خواص باميه بر ديابت

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

 


بر اساس تحقیقات انجام شده گیاه بامیه می تواند کنترل کننده دیابت نوع ا و باشد

 

 

شیوه زندگی،کم تحرکی،تغذیه اشتباه،سابقه بیماری در خانواده می تواند از عوامل ایجاد دیابت باشد.به همین دلیل پزشکان به افرادی که در معرز دیابت هستند توصیه می کنند که در طول هفته ورزش منظم داشته باشند و رژیم غذایی مناسب
در تحقیقات انجام شده نشان می دهد که گیاه بامیه میتواند باعث کنترل قند خون شود.اما همچنان بامیه در دست تحقیق می باشد

 

دوره مقدماتی php

 

 

بامیه متعلق به خانواده mallow(از نظر علمی Abelmoschus esculentus) است که ختمی، چای ترش، کاکائو و پنبه نیز درهمین خانواده قرار می گیرند. بامیه در آب وهوای معتدل می روید. این گیاه دارای گل های بزرگی است که در نهایت به گیاه سبزغلاف مانند پر از دانه ای تبدیل می شود. بامیه از سال قبل از میلاد مسیح در مصر استفاده شده است.

 

 

 

طعم بامیه ملایم است و غلاف و دانه های آن خوراکی می باشند. این سبزی سابقه ای طولانی در طب سنتی دارد. در گزارش باغ های سلطنتی کیو نوشته شده است درطب سنتی شرق، برگ ها و میوه ی بامیه برای کاهش درد، به عنوان مرطوب کننده و درمان کننده ی اختلالات ادراری استفاده می گردید. در طب کنگو از بامیه برای زایمان ایمن استفاده می شد.

 

 

 

آیا بامیه می تواند علایم دیابت را کاهش دهد؟

 

دیابت اغلب با افزایش هورمونی به نام انسولین و دیگر درمانهای دارویی کنترل می شود. با این حال برخی از افراد مبتلا به دیابت، خواهان کاهش دوز انسولین خود هستند و برخی از افراد ازعوارض جانبی و ناخوشایند داروهای دیابت رنج می برند و گاهی داروهای دیابت برای برخی از افراد بخوبی کار نمی کنند.

 

 

 

توجه داشته باشید که بامیه می تواند باعث کنترل قند خون شود ما تا به حال هیچ مدکی وجود ندارد که نشان بدهد گیاه بامیه باعث درمان دیابت شود.و مورد دیگر این که بیشتر تحقیقاتی که در مورد بامیه و کنترل دیابت انجام شده بیشتر بر روی حیوانات بوده است و هنوز به درستی این آزمایشات بر روی انسان انجام نشده است

 

 

 

افزایش جذب قند توسط ماهیچه ها

در سال مطالعه ای درمجله ی Planta Medicaمنتشر گردید که در آن به بررسی تأثیرات بامیه بر موشهای صحرایی مبتلا به دیابت پرداخته بود. دانشمندان ماده ای بنام myricetinرا در بامیه یافتند که در برخی غذاهای دیگر نظیر چای سبز نیز یافت می شود. آنها میریستین را از بامیه جدا کرده و موشها را با آن درمان کردند. این درمان سبب افزایش جذب قند توسط ماهیچه های موش های صحرایی و کاهش قند خون شد. در سال یک بازنگری از مطالعات انجام شده بر روی بامیه در مجله ی Food Science and Human Wellnessمنتشر گردید که در آن به چندین مطالعه ی آزمایشگاهی و حیوانی و ارتباط میریستین با کاهش قند خون اشاره شده بود. در این مطالعه استدلال شد که میریستین ممکن است سایر عوامل خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

 

 

دانشمندان در تحقیقی که در سال در مورد گیاه بامیه انجام دادند به این نتیجه رسیدند که بامیه باعث پایین آمدن قند خون می شود.دانشمندان به تعدادی موش گیاه بامیه را دادند و متوجه شدند که قند خونشان پایین تر آمده است.
همچنین در این تحقیق مشخص شد که گیاه بامیه جذب داروی متفورمین را متوقف می کند به همین دلیل توصیه می شود این با هم در یک زمان مصرف نشود

 

 

کاهش قند خون

در مطالعه ای که درسال در مجله ی Pharmacy and Bioallied Sciencesمنتشر گردید به ارتباط خوردن بامیه و کاهش قند خون اشاره شده است. محققان پس از تثبیت قندخون موشهای صحرایی به مدت روز به آنها پودرعصاره ی پوست و دانه ی بامیه را با دوزهایی تا میلی گرم به ازاء هر کیلوگرم وزن بدن دادند. هیچ اثرات جانبی سمی از مصرف دوزهای بالای بامیه مشاهده نشد اما قند خون موشهای صحرایی پس از روز مصرف بامیه، کاهش یافت. این مطالعه در روز بیست و هشتم متوقف شد بنابراین ثبات اثرات بامیه بر مقدار قندخون نامشخص ماند.

 

ملاحظاتی در مورد مصرف بامیه

در چندین مطالعه به ارتباط مصرف بامیه با اثرات منفی جانبی آن اشاره شده است این تأثیرات منفی عبارتند از:

• مصرف بامیه ممکن است تأثیر داروی متفورمین را کاهش دهد.

• بامیه حاوی مقادیر زیادی اگزالات است و این ماده می تواند خطر سنگ کلیه را در افرادی که مستعد سنگ های کلیوی هستند، افزایش دهد.

 

 

 

• چنانچه بامیه به درستی شسته نشود، می تواند حاوی باکتریها، آفت کش ها و سایر مواد خطرناک باشد و افراد نباید بامیه را بصورت خام یا فریز شده که از تاریخ انقضای آن گذشته باشد، استفاده کنند.

• افرادی که به بامیه آلرژی دارند نباید از این گیاه استفاده کنند، این نوع از آلرژی مانند سایر انواع آلرژی به خانواده ی گیاه mallowنظیر ختمی و کتان است.

 

 

 

اطلاعات تغذیه ای و فواید بامیه

حتی اگر ثابت شود که بامیه برای کنترل دیابت بی اثراست می تواند میان وعده ای سالم برای افراد دیابتی باشد. یک وعده سروینگ آن که شامل گرم بامیه است تنها حاوی کالری انرژی است. سایر فواید تغذیه ای آن شامل:

 

 

• بامیه فاقد چربی های اشباع یا کلسترول است.

• بامیه حاوی مقادیر بالایی فیبر است و درصد از نیاز روزانه ی فرد به فیبر را تأمین می کند.

• بامیه حاوی درصد از نیاز روزانه ی شما به کلسیم، از نیاز روزانه (RDV)شما به منگنز و درصد نیاز روزانه شما به آهن و مس و درصد از نیاز روزانه ی شما به ویتامین Kاست.

 

 

بامیه همچنین غنی از مواد حفاظت کننده ی آنتی اکسیدان مانند myricetinاست. به گفته ی مرکز ملی طب مکمل و جایگزین، آنتی اکسیدانها ممکن است استرس اکسیداتیو (فرایندی که به سلولها خسارت وارد می کنند) را کاهش دهند. استرس اکسیداتیو نقش مهمی در بروز دیابت و بیماریهای قلبی، پارکینسون، آلزایمر، آب مروارید، دژنراسیون ماکولا، بیماریهای قلبی – عروقی و سرطان دارند.

 

 

 

در تحقیقی که در سال انجام شد نشان می دهد علاوه بر این که بامیه باعث کنترل دیابت می شود حتی می تواند باعث از بین رفتن خستگی هم بشود. پلی فنل ها و فلاونوئیدهای موجود در تخم بامیه خستگی را کاهش می دهند.


خلاصه

درمان دیابت با بامیه،همین حالا با روش درمان دیابت با بامیه آشنا شوید و به راحتی دیابت خود را کنترل کنید.در این مقاله ما به شما روش درمان دیابت با بامیه را

درمان سنتی دیابت

درمان دیابت عصبی

درمان دیابت بارداری با تغذیه

داروی درمان دیابت

درمان دیابت با ورزش

تلفن: 2842623-021

موبایل: 012534622

:darmanediabet@gmail.com

آدرس: تهران-خیابان جمهوری – ساختمان آلومینیوم طبقه 8 واحد 321

3 روز پیش

پارسی طب یک وبگاه عمومی با موضوع سلامتی و پزشکی است. این وبگاه به شدت به طب سنتی و گیاهی اعتقاد داشته و از این موضوع حمایت میکنند.
ما همواره در تلاشیم که اطلاعات مفیدی در اختیار بینندگان خود قرار داده و اسباب رضایت ایشان را جلب نماییم.


خواص بامیه چیست خواص بامیه برای کودکان خواص بامیه برای زنان باردار خواص بامیه برای لاغری خواص بامیه برای مردان بامیه از آن دست خوراکی‌هایی است که خیلی‌از افراد ترجیح می‌دهند در مهمانی‌های خود از آن استفاده نکنند. چراکه بعضی ها به‌خصوص کودکان و جوانان از آن استقبال نمی‌کنند! در حالی که اگر بدانید این خوراکی کوچک چه تاثیراتی بر سلامت بدن، زیبایی پوست و مو می‌گذارد، مطمئنا آن را جزء برنامه غذایی هفتگی‌تان قرار خواهید داد! 


 


 


 


درباره بامیه چه می دانید؟


 


بامیه از آن دست خوراکی‌هایی است که خیلی‌از افراد ترجیح می‌دهند در مهمانی‌های خود از آن استفاده نکنند. چراکه بعضی ها به‌خصوص کودکان و جوانان از آن استقبال نمی‌کنند! در حالی که اگر بدانید این خوراکی کوچک چه تاثیراتی بر سلامت بدن، زیبایی پوست و مو می‌گذارد، مطمئنا آن را جزء برنامه غذایی هفتگی‌تان قرار خواهید داد! 


 


علاوه براین، بامیه که از آن به‌عنوان «بمب خاصیت» هم یاد می‌شود، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و سرطان‌ها را بیش از آنچه فکرش را بکنید، کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند، بامیه بهترین داروی قند است زیرا لوزالمعده را فعال می‌کند.  بامیه می‌تواند ناراحتی‌های روده و معده ازجمله زخم معده را درمان کند و این خوراکی با مزه سبز رنگ با قدرتی که دارد مفاصل را نرم می‌کند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری می‌کند.


 


بامیه گیاهی است گلدار از خانواده پنیرکیان که زادگاهش مناطق گرم آسیا و آفریقاست اما بعدها به دیگر مناطق دنیا هم رفته و در حال حاضر در اغلب کشورها کشت می‌شود. گیاه بامیه معطر است و عطری شبیه میخک دارد. این گیاه در نواحی مختلف زمین می‌روید و میوه آن علاوه بر مصرف غذایی در درمان بعضی بیماری‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بامیه را به تنهایی یا با گوشت به‌صورت خورش می‌توان مصرف کرد. همچنین می‌توانید از آرد خشک شده آن استفاده کنید.


 


پیشگیری از یبوست با خواص بامیه


 


یکی از عوارض رژیم های کاهش وزن ابتلا به یبوست است که مصرف بامیه هم مانع یبوست می شود و هم به روند کاهش وزن کمک می کند.بسیاری از متخصصان معتقدند که بیشتر بیماری ها از روده آغاز می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب کافی، از بروز یبوست جلوگیری کرده و ابتلا به بیماری هایی از قبیل:بواسیر و دیورتیکولیت را به شدت کاهش می دهد.


 


خواص بامیه برای فشار خون بالا


 


مصرف بامیه به جهت داشتن پتاسیم و منیزیم در بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند اثر کمک کننده داشته باشد. همچنین می تواند برای پیشگیری از فشارخون بالای دوره بارداری (پره اکلامپسی و اکلامپسی) و گرفتگی عضلات طی دوران بارداری مفید باشد.


 


 


کاهش عوارض آسم با خواص بامیه


 


بامیه ازسبزیجاتی سرشار از ویتامین سی است،براساس پژوهشی که سال در مجله پزشکی امریکایی “thorax منتشر شد؛ ویتامین سی برای مقابله باعوارض آسم به ویژه
در کودکان تاثیر دارد.پژوهشگران هم چنین با انجام پژوهش هایی به این نتیجه رسیدند که کودکان مبتلا به آسم، درهفته فقط یک بارمیوه و سبزیجات دارای ویتامین سی استفاده می کردند.


 


خواص بامیه برای دیابتی ها

فیبر موجود در بامیه، نمایه گلایسمی پایینی به آن می دهد، یعنی به سرعت قند خون را بالا نمی برد. بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش داده و به حفظ قند خون کمک می کند، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.موسیلاژ یک نوع فیبر موجود در بامیه است که از طریق متصل شدن با نمک های صفراوی و اسیدهای چرب، موجب کاهش کلسترول و پروفایل لیپیدی خون می شود و برای بیماران قلبی و هایپرلیپیدمی توصیه می شود. اثر بامیه در کاهش کلسترول خون، یکی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است، زیرا مانند داروهای کاهنده کلسترول اثرات جانبی ندارد. اسیدفولیک باعث کاهش هموسیستئین خون می شود.افزایش این ماده از طریق انسداد رگ های خونی، یکی از عوامل خطرساز ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است. همچنین می تواند در خون سازی موثر باشد.ویتامین C نیز یکی از آنتی اکسیدان های مهم است که کمبود آن می تواند باعث اختلال در جذب اسیدفولیک شود.در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.


 


 


خواص بامیه برای پوست


 


فیبر غذایی برای سلامتی پوست- بامیه سرشار از فیبر غذایی است. در سوخت و ساز نیز تاثیر زیادی دارد و بنابراین مشکلات گوارش را از بین می‌برد. گوارش خوب، در پوستی که ظاهری سالم دارد، نمایان می‌شود.


 


ویتامین ث برای پوست جوان‌تر- ویتامین ث موجود در بامیه در واقع به حفظ ظاهر جوان پوست کمک می‌کند. به ترمیم بافت‌های بدن کمک می‌کند. این هم به نوبه‌ی خود پوست‌تان را جوان‌تر نگه می‌دارد و باعث می‌شود که پرطراوت‌تر به نظر برسد.


 


از پیگمنتاسیون (رنگدانه‌دار شدن) پوست پیشگیری می‌کند- مواد مغذی موجود در بامیه باعث پیشگیری از رنگدانه‌دار شدن پوست می‌شود. بامیه برای جوان‌سازی دوباره‌ی پوست و اصلاح آسب‌ها مفید است.


 


پیشگیری از بیماری های قلبی با خواص بامیه


 


اسیدفولیک موجود در بامیه باعث کاهش هموسیستئین خون (ماده مسدود کننده رگ‌های خونی) می‌شود و می‌تواند در خون‌سازی موثر باشد. درواقع افرادی که دچار کم‎خونی هستند باید حتما بامیه مصرف کنند. در مجموع بامیه به علت دارا بودن مواد مغذی و فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.


 


 


خواص بامیه از طب سنتی


 


– از طب‌سنتی ایران بامیه  سرد و تر است.


 


– مصرف آن برای افراد گرم‌مزاج مفید است.


 


برطرف کردن بلغم، صفرا و سودا تاثیرگذار است.


 


– جوشانده گل بامیه ضدسوداست. برای تهیه این جوشانده باید گرم بامیه را در سی‎سی آب بجوشانید و سه بار در روز هربار یک استکان میل کنید.


 


– جوشانده بامیه تقویت‌کننده و نرم‌کننده پوست است.


 


مان‌کننده سوزش و درد در مجاری ادرار است.


 


– لعاب حاصل از جوشاندن میوه یا تخم بامیه نرم‌کننده است و برای درمان سوزاک به کار می‌رود.


 


– تخم بامیه محرک قلب و ضداسپاسم است.


 


– قدیم‌ترها از بامیه ضماد تهیه کرده و روی زخم می‌گذاشتند تا آن را التیام دهد.


 


 


 


 


 


 


خواص بامیه خشک شده , خواص بامیه خوراکی


خواص بامیه خشک شده , خواص بامیه خوراکی


خواص بامیه خشک شده , خواص بامیه خوراکی


خواص بامیه خشک شده , خواص بامیه خوراکی

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب با ذكر منبع و لینک فعال بلامانع است

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *