خواص بخور بابونه برای پوست

دوره مقدماتی php
خواص بخور بابونه برای پوست
خواص بخور بابونه برای پوست

بخور بابونه یکی از ماسک‌های مورد علاقه بانوان است. بخور گل بابونه برای بهبود آکنه و جوش‌های صورت مفید است. بخور گل بابونه علاوه بر تسکین التهاب و از بین بردن میکروب‌ها سبب تحریک گردش خون صورت شده، پوست را جوان و شاداب می‌کند، همچنین منافذ پوست را باز کرده و روند دفع سموم و آلودگی‌هایی مانند فلزات سنگین موجود در هوای شهرهای بزرگ را که طی روز در منافذ پوستی نفوذ کرده‌اند، تسریع می‌کند.

بخور گل بابونه و گل ختمی، علاوه بر این‌که باعث تمیزی و مرطوب شدن پوست می‌شود، باعث ضدعفونی، روشن شدن و شادابی پوست نیز می‌شود. برای تهیه آن، مقداری گل ختمی و گل بابونه (گل ختمی دو برابر گل بابونه) را در ظرف آب جوش بریزید و سپس اجازه دهید تا با حرارت ملایم دم بکشد. سپس در ظرف را برداشته و یک پارچه روی سر خود و ظرف بیندازید و با کمک انگشتان پوست صورت را ماساژ دهید.

اگر شما جزء کسانی هستید که به جز جوش‌های آکنه‌ای، دانه‌های سر سیاه و سفید را نیز در روی پوست صورت خود مشاهده می‌کنید، میتوانید مقداری بابونه را در ظرفی ریخته و به مقدار متناسبی آب به آن اضافه نمایید و در هنگام جوشیدن آب، صورت خود را بخور دهید، به مدت ۱۰ دقیقه بخور را انجام داده و سپس با دستمال تمیزی دانه‌ها را فشار دهید تا از پوست خارج شود و بعد با آب سرد صورت خود را بشویید تا منافذ باز شده، تنگتر شود.

پزشکان طب سنتی معتقدند، استفاده از بخور بابونه به همراه سرکه، رافع چشم درد است.خواص بخور بابونه برای پوست

یکی از راه‌های درمان و پیشگیری از سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان دادن بخور است. بخور بابونه و آویشن به دلیل اینکه جزو گیاهان ضد التهابی هستند، روی باکتری‌های دستگاه تنفسی موثر بوده، برای پیشگیری از عفونت‌های مکرر که بیشتر از ناشی از خشکی دستگاه تنفسی است، می‌توان از آن استفاده نمود. برای تهیه آن می‌توان از انکباب آویشن و بابونه به صورت جوشاندن 10گرم گیاه خشک در 500 سی سی آب استفاده کرد. همچنین استفاده از 10تا 15قطره اسانس این دو گیاه در یک لیتر آب و پخش بخار آن در خانه مفید است.

دوره مقدماتی php

درمان سینوزیت بر دو پایه باز کردن مجاری سینوس‌ها و کاهش ساخت ترشحات استوار است. به عقیده متخصصان طب سنتی، برای درمان سینوزیت باید حتماً از بخور به‌ویژه بخور گل بابونه استفاده شود. گل بابونه در درمان انتهایی سینوزیت موثر است به طوریکه بخور بابونه تاثیر زیادی در جمع کردن بیماری و دوران نقاهت و کاهش درد در ناحیه پیشانی دارد.

ترکیبات شیمیایی گل بابونه

گلهای بابونه دارای اسانس روغنی آنته مین ( Anthemine) تانن ، فیتوسترول و همچنین ماده ای تلخ بنام اسید آنته میک Anthemique Acid می باشد.

1) یکی از مهمترین خواص بابونه درمان زخم معده و ورم معده است و جایگزینی مناسب برای داروهای نظیر Lozac و Zantac و غیره می باشد.برای درمان زخم معده یک لیوان چای غلیظ بابونه درست کنید (4 قاشق چایخوری بابونه در یک لیوان آبجوش و یا چهار تا چای کیسه ای بابونه در یک قاشق لیوان آب جوش) و صبح ناشتا هستید این لیوان چای را بنوشید و سپس در رختخواب به پشت دراز بکشید و بعد از چهار دقیقه بخوابید و البته بعد از یک ربع ساعت می توانید صبحانه خود را میل کنید. این عمل را بمدت دو هفته ادامه دهید تا زخم و ورم معده بکلی شفا یابد.2) تقویت قوای جنسی و اعصاب3) مقوی مغز4) ادرار آور و قاعده آور و درمان کننده کمی ترشحات عادت ماهیانه و تسکین درد قاعدگی5) افزایش شیر در مادران شیرده6) درمان کننده سردرد و میگرن7)خرد کننده و دفع کننده سنگ مثانه8) درمان تکرر ادرار با چای بابونه9) ضد حساسیت10) درمان چشم درد با بخور بابونه به همراه سرکه11) تسکین دردهای عضلانی12) درمان زخم های دهان با جویدن بابونه13) تب بر و تسکین دهنده درد14) برای تسکین درد در هنگام دندان درآوردن بچه ها ، به آنها چای بابونه بدهید .15) رفع بیخوابی و بی اشتهایی و رفع ورم روده16) درمان کننده کم خونی17) رفع کرم معده و روده18) بابونه برای رفع زردی مفید است .19) حمام بابونه اثر نیرو دهنده دارد20) اسانس بابونه مخلوط با روغن بادام برای رفع ناراحتی های پوستی نظیر اگزما ، کهیر و خارش مفید است .21) برای رفع گوش درد و سنگینی گوش ، یک قطره روغن بابونه را در گوش بچکانید .22) تهوع اور برای زمانی که دچار مسمومیت شده باشید.23) از بین بردن کمردرد ، درد مفاصل و نقرس با روغن بابونه24) اگر با دمنوش بابونه ، موی بلوند را بشویید آن را روشن تر و شفاف تر می کند25) آنهائیکه یائسه شده اند بهتر است همه روزه چای بابونه بنوشند زیرا اختلالات یائسگی را برطرف می کند .

حدود 0.8 تا 1 درصد اسانس در این گیاه وجود دارد که بوسیله تقطیر با بخار آب بدست می آید. رنگ این اسانس آبی روشن است ولی در اثر کهنه شدن برنگ زرد مایل به قهوه ای در می آید. بوی این اسانس بسیار قوی و طعم آن معطر و سوزانده است . اسانس بابونه در عطر سازی و برای معطر کردن غذاها بکار می رود .

برای تهیه روغن بابونه مقدری از گل خشک بابونه را با چهار برابر وزن آن روغن کنجد مخلوط کرده و سپس باندازه دو برابر گل بابونه بآن آب اضافه کنید . آنرا روی چراغ گذاشته و بگذارید بجوشد تا اینکه آب آن بکلی تبخیر شود و فقط روغن باقی بماند البته باید دقت کرد که روغن نسوزد .

مصرف بابونه و فراورده‌های آن در بارداری و شیردهی با آلرژی همراه است و باید از مصرف آن در این دوران اجتناب شود. علاوه بر این، از نظر عوارض جانبی، استفاده از بابونه ممکن است به طور نادر باعث ایجاد واکنش‌های خفیف آلرژیک شود و در صورت مصرف بیش از اندازه، علایمی چون سردرد، زخم دهانی، ورم چشم، تهوع، استفراغ و تعریق زیاد ایجاد کند.

صفحه اصلی » خواص بخور بابونه برای پوست

بخور: روش، فواید، مضرات و عوارض / بخور صورت برای سرماخوردگی، سینوزیت، پوست خشک، چرب، جوش دار / ماسک بعد از بخور / بخور سرد / برای بخور صورت از چه گیاهی استفاده کنیم بخور صورت …

فال PMC : فال پی ام سی روزانه نایریکا

استقلال: آخرین اخبار باشگاه استقلال / بازگشت استراماچونی

قیمت طلا و سکه و ارز و دلار : آخرین قیمت، تحلیل و پیش بینی آنلاین و لحظه ایخواص بخور بابونه برای پوست

وام مسکن ۹۸ و ۹۹ / افزایش و شرایط / وام مسکن یکم / وام ۲۰۰ میلیونی

اپل : آخرین اخبار مربوط به اپل، گوشی آیفون، سیری + تاریخچه اپل

انتخابات مجلس ۹۸ و انتخابات میاندوره‌ ای مجلس خبرگان: اسامی نامزدها

وضعیت جاده ها : آخرین اخبار وضعیت ترافیک و آب و هوای جاده ها و راههای کشور

لیگ برتر : آخرین اخبار / جدول لیگ برتر، بازیها، نتایج لیگ برتر

فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

: نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)

سرترالین: عوارض، دوز، مدت مصرف، عوارض قطع سرترالین / سرترالین در بارداری

هانیه توسلی: بیوگرافی، ازدواج، سن / هانیه توسلی فیلمها و نمایشهای تلویزیونی

میگو: طبع، مضرات، خواص برای اسپرم، چشم، کودکان، بارداری، مغز، ورزشکاران

کراتینه مو: فواید، مضرات و عوارض / ماسک کراتینه مو با سس مایونز

چای سیاه: خواص، مضرات، مزاج، انواع / چای سیاه برای لاغری، پوست، معده، چشم

تیروئید: انواع، درمان، آزمایش تیروئید / علائم تیروئید پرکار و کم کار

کالباس: انواع کالباس + طرز تهیه کالباس خانگی عالی مثل بیرون

روغن هسته انگور: خواص و مضرات / خواص روغن هسته انگور برای پوست و مو

درد : تسکین درد / دعا برای تسکین درد / دعا و تعویذ برای درد

حجامت: خواص و عوارض حجامت / انواع حجامت / زمان حجامت / روش حجامت

سونوگرافی چگونه انجام میشود: انواع سونوگرافی / سونوگرافی از رحم و حاملگی

استیضاح ترامپ : آخرین اخبار مربوط به استیضاح ترامپ

جوش صورت : انواع، علت و درمان جوش صورت با طب سنتی، گلاب و خمیر دندان

پرسپولیس: اخبار وضعیت پرسپولیس، بازیکنان، باشگاه، مربی، نقل و انتقالات

آبلیمو: خواص و طبع / خواص آبلیمو برای کبد، پوست و فشار خون / خواص آبلیمو و عسل

کالاهای اساسی : آخرین اخبار از وضعیت و قیمت کالاهای اساسی

تعبیر خواب کفش: گم شدن کفش / تعبیر خواب مغازه کفش فروشی

خورشت لوبیا چیتی خوشمزه: پخت انواع خورش لوبیا چیتی ارومیه، ساده، با قارچ

کهیر: شکل ظاهری و درمان / کهیر در کودکان / کهیر واسکولیتی / کهیر و سرطان

عفونت واژن: علت، انواع، نشانه ها، درمان قطعی در طب سنتی و با مترونیدازول و پماد


بابونه برای پوست خواص زیادی دارد. استفاده از بخور بابونه باعث جوانسازی پوست می‌شود. روغن بابونه برای پوست در درمان آکنه و اگزما مفید است.


بابونه برای پوست خواص زیادی دارد. استفاده از بخور بابونه باعث جوانسازی پوست می‌شود. روغن بابونه برای پوست در درمان آکنه و اگزما مفید است.

منبع: ستاره

خواص بخور بابونه برای پوست

آدرس خبرفوری در پیام‌رسان گپgap.im/akhbarefori

16

خوش آمدید! وارد حساب کاربری خود شوید

رمز عبور خود را بازیابی کنید

رمز عبور شما از طریق ایمیل ارسال خواهد شد

انگیزه – انگیزه های جذاب زندگی

خواص بخور بابونه برای پوست

انگیزه – سلامت – گیاه بابونه یکی از معروف‌ترین گیاهان دارویی و سرشار از خواص مفید است. این گیاه بسیار خوش‌بو و خوش‌طعم است و مصرف آن نیز بسیار ساده است. بابونه گیاهی دائمی است و قامتی کوچک دارد که ارتفاع آن تقریباً به ۳۰ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه بویی منحصر به فرد داشته و بیشتر در چمن‌زارها و زمین‌هایی با جنس عمدتاً شنی می‌روید. قسمت دارویی گیاه بابونه، گل‌های این گیاه است. علاوه بر استفاده خوراکی از این گیاه مثلا به صورت دمنوش، بخور بابونه نیز در طب سنتی توصیه می‌شود و در بین مردم بسیار مرسوم است. در ادامه این مطلب شما را با فواید، مضرات و خواص بخور بابونه و طرز تهیه آن آشنا می‌کنیم.

در ادامه به تعدادی از خواص درمانی بخور بابونه اشاره خواهیم کرد. در هر مورد ممکن است روش استفاده از بخور بابونه متفاوت باشد که به آن اشاره شده است.

یکی از مشکلاتی که اکثر افراد به خصوص در سنین نوجوانی و جوانی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، جوش‌های تشکیل شده در سطح صورت است. بخور گل بابونه برای درمان آکنه و جوش‌های صورت بسیار مفید و اثر بخش است. بخور بابونه علاوه بر کاهش التهاب و از بین بردن میکروب‌های سطح پوست، باعث تحریک گردش خون در سطح پوست صورت می‌شود. این بخور با خواص سرشار خود، پوست را جوان‌تر و شاداب‌تر می‌کند، همچنین منافذ موجود در سطح پوست را باز می‌کند و روند دفع سموم و آلودگی‌هایی مانند فلزات سنگین موجود در هوای آلوده شهرهای بزرگ را که طی روز در منافذ پوستی به دام افتاده‌اند را سرعت می‌بخشد. این گیاه باعث جوان سازی هرچه بیشر پوست شما می‌شود.

بخور گل بابونه به همراه گل ختمی، علاوه بر این‌که باعث تمیزی و مرطوب شدن سطح پوست می‌شود، با خواص معجزه آسای خود سبب ضدعفونی شدن، روشنی و شادابی پوست نیز می‌شود. برای تهیه این بخور مقداری گل ختمی و گل بابونه را در ظرف حاوی آب جوش بریزید و آن را روی شعله قرار دهید و سپس به این ترکیب فرصت دهید تا با حرارت ملایم دم بکشد. سپس در ظرف حاوی این ترکیب را بردارید و یک پارچه روی سر خود و ظرف بیندازید تا اجازه بیرون رفتن به بخارها ندهید. در حین بخور گرفتن، به کمک انگشتان به آرامی پوست صورت خود را ماساژ دهید. باید دقت داشته باشید که مقدار گل ختمی در این ترکیب دو برابر گل بابونه است.

جوش‌های سر سیاه یکی دیگر از مشکلات پوستی هستند. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که علاوه بر جوش‌های آکنه‌ای، جوش‌های سر سیاه و نیز دانه‌های سفید را نیز در روی پوست صورت خود مشاهده می‌کنید، می‌توانید مقداری از گل بابونه را در ظرفی بریزید و به مقدار متناسبی آب به آن بیفزایید. در هنگام جوشیدن این محلول با دمای مناسب، صورت خود را ده دقیقه بخور دهید. در این حالت جوش‌های سر سیاه نرم می‌شوند. بعد از گرفتن بخور به کمک دستمال تمیزی دانه‌ها را فشار دهید تا از پوست خارج شود و بعد با آب سرد صورت خود را بشویید تا منافذ باز شده، مجدداً بسته شوند.

پزشکان طب سنتی معتقدند، استفاده از بخور بابونه به همراه سرکه، چشم درد را درمان می‌کند. درد چشم ممکن است بر اثر عوامل زیادی رخ دهد. از مهم‌ترین این علت‌ها عفونت‌های چشمی است که البته درد ناشی از این عارضه به کمک بخور بابونه التیام می‌یابد.

یکی از راه‌های درمان و پیشگیری از بیماری سرماخوردگی در فصول سرد سال از جمله فصل پاییز و زمستان گرفتن بخور با گیاهان دارویی مانند بابونه است. بخور بابونه به همراه آویشن به دلیل اینکه هر دو از جمله گیاهان ضد التهاب هستند، روی باکتری‌های دستگاه تنفسی اثر گذاشته و آن‌ها را نابود می‌کنند. بخور این دو گیاه برای پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های پیاپی اثری معجزه‌وار دارد. برای تهیه این بخور مفید می‌توانید ۱۰ گرم آویشن و بابونه خشک را در ۵۰۰ میلی‌لیتر آب بجوشانید و با آن بخور دهید. همچنین استفاده از ۱۰ تا ۱۵ قطره اسانس این دو گیاه در یک لیتر آب و پخش بخار آن در خانه بسیار اثر بخش است.

سینوزیت نیز از جمله بیماری‌های عفونی است که به کمک بخور بابونه قابل درمان و حتی پیشگیری است. درمان سینوزیت به وسیله بخور بابونه از دو طریق صورت می‌گیرد. در واقع بابونه در این زمینه دو کار مهم انجام می‌دهد؛ اولی باز کردن مجاری سینوس‌هاست و دومین اثر آن کاهش ساخت ترشحات داخل مجاری بینی است. نظر متخصصان طب سنتی نیز بر این است که برای درمان بیماری سینوزیت باید همواره از بخور به‌ویژه بخور بابونه استفاده کرد. گل بابونه در درمان نهایی سینوزیت نیز مؤثر است و تأثیر زیادی در کاهش درد در ناحیه پیشانی فرد به خصوص در فصول سرد سال دارد.

 

گیاه بابونه همیشه سودمند نیست. مصرف گیاه بابونه و فراورده‌های حاصل از آن در دوران بارداری و شیردهی بانوان با ایجاد حساسیت و آلرژی همراه است و باید از مصرف این گیاه در دوران بارداری و شیردهی به صورت جدی خودداری شود. علاوه براین، استفاده از گیاه بابونه و محصولات به دست آمده از آن ممکن است به طور نادر باعث ایجاد واکنش‌های خفیف آلرژیک شود و در صورت مصرف بیش از حد این گیاه، علائمی مانند سردرد، آفت و زخم دهانی، ورم چشم، تهوع، استفراغ و تعریق زیاد ایجاد کند.

در زمان‌های گذشته مردم به صورت سنتی فقط از گل‌های گیاه بابونه استفاده می‌کردند ولی در زمان حال از اسانس این گیاه شگفت انگیز در صنایع داروسازی، آرایشی و بهداشتی و غذائی به طور گسترده‌ای استفاده می‌شود. در کشورمان نیز استفاده از بابونه در زمینه داروسازی روز به روز در حال افزایش است و داروهای متنوعی در داروخانه‌ می‌توان یافت که بابونه از مواد مفید موجود در تهیه و تولید آن‌هاست.

مطلب قبلی

عوارض استمنا چیست؟

مطلب بعدی

نحوه تمیز کردن کاغذ دیواری از آلودگی‌ها و لکه‌های مختلف

خواص عرق شاتره ؛ ۱۸ خاصیت بی نظیر برای درمان انواع بیماری

خواص بابونه گاوی ؛ ۱۲ خاصیت جادویی این گیاه دارویی را بشناسید!

خواص چای رویبوس برای لاغری و سلامتی

۹ مورد از خواص گل مینا و عوارض احتمالی آن

آشنایی کامل با خواص گیاه آقطی

خواص گیاه پنجه شیطان و عوارض احتمالی آن

مطالب پیشنهادی


علت گرفتگی بینی نوزاد و روش های درمان آن

جملات تاکیدی قانون جذب؛ ۶۷ مورد از بهترین جملات انگیزشی

علت کار نکردن شکم نوزاد چیست و چگونه درمان می شود؟

علت کف کردن دهان نوزاد چیست و چگونه برطرف می شود؟


علت دیر دندان درآوردن نوزاد چیست؟

افشاگری وریا غفوری از نقش مدیر عامل استقلال

خوش آمدید! وارد حساب کاربری خود شوید

خواص بخور بابونه برای پوست

رمز عبور خود را بازیابی کنید

رمز عبور شما از طریق ایمیل ارسال خواهد شد

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

کنترل سلامت

فشارسنج دیجیتال تب سنج دیجیتالی فشار سنج عقربه ای گوشی پزشکی ترازوی شخصی مکانیکی و دیجیتال دستگاه و نوار تست قند خون پالس اکسیمتر

محصولات درمانی

بخور و رطوبت ساز محیط ماساژور و ریلکسیشن بالش طبی شیر دوش برقی تشک مواج ضد زخم بستر کیسه ابگرم حرفه ای کیسه یخ حرفه ای تشکچه برقی گرمایی بخور صورت تصفیه هوا اکسیژن ساز نبولایزر تشک بادی ویلچر و صندلی

توانبخشی

خواص بخور بابونه برای پوست

واکر تاشو عصا رولیتر توالت فرنگی مبله ویلچر

محصولات هوشمند

بابونه از جمله گیاهان دارویی است که مزایای درمانی بسیاری نیز دارد. همچنین بو و طعم آن بسیار مطبوع است. بابونه گیاه کوچکی است که ارتفاع آن حدودا 30 سانتی متر است و در چمنزار و زمینهای شنی می روید.

بخش دارویی بابونه، گل آن می باشد که در فصل تابستان نیز ظاهر می شود. در حال حاضر از بابونه در داروسازی، آرایشی، بهداشتی و غذایی استفاده می شود.

 

 

بخور بابونه یکی از ماسک های پوست است که موجب رفع جوش نیز می گردد. همچنین با بهبود گردش خون، موجب می شود پوستی جوان و شاداب داشته باشید.

 

بخور بابونه موجب تمیز شدن و افزایش رطوبت پوست و در نهایت موجب ضدعفونی و شادابی پوست می گردد.

 

در صورت که دانه های سرسیاه بر روی پوستتان وجود دارد، می توانید مقداری گل بابونه را درون ظرف آبی ریخته و آن را بر روی حرارت قرار دهیم تا بجوشد. در این حین می توانید 10 دقیقه به محل مورد نظر پوست بخور دهید، در پایان با استفاده از دستمال آن ها را فشار دهید تا خارج شوند.

 

پزشکان طب سنتی معتقد هستند که با استفاده از بخور بابونه همراه با سرکه می توانید درد چشم را تسکین دهید.

 

 

 

همچنین شما می توانید برای مشاهده اطلاعات بیشتر از صفحه محصولات دستگاه بخور دیدن نمایید.

 

یكی از عوامل مهم توسعه تجارت الكترونیكی، ایجاد اعتماد و اطمینان در میان كاربران خدمات الكترونیكی می باشد. در ایران مركز توسعه تجارت الكترونیكی مسئولیت ایجاد زیر ساخت های امنیت و اعطای نماد اعتماد الكترونیكی به کسب و کارهای اینترنتی را برعهده دارد. ساماندهی سایت‌های تجاری در كشور موثرترین گام برای ایجاد فضای تجارت الكترونیكی به‌خصوص خواهد بود. به نحوی‌كه مردم در هنگام خرید از طریق اینترنت با اطمینان از این‌كه سایت‌ها به تعهدات خود در قبال آنان عمل خواهند كرد و حقوق مصرف كنندگان را به رسمیت می‌شناسند،‌ اقدام به خرید می كنند.

در شبکه‌های زیر با ما همراه باشید

شماره موبایل خود را وارد کنید

پوست

ارسال دیدگاه

هرچقدر از خواص بی‌نظیر گیاه بابونه برای پوست بگوییم باز هم کم گفته‌ایم. این گیاه شگفت‌انگیز تاثیر فوق‌العاده خوبی در مراقبت و حفظ زیبایی و جوانی پوست دارد. اگرچه امروزه محصولات متنوعی با استفاده از گیاهان دارویی تولید می‌شود اما مصرف سنتی آن‌ها هنوز هم طرفداران زیادی دارد. بابونه را به صورت‌های مختلفی می‌توان استفاده کرد. از دمنوش های گیاهی آن گرفته تا بخور گرم و… همگی برای پوست مفید هستند.

گیاه بابونه گیاهی دائمی و کوچک است و به ارتفاع تقریبا 30 سانتیمتر که بصورت خودرو در مزارع و کنار جاده ها می روید. بابونه دارای طبع گرم و خشک و از خانواده کاسنی و بومادران است .این گیاه خواص دارووی بسیاری داشته و به آن داروخانه سیار نیز اطلاق می شود.بابونه

گلهای بابونه دارای اسانس روغنی آنته مین ( Anthemine) تانن ، فیتوسترول و همچنین ماده ای تلخ بنام اسید آنته میک Anthemique Acid می باشد.

خواص بخور بابونه برای پوست

از خواص مفید پوستی بابونه می توان به ضد التهابات پوستی، برطرف کننده زخم های جلدی، رفع اگزما، ضد آکنه و جوش غرور، ترمیم سوختگی، زیبایی پوست، مراقبت از مو، طلایی و بلوند کردن مو و ضد عفونی کننده پوست اشاره کرد.

خواص بابونه
فواید دارویی بینظیر بابونه

1) یکی از مهمترین خواص بابونه درمان زخم معده و ورم معده است و جایگزینی مناسب برای داروهای نظیر Lozac و Zantac و غیره می باشد.
برای درمان زخم معده یک لیوان چای غلیظ بابونه درست کنید (4 قاشق چایخوری بابونه در یک لیوان آبجوش و یا چهار تا چای کیسه ای بابونه در یک قاشق لیوان آب جوش) و صبح ناشتا هستید این لیوان چای را بنوشید و سپس در رختخواب به پشت دراز بکشید و بعد از چهار دقیقه بخوابید و البته بعد از یک ربع ساعت می توانید صبحانه خود را میل کنید. این عمل را بمدت دو هفته ادامه دهید تا زخم و ورم معده بکلی شفا یابد.
2) تقویت قوای جنسی و اعصاب
3) مقوی مغز
4) ادرار آور و قاعده آور و درمان کننده کمی ترشحات عادت ماهیانه و تسکین درد قاعدگی
5) افزایش شیر در مادران شیرده
6) درمان کننده سردرد و میگرن
7)خرد کننده و دفع کننده سنگ مثانه
8) درمان تکرر ادرار با چای بابونه
9) ضد حساسیت
10) درمان چشم درد با بخور بابونه به همراه سرکه
11) تسکین دردهای عضلانی
12) درمان زخم های دهان با جویدن بابونه
13) تب بر و تسکین دهنده درد
14) برای تسکین درد در هنگام دندان درآوردن بچه ها ، به آنها چای بابونه بدهید .
15) رفع بیخوابی و بی اشتهایی و رفع ورم روده
16) درمان کننده کم خونی
17) رفع کرم معده و روده
18) بابونه برای رفع زردی مفید است .
همچنین بخوانید : خواص بی نظیر چای در زیبایی پوست
19) حمام بابونه اثر نیرو دهنده دارد
20) اسانس بابونه مخلوط با روغن بادام برای رفع ناراحتی های پوستی نظیر اگزما ، کهیر و خارش مفید است .
21) برای رفع گوش درد و سنگینی گوش ، یک قطره روغن بابونه را در گوش بچکانید .
22) تهوع اور برای زمانی که دچار مسمومیت شده باشید.
23) از بین بردن کمردرد ، درد مفاصل و نقرس با روغن بابونه
24) اگر با دمنوش بابونه ، موی بلوند را بشویید آن را روشن تر و شفاف تر می کند
25) آنهائیکه یائسه شده اند بهتر است همه روزه چای بابونه بنوشند زیرا اختلالات یائسگی را برطرف می کند .

حدود 0.8 تا 1 درصد اسانس در این گیاه وجود دارد که بوسیله تقطیر با بخار آب بدست می آید. رنگ این اسانس آبی روشن است ولی در اثر کهنه شدن برنگ زرد مایل به قهوه ای در می آید. بوی این اسانس بسیار قوی و طعم آن معطر و سوزانده است . اسانس بابونه در عطر سازی و برای معطر کردن غذاها بکار می رود .

خواص بابونه

فواید روغن بابونه

برای تهیه روغن بابونه مقدری از گل خشک بابونه را با چهار برابر وزن آن روغن کنجد مخلوط کرده و سپس باندازه دو برابر گل بابونه بآن آب اضافه کنید . آنرا روی چراغ گذاشته و بگذارید بجوشد تا اینکه آب آن بکلی تبخیر شود و فقط روغن باقی بماند البته باید دقت کرد که روغن نسوزد .

خواص بابونه
نحوه صحیح تهیه چای بابونه

یک قاشق چای‏ خوری بابونه را در یک لیوان آب جوش بریزید و روی شعله غیر مستقیم بگذارید. چای بعد از 10 دقیقه، آماده است.

 

یکی از روش‌های سالم برای پاکسازی پوست، استفاده از بخور بابونه برای پوست است. استفاده از این بخور به صورت ساده یا همراه با عصاره‌های گیاهی است که طی آن منافذ پوست باز و به صورت سطحی و عمقی پاک شده و باعث خون‌رسانی بهتر به پوست می‌شود. طی این فرآیند آلودگی‌ها، چربی‌ها و سلول‌های شاخی از سطح پوست تمیز می‌شود و پوست مرطوب شده که این رطوبت خود مانع ایجاد چین و چروک‌ها می‌شود. بخور بابونه علاوه بر تسکین التهاب و از بین بردن میکروب‌ها سبب تحریک گردش خون صورت شما شده و پوستتان را جوان و شاداب می‌کند. بد نیست پس از پایان بخور، پوستتان را با آب سرد شست‌وشو دهید و یا از ماسک خیار استفاده کنید تا منافذ پوستتان بسته شود.

علاوه بر روش بخور از روش کمپرس بابونه برای پوست به ویژه برای پوست‌های خشک و حساس می‌توان استفاده کرد. برای کمپرس همانند بخور آب را بجوشانید و پودر گیاه بابونه را به آن اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه محلول مذکور را صاف کرده و حوله تمیزی را به این محلول آغشته کنید و این حوله را پنج تا ده دقیقه روی پوست صورت خود قرار دهید.

مقداری گل ختمی و گل بابونه را در ظرف آب جوش می‌ریزیم و سپس در ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه قرار داده تا دم بکشد و سپس در ظرف را برداشته و یک پارچه کلفت روی سر خود و ظرف انداخته و همینطور که صورتمان بالای ظرف و در معرض بخارها قرار دارد با کمک دو انگشت دستمان پوست صورت را ماساژ داده ، این عمل را چندین بار تکرار می‌کنیم.

اگزما یا همان حساسیت شدید پوستی که به خارش، سوزش، خشکی پوست به همراه پوسته‌ریزی شدید منجر می‌شود، با مصرف کمی بابونه وضعیت متفاوتی پیدا می‌کند. روغن بابونه درمان طبیعی و مؤثری برای مشکلات پوستی مربوط به اگزما و آکنه نیز محسوب می‌شود. با استفاده از روغن بابونه می‌توانید آکنه‌های دردناک خود را ریشه کن کنید. با روغن بابونه التهاب و قرمزی پوست شما کاهش خواهد یافت و لک‌های پوست و آکنه را هم برطرف می‌کند. برای رفع التهاب پوست بهتر است روغن بابونه را با روغن گل مغربی ترکیب کنید. روغن بابونه همچنین ترمیم کننده ، جوان کننده و تقویت کننده پوست است و پوست شما را شاداب و جوان نگه می‌دارد.

روغن بابونه برای پوست – بخور بابونه برای پوست – عکس روغن بابونه

روغن بابونه برای درمان آفتاب سوختگی هم مفید است و ترمیم کننده آن می‌باشد. چند قطره از روغن بابونه را به آب حمام اضافه کنید و یا آن را به آب سرد اضافه کنید و پارچه‌ای را به آن آغشته سازید و روی محل مورد نظر بگذارید.

دو قاشق چایخوری گل بابونه خشک را دم کرده و بگذارید خنک شود سپس آن را صاف کرده و مایع را در بطری بریزید، ۱۲۰ میلی‌لیتر گلاب و ۲ قطره اسانس روغن صندل به آن اضافه کرده و در یخچال نگهداری کنید و حداکثر در طول یک هفته استفاده کنید. کافی است به صورت مداوم از این ماسک استفاده کنید تا خودتان به واضح تغییراتی که در پوستتان به وجود می‌آید را شاهد باشید.

اولین ماسک در لیست ماسک بابونه بلغور جو دوسر است ، بلغور جو دوسر حاوی سالیسیلیک اسید است که لایه بردار خوبی است. عسل به از بین بردن سلولهای مرده پوست کمک میکند و شکر هم یک لایه بردار خوبی هست

مواد لازم:

½ فنجان پودر جو
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 قاشق غذا خوری عسل
2 قاشق غذا خوری شکر سفید
¼ فنجان بابونه دم کشیده

طرزتهیه:

در یک کاسه، جو، جوش شیرین، و عسل را بریزید. سپس چای بابونه را هم اضافه کنید.اگر مخلوط بیش از حد خشک است، چای بیشتری بریزید.شکر سفید (اختیاری) اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ماسک را مخلوط کنید صورت خود را بشویید و با استفاده از انگشتان دست به همه جای صورت ماسک بزنید
5 دقیقه بماند.سپس شسته و مرطوب کننده بزنید

روش تهیه ماسک صورت بابونه

دومین ماسک بابونه را آموزش می دهیم که التهاب پوست را از بین می برد و شکر سفید سلولهای مرده پوست را نابود میکند. روغن زیتون هم پوست را مرطوب میکند

مواد لازم:

¼ فنجان روغن زیتون
½ فنجان شکر سفید
1 عدد چای کیسه ای بابونه

طرز تهیه:

محتویات چای کیسه ای را در کاسه ای بریزید.شکر سفید و روغن زیتون را ریخته خوب مخلوط کنید. صورت خود را با استفاده از آب گرم بشویید با استفاده از دو انگشت ماسک را به طور مساوی در سراسر صورت با حالت دورانی بزنیدبه مناطق حساس پوست در نزدیکی چشم نزنید 10-20 دقیقه بعد صورت خود را با آب سرد بشوئید و خشک کنید

روش تهیه ماسک صورت بابونه

خواص بخور بابونه برای پوست

دستور آخر برای ماسک صورت در این فهرست، ماسک بادام بابونه است که به سفید کردن پوست کمک میکند

مواد لازم:

چای کیسه ای بابونه
1 قاشق غذا خوری بلغور جو دوسر (پودر شده)
2 قاشق غذا خوری عسل
2-3 قطره روغن بادام

طرزتهیه:

محتویات چای کیسه ای بابونه را را در یک کاسه بریزید.عسل، بلغور جو دوسر، روغن بادام و عسل را ریخته و خوب مخلوط کنید. با استفاده از دو انگشت ماسک را به طور مساوی در سراسر صورت با استفاده از حرکات دورانی بزنید. از پوست حساس اطراف چشم نزنید.10 تا 20 دقیقه بعد صورت خود را با آب سرد شسته و خشک کنید

نکته 1: برای بخور دادن پوست می توانید از گیاهان زیر نیز به صورت بالا استفاده نمایید. این گیاهان عبارتند از : بابون، آویشن، اسطوخدوس، گزنه سفید، رازیانه، زیرفون، بومادران، اکلیل کوهی، نعناع صحرایی، صمغ عربی، کافور.

نکته 2: پس از بخور دادن می توانید با کمک نوک انگشتان و یک دستمال ، جوش های سرسفید و سرسیاه خود را با فشار خالی نمایید ولی نکته مهم در این مورد آن است که پس از عمل بخور چون منافذ پوست باز می شوند و سر جوش ها نیز باز خواهد شد، بهتر است که برای تنگ کردن این منافذ پس از اتمام کار، از خیار رنده شده یا لیموترش تازه و یا اگر پوست چربی دارید از آب سرد یا یخ کمک بگیرید و آن ها را به صورت ماسک بر روی پوست قرار دهید.

ماست
جوش شیرین
نمک دریا
پودر گل بابونه
پودر بذر رازیانه

با ترکیب مواد فوق، ماسکی را در اختیار خواهید داشت که علاوه بر انجام عمل پاکسازی و لایه برداری تدریجی پوست صورت؛ با تکرار عمل ماسک گذاری به صورت دوبار در هفته؛(به دلیل دارا بودن ترکیب جوش شیرین و ماست که خاصیت پاک کنندگی و لایه برداری دارد)، خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد التهاب( به دلیل دارا بودن گل بابونه) و ضد لک(از خواص مهم رازیانه) هم برای پوست شما به ارمغان خواهد آورد. بهترین راه تهیه این ماسک؛ ترکیب مقادیر مساوی هر یک از اقلام جامد فوق و نگهداری آن در ظرفی دربسته است.

که به منظور استفاده کافیست ترکیب پودری حاصل، با مقداراندکی ماست ترکیب شود. بهتر است برای حصول نتیجه بهتر، ترکیب فوق را بعد از یک تا دوساعت از تهیه استفاده کرد و به مدت ده دقیقه تا یک ربع بر روی پوست گذاشت. این ترکیب مایع را نیز می توان در ظرفی کوچک و دربسته حداکثرتا سه روز نگهداری کرد.

برای شناخت بیشتر خواص ترکیبات فوق، اثرات هر کدام بر روی پوست؛ به صورت خلاصه ذکر می شود:

1- ماست:

قرار دادن ماست روی پوست دست و صورت باعث نرمی و لطافت پوست می شود و از جوش های غرور جوانی نیز جلوگیری می کند.

ماست حاوی اسید لاکتیک است که به صورت طبیعی ایجاد آلفاهیدروکسی اسید می‌کند که می‌تواند به آرامی لایه‌های سلولی مرده را به صورت طبیعی بردارد و پیلینگ کرده و پوستی صاف و زیبا ایجاد کند.

ماست برای پوست‌های حساسی که نمی‌توانند آلفاهیدروکسی اسید را تحمل کنند، می‌تواند ماده مفیدی باشد. به مرور زمان ماست می‌تواند لکه‌های پوست را روشن کند. برای کاهش قرمزی و التهاب پوست که ممکن است پس از استفاده از ماسک ماست ایجاد شود، بهتر است در ماسک ماست حتما از مقداری جوش شیرین هم استفاده کنید.

به طور کلی ماست ماده ای مغذی است که سرشار از پروتئین، کلسیم،‌ریبوفلاویوی، B6 و B12 است و بنابراین با ساختن ماسکی برای صورت که ترکیب اعظم آن ماست باشد،‌می توان تمام این مواد را به پوست منتقل کرد. از آنجا که ماست پوست را مرطوب ساخته و به نرم شدن آن کمک زیادی می کند.

ماسک ماست می تواند کمک موثری به پوست های لایه لایه شده کند و بعد از مدتی آنهارا نرم و لطیف کند. همچنین به دلیل خواص مرطوب کنندگی که در اسید لاکتیک ماست وجود دارد،‌ترک های کوچکی که روی پوست به وجود می آید با استفاده از این ماسک به سرعت از بین می رود. بعلاوه اسید لاکتیک موجود در ماست منبعی ضد باکتریایی است که مانند ماده ای مسکن عمل می کند و به تسکین سوزش ناشی از عفونت های قارچی کمک می کند.

تحقیقات نشان می دهد که اسید لاکتیک موجود در ماست علاوه بر تولید آلفا هیدروکسی اسید، می تواند باعث تحریک تولید کلاژن شود ماده ای که برای ترمیم سلول های آسیب دیده پوست بسیار مهم و ضروری است و نتایج آن نشاندهنده پوستی جوان و شاداب است.

معمولاً‌متخصصین پوست از اسید لاکتیک برای درمان آفتاب سوختگی، پیر شدن پوست ، جوش،آکنه ، مشکلات پوست های چرب و سایر بیماری های پوستی استفاده می کنند.

معمولاً زندگی پر مشغله ، انسانها را از پرداختن به مسائل زیبایی غافل می کند و وقت کافی برای رفتن به سالن های زیبایی و یا کلینیک های مراقبت از پوست را ندارند. به همین دلیل ماسکی از ماست دقیقاً ‌همان چیزی است که پوست ما به آن احتیاج دارد.

احساس نرمی، لطافت و استحکام پوست چیز هایی هستند که دقیقاً بعد از استفاده از این نوع ماسک به دست می آورید. این ماسک می تواند هفت روز هفته مورد استفاده قرار گیرد چرا که خاصیت جوان کنندگی و لطافت را برای پوست دارد و باعث شادابی آن می شود و با مصرف دائمی آن وضعیت پوست متوازن خواهد شد.

توصیه می شود خانمهای شاغل حتما بعد از همه روزهای سخت و پر مشغله کاری، برای تمدد اعصاب و همچنین پاکسازی پوست از آلودگیها و تسکین و شاداب سازی پوست، ازماسک ماست به تنهایی و یا ترکیب با یکی و یا همه ی مواد فوق استفاده نمایند.

2- جوش شیرین؛ لایه ‌برداری مناسب برای پوست:

جوش شیرین می‌تواند به عنوان پاک کننده و ساینده ملایم در صورتی که ایجاد حساسیت نکند برای زیبایی پوست بکار رود. مخلوط جوش شیرین و ماست برای پاک کردن و از بین بردن سلول‌های مرده پوست توصیه می‌شود. برای این منظور از مخلوط جوش شیرین و ماست، خمیری تهیه کنید و به مدت چند دقیقه روی پوست بگذارید و سپس آن را بشویید.

کمی جوش شیرین مخلوط شده با آب را روی آکنه بمالید تا پوست مرده از بین برود .

برای درمان بیماری های شایع پوستی، مصرف موضعی آن مؤثر است. جوش شیرین سلول های مرده پوست را از بین می برد و اسید مازاد در بدن را خنثی می کند، به ویژه برای درمان آکنه که اغلب به علت مسدود شدن منافذ پوستی به وجود می آید مفید است.

کمی جوش شیرین مخلوط شده با آب را روی آکنه بمالید تا پوست مرده از بین برود و منافذ مسدود شده آن باز شود، جوش شیرین با خنثی کردن اسید در بدن مانع عفونت های باکتریایی در پیاز مو می شود و در نتیجه از بروز آکنه پیش گیری می کند.

ضماد تهیه شده از یک سهم آب و سه سهم جوش شیرین آفتاب سوختگی و التهاب پوست را بر اثر گزیدگی حشرات و زنبور رفع می کند. ضماد را روی قسمت ملتهب پوست بمالید و پس از خشک شدن بشویید.

3- نمک دریا:

نمکی است کامل و طبیعی از دریاچه ارومیه و یا دریاچه های دیگر ایران.

نمک دریاحاوی آهن٬ منیزیم٬ ید٬ فلوئور٬ روی٬ وانادیم٬ کلر٬ پتاسیم٬ سدیم٬فسفر و … می باشد دارای خواص ارزشمند لایه برداری پوست و درمان بیماری های پوستی: (از جمله ” پسوریازیس ” ٬ اگزماو ..) و نرم کننده گی پوست: به دلیل ماده ی معدنی بروماید BROMAID .

4- بابونه:

حساسیت‌های پوستی که با خارش، سوزش و خشکی پوست همراه است با مصرف بابونه بهبود پیدا می‌کند.خواص آنتی باکتریال و ضدعفونی کنندگی بابونه ناشی از ماده ی ” آپی ژنین” موجود در این گیاه است. خواص ضدالتهاب بابونه ناشی از تبدیل ” ماتریسین” به کامازولن ( دراثر حرارت) و بیزابولول ناشی می شود.از این جهت است که برای پوست های دارای جوش و التهاب استفاده از صابون بابونه توصیه می شود.
از ویژگیهای بسیار ارزشمند بابونه،خواص ضدالتهابی، ضد میکروبی، ضدگرفتگی عضلات، آرامش ‌بخشی و نرم‌کنندگی‌ آن تا به حال شناخته شده‌اند. بابونه برای انواع عفونت‌ها و التهابات پوستی مناسب است.

اگزما یا همان حساسیت شدید پوستی که به خارش، سوزش، خشکی پوست به همراه پوسته‌ریزی شدید منجر می‌شود، با مصرف کمی بابونه وضعیت متفاوتی پیدا می‌کند.خواص استثنایی بابونه، این گیاه ارزشمند را به پای ثابت پمادها، کرم‌ها و ژل‌های پوستی تبدیل کرده است. حتی اگر پوستتان دچار زخم شده است، می‌توانید با مصرف بابونه روند بهبودی زخم‌هایتان را تسریع کنید.

بخور بابونه علاوه بر تسکین التهاب و از بین بردن میکروب‌ها سبب تحریک گردش خون صورت شما شده و پوستتان را جوان و شاداب می‌کند.

از سوی دیگر منافذ پوست را باز کرده و روند دفع سموم و فلزات سنگینی را که طی روز در آن نفوذ کرده‌اند، تسریع می‌کند. بد نیست پس از پایان بخور، پوستتان را با چای مریم گلی یا مریم گلی و سرکه شست‌وشو دهید تا منافذ پوستتان بسته شود.

5- رازیانه:

رازیانه ورم پلک و چین و چروک پوست را برطرف میکند. رازیانه همچنین برای از بین بردن موهای زائد صورت بسیار مناسب است. علاوه بر استفاده رازیانه در ماسک فوق، می توانید بذر رازیانه را پودر کنید و سپس آن را با یک نوع روغن (مثل روغن زیتون، روغن کنجد یا روغن فندق) مخلوط کنید و به صورت ماسک روی صورت خود بگذارید. این ماسک باعث روشن شدن و شفاف شدن پوست می‌شود و اگر با روغن فندق یا روغن زیتون ساخته شود خاصیت ضدچروک هم برای پوست خواهد داشت.

فواید چای بابونه برای پوست

چای بابونه به علت داشتن آنتی اکسیدان ضد التهاب و ضد میکروب است که موجب بهبود زخم های صورت شده و زخم ها را ضد عفونی می کند.

این چای یک سفیدکننده بسیار عالی برای پوست می باشد که چهره را روشن کرده و موجب درخشش طبیعی پوست می گردد.

چای بابونه را با مواد دیگری ترکیب نماید و بگذارید تا سرد شود سپس از آن به عنوان تونر برای پوست صورت خود استفاده نمایید.

خواص چای بابونه آفتاب سوختگی را درمان می کند و سوزش پوست صورت را بهبود می بخشد و موجب بهبودی زخم های صورت می شود.

این چای پوست صورت را زیبا و جوان می کند و از پیری زودرس جلوگیری می کند.

چای بابونه را با پودر شیر ترکیب نمایید و از آن به عنوان یک لایه بردار برای پوست صورت و بدن استفاده نمایید.

از خواص دارویی چای بابونه برای از بین بردن جای جوش و آکنه می توان استفاده کرد.

 

از مصرف بابونه و فرآورده های آن در اطراف چشم پرهیز باید کرد.
بعلت موارد نادر حساسیت در استفاده بصورت موضعی با مقدار کم درمان شروع گردد.
استفاده بیش از حد از بابونه موجب تعریق زیاد، ورم چشم، سقط جنین، سردرد و سنگینی سر، پیدایش زخم در دهان، کاهش شیر مادران و ورم پروستات می شود.

 

خواص آن به خصوص برای پوستهای شکننده و حساس در مقابل تغییرات جوی مفید است. امروزه در صنعت لوازم آرایش آن را به تنهایی یا همراه با گیاهان دیگری از قبیل اکلیل کوهی، خلنگ و بنفشه به کار می گیرند. دم کرده ساده بابونه در استعمال خارجی روی پوست صورت برای حفاظت از پوست بهترین تاثیرها را دارد. شامپوی همراه با بابونه اندکی رنگ مو را روشن می گرداند.بابونه در کنار زیزفون و نعناع در برخی از کشورها بیشترین مصرف را در صنعت داروسازی دارد.

بابونه بدن پوست پوست صورت خواص زیبایی صورت فواید گل گل بابونه

آذر ۲۰, ۱۳۹۶

آذر ۱۲, ۱۳۹۶

آذر ۶, ۱۳۹۶

آبان ۲۰, ۱۳۹۶

آبان ۶, ۱۳۹۶

آبان ۶, ۱۳۹۶

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

خواص بخور بابونه برای پوست
خواص بخور بابونه برای پوست
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *