خاصیت زیتون سیاه چیست

دوره مقدماتی php
خاصیت زیتون سیاه چیست
خاصیت زیتون سیاه چیست

زیتون میوه ی کوچک و بیضی شکل درخت زیتون از خانواده زیتونیان است، زیتون سیاه و سبز از انواع زیتون هستند که در طبیعت یافت می شوند.

مطالعات نشان می دهد که میوه زیتون سیاه و سبز برای سلامتی بدن، زنان باردار، درمان رفلاکس معده، لاغری، دیابت، فشار خون و یبوست عالی هستند.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در زیتون سیاه و سبز به کاهش چین و چروک پوست صورت و دور چشم کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

مقادیر بالای ویتامین A موجود در زیتون به کاهش رادیکال های آزاد در پوست کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.

علاوه بر این ویتامین A موجود در زیتون به طور طبیعی باعث روشن تر و سفید تر شدن پوست صورت می شود.

خاصیت زیتون سیاه چیست

دوره مقدماتی php

مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین E موجود در زیتون به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست صورت و بدن را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند.

مقادیر بالای مس، آهن و ویتامین E موجود در زیتون باعث افزایش گردش خون در پوست سر و تقویت فولیکول های مو شده و به افزایش رشد مو کمک می کند.

زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است که باعث بهبود رشد و تقویت استخوان های نوزادان و کودکان می شود.

زیتون به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش می دهد.

زیتون حاوی مقادیر بالای آهن است که با تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی در زنان باردار کمک می کند.

ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در زیتون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری می شوند و خطر ابتلا به بیماری در زنان باردار را کاهش می دهند.

ویتامین C موجود زیتون باعث بهبود رشد جنین و تشکیل کلاژن، رگ های خونی، تاندون ها و پوست جنین می شود.

نیاسین و پانتوتنیک اسید موجود در زیتون خطر ابتلا به افسردگی را در زنان باردار کاهش می دهند.

با همه ی این فواید گفته می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از زیاده روی در مصرف زیتون اجتناب کنند چون ممکن است باعث باعث یبوست یا اسهال در زنان باردار شود.

میوه زیتون حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا، درمان ریفلاکس معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

زیتون دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی قوی بوده و خطر ابتلا به عفونت معده و زخم معده ناشی از هلیکوباکتر پیلوری را کاهش می دهد.

مصرف منظم زیتون به سلامت روده ها کمک کرده و با افزایش پروبیوتیک ها در روده برای پیشگیری و درمان اسهال مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در زیتون باعث افزایش حرکات روده شده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

زیتون دارای خواص ضد التهابی بوده که از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند، مصرف زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیاری های کبد از جمله کبد چرب را کاهش می دهد.

رژیم غذایی کم چربی باعث گرسنگی، افزایش پرخوری و در نتیجه چاقی و افزایش وزن می شود، زیتون حاوی مقادیر بالای چربی های سالم است که اشتها را کاهش داده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

چربی های سالم موجود در زیتون باعث افزایش چربی سوزی بدن و در نتیجه لاغری و کاهش وزن می شوند.

چربی های غیر اشباع موجود در زیتون با سرعت قابل توجهی سرعت جذب گلوکز خون را کاهش داده و با کاهش قند خون بالا خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیماری های کلیوی و آسیب های چشمی ناشی از دیابت را کاهش می دهند.

تحقیقات نشان داده که مصرف زیتون به دلیل مقادیر بالای ترکیبات فنلی موجود در آن به بهبود گردش خون و افزایش انعطاف پذیری رگ های خونی کمک کرده و باعث کاهش فشار خون بالا می شود.

اما فراموش نکنید که زیتون حاوی مقادیر بالای سدیم است و زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون شود.

ترکیبات فنلی و اسید اولئیک که اسید چرب اصلی موجود در زیتون سیاه و سبز است، باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش می دهد.

ترکیبات فنلی همچنین انعطاف پذیری رگ های خونی را بیشتر کرده و از رسوب کلسترول در آن ها پیشگیری می کند.

تحقیقیات نشان داده که میزان ابتلا به پوکی استخوان در کشور های مدیترانه پایین تر از سایر کشور ها می باشد، محققان بر این باورند که ترکیبات فنلی موجود در زیتون به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

تحقیقات اولیه نشان داده که مقادیر بالای ویتامین E، آنتی اکسیدان ها، ترکیبات فنلی از جمله اسکالن و ترپنوئید ها و اسید اولئیک موجود در زیتون چرخه ی تکثیر سلول های سرطانی را مختل کرده و با کاهش التهاب در بدن خطر ابتلا به سرطان های پستان، روده بزرگ و معده را کاهش می دهد.

ترکیبات فنلی موجود در زیتون باعث کاهش التهاب در بدن و بهبود عملکرد مغز شده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهند.

خاصیت زیتون سیاه چیست

زیتون دارای خواص ضد التهابی بوده و به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی با کاهش التهاب در ریه ها و کاهش تولید موکوس به درمان آلرژی فصلی کمک می کند.

مقادیر قابل توجه ویتامین A و آنتی اکسیدان های موجود در زیتون باعث تقویت بینایی شده و احتمال ابتلا به  دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را کاهش می دهد.

زیتون یک منبع غنی از آهن و مس است که به دو عنصر ضروری برای ایجاد گلبول های قرمز شناخته می شوند. افزایش تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی یا آنمی کمک کرده و علائم این بیماری که خستگی، ناراحتی معده، سردرد و تپش قلب هستند را رفع می کند.

تحقیقات نشان داده که یک ترکیب فنولی به نام اولئوکانتال در زیتون سیاه و سبز وجود دارد که مانند ایبوپروفن دارای خواص ضد درد و ضد التهابی قوی بوده و به درمان درد ناشی از آرتریت روماتوئید کمک می کند.

درخت زیتون وحشی گونه ای از زیتونیان است که بیشتر در مناطق غیر قابل کشت می روید و برداشت میوه آن بسیار دشوار صورت می گیرد، این درخت به راحتی به دلیل میوه کوچک و ناقص آن قابل تشخیص می باشد.

در زمان های قدیم، زیتون وحشی و روغن زیتون وحشی به دلیل طعم تند و تلخش استفاده نمی شد اما تحقیقات نشان داده که زیتون وحشی حاوی مقادیر بالای چلی فنول ها، آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد.

زیتون وحشی برای پیشگیری و درمان بیماری قلبی و عروقی، سرطان، چاقی و افزایش وزن، آلزایمر، دیابت و سلامت پوست و مو مفید می باشد.

روغن زیتون وحشی به صورت موضعی برای درمان سفیدی مو، سفید تر و روشن  تر کردن پوست صورت و درمان خشکی پوست استفاده می شود.

برخی افراد ممکن است با خوردن زیتون دچار واکنش های آلرژیک و حساسیت شوند.

برخی مطالعات نشان داده که زیتون سیاه به دلیل مقادیر بالای آکریل آمید موجود در آن، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

  • اسم مینا برای پروفایل تلگرام
  • طبیعت زیتون گرم و خشک است. زیتون سیاه و سبز حاوی مقادیر بالای آهن، کلسیم، فیبر، مس، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین K، کولین، سدیم، آنتی اکسیدان ها، ترکیبات فنلی و اسید اولئیک هستند.

    زیتون بومی کشور های مدیترانه، شمال آفریقا، جنوب شرقی آسیا، شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا می باشد.

    زیتون را اغلب برای تهیه روغن زیتون، زیتون پرورده، زیتون شور، انواع سالاد ها، ساندویچ ها و پاستا استفاده می کنند.

    جالب است بدانید که در کشور های مدیترانه ای، 90 درصد زیتون برای تولید روغن زیتون استفاده می شود.

    درخت زیتون، از درختان همیشه سبز می باشد.

    برخی گونه های زیتون، زمانی که نابالغ هستند به رنگ سبز دیده می شود و هنگامی که رسیده و بالغ شوند، زیتون سیاه به دست می آید.

    زیتون خام به دلیل مقادیر بالای اولئوروپین موجود در آن مزه ای بسیار تلخ دارد.

    زیتون سیاه و سبز دارای فواید و خواص یکسانی هستند فقط در بافت و طعم با هم فرق دارند؛ زیتون سبز سفت تر است در حالی که زیتون سیاه نرم تر و چرب تر بوده و طعم ملایم تری دارد.

    منابع : healthline – naturalfoodseries – organicfacts

    خاصیت زیتون سیاه چیست

    فال حافظ

    متن عاشقانه متن زیبا

    صفحه اصلی تبلیغات تماس با ما درباره ما

    مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.

    © کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب کوکا به هر نحو غیر مجاز می باشد.
    هر گونه کپی برداری از محتوای سایت کوکا پیگرد قانونی دارد.
    استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبر خوان و دارای آی فریم نیز اکیدا ممنوع است.

    ممکن است زیتون سیاه خیلی جذاب به نظر نرسد اما این میوه (با توجه به طبقه بندی گیاهی) کوچک، ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد. زیتون، منبع خوبی از فیبر رژیمی است که سلامت دستگاه گوارش شما را حفظ کرده و کلسترول را کنترل می‌کند. همچنین حاوی آهن – ماده اصلی سلول‌های قرمز خون – و ویتامین C – یک آنتی اکسیدان قوی – است. اگر مصرف سدیم خود را کنترل می‌کنید، به یاد داشته باشید که زیتون منبع خوبی از این ماده معدنی است. در ادامه این نوشتار با خواص زیتون سیاه بیشتر آشنا می شوید.

    در اینجا به سوالی می‌پردازیم که ممکن است ذهن بسیاری از شما را درگیر کرده باشد و آن این است که تفاوت زیتون سیاه با زیتون سبز در چیست؟ خب، همان طور که اشاره شد، هر دو زیتون سیاه و زیتون سبز از یک نوع و خانواده هستند. تنها چیزی که آن‌ها را متفاوت می‌سازد زمان چیدن آن‌ها است. زیتون‌های سبز را درست قبل از رسیدن و به صورت کال می‌چینند در حالی که زیتون‌های سیاه را به صورت رسیده برداشت می‌کنند یعنی می‌گذارند زیتون برسد و بعد به چیدن آن اقدام می‌کنند. زیتون رسیده از رنگ سبز به سیاه تبدیل می‌شود و همین علت نامگذاری آن به «زیتون سیاه» است.

    پرسش بعدی درباره‌ی ارزش غذایی آن است، این که آیا مواد مغذی موجود در زیتون سیاه از زیتون سبز بیشتر است یا کمتر؟ حقیقت آن است که هر دو زیتون سیاه و سبز ارزش غذایی یکسانی دارند و سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان‌هایی مانند فلاونوئیدها و پلی‌فنول‌ها، چندین ماده‌ی معدنی ضروری مانند آهن و مس هستند. برای اطلاع بیشتر از خواص زیتون سیاه به فهرستی که در ادامه می‌آید مراجعه کنید تا در این مورد دانش بیشتری کسب کنید و ببینید که آیا زیتون سیاه را انتخاب می‌کنید یا زیتون سبز هر چند هر دوی آن‌ها ارزش غذایی یکسانی دارند.

    در ادامه ۱۷ مهمترین خواص زیتون سیاه برای سلامتی آمده است.

    خاصیت زیتون سیاه چیست

    زیتون سیاه منبع خوبی از فیبر رژیمی است. هر ۱۰۰ گرم زیتون رسیده، ۳ گرم فیبر رژیمی دارد. مصرف مجاز روزانه فیبر رژیمی، ۳۸ گرم برای مردان و ۲۵ گرم برای زنان تا سن ۵۰ سال است. فیبر محلول می‌توان به کاهش کلسترول و گلوکز خون کمک کند و فیبر نامحلول، مدفوع را حجیم کرده و حرکت مواد در لوله گوارش را بهبود می‌بخشد. یک رژیم غذایی سرشار از فیبر رژیمی به حفظ سلامت روده‌ کمک می‌کند، قند خون بدن را کنترل می‌کند، وزن سالم بدن را حفظ می‌کند و کلسترول را پایین می‌آورد.

    مطلب مرتبط: ۱۴ جدی ترین عوارض روغن زیتون برای سلامتی

    هر ۱۰۰ گرم زیتون رسیده، حدود ۳ میلی‌گرم آهن دارد. مصرف مجاز روزانه آهن برای مردان بزرگسال ۸ میلی‌گرم و برای زنان بزرگسال، ۱۸ میلی‌گرم است. بدن شما برای ساخت هموگلوبین و میوگلوبین – پروتئین‌های لازم برای انتقال اکسیژن – به آهن نیاز دارد. آهن، بخش تشکیل‌دهنده بسیاری از پروتئین‌های بدن است و به ساخت آدنوزین تری‌فسفات یا ATP – منبع اصلی انرژی بدن – کمک می‌کند.

    یک وعده (۱۰۰ گرم) زیتون رسیده، حدود ۱.۷ میلی‌گرم ویتامین E – یک آنتی اکسیدان محلول در چربی که در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد از سلول محافظت می‌کند – دارد. رادیکال‌های آزاد، ملکول‌هایی هستند که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و می‌توانند باعث بروز سرطان شوند. مصرف مجاز روزانه ویتامین E برای مردان و زنان بالای ۱۴ سال، ۱۵ میلی‌گرم است. ویتامین E در عملکرد سیستم ایمنی، فرآیند بیان ژن، نشانه‌گذاری سلول و دیگر فرآیندهای متابولیکی نقش دارد. اداره مکمل‌های رژیمی، گزارش می‌کند که ویتامین E می‌تواند به جلوگیری از بیماری سرخرگ کرونری و تشکیل لخته خون کمک کند. همچنین از اکسید لیپوپروتئین کم‌چگالی یا کلسترول LDL جلوگیری کرده و مانع از بروز بیماری تصلب شرایین می‌شود.

    مطلب مرتبط: 102 فایده روغن زیتون برای سلامتی،زیبایی و درمان

    زیتون سیاه دارای مقادیر زیادی چربی‌های تک غیر اشباع سالم است. زیتون رسیده، حدود ۸ گرم از چربی تک غیر اشباع کل را فراهم می‌کند. سازمان امریکایی قلب می‌گوید چربی‌ موجود در غذاهایی که افراد می‌خورند نباید بیشتر از ۲۵ تا ۳۰ درصد کالری دریافتی روزانه آنها بوده و بخش زیادی از این چربی‌ها باید از چربی‌های تک غیر اشباع یا چند غیر اشباع باشد. چربی‌های تک غیر اشباع می‌توانند به کاهش کلسترول بد خون کمک کرده و خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش می‌دهد. اسیدهای چرب تک غیر اشباع می‌توانند برای کنترل انسولین و قند خون نیز مفید باشند.

    مطلب مرتبط: پیش گیری از سرطان سینه با استفاده از ‌روغن‌زیتون فرا بکر‌

    همان طور که در موارد قبل اشاره شد، خوردن زیتون سیاه می‌تواند آنتی اکسیدان‌های قدرتمندی را مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئيدها برای بدن فراهم بیاورد. فقط همین نیست، زیتون سیاه سرشار از ویتامین C، ویتامین E، و ویتامین A نیز هست.

    زیتون سیاه، نه تنها سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است، بلکه غنی از مواد معدنی ضروری مانند مس و آهن نیز هست. احتمالا می‌دانید که ترکیب این دو ماده‌ی معدنی با هم سوخت و ساز صحیح بدن را بهبود می‌بخشد.

    آهن برای تولید گلبول ‌های قرمز خون ضروری است. گلبول ‌های قرمز خون در توزیع اکسیژن و مواد مغذی به تمام سلول‌های بدن نقشی مهم ایفا می‌کنند. کمبود آهن می‌تواند به تولید کم گلبول‌ های قرمز خون منجر شود و اثراتی مانند حالت تهوع، سردرد، میگرن و کم خونی را به دنبال داشته باشد.

    زیتون سرشار از فیبر است و یکی از فایده‌های فیبر برای سلامتی بهبود سلامت روده‌ها است. اما فقط همین نیست، ویتامین E موجود در زیتون سیاه نیز برای دستگاه گوارش فوق‌العاده مفید است.

    بعضی از مطالعات انجام شده حکایت از آن دارند که زیتون سیاه حاوی ترکیب‌های فعالی است که می‌توانند جلوی رشد آنزیم‌های خاصی را که ممکن است به التهاب بینجامند بگیرند.

    خوردن زیتون سیاه نه تنها برای قلب و کلسترول، بلکه برای یعضی از بیمارانی که به نوع خاصی از دیابت مبتلا هستند نیز مفید است. به عبارت دیگر، مصرف منظم آن به تنظیم سطح قند خون در بدن انسان کمک می‌کند.

    مصرف زیتون سیاه می‌تواند به تامین کامل روزانه‌ی ویتامین A کمک کند. همه می‌دانند که یکی از فایده‌های ویتامین A برای سلامتی بهبود سلامت چشم و قدرت بینایی است.

    یکی از چیزهایی که باید درباره‌ی ویتامین E بدانید این است که وقتی ویتامین E با چربی‌های تک‌اشباع شده ترکیب می‌شود، می‌تواند با سرطان روده مبارزه کند یا خطر ابتلاء به آن را کاهش دهد.

    بعضی از مطالعات انجام شده حکایت از آن دارند که خوردن زیتون سیاه می‌تواند جایگزین عملکرد ایبوپروفن در تسکین بعضی از دردها در مفاصل یا بافت‌های پیوندی بشود. این یعنی، زیتون سیاه می‌تواند درد را نیز از بین ببرد.

    ترکیب ویتامین C و ویتامین E موجود در زیتون سیاه دلیل مصرف زیاد این میوه به عنوان یک درمان طبیعی برای پوست به شمار می‌رود. ویتامین E تولید کلاژن را تقویت می‌کند و بازسازی بهینه‌ی سلول‌های پوستی را تضمین می‌کند.

    وقتی از قلب محافظت می‌شود، کاهش علائم فشار خون بالا مثل آب خوردن است. با وجود این، باید در رابطه با زیتون‌های سیاه کنسروی بسیار مواظب باشید چون حاوی سدیم بیشتری هستند که می‌توانند سلامت قلبی عروقی شما را به خطر بیندازند. بنابراین، مهم است که همیشه برچسب روی قوطی چنین محصولاتی را بخوانید چون ترکیب‌های نگهدارنده می‌توانند برای سلامتی شما مضر باشند.

    هرچند زیتون سیاه حاوی چربی است اما این چربی‌ها تک اشباع شده هستند و می‌توانند سطح کلسترول شما را کنترل کنند. به همین خاطر است که زیتون سیاه در بین خوراکی‌های سالم کاهنده‌ی کلسترول برای کسانی که می‌خواهند سطح کلسترول سالمی داشته باشند توصیه می‌شود.

    مصرف زیتون سیاه نه تنها برای پوست خوب است، بلکه برای مو هم مفید است. این مسئله بیشتر ریشه در دوران کودکی دارد. اگر فرزندانی با موهای نازک دارید فقط کافی است آن‌ها را به خوردن زیتون سیاه تشویق کنید تا صاحب موهای ضخیم و سالم و پرپشتی شوند.

    مهمترین چیزی که باید بعد از تصمیم‌گیری به افزودن زیتون سیاه به جای زیتون سبز به رژیم غذایی روزانه‌تان بدانید این است که مراقب عوارض جانبی باشید که ممکن است در پی داشته باشد. فهرست زیر چیزی است که نباید آن را سرسری بگیرید:

    – هرچند بسیار نادر است اما آلرژی نسبت به زیتون فوق‌العاده جدی است. اگر به زیتون سبز آلرژی دارید و می‌توانید با اطمینان بگویید که به زیتون سیاه هم حساسیت خواهید داشت پس بهتر است از مصرف آن اجتناب کنید.

    – یافتن زیتون تازه کار راحتی نیست و مردم معمولا از زیتون‌های کنسرو شده استفاده می‌کنند. به همین خاط نباید زیتون‌های کنسروی را فقط به خاطر نام برندشان خریداری کنید بلکه باید به مواد تشکیل دهنده‌ی آن‌ها که روی برچسب محصول نوشته شده است رجوع و آن را مطالعه کنید چون بعضی برندها محتوای سدیم بالایی دارند که برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی عروقی مضر هستند.

    آیا می‌دانستید فایده‌های زیتون از دوران باستان برای مردم اثبات شده است؟ به همین خاطر است که افراد زیادی استفاده از روغن زیتون را به صورت روز افزون انتخاب می‌کنند چون به فکر سلامتی خود هستند و ارزش غذایی خارق‌العاده‌ی زیتون و همان طور که در بالا اشاره شد فهرست بلندبالای فایده‌هایی که خوردن زیتون سیاه برای سلامتی دارد دلیل علاقمندی شدید آدم‌ها به این میوه است.

    خاصیت زیتون سیاه چیست

    با این‌که زیتون سیاه خواص بسیاری برای سلامتی دارد اما سدیم و کالری آن بالاست. ۱۰۰ گرم زیتون رسیده، ۱۱۵ کالری و حدود ۷۳۵ میلی‌گرم سدیم دارد. محدود کردن مصرف سدیم اهمیت زیادی دارد زیرا مصرف زیاد نمک با خطر فشار خون بالا در ارتباط است.

    منبع: healthyeating.sfgate و drhealthbenefits

    برچسب ها خواص زیتون سیاهزیتونزیتون سیاهمضرات زیتون

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت


     


    زیتون سیاه چیست؟


    نکات تغذیه‌ای زیتون سیاه


    ماده مغذی


    ارزش غذایی

    خاصیت زیتون سیاه چیست


    ویتامین A


    113 IU (واحد بین المللی)


    ویتامین E


    5ر0 میلی گرم


    ویتامین K


    4ر0 میکروگرم


    کلسیم


    24 میلی گرم


    پتاسیم


    3 میلی گرم


    آهن


    9ر0 میلی گرم


    سدیم


    299 میلی گرم


     

    oliveland.ir

    توسط
    admin

    ·

    منتشر شده ۱۳۹۸-۱۲-۱۶
    · بروزرسانی شده ۱۳۹۸-۱۲-۱۶

    خواص زیتون سیاه

    زیتون سیاه از نظر آهن و فیبر سرشار است.

    کلسترول خون را کاهش می دهد ، زیرا حاوی چربی های اشباع نشده است.

    خاصیت زیتون سیاه چیست

    زیتون سیاه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان در خون است؛

    بنابراین ما را در برابر بیماری های سرطانی محافظت می کند.

    زیتون سیاه استخوان ها را تقویت کرده و احتمال پوکی استخوان را کاهش می دهد.

    با خوردن زیتون سیاه میتوانیم با آرتروز و آسم مبارزه کنیم.

    خوردن زیتون سیاه برای لذت بردن از چشمان سالم با ویتامین A مفید است ، که به محافظت از شبکیه چشم کمک می کند.

    زیتون به عنوان یک ماده ضد درد عمل می کند ، زیرا حاوی ماده شیمیایی به نام “اولئوکانتال” است.

    در درمان برخی از بیماری های پوستی مانند بیماری خشکی پوست و همچنین اگزما نقش دارد.

    برای سلامتی مو مفید است ، چگالی آن را تقویت می کند.

     

    برچسب‌ها: black olivesProperties of black olivesخواصخواص زیتون سیاهزیتونزیتون چی بخوریمزیتون سیاهزیتون سیاه اسپانیاییزیتون سیاه ترکیهزیتون سیاه چیست؟زیتون سیاه سوریهزیتون سیاه مصریسلامتسیاهفواید زیتون سیاه


    ۱۳۹۹-۰۴-۰۲

     توسط
    admin
    · Published ۱۳۹۹-۰۴-۰۲


    ۱۳۹۹-۰۳-۰۸

     توسط
    admin
    · Published ۱۳۹۹-۰۳-۰۸


    ۱۳۹۸-۰۱-۰۱

     توسط
    admin
    · Published ۱۳۹۸-۰۱-۰۱
    · Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۵

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    دنبال کنید:

    بیشتر

    ایسنا/زنجان یک کارشناس صنایع غذایی گفت: اگر رنگ سیاه زیتون به خاطر دستکاری‌های صنعتی و غیرمجاز نباشد، می‌توان گفت زیتون سبز و سیاه از نظر مواد مغذی تفاوتی با هم ندارند.

    یک کارشناس صنایع غذایی گفت: اگر رنگ سیاه زیتون به خاطر دستکاری‌های صنعتی و غیرمجاز نباشد، می‌توان گفت زیتون سبز و سیاه از نظر مواد مغذی تفاوتی با هم ندارند.

    جواد عباس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه زنجان، اظهار کرد: زیتون سبز و سیاه تفاوت چندانی با هم ندارند و شاید تنها تفاوتشان این باشد که زیتون‌های سیاه کمی روغنی‌تر هستند. البته میزان روغن عنصر تعیین‌کننده‌ای در درجه‌بندی زیتون‌ها به شمار می‌رود، به همین‌خاطر برخی کارشناسان معتقدند که زیتون‌های سیاه از زیتون‌های سبز مرغوب‌ترند.

    خاصیت زیتون سیاه چیست

    این کارشناس کشاورزی ادامه داد: بخشی از ترکیبات زیتون در آب محلول بوده و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد میکروبی دارد، این در حالی است که زیتون سیاه به دلیل خاستگاهش از ظاهر و طعم متفاوتی با زیتون سبز برخوردار است اما از نظر ارزش غذایی، غیر از مقداری کارتنویید بیشتر، تفاوت قابل ذکری ندارد.

    وی افزود: زیتون رنگ‌های متفاوتی مثل سبز، زرد، قرمز، بنفش و سیاه دارد که مهم‌ترین نوع رنگی آن زیتون سبز و سیاه است. برخی نیز به غلط تصور می‌کنند زیتون سیاه از رسیدن کامل زیتون سبز حاصل می‌شود، در حالی که این‌طور نیست و زیتون سیاه تنها به دلیل ظاهر سیاه و بازارپسندی مطلوب، قیمت بالاتری داشته و هر عدد آن هفت کالری انرژی دارد.

    عباس‌زاده تصریح کرد: زیتون سیاه به دلیل نیاز به شرایط آب و هوایی خاص و نوع خاک در کشور ما قابلیت رشد خوبی ندارد و کشورهایی مثل اسپانیا و ایتالیا تولیدکنندگان اصلی آن به شمار می‌روند، ولی به دلیل آن‌که واردات آن از کشورهای مذکور پرهزینه است، متاسفانه برخی سودجویان با خرید زیتون سبز معمولی و فرآوری با ترکیبات آهن‌دار، محصول را سیاه کرده و به قیمت بالایی در بازارهای کشور می‌فروشند.

    این کارشناس خاطرنشان کرد: تشخیص اصل یا تقلبی بودن زیتون سیاه توسط افراد عادی تقریبا غیر ممکن است و تنها افراد متخصص با انجام آزمایش‌های گیاه‌شناسی قادر به شناسایی خواهند بود. از این‌رو، توصیه می‌شود شهروندان از خرید زیتون‌های سیاه فله و فاقد مجوز بهداشتی خودداری کنند.

    وی تاکید کرد: رنگ میوه‌ها به صورت طبیعی مربوط به فلاونوییدها و رنگدانه‌هایی است که همگی خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند. در واقع خاصیت این ترکیبات در مقایسه با یکدیگر تفاوت ناچیزی دارد، به همین‌خاطر اگر هنگام خرید نسبت به تقلبی بودن زیتون‌های سیاه با قیمت بالاتر تردید داشتیم بهتر است ریسک نکنیم و زیتون سبز بخریم.


    انتهای پیام

    

     

    یکی از خواص روغن زیتون آنتی اکسیدان بودن آن است

     

    فرد می تواند هنگام پخت و پز از روغن زیتون استفاده کند.

    خاصیت زیتون سیاه چیست

    روغن زیتون از میوه ی درخت زیتون حاصل می شود. زیتون یک محصول سنتی منطقه مدیترانه است. مردم با فشار دادن زیتون های کامل روغن زیتون درست می کنند.

     

    مردم از روغن زیتون در پخت و پز ، مواد آرایشی ، دارو ، صابون و … استفاده می کنند. روغن زیتون در ابتدا از دریای مدیترانه بود ، اما امروز ، در سراسر جهان محبوب است.

     

    در رژیم غذایی افراد زیتون را در روغن زیتون یا آب شور نگهداری می کنند. آنها را به طور کامل یا خرد شده می خورند و به غذاها اضافه می کنند.

     

    آنها می توانند از روغن زیتون برای پخت و پز برای نان، برای پختن پاستا، پخت و پز یا به عنوان سس سالاد استفاده کنند. برخی افراد آن را به وسیله قاشق غذاخوری برای اهداف دارویی مصرف می کنند.

     

    خواص روغن زیتون خوراکی و بهداشتی

    بسیاری از مطالعات به فواید سلامتی روغن زیتون پرداخته اند. روغن زیتون فوق العاده است، که بهترین روغن موجود در بازار است، سرشار از آنتی اکسیدان ها است، که به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد کمک می کند.

     

    رادیکال های آزاد موادی هستند که بدن هنگام سوخت و ساز و سایر فرایندها تولید می کند. آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را خنثی می کنند.

     

    اگر بیش از حد رادیکال های آزاد ایجاد شوند، می توانند باعث استرس اکسیداتیو شوند. این می تواند به آسیب سلولی منجر شود و ممکن است در ایجاد برخی بیماری ها از جمله انواع خاصی از سرطان نقش داشته باشد.

     

    روغن زیتون و سیستم قلبی عروقی

    روغن زیتون منبع اصلی چربی در رژیم مدیترانه ای است. به نظر می رسد افرادی که این رژیم را مصرف می کنند نسبت به افرادی که رژیم های دیگر را دنبال می کنند، امید به زندگی بالاتری دارند، از جمله احتمال مرگ در اثر بیماری های قلبی عروقی کمتر است. برخی از متخصصان آن را “استاندارد در داروهای پیشگیری” می نامند.

     

    به گفته نویسندگان یک بررسی در سال 2018 ، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا توصیه می کنند که روزانه حدود 20 گرم یا دو قاشق غذاخوری (پیمانه) روغن زیتون اصل مصرف کنید تا خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کاهش یابد.

     

    نتایج یک مطالعه نشان داد که پلی فنول های موجود در روغن زیتون اصل می توانند از بیماری های قلبی عروقی، آترواسکلروز، سکته مغزی ، اختلال عملکرد مغز و سرطان محافظت کنند. پلی فنول ها نوعی آنتی اکسیدان هستند.

     

     

    سندرم متابولیک

    سندرم متابولیک وضعیتی است که توسط گروهی از عوامل خطرزا افزایش می یابد و باعث افزایش خطر بیماری از جمله چاقی ، فشار خون بالا و قند خون بالا می شود.

    خاصیت زیتون سیاه چیست

     

    طبق نتایج بدست آمده روغن زیتون در رژیم غذایی مدیترانه ای ممکن است ویژگی های سندرم متابولیک ، مانند التهاب ، قند خون ، تری گلیسیریدها (چربی های موجود در خون) و لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا “بد” را بهبود بخشد. کلسترول در مقابل ، به نظر می رسد سطح لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) یا کلسترول “خوب” را افزایش می دهد.

     

    درمان افسردگی با روغن زیتون

    مطالعات نشان داد که ترکیبات موجود در روغن زیتون فوق العاده باکره ممکن است به محافظت از سیستم عصبی کمک کند و می تواند برای درمان افسردگی و اضطراب مفید باشد.

     

    یکی دیگر از خواص روغن زیتون در برطرف کردن خراش و ترک پوست است

     

    روغن زیتون و کاهش خطر سرطان

  • آدرس شرکت مپنا در کرج
  • برخی مطالعات نشان داده اند که مواد موجود در روغن زیتون ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان کمک کند ، اما همه یافته ها این موضوع را تأیید نمی کند.

     

    روغن زیتون حاوی موادی است که ممکن است به جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند.

     

    بیماری آلزایمر

    برخی دانشمندان پیشنهاد كردند كه مصرف روغن زیتون اضافی در رژیم غذایی ممکن است به جلوگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. این ممکن است به دلیل تأثیر محافظتی آن بر رگ های خونی در مغز باشد.

     

    مصرف روغن زیتون فوق العاده غنی از اولوکانتانال می تواند به کندی یا متوقف شدن پیشرفت آلزایمر کمک کند.

     

    روغن زیتون و کبد

    خاصیت زیتون سیاه چیست

    بررسی ها نشان داد که مولکول های موجود در روغن زیتون فوق العاده باکره ممکن است به جلوگیری یا ترمیم آسیب کبد کمک کند.

     

    MUFA های روغن که عمدتا اسید اولئیک هستند و ترکیبات فنولیک آن به نظر می رسد به جلوگیری از التهاب ، استرس اکسیداتیو ، مقاومت به انسولین و سایر تغییراتی که می تواند منجر به آسیب کبدی شود کمک می کند.

     

    خواص روغن زیتون برای روده

    بیماری التهابی روده (IBD) باعث التهاب دستگاه گوارش می شود. کولیت اولسراتیو و بیماری کرون انواع IBD هستند.

     

    فنل موجود در روغن زیتون با تغییر میکروب های موجود در روده ممکن است به تقویت ایمنی روده و سلامت روده کمک کند.

     

    از جمله خواص روغن زیتون کاهش احساس درد است

     

    خواص روغن زیتون و تغذیه نوزاد

    رشد نوزادانی که مادران آنها روغن زیتون مصرف می ‌کنند، از نظر قد و وزن و رفتارهای روان شناختی بهتر است. همچنین نوزاد برای جلوگیری از اکسیداسیون مواد در اثر ورود اکسیژن هوا، به ویتامین E نیاز دارد. اگر چه میزان این ویتامین در روغن زیتون زیاد نیست، ولی برای جلوگیری از اثرات اکسیداسیون کافی است.

     

    اثرات مرطوب کننده

    روغن زیتون یک مرطوب کننده طبیعی محبوب است که اغلب برای نرم کردن پوست و مو استفاده می شود. با این حال، در مورد اثربخشی آن تحقیقات کمی وجود دارد.

     

    روغن زیتون ماده ای در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی، از جمله شستشوی صورت، شستشوی بدن، صابون و لوسیون ها است. روش های دیگر استفاده از روغن زیتون روی پوست عبارتند از:

     

    مرطوب کننده و درمان بعد از آفتاب

    برخی از افراد از روغن زیتون به عنوان لوسیون مرطوب کننده با استفاده از مستقیم آن بر روی پوست، قبل از لکه دار کردن روغن اضافی استفاده می کنند. از طرف دیگر، روغن را می توان روی پوست مرطوب استفاده کرد تا از احساس چربی جلوگیری شود.

     

    براساس مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی آن بر روی موش ها، روغن زیتون ممکن است هنگام استفاده در اثر قرار گرفتن در معرض آفتاب بسیار مفید باشد.

     

    لایه بردار

    برای لایه برداری صورت و بدن و درمان مناطقی از پوست خشک یا پوسته پوسته شده، فرد می تواند روغن زیتون و نمک دریا را برای تهیه یک اسکراب مخلوط کند.

     

    افراد باید از نمک ریز دانه بر روی صورت و سایر مناطق حساس استفاده کنند و دانه های درشت روی بقیه بدن.

     

    پاک کننده آرایش چشم

    روغن زیتون هر ماده ضد آب را در آرایش چشم تجزیه می کند و باعث می شود راحت تر از بین بروند.

     

    برای از بین بردن آرایش چشم ، کافی است چند قطره روغن زیتون را به یک توپ پنبه ای اضافه کرده و ناحیه چشم را به آرامی پاک کنید.

     

    ماسک صورت

    افرادی که پوست خشک دارند ممکن است مزایای استفاده از ماسک صورت روغن زیتون را داشته باشند. روغن زیتون که با ترکیباتی مانند سفیده تخم مرغ، عسل یا جو دوسر مخلوط شده است می تواند صورت را نرم و آبرسانی کند.

     

    درمان چین و چروک

    روغن زیتون به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ، ممکن است باعث کاهش پیری پوست و از بین بردن چین و چروک شود. روغن را می توان در شب و یا به دنبال قرار گرفتن در معرض آفتاب در اطراف ناحیه چشم خیس کرد.

     

    از خاصیت روغن زیتون می توان به درمان چین و چروک اشاره کرد

     

    روغن زخم

    ویتامین ها و سایر آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون ممکن است با کمک به سلول های پوستی در بازسازی ، زخم ها را محو کنند.

     

    به سادگی روغن محلول را در زخم ها ماساژ دهید یا آن را با فشار آب لیمو مخلوط کنید تا مناطقی از فشار خون بالا که در آن پوست تیره شده است به دلیل جای زخم درمان شود.

     

    روغن زیتون همچنین ممکن است برای جلوگیری یا درمان علائم کشش استفاده شود، اگرچه مطالعاتی در مورد اثربخشی آن نتایج متفاوتی یافته است.

     

    مقدار ویتامین

    روغن زیتون حاوی ویتامین های محلول در چربی A ، D ، E و K. برخی از این ویتامین ها برای پوست مفید هستند.

     

    به عنوان مثال، مردم در طول تاریخ از روغن ویتامین E به صورت موضعی برای معالجه انواع بیماری های پوستی از جمله پسوریازیس و اگزما استفاده کرده اند.

     

    اثرات ضد باکتریایی از خواص روغن زيتون است

    نشان داده شده است روغن زیتون دارای خواص ضد باکتریایی است. با این وجود، مطالعات بسیار کمی در مورد توانایی روغن زيتون در کنترل باکتری های روی پوست وجود دارد.

     

    یک مطالعه کوچک به بررسی تأثیر استفاده از روغن زیتون و روغن نارگیل بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس بر روی پوست پرداخت. نتایج نشان داد که هر دو روغن دارای خواص ضد باکتریایی هستند، اما روغن نارگیل باکره در از بین بردن باکتریها مؤثرتر است.

     

    با این وجود، ممکن است بعضی اوقات از روغن زيتون برای درمان عفونت های باکتریایی پوست استفاده شود. همچنین ممکن است بهبودی در افراد مبتلا به زخم پا ناشی از دیابت نوع 2 بهبود یابد.

     

    فواید روغن زیتون در ناف

    چرب کردن ناف با روغن زیتون، اگر 15 شب ناف خود را با روغن زیتون چرب کنید باعث نرم شدن موى سر و صورت مى شود.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

     

    خوراکی های پرخاصیت

    ازبهترین متخصص‌ها آنلاین نوبت بگیر

    مینی کولر آبی رو میزی دارای موتور قوی

    آبسردکن 3شیر رو بابهترین قیمت ازاینجابخر

    بازار آنلاین انواع محصولات و خدمات

    بااین نوشابه از پوکی استخوان پیشگیری کنید!

    قبل ازخریدهرکالا قیمت ها اینجا رامقایسه کن

    بهترین آبسردکن های پیشنهادی برای خرید

    نوشابه سرساز از کلسیم با 40% قند کمتر

    زیبایی و طراوت را به خانه‌تان بیاورید

    ظروف نگهدارنده موادغذایی/طرح واندازه متنوع

    کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی

    مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

    آبرسان ومرطوب کننده کامان را باتخفیف بخر

    درکوتاه ترین زمان پاسخ سوال پزشکیت روبگیر

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    خاصیت زیتون سیاه چیست
    خاصیت زیتون سیاه چیست
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *