خواص دارچين با عسل براي لاغري

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

 

 مواد طبیعی بسیاری برای کاهش وزن در دسترس قرار دارند. با این حال، به نظر میرسد که چای حاوی عسل و دارچین یکی از دلپذیرترین مواد طبیعی برای کاهش وزن باشد. آیا این معجون پرانرژی میتواند به کسی در رسیدن به وزن مناسب کمک کند؟

 

 

 

بسیاری از مردم ادعا میکنند که نوشیدن 2 بار در روز (صبح و شب) مخلوط عسل و دارچین در کاهش وزن مؤثر است. یک حقیقت علمی برای این ادعا وجود دارد.

دوره مقدماتی php

 

 

به طور سنتی، از عسل به عنوان ماده ای خواب آور، مسکن گلودرد و حتی التیام بخش زخم استفاده شده است،اما آیا عسل میتواند به کاهش وزن نیز کمک کند؟

 

برخی از دانشمندان معتقدند که عسل میتواند این کار را انجام دهد. بدیهی است که اکثر افراد چاق از عارضه مقاومت به انسولین نیز رنج میبرند. این عارضه مانع سوخت وساز درست گلوکز میشود. هنگامی که چنین شرایطی رخ میدهد کاهش وزن بسیار دشوار میشود. برخی مطالعات نشان دادهاند، افرادی که به مدت 30 روز از مخلوط عسل و دارچین استفاده کردهاند موفق شدهاند سطح مقاومت به انسولین بدن خود را کاهش دهند.

 

80درصد از مواد تشکیل دهنده عسل را گلوکز و فروکتوز تشکیل میدهد. گلوکز و فروکتوز عسل مانند دیگر شیرین کننده ها باعث افزایش قندخون نمیشوند. به این ترتیب حساسیت به انسولین کنترل میشود. هرچه حساسیت سلولها به انسولین بیشتر باشد کمتر امکان دارد که عارضه مقاومت به انسولین بروز کند. در این صورت بدن از کارایی بیشتری برای سوزاندن چربی برخوردار میشود. به نظر میرسد عسل حتی میتواند بعضی از علائم مقاومت به انسولین را معکوس کند.

 

این در حالی است که دارچین نیز در رابطه با بیماری دیابت تحت تحقیقات گسترده ای قرار گرفته است.

 

یک مطالعه پژوهشی آشکار کرده است که خوردن حتی نصف یک قاشق چایخوری دارچین در روز نیز قادر به کاهش قندخون- بیماران دیابتی که به طور نامنظم کنترل شده اند- میشود. مطالعه دیگر روشن کرده است که اجزای تشکیل دهنده دارچین میتوانند باعث کاهش و پیشگیری از مقاومت به انسولین شوند. مرکز اشتها در مغز دارای گیرنده های انسولین است. هنگامی که فردی به عارضه مقاومت به انسولین دچار میشود، بخش عمده انسولین قادر به رسیدن به این گیرندهها نیست، غده لوزالمعده به تولید بیش از پیش انسولین ادامه میدهد تا سطح گلوکز خون را پایین نگاه دارد و این شرایط باعث تداوم پراشتهایی میشود.

 

به نظر میرسد که مخلوط عسل و دارچین قادر به تعدیل برخی از اثرات مقاومت به انسولین است. بیمارانی که این چای را نوشیده اند اظهار کم اشتهایی و بی میلی نسبت به کربوهیدراتها را تجربه کرده اند. مقاومت به انسولین بهطور ویژه در میان زنان بیشتر است. اضافه کردن عسل و دارچین به رژیم غذایی میتواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد.

 

 

اگرچه دستورالعملهای بسیاری برای تهیه این چای وجود دارد، اما دستور اصلی تهیه آن بسیار ساده است:

 

• یک بخش دارچین به نسبت 2 بخش عسل• یک فنجان آب داغ روی دارچین بریزید و نیم ساعت آن را در آب داغ بخیسانید.• بعد از سرد شدن مخلوط آب و دارچین، عسل را اضافه کنید.• نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید.از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر است بیماران در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.

 

 

منبع:hamshahrionline.ir

به‌طور سنتی، از عسل به‌عنوان ماده‌ای خواب‌آور، مسکن گلو‌درد و حتی التیام‌بخش زخم استفاده شده است،اما آیا عسل می‌تواند به کاهش وزن نیز کمک کند؟ برخی از دانشمندان معتقدند که عسل می‌تواند این کار را انجام دهد. بدیهی است که اکثر افراد چاق از عارضه مقاومت به انسولین نیز رنج می‌برند. این عارضه مانع سوخت‌وساز درست گلوکز می‌شود. هنگامی که چنین شرایطی رخ می‌دهد کاهش وزن بسیار دشوار می‌شود. برخی مطالعات نشان داده‌اند، افرادی که به مدت 30 روز از مخلوط عسل و دارچین استفاده کرده‌اند موفق شده‌اند سطح مقاومت به انسولین بدن خود را کاهش دهند.

به گزارش‌ ای‌زاین آرتیکل،80درصد از مواد تشکیل‌دهنده عسل را گلوکز و فروکتوز تشکیل می‌دهد. گلوکز و فروکتوز عسل مانند دیگر شیرین‌کننده‌ها باعث افزایش قندخون نمی‌شوند. به این ترتیب حساسیت به انسولین کنترل می‌شود. هرچه حساسیت سلول‌ها به انسولین بیشتر باشد کمتر امکان دارد که عارضه مقاومت به انسولین بروز کند. در این صورت بدن از کارایی بیشتری برای سوزاندن چربی برخوردار می‌شود. به‌نظر می‌رسد عسل حتی می‌تواند بعضی از علائم مقاومت به انسولین را معکوس کند. این در حالی است که دارچین نیز در رابطه با بیماری دیابت تحت تحقیقات گسترده‌ای قرار گرفته است.

یک مطالعه پژوهشی آشکار کرده است که خوردن حتی نصف یک قاشق چایخوری دارچین در روز نیز قادر به کاهش قندخون- بیماران دیابتی که به‌طور نامنظم کنترل شده‌اند- می‌شود. مطالعه دیگر روشن کرده است که اجزای تشکیل‌دهنده دارچین می‌توانند باعث کاهش و پیشگیری از مقاومت به انسولین شوند. مرکز اشتها در مغز دارای گیرنده‌های انسولین است. هنگامی که فردی به عارضه مقاومت به انسولین دچار می‌شود، بخش عمده انسولین قادر به رسیدن به این گیرنده‌ها نیست، غده لوزالمعده به تولید بیش از پیش انسولین ادامه می‌دهد تا سطح گلوکز خون را پایین نگاه دارد و این شرایط باعث تداوم پراشتهایی می‌شود.

به‌نظر می‌رسد که مخلوط عسل و دارچین قادر به تعدیل برخی از اثرات مقاومت به انسولین است. بیمارانی که این چای را نوشیده‌اند اظهار کم‌اشتهایی و بی‌میلی نسبت به کربوهیدرات‌ها را تجربه کرده‌اند. مقاومت به انسولین به‌طور ویژه در میان زنان بیشتر است. اضافه‌کردن عسل و دارچین به رژیم غذایی می‌تواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد. اگرچه دستورالعمل‌های بسیاری برای تهیه این چای وجود دارد، اما دستور اصلی تهیه آن بسیار ساده است:

• یک بخش دارچین به نسبت 2 بخش عسل• یک فنجان آب داغ روی دارچین بریزید و نیم ساعت آن را در آب داغ بخیسانید. • بعد از سرد شدن مخلوط آب و دارچین، عسل را اضافه کنید.• نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید.

از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر است بیماران در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.

 

اکثر فواید عسل برای لاغری و برنامه های کاهش وزن کاربرد دارند. اگر سعی در کاهش وزن دارید، عسل برای لاغری میتواند بسیار کارآمد باشد اما پیش از بحث درباره فواید عسل در کاهش وزن، باید به برخی نگرانی های رایج مردم در این باره اشاره کنیم.

خیلی از مردم میپرسند: مگر عسل نوعی قند نیست؟ به افزایش وزن کمک نمیکند؟ آیا کالری های موجود در عسل، تلاش های کاهش وزن را خنثی نمیکند؟

عسل حاوی قند هست. اما برخلاف شکر تصفیه شده، شامل ویتامین ها و مواد معدنی مفید نیز میشود. شکر تصفیه شده، که مردم اغلب برای شیرین کردن خوراکی هایشان  استفاده میکنند، یکی از منابع کالری خالی بحساب می آید، یعنی در نهایت خوردن آن هیچ فایده غذایی ندارد.

معمولا برای هضم شکر، مقدار زیادی مواد معدنی و ویتامین های موجود در بدن مصرف میشود که مواد اساسی و مورد نیاز بدن هستند. این مواد مغذی برای حل کردن چربی ها و کلسترول لازم اند، پس خوردن شکر خالص به نوعی هدر دادن این مواد است. بنابراین وقتی میزان زیادی شکر مصرف کنید، نه تنها بخاطر کالری هایی که از آن به بدن شما میرسد بلکه کمبود ویتامین و مواد معدنی بعد از مصرف آن نیز روی افزایش وزن شما تاثیر میگذارد. عسل این اثر را متعادل می کند زیرا منبع خوبی از مواد مغذی است که به مردم در تلاش برای کاهش وزن شان کمک می کند.

 

عسل حاوی مواد مغذی همچون پروتئین، آب، انرژی، فیبر، قند و ویتامین ها و مواد معدنی متعددی است. مواد معدنی مثل آهن، سدیم، پتاسیم، فسفر، زینک، و کلسیم و منبع خوب ویتامین هایی چون فولات، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین C و ویتامین B6 است.

برای افرادی که اضافه وزن دارند یا مبتلا به چاقی هستند، عسل نه تنها ریسک اختلالات قلب و عروق را کاهش میدهد بلکه باعث اضافه وزن هم نمیشود.

نتایج مطالعات حاکی از آن است که خوردن عسل بجای شکر میتواند به کاهش کلسترول کمک کند. همچنین باعث افزایش نسبتا پایین تر گلوکز پلاسمای خون میشود.

 

موارد زیر شناخته شده ترین ویژگی های مصرف عسل برای لاغری می باشد.

 

معمولا، چربی بصورت منبعی استفاده نشده در بدن ذخیره میشود که حجم و وزن را زیاد میکند. اما باور بر این است که عسل میتواند این چربی ذخیره شده را به حرکت در بیاورد. وقتی این چربی ها برای تامین انرژی فعالیت های روزانه ی شما بسوزد، شاهد کاهش تدریجی وزن خود خواهید بود و از مشکلات چاقی خیالتان راحت میشود.

 

 

همچنین مشاهده شده عسل میزان کلسترول خوب در بدن را افزایش میدهد و فشارهای قلب و عروق را پایین می آورد که یعنی شما میتوانید زندگی ای پر انرژی تر و سالم تر داشته باشید. این مسئله به کاهش وزن بیشتر و سلامتی طولانی مدت شما نیز کمک میکند زیرا لازم نیست موقع ورزش و یا دویدن صبحگاهی نگران حملات قلبی باشید یا از سکته ی مغزی بترسید.

آزمایش ها نشان میدهد که خوردن روزانه یک قاشق عسل خام ، با همان میزان آب گرم میتواند منجر به این فرآیند مفید بشود.

عسل می تواند هنگام مصرف با آب گرم و آب لیمو به کاهش وزن کمک کند. بسیاری از مردم این فرمول را در ابتدای روز خود به عنوان راهی برای تسریع لاغر شدن مینوشند. عسل حاوی آمینو اسید و تعدادی از ویتامین ها و مواد معدنی ارزشمند است که بسیاری از آنها برای متابولیسم بدن مفید هستند. با تنظیم متابولیسم، غذا به درستی مورد استفاده قرار می گیرد، چربی به انرژی قابل استفاده تبدیل می شود و وضعیت سلامتی بهبود می یابد.

 

 

آبلیموی موجود در این ترکیب پر از ویتامین C (آسکوربیک اسید) است که فعالیت کبد را افزایش میدهد و سوخت و ساز چربی ها را زیاد میکند. علاوه بر این، آب لیمو عملکرد گلوتاتیون که یک آنتی اکسیدان کلیدی برای سم زدایی و است را نیز افزایش میدهد.

با ترکیب خواص لاغری آبلیمو و تأثیرات تقویت کننده سوخت و ساز عسل، این اکسیر در صورت مصرف روزانه یکبار، میتواند به شما بدنی جذاب بدهد.

 

دستورالعمل پرطرفدار دیگری، عسل و دارچین را با آب گرم ترکیب میکند. مطالعات حاصل از آزمایش ها نشان میدهد که استفاده از دارچین در کاهش وزن موثر است.

یک قاشق غذاخوری دارچین را با یک قاشق غذاخوری عسل و یک پیمانه آب گرم مخلوط کنید، خوب بهم بزنید و با شکم خالی مصرف کنید.

همچنین مشاهده شده که دارچین میزان قند خون و سوخت و ساز گلوکز را تنظیم میکند. قند خون بالا میتواند منجر به ذخیره سازی چربی در بدن شود، بنابراین دارچین روی کاهش وزن تاثیر مثبتی خواهد داشت.

همراه با خواص تقویتی سوخت و ساز عسل، این ترکیب میتواند کمک بزرگی به تلاش های شما در راستای کاهش وزنتان باشد.

مطالعات هنوز چگونگی تاثیر این ترکیب را مشخص نکرده، اما مردم ادعا دارند که نتایج مثبتی از خوردن مکرر آن گرفته اند.

با این همه رژیم های جدید که سالانه پدیدار میشوند، دانستن اینکه کدام واقعاً برای بدن و کاهش وزن شما مفید است کار دشواری است. یکی از راه های رژیم خواب زمستانی برای کاهش وزن این است که قبل از خواب یک قاشق عسل بخورید.

همینطور که خوابید، عسل فعالیت کبد را تقویت میکند، متابولیسم چربی سوز شما را فعال نگه میدارد و شماری از هورمون های استرس زای دستگاه بدن شما را آرام میکند و همچنین به سلامت و آرامش خواب شما کمک میکند.

عسل به فرآیند گوارش شما کمک میکند که میتواند منجر به کاهش وزن اطراف دستگاه گوارش شما شود. پس عسل را میتوان پس از شام یا هر وعده ی غذایی نسبتا سنگین مصرف نمود.

عسل جایگزین خوبی برای شکر است. از آن میتوان در نوشیدنی ها و عصاره ها همچون آبلیمو و چای استفاده کرد. در بین اقلام خوراکی دیگر در دسر ها، کیک تابه ای و نیز میتوان از آن بجای شکر استفاده کرد. عسل را میتوان به بلغور جو و ساندویچ کره بادام زمینی هم برای افزایش ارزش غذایی، طعم بهتر، و ریسک پایین تر افزایش وزن اضافه کرد.

خیلی از افراد برای کاهش وزن از خوردن اجتناب میکنند، اما این راهی خطرناک است. اگر به میزان کافی غذا نخورید، سیستم ایمنی بدن شما بدلیل کمبود کالری، ویتامین، مواد معدنی و فیبر ضعیف میشود.

برنامه غذایی کاهش وزن شما باید روی کاهش میزان کالری های دریافتی بدنتان تمرکز کند نه اینکه کاملا جلوی کالری به بدنتان را بگیرد. علاوه بر این شما باید  کالری های مصرفی خود در روز را کم کم کاهش بدهید.

نظرتان درباره مصرف عسل برای لاغری چیست ؟ نظرتان را با ما در میان بگذارید.

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لونگان x بخوانید...