخش از نکات و تغذیه دوران بارداری در نمناک عرقیاتی که مادر باردار بهتر است مصرف نکند و عرقیاتی که با مشورت متخصص می تواند مصرف نماید را آورده ایم.

عرق زیره

خواص عرق نعناع در دوران بارداری

زیره ضدچاقی، ضدنفخ، بادشکن، تقویت اعصاب، کاهش چربی خون و… است اما مصرف آن برای همه خانم ها مخصوصا خانم های باردار توصیه نمی شود زیرا مصرف عرق زیره در ماه های آخر بارداری ، احتمال ابتلای زردی در نوزاد را بالا می برد و پوست نوزاد را تیره می کند. 

عرق گیاهی سنبل الطیب

مصرف عرق سنبل الطیب در دوران بارداری توصیه نمی شود زیرا برای کلیه ها مضر است اما مصرف اندک این عرق مشکلی ایجاد نمی کند. 

عرق گیاهی رازیانه

مصرف عرق رازیانه به علت تقویت هورمون های زنانه در دوران بارداری توصیه نمی شود زیرا از نظر هورمونی روی جنین چه دختر و چه پسر اثرات سوء می گذارد.

عرق گیاهی شیرین بیان

عرق شیرین بیان به علت بالا بردن فشار خون افراد برای خانم های بارداری که به فشار خون مبتلا هستند، توصیه نمی شود.

عرق گیاهی نعناع 

یکی از مشکلاتی که برخی خانم های باردار به آن مبتلا هستند ، ریفلاکس یا ترش کردن معده است. این خانم ها ممکن است برای رفع این حالات خود ، عرق نعناع مصرف کنند اما مصرف این عرق به دلیل افزایش یبوست ، ابتلا به ریفلاکس و ترش کردن معده توصیه نمی شود پس بهتر است این دسته از خانم ها برای درمان نفخ شکم به سمت عرق نعناع نروند. و به جای آن از عرق زنیان استفاده کنند.

برای درمان میگرن در دوران بارداری و رفع کسالت و خستگی می توانید از این عرق استفاده کنید به این صورت که آن را روی حوله یا کلاه نخی بریزید و روی سرتان بگذارید. گذاشتن برگ تازه نعناع روی دندان خراب برای تسکین دردهای دندانی مفید است.

چای سبز

خانم های بارداری که دچار کم خونی هستند و فشار پایینی دارند بهتر است در بارداری دمکرده چای سبز مصرف نکنند زیرا فشار را پایین می آورد و باعث کاهش قند، کلسترول و چربی می شود.

دم کرده گل گاوزبان

مصرف دم کرده گل گاوزبان در بارداری خطر سقط جنین را به همراه دارد بنابراین توصیه می شود در دوران بارداری گل گاوزبان مصرف نشود.

نکته مهم :

زنان باردار در سه ماهه اول بارداری به هیچ وجه نباید ، زعفران و زرشک استفاده کنند زیرا خطرات جبران ناپذیری دارد و سقط جنین یا زایمان زودرس را به دنبال دارد.

مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز در دوران بارداری به خصوص 3 ماهه اول جایز نیست زیرا باعث سقط جنین می شود.

زنان باردار باید از خوردن گیاهانی مانند پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی و مینا پرهیز کنند.

مصرف کرفس در بارداری سبب افزایش ناراحتی های عصبی، مخصوصاً حملات شبه صرع در جنین می گردد.

خانم های باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کننده جنین است.

زنان باردار بهتر است از خوردن گیاه بولاغ اوتی خودداری نمایند چون ممکن است باعث سقط جنین شود.

عرق گیاهی بهار نارنج

برخی از مادران باردار در این دوران دچار سردرد های میگرنی می شوند اما نمی توانند داروهای شیمیایی مصرف کنند به همین دلیل برای کاهش این سردرد ها بهتر است آنها عرق بهار نارنج را جایگزین داروهای مسکن شیمیایی نمایند.

خواص عرق نعناع در دوران بارداری

مصرف یک سوم لیوان عرق بهارنارنج همراه با عسل برای درمان حمله عصبی یا همان میگرن شدید مفید است. نوشیدن یک سوم لیوان عرق بهارنارنج قبل از شام برای رفع بی خوابی میسر است.

عرق گیاهی بادرنجبویه

برخی از خانم ها در بارداری ویارهای شدید دارند و به علت تهوع قادر به خوردن هر مواد غذایی نیستند. خوردن عرق بادرنجبویه همراه آب انار طبیعی و کمی عرق نعناع برای این دسته از مادران باردار مفید و موثر است. همچنین مصرف این عرق برای رفع کسالت و کرختی دوران بارداری مفید می باشد.

در بخش سلامت نمناک و در مطلب خواص بادرنجوبه گفتیم که مصرف عرق گیاهی بادرنجبویه افسردگی را در خانم های باردار یا شیرده کاهش می دهد.

استفاده از داروی ضدافسردگی در خانم های شیرده سبب کم شدن شیرآنها می شود بنابراین بهتر است این خانم ها با مشورت با پزشک عرق بادرنجبویه و بهارنارنج را جایگزین داروهای ضدافسردگی نمایند.

عرق گیاهی خارخاسک

عرق خارخاسک جزء عرق های گیاهی است که برای خانم های باردار مفید است. این عرق باعث تصفیه شدن خون شده و برای خانم هایی که در بارداری بعداز خوردن غذاهای گرم مزاج ، دچار کهیر می شوند یا پوست شان دچار خارش می شود، مفید است.

سنگ کلیه، سنگ مثانه ، سنگ کیسه صفرا از معضلاتی هستند که به دلیل افزایش هورمون های بارداری ترشح شده از جفت سراغ خانم های باردار می آیند . مصرف عرق خارخاسک می تواند این سنگ ها را دفع کند.

عرق خارخاسک خلط آور بوده و موجب بهبود سرفه های خشک و آزاردهنده می شود بنابراین مصرف یک استکان تا سه استکان از این عرق در روز برای درمان سرماخوردگی در دوران بارداری مفید است. عرق ساخته شده باید 20 درجه باشد (یعنی 20کیلو گیاه در یک مترمکعب آب تقطیر می شود).

عرق گیاهی اسطوخودوس

  • دوره درمان تبخال واژن
  • هر خانم بارداری ممکن است در این دوران دچار استرس و اضطراب گردد، مصرف عرق اسطوخودوس سبب دور شدن استرس از مادر و آرامش اعصاب او می شود. این عرق برای کاهش تب برای خانم های بارداری که سرماخورده اند بسیار مفید است. مصرف عرق اسطوخودوس سبب جلوگیری از گرفتگی عضلات که به دلیل کمبود کلسیم می شود ، شده و گرفتگی عضلانی را باز می کند.

    عرق شنبلیله

    3تا 6درصد زنان باردار در دوران بارداری ، قند خونشان افزایش یافته و دچار دیابت بارداری به خصوص در سه ماهه دوم بارداری می شوند که این بیماری معمولا بعد از تولد نوزاد برطرف می شود. عرق شنبلیله قندخون را کاهش می دهد و برای کاهش قند خون در این خانم ها مفید است.

    عرق بیدمشک

    مصرف عرق بیدمشک موجب افزایش اشتها در بارداری می شود و برای رفع کم اشتهایی مفید است. در این دوران باید کم اشتهایی رفع شود زیرا جنین نیاز به تغذیه کافی دارد. این عرق برای کاهش تپش قلب در دوران بارداری مفید است.

    عرق گیاهی خارشتر

    عرق خارشتر مانند یک مکمل در کنار عرق خارخاسک، برای دفع سنگ هامفید است . مصرف عرق خارشتر به دلیل ضدعفونی کردن مجاری ادرار، عفونت مثانه یا کلیه را درمان می کند. مصرف یک استکان تا سه استکان در روز عرق خارشتر ورم بارداری را کاهش می دهد اما میزان مصرف به نوع درمان بیماری بستگی دارد.

    عرق گیاهی آویشن

    مادران بارداری که به آلرژی دچارند و بینی شان بیشتر اوقات گرفته است ، به سختی نفس می کشند و به همین علت غلظت اکسیژن در خون کاهش پیدا می کند و روی رشد مغزی و جسمی جنین اثر نامطلوبی می گذارد.

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    این خانم ها برای باز شدن بینی خود بهتر است عرق آویشن را کف دست خود بریزند و در داخل بینی استنشاق کنند تا بینی آنها باز شود. این عرق جایگزین خوبی برای قطره ها و داروهای شیمیایی رفع گرفتگی بینی است.

    بارداری حس شادی و لذت را برایتان به ارمغان می آورد، اما ممکن است شما را محتاط و سخت گیر کرده باشد.غذاهایی که پیش از این به راحتی مصرف می کردید، ممکن است باعث ایجاد نگرانی در این مرحله برایتان شوند.

    ممکن است عاقلانه باشد، چون تمام موارد مواد غذایی را نمی توان در طول دوران بارداری به خاطر تهدیدهای احتمالی آنها برای شما و یا فرزند متولد نشده تان مصرف کرد بنابراین اگر در مورد مصرف نعناع در بارداری شک دارید، این اتفاق برایتان افتاده است.

    در این بخش از نکات بارداری در نمناک ما در مورد مزایا و معایب خوردن نعناع در بارداری بحث خواهیم کرد و به شما کمک خواهیم کرد تا یک تصمیم آگاهانه و درست در این مورد بگیرید.

    خوردن نعناع در بسیاری از خانواده ها در طول تابستان مورد استفاده قرار می گیرد و در پس زدن گرمای تابستان غیرقابل تحمل می تواند بسیار مفید باشد. برای خواص دارویی و درمانی مختلفش برای سالیان مدید استفاده شده است.

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    نعناع یک طعم معطر قوی دارد و در بسیاری از اشکال مورد استفاده قرار می گیرد. هیچ تهدید جدی در مصرف نعناع در دوران بارداری وجود ندارد. استفاده از برگ های نعناع می تواند فواید بسیاری برای یک زن باردار داشته باشد، از جمله:

    1. خنک نگه داشتن بدن:

    بارداری باعث می شود که هوس همه نوع غذاها را بکنید و دوستشان داشته باشید و همراه با عدم تعادل هورمونی، درجه حرارت بدن داخلی را تحت تاثیر قرار می دهد. استفاده از برگ های نعناع خواص آرامش بخش و خنک کننده دارد و در نتیجه ممکن است به کاهش گرمای بدن کمک کند.

    2. تازه نگه داشتن دهان:

    ممکن است در چند ماه اول بارداری به شدت حالتان بد شود و در برخی موارد حالت تهوع در برخی از زنان حتی تا نهمین ماه بارداری نیز ممکن است ادامه پیدا کند. کش مکش های مکرر حالت تهوع و استفراغ می تواند مزه بدی را در دهان شما به جا بگذارد. جویدن کمی از برگ های نعناع تازه یک راه عالی برای دفع آن بوی عجیب و مزه بد از دهان شما است.

    3. بهبود حالت تهوع:

    حالت تهوع در بارداری بسیار شایع است و اغلب زنان در سه ماهه اول بارداری خود آن را تجربه می کنند. جویدن کمی از برگ های نعناع می تواند به شما کمک کند تا حالت تهوع را در دوران بارداری از خود دور کنید. با این حال، برخی از زنان ممکن است قادر به تحمل بوی نعناع نباشند و بنابراین باید از استفاده از برگ های نعناع خودداری کنند.

    4. کم کردن مشکلات دستگاه گوارشی:

    یک زن باردار ممکن است در دوران بارداری با مسائل گوارشی هم مبارزه کند. مصرف برگ های نعناع به تسکین بیماری های معده کمک می کند و بخش گوارشی را در محل نگه می دارد.

    5. حفظ حس خوب عمومی:

    در دوران بارداری خیلی چیزها در بدن شما وجود دارد. این می تواند شما را خسته کند. نوشیدن چای نعناع، ذهن را تسکین می دهد، کج خلقی را از بین می برد و به تسکین خستگی کمک می کند. هم چنین در از بین بردن حفظ بی خوابی و اضطراب کمک می کند.

    نوشیدن چای نعناع نه تنها مشکلات هضم شما را دور نگه می دارد، بلکه آن را نیز تسکین می دهد. بوی چایش نیز به تسکین استرس و اضطراب در دوران بارداری کمک می کند.

    در این بخش از نمناک ذکر شده است که چگونه می توانید در دوران بارداری چای نعناع تهیه کنید تا سیستم ایمنی خود را تقویت کنید:

    مواد لازم:

    طرز تهیه:

    اگر چه نعناع در دوران بارداری بسیار ایمن تلقی می شود، اما گاهی ممکن است عوارض جانبی و یا مشکلات خاصی را در دوران بارداری ایجاد کند. برخی از عوارض جانبی مصرف برگ های نعناع در دوران بارداری به شرح زیر هستند:

    1. واکنش آلرژیک:

    اگر به منتول و یا هر محصولاتی که ممکن است منتول در آنها باشند حساسیت دارید، در این صورت باید از نعناع در دوران بارداری اجتناب کنید. نعناع شامل مقدار قابل توجهی از متانول است و ممکن است واکنش آلرژیک شدیدی داشته باشد، اگر که نسبت به منتول حساسیت داشته باشید. هم چنین اگر مبتلا به آسم هستید، باید از نعناع در دوران بارداری اجتناب کنید.

    2. سقط جنین:

    نعناع خاصیت شل کنندگی ماهیچه ای را دارد و اگر در زمان نامناسب در دوران بارداری مصرف شود، ممکن است ماهیچه های رحمی را شل کرده و سقط جنین و یا زایمان زودرس را در مراحل بعدی به همراه داشته باشد. اگر سابقه قبلی سقط جنین دارید، توصیه می شود که از مصرف نعناع در دوران بارداری خودداری کنید.

    3. عوارض جانبی با داروهای خاص:

    زن باردار ویتامین و مکمل های معدنی مختلفی در دوران بارداری مصرف می کند. گاهی اوقات نعناع می تواند مانع جذب درست این داروها در بدن شود و در نتیجه بدن شما را از منافع اش محروم می کند.

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    4. استفاده بیش از حد نعناع باعث آسیب می شود:

    بیشتر از مقدار مورد نیاز از هر چیزی، انواع مختلفی از خطرات در دوران بارداری و همین مقدار برای نعناع وجود دارد. مصرف بیش از حد نعناع در هر شکلش ممکن است باعث ایجاد احساس خواب آلودگی، درد عضلانی، ضربان قلب پایین و عوارض دیگر در بارداری شود.

    5. زخم معده:

    نعناع به حل مشکلات هاضمه ای مشهور است، اما اگر در دوران بارداری زخم معده داشته باشید، مصرف نعناع در هر شکل ممکن است باعث آسیب شود. حضور منتول در نعناع، زخم معده را افزایش می دهد و ممکن است موجب مشکلات بیشتری شود.

    اگر در این فکر هستید که آیا می توانید در طول دوران بارداری خود نعناع را مصرف کنید یا خیر، پاسخ بله است. اما بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا هر گونه پیچیدگی که ممکن است ایجاد شود را از سر بگذرانید.

    نعناع در دوران بارداری فواید سلامتی فوق العاده ای دارد. این ایده خوبی است که نعناع را در مقدار متوسطی مصرف کنید و زیاده روی نکنید. اگر می خواهید در دوران بارداری به رژیم غذایی روزانه خود نعناع اضافه کنید، با پزشک خود تماس بگیرید.

     

    آیا شما به خوردن نوشیدنی های کافئین دار معتاد هستید؟ آیا می دانید که مواد کافئین دار ممکن است اثرات منفی بر روی جنین شما داشته باشد. می دانید که در مصرف عرق نعناع و یا چای نعناع می بایست ملاحظاتی را لحاظ کنید؟ اگر نه، در این مقاله هر آنچه را راجع به خوردن عرق نعناع در دوران بارداری باید بدانید باهم بررسی خواهید کرد. اما آیا شما می توانید چای نعناع یا عرق نعناع را در دوران بارداری بخورید یا نه؟

    دراینجا گروه سلامت بانوان اوما درباره فواید و مضرات عرق نعنا در دوران بارداری صحبت می کند:

    اکثر چای های گیاهی جایگزین خوبی بجای نوشیدنی های کافئین دار در دوران بارداری برای مادران است. نوشیدنی های کافئین دار باعث افزایش تولد نوزاد کم وزن می شود.

    نعناع یک گیاه هیبرید است که حاوی مقادیر زیاد متانول می باشد. این گیاه باعث کارکرد راحت عضلات معده میشود. زنان باردار معمولا دارای سندرم روده تریک پذیر شده و یا سوئ هاضمه هستند. عرق نعناع باعث درمان اختلالات معده میشود. مادران باردار نیز از بوی آن آرامش میگیرند.

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    عرق نعناع یا چای آن یک نوشیدنی تازه و باعث افزایش سلامتی شما در دوران بارداری می شود. بدلیل داشتن مقدار زیاد متانول این گیاه عملکرد هضم و جذب را راحتر کرده و درد های معده را بهبود می بخشد. بوی نطبوع آن به آرامش و ریلکس کردن مادر باردار کمک کرده و باعث کم شدن استرس او میشود.

    عرق نعناع و یا قرص نعناع و یا چای نعناع باعث برای اختلالات دستگاه گوارش موثر است. زمانی که شما باردار هستید، شما ممکن است نفخ داشته باشید و یا سوء هاضمه.نعناع گیاهی است که عضلات ماهیچه را آرام میکند و باعث بهبود علائم درد یا التهابات می شود. گازهای اضافی در معده باعث نفخ و یا درد شکمی می شود. اما نعناع باعث هدایت این جریانات و ارتقا سلامت حرکات دوره در دوران بارداری میشود. اثرات آرامشبخش نعناع روی سلول های معده که بهبود اختلالات گوارشی مانند اسهال و یا یبوست انتهای بارداری و اختلالات معده و روده کمک میکند.

    این دو اختلال در بارداری بسیار شایع است.بوی مطبوع چای بعنوان یک آنتی اسپاسمودیک عمل میکنه و باعث کاهش روند استفراغ، حالت تهوع و بیماری صبحگاهی( نوشیدنی مخصوص کاهش تهوع در بارداری) در دوران بارداری میشود. اگر این حالات را داشتید حنما چای نعناع را امتحان کنید.

    این گیاه باعث کاهش اختلالات تنفسی میشود. مواد معطر آن باعث ریلکس شدن قفسه سینه و عضلات نای شده و به کاهش درد قفسه سینه کمک کرده و علائم سرماخوردگی و آنفولاتزا را در این افراد کاهش میدهد.

    نعناع دارای خواص ضد باکتریال است. این گیاه کمک میکند مادر باردار از گرفتن عفونت های ویروسی در امان باشد. این عفونت های ویروسی شامل سرماخوردگی، سرفه، آنفولانزا و تب میشود. نعناع باعث تقویت سیستم ایمنی شما شده و به جنگ با عفونت ها کمک میکند.

    در زمان شروع بارداری، بیشتر زنان احساس اضطراب دارند. چای نعناع یک آرامشبخش طبیعی است که باعث سرکوب استرس ذهنی میشود. خاصیت ضد التهابی و تسکین دهنده باعث کاهش دمای بدن و فشار خون می باشد. این اثرات باعث شل شدن عضلات و احساس راحتی شما میشود.

    روغن نعناع نیز بسیار د ر میان آروماتیک ها مطلوب است و در آروماتراپی بسیار پرطرفدار است.

    چای نعناع درای خواص آرامشبخش، تسکین دهنده و کاهنده استرس است که  دارای اثرات جانبی هم هست که شامل:

    نوشیدن چای نعناع در طول فاز حساس بارداری می تواند باعث شل شدن رحم شود. بنابراین خطر سقط جنین را افزایش می دهد. اگرچه مدارک علمی هیچ گونه ارتیاطی را نشان نمی دهد.اما زنان با سابقه سقط جنین در مصرف ـن در دوران بارداری احتیاط کنند. علاوه برآن مادران شیرده بهتر است در دوران شیردهی مصرف نکنند زیرا طعم شیر را عوض میکند و ممکن است شیرخوار شیر نخورد.

    داروها:

    گهگاهی، نعناع اثرات منفی دارد زمانیکه با داروهای مصرفی شما نداخل کند. در دوران بارداری، شما باید ویتامین پره ناتال و سایر داروها را مصرف کند، بنابراین قبل از نوشیدن چای نعناع با پزشک خود مشورت کنید.

    اگر شما مستعد آلرژی هستید، باید از مصرف نعناع در دوران بارداری خودداری کنید. نعناع باعث افزایش واکنش های آلرژیک شدع و آن را تشدید میکند. اگر شما مشکل تنفسی مانند آسم دارید از نوشیدم چای نعناع در دوران بارداری بپرهیزید.

    زیاد مصرف کردن آن بد است حتی اگر آن غذا و یا نوشیدنی باشد. مصرف مازاد دارای اثرات منفی در سلامت جنین و بدن شما دارد. نوشیدن زیاد آن در دوران بارداری نیز عوارضی مانند درد ماهیچه ها، گیجی، کاهش ضربان قلب و لرزش ناگهانی را بدنبال خواهد اشت.

    پاسخ هم آره هست هم خیر، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید که اگر لازم دید مصرف کنید . داروهای شما راچک کند که تداخلی ایجتد نشود. در صورت مصرف از مازاد آن بپرهیزید. قبل از مصرف آن تعداد برگ های نعناع را بشمارید که یک فنجان آن زیاد نشود.

    بطور ایده  ال، هر لیوان ماگ از چای نعناع باید حاوی یک گرم بیشنر نعناع و یا یک قاشق غذاخوری برگ نعناع نباشد. استفداه مجاز تقریبا با 150-160 لیتز آب برای جوشاندن باشد. باید بیشتر از 2 تا 3 لیوان در طول روز استفاده نشود

    1-یک فنجان آب را بجوشانید.

    2-اضافه کردن یک قاشق غذاخوری برگ خشک شده نعناع به داخل آب

    3-شعله را کم کنید، اجازه دهید به آرامی بجوشد.

    4-قند یا شکر را اضافه کنید

    5-ولرم میل کنید

    هشدار اومایی: چای نعناع به شما آرامش میدهد اما از مصرف مازاد آن جدا خودداری کنید.

    سلام خدمت شما.ممنون از اینکه ما مادرانو آگاه میکنین.من ازدیروز علاقه خاصی به نعنا پیداکردم.توحیاطمون هست و واقعا بوش به آدم آرامش میده.میخواستم مصرف کنم اما قبلش تحقیق میخواستم بکنم که مقاله شما رو دیدم و واقعا اطلاعات مفیدی در اختیارم گزاشتین..ممنونم

    اکثر چای های گیاهی جایگزین خوبی بجای نوشیدنی های کافئین دار در دوران بارداری برای مادران است.
    نعناع یک گیاه هیبرید است که حاوی مقادیر زیاد متانول می باشد. این گیاه باعث کارکرد راحت عضلات معده میشود. زنان باردار معمولا دچار سندرم روده تحریک پذیر شده و یا سوء هاضمه دارند. عرق نعناع باعث درمان اختلالات معده میشود. مادران باردار نیز از بوی آن آرامش میگیرند.
    فواید سلامتی عرق نعناع در زمان بارداری:عرق نعناع یا چای آن یک نوشیدنی تازه و باعث افزایش سلامتی شما در دوران بارداری می شود. بدلیل داشتن مقدار زیاد متانول این گیاه عملکرد هضم و جذب را راحتر کرده و درد های معده را بهبود می بخشد. بوی مطبوع آن به آرامش و ریلکس کردن مادر باردار کمک کرده و باعث کم شدن استرس او میشود.فواید این گیاه عبارتند از:
    1. بهبود عملکرد دستگاه گوارش: نعناع گیاهی است که عضلات معده را آرام میکند و باعث بهبود علائم درد یا التهابات می شود. گازهای اضافی در معده باعث نفخ و یا درد شکمی می شود. اما نعناع باعث هدایت این جریانات و ارتقا سلامت حرکات روده در دوران بارداری میشود. اثرات آرامش بخش نعناع روی سلول های معده به بهبود اختلالات گوارشی مانند اسهال و یا یبوستهای انتهای بارداری و اختلالات معده و روده کمک میکند.
    2. درمان حالت تهوع و استفراغ دوران بارداری: این دو اختلال در بارداری بسیار شایع است. بوی مطبوع چای نعناع بعنوان یک آنتی اسپاسمودیک عمل میکند و باعث کاهش روند استفراغ، حالت تهوع و بیماری صبحگاهی در دوران بارداری میشود.( نوشیدنی مخصوص کاهش تهوع در بارداری).
    3. درمان مشکلات تنفسی: این گیاه باعث کاهش اختلالات تنفسی میشود. مواد معطر آن باعث ریلکس شدن قفسه سینه و عضلات نای شده و به کاهش درد قفسه سینه کمک کرده و علائم سرماخوردگی و آنفولاتزا را در این افراد کاهش میدهد.
    4. تقویت سیستم ایمنی: نعناع دارای خواص ضد باکتری است. این گیاه کمک میکند مادر باردار از گرفتن عفونت های ویروسی در امان باشد. این عفونت های ویروسی شامل سرماخوردگی،سرفه،آنفولانزا و تب می باشد. نعناع باعث تقویت سیستم ایمنی شما شده و به جنگ با عفونت ها کمک میکند.
    5. کاهش استرس: در زمان شروع بارداری، بیشتر زنان احساس اضطراب دارند. چای نعناع یک آرامبخش طبیعی است که باعث سرکوب استرس ذهنی میشود. خاصیت ضد التهابی و تسکین دهنده آن باعث کاهش دمای بدن و فشار خون و همچنین شل شدن عضلات و احساس راحتی شما می شود.
    روغن نعناع نیز بسیار در میان آروماتیک ها مطلوب است و در آروماتراپی بسیار پرطرفدار است.
    در شماره بعدی، به اثرات جانبی این گیاه و میزان مجاز مصرف آن در بارداری خواهیم پرداخت.

    اثرات جانبی عرق نعناع در دوران بارداری:
    1. پیش احتیاط برای مادر باردار: نوشیدن چای نعناع در طول فاز حساس بارداری می تواند باعث شل شدن دهانه رحم شود. بنابراین خطر سقط جنین را افزایش می دهد. اگرچه مدارک علمی هیچ گونه ارتیاطی را نشان نمی دهد.اما زنان با سابقه سقط جنین در دوران بارداری احتیاط کنند. علاوه برآن مادران شیرده بهتر است در دوران شیردهی مصرف نکنند زیرا طعم شیر را عوض می کند و ممکن است شیرخوار شیر نخورد.
    2. تداخل نا مطلوب با بعضی داروها:
    در صورتیکه در دوران بارداری، ویتامینهای پره ناتال یا داروی خاصی مصرف می کنید، قبل از نوشیدن چای نعناع با پزشک خود مشورت کنید.
    3. القا آلرژی:
    اگر شما مستعد آلرژی هستید، باید از مصرف نعناع در دوران بارداری خودداری کنید. نعناع باعث افزایش واکنش های آلرژیک شده و آن را تشدید میکند. اگر شما مشکل تنفسی مانند آسم دارید از نوشیدن چای نعناع در دوران بارداری بپرهیزید.

    نوشیدن زیاد چای یا عرق نعناع در دوران بارداری، عوارضی مانند درد ماهیچه ها، گیجی، کاهش ضربان قلب و لرزش ناگهانی را بدنبال خواهد اشت.

    بالاخره در دوران بارداری نعناع بخوریم یا نه؟
    پاسخ هم آره هست هم خیر، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید که اگر لازم دید مصرف کنید . داروهای شما راچک کند که تداخلی ایجاد نشود.

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    مقدار مصرفی مجاز عرق نعناع در دوران بارداری:
    بطور ایده ال، هر لیوان چای نعناع نباید حاوی بیشتر از یک گرم نعناع و یا یک قاشق غذاخوری برگ نعناع باشد.
    نباید بیشتر از 2 تا 3 لیوان در طول روز استفاده شود.
    هشدار: چای نعناع به شما آرامش میدهد اما از مصرف مازاد آن جدا خودداری کنید

    نعناع و بارداری,نعناع برای بارداری مضر هست,چای نعناع در بارداری, دمنوش نعناع در بارداری, خوردن سبزی نعناع در دوران بارداری,خوردن نعناع تازه در بارداری,خوردن نعناع خشک در بارداری,روغن نعناع در بارداری

    آیا شما هم به عنوان یک زن باردار، به مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار معتاد هستید؟ آیا به عنوان یک مادر باردار می‌دانید که مصرف این نوع نوشیدنی‌ها می‌تواند تأثیر منفی بر روند سلامت و رشد جنین داخل رحم شما داشته باشند؟ با این حال، اگر شما، نوشیدن چای نعناع را برای 9 ماه دوران بارداری خود در نظر گرفته‌اید، بدانید که این نوع نوشیدنی مزایای زیادی برای سلامت خود شما و بهبود روند رشد جنین درون رحم شما دارد. با این حال، اگر می‌خواهید در مورد امنیت مصرف چای نعناع در دوران بارداری، اطلاعات کافی به دست آورید، حتماً مقاله زیر را با دقت بخوانید. در ادامه این مقاله، در مورد مزایای مصرف چای نعناع در دوران بارداری زنان صحبت شده و چگونگی تأثیر آن بر ویار صبحگاهی مادران عنوان شده است.

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    در ابتدا، به یاد داشته باشید که اکثر چای‌های گیاهی، جایگزین خوبی برای نوشیدنی‌های کافئین دار در دوران بارداری زنان به شمار می‌روند. مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های کافئین دار در دوران بارداری، باعث کاهش وزن جنین درون رحم مادر شده و باعث به دنیا آمدن نوزادانی با وزن کم در هنگام تولد می‌شود؛ اما چای نعناع، ترکیبی است که با نبات کامل شده و تأثیر زیادی بر آرامش ذهن مادران باردار دارد. همچنین، چای نعناع یک خنک‌کننده طبیعی محسوب شده و به عضلات شکم مادران باردار کمک زیادی می‌کند. بر همین اساس، زنان بارداری که در بیشتر روزها در معرض خطر ابتلا به مشکل سوء‌هاضمه یا سندرم روده تحریک‌پذیر قرار دارند، می‌توانند از چای نعناع برای درمان اختلالات موجود در معده خود استفاده کنند. البته، اکثر مادران حامله عطر و طعم آروماتیک چای نعناع را دوست داشته و با آگاهی از مزایای آن، سعی در مصرف بیشتر این نوشیدنی شگفت‌انگیز در 9 ماه دوران بارداری خود دارند.

     

    چای نعناع، یک نوشیدنی پرطرفدار بوده و باعث تقویت سلامتی مادران در دوران بارداری می‌شود. با توجه به دارا بودن متانول بالا، مصرف این نوشیدنی به هضم غذا در بدن مادران باردار کمک نموده و برای از بین بردن تحریکات ناخواسته معده این افراد بسیار مفید است. علاوه بر این موارد، طعم چای نعناع به بدن و ذهن زنان حامله آرامش داده و باعث می‌شود که فرد بتواند نه ماه دوران حاملگی را بدون داشتن استرس سپری کند. برخی دیگر از مزایای سلامتی چای نعناع برای زنان باردار و جنین درون رحم این افراد عبارتند از:

    1-بهبود سلامت دستگاه گوارش دربارداری:

    لازم است بدانید که مصرف چای نعناع یا روغن استخراج شده از برگ‌های این گیاه کمک می‌کند تا اختلالات گوارشی موجود در بدن زنان باردار درمان شود. پس اگر به عنوان یک زن باردار، از مشکل سوء‌هاضمه یا نفخ شکم رنج می‌برید، چای نعناع، گیاهی است که به آرام شدن کل ماهیچه‌های بدن شما کمک کرده و علائم درد و تحریک‌پذیری آن‌ها را از بین می‌برد. همان‌طور که می‌دانید وجود گاز اضافی در معده زنان باردار می‌تواند منجر به بروز التهاب و گرفتگی عضلات در این ناحیه از بدن آن‌ها شود. با این حال، مصرف چای نعناع باعث تقویت جریان صفراوی در خون مادران حامله شده و با تحریک سالم حرکات روده، گاز موجود در آن را از بین می‌برد. همچنین، اثر تسکین‌دهنده چای نعناع بر روی سلول‌های معده، کمک می‌کند تا هر گونه اختلالات هضمی که ممکن است زنان باردار را در معرض ابتلا به سندرم روده تحریک‌ پذیر، یبوست یا اسهال قرار دهد، به راحتی از بین برود.

    2-درمان حالت تهوع و استفراغ در بارداری با چای نعناع:

    همه ما می‌دانیم که حالت تهوع و استفراغ از ناراحتی‌های رایج دوران بارداری است. حالت آروماتیک چای نعناع به عنوان یک ماده ضد اسپاسم عمل می‌کند! مصرف آن در این دوره از زندگی، حالت استفراغ، تهوع یا ویار صبحگاهی ناشی از دوران بارداری را در بدن همه مادران کاهش می‌دهد؛ بنابراین، می‌توان ادعا کرد زنانی که در طول روز بارها با پرتاب مواد غذایی داخل معده خود به محیط بیرون روبرو هستند، می‌توانند از مزایای چای نعناع استفاده کنند.

    3-درمان مشکلات تنفسی در بارداری با چای نعناع:

    به دلیل این که چای نعناع به عنوان یک ضد اسپاسم عمل می‌کند، مصرف آن در 9 ماه دوران بارداری، به کاهش اختلالات تنفسی مادران باردار کمک کرده و اثر آرام‌بخشی این گیاه باعث آرام شدن ماهیچه‌های قفسه سینه و گلوی این افراد می‌شود. علاوه بر این موارد، نوشیدن چای نعناع به طور مداوم، کمک می‌کند تا درد زیاد موجود در قفسه سینه مادران باردار از بین رفته و علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا در بدن این افراد به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

    4-مصرف چای نعناع، سیستم ایمنی مادر و جنین را تقویت می‌کند:

    جالب است بدانید که چای نعناع دارای اثر ضد باکتریایی بوده و مصرف آن کمک می‌کند تا زنان باردار و جنین درون رحم این افراد از ابتلا به عفونت‌های ویروسی مانند بیماری سرماخوردگی، سرفه و آنفولانزا در امان باشند. علاوه بر این موارد، مصرف این چای باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان حامله و جنین شده و به آن‌ها در مبارزه با عفونت‌ها کمک زیادی می‌کند.

    5-کاهش سطح استرس دربارداری با چای نعناع:

    با شروع دوران بارداری، اکثر زنان دچار احساس اضطراب یا استرس می‌شوند؛ اما چای نعناع یک نوشیدنی کاملاً طبیعی است که به کاهش استرس بیش از حد در بدن این افراد کمک کرده و اثر ضد التهابی و تسکین‌دهندگی آن، دمای بدن و فشار خون زنان باردار را کاهش می‌دهد. همچنین، مصرف چای نعناع در 9 ماه دوران بارداری ماهیچه‌های کل بدن را شل کرده و باعث ایجاد آرامش خاص در ذهن مادران خواهد شد. در نهایت، به خاطر بسپارید که روغن نعناع نیز به دلیل داشتن رایحه دلپذیر و آروماتیک مورد علاقه بسیاری از زنان حامله بوده و در مراکز ماساژ درمانی، از انواع مختلف این نوع روغن‌ها به منظور آروماتراپی زنان حامله استفاده می‌شود.پیشنهاد می‌کنیم عرق نعناع برای کودکان آشنا شوید.

    با وجود این که چای نعناع آرام‌بخش بوده و استرس زنان را در دوران بارداری، به معنای واقعی از بین می‌برد، با این حال، مصرف بیش از حد این نوشیدنی ممکن است عوارض جانبی مختلفی را در بدن مادران باردار و جنین درون رحم این افراد به دنبال داشته باشد که رایج‌ترین آن‌ها به شرح زیر می‌باشند:

    1- چای نعناع در بارداری، خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد:

    یادتان باشد که نوشیدن چای نعناع در دوران بارداری می‌تواند رحم زنان را آرام و شل کرده و خطر سقط جنین را در بدن این افراد به میزان قابل توجهی افزایش دهد. اگر چه هیچ شواهد علمی معتبری برای نشان دادن پیوند بین مصرف چای نعناع در دوران بارداری و سقط جنین وجود ندارد، اما زنانی که دارای سابقه سقط جنین می‌باشند، بهتر است از مصرف چای نعناع در 9 ماه دوران بارداری خود خودداری کنند. علاوه بر این موارد، مادران شیرده نیز نباید در طول تغذیه نوزاد با شیر مادر، چای نعناع مصرف کنند، زیرا ممکن است اثرات مضری روی سلامت نوزادان این افراد داشته باشد.

    2-ایجاد تداخل متقابل چای نعناع با برخی داروها، در بارداری:

    گاهی اوقات، مصرف چای نعناع در دوران بارداری تأثیر منفی بر سلامت مادران حامله و جنین داخل رحم این افراد دارد، زیرا ممکن است با برخی داروها تداخل پیدا کرده و عاملی برای بروز مشکلات گوارشی شدید در بدن مادران حامله شود. طبق گفته پزشکان متخصص زنان و زایمان، زنانی که از ویتامین‌های پیش از تولد و داروهای دیگر استفاده می‌کنند، باید قبل از نوشیدن چای نعناع، ​​از مشاور بهداشتی خود کمک گرفته و زیر نظر پزشک معالج خود، آن را تا زمان تولد نوزاد مصرف کنند.

    3- چای نعناع در بارداری، باعث ایجاد آلرژی در بدن می‌شود:

    اگر به عنوان یک مادر باردار به مصرف متانول آلرژی دارید، باید از مصرف چای نعناع نیز در این دوران حساس خودداری کنید، زیرا مصرف این چای می‌تواند منجر به بروز واکنش‌های آلرژیک در بدن شما شده یا شدت این نوع مشکلات را افزایش دهد. همچنین، اگر به عنوان یک زن جوان از اختلالات تنفسی مانند آسم در دوران بارداری خود رنج می‌برید، بهتر است از نوشیدن چای‌های گیاهی تا زمان تولد فرزند خود خودداری کنید، زیرا مصرف این چای‌ها مشکلات تنفسی شما را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد.

    همان‌طور که می‌دانید مصرف بیش از حد هر نوع ماده غذایی یا نوشیدنی در دوران بارداری، بر روی سلامت مادر و جنین درون رحم او اثر بدی می‌گذارد؛ بنابراین، اگر چای نعناع هم در اندازه بسیار زیاد مصرف شود، تأثیر منفی بر سلامتی مادر گذاشته و به نوبه خود می‌تواند ناراحتی‌های مختلفی از قبیل درد عضلانی، خواب آلودگی، افزایش ضربان قلب و ابتلا به لرزهای ناگهانی را در دوران بارداری زنان به دنبال داشته باشد.

    آیا در این 9 ماه ، نوشیدن چای نعناع و استفاده از قرص آن ممنوع است؟

    اگر می‌خواهید بدانید که مصرف قرص نعناع در دوران بارداری مفید است یا نه بهتر است قبل از مصرف این قرص‌ها با پزشک معالج خود مشورت کنید، چون در برخی موارد ممکن است او با توجه به شرایط بدنی شما، با انجام این کار موافقت نکند؛ اما در حالت کلی، زنان باید در 9 ماه دوران بارداری خود از مصرف بیش از حد چای نعناع و فراورده‌های این گیاه اجتناب کنند. برای این منظور، کافی است تعداد برگ‌های گیاه را قبل از تهیه یک فنجان چای نعناع، ​​اندازه‌گیری کنید. روش ایده‌آل برای تهیه چای نعناع جهت مصرف زنان حامله این است که هر لیوان چای باید حاوی یک گرم یا یک قاشق غذاخوری از برگ‌های خشک این گیاه باشد. برای تهیه چای، برگ‌های خشک نعنا را در 150 تا 160 میلی‌لیتر آب ریخته و بعد از کمی جوشاندن، بگذارید تا دم بکشد. در نهایت، لازم است بدانید که زنان حامله نباید هر روز بیش از دو تا سه لیوان از هر نوع چای گیاهی مصرف کنند.

    بالاخره در دوران بارداری نعنا بخوریم یا نه؟

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید که اگر لازم دید مصرف کنید. پزشک باید داروهای شما را چک کند که تداخلی ایجاد نشود. قبل از مصرف حتما تعداد برگ های نعنا را بشمارید که در یک فنجان زیادتر از حد مجاز نشود.

     

    بطور ایده  ال، هر لیوان ماگ از چای نعناع باید حاوی یک گرم بیشنر نعناع و یا یک قاشق غذاخوری برگ نعناع نباشد. استفداه مجاز تقریبا با 150-160 لیتز آب برای جوشاندن باشد. باید بیشتر از 2 تا 3 لیوان در طول روز استفاده نشود

    چگونه می‌توان چای نعناع را برای مصرف در بارداری تهیه کرد؟

    شما به عنوان یک زن حامله، جهت تهیه چای نعناع به مواد نیاز خواهید داشت:

    یک قاشق غذاخوری برگ‌های خشک گیاه نعناع

    یک فنجان آب

    شکر به مقدار دلخواه

    طرز تهیه چای نعناع :

    یک لیوان آب را در یک کاسه یا قابلمه کوچک ریخته و بجوشانید. سپس، یک قاشق غذاخوری از برگ‌های نعناع خشک را به آب در حال جوش اضافه کنید؛ شعله را ملایم کنید تا حین جوشیدن آرام آب، عطر گیاه به مشام شما برسد. میزان شکر را با توجه به سلیقه خود انتخاب نموده و به چای اضافه کنید. البته، یادتان باشد که بهتر است چای‌های گیاهی با نبات مصرف شود!

  • پروفایل بی تفاوتی
  • در نهایت به خاطر داشته باشید با این که مصرف چای نعناع در 9 ماه دوران بارداری می‌تواند به بهبود شرایط سلامتی مادر و جنین درون رحم او کمک کند، اما اطمینان حاصل کنید که دوز مصرفی روزانه شما بیش از حد مجاز نباشد! یعنی بهتر است از افراط کردن در مصرف انواع چای‌های گیاهی در این دوران حساس اجتناب کنید.

     

    متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی بهتر است از مصرف خوراکی و موضعی روغن نعناع بدون مشورت با پزشک اجتناب کنند.

    طریقه مصرف عرق نعناع برای کودکان

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    اسطوخودوس پایگاهی از مطالب مفید است که با نگاه به نیاز مخاطبین برای بالابردن آگاهی و ارتقا سلامت تولید و یا از منابع معتبر گردآوری شده‌اند.

    تمام توصیه های دارویی ، گیاهی و پزشکی موجود در این سایت فقط جهت افزایش آگاهی بوده و جایگزین تجویز پزشک نیست.شما به هیچ عنوان مجاز به خوددرمانی و مصرف خودسرانه داروها و گیاهان دارویی نیستید.این سایت هیچ مسئولیتی در این مورد ندارد.

    

    عرق نعناع تقویت کننده انرژی است

     

    ویژگی های مثبت عرق نعناع در دوران شیردهی:1. کاهش ناراحتی نوک پستان:با شروع شیردهی، نوک پستان اغلب متورم می شود و ممکن است هنگام شیردهی به شدت درد ایجاد شود.می توانید پنبه را در عرق نعناع قرار دهید و آن را روی نوک پستان بمالید. این کار به شما کمک می کند از درد و التهاب خلاص شوید.

    خواص ضد باکتری عرق نعناع باعث افزایش انعطاف پذیری بافتی و جلوگیری از درد و درد شدید نوک پستان می شود.2. درد را کاهش می دهد: پزشک ممکن است شما را به نوشیدن عرق نعناع تشویق کند تا درد ناشی از سزارین کاهش یابد. هنگامی که عرق نعناع مصرف می کنید، بهتر است میزان مصرف خود را به یک یا دو فنجان در روز محدود کنید. عرق نعناع حاوی مقدار کمی از متانول است، بنابراین مصرف فقط چند فنجان در شیر مادر تأثیری نخواهد داشت.3. کاهش استرسعرق نعناع تقویت کننده انرژی است و در هنگام شیر دادن به شما کمک می کند تا بر استرس و اضطراب غلبه کنید.متانول موجود در عرق گیاهی به عنوان یک آرامبخش عضلانی عمل می کند و از استرس جلوگیری میکند.نوشیدن عرق نعناع قبل از رفتن به رختخواب کمک می کند خواب راحتی داشته باشید.

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

     

    4. تسکین درد سینوس:اثر تسکین دهنده متانول، تراکم سینوسی را پاک می کند و گلودرد را درمان می کند.عرق نعناع، همچنین به عنوان یک ضد انعقاد طبیعی عمل کرده، سرفه و سرماخوردگی را درمان می کند.5. کاهش وزن:بعد از زایمان، اکثر مادران افزایش وزن دارند بخصوص پس از زایمان سزارین این مسئله بیشتر دیده می شود.با مصرف عرق نعناع می توانید از افزایش وزن خلاص شوید. چای گیاهی بعنوان یک مهارکننده اشتها عمل می کند.نوشیدن ترکیبی کامل از چای سبز و چای نعناع می تواند میزان متابولیسم را تنظیم کند و مانع از افزایش وزن میشود.6. درمان مشکل معده:عرق نعناع چندین بیماری معده مانند نفخ و گاز را درمان می کند.مصرف یک فنجان عرق نعناع باعث کاهش مشکلات گوارشی و هضم راحت تر غذا می شود.

     

    مصرف بیش از حد عرق نعناع باعث کاهش تولید شیر مادر می شود

     ویژگی های منفی عرق نعناع در دوران شیردهی:1. کاهش شیر مادر:مصرف بیش از حد عرق نعناع باعث کاهش تولید شیر مادر می شود.2. آلودگی: FDA بر تولید عرق نعناع یا هر عرق گیاهی دیگر که در بازار فروخته می شود نظارت نمی کند. این عرق می تواند شامل آلاینده های مضر، از جمله آفت کش ها باشد.  اغلب توصیه می شود عرق نعناع از یک سازنده معتبر خریداری شود.3. رفلکس اسید:اگر از بیماری ریفلاکس معده (GERD) رنج می برید، نوشیدن عرق نعناع می تواند وضعیت سلامتی شما را مختل کند.

    گیاه تسکین دهنده، دریچه ای که معده را از مری جدا می کند شل می کند.این مسئله موجب برگشت اسید معده به مری می شود و وضعیت شما بدتر می شود.از مصرف این مواد در شیردهی خودداری کنید.

    4. کاهش سطح قند خون: یکی از عوارض جانبی نوشیدن عرق نعناع در اضافه وزن، این است که به طور ناگهانی میزان قند خون را کاهش می دهد.

    بنابراین، اگر مبتلا به دیابت یا فشار خون بالا هستید، بهتر است عرق نعناع را از رژیم غذایی خود حذف کنید.5. ایجاد آلرژی:بعضی از افراد به متانول آلرژی (آلرژی | علائم، علت و درمان آلرژی) دارند. برخی از علائم معمول آلرژی عبارتند از لرزش، سردرد، درد دهان و لرزش پاها.6. تداخلات دارویی:محققان نتیجه گرفتند مصرف عرق نعناع با برخی از داروها تداخل دارد.زمانی که داروهای فشار خون، اسید معده، دیابت و سیکلوسپورین مصرف می کنید، هرگز نباید عرق نعناع مصرف کنید.اگر به متانول آلرژی دارید یا از آسم مزمن رنج می برید بهتر است از عرق نعناع استفاده نکنید.مصرف بیش از حد عرق نعناع باعث ایجاد عوارض جانبی مانند درد عضلانی، لرزش، اسهال، خواب آلودگی و ضربان قلب غیر طبیعی می شود.احتیاط:- از خوردن عرق نعناع در هنگام شیردهی اجتناب کنید، زیرا تولید شیر مادر را مختل می کند.- قبل از مصرف عرق نعناع یا مکمل های غذایی، با مشاور پزشکی مشورت کنید.

     

    منبع: ooma.org

     

     

    تهیه دسر های پنیری خوشمزه و سالم

    خوشمزه ترین پنیر خامه ای که تجربه میکنی

    فروش اقساطی لوازم خانگی بدون چک و ضامن

    چطور ارزانترین تورهای کیش را پیدا کنیم؟

    مواد لازم برای یک صبحانه کامل و خوشمزه

    دامن شلواری ترند رو باتنوع رنگ ازاینجا بخر

    عدسی فتوکرومیک روبا%50تخفیف سفارش بده

    تا 70% تخفیف تور کیش

    درکوتاه ترین زمان پاسخ سوال پزشکیت روبگیر

    دریافت پاسخ پزشکی در کمترین زمان

    تفریحات آبی کیش دراین تابستان داغ/رزرو

    بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

    آبسردکن یخچالدار با کیفیت و ارزان

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    قدم اول برای شروع فعالیت در بورس

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    سلام خسته نباشین. میشه بدونم عرق نعنا نفخ معده در بارداری رو بهتر میکنه؟

    من هفته 25 هستم.

    بعضی روزا معدم نفخ میکنه و بدجور درد میکنه و سفت میشه. ربطی هم به غذایی که خوردم نداره.

    میشه حداقل عرق نعنا بخورم که خوب شه؟ چون با معده ی خالی درد میکشم. بنظرتون خطر داره؟

    فقط معدمه که سفت میشه. شکمم چندروز یه بار خیلی کوتاه سفت میشه ولی رفع میشه. بقیه روزا خیلی عادیه انگار حامله نیستم.

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری

    راستی یادم رفت بگم من دو بار سقط داشتم. سقط اولم 20 هفته بود. بخاطر همین درد معده. دردش خیلی شدید بود و کیسه آب پاره شد.

    حالا تمام نگرانیم از درد معدم بخاطر بچست.

    با اینکه سرکلاژی هستم و درد معده دارم، باز امکان پاره شدن کیسه آب هست؟

    سلام عزیزم.

    مصرف عرقیجات در بارداری توصیه نمیشه.

    عرق نعنا در حد کم ایراد نداره اما اگر به پزشکت بگی دارو میده.

    اگر علاوه بر معدت، شکمت هم سفت میشه، یک دور فشارتو چک کن.

    اگر خوب بود به پزشکت بگو که دارو بده.

    چون سابقه سقط داشتی خیلی مهمه که حضوری به پزشک مراجعه کنی.

    عرق نعنا برای درمان معده درد در بارداری مفیده؟ برای ترش کردن چی؟ چیکار کنم که خوب بشه؟

    دمنوش گل گاوزبان در اواسط بارداری قابل استفاده س؟ برای آرامش اعصابم بهش احتیاج دارم…

    عرق بادرنجویه برای ویار بارداری مفیده؟ شنیدم برای معده خوبه و ویارو بهتر میکنه…

    عرق بید و ختمی برای درمان لکه بینی خوبه؟ دندونمم عفونت کرده نمیدونم چیکارش کنم…

    عرق بابونه برای تنظیم دوره پریود فایده ای داره؟ چه عوارضی میتونه داشته باشه؟

    دمنوش های گیاهی زایمان طبیعی رو راحتتر میکنه؟ نمیخوام برای زایمان خیلی اذیت بشم

    خوردن چای بومادران در بارداری منعی نداره؟ تو ماه های اول خطرناکه؟

    به خاطر معده درد بارداری عرق نعنا خوردن مشکلی نداره؟ شام نمیخورم یا خیلی سبک میخورم ولی باز اذیت میشم…

    خوردن روزی یک استکان عرق کاسنی در ماه آخر برای جلوگیری از زردی نوزاد ضرری نداره؟

    علت دونه های ریز زیر پوستی با خارش زیاد در بارداری چیه؟

    خواص عرق نعناع در دوران بارداری
    خواص عرق نعناع در دوران بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *