خواص حلوا ارده براي کودکان

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

حلوا ارده یعنی بمب انرژی

اصولا ترکیباتی مثل حلوا شکری که بخش اعظم کالری آن از چربی و قندهای ساده تشکیل می ‌شود، منطبق با نیازهای بدن نیست.

این ترکیبات اگر چه کالری زیادی به بدن می ‌رساند اما مواد مغذی کم تری را تامین می ‌کنند. مهم ‌ترین نکته ‌ای كه در حلوا شکری وجود دارد، چربی آن است. اگر حلوا شکری واقعا از روغن کنجد تهیه شده باشد که سرشار از اسید های چرب غیر اشباعی نظیر امگا 3، امگا 6 و امگا است، می ‌تواند اسیدهای چرب ضروری بدن را تامین کند، البته به شرطی که به خوبی فرآوری شده باشد و در حرارت مناسب تهیه شده و شرایط نگهداری آن ها نیز مناسب باشد.

این چربی‌ ها علاوه بر تامین کالری برای سلامت پوست و مو و فرآیند رشد و نمو نیز مفید است.به غیر از ترکیبات یاد شده نظیر قند های ساده که با فیزیولوژی بدن خیلی سازگاری نداشته و مناسب نیستند، اسیدهای چرب آن، ویتامین ‌ها و املاح موجود در کنجد برای بدن مفید هستند. می ‌دانیم که هر چه قدر سرانه ی مصرف قند افزایش پیدا کند به دنبال آن بروز بیماری ‌های غیرعفونی افزایش پیدا می ‌کند.

این ‌گونه غذاها به ‌صورت تفننی و گاه‌ گاهی لازم است اما به میزان زیاد و به دفعات نباید از آن ها استفاده کرد اما کسانی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند، چربی خون دارند و یا مبتلا به دیابت هستند نباید از این ماده استفاده کنند.

برای بچه‌ ها حلواشکری می ‌تواند غذای جایگزین در وعده صبحانه و برای بچه ‌هایی که کم وزن هستند می ‌تواند میان ‌وعده خوبی باشد. اما یک نکته ی مهم که در مورد ارده یا روغن کنجد وجود دارد توجه به کیفیت ارده است. اگر ارده کاملا از روغن کنجد تهیه شده باشد، ارزشمند است اما ممکن است برخی کارخانه‌ های سازنده حلواشکری و ارده، روغن‌ های دیگری را با آن مخلوط کنند که این ارزش کنجد و خواص روغن کنجد یا همان ارده را زیر سوال می‌ برد.

دوره مقدماتی php

قابل توجه است که برخی کارخانه‌ های سازنده از ترکیبات اصلی و تهیه فرآورده‌ های کنجد استفاده نمی‌ کنند. حلوا شکری طبیعی و ارده باید از کنجد و روغن کنجد خالص تهیه شوند.مهم ‌ترین ویژگی حلواارده روغن آن به نام ارده است که در مقایسه با کره، چربی ‌های زیان باری ندارد.

منبع : tebyan.net


خواص حلوا ارده چیست خواص حلوا ارده برای زن باردار خواص حلوا ارده در طب سنتی خواص حلوا ارده شکری حلوا ارده یکی از مغذی ترین مواد غذایی برای صبحانه ما ایرانی‌ها محسوب می شود هر گرم آن 5 کالری و 30 درصد چربی دارد ارده‌ها ذارای کنجد است و خود گنجد دارای پروتئین‏، ویتامین B‏، D، E و است مقدار روغن آن 50 درصد بوده که شامل اسیدهای پرچرب اشباع شده مثل اسید اولئیک است.


ار ارده چه می دانید ؟


ارده در کتب طب سنتی با نام رهشی امده است و آن عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به صورت مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند . از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و تر است . و از نظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد . ارده نرم کننده ی سفتی ها و ورم ها ی سفت داخلی است و دمل ها زرا نیز نرم می کند و مسکن درد ان است هم چنین ضماد و مالیدن آن نیز همین خواص را دارد .


در مناطق خاور دور از نظر خواص دانه ی کنجد متفق القول اید که مغذی و نرم کننده است { روا } . برای نرم کردن سینه مفید است و ملین و مسهل است . { ابرت } . مدر قاعده اور است { فوکود } . دانه های سیاه کنجو از نظر خواص ترجیح داده می شود . این دانه ها به عنوان پاد زهر مورد توجه است و به علاوه برای معالجه ی بی حسی ، کرختی ، فلج ، یبوشت و کاهش فشار خون بالا تجویز می شود { هاو } هم چنین برای رقع بیماری ها ی رحم توصیه می شود{ ابرت } مدر قاعده اور است . دانه های سیاه کنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود. این دانه به عنوان پادزهر موردتوجه است به علاوه برای معالجه بی حسی ، فلج ، یبوست و کاهش فشار خون بابا تجویز می شود. همچنین برایرفع بیماری های رحم توصیه می شو . روغن دانه های کنجد جانشین برتری برای روغن زیتون است و به عنوان ظرف برای تهیه پمادها ، ماده مفیدی است و برای این کار باید سر را با ان مالش داد . برگهای کنجد لعابزا می باشد و نرم کننده و محلل است دم کرده ن برای ردشد موی سر نافع است دم کرده گیاه کامل مدر است.


ارزش غذایی حلوا ارده


ماده اصلی تشکیل دهنده حلوا ارده اصل، کنجد است. کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار میرود. حلوا ارده نیز حاوی مواد و ویتامینهای موجود در کنجد بوده، حاوی پروتئین‏، ویتامین های گروه ب، ویتامین آ و د، لیستن و حاوی اسیدهای پرچرب غیر اشباع و اشباع نظیر اسید اولئیک است. ترکیبات حلوا ارده عبارتند از ارده، شکر، عصاره ریشه چوبک، اسید سیتریک، سفیده تخم مرغ و مواد معطر شامل هل، وانیل و . شکر و ارده دو ترکیب عمده تشکیل دهنده حلوا ارده هستند و حدود درصد فرمول آن را تـشکیل می دهند.


خواص حلوا ارده برای کاهش اشتها


حلوا ارده برای تقویت بدن و کم کردن اشتها مناسب است افراد می‌توانند به خاطر شرینی که دارد این ماده غذایی را با پنیر یا با ماست مصرف کنند. افرادی که از رژیم غذایی خاص تبعیت می‌کنند یا دیابت دارند باید در مورد مصرف آن احتیاط کنند و این ماده غذایی می‌تواند به صورت ساندویچ برای دانش آموزان به عنوان میان وعده و یک عصرانه مقوی استفاده شود


رفع خستکی با خواص حلوا ارده


فع خستگیو بازیابی انرژی از دست رفته از دیگر خواص حلوا ارده بوده، افرادی که شیر به مزاج‌شان سازگار نیست، می‌توانند از حلوا ارده و سایر فراورده های تهیه شده با کنجد، برای تامین کلسیم و روی مورد نیاز بدن به منظور تقویت و استحکام استخوانها و دندانها استفاده کنند.


تامین اسید های چرب بدن با خواص حلوا ارده


اصولا ترکیباتی مثل حلوا شکری که بخش اعظم کالری آن از چربی و قندهای ساده تشکیل می ‌شود، منطبق با نیازهای بدن نیست. این ترکیبات اگر چه کالری زیادی به بدن می ‌رساند اما مواد مغذی کم تری را تامین می ‌کنند. مهم ‌ترین نکته ‌ای که در حلوا شکری وجود دارد، چربی آن است. اگر حلوا شکری واقعا از روغن کنجد تهیه شده باشد که سرشار از اسید های چرب غیر اشباعی نظیر امگا 3، امگا 6 و امگا است، می ‌تواند اسیدهای چرب ضروری بدن را تامین کند، البته به شرطی که به خوبی فرآوری شده باشد و در حرارت مناسب تهیه شده و شرایط نگهداری آن ها نیز مناسب باشد.


دیگر خواص حلوا ارده


– مصرف حلوا ارده باعث رفع کم خونی و برطرف کننده کمبود آهن خون است و لذا مصرف آن برای زنان و دختران مفید است.

– از خواص حلوا ارده کمک به تسکین و درمان بیماری های استخوان و مفاصل است و مصرف آن برای تخفیف استخوان درد و درد های شدید مفاصل به ویژه در افراد سرد مزاج و مفید است.

– به طورکلی استفاده روزانه از حلوا ارده در رژیم غذایی، برای درمان و برطرف کردن بی‌حسی، کرختی، فلج، یبوست و کاهش فشار خون بالا مفید است.

تهیه شیره انگور در خانه,روش درست كردن شیره انگور,روش تهیه شیره انگور,طرز تهیه شیره انگور در خانه,سایت آشپزی نوش جان,سایت آشپزی خانم گل آور,آموزش آشپزی تبیان,آموزش ,آموزش آشپزی تصویری,سایت آشپزی ایران بانو,روش تهيه شيره انگور,آموزش آشپزی با زودپز,آموزش آشپزی با مرغ,سایت آشپزی بهونه,سایت ,آموزش آشپزی بین المللی,تهیه شیره انگور خانگی,تهیه شیره انگور به روش صنعتی,سایت آشپزی سوران,روش درست كردن شيره انگور,آموزش آشپز…

برخی افراد به‌رغم رعایت رژیم‌های غذایی سخت و طولانی مدت از میزان کاهش وزن خود ناراضی هستند؛ بهتر است بدانید، برخی عادت‌های کوچک غذایی می‌تواند موفقیت شما را در کاهش وزن تضمین کنن

راه های تقویت حافظه , آلزایمر یکی از بیماری‌های جسمی و روحی بسیار جدی است که سبب از دست رفتن زندگی اجتماعی مستقل افراد و نیز پرستاری سخت و دشوار از آن‌ها به وسیله اطرافیان می شود.

رفع سیاهی دور چشم , یکی از روش‌های خانگی برای بهبود کبودی و سیاهی دور چشم، استفاده از چای کیسه‌ای مرطوب و سرد شده است.

 

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خواص انجیر برای زن شیرده x بخوانید...