خواص حنا با ماست برای پوست

دوره مقدماتی php
خواص حنا با ماست برای پوست
خواص حنا با ماست برای پوست

حنا نام گیاهی دو لپه ای از خانواده حنا می باشد، این گیاه درختچه‌ ای بومی شمال آفریقا، جنوب و غرب آسیا و شمال استرالیا می باشد که با گل های سفید یا صورتی و میوه های کوچک شناخته می شود.

حنا فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص حنا را برای سلامتی، روشن شدن پوست، درمان ریزش مو، تقویت، افزایش رشد و رنگ کردن مو ارائه کرده ایم.

توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 20 دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.

حنا سبز به عنوان یک ضد چروک طبیعی شناخته شده است. حنا به دلیل مقادیر بالای آب باعث آبرسانی به پوست صورت و بدن شده و با افزایش الاستیک پوست به کاهش چین و چروک و جوان سازی پوست صورت و بدن کمک می کند.

ماسک حنا و بابونه برای جوان سازی پوست

خواص حنا با ماست برای پوست

دوره مقدماتی php

1 قاشق چای خوری پودر حنا را با 1 قاشق چای خوری پودر بابونه ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

حنا به عنوان یک سفید کننده و روشن کننده طبیعی پوست صورت و بدن شناخته می شود، در واقع حنا با پاکسازی و لایه برداری پوست باعث سفید تر و روشن تر شدن پوست می شود.

ماسک حنا برای سفیدی پوست

یک فنجان پودر حنا سبز را با یک فنجان آب ترکیب کنید و بر روی پوست صورت و بدن بمالید، بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

حنا به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی قوی که دارد که با پاکسازی پوست صورت و کاهش چربی پوست به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.

ماسک حنا و آبلیمو برای جوش صورت

1-2 قاشق غذا خوری پودر حنا را با آب یک لیمو ترش تازه ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

حنا خواص ضد باکتری و ضد عفونی کننده قوی داشته و به درمان سریع تر زخم های پوستی کمک کرده، همچنین با ایجاد یک لایه ی محافظ بر روی پوست از عفونت زخم جلوگیری می کند.

حنا به دلیل داشتن توانایی خنک کننده طبیعی که دارد برای درمان آفتاب سوختگی بسیار مفید می باشد.

حنا یکی از بهترین مواد طبیعی برای تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد موی سر می باشد.

ماسک حنا و روغن کنجد

250 میلی لیتر روغن کنجد را در یک ظرف بر روی اجاق بگذارید تا بجوشد، 5 پیمانه پودر حنا به آن اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه دیگر بجوشد. این روغن را در ظرفی بریزید و 2 تا 3 بار در هفته مو ها را با آن ماساژ دهید تا تقویت شوند.

حنا حاوی مقادیر بالای آب و مواد مغذی است و به عنوان یک حجم دهنده ی طبیعی مو عمل کرده و باعث براق و درخشان شدن موی سر می شود.

ماسک حنا و ماست برای مو

دو فنجان پودر حنا سبز را با یک فنجان پودر آملا، 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل و یک فنجان ماست ترکیب کنید و بگذارید حداقل 2-3 ساعت به همان حال باشد، این مخلوط را بر روی مو ها بالید و بگذارید 1-2 ساعت بماند و سپس با آب گرم بشویید.

حنا یک درمان طبیعی برای افرادی که از ریزش مو یا طاسی رنج می برند.

ماسک حنا برای ریزش مو

مقداری پودر برگ حنا را با آب ترکیب کنید تا خمیری به دست آید، این خمیر را بر روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو خوب بشویید.

ماسک حنا و عسل

25-30 گرم حنا را با یک فنجان آب جوش و دو قاشق غذا خوری عسل ترکیب کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند سپس این ترکیب را بر روی مو ها بمالید و بگذارید 30 تا 40 دقیقه بر روی مو ها باشد و بعد با آب گرم بشویید.

ترکیب حنا و آب لیمو ترش به دلیل خواص ضد قارچی قوی به درمان شپش سر کمک می کند، همچنین این ترکیب می تواند اتصال شپش به موی سر را از بین ببرد و به این ترتیب به درمان شپش سر کمک کند.

ترکیب حنا و آبلیمو را بر روی مو ها و پوست سر بمالید و بگذارید حداقل 3 ساعت بر روی سر بماند، سپس با آی گرم و شامپو خوب بشویید.

گفته می شود که در روش های سنتی برای تقویت و رنگ کردن مو ها از حنا استفاده می شد، حنا برای رنگ کردن مو ها تاثیری بر روی فولیکول های مو نمی گذارد.

طرز استفاده و ترکیبات حنا برای رنگ موی شرابی

ترکیب حنا، چغندر و قهوه یک ترکیب ایده آل برای این است که مو های تان را شرابی رنگ کنید.

خواص حنا با ماست برای پوست

یک فنجان پودر حنا را با 1 قاشق سوپ خوری پودر قهوه و نیم فنجان آب چغندر و مقداری آب ترکیب کنید و بگذارید 2 ساعت به همان حال باقی بماند، ترکیب را بر روی مو ها بمالید و بگذارید حداقل یک ساعت بماند و سپس با آب خوب بشویید.

رنگ حنا روی مو های سفید

یک فنجان پودر حنا را با یک عدد تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید و مخلوط را بر روی مو های خود بمالید، بگذارید 1 ساعت بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

رنگ موی سیاه با حنا و چای سیاه

یک فنجان پودر حنا را را با یک فنجان چای سیاه دم کشیده ترکیب کنید و بگذارید 6 تا 8 بماند، این مخلوط را بر روی مو ها بمالید و بگذارید 30 دقیقه بر روی مو ها بماند، سپس با آب گرم بشویید و پس از دو روز از شامپو استفاده کنید. این ترکیب رنگ مو ها را سیاه می کند.

رنگ مو با حنا و دارچین

ترکیب حنا و دارچین یک راه عالی برای روشن تر شدن رنگ مو هستند، این ترکیب رنگ موی روشن را قهوه ای  روشن و رنگ موی مشکی را قهوه ای تیره می کند.

یک فنجان پودر حنا را با 1/3 فنجان پودر دارچین و نصف فنجان آب جوش ترکیب کنید و بگذارید 13 ساعت بماند، این مخلوط را بر روی مو ها بمالید و بگذارید 2 تا 3 ساعت بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

رنگ مو با حنا و بابونه

ترکیب حنا و بابونه رنگ طلایی به مو ها می بخشد.

  • عکس پروفایل توحید
  • یک فنجان پودر حنا را با دو تا سه قاشق غذا خوری پودر گل بابونه را با هم ترکیب کنید و بر روی مو ها بمالید، بگذارید 2 تا 3 ساعت بماند و سپس با آب گرم بشویید.

    حنا یک آبرسان قوی برای موی سر می باشد که به عنوان نرم کننده طبیعی برای مو ها عمل می کند.

    ماسک حنا و آب لیمو

    یک فنجان پودر حنا را با نصف فنجان چای تازه، 1 لیوان آب لیمو ترش و 1 قاشق غذاخوری ماست ترکیب کنید و آن را بر روی مو ها بمالید و بگذارید حداقل یک ساعت بماند سپس با آب گرم خوب بشویید.

    موهای خشک و آسیب دیده خیلی زود دچار موخوره می شوند، حنا می تواند با رطوبت رسانی به مو ها به درمان موخوره کمک کند.

    ماسک حنای بی رنگ برای مو

    یک فنجان پودر حنا را با 2-3 قاشق چای خوری روغن آووکادو و یک عدد تخم مرغ ترکیب کنید و بر روی مو ها بیمالید، بگذارید 2 ساعت بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

    ماسک حنا و شیر نارگیل

    2/3 فنجان پودر حنا را با 1 فنجان شیر نارگیل و 4 قاشق غذا خوری روغن نارگیل ترکیب کنید و بگذارید 12 ساعت بماند (روغن نارگیل مانع از ایجاد رنگ مو می شود) سپس این مخلوط را بر روی مو ها بمالید و بگذارید یک ساعت بماند و بعد با آب گرم و شامپو خوب بشویید.

    حنا چربی پوست سر را کنترل کرده و به درمان مو های چرب کمک می کند.

    خواص حنا با ماست برای پوست

    ماسک حنا و خاک رس

    مقدار مساوی پودر حنا را با خاک رس ترکیب کنید و بر روی مو ها و پوست سر بمالید، بگذارید یک شب بر روی مو ها بماند و صبح روز بعد با آب و شامپو بشویید.

    حنا با آب رسانی به مو ها برای درمان مو های خشک و آسیب دیده مفید می باشد.

    ماسک حنا و روغن زیتون

    نصف فنجان روغن زیتون را گرم کنید و یک فنجان حنا را به آن اضافه کنید، این مخلوط را بر روی مو ها بمالید و بگذارید یک ساعت بماند سپس با آب گرم و شامپو بشویید.

    حنا علاوه بر اینکه باعث از بین بردن آلودگی باکتریایی و قارچی ناخن ها می شود به تقویت و افزایش رشد ناخن هم کمک می کند.

    طرز استفاده از حنا برای ناخن

    هر روز یک لیوان آب که در آن برگ های حنا را خیس کرده اید بنوشید تا عفونت ناخن ها را درمان کرده و باعث تقویت ناخن ها شود.

    حنا به دلیل خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی قوی که دارد می تواند برای درمان سندروم پای ورزشکار استفاده شود.

    علاوه بر این حنا برای درمان داغی کف پا مفید بوده و چون خاصیت نرم کنندگی دارد به درمان پینه کف پا هم کمک می کند.

    در طب سنتی آیورودا، حنا به دلیل خاصیت خنک کنندگی که دارد به درمان تب بالا کمک می کند، همچنین حنا به دلیل خواص ضد باکتریایی که دارد با افزایش تعریق می تواند تب بالا را کاهش داده و به درمان گلودرد کمک می کند.

    خواص ضد التهابی موجود در برگ های حنا با افزایش جریان خون سالم در مویرگ ها به درمان سردرد، میگرن و سرگیجه کمک می کند.

    شما می توانید مقداری آب برگ درخت حنا را بر روی پیشانی بمالید تا سردرد، میگرن و سرگیجه درمان شود.

    خواص ضد التهابی روغن حنا به درمان روماتیسم و آرتروز کمک می کند، مقداری روغن حنا را بر روی مفاصل دردناک بمالید تا درد آن ها کاهش پیدا کند.

    روغن حنا به طور مستقیم برای درمان استرس و اضطراب و همچنین درمان بی خوابی موثر می باشد، برای درمان بی خوابی هر شب قبل از خواب روغن حنا را ببویید تا خواب راحت تر و عمیق تری داشته باشید.

    خیساندن پوست یا برگ گیاه حنا در آب و سپس نوشیدن این آب به سم زدایی و پاک سازی کبد و طحال و به طور کلی پاکسازی بدن کمک می کند.

    گفته می شود که حنا برای درمان بیماری های کبد هم مفید می باشد.

    اگر شما آب برگ ها و دانه های حنا را مصرف کنید، استرس بر سیستم قلبی عروقی کاهش پیدا کرده و فشار خون بالا کاهش می یابد.

    روغن حنا برای درمان استرس و اضطراب، پاک سازی و سم زدایی بدن، تقویت موی سر، درمان شوره سر و ریزش موی سر، درمان خستگی و افسردگی، سردرد و میگرن و همچنین درمان اگزما، عفونت های قارچی و سوختگی مفید می باشد.

    ابتدا برگ های تازه حنا را بکوبید تا له شوند. حالا در یک ظرف نیم لیتر روغن نارگیل بریزید و بگذارید به جوش آید، برگ های له شده ی حنا را در آن بریزید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد.

    روغن حنا آماده است، بگذارید سرد شود، سپس در ظرفی بریزید و نگهداری کنید.

    انواع حنا کاملا بی خطر هستند اما حنا سیاه که بیشتر برای تتوی دست و پا استفاده می شود، در برخی افراد باعث ایجاد آلرژی پوستی می شود.

    بهتر است زنان در دوران بارداری و شیردهی از خوردن حنا اجتناب کنند.

    طبیعت گیاه حنا سرد و خشک می باشد.

    حنا به عنوان ماده‌ای آرایشی در مصر باستان، هند و ایران استفاده می شود، در ایران از پودر حنا سبز برای حنا گذاشتن و مراسم حنابندان استفاده می کنند.

    در هند از پودر حنا قرمز برای تتوی موقت با حنا در مراسم عروسی و جشن ها استفاده می شود.

    در ادامه بخوانید : خواص سدر برای پوست و مو

    منابع : organicfacts

    فال حافظ

    صفحه اصلیتبلیغاتتماس با مادرباره ما

    متن عاشقانهمتن زیبا

    مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

    © کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
    هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
    استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

    رکنا: حنا گیاهی پر خاصیت برای پوست به شمار می رود.

     حنا گیاهی پر از خاصیت و فواید برای پوست و مو می باشد، عده ای از نا برای تقویت موهای خود استفاده می کنند و عده ای هم از ماسک حنا برای سفید شدن پوست خود استفاده می کنند. توسط عده ای از کارشناسان توضیح کاملی درباره اینکه آیا حنا پوست را سفید می کند داده اند، ما برای شما اطلاعات لازم درباره اینکه آیا حنا پوست را سفید می کند فراهم کرده ایم.

    ماسک حنا جهت سفید شدن پوست

    عده ای از بانوان از ماسک های مختلف برای روشن شدن و سفید شدن پوست استفاده می کنند یکی ازاین ماسک ها ماسک حنا و کلاب است که حنا پوست را سفید می کند، ماسک حنا و گلاب و ماست جهت رفع لکه های ناشی از جای جوشها و یا لکه های حاملگی بسیار موثر است به شرط آنکه حتما به طور مداوم و روتین، طبق عادت با هر بار حمام کردن و یا هفته ای دو بار این کار انجام شود :

     

    خواص حنا با ماست برای پوست

    مواد لازم برای هر بار استفاده از این ماسک :

    ماست کم چرب : یک قاشق غذا خوری

    حنای بی رنگ : یک قاشق مربا خوری

    گلا ب : دو سه قطره

    این مواد را با هم مخلوط کرده و قبل از حمام به مدت پانزده تا بیست دقیقه بر روی صورت یا بدن خود و جاهایی که جوش می زند بمالید و صبر کنید تا خوب جذب شود که بهتر است برای جذب بهتر اگر فرصت داشتید کمی هم در بخار حمام بمانید تا کاملا جذب پوست شود در غیر این صورت لزومی نیست و می توانید پس از این مدت زمان بشویید.

    اثر بخشی این ماسک زمانی خود را نشان خواهد داد که با هر بار حمام کردن بر روی صورت و بدن گذاشته شود، در صورتی هم که فقط به عنوان ماسک بر روی پوست صورت مورد استفاده قرار می گیرد حتما هفته ای دو بار استفاده شود آنوقت شما تاثیر آن را پس از یک ماه استفاده ی مرتب بر روی چهره و بدن خود خواهید دید و خواهید دید که حنا پوست را سفید می کند.

    اگر می‌خواهید موهای سالم و زیبایی داشته باشید، یکی از روش‌های امن دستیابی به آن، استفاده از حنا است. در پاکستان، ایران، یمن، مراکش، هند، خاورمیانه، جنوب شرق آسیا و شمال آفریقا، از زمان‌های دور، مردم از حنا استفاده می‌کردند و در مناطق گرم آب و هوایی، با قرار دادن حنا بر روی دست و پاها سعی می‌کردند، آنها را خنک کنند. در برخی از فرهنگ‌ها نیز در جهیزیه عروس حتماً حنا وجود داشت و شب قبل از عروسی، دستان عروس و گاهی داما د را با حنا طراحی می‌کردند. در برخی آیین‌های مذهبی نیز از حنا استفاده می‌شود. حنا علاوه بر زیبا کردن رنگ مو به عنوان یک گیاه درمانی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و مو را تقویت می‌کند. همچنین ضدقارچ است، شوره سر را کاهش می‌دهد، خشکی پوست را برطرف می‌کند و موجب درخشش و سلامت موها می‌شود.

    رنگ حنا مانند رنگ‌های شیمیایی نیست و تقریباً موها را قرمز رنگ می‌کند و با آن نمی‌توان موها را روشن کرد. رنگ آن بر روی موها به رنگ موها بستگی دارد؛ مثلاً اگر حنا را روی موهای سفید قرار دهید، نارنجی خواهد شد و روی موهای مشکی وقهوه‌ای، کمی تن قرمزی ایجاد خواهد کرد. قرار دادن حنا روی موهای بلوند موها را قرمز خواهد کرد. استفاده از حنا به عنوان رنگ مو، علاوه بر کاهش هزینه بسیار ایمن است و در مقایسه با رنگ موهای شیمیایی بی‌ضرر خواهد بود.

    ویژگی‌های حنا

    در محیط اسپری به رنگ مطلوب خواهد رسید. در محیط گرم و مرطوب رنگدانه‌ها شروع به فعالیت می‌کنند. برای رنگ گرفتن نیاز به زمان دارد. ماندگاری طولانی مدت دارد؛ بنابراین در هنگام استفاده از حنا حتماً دستکش بپوشید، زیرا لکه آن بر روی لباس و یا پرده حمام به سختی پاک خواهد شد.

    بیش از هزاران سال زنان مصری در سه ماه سوم بارداری شکم خود را با حنا طراحی می‌کردند. آنان معتقد بودند که با اینکار زایمانی ایمن خواهند داشت و نوزاد سالم و شادی به دنیا خواهند آورد. طول عمر و ماندگاری حنا بر روی پوست و مو به نوع و شیوه زندگی افراد بستگی دارد؛ مثلاً اگر شغل شما به گونه‌ای است که دائم در استخرهای شنا، سونا و یا حمام هستید، ماندگاری آن کمتر خواهد بود و در مدت زمان کوتاهی از روی بدن محو خواهد شد. به عنوان یک قاعده کلی می‌توان گفت طرح‌های حنا بر روی صورت و گردن، ظرف مدت یک هفته از بین می‌روند؛ زیرا اپیدرم در این مناطق نازک‌تر است. طرح‌های حنا بر روی بازوها بیش از دو هفته دوام خواهند داشت؛ زیرا پوست این مناطق تیره است و کمتر در معرض شستشو قرار دارد. زمانی که به طور طبیعی سلول‌های مرده پوست از بین می‌روند، حنا نیز از روی پوست محو خواهد شد.

    حنا، خاصیت ضدمیکروبی دارد و مانع از دست رفتن آب بدن می‌شود. همچنین سفت‌‌کننده پوست است و به درمان مشکلات پوستی کمک می‌کند. از نازک شدن موها نیز پیشگیری کرده و برای درمان آرتروز و جذام مفید است. امروزه در تهیه بسیاری از رنگ‌ موها و شامپوها و محصولات پوستی و رنگ‌های خالکوبی و مرطوب‌کننده‌ها از حنا استفاده می‌شود. علاوه بر خواص درمانی از ۲۱۰۰ سال قبل از میلاد، از حنا برای تزئین و طراحی بدن استفاده می‌کردند. در عصر مغول برای تزئین بدن شاهان و ملکه‌ها، از حنا استفاده می‌شد.

    حنا خاصیت خنک‌کنندگی دارد و عاری از هر نوع ماده شیمیایی است. از جوشانده برگ‌های حنا برای رفع پیله‌دندان استفاده می‌شود، کافی است آن را در دهان قرقره کنید.

    این گیاه برای درمان بیماری‌های سر، چشم و دهان مفید است و ترکیب آن با برگ گردو، سردرد را درمان می‌کند. در هند و چین از برگ‌های حنا، برای درمان یرقان استفاده می‌شود. جوشانده ریشه آن مدر و برای نرم کردن سینه و برونشیت بسیار مفید است. جوش، کورک و جای زخم‌های کهنه را به راحتی می‌توان با حنا درمان کرد و گاهی برای خشونت صدا تجویز می‌شود. ریشه خشک‌شده حنا می‌تواند ناراحتی‌های چشمی را برطرف کند.

    در اندونزی از برگ‌های له‌شده آن برای درمان عفونت ناخن‌ها استفاده می‌شود و برای رفع خارش پوست نیز مفید خواهد بود. در فیلیپین، هم روغن و هم پودر آن برای التیام زخم و رفع خونمردگی به کار می‌رود.

    برخی معتقدند که دم کرده برگ حنا، اضافه وزن را کاهش می‌دهد و ترکیب آن با روغن زیتون و مالیدن آن روی موها، موجب رشد مجدد موهای ریخته می‌شود. جوشانده برگ حنا به بهبود بیماری طحال، سنگ کلیه، مثانه و سختی ادرار کمک می‌کند و رشد ناخن‌ها را افزایش می‌دهد.

    درختچه این گیاه گرمسیری در مراکش، مصر، تونس، آسیا، هند و ایران می‌روید و معمولاً سالانه می‌توان ۲ الی ۳ مرتبه از آن برداشت کرد. حنا آرام‌بخش و خواب‌آور عمیق است و از ترکیبات آن در داروها استفاده می‌شود.

    خاصیت حنا

    حنا دارای خواص متعددی است: هم‌زمان موها را رنگ‌ می‌کند و به آنها حالت نرمی و درخشندگی می‌بخشد. علاوه بر آن، خاصیت ضدقارچی دارد و میزان شوره سر یا تشکیل پوسته سر را کاهش می‌دهد، پوست سر را نرم می‌کند، کمی از پیچ و تاب موهای مجعد می‌کاهد و به حالت گرفتن موها کمک می‌کند. حنا به عنوان یک منبع طبیعی رنگ، موها را به رنگ قرمز زیبا و طبیعی در می‌آورد و همچون رنگ موهای مصنوعی عمل نمی‌کند. در واقع، ساقه مو را با رنگ قرمز درخشانی می‌پوشاند و با استفاده مکرر این رنگ پررنگ‌تر خواهد شد.

    حنا نمی‌تواند مو را روشن‌تر کند. به علاوه، روی موهای تیره رنگ قرمز یا سایه متمایل به قرمزی ایجاد می‌‌کند. استفاده از حنا روی موهای مشکی یا قهوه‌ای سوخته، مو را به رنگ قهوه‌ای روشن یا مشکی بور در می‌آورد که سایه متمایل به قرمزی نیز در زیر نور آفتاب مشاهده می‌شود. موهای بلوند با استفاده از حنا به رنگ قرمز طبیعی در می‌آیند و اگر روی موهای قرمز رنگ (حنایی رنگ) استفاده شود، رنگ قرمز مو را پررنگ‌تر و قرمز‌تر می‌کند. حنا موهای قهوه‌ای را بسته به تیرگی و روشنی از یک قرمز طبیعی تا روشن یا قهوه‌ای متوسط تغییر رنگ می‌دهد. اگر حنا روی موهای سفید استفاده شود، مو را به رنگ نارنجی، قرمز طبیعی یا قرمز پر رنگ در می‌آورد.

    چگونه از حنا استفاده کنیم؟

    استفاده از حنای طبیعی برای نرمی و رنگ‌آمیزی مو نیازمند صبر و کمی یادگیری است. حنا برای رنگدهی مطلوب، نیاز به محیط اسیدی و محیط‌های گرم و شرجی (مرطوب) دارد و برای آنکه رنگ طبیعی خود را آزاد کند، نیازمند زمان است و باید به آن مدت زمان لازم داده شود.

     

     


    حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

    خواص حنا با ماست برای پوست

    رکنا: ماسک کاهو برای رفع خشکی پوست های آسیب دیده تاثیر بی نظیری دارد.

    رکنا: گیاهخواران برای دریافت پروتئین لازم برای حفظ سلامتی شان بهتر است این منابع را بشناس…

    رکنا: برای داشتن پوست دست لطیف توصیه می شود این ماسک های خانگی را تست کنید.

    رکنا:یکی از ماسک هایی که می توان در خانه تهیه کرد و باعث روشن شدن پوست صورت می شود ماسک…

    موضوعات داغ

    با اشتراک در خبرنامه رکنامهمترین و جدیدترین اخبار روز را در ایمیل خود داشته باشید:

    “سنجاق”

    مجری انحصاری تبلیغات رکنا

    سایت اینترنتی رکنا

    کلیه حقوق متعلق به

    سایت اینترنتی رکنا

    است

    خوش آمدید

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    رمز عبور برای شما ارسال خواهد شد

    بلاگ بورسیکا – مجلۀ تخصصی معرفی کالا و راهنمای خرید

    حنا به‌عنوان یک ماده طبیعی فواید بسیار زیادی در اختیار ما قرار می‌دهد، مثلاً می‌تواند باعث کاهش سردرد، سم‌زدایی بدن، بهبود ناخن‌ها، محافظت از پوست، افزایش سلامت مو و کاهش التهاب بدن شود که ازجمله ویژگی‌های مفید این ماده گیاهی است؛ در مطالب قبلی در مورد خواص شگفت‌انگیز حنا برای مو و تهیه ماسک‌های مفید مو حرف زدیم؛ در این مقاله می‌خواهیم شما را با فواید حنا برای پوست آشنا کنیم.

    خواص حنا با ماست برای پوست

     

     

    این نکته را در نظر داشته باشید که هنگامی که حنا به پوست اعمال می‌شود، رنگ پوست را به رنگ نارنجی تا قهوه‌ای تیره تبدیل می‌کند که در عرض ۱ تا ۲ هفته از بین می‌رود. البته حنای استفاده شده بر روی پوست باید از نوع حنای بی‌رنگ باشد تا رنگی بر روی پوست شما ایجاد نشود.

    حنا در زبان‌ها و فرهنگ‌های مختلف به‌صورت متفاوتی تلفظ می‌شود، اکثر مردم از آن برای رنگ مو استفاده می‌کنند. حَنا با نام علمی Lawsonia inermis گیاهی است از رده دولپه‌ای‌ها که خود دسته مشخصی را به نام حنا (Lawsonia) می‌سازد. این گیاه به‌صورت درختچه‌ای است که بومی آفریقای شمالی، آسیای جنوبی و غربی، و شمال استرالیا است.

    یکی از خاصیت‌های مهم و کاربردی حنا محافظت از پوست در برابر عفونت‌ها و از بین بردن التهاب است. این قابلیت نه تنها برای درمان سوختگی‌ها، زخم‌ها و خراش‌ها کاربرد دارد، بلکه می‌توانید از آن برای حفاظت در برابر سایر موارد خارجی نیز استفاده کنید. حنا می‌تواند لکه‌ها و زخم‌های موجود بر روی پوست را با اثرات ضد ویروسی و ضد باکتریایی خود از بین برده و از پوست محافظت کند. علاوه بر زخم شما می‌توانید از حنا برای درمان اگزمای پوستی فصلی نیز استفاده کنید؛ برای درمان اگزما فصلی بهتر است پودر حنا سبز را با پودر برگ هلو مخلوط کرده و به‌صورت ضماد استفاده نمایید.

    بیماری‌های پوستی ناشی از قارچ و عفونت را می‌توان از طریق این ماده طبیعی درمان کرد. درواقع حنا می‌تواند به سیستم ایمنی بدن کمک کند و درنتیجه این بیماری‌های پوستی را از بین ببرد. بنابراین برای درمان بیماری‌های پوستی باکتریایی بهتر از ماسک‌های حنا به‌صورت مرتب استفاده کنید.

    حنا می‌تواند التهابی که در پوست شما به وجود آمده و باعث درد شده است را تسکین ببخشد. کافی است در مناطق آسیب‌دیده پوست، از ماسک حنا استفاده کنید. در این صورت التهاب درمان شده و درد شما تسکین پیدا می‌کنند.

    همان‌طور که اشاره کردیم حنا دارای قابلیت ضد باکتریایی و ضد قارچی است که با تمیز کردن پوست و کم کردن چربی‌های اضافه پوست، جوش‌ها و آکنه‌ها را از بین برده و درنتیجه مانع از ایجاد محیط مساعدی برای رشد مجدد باکتری‌ها می‌شود. برای تهیه ماسک ضد آکنه حنا کافی است مقداری پودر حنا سبز را با آب‌لیموترش ترکیب کنید و بر روی پوست بگذارید و درنهایت آبکشی نمایید. درصورتی‌که پوست بسیار خشکی دارید بهتر است آب‌لیمو را به مقدار کمتری اضافه کنید. علاوه براین می‌توانید از ماسک حنا و نمک نیز بهره ببرید. یک قاشق پودر حنا را با یک قاشق نمک دریا مخلوط کرده و در آن مقداری آب بریزید و سپس خمیر به دست آمده را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بر روی پوست خود بگذارید.

    حنا مشابه با آلوئه‌ورا عمل کرده و می‌تواند از پوست در برابر آفتاب‌سوختگی محافظت کند. درواقع به علت خاصیت خنک‌کنندگی طبیعی این ماده برای درمان آفتاب‌سوختگی استفاده می‌شود.

    وقتی حنا بر روی پوست صورت قرار می‌گیرد، باعث می‌شود خون‌رسانی در پوست بهتر صورت گرفته و درنتیجه احساس خنکی بر روی پوستتان ایجاد شود. این احساس به‌مرور باعث شادابی و نشاط پوستتان خواهد شد. بنابراین درصورتی‌که نقطه‌ای از بدنتان احساس‌ گرگرفتگی دارید، می‌توانید از خاصیت خنک‌کنندگی حنا استفاده کنید.

    بسیاری از افراد حنا سبز را با آب مخلوط کرده و بر روی پوست می‌گذارند تا خاصیت آب‌رسانی در پوست تقویت شود. این ماده می‌تواند رطوبت زیادی به پوستتان برساند.

    حنا سبز به‌عنوان یک ضد چروک استفاده می‌شود. درواقع خاصیت آب‌رسانی بالایی که در این ماده نهفته است باعث می‌شود رطوبت پوست بیشتر شده و با افزایش الاستیک پوست، چین‌وچروک را کم می‌کند. درنتیجه پوست جوان‌تری خواهید داشت و خیلی دیرتر با علائم پیری رو به رو شوید. حنا پوست را سفت کرده و باعث استحکام پوست می‌شود؛ بنابراین پوست شما نازک نخواهد شد. به‌عنوان مثال می‌توانید از ماسک بابونه و حنا استفاده کنید، یک قاشق پودر حنا سبز را با یک قاشق پودر بابونه مخلوط کرده و مقداری آب اضافه کنید و بر روی پوست بگذارید و با آب سرد بشویید.

    حنا با قابلیت پاک‌سازی و لایه‌برداری باعث می‌شود به‌مرور پوست شما روشن‌تر و سفیدتر شده و سلول‌های مرده از روی پوستتان حذف شوند؛ این ماده به‌عنوان یک سفیدکننده طبیعی شناخته شده است و زنانی که در بارداری لکه‌هایی بر روی پوست شان ایجاد شده و یا برای از بین بردن لکه‌های ناشی از نور خورشید می‌توانند از ماسک حنا استفاده کنند. برای استفاده از حنا به‌عنوان یک ماسک سفیدکننده کافی است پودر حنا سبز را با آب مخلوط کرده و بر روی پوستتان بگذارید و بعد از ۱۰ دقیقه آب‌کشی کنید.

    یکی دیگر از ماسک‌های مفید حنا برای از بین بردن لکه‌ها و روشنی پوست، مخلوط پودر حنا، ماست و گلاب است که با استفاده مداوم می‌توانید پوست روشنی داشته باشید.

    حنا علاوه بر پوست صورت، برای پوست سر نیز بسیار مفید و کاربردی است. درصورتی‌که از شوره سر رنج می‌برید، حنا با خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی باعث از بین بردن شوره‌های سرتان می‌شود. ماسک مذکور با استفاده از تخم شنبلیله، کشک و لیموترش به همراه حنا تهیه شده و می‌تواند شوره سر شما را درمان کند. از شب قبل تخم شنبلیله را درون کشک بریزید، تا خیس شود. سپس آن را در مخلوط کن ریخته و حنا را به آن اضافه کنید و درنهایت در آن یک عدد لیموترش بریزید و ماسک را به‌صورت کامل بر روی پوست سر خود مالش دهید. بعد از نیم ساعت موهایتان را بشویید و ماسک را هفته‌ای یک‌بار تهیه‌کرده و استفاده کنید. موهایتان را تنها با آب سرد شستشو دهید و بعد از استفاده از این ماسک به موهایتان شامپو نزنید.

     

    مطلب پیشین

    معرفی بهترین پوست‌کن‌ها در سال ۲۰۱۹

    مطلب بعدی

    بورسیکا حامی چهارمین دوره جایزه فیروزه

    آیا لیزر موهای زائد درد دارد؟

    خواص حنا با ماست برای پوست

    عطر مناسب فصل پاییز

    از بین بردن جای جوش با لیزر

    نگهداری گل‌های آپارتمانی در زمستان

    ایمیل شما منتشر نخواهد شد

  • تصاویری از طبیعت ایران و جهان
  • تازه های بلاگ


    فروشگاه اینترنتی بورسیکا سه ساله شد

    یلدای خانومانه؛ یلدای امسال بورسیکا مخصوص خانوماست

    خرید اقساطی از بورسیکا در طرح «اعتباری بخر اعتباری ببر»


    آیا لیزر موهای زائد درد دارد؟


    عطر مناسب فصل پاییز


    بهترین صندلی کامپیوتر


    روش شناخت ترمه اصل


    از بین بردن جای جوش با لیزر

    خواص حنا با ماست برای پوست


    بهترین کولر گازی برای مناطق گرمسیر

    آیفون ۱۱ (iPhone 11) مشخصات فنی و راهنمای خرید


    علت ماندن کف در ماشین ظرف‌شویی


    بهترین اپیلاتور برای پوست حساس


    نگهداری گل‌های آپارتمانی در زمستان


    بهترین دانگل وای­فای تلویزیون


    بهترین اسپیکر بلوتوثی در سال ۲۰۱۹


    وسایل لازم برای بافت مو


    بهترین شارژر گوشی


    درمان خانگی عرق سوز شدن نوزاد

    بی خیال هزینۀ پیک؛ ارسال رایگان سفارشات در بورسیکا


    همکاری بورسیکا و کشینه و دریافت کش بک !

    پربازدیدهای بلاگ


    فواید ریختن نمک در شامپو

    معرفی تیم اطلس ATLAS دبیرستان علامه حلی در ربوکاپ آزاد ۲۰۱۸ تهران

    آفت دهان چیست و چگونه آن را در خانه درمان کنیم؟

    ۱۹ ماسک سفیدکننده فوری صورت و بدن را در خانه بسازید

    چرا بخارشوی بخریم؟ معرفی بهترین بخارشوی‌های بازار


    ۱۳ خاصیت شگفت‌انگیز لبو که نمی‌دانستید

    آون توستر چیست و چه کاربردها و انواعی دارد؟

    این خواص خرمالو شما را شگفت‌زده خواهد کرد


    سفیداب برای جای جوش و لکه‌های صورت


    راهنمای خرید حالت‌دهنده و فر کننده مو


    هشت راه برای پاک کردن برفک یخچال


    مژه و ابروی خود را در خانه تقویت کنید


    علت تاول زدن ناگهانی پوست


    تزییناتی زیبا و جذاب برای کلاس درس + عکس


    چگونه ویندوز ۱۰ را فعال (Active) کنیم؟

    خوش آمدید

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    رمز عبور برای شما ارسال خواهد شد

    حنا از جمله گیاهان دارویی سنتی است که محبوبیت بالایی در میان ایرانیان داشته است. خواص حنا از نظر پزشکی بی شمار و جالب می باشد.

    به گزارش مشرق،  برای آشنایی با خواص حنا خواندن این مطلب را توصیه و در ادامه شما را با تمام فواید و خواص حنا آشنا می سازیم.

    یکی از گیاهان دارویی که از دیر باز در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرد حنا است که اکنون نیز با وجود پیشرفت های صنعت داروسازی جایگاه خود را بین مردم حفظ کرده است و استفاده از خواص گیاه حنا در بین مردم جایگاه ویژه ای دارد.

    خواص حنا با ماست برای پوست

    حنا چه بصورت مصرف موضعی و چه به صورت خوراکی در کتاب های طب سنتی ایران و چین بارها و بارها آمده است و برای آن مصارف متعددی از جمله درمان جذام، یرقان، سنگ کلیه، جرب و غیره ذکر شده است. از جمله خواص گیاه حنا در طب جدید نیز می توان به خاصیت ضد قارچی، ضد باکتریایی، تب بری، ضد التهاب و محافظت از پوست در برابر آفتاب اشاره نمود. این موارد به عنوان خواص حنا به اثبات رسیده و حنا توانسته جایگاه خود را بعنوان یک گیاه دارویی حفظ کند. برخی از خواص گیاه حنا بسیار جالب و شگفت انگیز می باشد.

    خواص دارویی حنا

    اما حنا نمی تواند نگرانی شما دراین موضوع را از بین ببرد و اگر وضعیت پوست شما گرم است به پزشک مراجعه کنید تا با دقت تمام مشکل شما را بهبود بخشد.

    خواص حنا با ماست برای پوست

    عوارض جانبی حنا

    در مورد خواص حنا و هر ماده دیگر باید به این نکته مهم توجه داشت که به صرف گیاهی بودن، نباید یک ماده رابه هرشکلی مصرف نمود. حنا در عین حالی  که بسیار مفید است می تواند زیان آور نیز باشد.

    حنا برای حلق و ریه زیان آور است و لذا باید به همراه کتیرا خورده شود. مقدار مجاز خوردن حنا 5 گرم است و مصرف بیشتر آن خطرناک است. حساسیت تماسی، آسم، سقط جنین واثر سوء بر روی حلق و ریه عوارض دیگر حنا هستند. به هنگام کار با گیاه حنا باید دقت کردتا از ورود آن به چشم جلوگیری شود.

    منبع: شفاآنلاین

    کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

    حنا گیاهی پر از خاصیت و فواید برای پوست و مو می باشد، عده ای از نا برای تقویت موهای خود استفاده می کنند و عده ای هم از ماسک حنا برای سفید شدن پوست خود استفاده می کنند. توسط عده ای از کارشناسان توضیح کاملی درباره اینکه آیا حنا پوست را سفید می کند داده اند، ما برای شما اطلاعات لازم درباره اینکه آیا حنا پوست را سفید می کند فراهم کرده ایم. با ما همراه باشید. 

    عده ای از بانوان از ماسک های مختلف برای روشن شدن و سفید شدن پوست استفاده می کنند یکی ازاین ماسک ها ماسک حنا و کلاب است که حنا پوست را سفید می کند، ماسک حنا و گلاب و ماست  جهت رفع لکه های ناشی از جای جوشها و یا لکه های حاملگی بسیار موثر است به شرط آنکه حتما به طور مداوم و روتین، طبق عادت با هر بار حمام کردن و یا هفته ای دو بار این کار انجام شود :

    شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

       

    ماست کم چرب  :      یک قاشق غذا خوری

    خواص حنا با ماست برای پوست

     حنای بی رنگ :       یک قاشق مربا خوری گلا ب :                   دو سه قطره

    این مواد را با هم مخلوط کرده و قبل از حمام به مدت پانزده تا بیست دقیقه بر روی صورت یا بدن خود و جاهایی که جوش می زند بمالید و صبر کنید تا خوب جذب شود که بهتر است برای جذب بهتر اگر فرصت داشتید کمی هم در بخار حمام بمانید تا کاملا جذب پوست شود در غیر این صورت لزومی نیست و می توانید پس از این مدت زمان بشویید.اثر بخشی این ماسک زمانی خود را نشان خواهد داد که با هر بار حمام کردن بر روی صورت و بدن گذاشته شود،  در صورتی هم که فقط به عنوان ماسک بر روی پوست صورت مورد استفاده قرار می گیرد حتما هفته ای دو بار استفاده شود آنوقت شما تاثیر آن را پس از یک ماه استفاده ی مرتب بر روی چهره و بدن خود خواهید دید و خواهید دید که حنا پوست را سفید  می کند.

    برگ حنا توسط کارگران ماهر از مزارع به صورت دستی جمع‌آوری می‌شود. این برگ‌ها بر اساس کیفیت طبقه‌بندی و مرتب شده، توسط ماشین‌آلات و به طور کاملاً اتوماتیک خشک و در نهایت پودر و با دقت بسته‌بندی و مهر و موم می‌شوند. گاهی، یکی دو برگ تازه نیز داخل بسته‌ها انداخته می‌شود. رنگدانه‌های موجود در پودر حنا به محض افزودن چند قطره مایع مثل آب و یا آب لیمو فعال شده و از خود رنگ می‌دهند. با قرار دادن حنا بر روی موها و یا پوست، پس از مدتی قسمت به طور طبیعی رنگ می‌شود. این رنگ در مقایسه با سایر رنگ‌های طبیعی، ماندگاری بیشتری دارد و دارای خواص بی‌شماری است.

    اگر می‌خواهید موهای سالم و زیبایی داشته باشید، یکی از روش‌های امن دستیابی به آن، استفاده از حنا است. در پاکستان، ایران، یمن، مراکش، هند، خاورمیانه، جنوب شرق آسیا و شمال آفریقا، از زمان‌های دور، مردم از حنا استفاده می‌کردند و در مناطق گرم آب و هوایی، با قرار دادن حنا بر روی دست و پاها سعی می‌کردند، آنها را خنک کنند. در برخی از فرهنگ‌ها نیز در جهیزیه عروس حتماً حنا وجود داشت و شب قبل از عروسی، دستان عروس و گاهی داما د را با حنا  طراحی  می‌کردند. در برخی آیین‌های مذهبی نیز از حنا استفاده می‌شود. حنا علاوه بر زیبا کردن رنگ مو به عنوان یک گیاه درمانی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و مو را تقویت می‌کند. همچنین ضدقارچ است، شوره سر را کاهش می‌دهد، خشکی پوست را برطرف می‌کند و موجب درخشش و سلامت موها می‌شود.

    رنگ حنا مانند رنگ‌های شیمیایی نیست و تقریباً موها را قرمز رنگ می‌کند و با آن نمی‌توان موها را روشن کرد. رنگ آن بر روی موها به رنگ موها بستگی دارد؛ مثلاً اگر حنا را روی موهای سفید قرار دهید، نارنجی خواهد شد و روی موهای مشکی وقهوه‌ای، کمی تن قرمزی ایجاد خواهد کرد. قرار دادن حنا روی موهای بلوند موها را قرمز خواهد کرد. استفاده از حنا به عنوان رنگ مو، علاوه بر کاهش هزینه بسیار ایمن است و در مقایسه با رنگ موهای شیمیایی بی‌ضرر خواهد بود.

    در محیط اسپری به رنگ مطلوب خواهد رسید.  در محیط گرم و مرطوب رنگدانه‌ها شروع به فعالیت می‌کنند.  برای رنگ گرفتن نیاز به زمان دارد.  ماندگاری طولانی مدت دارد؛ بنابراین در هنگام استفاده از حنا حتماً دستکش بپوشید، زیرا لکه آن بر روی لباس و یا پرده حمام به سختی پاک خواهد شد.

    بیش از هزاران سال زنان مصری در سه ماه سوم بارداری شکم خود را با حنا طراحی می‌کردند. آنان معتقد بودند که با اینکار زایمانی ایمن خواهند داشت و نوزاد سالم و شادی به دنیا خواهند آورد.  طول عمر و ماندگاری حنا بر روی پوست و مو به نوع و شیوه زندگی افراد بستگی دارد؛ مثلاً اگر شغل شما به گونه‌ای است که دائم در استخرهای شنا، سونا و یا حمام هستید، ماندگاری آن کمتر خواهد بود و در مدت زمان کوتاهی از روی بدن محو خواهد شد. به عنوان یک قاعده کلی می‌توان گفت طرح‌های حنا بر روی صورت و گردن، ظرف مدت یک هفته از بین می‌روند؛ زیرا اپیدرم در این مناطق نازک‌تر است. طرح‌های حنا بر روی بازوها بیش از دو هفته دوام خواهند داشت؛ زیرا پوست این مناطق تیره است و کمتر در معرض شستشو قرار دارد. زمانی که به طور طبیعی سلول‌های مرده پوست از بین می‌روند، حنا نیز از روی پوست محو خواهد شد.حنا، خاصیت ضدمیکروبی دارد و مانع از دست رفتن آب بدن می‌شود. همچنین سفت‌‌کننده پوست است و به درمان مشکلات پوستی کمک می‌کند. از نازک شدن موها نیز پیشگیری کرده و برای درمان آرتروز و جذام مفید است. امروزه در تهیه بسیاری از رنگ‌ موها و شامپوها و محصولات پوستی و رنگ‌های خالکوبی و مرطوب‌کننده‌ها از حنا استفاده می‌شود. علاوه بر خواص درمانی از ۲۱۰۰ سال قبل از میلاد، از حنا برای تزئین و طراحی بدن استفاده می‌کردند. در عصر مغول برای تزئین بدن شاهان و ملکه‌ها، از حنا استفاده می‌شد.

    حنا خاصیت خنک‌کنندگی دارد و عاری از هر نوع ماده شیمیایی است. از جوشانده برگ‌های حنا برای رفع پیله‌دندان استفاده می‌شود، کافی است آن را در دهان قرقره کنید.

    این گیاه برای درمان بیماری‌های سر، چشم و دهان مفید است و ترکیب آن با برگ گردو، سردرد را درمان می‌کند. در هند و چین از برگ‌های حنا، برای درمان یرقان استفاده می‌شود. جوشانده ریشه آن مدر و برای نرم کردن سینه و برونشیت بسیار مفید است. جوش، کورک و جای زخم‌های کهنه را به راحتی می‌توان با حنا درمان کرد و گاهی برای خشونت صدا تجویز می‌شود. ریشه خشک‌شده حنا می‌تواند ناراحتی‌های چشمی را برطرف کند.

    در اندونزی از برگ‌های له‌شده آن برای درمان عفونت ناخن‌ها استفاده می‌شود و برای رفع خارش پوست نیز مفید خواهد بود. در فیلیپین، هم روغن و هم پودر آن برای التیام زخم و رفع خونمردگی به کار می‌رود.

    برخی معتقدند که دم کرده برگ حنا، اضافه وزن را کاهش می‌دهد و ترکیب آن با روغن زیتون و مالیدن آن روی موها، موجب رشد مجدد موهای ریخته می‌شود. جوشانده برگ حنا به بهبود بیماری طحال، سنگ کلیه، مثانه و سختی ادرار کمک می‌کند و رشد ناخن‌ها را افزایش می‌دهد.

    درختچه این گیاه گرمسیری در مراکش، مصر، تونس، آسیا، هند و ایران می‌روید و معمولاً سالانه می‌توان ۲ الی ۳ مرتبه از آن برداشت کرد. حنا آرام‌بخش و خواب‌آور عمیق است و از ترکیبات آن در داروها استفاده می‌شود.

    سدر درختی است، ارتفاع آن تا ۱۰ متر می‌رسد. این درخت خاردار و دارای ساقه‌ای به رنگ سفید است. این گیاه در ایران سدر یا کنار در زبان عربی به آن سدر می‌گویند. در برخی کشورها، میوه این درخت را می‌خورند، ولی برگ‌های آن را خشک و پودر کرده و از این پودر برای شستشوی بدن و مو استفاده می‌کنند.

    برگ‌های این گیاه حاوی تانن و مملو از استرول‌های گیاهی، همچون پتاسیتوسترول، بتاسیتوسترول گلوکزید و ساپونین ابلین لاکتون هستند. ساپونین موجود در برگ سدر موجب کف‌کنندگی می‌شود و همانطور که می‌دانید، ابلین لاکتون از جمله ساپونین‌های استروئیدی است که در تهیه هورمون‌های استروئیدی به کار می‌رود. میوه تخم‌مرغی شکل و زردرنگ آن خوراکی است و طعمی ترش و مطبوع دارد. از میوه‌های خنک و تقریباً شبیه زالزالک است.

    میوه گیاه سدر دارای تانن، صمغ و ویتامین‌های A,B,C است و سینه را نرم می‌کند و عطش را فرو می‌‌نشاند و برای سلامت صفرا مفید است. آب میوه این گیاه بازکننده معده است و باکتری‌های آن را از بین می‌برد. میوه خشک و پودر شده نیز به درمان اسهال و زخم معده کمک می‌کند. مغز دانه‌های میوه این گیاه، تب را پایین می‌آورد و حرارت صفرا را کاهش می‌دهد و برای درمان حصبه مفید است.

    هسته‌های این میوه را بکوبید و به عنوان ضماد روی شکستگی‌ها قرار دهید و تأثیر آن را در تقویت استخوان‌ها مشاهده کنید. مالیدن ضماد به برگ سدر عضلات پاهای کودکان بازیگوش، خستگی را رفع می‌کند. قبل از پیدایش صابون، مردم بدن خود را با برگ این گیاه شستشو می‌دادند، این گیاه در بهبود بثورات و زخم‌های پوستی و رفع چرک بدن و تقویت مو و جلوگیری از ریزش و تقویت اعصاب و از بین بردن شپش و شپشک بسیار مفید است و جوشانده برگ‌های تازه و خشک آن، ورم و آماس پوست را درمان و از خونریزی معده و اسهال پیشگیری می‌کند.

    همچنین خاصیت تصفیه‌کنندگی دارد و خون و اخلاط مختلف بدن، به خصوص صفرا را پاکسازی می‌کند. این گیاه ضدقارچ و در درمان بیماری‌های قارچی مفید است موجب تقویت و افزایش رشد موها می‌شود.

    سدر، حالت‌دهنده مو است و برای ترمیم زخم‌ها و ضدعفونی‌چرک‌های پوستی به کار می‌رود. رنگ پوست را نیز شفاف و باز می‌کند. در ضمن، مسکن قوی و ضدانگل است و خاصیت خنک‌کنندگی دارد.

    هنگام استفاده از سدر و حنا به این نکته توجه داشته باشید که اگر آنها را خوب آبکشی نکنید و موها را به دقت نشوئید، سدر لابه‌لای موها باقی می‌ماند و تأثیر عکس خواهد داشت و موجب ریزش مو می‌شود. یک قاشق سدر را در یک ظرف بزرگ ریخته و خوب هم بزنید تا کف کند و در نهایت با آب و کف سدر موها را بشوئید. پس از قرار دادن حنا بر روی موها، لازم نیست از شامپو استفاده کنید؛ اما اگر تمایل دارید موهایتان را شامپو کنید، شامپو باید ملایم و رقیق باشد.

    در حالی که هنوز موهای‌تان مرطوب است، می‌توانید با یک روغن گیاهی موها را ماساژ دهید. اگر پس از قرار دادن حنا بر روی موها، آنها را خوب نشوئید، پوست سر دچار خارش و خشک می‌شود موها حالت شکننده پیدا می‌کنند، افرادی که از خشکی موها پس از استفاده از حنا، شکایت دارند، موها را خوب آبکشی نمی‌کنند.

    موها را آنقدر آبکشی کنید تا رنگ آب کاملاً بی‌رنگ و تمامی ذرات حنا از روی آن پاک شود. استفاده از حنا، خشکی مو و پوست سر را تشدید نمی‌کند، مگر در مواقعی که موها به خوبی آبکشی نشوند.

    هنگام خرید نیز دقت کنید حنا یا سدری که می‌خرید حاوی هیچ نوع ماده افزودنی و مصنوعی نباشد و کلمه ۱۰۰ درصد طبیعی روی آن درج شده باشد. حنای طبیعی هیچ‌گاه رنگ مشکی ندارد ولی استفاده از حنای مشکی ایمن نخواهد بود (چه در دوران بارداری و چه غیر از آن) و ممکن است موجب واکنش‌های آلرژیکی، قرمزی، تاول و یا سوختگی شود که در این صورت باید به سرعت درمان گردد.

    اگر می‌خواهید موهای سالم و مستحکم با رنگ زیبا داشته باشید و به دنبال یک راه مطمئن و طبیعی می‌گردید، وقت آن است که با حنا آشنا شوید. پودر حنا از برگ‌های فرآوری شده بوته حنا به دست می‌آید. حنا یک گیاه خودرو با لاسونیا اینرمیس و یکی از انواع رنگ‌های طبیعی است. رنگدانه‌های موجود در برگ گیاه حنا هنگامی که با مایعی مثل آب یا مایعات اسیدی مانند آبلیمو مخلوط شوند، رنگ پس می‌دهند. چیزی که حنا را از دیگر رنگ‌های طبیعی متمایز می‌کند، دوام رنگی بیشتر آن نسبت به رنگ‌های طبیعی دیگر است.

    برگ‌های جمع‌آوری و خشک‌شده بوته‌های حنا در رنگ‌آمیزی و رنگرزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این برگ‌ها در کارخانجات به پودر تبدیل می‌شوند. در اکثر موارد پودر حنا از مخلوط تعدادی از گونه‌های مختلف برگ حنا (از نقاط مختلف یک کشور یا کشورهای مختلف) و یا حتی از ترکیب برگ انواع مختلفی از بوته‌های حنا به دست می‌آید. حنا پس از آسیاب شدن، الک می‌شود. با این کار حناهای مختلف از حنای نامرغوب تا بسیار مرغوب به دست می‌آید. حنای نامرغوب دارای تکه‌های مشخص برگ و ساقه است. حنای بسیار مرغوب شبیه پودر تالک می‌باشد و تکه های برگ و ساقه در آن وجود ندارد. الک کردن حنا معمولاً برای مواردی مثل رنگ کردن بدن و به خصوص مو اهمیت دارد. با حنای بسیار مرغوب خمیر حنای روان‌تری به دست می‌آید و هیچ‌گونه تکه برگ یا ساقه در مو باقی نمی‌ماند و شستشوی مو با مشکل مواجه نمی‌شود. از حنا برای رنگ کردن دست‌ها، پاها و مو استفاده می‌شود که به خنک نگه داشتن بدن در اقلیم‌های بسیار گرم کمک می‌کند. در برخی نواحی حنا جزئی از جهیزیه عروسان است و در بسیاری از نواحی ایران از حنا در حنابندان برای آراستن عروس و داماد استفاده می‌شود. گاهی از حنا در مناسبت‌های مذهبی نیز استفاده می‌گردد. منسوجات نیز می‌توانند با حنا رنگ‌آمیزی شوند.

    حنا دارای خواص متعددی است:  هم‌زمان موها را رنگ‌ می‌کند و به آنها حالت نرمی و درخشندگی می‌بخشد. علاوه بر آن، خاصیت ضدقارچی دارد و میزان شوره سر یا تشکیل پوسته سر را کاهش می‌دهد، پوست سر را نرم می‌کند، کمی از پیچ و تاب موهای مجعد می‌کاهد و به حالت گرفتن موها کمک می‌کند. حنا به عنوان یک منبع طبیعی رنگ، موها را به رنگ قرمز زیبا و طبیعی در می‌آورد و همچون رنگ موهای مصنوعی عمل نمی‌کند. در واقع، ساقه مو را با رنگ قرمز درخشانی می‌پوشاند و با استفاده مکرر این رنگ پررنگ‌تر خواهد شد.

    خواص حنا با ماست برای پوست

    حنا نمی‌تواند مو را روشن‌تر کند. به علاوه، روی موهای تیره رنگ قرمز یا سایه متمایل به قرمزی ایجاد می‌‌کند. استفاده از حنا روی موهای مشکی یا قهوه‌ای سوخته، مو را به رنگ قهوه‌ای روشن یا مشکی بور در می‌آورد که سایه متمایل به قرمزی نیز در زیر نور آفتاب مشاهده می‌شود. موهای بلوند با استفاده از حنا به رنگ قرمز طبیعی در می‌آیند و اگر روی موهای قرمز رنگ (حنایی رنگ) استفاده شود، رنگ قرمز مو را پررنگ‌تر و قرمز‌تر می‌کند. حنا موهای قهوه‌ای را بسته به تیرگی و روشنی از یک قرمز طبیعی تا روشن یا قهوه‌ای متوسط تغییر رنگ می‌دهد. اگر حنا روی موهای سفید استفاده شود، مو را به رنگ نارنجی، قرمز طبیعی یا قرمز پر رنگ در می‌آورد.

    استفاده از حنای طبیعی برای نرمی و رنگ‌آمیزی مو نیازمند صبر و کمی یادگیری است. حنا برای رنگدهی مطلوب، نیاز به محیط اسیدی و محیط‌های گرم و شرجی (مرطوب) دارد و برای آنکه رنگ طبیعی خود را آزاد کند، نیازمند زمان است و باید به آن مدت زمان لازم داده شود.

    زهرا

    سلام من ندونستم حنا نارنجی زدم ب صورتم پوستم نارنجی کم رنگ شده چی کار کنم پاک بشه تو رو خدا کمکم کنید؟!

    212 بازدید

    3301 بازدید

    215 بازدید

    201 بازدید

    0 بازدید

    2854 بازدید

  • مضرات حلقه زدن براي کمر
  • 229 بازدید

    22 اردیبهشت 1399

    20 اردیبهشت 1399

    18 اردیبهشت 1399

    15 اردیبهشت 1399

    12 اردیبهشت 1399

    12 اردیبهشت 1399

    12 اردیبهشت 1399

    صفحه اصلی » مقالات 🔥 » پزشکی و سلامت 🔥 » پوست و مو » حنا: مضرات و خواص حنا برای موی سر، ریزش مو، عفونت واژن / خواص حنا با ماست

    حنا گیاهی است که از زمان قدیم مورد استفاده ایرانیان قرار داشته است.

    در آن زمان حنا بیشتر برای رنگ بستن مو و ناخن و دست مورد استفاده بود اما امروزه اثبات شده علاوه بر این کاربردها، فواید دیگر نیز دارد.

    یکی از بهترین خواص حنا دفاع بدن دربرابر عفونت است و با کمی چرخاندن جوشانده حنا در دهان، جوش های دهان از بین می رود.

    جالب است بدانید با حنا گذاشتن بر کف پا با یک تیر سه نشان زده اید! چرا؟

    خواص حنا با ماست برای پوست

    بخاطر اینکه با این کار کف پاهایتان لطیف و بوی بد آن رفع می شود و قوای جنسی شما تقویت می یابد.

    و حالا با گذاشتن حنا بر سر با یک تیر چند نشان می زنید

    زیرا موجب درمان و پیشگیری خارش و شوره سر می شود.

    و از بین برنده چربی اضافه سر و سبب افزایش رشد مو و نرم و پرپشت شدن آن میشود و از ریزش مو نیز جلوگیری می کند.

    در ادامه این مقاله از نایریکا به  خواص و مضرات حنا، خواص حنا برای واژن و عفونت واژن، خواص حنا برای مو و ریزش مو، خواص حنا با ماست، مضرات حنا برای موی سر و مدت زمان ماندن حنا روی سر می پردازیم.

    با ما همراه باشید.

    حنا, خواص حنا, مضرات حنا, خواص حنا برای عفونت واژن, خواص حنا برای واژن, خواص حنا برای مو, حنا برای ریزش مو, خواص حنا با ماست, مضرات حنا برای موی سر, مدت زمان حنا روی سر, خواص حنا بی رنگ برای مو

    برای دسترسی سریع به محتوای متن از لینکهای زیر استفاده کنید:

    مردم اغلب حفظ سلامت ناخن‌ها را فراموش می‌کنند، اما کوتیکول‌ها و فضای زیر ناخن، مکان‌های مناسبی برای عفونت و حضور باکتری‌ها هستند.

    بنابراین، درمان ناخن با حنا یک انتخاب عاقلانه است.

    نوشیدن آبی که در آن برگ حنا دم شده‌است، باعث جلوگیری از ترک خوردن ناخن و کاهش التهاب می‌شود.

    استعمال یک مرهم به طور مستقیم روی صدف ناخن می‌تواند باعث از بین رفتن سوزش، درد و عفونت در این ناحیه شود.

    اگرچه میزان آنتی‌اکسیدان موجود در حنا به طور گسترده مورد مطالعه قرار نگرفته‌است، اما اثبات شده‌است که روغن آن یک قابض است،

    که سبب شده برخی از مردم به منظور کاهش نشانه‌های پیری و چین و چروک، و همچنین ظاهر ناخوشایند زخم‌ها و سایر لکه‌های روی پوست، از آب و روغن آن بر روی پوست‌شان استفاده کنند.

    این اثر همراه با خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی که می‌تواند از بزرگ‌ترین عضو بدن، یعنی پوست محافظت کند، تکمیل می‌شود!

    استفاده از حنا برای درمان جوش و آکنه مفید است و به از بین بردن جای جوش و محو آثار زخم بر روی پوست کمک می‌کند.

    همچنین استفاده از این گیاه برای درمان اگزمای پوستی ناشی از تغییر فصل بسیار موثر است.

    به این منظور گرد برگ حنا با برگ هلو را به خوبی مخلوط کرده و از آن به صورت ضماد استفاده کنید.

    خواص حنا

    یکی ا ز خواص حنا برای پوست صورت کمک به درمان و بهبود آسیب‌های ناشی از آفتاب‌ سوختگی است.

    حنا دارای خاصیت نرم کنندگی است، همچنین خمیر حنا به عنوان یک ضد افتاب طبیعی عمل میکند و مانند پرده‌ای از رسیدن اشعه‌ مضر آفتاب به پوست جلوگیری می‌کند.

    گذاشتن حنا بر روی پوست صورت بر روی گردش جریان خون در پوست تاثیر گزاشته و باعث احساس خنکی و شادابی بر روی پوست صورت می‌شود.

    همچنین اگر شما، از نقاط داغ و یا گرفتگی در مناطق خاصی از بدنتان رنج می‌برید، با استفاده از این خاصیت خنک کننده حنا می‌توانید آن را بهبود بخشید.

    استفاده از ماسک حنای بیرنگ، گلاب و ماست بر روی پوست صورت به شفافیت، سفیدتر شدن و محو آثار لکه‌های ناشی از آفتاب یا بارداری بر روی پوست کمک می‌کند.

    یکی از قابل‌توجه‌ترین کاربردهای حنا محافظت از پوست در برابر عفونت‌ها و از بین بردن التهاب است.

    خواص حنا با ماست برای پوست

    این ماده‌ی مفید از قدیم‌الایام روی سوختگی‌ها، زخم و خراش استفاده شده‌است، ‌

    نه فقط به دلیل این‌که می‌تواند یک لایه‌ی محافظ علیه پاتوژن‌ها و مواد خارجی ایجاد کند، بلکه به دلیل داشتن خواص خنک‌کننده‌ی طبیعی

    به این معنا که عملا گرمای پوست سر را جذب می‌کند.

    این تاثیر حنا باعث می‌شود که برای آفتاب‌سوختگی به اندازه‌ی آلوئه‌ ورا مفید باشد.

    مطابق با سنت‌های آیورودا، حنا می‌تواند تب را کاهش دهد.

    هنگامی ‌که فرد از تب بالا به عنوان یکی از علائم ثانویه‌ی بیماری دیگری رنج می‌برد، افزایش دما در سراسر بدن می‌تواند برای عملکرد ارگان‌ها و فرایندهای متابولیکی خطرناک باشد.

    پایین آوردن دمای کلی بدن در این شرایط ضروری است،

    و حنا می‌تواند این کار را یا از طریق ترویج تعریق در بدن و از بین بردن تب به طور موثر، و یا به سادگی با خنک کردن بدن انجام بدهد.

    آب گیاه حنا همیشه به عنوان یک ماده‌ی مفید مورد ستایش قرار نمی‌گیرد، اما در واقع، برای تسکین سریع سردرد می‌توان آب این گیاه را به طور مستقیم روی پوست سر استعمال کرد.

    اثرات ضد التهابی ترکیبات موجود در حنا به کاهش تنش و ترویج جریان خون سالم در مویرگ‌ها که علت شایع سردردها و میگرن است، کمک می‌کند.

  • طرز تهیه یک پیراشکی گوشت خوشمزه
  • درست مانند راه‌حل تسکین سر درد که در بالا ذکر شد، روغن حنا نیز به صورت موضعی برای رفع درد ناشی از آرتریت و روماتیسم استفاده می‌شود.

    با گذشت زمان، مفاصل ما دردناک‌تر می‌شوند چون غضروف و عضلات کیفیت خود را از دست می‌دهند.

    این امر می‌تواند باعث بروز التهاب دردناک در بسیاری از قسمت‌های مختلف بدن شود.

    با استفاده از روغن حنا در مناطق دارای التهاب یا آسیب‌دیده، می‌توانید محدوده‌ی وسیعی از حرکات سالم و گسترده را برای حفظ یک زندگی فعال و شاد داشته باشید.

    روغن حنا به طور مستقیم با کاهش برخی از اختلالات خواب مرتبط است،

    بنابراین اگر از مشکل بی‌خوابی یا بی‌قراری مزمن رنج می‌برید، اضافه کردن کمی از این روغن به رژیم گیاهی‌تان می‌تواند با تسکین بدن و ذهن‌تان شما را به یک برنامه‌ی خواب منظم و آرامش‌بخش برساند،

    و سبب شود که قبل از خواب به آرامش برسید.

    خیساندن پوست یا برگ گیاه حنا در آب، و بعد مصرف مایع حاصل از آن با بهبود سلامت طحال و کبد ارتباط داده شده‌است.

    کبد به عنوان یک ارگان حیاتی نقش حفاظت از بدن را دارد و به حذف سموم در بدن کمک می‌کند.

    با بهینه‌سازی عملکرد آن و اطمینان از سلامت آن، می‌توانید از بروز طیف گسترده‌ای از اختلالات و بیماری‌ها جلوگیری کنید.

    خواص حنا با ماست برای پوست

    اگر شما آب و دانه‌های حنا را مصرف کنید، می‌توانید یک اثر هایپوتنسیو را تجربه کنید که فشار روی سیستم قلبی عروقی را کاهش می‌دهد و به طور موثر فشار خون را پایین می‌آورد.

    چنین تاثیری می‌تواند از ایجاد پلاک در قلب و عروق جلوگیری کند و در نتیجه، مانع از بروز حملات قلبی و سکته‌ی مغزی شود.

    حنا می‌تواند به محافظت از بدن در مقابل عفونت کمک کند.

    این گیاه دارویی با از بین بردن یا کاهش باکتری‌های مضر روی پوست تاثیر خود را می‌گذارد.

    این باکتری‌ها مسئول انواع مختلف عفونت در بدن شما هستند.

    درمان پوست با حنا به طور مرتب می‌تواند به حذف باکتری‌ها کمک کند.

    برگ‌های حنا با توجه به خواص ضد التهابی که دارند، می‌تواند برای کاهش درد پیش از قاعدگی استفاده شوند.

    این گیاه دارویی به مدت بیش از چند قرن در طب آیورودا مورد استفاده قرار گرفته‌است و یکی از گیاهان دارویی هند بوده که معمولا به عنوان یک داروی خانگی استفاده می‌شده‌است.

    هنگامی‌که در مورد خواص ضد پیری صحبت می‌کنید، آنتی‌اکسیدان‌ها اولین چیزی هستند که ممکن است به ذهن‌تان خطور کنند،

    اما واقعیت این است که خواص قابض نیز تاثیر مشابهی بر روی پوست شما دارند.

    حنا می‌تواند به کاهش التهابی که باعث بروز درد می‌شود، کمک کند.

    خیلی ساده مقداری از حنا را به قسمت آسیب‌دیده‌ی پوست‌تان بمالید و به این تر تیب از آن به عنوان یک تسکین‌دهنده‌ی درد استفاده کنید.

    این خاصیت حنا به ویژه زمانی بسیار مفید است که شما آلرژی دارید یا باید در موارد خاص از مصرف برخی داروها و مسکن‌ها پرهیز کنید.

    یکی از مهمترین خواص حنا دفاع در برابر عفونت می باشد.

    حنا می تواند به بدن کمک کند تا در برابر عفونت، دفاع قوی تری داشته باشد و این باعث می شود که کم کم باکتری های مضر از پوست شما محو شود.

    این یکی از مهمترین خواص حنا برای پوست است.

    این باکتری ها سبب به وجود آمدن برخی از عفونت ها در بدن می شود که به روش های مختلفی تولید می شوند،

    و درمان پوست شما به طور منظم توسط حنا و استفاده از این خواص حنا تاثیر زیادی در حذف باکتری ها دارد.

    از دیگر خواص حنا در درمان اختلالات کبدی می باشد.

    حنا به عنوان گیاه پزشکی کاملا مفید در نظر گرفته می شود از این رو پوست گیاه حنا در درمان بزرگ شدن کبد و یرقان موثر می باشد.

    برای رفع و درمان اگزما گرد برگ حنا با برگ هلو مخلوط کنید و به صورت ضماد استفاده نمایید.

    برای معالجه ترشحات سوزاکی مهبل از جوشانده ریشه درخت استفاده می شود.

    حنا می تواند التهابی که منجر به درد می شود را کاهش بخشد، شما می توانید در مناطق آسیب دیده پوستتان، از حنا به عنوان مسکن ضعیف استفاده کنید.

    اگر شما آلرژی و یا تمایل به استفاده از انواع دارو ندارید، حتما از حنا و خواص حنا استفاده کنید و علاوه بر آنها حنا یک ماده طبیعی است که مزیت خاص آن محسوب می شود.

    یکی از خواص حنا رفع جوش های دهان می باشد.

    برای رفع جوش های دهان، جوشانده حنا را مزمزه کنید و نتیجه خوبی بگیرید.

    یکی از خواص حنا این است که با گذاشتن گل یا برگ حنا در لابه لای لباسهای خود از بید زدگی لباس جلو گیری می کنید.

    از جوشانده برگهای حنا به صورت غرغره برای رفع پیله دندان استفاده می شود.

    در مصرف داخلی برای کاهش درد معده بعد از زایمان و همچنین برای رفع خشونت صدا تجویز می شود.

    از دیگر خواص حنا این است که برای رفع عرق بدبوی پا بسیار موثر است.

    یکی از خواص حنا این است که با گذاشتن ضماد حنا با سرکه روی پیشانی سر دردتان خوب می شود.

    گذاشتن ضماد حنا بر سر باعث تقویت بینایی خواهد شد.

    این یکی از جالبترین فواید حنا می باشد.

    از خواص حنا این است که غرغره آن با آب دم کرده برگ آن برای زخمهای دهان مفید است.

    خوردن دو گرم آن و یا خوردن آب خیس کرده ۵۰ گرم آن برای یرقان، طحال، سنگ کلیه، مثانه و سختی ادرار نافع است.

    خواص حنا برای رویانیدن ناخن اصلی به جای ناخن کج اثر خوب دارد.

    حنا کردن کف پا عث لطیف شدن کف پا شده وبوی بد پا را از بین خواهد برد و باعث تقویت نیروی جنسی خواهد شد.

    حنا و خواص حنا تاثیر زیادی در خنک کردن پوست شما دارد که با اثر گذاشتن در گردش خون بدن سبب این امر می شود.

    اگر شما از نقاط داغ و یا گرفتگی در مناطق خاصی از بدنتان رنج می برید، با استفاده از این خاصیت حنا می توانید آن را بهبود بخشید.

    اما حنا نمی تواند نگرانی شما دراین موضوع را از بین ببرد و اگر وضعیت پوست شما گرم است به پزشک مراجعه کنید تا با دقت تمام مشکل شما را بهبود بخشد.

    از دیگر خواص حنا درمان اسهال و اسهال خونی می باشد.

    از بین بردن بیماری های قارچی پوست از دیگر خواص دارویی حنا می باشد.

    پیشگیری و درمان خارش سر و شوره یکی دیگر از خواص حنا می باشد.

    کاهش دردهای روماتیسمی از خواص درمانی حنا می باشد.

    از بین بردن چربی زاید مو از خواص حنا است.

    حنا موها را پرپشت، قوی و نرم می‌کند.

    این خاصیت حنا در داشتن موهایی سالم می تواند بسیار موثر باشد.

    تقویت رشد مو و جلوگیری از ریزش مو از خواص حنا است.

    جلوگیری از تعریق زیاد یکی دیگر از خواص حنا می باشد.

    خواص درمانی حنا نباید باعث شود تا آن را به هر شکل و اندازه ای مصرف و از عوارض آن غافل شد

    در مورد خواص حنا و هر ماده دیگر باید به این نکته مهم توجه داشت که به صرف گیاهی بودن، نباید یک ماده رابه هرشکلی مصرف نمود.

    حنا در عین حالی که بسیار مفید است می تواند زیان آور نیز باشد.

    مضرات حنا

    حنا برای حلق و ریه زیان آور است و لذا باید به همراه کتیرا خورده شود.

    مقدار مجاز خوردن حنا ۵ گرم است و مصرف بیشتر آن خطرناک است.

    حساسیت تماسی، آسم، سقط جنین واثر سوء بر روی حلق و ریه عوارض دیگر حنا هستند.

    به هنگام کار با گیاه حنا باید دقت کردتا از ورود آن به چشم جلوگیری شود.

    گیاهان دارویی به طور معمول توسط ساکنین محلی بخاطر خواص ضد میکروبی آن استفاده می شود.

    در مطالعه ای نشان داده شده است که استفاده از یک روش ساده برای استخراج برگ های حنا، می تواند موجب بروز فعالیت های ضدمیکروبی علیه میکروب اشریشیاکولی شود که این میکروب اگر خانم ها در قسمت مهبل خود ترشحات سوزاکی دارند.

    برای این کار باید از جوشانده ریشه درخت حنا استفاده کنند.

    خواص حنا برای عفونت واژن

    همچنین اگر بعد از وضع حمل و زایمان درد دارید از حنا بهره ببرید، حنا را ماده ای شفابخش برای رحم می دانند.

    اما از استفاده سرخود از آن خودداری کنید چراکه ممکن است خود موجب بروز عفونت در مجاری ادراری شود.

    اولین و مهمترین خواص حنا افزایش رشد مو است.

    پودر حنا را می‌توان برای تولید چربی ضروری که مو را تغذیه کرده و باعث رشد مو می‌شود، به کار برد.

    ۲۵۰ میلی‌لیتر روغن کنجد را گرم کنید تا دود کند.

    ۵ فنجان پودر حنا را به روغن اضافه کنید و بگذارید ۵-۶ دقیقه بجوشد.

    می‌توانید این روغن معطر را ۲-۳ بار در هفته بر موهای‌تان بگذارید.

    خواص حنا برای مو

    حنا، یک نرم‌کننده عمیق است که باعث زیبا شدن موهای‌تان می‌شود.

    یک چای معمولی درست کنید و بگذارید سرد شود.

    مقدار کافی پودر حنا را با آن ترکیب کنید تا خمیر ضخیمی به‌دست بیاید.

    ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.

    پس از ۳۰ دقیقه، ۲ قاشق غذاخوری کشک اضافه کنید.

    حالا این خمیر را روی موی‌تان بگذارید.

    پس از یک ساعت، با شامپوی ملایم بشویید.

    استفاده منظم از حنا بر مو، شوره سر را درمان کرده و از برگشتن آن جلوگیری می‌کند.

    دانه‌های شنبلیله را یک شب در آب بخیسانید و روز بعد آسیاب کنید.

    حنا و روغن خردل را اضافه کنید.

    این خمیر را بر پوست سر و مو بگذارید.

    پس از ۳۰ دقیقه با شامپوی همیشگی‌تان بشویید.

    استفاده از نرم‌کننده را فراموش نکنید.

    از خواص حنا فایده ضد قارچی و ضد باکتریایی است که پوست سر را تسکین می‌دهد. این، خارش سر را کنترل می‌کند.

    یک فنجان برگ حنا، نصف فنجان برگ چریش و نصف فنجان برگ تولسی را آسیاب کنید.

    این خمیر را روی موی‌تان بگذارید و پس از یک ساعت بشویید.

    اگر دوست ندارید از مواد شیمیایی بر پوست سرتان استفاده کنید اما می‌خواهید موهای سفیدتان را بپوشانید، حنا جایگزینی طبیعی است.

    تخم‌ مرغ و عسل را به پودر حنا اضافه کنید و برای پررنگ شدن و بهتر شدن این ترکیب، آن را در ظرف آهنی بگذارید.

    به یاد داشته باشید هنگام رنگ کردن، حنا را بر پوست سرتان نزنید چون ممکن است باعث خشک شدن آن شود.

    برای جلوگیری از خشکی، پس از این کار، موهای‌تان را به اندازه کافی چرب کنید.

    اگر یک نوع بدون تخم‌مرغ می‌خواهید، مراحل پایین را دنبال کنید:

    پودر حنا را در کاسه‌ای بریزید.

    این حنا را الک کنید تا هیچ توده‌ای در حنایی که می‌خواهیم روی مو بگذاریم، وجود نداشته نباشد.

    مقداری آب چای سیاه را به این حنا اضافه کنید

    بگذارید ۶-۸ ساعت خیس بخورد

    این خمیر را بر مو بگذارید و با آب بشویید (نه با شامپو یا نرم کننده)

    مقداری آب گرم را به کمی پودر وسمه اضافه کنید تا خمیر یک دستی به‌دست آید.

    این خمیر را بر موی‌تان بگذارید و بعد از ۳۰ دقیقه بشویید.

    ۱-۲ روز بعد از این فرآیند، از شامپو و نرم‌کننده استفاده کنید تا رنگ مشکی پررنگی به‌دست بیاید.

    موی خشک و آسیب دیده، مستعد موخوره است که وضعیت را بدتر می‌کند.

    حنا، این چرخه بد را می‌شکند و مویی نرم و تغذیه شده به شما می‌دهد.

    با پودر حنا، ۲-۳ قاشق چایخوری روغن آووکادو و یک عدد تخم‌مرغ، خمیر درست کنید.

    اگر خیلی سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید.

    این خمیر را روی مو بگذارید و سعی کنید همه تارهای مو را بپوشاند.

    بگذارید حداقل ۲ ساعت بماند

    با آب ولرم بشویید.

    حنا، تعادل طبیعی اسیدی-بازی پوست سر را حفظ می‌کند.

    این ماده، بر خلاف محصولات شیمیایی، بدون به هم زدن این تعادل، آلودگی و چربی را از بین می‌برد.

    استفاده منظم از حنا بر مو، نه تنها از ریزش مو جلوگیری می‌کند، بلکه می‌توانید از حنا برای رشد مو و داشتن مویی سالم، ضخیم و درخشان نیز استفاده کنید.

    یک شب، حنا را در چای سیاه بخیسانید.

    مقداری آبلیمو به این بسته حنا اضافه کنید.

    حتی می‌توانید یک عدد تخم‌مرغ یا کشک به این مخلوط اضافه کنید.

    این خمیر را ۲۰ دقیقه بر مو بگذارید و بعد بشویید

    این بسته، فورا، مویی براق به شما می‌دهد

    خواص تغذیه‌کننده حنا، آن را برای تبدیل موی خشک، آسیب دیده و ناسالم، به مویی نرم، براق و انعطاف پذیر، عالی می‌کند.

    حنا را یک شب در آب بخیسانید. باید خمیر یک دستی به‌دست بیاید.

    صبح، موز له شده را به این خمیر اضافه کنید.

    این نرم‌کننده حنا و موز، می‌تواند جایگزین نرم‌کننده معمول‌تان شود.

    این ترکیب را روی موهای‌تان بگذارید و پس از ۵ دقیقه با آب سرد بشویید.

    این بسته مو، موی‌تان را انعطاف پذیر می‌کند!

    این بسته موی خاک رس قهوه‌ای و حنا، تضمین می‌کند که پوست سر چرب شما باعث ریزش مو نمی‌شود.

    خاک رس قهوه‌ای و حنا را با مقداری آب ترکیب کنید. باید به انسجام خمیر در بیاید.

    این ماسک مو را بر مو گذاشته و با حوله ببندید

    بگذارید یک شب بماند

    صبح، بسته مو را با شامپوی ملایم که بهتر است شامپوی بدون سولفات باشد بشویید.

    شیر نارگیل را گرم کرده و چند قاشق غذاخوری حنا و چند قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

    به یاد داشته باشید که مقدار حنا باید دو برابر روغن زیتون باشد.

    مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر یک دستی به‌دست بیاید.

    این بسته مو را به طور مساوی بر پوست سر و موی خود بگذارید.

    بگذارید یک ساعت بماند، سپس با شامپوی ملایم و نرم‌کننده بشویید.

    احتیاط: مراقب باشید حنای ارگانیک یا واقعی بخرید.

    بازار، پر از محصولاتی است که ادعای طبیعی بودن دارند اما پر از مواد شیمیایی هستند.

    همچنین به یاد داشته باشید که از شامپو و نرم‌کننده ملایم استفاده کنید.

    ترکیب پودر حنا و روغن خردل، درمانی عالی برای ریزش مو است.

    ۲۵۰ میلی‌لیتر روغن خردل را بجوشانید.

    حنا برای ریزش مو

    مقداری برگ حنا را به آن اضافه کرده و بگذارید باز هم بجوشد.

    از این روغن برای ماساژ دادن مو و پوست سرتان، به صورت ۲-۳ بار در هفته استفاده کنید.

    تمام روغن را در یک ماه مصرف کنید.

    حنا با ماست هم برای تجدید حایت مو موثر واقع می‌شود.

    می‌توانید با یک فنجان پودر حنای خشک و نصف فنجان ماست این ترکیب را تهیه کنید، آن را روی موها بزنید و صبر کنید تا خشک شود.

    سپس با آب خنک مو را بشویید و از یک شامپوی خیلی ملایم استفاده کنید.

    خواص حنا با ماست

    این مواد را با هم مخلوط کرده و قبل از حمام به مدت پانزده تا بیست دقیقه بر روی صورت یا بدن خود و جاهایی که جوش می زند بمالید

    و صبر کنید تا خوب جذب شود که بهتر است برای جذب بهتر اگر فرصت داشتید کمی هم در بخار حمام بمانید تا کاملا جذب پوست شود در غیر این صورت لزومی نیست و می توانید پس از این مدت زمان بشویید.

    اثر بخشی این ماسک زمانی خود را نشان خواهد داد که با هر بار حمام کردن بر روی صورت و بدن گذاشته شود،

    در صورتی هم که فقط به عنوان ماسک بر روی پوست صورت مورد استفاده قرار می گیرد

    حتما هفته ای دو بار استفاده شود آنوقت شما تاثیر آن را پس از یک ماه استفاده ی مرتب بر روی چهره و بدن خود خواهید دید و خواهید دید که حنا پوست را سفید می کند.

    به طور کلی می توان گفت که حنا برای پوست سر خطری ندارد.

    اما این نکته را فراموش نکنیم، عدم تعادل در مصرف این ماده خطراتی به دنبال خواهد داشت.

    مضرات حنا برای موی سر

    بهتر است در مورد مصرف حنا بر روی موها و پوست سر، زمان مناسبی را رعایت کنید.

    ممکن است استفاده از حنا روی پوست سر، به مدت خیلی طولانی ممکن است سبب خارش و یا دیگر حساسیت های پوستی شود.

    از آنجایی که حنا یک رنگ شفاف است، رنگ موهایتان را عوض نمی کند و فقط آن را با یک رنگ می پوشاند.

    بنابراین اگر موهایتان مشکی باشد، وقتی زیر نور به آنها نگاه کنید، فقط درخشندگی قرمز رنگ خواهد داشت.

    اما اگر موهایتان بلوند و یا خاکستری باشد، نارنجی درخشان دیده می شود و اگر موهایتان قهوه ای باشد، یک سایه روی آنها ایجاد می شود.

    اگر موهایتان را رنگ می کنید تا سفیدی های آن را بپوشانید، موهای خاکستری نارنجی روشن یا شاید نارنجی گلگون به نظر خواهند رسید.

    سعی کنید حنایی انتخاب کنید که کیفیت مناسبی داشته باشد تا رنگ موهایتان خوب شود.

    مدت زمان حنا روی سر

    دستور آماده کردن آن ساده است: یک مایع اسیدی و پودر حنا.

    می توانید از آب لیمو (یا سایر آب میوه های اسیدی)، چای، یا قهوه به این منظور استفاده کنید.

    کمی ماست به خمیر به دست آمده اضافه کنید تا کمی سفت تر شود.

    در ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و بگذارید حنا حداقل به مدت ۱۲ ساعت در یک محل گرم بماند.

    سپس حنا را در یک بطری پلاستیکی (یا کیسه ی پلاستیکی با گوشه های بریده شده) قرار دهید.

    سرتان را مانند یک کره فرض کنید.

    کاری کنید که در پایان کار، موهایتان بالای سرتان باشند.

    به این ترتیب به گیره ای برای نگه داشتن آنها در سر جایشان نیاز نخواهید داشت.

    به قسمت هایی از صورت تان که به خط رشد موهایتان نزدیک است وازلین بزنید.

    به این ترتیب از رنگی شدن صورت تان جلوگیری می کنید.

    می توانید با موهای خیس و یا خشک شروع کنید، اما اگر موهایتان خشک باشند کارتان آسان تر است.

    دستکش بپوشید و حنا زدن را شروع کنید.

    از بالای موهایتان شروع کنید و هر دفعه دسته ی کوچکی از موهایتان را انتخاب کنید.

    حنا را فقط به ریشه و پوست نزدیک به آن دسته از موهایتان بزنید.

    مقدار حنای زیادی بردارید و یک لایه ی ضخیم بزنید.

    حنای بیشتری به طول موهایتان بزنید.

    حتماً از ریشه ی موهایتان شروع کنید و به تدریج به سمت پایین پیش بروید.

    بعد از اینکه هر دسته تمام شد آن را کمی بپیچانید و سپس رها کنید.

    سعی کنید دسته ی بعدی که انتخاب می کنید نزدیک به دسته ی قبلی باشد.

    موهایتان بدون کلیپس هم سر جایشان می ایستند.

    علت این است که شما همه ی آنها را بالای سرتان جمع کرده اید و هر بخشی در یک جهت رها کرده اید.

    به همین روند ادامه دهید تا تمام موهایتان را حنا بزنید.

    روش های دیگری نیز برای استفاده از حنا وجود دارد.

    بگذارید حنا ۲ الی ۴ ساعت یا بیشتر روی موهایتان بماند تا رنگش بیشتر اثر کند.

    اگر دوست داشتید می توانید بگذارید تمام طول شب روی موهایتان بماند.

    اما باید حتماً سرتان را با چیزی ببندید و سپس یک کلاه مخصوص رنگ هم سرتان کنید تا از بیرون ریختن حنا جلوگیری کنید.

    زمانی که منتظر هستید، حنا روی موهایتان سفت خواهد شد.

    موهایتان را بشویید.

    این کار ممکن است کمی سخت باشد.

    باید سرتان را زیر شیر آب بگیرید و سپس شروع به شستن موها کنید تا کاملاً تمیز شوند.

    شامپو به موهایتان بزنید.

    سپس کمی مرطوب کننده ی مخصوص به موهایتان بزنید.

    حنا حاوی پروتئین است بنابراین با این کار موهایتان تقویت هم خواهند شد اما ممکن است کمی سفت و خشک هم به نظر برسند.

    به همین دلیل باید بعد از شستن آنها از یک مرطوب کننده ی مخصوص استفاده کنید.

    بگذارید مرطوب کننده حداقل ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی موهایتان بماند و سپس مجدداً سرتان را بشویید.

    اگر لازم دیدید باز هم مرطوب کننده بزنید.

    به موهایتان برس بکشید تا تمام دانه های حنا از لابه لای موهایتان برود.

    نگران نباشید؛ بوی حنا و دانه های آن پس از چند بار شستن به طور کامل از لابه لای موهایتان می روند.

    سلام اطلاعات شما بسیار خوب و دقیق است. ولی دلم می خواهد که تجربه خودم را بگم شاید برایتان جالب باشد. در مورد اینکه نوشتید حنا را می توان از شب تا صبح گذاشت، به دلیل اینکه سر تا صبح خیس می ماند، به مرور زمان باعث سردرد و حتی زمینه ای برای ابتلا به ام اس می شود. همینطور به دلیل بازه زمانی بیشتر از ۳یا ۴ ساعت باعث جذب رنگ حنا به داخل بدن شده و درد و انقباض در ناحیه رحم و کلیه ها و همینطور مثانه می کند و حتی رنگ ادرار را نیز سبز می… بیشتر بخوانید »

    سلام من هم هروقت شب تا صبح حنای طولانی می گذارم ادرارم سبز پررنگ میشه بعد از ۲-۳ بار دوباره طبیعی میشه آیا ضرر داره یعنی؟

    سلام عزیزم علت تغییر رنگ ادرار سموم بدن خارج میشه و خیلی عالیه نگران نباشید.

    سلام من امروز دوساعت حنا گزاشتم و اینکه سرم خیلی درد میکنه ولی دلم نه ادرارم هم سبز شده چیکار کنم کجا این مطالب رو خوندین؟؟

    سلام من حنای بیرنگ زدم امروز که از خواب بیدار شدم صورتم برافروخته و قرمز شده چکار کنم؟

    فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

    : نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)

    دعای روز سه شنبه / ذکر روز سه شنبه 🔥 دعای امروز / ذکر امروز

    سوپ مرغ: طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی با جو پرک، ورمیشل / سوپ مرغ سرماخوردگی

    کتایون ریاحی : بیوگرافی / کتایون ریاحی و همسرش / جدیدترین اخبار و عکسها

    بیمه بیکاری ۹۹ و ۹۸: تشکیل پرونده، محل مراجعه، شرایط، عیدی، شکایت از کارفرما

    جشن سال نو چینی چیست؟ / سال نو چینی به نام چه حیوانی است

    شهرکرد: مکانهای دیدنی و جاذبه های گردشگری شهرکرد

    تعبیر خواب زایمان: زایمان مرد، زایمان دوقلو، زایمان دیگران / تعبیر بارداری و نوزاد

    یبوست چیست : علایم، عوارض و درمان قطعی و سریع یبوست در طب سنتی

    ساخت و ساز : توقف کلیه فعالیت‌ ها و عملیات ساختمانی تا پانزدهم فرودین ماه

    امتحانات پایان سال تحصیلی / تاریخ امتحانات نهایی و دبیرستانی‌ ها

    سی تی اسکن روده، بینی، مغز، قلب، شکم، ریه، کلیه / عوارض، مزایا

    سردرد: علت و درمان / سردرد پیشانی، پشت سر / انواع سردرد با تصویر و عکس

    آووکادو : خواص و مضرات/ خواص آووکادو برای پوست، مو، مردان / طعم و طرز خوردن

    فال ماهانه نایریکا : طالع بینی ماهانه متولدین ماه ها

    کالاهای اساسی : آخرین اخبار / قیمت کالاهای اساسی در ماه رمضان ۹۹

    مرتضی کهنسال مدعی طب اسلامی و شاگرد تبریزیان آزاد شد؟ / آخرین اخبار

    مترو هشتگرد: وضعیت، زمان افتتاح / اخبار روز مترو شهر جدید هشتگرد

    اربعین ۹۹ و ۱۴۰۰ / آخرین اخبار: آیا امسال پیاده‎ روی اربعین برگزار خواهد شد

    پرسپولیس چند روز برای پرداخت طلب برانکو فرصت دارد؟

    دروازه بان اول پرسپولیس برای فصل بعد مشخص شد

    دیاباته: آخرین اخبار / سعادتمند: دیاباته از استقلال جدا نمی‌شود

    دریاچه ارومیه ۹۹ : وضعیت دریاچه ارومیه در حال حاضر + علت خشک شدن

    دعا برای رفع سیل 🔥 دعا برای رفع سیل و بلا / دعا برای رفع سیلاب

    بورس / آخرین اخبار: شاخص بورس و پیش بینی / فرابورس / وضعیت بورس امروز

    سرطان مری: تشخیص، علائم، درمان، مراحل آخر، طول عمر / سرطان مری خوش خیم

    زندان / دعاى خلاصى از زندان / دعا برای آزادی زندانی / رهایی و نجات از زندان

    سوپ ساده: برای سرماخوردگی / طرز تهیه سوپ خوشمزه مجلسی، سریع، ساده و آسان

    روز مادر ۹۹ / تاریخ روز مادر سال ۹۹ / روز مادر در سال ۱۳۹۹ / متن تبریک روز مادر

    مجله باسلام

    مجله » تغذیه، سلامتی و زیبایی » حنا خوشبویِ شفابخشِ هزارخاصیت

    اسم حنا که می‌آید ذهن بعضی‌ها سریع متوجه «جشن حنابندان» می‌شود؛ سنت پسندیده‌ای که به فواید نهفته در حنا، در متن زندگی ما آدم‌ها اشاره دارد و شاید بخش زیادی از اسرارش در گیر و دار زندگی ماشینی به فراموشی سپرده شده است.

    حنا گیاهی است به شکل درختچه یا درخت که برگ‌های کوچک سبز متمایل به خاکستری دارد. این برگ‌ها دو بار در سال چیده، خشک و پودر می‌شوند. پودر حاصل، الک می‌شود و بسته به میزان ریزبافت بودن پودر، از نظر مرغوبیت دسته‌بندی و قیمت‌گذاری می‌شود. در ایران، درختچه حنا در مناطق گرمسیری کشور مثل اطراف بندرعباس و بوشهر، چابهار، کرمان، بم و نرماشیر، اهواز و نیز در یزد می‌روید.

    حنا اصولاً یعنی رنگ؛ آن هم رنگ قرمز. پودر حنای طبیعی را که با آب یا کمی آبلیمو مخلوط کنید، رنگ پس می‌دهد و هر چیزی که در تماس با آن قرار گیرد، رنگی خواهد شد. حالا اگر کسی خواست قرمزش را پررنگ‌تر یا کم‌رنگ‌تر کند یا وارد ترکیبات رنگی دیگری با حنا شود، می‌تواند خلاقیت‌هایی به خرج بدهد. مثلاً با مواد دیگری ترکیبش کند تا رنگ دیگری به دست بیاید. برای مثال: ترکیب مقدار مساوی حنا و بابونه، موهای سفید را مسی‌رنگ می‌کند. همچنین ترکیب حنا با دارچین، موهای مشکی را به قهوه‌ای تیره و موهای روشن را به قهوه‌ای روشن تبدیل می‌کند.

    خواص حنا با ماست برای پوست

    به این نکته مهم باید توجه داشت که رنگ نهایی حنا، به رنگ پوست و مویی که رویش می‌نشیند بستگی زیادی دارد. موهای سفید، در همنشینی با حنای خالص، نارنجی خواهند شد، موهای مشکی به رنگ قرمز تیره در خواهند آمد و موهای بلوند، به رنگ قرمز روشن.

    حقیقت این است که حنای بی‌رنگ، همان حنای معمولی است با اثراتی بسیار کمتر از اصل جنس! چون اصولاً حنای طبیعی نمی‌تواند بدون رنگ باشد. پس برای بی‌رنگ کردن آن، برخی از ترکیبات مفیدش از دست می‌رود و در نتیجه حنای بی‌رنگ، با حنای اصل طبیعی رنگ‌دار، کمی تا قسمتی فرق دارد. ولی خب! همین حنای بی‌رنگ با همه اثرات کمرنگ شده‌اش هم قابل توجه است و کاربردهایی دارد.

    امروزه علاوه بر این‌که حنا در ترکیبات صابون‌ها و شامپوها استفاده می‌شود؛ از روزگاران قدیم، رنگ کردن موهای سر و ریش، در صدر اولین کاربردهای این گیاه شفابخش بوده است.

    حنا تأثیرهای مختلفی روی مو دارند:

    خاصیت ضد قارچی و ضد میکروبی قوی حنا می‌تواند نقطه پایانی بر مشکلات پوستی حاصل از فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌ها باشد. از طرف دیگر، حنا این خاصیت را دارد که به درمان جای جوش‌ها و زخم‌های پوستی کمک کند. ضمن این‌که، می‌تواند در فصول سرد سال اگزمای پوستی را برطرف کند. برای این کار، پودر برگ حنا را با برگ هلو به خوبی مخلوط کرده و به شکل ضماد بر روی اگزما استفاده کنید. اثر خارق‌العاده‌اش را به زودی لمس خواهید کرد.

    حنا یک آبرسان طبیعی برای پوست است و خاصیت التیام بافت‌های آسیب‌دیده پوستی را ایفا می‌کند. اگر خمیر حنا را بر روی پوست آفتاب‌سوخته قرار دهید، روند بهبود سرعت بیشتری خواهد گرفت. ضمن این‌که می‌توان از ترکیب حنای بی‌رنگ، گلاب و ماست، بر روی پوست صورت استفاده کرد و به شفافیت، سفیدی و محو لکه‌های پوستی رسید. بهتر است برای رسیدن به نتیجه مطلوب، هفته‌ای دوبار از این ترکیب بر روی پوست صورت یا بخش‌های لکه‌دار دست و بدن، استفاده شود.

    این مطلب را هم از دست ندهید: کرم ضد لک عالی برای لک صورت

    یکی از خواص بی‌نظیر حنا بر روی پوست، سفت‌کنندگی آن است. با استفاده از حنا، پوست لطیف صورت، مستحکم و قوی شده و کمتر و دیرتر دچار پیری و چین و چروک‌های ناشی از بالا رفتن سن می‌شود.

    حنا همان‌طور که در گذشته هم رسم بود، می‌تواند بر روی ناخن‌های دست و پا استفاده شود. در این صورت، علاوه بر زیبایی، باعث تقویت بافت ناخن شده و رشد ناخن را بیشتر می‌کند. ضمن این‌که این مزیت را هم نسبت به انواع لاک‌های موجود در بازار دارد که چون از جنسِ رنگ است و جِرم بر جای نمی‌گذارد، مانعی هم برای غسل و وضو نیست. برای استفاده بیشتر از تقویت‌کنندگی حنا برای ناخن، باید برگ‌هایش را در یک لیوان آب خیساند و آن آب را نوشید.

    انصافا این کاربرد حنا، یکی از آن کاربردهای بسیار مفیدش به حساب می‌آید. کف پا را حنا بمالید. ضمن این‌که، پوستش لطیف و خوشبو می‌شود، باکتری‌های موجود در کف پا هم تا مدتی خانه‌خراب می‌شوند!

    اگر نگران بیدزدگی لباس‌ها هستید، می‌توانید چند برگ یا گُل حنا را لابه‌لای لباس‌ها قرار دهید و خیال خود‌تان را راحت کنید. طب سنتی می‌گوید حنا خواص بسیار بیشتری دارد مثل: درمان استرس و اضطراب، سردرد و میگرن، خستگی و افسردگی، تب و گلودرد، سرگیجه، روماتیسم، آرتروز، بی‌خوابی و پاک‌سازی و سم‌زدایی کبد و طحال و…

    شما باسلامی‌های عزیز، می‌توانید با عضویت در خبرنامه مجله‌ی باسلام، از آخرین قصه‌های موفقیت غرفه‌داران، محصولات معرفی شده، آموزش‌های روز، مطالب جذاب مرتبط با سلامتی و زیبایی و تغذیه و کلی مطالب مفید دیگر مطلع شوید. برای این کار فقط کافی‌ست آدرس ایمیل‌تان را وارد کنید و منتظر ما باشید.

    خواص حنا با ماست برای پوست
    خواص حنا با ماست برای پوست
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *