خواص به لیمو خشک شده

دوره مقدماتی php
خواص به لیمو خشک شده
خواص به لیمو خشک شده

در این مقاله به نقش برگ خشک به لیمو اشاره خواهیم کرد:

دمنوش به‎لیمو در درمان سوء هاضمه،نفخ،دردهای عصبی و میگرن سردردهای یک طرفه،سرگیجه و علائم سرماخوردگی بکار میرود.

برگ خشک به عنوان ادویه در مصارف پخت و پذ برای خوشبو و معطر کردن گوشت،ماهی،انواع مربا،سالاد به کار می‌رود.از برگ خشک نشده برای اسانس در صنایع عطرسازی و تهیه ادکلن کاربرد دارد.

برگ گلدار این گیاه،ضد تشنج، پایین آورنده درجه گرما (تب) و از برگ این گیاه مانند گیاه بادرنجبویه در رفع دردمعده،تپش قلب،احساس صداهای مبهم در گوش،حالات عصبی و خستگی‌های روحی- روانی استفاده خواهد شد.

این گیاه برای تقویت معده،باید در ردیف بهترین داروها قرار داد و بهتر است همیشه به صورت دم کرده مانند چای مصرف شود.خواص به لیمو خشک شده

دمنوش به لیمو باعث تقویت حافظه می‌شودبرگ‌های آن برای جلوگیری از پوسیدگی دهان مؤثر است.همچنین می‌توان پودر برگ‌های خشک شده آن را به بستنی اضافه کردو برگ‌های خشک شده‌ آن می‎توانند سال‌ها عطر و بوی خوش خود را حفظ کنند.

دوره مقدماتی php

اسانس به لیمو اثر ضد باکتری داردو بر روی میکروب‌های فلور دندان مؤثر است.

منبع:ایران به لیمو

سیدحامد درویش پور

آدرس : استان کهگیلویه وبویراحمد ،شهرستان باشت،خیابان معلم،جنب هلال احمر فروشگاه بزرگ ایران به لیمو شماره تماس :

09177422527 درویش پور

09173441373درویش پور

09177425949 حسینی

برای ورود به اینستاگرام روی آیکن پایین (اینستاگرام) کلیک کنید

به لیمو دارای خواص دارویی زیادی است، اما عوارض جانبی هم دارد؛ در این مقاله با خواص و عوارض به لیمو و همچنین طرز تهیه دمنوش به لیمو آشنا می شوید

 اگرچه به‌ لیمو Aloysia citrodora گیاه بومی آمریکای جنوبی است، اما به علت خواص دارویی قدرتمندی که دارد امروزه در سراسر جهان از آن استفاده می‌شود. در این مطلب مهم‌ترین خواص گیاه به‌لیمو را بیان می‌کنیم.

بیشتر بدانید : خواص درمانی به‌لیمو

دمنوش به‌لیمو با کاهش دادن ریزه‌خواری افراد به کاهش وزن آن‌ها کمک شایانی می‌کند همچنین این دمنوش خاصیت چربی‌سوزی نیز دارد.خواص به لیمو خشک شده

تقویت عضلات یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد به‌لیمو است؛ این گیاه به علت خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی که دارد، بدون اینکه مانع رشد جسمانی و عضلانی شود باعث افزایش استقامت بدن می شود، آسیب به ماهیچه‌ها در طول تمرین را نیز کاهش می‌دهد.به‌لیمو به تسکین درد مفاصل کمک شایانی می‌کند؛ مصرف این گیاه همچنین بازسازی سریع‌تر مفاصل آسیب‌دیده را نیز به همراه دارد.

به‌لیمو نقش موثری در کاهش استرس و بهبود سلامت عمومی بدن دارد.

4. به لیمو موثر در بهبود هضم غذا

دمنوش به‌لیمو همچنین مشکلات معده و سوء هاضمه را نیز رفع می‌کند؛ این گیاه همچنین به تنظیم اشتها نیز کمک می‌کند.

از خاصیت‌های دیگر به‌لیمو می‌توان به افزایش تعریق و کاهش تب اشاره کرد.

به‌لیمو خاصیت خلط آوری نیز دارد. مصرف دمنوش باعث رفع گرفتگی‌های دستگاه تنفسی می‌شود.

برای تهیه دمنوش به‌لیمو یک قاشق غذاخوری از برگ این گیاه را در ظرفی بریزید و به آن آب با دمای هشتاد درجه سانتی‌گراد را بیفزایید. بیست دقیقه صبر کنید تا دمنوش به خوبی دَم بکشد سپس به آن نبات یا عسل اضافه و میل کنید.

مصرف به لیمو در برخی از افرادی که دچار حساسیت‌های پوستی خفیف هستند ایجاد مشکل می‌کند همچنین مبتلایان به اختلالات کلیوی باید از استفاده از این گیاه خودداری کنند؛ در مورد تاثیرات به‌لیمو در دوران بارداری و شیردهی نیز تحقیقات کافی صورت نگرفته است بنابراین زنان باردار و شیرده باید از مصرف آن پرهیز کنند.

بیشتر بدانید : درمان دردهای عصبی با به لیمو + خواص دمنوش به لیمو برای سلامت

بیشتر بدانید : دمنوش های گیاهی که از هر قرص خواب آوری بهتر هستند!

گردآوری: گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع: yjc.ir

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

به لیمو یک گیاه دارویی است که برگ های آن بویی شبیه لیمو دارند و برای درمان بیماری های گوارشی از جمله سو هاضمه، یبوست، اسهال و هموروئید مفید هستند، به کاهش درد مفاصل کمک کرده و تب و لرز ناشی از سرماخوردگی را بهبود می بخشند.

در ادامه همراه کوکا باشید تا با تمامی فواید چای به لیمو برای سلامتی بدن و نحوه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده که عصاره اتانولی به لیمو می تواند از رشد باکتری استافیلوکوک اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک جلوگیری کرده و به درمان عفونت های پوستی ناشی از آن کمک کند.

گفته می شود که شست و شوی مو ها با دمنوش به لیمو به پاک سازی پوست سر از باکتری ها و شپش ها کمک می کند.

برخی مطالعات اولیه نشان می دهد که استفاده از مکمل گیاه به لیمو به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید هایی که دارد باعث افزایش چربی سوزی می شود، به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن افراد خواهد شد.خواص به لیمو خشک شده

عصاره به لیمو غنی از آنتی اکسیدان هاست که خطر استرس اکسیداتیو را کاهش داده و احتمال آسیب های عضلانی در تمرینات شدید بدنسازی را از بین می برد.

توصیه می شود که قبل از شورع تمرینات برای بهبود عملکرد ورزشی از مکمل، دمنوش یا شربت به لیمو استفاده کنید.

گفته می شود که گیاه به لیمو به دلیل خواص ضد التهاب طبیعی که دارد به پیشگیری و درمان بیماری های التهابی از جمله ام اس یا مالتیپل اسکلروزیس کمک می کند.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در به لیمو به تقویت مفاصل بدن کم کرده و درد و سفتی ناشی از بیماری های مفصلی مانند آرتروز را بهبود می بخشد.

آنتی اکسیدان های موجود در به لیمو به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و با افزایش گلبول های سفید خون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهند.

گفته می شود که دمنوش به لیمو به سم زدایی و پاک سازی سیستم تنفسی کمک کرده و برای از بین رفتن خلط در دستگاه تنفسی موثر می باشد.

در طب سنتی آمریکای جنوبی از به لیمو به عنوان یک معرق طبیعی برای افزایش تعریق بدن و درمان سریع تب بالا استفاده می شود.

در طب سنتی از به لیمو به دلیل خواص آرام بخش طبیعی که دارد برای درمان معده درد، سو هاضمه، کاهش نفخ شکم و سلامت دستگاه گوارش استفاده می شود.

چای و دمنوش به لیمو به درمان حالت تهوع، گرفتگی معده و روده و اسهال کمک می کند.

چای به لیمو دارای خواص آرام بخش طبیعی است که با بهبود تعادل هورمون ها در بدن به بهبود خلق و خو کمک کرده و استرس و اضطراب را درمان می کند.

همچنین آروماتراپی با روغن به لیمو برای آرامش اعصاب و درمان بی خوابی شبانه موثر می باشد.

به لیمو برای بیشتر افراد ایمن است اما ممکن است در برخی دیگر باعث آلرژی و حساسیت پوستی شود.

هنوز اطلاعات دقیقی از اثرات به لیمو بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده به همین دلیل توصیه می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف آن اجتناب کنند.

به لیمو کلیه ها را تحریک می کند به همین دلیل توصیه می شود که اگر دچار بیماری های کلیوی هستید، از مصرف آن خودداری کنید.

مزاج و طبیعت به لیمو گرم و خشک می باشد. به لیمو سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ورباسکوزید، سیترال، نرول و گرانیول است.

گیاه به لیمو (به انگلیسی : Lemon Verbena یا lemon beebrush) یک درختچه ی همیشه سبز گرمسیری بومی آمریکای جنوبی است که می تواند بیشتر از 3 متر رشد کند. برگ های این گیاه بلند و باریک هستند و بیشتر به رنگ سبز و زرد دیده می شوند. برگ ها غنی از روغن های معطر هستند که بویی شبیه لیمو دارند.

در ایران به لیمو را بیشتر در شمال کشور می کارند.

برگ های گیاه به لیمو را به صورت تازه و خشک شده برای تهیه انواع غذا مانند برنج، انواع دمنوش های گیاهی و دسر ها (کوکی، پودینگ، بستنی، شربت و ژله) استفاده می کنند.

برگ های تازه به لیمو را برای تزیین انواع سالاد میوه و سبزیجات به کار می برند.

پودر برگ به لیمو که به رنگ سبز مات بوده و عطر و بوی تندی دارد برای خوش طعم شدن انواع غذا استفاده می شود.

گیاه به لیمو را برای تهیه دارو، عصاره مایع، کپسول، پودر یا روغن آن به کار می برند.

شاید باور نکنید اما کاشت به لیمو در خانه بسیار آسان است؛ شما می توانید بذر های به لیمو یا نهال آن را خریداری کنید و آن ها را در یک گلدان بزرگ یا در باغچه بکارید.

ریشه های این گیاه نسبت به سرما بسیار مقاوم هستند و توصیه می شود که در یک جای آفتابی با سایه کم کاشته شود.

در ادامه بخوانید : طرز تهیه دمنوش به لیمو

منابع : draxe – organicfacts

خواص به لیمو خشک شده

فال حافظ

متن عاشقانه متن زیبا

صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

دمنوش گیاهان امروزه یکی از متداولترین نوع نوشیدنی های جهان به ویژه کشورمان است. گروه وبسایت ناز وب، استفاده از دمنوش های گیاهی علاوه بر این که هزینه بر نیست می تواند در دورهمی های عصرانه یک نوشیدنی خاص و متفاوت را با آن تجربه کنید و در کنار این نوشیدنی سلامتی را به خودتان هدیه بدهید.

Potato plants today are one of the most popular types of beverages in the world, especially in our country.

 

برگ به لیمو نیز یکی از پرطرفدارترین گیاهان دارویی می باشد که در ادامه به خواص و مضرات برگ به لیمو روش کاشت و برداشت و هم چنین دستور تهیه این دمنوش می پردازیم.خواص به لیمو خشک شده

 

 

به‌لیمو نام یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد. درختچهٔ این گیاه ۱٬۵ تا ۲ متر است که گاهی بیشتر هم می‌شود. و دارای برگ‌های ساده سرنیزه‌ای به طول ۷ تا ۱۰ سانتی‌متر با قاعده گره‌ای و عموماً به‌صورت دسته‌های سه تایی در هر گره است.

گل آذین انتهایی و بصورت خوشه‌های باریک، جام گل کوچک و به‌طور مشخص واجد دو لب، ارغوانی رنگ پریده، میوه هستکی و دارای ۲۱ عدد بذر است.

این گیاه بومی آمریکای جنوبی بوده و به طور طبیعی رویش آن در آرژانتین، شیلی و پرو گزارش شده‌است و از آن جا به سایر نقاط جهان از جمله ایران رفته‌است و کشت می‌شود. در ایران این گیاه در استان‌های شمالی و باغ‌ها کشت می‌شود.

 

The cute website of the web, the use of herbal teas, in addition to the costs, can experience a special drink in the evening and give it a gift for yourself along with this drink.


شرح گیاه

نام علمی این جنس به افتخار دکتر اوگوست لیپی جهانگرد فرانسوی که به آمریکای جنوبی مسافرت نموده و این نبات را به خود به اروپا برده، گذارده شده است. این درختچه بومی آرژانتین و شیلی است.
نام آن بعلت بوی مطبوع برگ در بین باغبانان به لیمو و عربی لویسه نامیده می شود. این درختچه به سرمای چند درجه زیر صفر حساس است و در شمال کشور در هوای آزاد بخوبی رشد می کند و در نقاط سردسیر در گلخانه نگهداری می شود.

 

ارتفاع درختچه 5/1 تا 2 متر دارای ساقه دراز، زاویه دار و منشعب می باشد برگهای ساده، خشن، کامل ،فراهم ، مجتمع به تعداد 3 یا 4 تایی و به رنگ سبز روشن دارد گل های آن کوچک و دارای جامی است که از خارج سفید و از داخل آبی مایل به بنفش است

 

مجموعه گلهای آن نیز ظاهر هرمی شکل در حول یک محور دراز بوجود می آورد کاسه گل آن لوله ای شکل، منتهی به چهار دندانه باریک و جام گل آن مرکب از 4 لوب پهن است. چهار پرچم دارد که دو به دو مساوی است میوه اش شفت مانند و محتوی دو دانه می باشد.

قسمت مورد استفاده گیاه : برگهای آن است.

 

 


خواص و کاربردها

برگ‌ها بخش دارویی این گیاه هستند و بویی شبیه لیمو دارند. برگ‌ها را در اواخر تابستان جمع‌آوری می‌کنند. پودر برگ گیاه به‌لیمو به رنگ سبز مات و دارای بوی معطر، طعم آن تند و کمی تلخ است.

از به‌لیمو در درمان سوء هاضمه، نفخ، سردردهای یک طرفه، دردهای عصبی، سرگیجه و علائم سرماخوردگی استفاده می‌شود بعلاوه در تقویت حافظه و ایجاد آرامش و درمان بی خوابی نیز مفید است.

همچنین به عنوان ادویه در مصارف خانگی نیز کاربرد دارد. اسانس به‌لیمو دارای خواص باکتری کش و حشره کش بوده و همچنین در صنعت عطرسازی نیز از آن استفاده می‌شود.

 


مضرات برگ به لیمو (موارد احتیاطی و منع مصرف)

در بیماران دچار نارسایی کلیوی و همچنین در دوران آبستنی و شیردهی باید از مصرف زیاد به‌لیمو اجتناب کرد. استفاده موضعی به‌لیمو ممکن است باعث حساسیت پوستی شود.خواص به لیمو خشک شده

برگ و اسانس به‌لیمو را باید دور از نور، در جای خنک و سربسته نگهداری کرد. از فراورده‌های موجود در بازار آن می‌توان به چای ورون اشاره کرد.

نوشیدن دم کردهٔ گیاه به‌لیمو به صورت چای طرفداران زیادی دارد.

 


خواص درمانی دم نوش به‌لیمو

دم‌نوش به‌لیمو فوق‌العاده آرام بخش و تسکین دهنده اعصاب است. اسانس این گیاه در صنایع غذایی و در تهیهٔ انواع عطر و ادکلن بسیار کاربرد دارد.

برای تقویت حافظه می‌توان از عرق به‌لیمو استفاده کرد. به‌لیمو برای تقویت معده در ردیف بهترین داروها قرار می‌گیرد که برای این منظور بهتر است همیشه به صورت دم کرده مانند چای مصرف شود.

این دمنوش به رفع تپش قلب کمک می‌کند. این دمنوش آرام بخش است، استرس و خستگی‌های روحی را کاهش داده و برای درمان بی خوابی مناسب است. مناسب برای درمان سرماخوردگی و سرفه است. به‌لیمو یکی از بهترین داروها جهت تقویت معده می‌باشد و همچنین خاصیت ضد نفخ دارد. این دمنوش جهت التیام سر درد و میگرن مناسب می‌باشد.

پژوهشگران ایرانی در مطالعه‌ای بر روی عصاره‌ی به‌لیمو دریافتند که عصاره‌ این گیاه می‌تواند به درمان دردهای عصبی یا نوروپاتیک کمک کند.

 

  • در پریود نامنظم چگونه بفهمیم بارداریم
  •  


    طریقه مصرف برگ به لیمو (دمنوش به لیمو)

    برای تهیه دمنوش برگ به لیمو ۳ تا ۱۰ گرم از برگهای خشک شده این گیاه را در نیم لیتر آبجوش دم کرده و روزانه چند استکان از آن را مصرف کنید. بهترین زمان مصرف چای به لیمو یک تا دو ساعت قبل از خواب است که باعث حس آرامش و ایجاد خواب آرام و راحت میگردد.

     

    در ادامه با روش کاشت و برداشت این گیاه پر مصرف آشنا شوید


    زمان و روش برداشت

    زمان جمع‌آوری گیاه 2 تا 3 بار در سال و معمولاً در ماههای خرداد و مرداد و مهر صورت می گیرد. پس از جمع آوری محصول شاخه های برگدار گیاه را قطع می نمایند و سپس آنها را به طور طبیعی به صورت دسته و به وضع آویخته در انبارهای مخصوص قرار می دهند به نحوی که جریان هوا در آن محل برقرار باشد.

    پس از خشک شدن برگها را از شاخه ها جدا می نمایند. جهت بدست آوردن اسانس معمولاً از برگهای تازه و سرشاخه های جوان استفاده به عمل می آید.

     

    روش کاشت و داشت

    خواص به لیمو خشک شده

    تکثیر به لیمو به وسیله قلمه زدن شاخه ها و یا خوابانیدن آنها در زمینهای قابل نفوذ و مرطوب صورت می گیرد. ضمناً چون این گیاه در مقابل حرارت حساسیت دارد آبیاری زمین زراعتی مخصوصاً در فصول گرم امری الزامی است.

    تکثیر به وسیله قلمه زدن بدین صورت است که شاخه های جوان گیاه را که در آغاز رویش طولی دارند از ساقه قطع می کند و پس از جدا نمودن برگها آنها را به صورت قلمه در آورده و در نهالستان که زمین آن قبلاً آماده گردیده، می کارند توسط آبیاری که بطور مرتب از قطعه زمین نهالستان بعمل می آید،

    قلمه ها تدریجاً در پائیز ریشه دار می شوند و بر اثر رشد و نمو آمادگی انتقال به زمین زراعتی را پیدا می کنند.زمین زراعتی باید کم و بیش آفتابگیر و قابل نفوذ و دارای رطوبت کافی باشد و قبلاً آنرا به عمق 50-40 سانتی متر بخوبی شخم زده باشند. در غیراینصورت ریشه های گیاه نمی توانند به سهولت در داخل خاک نفوذ کرده و رطوبت لازم را بدست آورند.

    برخی نیز معتقدند که دو مرتبه دیگر باید زمین شخم زده شود که آخرین دفعه آن به منظور وارد کردن انواع کودها به درون خاک است. پس از انجام این کارها در سطح زمین زراعتی خطوطی به فواصل یک متر ایجاد کرد و سپس فواصلی به طول 60 سانتی متر در روی خطوط تعیین می نمایند که هر یک محل انتقال یکی از قلمه های ریشه دار گیاه است

    قبل از انتقال قلمه های ریشه دار به زمین زراعتی آنها را از ناحیه یک سانتی متری یقه قطع می کنند و ریشه های طویل گیاه را نیز کوتاه می نمایند تا با این عمل ریشه های جانبی سریعتر آمادگی رویش پیدا کنند.

     

    عمل انتقال آنها در این هنگام باید با دست به خوبی صورت گیرد که پس از وارد کردن به داخل خاک قسمتی از خاک بر اثر فشار انگشتان بر روی گیاه ریشه دار و عاری از ساقه به حالت فشرده در آید. در پائیز پس از انجام اعمال ضروری و برای نگهداری گیاه از عوامل نامساعد محیط خارج سطح زمین کشت را با قشری از برگهای خشک می پوشانند و سپس در بهار آنها را از روی قلمه ها خارج می سازند.

    کلیه عملیات اصلاحی مثل افزودن به موقع کود به زمین زراعتی شامل 200 کیلوگرم کود ازته نیترات سدیم هر هکتار زمین باید انجام شود میزان مصرف کودهای شیمیایی دیگر مانند سوپر فسفات به مقدار 300 کیلوگرم و سولفات پتاسیم به مقدار 100 کیلوگرم می باشد.

     

    خواص برگ به لیمو و دمنوش به لیمو

    Leaves to lemon and lemon

     

    دمنوش هایی برای لاغر شدن شکم

    خواص و طرز تهیه جوشانده به‌لیمو و زیرفون

    دمنوش هایی که به شما انرژی می دهد

    لاغری در 3 روز با نوشیدنی معجزه آسا

    برچسبها: دمنوش

    قبل از اینکه درباره خواص به لیمو بگوییم باید درباره ماهیت این گیاه بسیار پرخاصیت صحبت کنیم. به لیمو نوعی درختچه با برگ‌های تیز و سطحی کرکی است. این درختچه گل‌های کوچک سفید و بنفش  دارد. خاص‌ترین مسئله در مورد این گیاه این است که برگ‌های آن بوی دلپذیری مانند بوی لیمو دارند. به همین دلیل است که به آن به لیمو می‌گویند.

    خاستگاه این گیاه آمریکای جنوبی است. اما امروزه برگ‌های آن در تمام دنیا یافت می‌شوند. زمانی که برگ‌های این گیاه به شکل چای یا نوشیدنی‌های دیگر به کار می‌روند، بسیار خوشمزه هستند. به لیمو به عنوان ادویه غذا، به خصوص مرغ و ماهی،  نیز کاربرد زیادی دارد.

    در واقع، به لیمو از زمان‌های دور توسط مردم مورد استفاده قرار می‌گرفته است. امروزه نیز استفاده از به لیمو دوباره رواج یافته و مطالعات جدیدی خواص آن برای سلامتی را کشف کرده‌اند.علاوه بر بوی خوب، خواص به لیمو برای سلامتی نیز واقعا بی شمار و زیاد است.

    به لیمو برای استفاده در آشپزی بسیار محبوب است. به هر حال، ارزش تغذیه‌ای به لیمو در خواص آن برای سلامتی نقش دارد و ما می‌توانیم به آن اعتماد کنیم. برخی از ارزش تغذیه‌ای مهم به لیمو ترپنوئیدها، روغن‌های فرار، فلاونوئیدها و فنولیک اسید هستند.خواص به لیمو خشک شده

    مطلب مرتبط: ۱۵ بهترین دمنوش گیاهی و فوایدشان برای سلامتی

    می‌توانیم به شکل‌های متفاوت از به لیمو استفاده کنیم چرا که به صورت تازه، خشک و یا عصاره موجود است. گفته می‌شود روغن معطر به لیمو سرشار از آنتی اکسیدان است. می‌توانیم با مصرف منظم مقدار مجاز به لیمو، از خواص آن برای سلامتی بهره‌مند شویم.

    توانایی دمنوش به لیمو در کاهش وزن شبیه به خواص نوشیدن چای سبز به صورت ناشتا است. این خاصیت به لیمو برای سلامتی را به آنتی اکسیدان‌های موجود در آن نسبت می‌دهند. بنابراین، مصرف یک فنجان دمنوش به لیمو به موفقیت شما در کاهش وزن کمک می‌کند.

    ثابت شده است که نوشیدن چای به لیمو می‌تواند عضلات را تقویت کند. این خاص‌ترین فایده‌ به لیمو است که از دیگر گیاهان دارویی به دست نمی‌آورید. نوشیدن چای به لیمو در برابر آسیب‌های ناشی از تمرینات سخت ورزشی از عضلات محافظت می‌کند. بنابراین، چای به لیمو یک نوشیدنی عالی برای قبل از تمرین است.

    یک تحقیق، ۴۵ فرد مبتلا به مشکلات مفصل را مورد مطالعه قرار دارد و به این نتیجه رسید که مکمل حاوی به لیمو و روغن ماهی در مقایسه با دارونمای معمول، در تسکین درد موثرتر بود. در این مورد، روغن ماهی حاوی امگا۳ به تاثیرگذاری بیشتر به لیمو در رفع درد مفاصل کمک می‌کند.

    سینوزیت یا ورم حاد حفره‌های بینی را می‌توان با دمنوش به لیمو درمان کرد. به لیمو در کنار ریشه کوشاد، گل آقطی، گل پامچال و گیاه ترشک ترکیب خوبی برای تسکین سیسنوس‌های ملتهب می‌سازد.  استفاده از داروی گیاهی حاوی به لیمو همراه با آنتی بیوتیک و دکونژستانت برای سینوزیت، خطری ندارد.

    مطلب مرتبط: ۱۲ فایده‌ دمنوش لاغری برای سلامتی + ۱۳دمنوش لاغری

    دانشگاهی در اردن، تحقیقی بر روی ۳۱ گیاه دارویی از جمله به لیمو انجام داد تا گیاهان دارای خواص ضد سرطان را بیابد. این تحقیق دریافت که به لیمو یکی از گیاهان دارویی فعال است که قادر است جلوی فرآیند رشد رگ‌های خونی جدید که از پیشرفت سرطان پشتیبانی می‌کند را بگیرد.

    آنتی اکسیدان‌ها نیز توانایی مبارزه با رادیکال‌های آزاد که دلیل اصلی سرطان هستند را دارد.

    دمنوش به لیمو با جلوگیری از عفونت کاندیدا در روده‌های کوچک، سلامت دستگاه گوارش را حفظ می‌کند. یک تحقیق انجام شده در برزیل اثبات کرده است که به لیمو خواص ضد کاندیدا و ضد قارچ دارد. به لیمو قادر به مبارزه با میکرو باکتری مخرب ای. کولای که دستگاه گوارش را هدف قرار می‌دهد نیز هست.

    به لیمو فقط بویی شبیه به لیمو ندارد بلکه در مورد سرفه نیز مشابه آن عمل می‌کند. یکی از خواص به لیمو برای سلامتی، درست مانند خواص زنجبیل و عسل و لیمو، درمان سرفه است. هر دوی این‌ها عملکردی شبیه به اکسپکتورانت دارند. نوشیدن چای به لیمو می‌تواند خلط موجود در دستگاه تنفسی را از بین برده و سرفه را کاهش دهد.

    عملکرد اکسپکتورانتی به لیمو می‌تواند دسگاه تنفسی را پاک کرده و مشکلاتی مانند گلو درد را رفع کند. همچنین می‌تواند التهاب گلو را نیز کاهش دهد. به علاوه، به لیمو در درمان برونشیت که ناشی از التهاب نایژک‌ها است، موثر است.

    به لیمو می‌تواند به طور مستقیم بر زخم‌های باز قرار داده شود، زیرا خاصیت ضد التهابی عالی دارد که از افزایش التهاب در درمان زخم‌هایی که به درستی درمان نشده‌اند، آبسه‌ها و سوختگی‌ها جلوگیری می‌کند. در این مورد می‌توانیم مقداری برگ به لیمو را پاک کرده و له کنیم تا به شکل خمیر درآید و آن را به طور مستقیم بر زخم‌ها بگذاریم. این خمیر می‌تواند خارش را نیز تسکین دهد.

    مطلب مرتبط: انواع دمنوش لاغری: ۱۳ بهترین دمنوش های لاغری را بشناسید

    اگر فکر می‌کنید درمان شپش سر فقط از طریق داروهای شیمیایی امکان‌پذیر است، سخت در اشتباهید. مطالعات اخیر نشان می‌دهند روغن‌های معطر نیز در رفع شپش سر موثر هستند. یکی از روغن‌های معطر موثر در این مورد، روغن معطر به لیمو است.

    مصرف به لیمو می تواند درد قفسه سینه ناشی از مشکل قلبی را تسکین دهد. گاهی وقت‌ها، قلب ما درد می‌گیرد و دچار مشکلاتی مانند احتباس مایعات می‌شود که یکی از علائم نارسایی قلبی است. در این شرایط، به لیمو می‌تواند درد را تسکین دهد.

    فلاونوئید موجود در دمنوش به لیمو به طرز شگفت‌آوری می‌تواند بر تعادل هورمونی تاثیر بگذارد. اگرچه این تاثیر خفیف و جزئی است اما می‌تواند استرس را کاهش دهد. بنابراین، مصرف نوشیدنی‌های به لیمو می‌تواند به آرام شدن شما کمک کند.

    ۱۳. تقویت سیستم عصبی

    ۱۴. درمان کم‌خونی

    ۱۵. کاهش تب

    ۱۶. بهبود کیفیت خواب

    ۱۷. درمان قاعدگی نامنظم

    ۱۸. افزایش شیر مادر

    ۱۹. کاهش درد کیسه صفرا

    ۲۰. کاهش اختلالات مجاری ادراری

    خواص به لیمو خشک شده

    همان‌گونه که قبلا گفته شد، به لیمو هم در آشپزی و هم در پزشکی کاربرد دارد. برای آشپزی، می توانیم مقداری به لیموی تازه را چیده و آن را تفت داده یا در سالاد بریزیم. همچنین می‌توانیم از به لیموی خشک برای طعم‌دار کردن ماهی، گوشت و مرغ استفاده کنیم زیرا عطر لیموی تازه را به غذا می‌دهد.

    به لیمو به کاهش طعم چربی غذا نیز کمک می‌کند. همچنین، طعم آن با دسرها و نوشیدنی‌های سرد همخوانی دارد. از سوی دیگر، می‌توانید از به لیمو، روغن معطر تهیه کنید. می‌توانید یک فنجان روغن زیتون فوق بکر را در تابه ریخته و آن‌قدر حرارت دهید که دود کند و  از سطح تابه محو شود.

    پس از آن می‌توانید یک مشت برگ لیموی له شده را به تابه اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید حدود دو ساعت بماند تا روغن بدهد. سپس روغن را صاف کنید. می‌توانیم از آن برای گریل کردن ماهی یا گوشت استفاده کنیم. در این مورد، نه تنها از خواص به لیمو بلکه از خواص روغن زیتون فوق بکر برای سلامتی نیز بهره‌مند می‌شویم.

    برای بهره‌مند شدن از خواص به لیمو برای سلامتی، باید موارد احتیاطی زیر را در نظر بگیرید:

    – در صورت استفاده موضعی باید عوارض جانبی مانند درماتیت خفیف را مد نظر قرار دهید. به ویژه اگر پوست حساسی دارید، قبل از استفاده از به لیمو برای مشکلات پوستی باید با متخصص پوست مشورت کنید.

    – مصرف به لیمو باید در افراد مبتلا به مشکلات کلیوی محدود شود چرا که مواد موجود در آن می‌تواند وضعیت را بدتر کند.

    منبع: drhealthbenefits

     

    برچسب ها drhealthbenefitsبرگ به لیموبه لیموبه لیمو برای آرامشبه لیمو برای اعصابخاصیت به لیموخواص به لیمودمنوش به لیموفایده به لیموچای به لیمو

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • عکس پس زمینه کامپیوتر دخترانه
  • دیدگاه

    وب‌ سایت

    دومین کلاس آموزشی آکادمی طبایع با موضوع

    سلامت روح و روان از دیدگاه طب سنتی

    طبع به لیمو گرم و خشک است.

    در صورتی که این مطلب برای شما مفید بود از ما حمایت کنید.

    چرا باید حمایت کنم؟

    خواص به لیمو خشک شده

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    از تیم طبایع برای تولید محتوای جدید حمایت می‌کنم.

    چرا حمایت کنم؟

    | طب سنتی برای همه © 1398 – تمامی حقوق محفوظ است. |

    اسفند ۱۲, ۱۳۹۳
    آشنایی با خواص و کاربرد‌های گیاهان دارویی, گیاهان دارویی

    نظر بدهید
    444,780 Views

     

     

    به لیمو گیاهی بومی آمریکای جنوبی است که به عنوان یک دمنوش مفرح و نشاط آور مورد استفاده قرار می گیرد. دارای خاصیت آرامبخشی بوده و می تواند به عنوان دافع حشرات نیز کاربرد داشته باشد.خواص به لیمو خشک شده

    اسم انگلیسی: Lemon verbena
    به لیمو گیاهی بومی آمریکای جنوبی است که به عنوان یک دمنوش مفرح و نشاط آور مورد استفاده قرار می گیرد. دارای خاصیت آرامبخشی بوده و می تواند به عنوان دافع حشرات نیز کاربرد داشته باشد.
    کاربردهای درمانیقسمت مورد استفاده: برگ، گلاثرات مهم: ضد اسپاسم، آرامبخشمشکلات خواب: دمکرده ی به لیمو یک دمنوش مطبوع و لذت بخش است که اثر ملایمی داشته و می توان از آن برای بعد از شام یا آخر شب استفاده کرد تا یک خواب آرام و راحت داشت. این گیاه دارای اثر تقویت اعصاب است که با افسردگی نیز مقابله می کند. کمک به دستگاه گوارش: دم کرده ی به لیمو که عطری شبیه لیمو دارد، هضم غذا را بهبود می بخشد و ناراحتی های معده مثل نفخ و گاز معده را از بین می برد.خواص دارویی
    تقویت حافظه و ایجاد آرامش و درمان بی خوابی، خاصیت ضد میکروبی قوی، مسکن، مقوی معده، رفع کننده دردهای عصبی، تب بر، آرام بخش، ضد تشنج، رفع دردهای عصبی، پایین آورنده تب و درمان سرماخوردگی و آسم.خواص دارویی برگ به لیمو
    تب بر، ضد نفخ، مسکن، کمک کننده به هضم غذا، ضد اسپاسم، ضد خستگی بدن، آرام بخش و آرام کننده ی اعصاب، برای تقویت معدهف رفع درد شکم، دل پیچه و کاهش نفخ موثر ، برای درمان سوء هاضمهمقدار و نحوه مصرف:
    برای تهیه جوشانده به لیمو، ۳ تا ۱۰ گرم برگ این گیاه را در نیم لیتر آب جوش دم کرده و روزانه چند استکان آن را مصرف کنید. همچنین می توان یک قاشق چایخوری از برگ خشک آن را در نیم لیتر آب جوش دم کرده و مانند چای بنوشید.در دوران آبستنی، شیردهی و بیماران دارای نارسایی کلیوی باید از مصرف زیاد به لیمو اجتناب کرد.

     

     

     

     

    به لیمو حاوی مواداسیدسیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، پکتین، و لیمونن است که با عفونت مبارزه میکند.اگر شما از مشکلات سوزش سر دل، کلیه و یا صفرا رنج می برید باید قبل از استفادهبادکتر خود مشورت کنید. برای محافظت از مینای دندان های خود ، حداقل نیم ساعت صبر کنید بعد مسواکبزنید. برگ ها و پیکر رویشی این گیاه دارای خاصیت تب بر، مسکن ، ضد نفخ ، کمک کننده به هضم غذا ، آرامش بخش ، رفع درد شکم ، دل پیچه ، رفع تپش قلب و اثر مقوی بر معده دارد و برای رفع دردهای عصبی و پایین آوردن درجه حرارت بدن در بیماریها بسیار مفید است.
    از به‌لیمو در درمان سوء‌هاضمه ، نفخ ، سردردهای یک‌طرفه ، دردهای عصبی ، سرگیجه و رفع صداهای گوش ، رفع خستگی بدن و علایم سرماخوردگی استفاده می‌گردد.
    همچنین به عنوان ادویه در مصارف خانگی مصرف دارد.
    اسانس به لیمو دارای خواص باکتری ‌کش و حشره‌کش بوده ، همچنین در عطرسازی از آن استفاده می‌شود.

    چای به لیمو فوق العاده آرام بخش و تسکین دهنده اعصاب است. اسانس این گیاه در صنایع غذایی و در تهیه ی انواع عطر و ادکلن بسیار کاربرد دارد. به لیمو یکی از گیاهانی است که امروزه در باغ های آروماتیک کشورهای اروپایی بوفور کشت می گردد.
    برای تقویت حافظه می توان از عرق به لیمو استفاده کرد.
    به لیمو برای تقویت معده در ردیف بهترین داروها قرار می گیرد که برای این منظور بهتر است همیشه به صورت دم کرده مانند چای مصرف شود.
    برگ این گیاه در رفع حالات عصبی و خستگی های روحی بسیار مفید است.

    ◄ اخطارها
    در بیماران دچار نارسایی کلیوی و همچنین طی دوران بارداری و شیردهی می بایست از مصرف مقادیر زیاد به لیمو اجتناب نمود. استفاده موضعی اسانس به لیمو ممکن است سبب حساسیت پوستی گردد.
    برگ و اسانس به لیمو را باید دور از نور، در جاى خنک و در ظروف در بسته نگهدارى کرد.

    ◄ ابهام‌زدایی
    نوشیدنی که به نام “شربت به‌لیمو” معروف است ربطی با گیاه به‌لیمو ندارد و ترکیبی است از آب لیمو، آب میوه به، شکر و موادی دیگر. شربتی با محتوی عصاره یا دم کرده برگ گیاه به‌لیمو به همراه افزودنی های مختلف نیز ساخته میشود، ولی آن نیست که در زبان عام “شربت به‌لیمو” نامیده میشود.

     

    امروزه به علت زیبایى و عطر دلپذیرى که دارد در غالب نواحى گرم و معتدل مانند نواحى مدیترانه اى اروپا پرورش مى یابد. در ایران هم نمونه هایى از آن را آورده و در استان هاى شمالى و باغ ها کشت داده اند. ماده متشکله اصلى برگ گیاه به لیمو را اسانس به میزان ۵/۰ درصد تشکیل مى دهد. این اسانس سبک تر از آب بوده، رنگ آن زرد مایل به سبز روشن و با بویى مشابه لیمو است. از به لیمو در درمان سوءهاضمه، نفخ، سردردهاى یک طرفه، دردهاى عصبى، سرگیجه و علائم سرماخوردگى استفاده مى شود. همچنین به عنوان ادویه در مصارف خانگى مصرف دارد.
    اسانس به لیمو داراى خواص باکترى کش و میکروب کش بوده و همچنین در عطرسازى از آن استفاده مى شود.
    برگ و اسانس به لیمو را باید دور از نور، در جاى خنک و در ظروف در بسته نگهدارى کرد. از فرآورده هاى موجود در بازار آن مى توان به چاى ورون اشاره کرد.

    چای به لیمو ( که به آن چای جادویی و چای آرامش می گویند ) از بهترین نوشیدنی های روی زمین است.

    چای به لیمو – دمنوش به لیمو

    یک قاشق غذاخوری برگ به لیمو را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم که به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش، می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.

    خواص چای به لیمو : طبیعت گرم . خواب آور شب . ارامبخش . ضد میگرن . ضد سردرد . ضد تپش قلب . تقویت حافظه . ضد نفخ . تقویت معده . ضد اسم

    Tags آشنایی با خواص درمانی گیاه دارویی به لیمو خواص داروی گیاهی به لیمو خواص درمانی دم نوش به لیمو خواص گیاه دارویی به لیمو طرز تهیه دمنوش به لیمو

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.خواص به لیمو خشک شده

    خواص به لیمو خشک شده
    خواص به لیمو خشک شده
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *