تنباکو یا توتون گیاهی با برگهای پهن است که در اصل در آمریکای شمالی و جنوبی رشد میکرد و امروزه در سراسر جهان کشت میشود. نام تنباکو به برگهای خشک و بریده شدهٔ این گیاه هم گفته میشود. مصرف اصلی این گیاه تدخین دود حاصل از سوزاندن برگهای خشک آن است که دارای نیکوتین است. این کار با پیچیدن آن در کاغذ یا پیچیدن برگهای برش نخوردهٔ آن به صورت سیگار یا سیگار برگ یا ریختن آنها در سر قلیان و تدخین (کشیدن) آنها انجام میشود.[۱]
این گیاه بهطور معمول پانزده تا صد سانتیمتر رشد میکنند، برگهای آن بزرگ و پهن بوده و حدود نیم متر ارتفاع دارند که دارای شیرهٔ چسبندهای است.
در اواخر قرن پانزدهم میلادی پس از آن که کریستف کلمب قاره آمریکا را کشف کرد، توانست شیوهٔ استعمال تنباکو را از سرخپوستان بیاموزد. از نظر سرخپوستان تنباکو گیاهی مقدس بود و آنها را با عالم ارواح ارتباط میداد. تنباکو به اقتصاد آمریکا کمک شایانی کرد و به اروپا و سپس دیگر نقاط جهان راه یافت.[۱]
این محصول، یک کالای با ارزش در اقتصاد کشورهایی چون کوبا، هند، چین و ایالات متحدهٔ آمریکا است.
آلکالوید نیکوتین معمولاً به عنوان جزء اصلی تنباکو شناخته میشود، امّا نیکوتین خود به تنهایی اعتیادآور نیست. به نظر میرسد که واکنش بین بتا کربولینها و نیکوتین عامل بیشتر خواصّ اعتیادآور مصرف تنباکو است. تأثیرات زیانآور تنباکو حاصل از هزاران ترکیب مختلف موجود در دود آن مانند پولیسیکلیک آروماتیک هیدرو کربن (مثل بنزپیرن)، فرمالدهید، کادمیم، نیکل، آرسنیک، نیتروسامینهای مخصوص تنباکو (TSNAs)، فنولها و بسیاری دیگر است.[۱]تنباکو قلیان چگونه درست میشود
محبوبیت این کالا پس از رفتن اروپاییها به آمریکا، باعث رونق اقتصادی مناطق جنوبی ایالات متّحده شد، تا آنکه کشت پنبه جای آن را گرفت. بعد از جنگ داخلی آمریکا، به علّت تغییر در تقاضا و نیروی کار، تولید سیگار رونق گرفت. این محصول جدید به سرعت باعث رشد شرکتهای ذینفع در صنایع تنباکو شد.
بیش از ۷۰ نوع گیاه تنباکو در خانوادهٔ نیکوتیانا وجود دارد. کلمهٔ نیکوتیانا (و همچنین نیکوتین) به افتخار ژان نیکوت، سفیر فرانسه در پرتغال، که در سال ۱۵۵۹ این مادّه را به عنوان یک دارو به دربار کاترین دِه مِدیچی فرستاد، بر این مادّه نامگذاری شد.[۱]
مصرف تنباکو توسّط ۱٫۱ میلیارد نفر تجربه شدهاست، یعنی تقریباً ۱/۳ جمعیّت بالغ زمین. سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرده که تنباکو بیشترین علّت مرگ قابل پیشگیری در جهان است، و تخمین زده که اکنون عامل مرگ ۵٫۴ میلیون نفر در سال است. میزان مصرف تنباکو در کشورهای توسعه یافته، بدون تغییر مانده یا کاهش داشتهاست، امّا در کشورهایی مانند ایران در حال افزایش است
کلمهٔ اسپانیایی و پرتغالی تنباکو به نظر میرسد ریشه در زبان تاینو، از خانوادهٔ آراواکان در کارائیب داشته باشد. گفته میشود در زبان تاینو، این کلمه به یک لول از برگهای تنباکو (بر اساس بارتولومه دِه لاس کاساس، ۱۵۵۲)، یا به تاباگو، نوعی پیپ به شکل Y برای کشیدن دود تنباکو (بر اساس اُویدو؛ که در آن به برگهای تنباکو کوهیبا میگویند) اطلاق میشود.[۲]
به هر حال کلمات مشابهی در زبانهای اسپانیایی، پرتغالی و ایتالیایی از سال ۱۴۱۰ برای گیاهان دارویی استفاده میشده که به نظر میرسد از کلمهٔ عربی تَبَغ گرفته شده باشد. این کلمه از قرن ۹ به گیاهان دارویی مختلفی اطلاق میشده.[۳]
تنباکو از گذشتههای دور در قارهٔ آمریکا مصرف میشده، تا زمانی که مهاجران اروپایی به آنجا رفته و این تجربه را به اروپا معرّفی کردند، جایی که بسیار محبوب شد. بسیاری از قبایل بومی آمریکا به صورت سنّتی تنباکو را در مزارعی در مکزیک در سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۰۰۰ قبل از میلاد، کشت و مصرف میکردند.[۴] قبایل شرقی آمریکای شمالی مقادیر زیادی از تنباکو را در کیسه به عنوان یک کالای تجاری قابل قبول حمل میکردند، و معمولاً آن را در پیپهای صلح (نوعی پیپ) در بزرگداشتهای مقدّس یا مهر و موم معامله میکشیدند.[۵] در چنین مواقعی تنباکو را در همهٔ مقاطع زندگی، حتّی در کودکی، میکشیدند.[۶] آنها باور داشتند که تنباکو هدیهای از طرف خالق است و دود بازدم شدهٔ آن، حامل تفکّرات و دعاهای انسان به بهشت است.[۷]
قبل از توسعهٔ نژادهای «لایتر ویرجینیا» و «برلی سفید»، دود تنباکو بسیار ناملایم بود و بومیان آمریکا در مراسم مذهبی و اروپاییانی که به صورت پیپ یا سیگار آن را مصرف میکردند، قابل کشیدن در ریهها نبود.[۸] کشیدن دود «ناملایم» تنباکو به درون ریهها بدون آسیب کوتاه مدّت جدّی به آنها نیازمند کشیدن مقادیر اندک آن توسّط پیپهایی مانند میدواخ یا کیسرو یا پیپهای آبی جدیدی مانند بونگ یا هوکا (برای دیدن انواع مدرن آن رجوع کنید به توک لائو) است. کشیدن دود در ریه در شرق از هزاران سال پیش با مصرف گیاه شاهدانه (کانابیس، ماری جوانا، حشیش) و خشخاش (تریاک) رایج بودهاست.
بعد از رسیدن اروپاییان به آمریکا، محبوبیت تنباکو به عنوان یک کالای تجاری افزایش یافت. همچنین اقتصاد جنوب ایالات متحده را تا زمانی که پنبه جایگزین آن شد، رونق میبخشید. پس از جنگ داخلی آمریکا تغییر در تقاضای تنباکو و همچنین نیروی کار، باعث شد مخترع، جیمز بونساک، دستگاهی را اختراع کند که تولید سیگار را به صورت خودکار انجام میداد.
این افزایش در تولید باعث رشد سریع صنعت تنباکو تا کشفهای علمی میانهٔ قرن بیستم، شد.
پس از کشفهای علمی میانهٔ قرن بیستم، تنباکو به عنوان یک مادّهٔ دشمن سلامتی محکوم شد، و سرانجام به عنوان یک عامل برای سرطان و دیگر بیماریهای تنفّسی و گردش خون، شناخته شد. این امر در ایالات متحده، به پیمان والای ساماندهی تنباکو (MSA) انجامید، که شامل دو قانون پرداخت سالانهٔ شرکتهای تولیدکننده به دولتهای ایالتی و محدودیّتهای داوطلبانه بر تبلیغات و بازاریابی محصولات تنباکو میشد.
روشهای بسیاری برای پرورش این گیاه وجود دارد ولی تمامی گیاهان تنباکو نیازمند مراقبت شدید هستند تا گیاهی با کیفیت به دست آید.
با توجه به رشد نرخ ارز در بازار که از اوایل سال ۱۳۹۷ هجری شمسی اتفاق افتاد و گرانی سیگار، استفاده از توتونهای طبیعی رشد بسیار چشمگیری یافت. در خصوص توتون] و تنباکو بهطور کلی میتوان گفت که با توجه به استفاده از مواد شیمیایی و مضر در سیگارهای تولید کارخانه ای و استفاده از مواد نامرغوب و مخلوطی در آنها، میزان آسیب و ضررشان به سلامتی بدن بیشتر بوده و گفته می شود استفاده از توتون طبیعی به نسبت سیگار مضرات کمتری دارد. [نیازمند منبع]حتی در بسیاری مراجع و مقالات از خواص درمانی برگ توتون در گذشته برای درمان بسیار یا بیماریهای خاص نیز یاد شدهاست.
توتونهای پرفروش موجود در بازار ایران.
یک متخصص ریه گفت: تنباکوهای قلیان ۴ هزار ماده سمی از جمله قطران و فلزات سنگین را در ریه رسوب میدهند و برجک های تنفسی را فلج میکنند. تنباکوهای میوه ای نیز توتونهای کپک زدهای هستند که ۱۶ ماده شیمیایی به آنها اضافه میشود.
مجله خواندنیها_ حسن آذری اظهار داشت: استعمال قلیان در میان دختران و پسران جوان افزایش یافته است. این افزایش سرسام آور دیگر مختص قهوه خانهها نیست و در جمعهای خانوادگی و فامیلی نیز شاهد این امر هستیم چرا که به اشتباه تصور میشود که چون دود قلیان از آب میگذرد ضرر ندارد و میزان سموم مواد بیماری زای آن کم میشود که تصور کاملاً غلطی است.
عضو هیئت مدیره انجمن زندگی بدون دخانیات تأکید کرد: آبی که در قلیان است وظیفهاش خنک و مرطوب کردن دودی است که به علت مجاورت توتون با ذغال برافروخته بسیار داغ و خشک شده است که اگر این کار صورت نگیرد بافت دهان، ریه و نای صدمه میبیند و هیچ تأثیری در کاهش میزان سموم و مواد سرطان زا مواد دخانی قلیان ندارد.
متخصص ریه در مورد تفاوت توتون و تنباکوهای معمولی و میوهای نیز گفت: توتونهایی که قرار است به تنباکوی میوهای تبدیل شوند در انبارها به مدت بیشتری نگهداری میشوند.
وی گفت:
تنباکو قلیان چگونه درست میشود
انبارهایی که متأسفانه مملو از کپک و قارچ هستند در مرحله بعد با اضافه کردن یک اسانس که مخلوطی از 16 ماده شیمیایی است آن را تبدیل به تنباکوی میوهای می کنند که متأسفانه آزمایشهای مراکز تحقیقاتی نشان داده دو نوع قارچ آسپرژیلوس وکاندیدا در آنها رشد داشته است.آذری تصریح کرد: قلیان همه مضرات سیگار را دارد و باعث ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی، سرطان، التهاب دیواره عروق، زخم و سرطانهای گوارشی میشود علاوه بر آن استفاده از قلیان به دلیل استفاده مشترک افراد باعث ابتلا به بیماری سل و عفونت ریوی میشود.
این متخصص ریه با تاکید بر اینکه استنشاق دود قلیان به ریه صدمه جدی میزند، هشدار داد: دود توتون دارای 4 هزار نوع ماده شیمیایی است از قطران و هیدروکربنها گرفته تا فلزات سنگین که این مواد در ریه رسوب می کنند و برجکهای تنفسی را فلج میکنند و روند پاکسازی سموم بدن را مختل میسازد و مواد در ریه رسوب میکنند.
آذری گفت: برونشیت مزمن،سرطان ریه و عفونتهای ریه که به ذاتالریه مشهور است از جمله دیگر بیماریهایی است که نتیجه استفاده از قلیان است.سایت فیفادی
تمامی حقوق برای قدس آنلاین محفوظ است.
© 2018 www.qudsonline.ir
مواد لازم برای درست کردن تنباکو ی میوه ای .برای اینکار ما نیاز به تنباکوی خام داریم.یا همون توتون سیگار یا تنباکوی خوانسار.بعد از تنباکو باید گیلیسیرین داشته باشیم.شما میتونید گیلیسیرین رو از عطاری تهیه کنید.یه شیشه ی کوچیکش 500 تومنه .مقدار کمی عسل هم لازمه.و اسانس میوه.سعی اسانس میوه خوب تهیه کنید.چون بعدا میفهمید که چه قدر تاثیر داره.از شیرینی فروشی ها میتونید تهیه کنید.خوب حالا میریم سر درست کردن تنباکو.اولین کاری که باید بکنید اینه که تنباکوهایی که تهیه کردید رو باید بجوشونید.البته میتونید این کارو انجام ندید.ولی اگه بجوشونید ضررهاش کلا از بین میره و دیگه هیچ ضرری نداره.5 دقیقه بزارید بجوشه تنباکو.بعد که جوشید آبشو خالی کنید و تنباکو رو داخله یه دستمال بریزید و کاملا آبشو بگیرید.خوب فشار دهید تا یک قطره هم آب نداشته باشه.بعدش تنباکوهارو از داخله دستمال بیرون بیارید و تو یک بشقاب بزارید.سپس تنباکوهارو توی آفتاب بزارید یا روی بخاری و یا کلا بزارید خودش خشک بشه.تنباکو باید کاملا خشک بشه.بعد از خشک شدنه تنباکو باید عسل رو بهش اضافه کنیم.البته عسل رو باید 5 دقیقه گرمش کنید تا کاملا مایع بشه.یک قاشق غذا خوری کافیه.بعدش یک قاشق چای خوری گلیسرین به تنباکو و عسل اضافه میکنیم.بعد باید باهم مخلوط شوند .خوب باید یا هم مخلوط شوند.بعدش باید اسانس میوه رو بهش اضافه کنیم .چند قطره کافیه تا طعم به خودش بگیره.و آخر از همه هم باید موادی که با هم مخلوط کردیم رو حدود دو دقیقه در ماکروفر گرم کنیم.بعدش هم ما یک تنباکوی بدون ضرر رو درست کردیم.
در این قسمت میخوام طریقه درست کردن قلیان با طعم طبیعی رو بهتون آموزش بدم.برای درست کردن ما احتیاج به میوه هایی داریم که استحکامشون بالاتر از میوه های دیگه باشه.مثلا پرتغال , سیب , هندوانه و غیره …. اول از همه باید داخل میوه رو خالی کنیم.بهتره برای اینکار از بادگیر سر گلی استفاده کنیم.در تصویر زیر بادگیر رو مشاهده میکنید.با این وصیله فلزی که از سر قلیان جدا شدنیه میتونید دقیق و اندازه خودش سر میوه رو برش بدید و میوه رو خالی کنید.تصویر بالا رو میبینید که با همونه سریه فلزی برش خورده و به این شکل در آمده.خوب حالا به یک پولکی احتیاج داریم که داخل میوه بزاریم.پولکی یک فلزی به اندازه سکه هستش که جندتا سوراخ داره.اون پولکی رو داخله میوه قرار میدیم.فقط سوراخ میوه رو کاملا باز کنید که هوا بکشه.بعد از گذاشتنه پولکی تنباکویی که از همون میوه درست کردیمو میریزیم داخل میوه.فقط تنباکو باید زیادتر بریزیم.بعد بادگیر سرگلی رو روی میوه کاملا محکم قرار میدیم.بعدش یک تیکه فویل(زر ورق ) بزرگ رو رو سرگلی میزاریم .فویل به شکل مربع ببرید.بعد که فویل رو روی سر گلی قرار دادید , گوشه های فویل رو که به شکل مربع هستش رو تا روی میوه پائین بیارید تا با 4 تا خلال دندان محکمش کنید.بعد سری رو روی قلیان قرار بدید و بعدش هم زغال.زغال هم باید زیاد بزارید.با تشکربرای دیدن فلیم هم به اینجا برید : http://www.youtube.com/watch?v=uQ94U7d1418
براي اينکار يه سري لوازم لازم دارم که تهيه کردنشون خيلي آسونه.يک قوطي خالي نوشابه فلزييک بطري نوشابه خانوادهيک عدد لوله به اندازه 60 تا 70 سانتي متريک عدد شلنگ آب يا شبيه اون به اندازه 70 تا 80 سانتي مترمقداري پارچه يا واشر قلياناول از همه بايد قوطيه فلزي رو به دو قسمت برش بديم.البته بايد قسمت سر قوطي از ته قوطي يک مقدار بزرگتز باشه.بعد از برش دادن بايد قسمتي که کوچکتر است رو با ميخ يا چاقو سوراخ کنيم.10 تا سوراخ کافيه.سپس بايد قوطي که سوراخ کرديمو از قسمت بريده بصورت افقي به اندازه يک سانتي متر برش بديم.بعد بايد اين قوطي که برش داديم و سوراخش کرديم رو داخله ديگر قسمته قوطي بکنيم.اين قسمت رو که تموم کرديم بايد لوله اي که تهيه کرديم رو يکسرش رو با پارچه بپيچيم دورش.دقيقا اندازه سوراخي که قوطي فلزي در قسمت دهانه داره.سپس اون قسمتي از لوله رو که با پارچه پيچيديم دورش رو داخله سوراخ قوطي ميکنيم.در قسمت آخر بايد با يک پارچه ديگر لوله و شلنگ رو از قسمت وسط لوله به هم متصل کنيم.آخر از همه هم بايد لوله و شلنگي رو که به هم وصل کرديم رو داخله بطري نوشابه خانواده قرار بديم.البته با پارچه بايد محکمش کنيد.اينم يک قليونه ابتکاريبا تشکرفایل تصویری فقط با وی پی ان و یا فیلتر شکن قابل مشاهده میباشد. Original Video – More videos at TinyPic
یک سری تنباکوهای نخل که بیشتر در سوپر مارکتها زیاد شده وقتی بسته تنباکو رو باز میکنید مینید تنباکو داخله یک پلاستیکه شفافه و روکش تنباکو آرم نخل رو نداره.این تنباکوها کاملا تقلبی هستند.روش شناسایی ای تنباکو روی جلدش هست.آرم ها و نوشته ها بصورت سایه دار چاپ شدند.اگه این تنباکو رو دیدید اصلا نخرید. تنباکوهای جدید نخل در بسته بندی هایی با آرم شش بر روی جلد آنها و داخل این بسته ها تنباکو بصورت شکلاتی بسته بندی شدند.این تنباکو ها جدید هستند یا به اصطلاح ما سبک.به تاریخ تولید هم حتما دقت کنید.نباید تاریخ تنباکو از یک سال بگذره. اما نوع دیگر تنباکوهای نخل جلد روی تنباکو با تنباکویهای جدید یکی میباشد ولی داخل بسته بندی از 2 روکش پلاستیک تشکیل شده.پلاستیک روئی آرم نخل.و پلاستیک زیری شفاف است.به این تنباکو اصطلاحا سنگین گفته میشه و از کیفیت بالاتری برخوردار است.تنباکوی اصلیه نخل که شرکت دخانیات ایران هیچ دخالتی در تولیدش نداره همین تنباکوی سنگین است.پیدا کردن این تنباکو یه کم سخته. اما روش تشخیص تنباکوی سنگین از سبک. شما اگر بسته تنباکو رو از بغل بگیرید و به سمت چپ و راست تکان دهید اگر صدای لغ لغ یا تکان خوردن داد , تنباکو سبک و جدید است.اما اگر تکان نخورد تنباکوی قدیم و سنگین است.قیمته این تنباکو هم گرانتر از جدید است. آخرین نوع این تنباکو هم بسته بندیه اصلیه نخل استتنباکو قلیان چگونه درست میشود
کدام نوع از تنباکوهای دوسیب بهتر از بقیه است…دوسیب النخله اولین دویسبی بود که به بازار اومد و خیلی طرفدار داره.این دوسیب قبلا طرفدار زیاد داشت .چون کیفیتش عالی بود.ولی الان متاسفانه از کیفیتش کم شده و دیگه مثل قبلا نیست.حتی اگه اصلی هم باشه دیگه خوب نیست.دوسیب الفاخر هم از کیفت خوبی برخورداره.بسیار سنگینه.بسیار خوش بو و خوش دوده.ولی خیلی شیرین میزنه و کاملا دهانتون شیرین میشه.البته اصلیشو پیدا کنید بهتره.دوسیب الواحه شاید میشه گفت الان بهترین دوسیب حاضر در بازاره.از همه نظر عالیه.بسیار خوش دود و خوش بو.بسیار گیرا.و ملس.فقط در بعضی افراد سر درد میاره.
زغال بامبو وارد بازار شد.این زغال زغال بسیار خوبی هستش و بهتون پیشنهاد میکنم استفاده کنید.این زغال مارکش الفاخر هستش و کیفیت بسیار بالایی داره.بوی طعم دار داره.دیر خاموش میشه و زور زغال بالاست.قیمت این زغال کیلویی تقریبا 5000 هزار تومان میباشد.این زغال شبه زغال جکسون میباشد و لی به شکل هرمی.
ارقام در گوجه فرنگی: گوجه فرنگی دارای واریته های بسیار زیادی است که از نظر رشد گیاه کیفیت میوه ، شکل میوه و مقاومت به امراض و آفات تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند . این گیاه را می توان از نظر رنگ به زرد ، قرمز ، نارنجی و از حیث شکل به گرد ، بیضی ، صاف ، کنگره دار در اندازه های کوچک و بزرگ تقسیم نمود . در انتخاب واریته باید مقدمتا هدف از پرورش گوجه فرنگی مشخص شود . آیا منظور تولید در مقیاس کوچکی برای مصارف خانگی است و یا منظور عرضه به بازار است و یا تحویل به کارخانه برای تبدیل به رب و کنسرو مطرح می باشد . دو واریته معروف گوجه فرنگی گلخانه ای عبارتند از : Vendor این واریته دارای میوه های متوسط ، پوست ضخیم و مقاوم به ویروس موزائیک تنباکو و بیماری Leaf mold بوده ولی نسبت به gray mold حساس می باشد . Vantage دارای میوه متوسط و سفت ، گلابی شکل با پوست ضخیم است ولی چون نسبت به ویروس موزائیک تنباکو حساسیت دارد کمتر از Vendor مورد استفاده قرار می گیرد . این واریته در مقابل leaf mold مقاوم و به gray mold حساس می باشد . در زیر برخی از واریته های دیگر گوجه فرنگی با ذکر خلاصه ای از مشخصات آنها نام برده شده است : 1 _ هیبریدهای نسل اول که به بیماری leafmold مقاومند . Ailresist : بلند و گسترده ، میوه ها متوسط و مناسب برای نقاط کم نور . Amberely Cross : بلند و گسترده ، پر محصول و زود رس Arasta : کوتاه و پرپشت ، عملکرد محصول خوب . Bonset : متوسط ، زود رس ، مقاوم به بیماری ورتسلیوم Harrisons , Systan Cross : کوتاه و پر پشت ، رنگ و کیفیت میوه ها خوب ، مناسب برای گلخانه های سرد . 2 _ واریته های معمولی Alicante : بلند و گسترده ، زودرس ، کیفیت میوه ها خوب Ailsa craig : بلند و گسترده ، میوه ها دارای شکل خوب و اندازه متوسط Best of all : بلند و گسترده کیفیت میوه ها خوب ، پر محصول . Market king : بلند و گسترده ، داخل گلخانه یا هوای آزاد ، عملکرد محصول خوب . 3 _ واریته های زرد رنگ Golden dawn : زودرس ، اندازه میوه ها متوسط Mild – day Sun : اندازه میوه ها متوسط ، دارای رشد خوب در هوای آزاد شرایط لازم برای پرورش گوجه فرنگی در گلخانه حرارت: حرارت یکی از عوامل مهم در پرورش گوجه فرنگی است . برای تهیه نشاء گوجه فرنگی گلخانه هایی که دارای حرارت یکنواختی بین 18 تا 20 درجه سانتیگراد باشد نتیجه مطلوبی داشته و از این مرجله به بعد حرارت بین 16 تا 18 درجه سانتیگراد در روز و 12 تا 14 درجه سانتیگراد در شب برای گیاه مناسب شناخته شده است . لازم به ذکر است که در روزهای آفتابی حرارت گلخانه به 21 تا 24 درجه سانتیگراد افزایش پیدا می کند ضمنا با نزدیک شدن شب باید درجه حرارت به سرعت کاهش و …
گلخانه فضایی محصور با پوشش شیشهای است که به منظور پرورش گیاهان در دما، رطوبت و تهویه کنترلشده بهکار میرود.ابعاد گلخانهها میتواند بسیار متنوع باشد. کوچکترین گلخانهها که ممکن است تنها گنجایش تعداد محدودی گلدان را داشته باشند برای نگهداری گیاهان در فصل زمستان به کار میروند. بزرگترین گلخانهها نیز که گرمخانه (Hot house) نامیده میشوند ممکن است وسعتی بالغبر چند هکتار را شامل شوند و اغلب برای پرورش گیاهان در خارج از فصل و یا پرورش گیاهان گرمسیری کاربرد دارند.گلخانهها از دیرباز برای نگهداری گیاهان در فصول سرد سال و پرورش میوههای حساس در برابر سرما مورد توجه بودهاند اما روی آوردن به پرورش گلخانهای به منظور افزایش تولید سبزیجات سابقهای بسیار کوتاه دارد. امروز مبالغ معتنابهی صرف سرمایهگذاری در پرورش سبزیجات گلخانهای میگردد. با توجه به رشد روزافزون جمعیت کشورها و بهرهوری بالای این روش تولید بهنظر میرسد تولید گلخانهای یکی از مؤثرترین روشها برای تأمین نیازغذائی جمعیت روبه تزاید کشورها است. نگاهی به آمار و ارقام تولیدات گلخانهای در کشورهای مختلف نشان میدهد که این بخش از تولید کشاورزی هماکنون در بسیاری از کشورهای پیشرو در تولید کشاورزی جایگاه شایستهای یافته است. بهعنوان مثال درآمد حاصل از تولیدات گلخانهای در ایالت کارولینای شمالی در ایالات متحده به ۹۴۴ میلیون دلار در سال بالغ میگردد که ۴/۱۳ درصد کل درآمدهای بخش کشاورزی این ایالت را تشکیل میدهد.این رقم در مقایسه با ۹/۱۳ درصد سهم کشت تنباکو که محصول اصلی این ایالت میباشد، بسیار قابل توجه است.علاوه بر بهرهوری بالا در تولید گلخانهای، گستردگی عرضه نیز موجب شده است که تولیدات گلخانهای سهم قابل توجهی از بازار محصولات کشاورزی را به خود اختصاص دهد. در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ محصول مختلف در سراسر جهان به روش گلخانهای تولید میگردد.مجموعه عوامل فوق یعنی بهرهوری بالا و تنوع محصولات موجب شده است که تولید گلخانهای در عرصه تولید بخش کشاورزی به جایگاه ویژهای دست یابد.● تاریخچهٔ گلخانه:رومیها اولین کسانی بودند که برای حفاظت از گیاهان از ساختمان استفاده کردند. آنها با پوشاندن گودالها با ورقههای تراشیده شده از سنگهای نیمهشفاف و گرم کردن این فضا، اولین گلخانهها را بهوجود آوردند. اما در زمان اکتشافات علمی یعنی قرن ۱۷ و ۱۸ میلادی بود که گلخانهها به شکل امروزی یعنی با پوشش شیشهای ساخته شدند.در این زمان که اکتشاف سرزمینهای دیگر آغاز شده بود، کسانیکه از سفرهای اکتشافی باز میگشتند گیاهان
دکتر حسن آذری اظهار داشت: استعمال قلیان در میان دختران و پسران جوان افزایش یافته است. این افزایش سرسام آور دیگر مختص قهوه خانهها نیست و در جمعهای خانوادگی و فامیلی نیز شاهد این امر هستیم چرا که به اشتباه تصور میشود که چون دود قلیان از آب میگذرد ضرر ندارد و میزان سموم مواد بیماری زای آن کم میشود که تصور کاملاً غلطی است.
عضو هیئت مدیره انجمن زندگی بدون دخانیات تأکید کرد: آبی که در قلیان است وظیفهاش خنک و مرطوب کردن دودی است که به علت مجاورت توتون با ذغال برافروخته بسیار داغ و خشک شده است که اگر این کار صورت نگیرد بافت دهان، ریه و نای صدمه میبیند و هیچ تأثیری در کاهش میزان سموم و مواد سرطان زا مواد دخانی قلیان ندارد.
متخصص ریه در مورد تفاوت توتون و تنباکوهای معمولی و میوهای نیز گفت: توتونهایی که قرار است به تنباکوی میوهای تبدیل شوند در انبارها به مدت بیشتری نگهداری میشوند.
وی گفت: انبارهایی که متأسفانه مملو از کپک و قارچ هستند در مرحله بعد با اضافه کردن یک اسانس که مخلوطی از ۱۶ ماده شیمیایی است آن را تبدیل به تنباکوی میوهای می کنند که متأسفانه آزمایشهای مراکز تحقیقاتی نشان داده دو نوع قارچ آسپرژیلوس و کاندیدا در آنها رشد داشته است.
آذری تصریح کرد: قلیان همه مضرات سیگار را دارد و باعث ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی، سرطان، التهاب دیواره عروق، زخم و سرطانهای گوارشی میشود علاوه بر آن استفاده از قلیان به دلیل استفاده مشترک افراد باعث ابتلا به بیماری سل و عفونت ریوی میشود.
این متخصص ریه با تاکید بر اینکه استنشاق دود قلیان به ریه صدمه جدی میزند، هشدار داد: دود توتون دارای چهارهزار نوع ماده شیمیایی است از قطران و هیدروکربنها گرفته تا فلزات سنگین که این مواد در ریه رسوب می کنند و برجکهای تنفسی را فلج میکنند و روند پاکسازی سموم بدن را مختل میسازد و مواد در ریه رسوب میکنند.
آذری گفت: برونشیت مزمن، سرطان ریه و عفونتهای ریه که به ذاتالریه مشهور است از جمله دیگر بیماریهایی است که نتیجه استفاده از قلیان است.
حسن آذری اظهار داشت: استعمال قلیان در میان دختران و پسران جوان افزایش یافته است. این افزایش سرسام آور دیگر مختص قهوه خانهها نیست و در جمعهای خانوادگی و فامیلی نیز شاهد این امر هستیم چرا که به اشتباه تصور میشود که چون دود قلیان از آب میگذرد ضرر ندارد و میزان سموم مواد بیماری زای آن کم میشود که تصور کاملاً غلطی است.
عضو هیئت مدیره انجمن زندگی بدون دخانیات تأکید کرد: آبی که در قلیان است وظیفهاش خنک و مرطوب کردن دودی است که به علت مجاورت توتون با ذغال برافروخته بسیار داغ و خشک شده است که اگر این کار صورت نگیرد بافت دهان، ریه و نای صدمه میبیند و هیچ تأثیری در کاهش میزان سموم و مواد سرطان زا مواد دخانی قلیان ندارد.
متخصص ریه در مورد تفاوت توتون و تنباکوهای معمولی و میوهای نیز گفت: توتونهایی که قرار است به تنباکوی میوهای تبدیل شوند در انبارها به مدت بیشتری نگهداری میشوند.
وی گفت: انبارهایی که متأسفانه مملو از کپک و قارچ هستند در مرحله بعد با اضافه کردن یک اسانس که مخلوطی از ۱۶ ماده شیمیایی است آن را تبدیل به تنباکوی میوهای می کنند که متأسفانه آزمایشهای مراکز تحقیقاتی نشان داده دو نوع قارچ آسپرژیلوس وکاندیدا در آنها رشد داشته است.
آذری تصریح کرد: قلیان همه مضرات سیگار را دارد و باعث ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی، سرطان، التهاب دیواره عروق، زخم و سرطانهای گوارشی میشود علاوه بر آن استفاده از قلیان به دلیل استفاده مشترک افراد باعث ابتلا به بیماری سل و عفونت ریوی میشود.
این متخصص ریه با تاکید بر اینکه استنشاق دود قلیان به ریه صدمه جدی میزند، هشدار داد: دود توتون دارای ۴ هزار نوع ماده شیمیایی است از قطران و هیدروکربنها گرفته تا فلزات سنگین که این مواد در ریه رسوب می کنند و برجکهای تنفسی را فلج میکنند و روند پاکسازی سموم بدن را مختل میسازد و مواد در ریه رسوب میکنند.
آذری گفت: برونشیت مزمن،سرطان ریه و عفونتهای ریه که به ذاتالریه مشهور است از جمله دیگر بیماریهایی است که نتیجه استفاده از قلیان است.
منبع: خبرگزاری فارس برگرفته از فرهنگ نیوز
برچسبتنباکو میوه ای تنباکوهای میوهای ساخت تنباکو میوه ای طریقه درست کردن قلیان طریقه ساختن قلیان
2019/10/20
2019/10/20
2019/10/20
بسیار عالی… یک سوال این معیل الواحه که گذاشتید آیا همون الوحده قدیمی هست؟
توضیحات خوبی بود
ممنونتنباکو قلیان چگونه درست میشود
من تنباکو میوه ای تو خونه درست کردم
بعد از چند تا کام گرفتن به شدت گلو رو می سوزوند به خاطر گلیسرین زیاد بوده ؟
بسیار عالی بود
ببخشید چجوری باید بعد از سوراخ کردن قوطی رو برش بدیم در ضمن اگه میشه فیلمشو هم بزارید چون من با vpn هم برام نمیاد
سلام به همه دوستان.چندساله دارم به روش ٠٩٠٢٦٩٨٧٢٠٤صنعتي تنباكوي ميوه اي توليد ميكنم.هم جنس خوب توليد كرديم هم بازار خوبي داره.براي ياد گرفتن روش توليد به صورت صنعتي و انبوه اگه كسي خواست درخدمتم.
ببخشید برا ساخت تنباکو راهی به جز گذاشتن تو ماکروفر نیست؟
سلام برای ساخت تنباکو میوه ای چند گرم تنباکو خوانسار رو باید با چیزایی که گفتین قاطی کرد ؟؟؟
من درست کردم برای درست کردن تنباکو میوه ای 2سیب
وسایل مورد نیاز ۳۰۰ گرم تنباکو ۲ عدد گلیسیرین گیاهی شیشه عسل کوچک ۱ عدد و ۴ پاکت معسل فاخر برای استفاده اسانس. اول در ۳ نوبت ۳۰ الی ۱ ساعت تنباکو رو خیسانده و بعد از آبکشی در پارچه ای می گذاریم و بعد در قسمت خشک کن لباسشویی نیمه اتوماتیک آب اضافی رو از تنباکو خارج میکنیم ( توجه کنید دستانتان بوی هیچ نوع صابون یا مایع دستشویی نداشته باشه چونکه تنباکو زود بو میگیره و طعم معسل رو خراب میکنه )بعد از پهن کردن در سینی در روبروی آفتاب می گذاریم خشک شود بعد تنباکوی خشک رو در قابلمه ای با دو دست له میکنیم تا برگ تنباکو از ساقه های درشت جدا بشند. بعد گلیسیرین رو اضافه میکنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند بعد عسل رو اضافه میکنیم به مدت ۱۰ دقیقه خوب هم میزنیم الان ۵۰ درصد محصول اماده ست بعد تنباکو رو در هوا پز یا مایکروفر در درجه ۱۸۰می گذاریم حواستون باشه که درب ظرف بسته باشه تنباکو رو هر ۱۰دقیقه هم میزنیم به مدت ۱.۳۰می گذاریم کم کم پخته شود و به رنگ مایل به قهوه ای در بیاد مرحله آخر کم کم معسل دو سیب فاخر رو اضافه میکنیم الان بعد از سرد شدن تنباکو . معسل ما آماده ست حدودا ۱ کیلو معسل میوه ای تولید میشه که هم تمیز تره و هم بهتر .اینو رو بگم برای درست کردن هر نون معسل یا همون تنباکو میوه ای باید معسل همون میوه رو به توتون اضافه کرد مثلا تنباکو پرتقالی باید معسل پرتقال اضافه کرد برای استفاده از تنباکو میوه ای بهترین نوع فقط ال اماسی یا فاخر .توجه کنید معسل خریداری شده تاریخ تولیدش بیشتر از ۶ ماه تا یکسال نباشه چونکه هر چقدر قدیمی تر باشه کهنه و طمع آن بدتر می باشد به ازای هر ۱۰۰گرم الی ۱۵۰گرم تنباکو ۱ شیشه ۶۰ میلی لیتر گلیسیرین لازمه.. با تشکر اسماعیل از اهواز
معسل رو ازکجابایدتهیه کرد و گفتن که ازاتانول هم برای تهیه تنباکو استفاده میشود ویه روغن هم گفتن استفاده میشود ولی چه روغنی نمیدونم شماراهنمایی میکنید
اتانول که همون الکل هستش به هیچ وجه این کار نکنید بخاطر سردرد. برگ تنباکو در همه مغازه های قلیان فروشی هست که برگ های خشک زرد متمایل به قهوه ای هست کیلویی مابین ۳۵ تا ۴۵ هست اون روغن هم روغن گلیسیرین هست که در عطاری ها و داروخانه هستش شیشه ای ۳۵۰۰ تا ۵ تومن هست
اگه بخوایم رنگ تنباکومون مثل تنباکوی نخل قرمز بشه باید چیکار کنیم؟
من درست کردم برای درست کردن تنباکو میوه ای 2سیب
وسایل مورد نیاز ۳۰۰ گرم تنباکو ۲ عدد گلیسیرین گیاهی شیشه عسل کوچک ۱ عدد و ۴ پاکت معسل فاخر برای استفاده اسانس. اول در ۳ نوبت ۳۰ الی ۱ ساعت تنباکو رو خیسانده و بعد از آبکشی در پارچه ای می گذاریم و بعد در قسمت خشک کن لباسشویی نیمه اتوماتیک آب اضافی رو از تنباکو خارج میکنیم ( توجه کنید دستانتان بوی هیچ نوع صابون یا مایع دستشویی نداشته باشه چونکه تنباکو زود بو میگیره و طعم معسل رو خراب میکنه )بعد از پهن کردن در سینی در روبروی آفتاب می گذاریم خشک شود بعد تنباکوی خشک رو در قابلمه ای با دو دست له میکنیم تا برگ تنباکو از ساقه های درشت جدا بشند. بعد گلیسیرین رو اضافه میکنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند بعد عسل رو اضافه میکنیم به مدت ۱۰ دقیقه خوب هم میزنیم الان ۵۰ درصد محصول اماده ست بعد تنباکو رو در هوا پز یا مایکروفر در درجه ۱۸۰می گذاریم حواستون باشه که درب ظرف بسته باشه تنباکو رو هر ۱۰دقیقه هم میزنیم به مدت ۱.۳۰می گذاریم کم کم پخته شود و به رنگ مایل به قهوه ای در بیاد مرحله آخر کم کم معسل دو سیب فاخر رو اضافه میکنیم الان بعد از سرد شدن تنباکو . معسل ما آماده ست حدودا ۱ کیلو معسل میوه ای تولید میشه که هم تمیز تره و هم بهتر .اینو رو بگم برای درست کردن هر نون معسل یا همون تنباکو میوه ای باید معسل همون میوه رو به توتون اضافه کرد مثلا تنباکو پرتقالی باید معسل پرتقال اضافه کرد برای استفاده از تنباکو میوه ای بهترین نوع فقط ال اماسی یا فاخر .توجه کنید معسل خریداری شده تاریخ تولیدش بیشتر از ۶ ماه تا یکسال نباشه چونکه هر چقدر قدیمی تر باشه کهنه و طمع آن بدتر می باشد به ازای هر ۱۰۰گرم الی ۱۵۰گرم تنباکو ۱ شیشه ۶۰ میلی لیتر گلیسیرین لازمه.. با تشکر اسماعیل از اهواز
اسماعیل جان، با عرض سلام، یه سوالی داشتم ازت داداش، چیکار کنم که، موندگاری اسانس بیشتر بشه، و تنباکویی که درست می کنم، بعد چند دقیقه و چند پک، اسانس و طعمش رو از دست نده،
از چه اسانسی باید استفاده کنم، که موندگاری بالا داشته باشه؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنی داداااش
سلام… من دیروز ال تباکو گرفتم.. سه ربع ماندگاری داشت.. خیلی خوب بود.. از اون بخر.. ردیفه..
سلام. نسبت اندازه بالا رو اگه با دقت انجام بدی و از اسانس دو سیب قلیون شارژی که توی مغازه قلیان فروشی هست استفاده کنید بخاطر اینکه ماندگاری دود قلیون بیشتر بشه و زود تسویه روغن گلیسیرین رو ۱ شیشه به ازای هر ۵۰ گرم تنباکو اضافه میکنیم.
سلام اقا اسماعيل ميشه به جاي فاخر ميو واسانس ريخت
سلام اقا اسماعیل میشه یه ایمیل بهم بدی من هر کاری میکنم نمی تونم درست کنم
ممنون میشمomidsaremiorg@gmail.com
سلام.وقت بخیر.من تجربه کافی در زمینه تولید تنباکو معسل و معطر دارم.اگه دوستان کسی طالب آموزش و یادگیری علمی این صنعت میباشد به ایمیل اینجانب پیام بده و من با آخرین متد بهش آموزش میدم.هم علمی هم عملی گام به گامmohammad.golestani51@gmail.com
محمد جان ممنون میشم ایدی تلگرام بدی چنتا سوال داشتم ..ایمیلم جواب نمیده متاسفانه
سلام اقا محمد چطوری با شما میتونیم ارتباط برقرار کنیم
سلام شماره تماستون
تنباکو قلیان چگونه درست میشود
محمد جان ممنون میشم ایدی تلگرام بدی چنتا سوال داشتم ..ایمیلم جواب نمیده متاسفانه
سلام دوستان. من از فرمول و راهنمایی آقا محمد استفاده کردم و اولین بچ رو تولید کردم. با توجه به اینکه قبلا تلاش های ناموفق زیادی در این زمینه داشتم اما این بار خیلی از نتیجه راضی ام. نسبت به هزینه ای که کردم واقعا نتیجه ی خوب و خوشحال کننده ای گرفتم.
سلام وقتتون بخیر ، من تنباکو رو درست کردم اما تنها ایرادی که داره تنباکو زودی میسوزه و طعم تلخی میده ، ممنون میشم راهنمایی کنید ؟ البته اگه زود جواب بدی ممنون میشم
سلام اسماعیل جان موادراکه قاطی کردیم درچه ظرفی بذاریم توماکروفر
سلام اسماعیل جان لطفا راهنمایی کن درچه ظرفی بذاریم تو ماکروفر
MOhamad_sadegh6001@ اسماعیل جان لطفا توتلگرام راهنماییم کن ممنون یا شما بفرسین من مزاحم بشم
سلام کسی میتونه درست توضیح بده چجوری میشه درست کرد من متوجه نشدم الان درست کردم بیشتر بو عسل میده تا دوسیب البالو
چقدر تنباکو چقدر عسل چقدر گلیسرین چقدر اسانس و چجوری باید قاطی کرد اینا رو
اگه کسی میدونه خداخیریش بده به ایمیلم جواب بده و بگه چجوری میشه درست کردJamali.ali69@gmail.com
بالا نوشته تنباکو میوه ای 2سیب
وسایل مورد نیاز ۳۰۰ گرم تنباکو ۲ عدد گلیسیرین گیاهی شیشه عسل کوچک ۱ عدد و ۴ پاکت معسل فاخر
لطفا آموزش معیل نعنا هم بگذارید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
−
=
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
۱- از آنجایی که تنباکو اصلی ترین ماده تشیکل دهنده است پس بهترین نوع آنرا تهیه کنید و مطمئن شوید که به خوبی خشک شده است. سپس آنرا در درون ظرفی برزید و با قیچی ریز ریز کنید.
۲- پس از آنکه تنباکو خام را خرد کردید نوبت به آن میرسد که در آب خیسش کنید تا از نکوتین آن کاسته شود، هرچه قدر بیشتر در آب آنرا خیس کنید نکوتین بیشتری را از دست میدهید و در زمان کشیدن قلیان بیشتر طمع سیب را احساس میکنید. زمان ایده عال برای خیس کردن و ساخت تنباکو ۳۰ دقیقه است. اگر میخواهید بیشتر از ۳۰ دقیقه آنرا خیس دهید باید آب ظرف را عوض کنید.
۳- مواد تشکیل دهنده تباکو میوه ای ؛ در این مرحله تنباکو را از ظرف خارج کنید و بگذارید تا چند دقیقه هوا بخورد تا کمی خشک شود سپس باید عسل یا شیره قند را به آن اضافه کنید. اگر میخواهید تنباکو سنگین تر شود شیره قند (ملاس) را انتخاب کنید. برای هر سه گرم تنباکو یک گرم ملاس به آن اضافه کنید.تنباکو قلیان چگونه درست میشود
۴- برای اینکه بتوانید پورسه ترکیب کردن را راحت تر کنید مقداری آب به آن اضافه کنید یا اینکه از طمع دهنده های میوه ای برای ساخت تنباکو استفاده کنید. توجه داشته باشید که طمع دهنده جنس روغنی نداشته باشد زیرا باعث میشود تنباکو خاصیت چسبندگی خود را از دست دهد.
۵- برای ساخت تنباکو میوه ای ابتدا سیب ها را به چند قسمت تقسیم کنید سپس دانه و پوست آنرا از سیب جدا کنید. میتوانید در مدتی که تنباکو در حال خیس خوردن است اینکار را انجام دهید تا در وقط خود صرفه جویی کنید.
۶- سیب ها را در درون مخلوط کن برزید یا با چاقو آنرا ریز ریز کنید اما مراقب باشید که در هنگام خوردن کردن عصاره و آب سیب از آن خارج شود. اما پیشنهاد میکنیم این کار را با خردکن یا مولینکس انجام دهید.
۷- سپس سیب ها را در درون تابه بریزید و به آن گرما دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود زیرا نباید تنباکو شما پر از آب سیب شود. زمان حرارت دادن به سیب ها چشمی است پس مراقب باشید که بیش از حد آنها را در تابه تف ندهید.
۸- سپس مخلوط سیب را از روی گاز برداشته و بگزارید تا خنک شود سپس به آن کمی روغن گلیسیرین اضافه کنید تا آب موجود در تنباکو را به خود جذب کنید. گلیسیرین باعث میشود تا تنباکو شما دیر تر بسوزد همچنین دودی که تولید میشود را غلیظ تر و بیشتر میکند، شما میتوانید از گلیسیرین مخصوص تنباکو یا گلیسیرین گیاهی استفاده کنید.
۹- تنباکو و سیب پخته شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت حاصل شود؛ اگر مخلوط کمی خشک است و شکل نمیگیرد به آن شیره شکر یا گلیسیرین اضافه کنید.
۱۰- در این مرحله ساخت تنباکو، توتون را با فویل در ظرف بگذارید و در درون اجاق گاز قرار دهید؛ سپس حرارت اجاق را تا حد امکان کم کنید (به طور مثال ۱۸۰ درجه) و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آنرا بپزید تا شیره و تنباکو به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. اگر کم ترین درجه اجاق گازتان ۲۰۰ درجه است باید هرچند دقیقه یکبار در اجاق را باز کنید تا از حرارت آن کاسته شود.
۱۱- اگر بعد از پختن تنباکو احساس کردید که خشک شده و شیره آن از بین رفته میتوانید از دوباره به آن روغن گلیسیرین یا شیره شکر اضافه کنید، اما ابتدا باید بگذارید تا خنک شود سپس به آن افزودنی مورد نظر را اضافه کنید و بهتر است بگذارید تا در درون فویل بماند. بعضی از افراد نیز ترجیح میدهند به آن کمی روغن نارگیل یا طمع دهنده های مصنوعی اضافه کنند.
۱۲- بعد از آنکاه تنباکو را پختید و به آن افزودنی ها مورد نظر را اضافه کردید آنرا به مدت یک شب در درون فریزر قرار دهید تا به خوبی شیره آن با تنباکو مخلوط شود، سپس آماده استفاده کردن است.
۱۳- در آخر بعد از آنکه به مدت یک شب آنرا در درون فریزر قرار دادید نوبت به آن میرسد که تنباکو دست ساز خود را امتحان کنید و از آن لذت ببرید.
منبع:irmix.ir
برچسبآماده سازی قلیان تنباکو تنباکو میوه ای طمع دار کردن تنباکو
تنباکو قلیان چگونه درست میشود
آموزش نحوه تعمیر بلندگو و باند سوخته ماشین با چسب، قلمو و .. How To Fix …
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
(function( timeout ) {
setTimeout(
function() {
var notice = document.getElementById(“cptch_time_limit_notice_44”);
if ( notice )
notice.style.display = “block”;
},
timeout
);
})(120000);
Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.
−
نُه
=
0
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
عموم افراد خانواده قلیونی به دنبال اضافه کردن چیزهایی به آب شیشه قلیون خود هستند تا طعم تنباکو همچنین دود و عطر دود را بیشتر کنند.
آب همیشه بهترین انتخاب برای قلیون توست.
اما می خواهی چیز جدیدی را تجربه کنی
چیزی که بتواند دود و عطر دود قلیونت را بیشتر کند.
اگر به دنبال بهترین افزودنی ها یا جایگزین ها برای آب قلیان خود هستی تا بتوانی تجربه قلیون کشیدن بهتری از قبل داشته باشی آنوقت لیست زیر میتواند به تو کمک کند.تنباکو قلیان چگونه درست میشود
میتوانی هر میوه ای را که دلت می خواهد یا میوه ای که مشابه طعم تنباکو توست را ریز ریز کنی و آن را به آب قلیون خود اضافه کنی.
همین طور می توانی هر نوع آبمیوه بدون گاز را درون آب قلیون اضافه کنی.
در نتیجه به کمک این ترفند طعم و بوی متفاوتی برای قلیون کشیدنت رقم خواهی زد.
اگر از طعم نوشابه خوشت میاد میتوانی از نوشابه عادی بجای آب درون شیشه قلیون خود استفاده کنی.
همچنین می توانی از نوشابه طعم دار درون شیشه قلیون استفاده کنی.
هر کدام از آن ها طعم متفاوتی ایجاد می کنند.
پیشنهاد می کنم نوشابه و یخ را موقع قلیون کشیدن در تابستون با هم درون شیشه قلیون بگذار.
ساده ترین و متداول ترین چیز برای اضافه کردن به آب قلیون، یخ است.
به همین دلیل تمام برند های تنباکو میوه ای چندین طعم یخی دارند.
به عنوان نمونه میتوان به طعم های سیب یخ و هندوانه یخ اشاره کرد.
در حقیقت یخ نوعی کامل کننده و یا اضافه کننده حس و طعم خنکی به طعم اصلی است.
می توانی شراب و مشروبات مختلفی را درون شیشه قلیون اضافه کنی.
من میدونم که نمی خواهی مست بشی 🙂
اما یک مقدار به اندازه کافی از آن باعث میشه طعم و بوی منحصر به فردی دریافت کنی
اضافه کردن چند برگ نعنا باعث می شود دود قلیون بوی نعنا تازه بده
اگر دوست نداری از برگ نعنا استفاده کنی می توانی از یخ و میوه ها استفاده کنی
چرا که این لیست دستت را برای انتخاب باز نگه داشته است.
به عنوان یک نتیجه، میتوانی طعم قلیون خودت را با اضافه کردن چیزی درون شیشه قلیون تغییر دهی اما لازمه بدانی که میتوانی طعم های مختلف تنباکو را از بازار بخری طوری که همان تجربه و نتیجه را دریافت کنی.
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت دوستان و دوست داران برند رقیب ساز خلیفه…
برندی ک رقابت نمیکند، بلکه رقابت می آفریند…
ویا علی گویان به کارگران زحمتکش تا مهندسین وعواملی که در امر تولید و عرضهء برندی متفاوت تلاش میکنند…
بنده علی مزرعه یکی از مشتریان برند قابل تحسین خلیفه هستم…که در عرصهء فروش و پخش این محصول در آبادان فعالیت میکنم…
همواره باید رضایت مشتریان (مصرف کنندگان) محترم را برای هرکاری ملاک وسرلوحهء خود قرار داد…
با وجود برندهای قدیمی و معروفی دیگر در عالم دخانیات
برند خلیفه راه خود را در بازار پیدا کرده است. با تلاشی بیشتر و نو افرینی مدرنیته و استقبال کردن از پیشنهادات مخصوصا انتقادات مفید میتوان محصولی باکیفیت با کمیت مضاعف در کمترین زمان به بازار عرضه نمود…
بنده شخصا به این امر خوشبین هستم..وارزومندم در این خصوص به مراتب عالیتر سعود بورزید…
جا دارد اینجا از دوست خوبم آقای قاسم غانمی پخش کنندهء محترم شهرستان آبادان تشکر کنم که بنده را در این امر یاری کردن که بتوانم محصولی متفتاوت ب مشتریان معرفی کنم…
رضایت مشتریان مایهء مباحات فروشندگان و بازاریان محترم است…
بهترین را برای این برند ارزو مندم….یا علی…
تنباکو قلیان چگونه درست میشود
بی نهایت سپاسگزارم علی عزیز
وجودت باعث افتخار و مباهات است
Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂
سلام درود .من ی قلیون فلزی دارم وقتی طعم دوسیب میریزم توش وقتی چاق میکنم اصلا طعم دوسیب نمیده.چکار کنم تا طعم شیرین دوسیب بده.وقتی جای دیگه قلیون دو سیب میکشم طعم بسیار عالی داره ولی قلیون من اصلا اینجوری نیست.میشه کمک کنید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
دیدگاه
0