تاثیر زیتون شور در بارداری

دوره مقدماتی php
تاثیر زیتون شور در بارداری
تاثیر زیتون شور در بارداری

کودک شید | مجله تخصصی مادر و کودک – تخصصی ترین سایت مادر و کودک ، سایت تخصصی روانشناسی کودک

سلامت و تغذیه در دوران بارداری بسیار مهم است. اما مصرف زیتون در دوران بارداری چه نقشی دارد؟ زیتون درخت یا درختچه‌ای همیشه سبز و بدون خزان است. میوه درخت زیتون گوشتی و هسته‌دار بوده، پوست آن براق و صاف، بسیار تلخ مزه است و رنگ آن ابتدا سبز بوده که در نهایت به بنفش تغییر رنگ می‌دهد. زیتون بر دو نوع است، داخلی و خارجی. انواع مختلف زیتون داخلی عبارتند از: زرد، روغنی، ماری، فیشمی و دزفول و انواع خارجی آن که بیشتر متعلق به کشوهای اسپانیا، یونان، فرانسه، ایتالیا و سوریه است.

ترکیب شیمیایی زیتون رسیده شامل روغن بوده، این روغن مخلوطی از اولئیک اسید، لینولئیک اسید و پال میتیک اسید است، همچنین دارای سدیم، ویتامین A و E و آهن می‌باشد. از اینرو ارزش غذایی این گیاه پرخاصیت فراوان بوده، علاوه بر آن خواص درمانی بسیاری نیز دارد. در این مطلب خواص و فواید خوردن زیتون در بارداری و مصرف روغن آن در دوران بارداری گردآوری شده است.

زیتون و روغن آن نقشی اساسی در رشد جنین در طول دوران بارداری ایفا می‌کند و کمبودش اثرات مضری بر رشد بچه خواهد داشت. مطالعات نشان داده رشد فرزندانی که مادرانشان در دوران حاملگی از زیتون و روغن زیتون استفاده کرده‌اند، از لحاظ قد، وزن، رفتار و واکنش‌های رفتاری، بهتر هستند. با توجه به اینکه جنین برای رشد نیاز به انواع ویتامین‌ها و به ویژه ویتامین E دارد، با وجودیکه این ویتامین در روغن زیتون چندان فراوان نیست، اما کیفیت کافی را به علت مقاومتش در مقابل اکسیداسیون، دارا می‌باشد. بنابراین از کیفیت بالایی برخوردار می‌باشد. از آنجا که مقدار و نوع غذایی که در دوران بارداری مصرف می شود، نقش مهمی در تطبیق سوخت و سازی که در مادر و رابطه‌اش با جنین ایجاد می‌شود، دارد، لذا استفاده از روغن زیتون در بارداری بسیار موثر خواهد بود.تاثیر زیتون شور در بارداری

از دیگر خواص زیتون وجود آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی ضد التهاب موجود در آن است، که به عنوان یک ایبوپروفن طبیعی عمل می‌کند. روغن زیتون شامل oleocanthal است که یک ماده با خواص ضد التهابی می‌باشد و بسیار شبیه به خواص داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی عمل می‌کند، به طوری که حدود ۵۰ گرم روغن زیتون مقدار زیادی oleocanthal با خواص ضد التهابی دارد که شبیه به ۱۰ دوز ایبوپروفن برای بزرگسالان عمل می‌کند که این می‌تواند اثباتی در مورد خواص درمانی قوی زیتون باشد.

دوره مقدماتی php

در دوران بارداری به علت تاثير هورمونها، حركت طبيعی روده‌ها كاهش يافته و يبوست ايجاد مي‌شود، از فواید مصرف و خوردن زیتون و روغن زیتون در بارداری، رفع یبوست این دوران خواهد بود.

استفاده موضعی از روغن زیتون در بارداری یکی از راه‌های درمان بیخطر و پیشگیری از ایجاد ترک‌هایی است که به خاطر بزرگ شدن شکم در بارداری ایجاد می‌شوند. ترک‌های بارداری، خطوطی فشرده روی پوست هستند که اغلب در ماه‌های آخر بارداری که شکم به سرعت بزرگ می‌شود تا کودک در حال رشد را در خود جای دهد، روی آن ایجاد می‌شود. ترک‌های بارداری در اثر تغییر بافت ارتجاعیِ زیر پوست ایجاد می‌شوند. این ترک‌ها بسته به پوست شما به رنگ صورتی، قهوه‌ای مایل به قرمز، بنفش، قهوه‌ای تیره می‌باشند که در آینده کم رنگ می‌شوند، اما کاملاً محو نخواهند شد. مرطوب نگه داشتن پوست شکم با روغن زیتون، در حین بزرگ شدن آن می‌تواند به کاهش خارش پوست و پیشگیری از ایجاد ترک کمک کند.

زیتون، سرشار از آهن است، با توجه به اینکه در دوران بارداری نیاز بدن به آهن افزایش چشمگیری می‌یابد، مصرف زیتون در بارداری بسیار مفید خواهد بود. در واقع توانایی سلول‌های قرمز خون در حمل اکسیژن در سراسر بدن در راه مناسب، وابسته به حضور آهن در خون است. اگر بدن زنان در دوران بارداری دچار کمبود آهن باشد، بافت‌های بدن و جنین به اندازه کافی اکسیژن دریافت نمی‌کنند و موجب ایجاد اختلال در رشد جنین می‌گردد. همچنین، آهن برای فرآیند تولید انرژی در بدن ضروری است. علاوه بر این، عملکرد مناسب بسیاری از آنزیم‌ها و سیستم ایمنی بستگی به مقدار کافی آهن موجود در بدن دارد.

جواب کارشناسان به این سوال مثبت است. یک پژوهش نشان داده زنان بارداری که درمناطق مدیترانه ای زندگی می کنند و روزانه ۶ تا ۷ عدد زیتون می خورند فشار خون پایین تری نسبت به بقیه کسانی که زیتون نمی‌خورند، دارند. این پژوهش نشان داده اسید اولئیک موجود در زیتون مسئول کاهش میزان کلسترول در خون است. خوردن زیتون در دوران بارداری باعث محافظت از کودکان در برابر برخی از آلرژی ها و آسم می شود. اما زیتون فواید دیگری هم دارد مثل:

زیتون سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که خطر بیماری های مضر مانند بیماری های قلبی، سرطان خون و غیره را کاهش می دهند. علاوه بر بهبود گردش خون، همچنین به مقاومت معده علیه باکتری ها معده و ویروس های خطرناک کمک می کند.

زیتون منبع غنی از ویتامین E است. اسیدهای اولئیک و پلی فنول موجود در زیتون در کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کنند.

زیتون احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد. سلول های سرطانی روی روده بزرگ، سینه ها و معده تاثیر می‌گذارند. اما مصرف زیتون در دوران بارداری می‌تواند جلوی این سرطان را بگیرد.

زیتون خطر ابتلا به شکستگی را کاهش می‌دهد و به افزایش توده استخوانی و کیفیت استخوان کمک می‌کند.

روغن زیتون هم مثل خود زیتون پر از فایده است.

مصرف روغن زیتون در دوران بارداری به رشد مغز و سیستم عصبی و شناختی جنین کمک می‌کند. همچنین و یتامین آ موجود در روغن زیتون در شکل گیری چشم جنین سهم زیادی می‌تواند داشته باشد. اسید چرب امگا ۳ زیتون هم برای قلب جنین بسیار مفید است. مصرف روغن زیتون در دوران بارداری عملکرد و پیشرفت مغز را بهبود می‌بخشد و همچنین باعث بهبود مهارت های یادگیری کودک می‌شود. اگر مادر در دوران بارداری به طور منظم روغن زیتون مصرف کند، در آینده تاثیر آن را در رشد قد فرزندش می بیند.

مطالعات نشان می دهد مادرانی که به طور منظم در دوران بارداری روغن زیتون را مصرف می‌کنند، نوزادانشان واکنش بهتری به درمانهایرفلاکس نشان می‌دهند.

روغن زیتون مسئول کاهش علائم و کاهش رگه ها است. استفاده منظم از این روغن طبیعی در دوران بارداری می‌تواند ترک های شکم را از بین ببرد. ماساژ شکم با روغن زیتون باعث حذف سلول های مرده و جوان سازی پوست می‌شود.

بارداری ممکن است سیستم ایمنی بدن را ضعیف به همین دلیل زنان باردار بیشتر در معرض ابتلا به انواع مختلف عفونت قرار دارند. با این حال، روغن زیتون در رژیم بارداری بسیار سودمند است. روغن زیتون منبع غنی از ویتامین A است که به ایجاد یک سیستم ایمنی قوی کمک می‌کند و جلوی ابراز وجود عفونت ها را می‌گیرد.

نکته:

حواستان باشد زیتون و روغن زیتون، مثل هر مواد غذایی دیگر باید در حد اعتدال مصرف شود. اگر برای اولین بار می‌خواهید زیتون یا روغن زیتون مصرف کنید حتما با پزشکتان مشورت کنید. هر بارداری متفاوت است و ممکن است برای یک زن مفید باشد اما برای دیگری بسته به شرایطی که دارد، ضرر داشته باشد.

منبع: ستاره ، نی نی سایت

پست قبلی

شیردهی صحیح به نوزاد، نحوه صحیح شیر دادن

پست بعدی

معنای نقاشی کودکان، تفسیر نقاشی کودک

هفته چهلم بارداری

هفته سی و نهم بارداری

هفته سی و هشتم بارداری

تاثیر زیتون شور در بارداری

هفته سی و هفتم بارداری

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

سعید مینایی در گفتگو با خبرنگار حوزه پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص مصرف میوه زیتون به دلیل نزدیکی با فصل تولید این محصول در کشور گفت: یکی از خوردنی‌هایی که باید کمتر در دوران بارداری مورد استفاده زنان باردار قرار بگیرد زیتون است  زیتون جزو میوه‌هایی محسوب می‌شود که به‌دلیل دارا بودن مواد مغذی مانند فیبر، آهن، مس و ویتامین E، مصرف آن برای بدن بسیار مفید بوده و متخصصان طب سنتی نیز مصرف آن را برای همه افراد توصیه می‌کنند.

وی گفت: جلوگیری از پوکی استخوان، جلوگیری از سرطان‌های متعدد، کاهش التهاب و ورم مفاصل، کمک به سیستم گوارشی، بهبود جریان خون، کنترل فشار خون، تقویت ایمنی، دفع سموم و درمان سرماخوردگی از جمله فواید مصرف زیتون برای بدن انسان است.

این کارشناس تغذیه افزود: از طرفی به‌دلیل وجود سدیم در زیتون، مصرف این ماده برای افرادی که فشار خون بالا دارند و از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، توصیه نمی‌شود؛ همچنین مصرف زیتون برای زنان باردار نیز به‌دلیل وجود اسیدهای مختلف در آن توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام/4110/

تاثیر زیتون شور در بارداری

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی – آنا می باشد

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، برای داشتن یک نوزاد و بچه زیبا اضافه بر ژنتیک که در زیبایی نوزاد تاثیر دارد می توان از برخی مواد غذایی که تاثیر مثبت در زیبایی و قشنگی کودک دارد نیز در دوران بارداری استقاده کرد . و بعد از آن نیز نتیجه را که ان شاءالله یک فرزند زیبا و قشنگ می باشد را به احسن الخالقین سپرد. مواد غذایی مفید در دوران بارداری برای زیباترشدن جنین 1.شیر زعفرانی بسیاری از مادران باردار در طول بارداری از شیر زعفران استفاده میکنند که بهتر است مقدار زعفران آن زیاد نباشد، چون در مقادیر بالا باعث افزایش خطر سقط میشود. 2. شیره نارگیل اگر شما دیابت بارداری ندارید و یا حتی مستعد به ابتلا به آن هم نیستید، می توانید در برنامه غذایی خود از هسته نارگیل استفاده کنید. 3. مصرف روزانه شیر مادر باردار باید روزانه 2 تا 3 لیوان شیر مصرف کند، مخصوصا در سه ماهه اول بارداری نوشیدن شیر را فراموش نکنید که برای رشد جنین لازم و ضروری است. 4.مصرف تخم مرغ تخم مرغ نیز دارای پروتئین بالاست و بهتر است مادر باردار بصورت مرتب مخصوصا در سه ماهه دوم بارداری مصرف کند. 5. بادام و گردو مادر باردار بهتر است مرتب بادام و گردو خشک شده و یا تازه را در برنامه غذایی خود بگنجاند. 6. روغن زیتون بهتر است مادر باردار روغن مصرفی خود را با زیتون و دانه هسته انگور جایگرین کند. 7.پرتقال این میوه سرشار از ویتامین c است و برای تقویت و کلاژن سازی پوست جنین شما لازم است، پس در برنامه غذایی خود از این میوه استفاده کنید. 8. آناناس این میوه سرشار از آهن و ویتامین C می باشد و توصیه میشود آناناس تازه و یا آب آناناس را هفته ای یکبار مصرف کنید. مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه براینکه از ویار خوردن خاک، مهر، زغال، برفک یخچال نجات می‎دهد، تاثیر زیادی در زیبایی نوازد دارد. خوردن گلابی توسط پدر ، سبب زیبایی فرزند می شود .در کتاب کافی از امام صادق (ع) نقل شده : ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریست فرمود : باید پدر این پسر بچه ، گلابی خورده باشد خوردن گلابی مایه قوت قلب ، پاکی معده ، صفای دل ، دلیری و زیبایی بچه می شود . خوردن کندور توسط زن باردار باعث زیادی عقل بچه ، باهوش ، پاکدل ، دانا و شجاع شدن پسر و خشخو و نیکو شدن دختر می شود . خوردن آب اناناس به همراه یک قاشق عسل برای نظافت، زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است. سویا حاوی مواد معدنی غنی و ویتامین‌های D ، B2، A است و مصرف آن برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است. همچنین سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت. مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری کرده و سبب افزایش مو می‎گردد. اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و زیبا داشته باشید توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید. مصرف به خطر سقط جنین را کاهش داده، نوزاد را خوش آب و رنگ کرده و از ویار زنان باردار جلوگیری می‎نماید. خوردن خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد. خوردن عسل به زنان باردار توصیه می‌شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است. شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود. به زنان باردار شیر بنوشانید زیرا شیر در مشاعر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت. کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لک‌های صورت می‎شوند، چنانچه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه‌هایی در بدنشان داشته باشند. چنانچه مادر هنگام آبستن ادویه‌های تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می‎گردد. اگر میخواهید فرزندتان رنگ و روی خوب داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید. دوستان کبد عبارتند از: روغن زیتون- انار -روغن ماهی- کاسنی- کنگر- هویج- زرشک- شکر- نعناع.

خوردن توت فرنگی و هلو نیز در زیبایی رخ جنین و شادابی پوست زن باردار تاثیر دارد.

 منبع:بهداشت نیوز

انتهای پیام/ 

بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

تاثیر زیتون شور در بارداری

 

مشاغل و خدمات محبوب ایرانی


نشونه بزرگترین بانک اطلاعات مشاغل ایران

اگر فرزند زیبا می خواهید…

در این مطلب سعی نموده ایم که اشاره ای کامل و جامع به مبحث تعیین جنسیت کودکان و همچنین مواردی که پدران و مادران آینده باید قبل از اقدام به نزدیکی جهت بچه دار شدن انجام دهند داشته باشیم امیدواریم این مطلب بتواند به بسیاری از سوالات و شبهات شما عزیزان پاسخ دهد.تاثیر زیتون شور در بارداری

نکات زیادی قبل از بارداری وجود دارد که بر روی زیبایی فرزند تاثیر عمده‎ای دارد.

مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه براینکه مادر را از ویار خوردن خاک، مهر، زغال، برفک یخچال و … نجات می‎دهد، تأثیر زیادی در زیبایی نوازد دارد.

مصرف آب اناناس به همراه یک قاشق عسل برای نظافت، زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است.

سویا حاوی مواد معدنی غنی و ویتامین های D ، B2، A است و مصرف آن برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.

همچنین سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت.

مصرف لوبیا و به عادت ماهانه را مرتب و از سقط جنین جلوگیری میکند.

مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری کرده و سبب افزایش مو می‎گردد.

اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و زیبا داشته باشید توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید.

خوردن خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد.

خورد عسل به زنان باردار توصیه می شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است.

شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیر ده توصیه می شود.

به زنان باردار شیر بنوشانید زیرا شیر در مشاعر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت.

مصرف آویشن شیرازی- پونه و بابونه و غوره برای زنان باردار مفید نیست زیرا باعث سقط جنین می‎شود.

کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لکهای صورت می‎شوند، چنانچه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه هایی در بدنشان داشته باشند.

چنانچه مادر هنگام آبستنی ادویه های تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می‎گردد.

اگر میخواهید فرزندتان رنگ و روی خوب داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید.

دوستان کبد عبارتند از:

روغن زیتون- روغن ماهی- کاسنی- کنگر- هویج- زرشک- شکر- نعناع.

اصول تغذیه‎ای که مرد برای نوزاد زیبا باید رعایت کند:

بعضی از غذاها باعث تقویت قوای جنسی می شود و اسپرم قوی تر می کند.

خوردن انار شیرین آب منی مرد را زیاد می کند و فرزند او را زیبا میکند.

برای درمان ناتوانی جنسی باید انجیر، زیتون و آب لیموترش را مصرف کند.

حتی الامکان هر روز صبح ناشتا یکی از میوه های گلابی، به ، انارشیرین، سیب درختی را میل کند.

معجون شیر گردو و خرما تاثیر زیادی روی زیبایی فرزند دارد و هم چنین مغز بادام بو داده، تخمه‎ی خربزه نیز قوای جنسی مرد را تقویت داده و در زیبایی فرزند موثر است.

تمرینات جنسی به منظور داشتن پسر:

تاثیر زیتون شور در بارداری

1. خودداری از نزدیکی قبل از تخمک گذاری و انجام نزدیکی درست در زمان تخمک گذاری.

2. دوش واژینال با آب و جوش شیرین (2 قاشق غذاخوری جوش شیرین در یک چهارم لیتر آب جوشیده سرد شده) 10 تا 15 دقیقه قبل از نزدیکی می توان این شستشو را با سرنگ 20cc و بدون اعمال فشار انجام شود.

3. رسیدن زن به ارگاسم قبل یا همزمان با همسر

4. نفوذ کامل آلت تناسلی مرد در زمان انزال برای کمک به اینکه اسپرم حاوی کروموزوم y زودتر به سیرویکس (دهانه رحم) برسد.

توجه: اعتقاد بر این است که افزایش میزان مایع منی که بر اثر عدم مقاربت حاصل می شود، تعداد اسپرم کروموزوم y را افزایش داده و شانس پسر داشتن بیشتر است، و برعکس هر چه مایع منی کمتر باشد -که بر اثر مقاربت زیاد حاصل می شود- تعداد کروموزوم x بیشتر شده و شانس دختر دار شدن بیشتر است. (این حالت که مایع منی کاهش یابد در اثر افزایش سن در مردان ایجاد خواهد شد.)

زمان شروع رژیم غذایی برای پسردار شدن:

1. رژیم فقط باید به مدت یک و نیم تا سه ماه قبل از زمانی که لقاح صورت می گیرد رعایت شود.

2. رژیم باید توسط زن و مرد انجام شود.

3. رژیم تا زمانیکه بارداری توسط انجام تستهای آزمایشگاهی دقیق مشخص شود ادامه یابد.

رژیم غذایی جهت پسردار شدن:

  • داستان شمع و پروانه ها
  • مواد یا غذاهایی که باید 3 ماه قبل از اقدام به بارداری مصرف شود:

    سدیم و پتاسیم فراوان مصرف شود یعنی غذاهای مصرفی را در هنگام مصرف نمک زیاد بزنند و مواد غذایی را که به طور طبیعی به آنها نمک اضافه شده است مصرف کنند. شامل: سوپ های آماده، بیسکویت های شور و زیتون شور.

    میوه های مختلف غنی شده از پتاسیم: برگ زردآلود، آلو خشک، انجیر، خرما، کشمش، حبوبات (عدس، نخود و لوبیا) بلوط، اسفناج، موز، کنگر فرنگی مصرف شود.

    پسته بادام، مویز، فندق، و نارگیل مصرف شود.

    مواد و غذاهایی که نباید تا سه ماه قبل از بارداری مصرف شود:

    لبنیات، تخم مرغ، سبزیجات و موادی که حاوی کلسیم هستند مثل گوشت قرمز که نباید مصرف شود، قارچ، سرکه، سیب ترش، آب جو و رازیانه مصرف نشود.

    مواد و غذاهایی که باید در ماهی که قرار است اقدام به بارداری کرد، مصرف شود:

    از روز اول قاعدگی در هنگام مقاربت زن و مرد به گونه ای باشند که PH خون مرد اسیدی و PH خون زن قلیایی باشد.

    موادی که که PH خون مرد را اسیدی می کند: پسته، بادام، شکلات، مواد قندی.

    موادی که PH خون زن را قلیایی می کند: انگور، مرکبات، توت فرنگی، آبلیمو، تمشک، زرشک و میوه هایی که حالت شوری دارند.تاثیر زیتون شور در بارداری

    ممنوعیت اجرای رژیم غذایی جهت پسردار شدن:

    کسانی که نباید این رژیم را استفاده کنند عبارتند از:

    1. افرادی که دارای فشار خون بالا هستند.

    2. کسانی که ناراحتی های کلیوی دارند.

    3. کسانی که ناراحتی های قلبی دارند.

    زمان نزدیکی جهت پسر دار شدن:

    از روز اول قاعدگی تا روز دوازدهم نزدیکی صورت نگیرد و روزهای دوازدهم، چهاردهم و شانزدهم نزدیکی انجام شود.

    عوامل موثر بر تعیین جنسیت (پسر شدن) جنین:

    اولین و اصلی ترین عامل، خدا و ارادۀ خداوند است، که محیط بر تمام عوامل است.

    ان شاءالله با طهارت دائم و کامل و داشتن وضو و با جلب رضایت خداوند متعال و خواستن از او سپس انجام به دستورات مربوطه بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد.

    وظایف مرد و زن برای انجام نزدیکی (برای پسر دار شدن):

    1- آماده کردن شرایط لازم مکانی و زمانی برای انجام نزدیکی

    2- طهارت و توجه به خداوند و ارادۀ او- دعا کردن و شروع با نام و یاد خداوند

    3- به کار گیری روش های ملاعبه

    4- آمادگی کامل مرد برای نعوظ کامل و کنترل زمان نزدیکی

    5- نزدیکی کامل (از پشت) جهت دخول کامل آلت تناسلی

    6- طولانی کردن زمان نزدیکی جهت آمادگی زن و جمع شدن ترشحات زن و نیز اضافه شدن ترشحات غدد کوپر مرد به مایعات موجود در دستگاه تناسلی زن

    7- کم کردن حرکات رفت و برگشتی طرفین

    8- انزال منی پس از ارضای زن و حتماً به نزدیک رحم زن

    9- نزدیک ماندن طرفین به یکدیگر پس از انزال منی و ماندن در همان حالت

    10- گرم نگه داشتن بدن زن پس از نزدیکی

    11- استراحت موقت طرفین پس از نزدیکی و سپس طهارت و غسل کردن با آب گرم

    12- خوردن مقداری عسل و یا خرما

    راههای که در ایجاد تولد فرزند پسر موثر است:

    الف: عمل نزدیکی باید هر چه نزدیک تر به لحظۀ تخمک گذاری انجام شود.

    ب: قبل از هر نزدیکی زن باید درون مهبل خود را با محلولی از دو قاشق غذا خوری جوش شیرین در حدود یک لیتر آب، شستشوی قلیایی بدهد.

    ج: انزال برای زن لازم نیست، اما رسیدن به این مرحله مطلوب است. اگر زن معمولاً زودتر از همسرش به مرحلۀ انزال می‎رسد، همسر باید انزال خود را با وی همزمان سازد یا بگذارد زنش قبل از او به این مرحله برسد.

    ه: توصیه می‎شود مرد نزدیکی را از جهت عقب انجام بدهد تا اطمینان حاصل شود که اسپرم به جا قرار گرفتن در دو ناحیۀ مجاور رحم، دقیقاً در مدخل رحم قرار گیرد.

    ت: دخول آلت مرد بطور کامل تا نزدیکی دهانۀ رحم به قرار گرفتن اسپرم در نزدیکی دهانه رحم کمک خواهد کرد.

    ث: باید از شروع قاعدگی تا روز تخمک گذاری، کاملاً مرد از هر گونه مقاربت خودداری نماید و البته نه تنها غیر از نزدیکی بلکه هر نوع عملی (مثل استمناء) که موجب دفع منی شود باید بپرهیزد زیرا این پرهیز تعداد اسپرم‎ها را به حداکثر خواهد رساند و افزایش تعداد اسپرم ها عاملی است که به نفع اسپرم های نر خواهد بود.

    رژیم غذایی برای پسردار شدن:

    تاثیر غذاهای متفاوت بر روی جنسیت جنین دارای اهمیت بسزایی است. مشاهده شده است که افرادی که طبع سرد دارند بیشتر صاحب فرزند دختر می‎شوند و افرادی که داری طبع گرم دارند صاحب فرزند پسر می‎شوند.

    باید رژیم غذایی نمک دار را مراعات کند.

    مصرف گوشت قرمز بر روی جنسیت جنین موثر است و حرکات اسپرم X را برای بارور شدن سرعت می بخشد بنابراین مرد باید چند ماه قبل از اقدام به بچه دار شدن از گوشت قرمز استفاده نکند و از جانشین آن که حبوبات و تخم مرغ و شیر و لبنیات استفاده کند. زن نیز حتی الامکان از مرغ و ماهی استفاده کند.

    گوشتها، قارچها و سبزیهای پیر، ترشی خون را بالا می برد و باعث می شود که خون زن هنگام آمیزش ترشی شود و از پسر شدن فرزند جلوگیری می کند و برعکس سبزیهایی جوان، توت فرنگی، انگور و میوه های ترشی خون را قلیایی می‎نماید و محیط بدن را برای پسر دار شدن فراهم می‎کند.

    اگر خرما و کاهو بدون سرکه در رژیم غذایی زن باشد احتمال اینکه نوزاد او پسر گردد زیاد است.

    منبع: 1doost.com

    زیتون سبز بخریم یا زیتون سیاه؟

    زیتون معمولا در اوایل تابستان شروع به گل دادن می كند و میوه آن كم كم ظاهر می شود  و در اواخر تابستان میوه آن به ثمر می رسد. در این هنگام زیتون سبز است و به تدریج تبدیل به بنفش و قهوه ای و سپس سیاه می شود، به طوری كه در اواخر پائیز كه موقع برداشت میوه است رنگ آن به كلی تیره است. شما با كدام زیتون میانه دارید؟ کدام زیتون را مغذی ‌تر می ‌دانید؟

    دكتر آراسب دباغ ‌مقدم، متخصص علوم غذا و صنایع غذایی، به این پرسش پاسخ می ‌دهد.

    آقای دكتر! دلیل تفاوت رنگ زیتون‌ ها چیست؟

    زیتون از نظر رنگ، دارای انواع مختلفی است كه شاید مهمترین آن ها انواع سبز و سیاه باشد. این نوع زیتون‌ ها به طور طبیعی دارای این رنگ ‌ها هستند ولی غیر از این، در صنایع غذایی، گاهی انواع سبزرنگ آن توسط تركیبات آهن به رنگ تیره متمایل به سیاه در می ‌آیند. البته از لحاظ قانونی باید روی بسته ‌بندی این زیتون ‌ها قید شود كه با استفاده از تركیبات آهن به رنگ تیره درآمده‌ اند.

    ولی عده‌ای بر این اعتقادند كه زیتون‌ های سبز در روند رسیدن، كم‌ كم تیره می‌ شوند.

    بله، این درست است. زیتون‌ ها به مرور زمان در فرآیند رسیدن از سبز به تیره‌ تر شدن میل می ‌کنند ولی زیتون ‌های سیاه و سبز به كلی 2 نوع متفاوت هستند. موارد تغییر رنگ زیتون از سبز به سیاه، بیشتر تحت تاثیر همان تركیبات آهنی است كه در صنایع غذایی به آن می ‌افزایند تا رنگ آن را تیره كنند.

    این تركیبات ضرری ندارند؟

    در این خصوص 2 نظر كاملا متفاوت وجود دارد. بعضی‌ ها اعتقادی به افزودنی ‌ها و دست‌ كاری ‌های انسانی در مواد غذایی ندارند و این كار را نمی‌ پسندند ولی بعضی‌ ها هم با این موضوع مشكلی ندارند. سال‌ های زیادی از تیره كردن زیتون‌ ها به این شیوه می ‌گذرد و امروزه این یکی از استانداردهای جهانی این محصول است.

    اگر تنها تفاوت این زیتون‌ ها با همدیگر در رنگ آن ها است؛ چرا اصلا این كار را انجام می ‌دهند؟

    به هر حال، مواردی در بازار مصرف وجود دارد كه باید علاقه مصرف ‌كنندگان در مورد آن لحاظ شود. از دیدگاه تولیدكننده، مصرف ‌كنندگان حق انتخاب دارند و باید سلیقه آن ها را با محصولات متنوع تامین كرد. بنابراین تنوع رنگ بیشتر برای مشتری‌ پسندكردن محصول در بازار كاربرد دارد.

    از بین زیتون ‌های سبز و مشكی، كدام یك ارزش غذایی بیشتری دارند؟

    بخش عمده‌ ای از ارزش غذایی زیتون مربوط به روغن آن است. اگر بر همین مبنا بخواهیم درباره زیتون و ارزش غذایی آن قضاوت كنیم، زیتون‌ های تیره ‌رنگ دارای میزان روغن بیشتری هستند و از این نظر غنی ‌تر محسوب می ‌شوند. به طور كلی، روغن زیتون جزو روغن‌ های بسیار مطلوب محسوب می ‌شود و عنصر تعیین‌ كننده‌ ای در درجه‌ بندی زیتون ‌ها به شمار می ‌آید.

    در كشورهای مختلف، بخشی از زیتون تولیدی به مصرف روغن‌ گیری می ‌رسد. آیا ‌در كشور ما هم این مساله اتفاق می ‌افتد؟

    نه، متاسفانه در كشور ما به‌ طور كلی فرآیند روغن ‌گیری از محصولات باغ ‌های زیتون انجام نمی ‌شود. در واقع، روغن‌ های تولیدی كشور به صورت خام از كشورهایی مانند اسپانیا، سوریه و یونان به كشور وارد می شوند و تنها فرآیند تصفیه و بسته‌ بندی آن ها در كارخانه‌ های داخل كشور انجام می ‌شود. تولید روغن زیتون در كشور مستلزم ایجاد شرایط خاصی است كه در باغ‌ های زیتون‌، معمولا این شرایط حاصل نمی ‌شود.

    معمولا زیتون ‌هایی كه برای تهیه زیتون پرورده انتخاب می‌ شوند از انواع درجه یك نیستند و این محصول به صورت خانگی و بدون رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه می ‌شود. بنابراین تصمیم عاقلانه، عدم مصرف زیتون‌ های پرورده است.

    یعنی زیتون‌ هایی كه از باغ‌ های داخل كشور برداشت می ‌شوند، برای روغن‌ گیری كاربرد ندارند؟

    نه! زیرا برای روغن‌ گیری از زیتون، این محصول باید تا زمان معینی روی شاخه بماند و تا حد معینی برسد؛ در حالی که در باغ های ما این مساله رعایت نمی ‌شود. لازم است همین‌ جا یادآور شوم که زیتون‌ هایی كه پیش از این موعد، بیشتر برای مصارف خوراكی و كنسرو شدن كاربرد دارند.

    چرا؟

    این مساله، دلایل مختلفی دارد. زیتون ‌های تولیدی كشور در چند سال اخیر مكررا دچار سرمازدگی می ‌شدند و بنابراین باغداران برای جلوگیری از خسارت، محصول خود را پیش از فرا رسیدن زمان روغن ‌گیری، برداشت می ‌كنند. دلیل دیگری كه برای برداشت پیش از موعد زیتون وجود دارد، آفت ‌هایی است كه زیتون را مورد حمله قرار می ‌دهند. آفتی مانند مگس زیتون كه الان بسیاری از باغ‌ های رودبار و منجیل را گرفتار كرده و موجب شده تا باغداران نگذارند محصول ‌شان به مرحله روغن ‌دهی برسد. در ضمن، این آفت به افت كیفیت زیتون و روغن حاصل از آن نیز منجر می‌ شود.

    پس این زیتون‌ ها چه می ‌شوند؟

    این زیتون‌ ها اغلب در مصارف خوراكی به‌ صورت كنسرو و زیتون شور به دست مصرف ‌كنندگان می‌ رسند. گاهی هم زیتون ‌های برداشت شده ‌ای كه از كیفیت كافی برای مصرف (به صورت مستقیم) برخوردار نیستند، به صورت‌ هایی مانند زیتون پرورده به بازار مصرف عرضه می ‌شوند.

    یعنی این زیتون‌ های پرورده و شكسته كیفیت پایین ‌تری دارند؟

    حقیقت این است كه ما زیتون ‌هایی را به عنوان زیتون بهتر می‌ شناسیم كه به صورت كنسروی (شور) در می‌ آیند. این زیتون‌ ها به دلیل كیفیت مطلوب آن ها برای كنسرو شدن انتخاب می‌ شوند ولی در مورد زیتون‌ هایی كه به اشکال دیگر مانند پروده یا شكسته عرضه می ‌شوند، تشخیص كیفیت چندان ساده نیست. البته این مطلب به این معنی نیست كه همه زیتون ‌های پرورده نامرغوب‌ هستند ولی معمولا در دنیا زیتون ‌های مرغوب به شکلی جز كنسرو در نمی ‌آیند.

    پس در كل استفاده از زیتون‌ پرورده را هم پیشنهاد نمی‌ كنید؟

    بله، به جز موارد معدودی از كارخانه‌ های تولید و فرآوری زیتون به شیوه صنعتی، اقدام به تولید محصول زیتون پرورده می‌ كنند، در اغلب موارد، این محصول به صورت خانگی و بدون رعایت استانداردهای بهداشتی تهیه می ‌شود.

    ضمن این كه همان ‌طور كه گفتم، معمولا زیتون ‌هایی كه برای این كار انتخاب می‌ شوند از انواع درجه یك نیستند. وقتی این 2 عامل را كنار هم می ‌گذاریم، می ‌بینیم كه در كل تصمیم عاقلانه، عدم مصرف زیتون‌ های پرورده است.

    بخش تغذیه و سلامت تبیان

    منبع:

    دكتر آراسب دباغ مقدم متخصص صنایع غذایی

    پیمان صفردوست- هفته نامه سلامت

    اگر می خواهید با کارشناسان تغذیه ی سایت درباره رژیم های غذایی مشورت کنید، اینجا را کلیک کنید.

    اگر می خواهید با پزشکان سایت مشورت کنید، اینجا را کلیک کنید.

    برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا را کلیک کنید.

    منبع: tebyan.net

    بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

    سلامت نیوز:بارداری ممکن است باعث شک شما در زمینه مصرف مواد مختلف غذایی شود. اگر شما هم اکنون شک دارید که روغن زیتون یا خود آن را در طول بارداری استفاده کنید یا نه؟ بهتر است با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ، قبل از مصرف هر چیزی باید به این نکته توجه کنید که آیا آن ماده در زمان بارداری ضرری برای شما یا جنین دارد یا نه. درباره زیتون و روغن زیتون می‌توانیم بگوییم با خیال راحت آن را مصرف کنید. در حقیقت مصرف زیتون و روغن آن نه تنها برای مادر بلکه برای نوزاد نیز بسیار مفید است.

    فواید زیتون و روغن زیتون در بارداری

    زیتون و روغن زیتون حاوی فیبر، روغن‌های اشباع نشده و آهن است.همچنین سرشار از ویتامین E است. مصرف زیتون و روغن زیتون برای دستگاه گوارش بسیار مناسب است و مصرف آن در بارداری بسیار اهمیت دارد.میزان ویتامین E روغن زیتون خیلی زیاد نیست اما همین مقدار کم تاثیر مثبت به سزایی دارد. ویتامین E یکی از شاخص های کمک کننده است که باعث می‌شود نوزاد به محض تولد بتواند نفس بکشد و اکسیژن را به ریه‌های خود وارد کند.به همین علت در نوزادانی که زودتر از موعد به دنیا می‌آیند و از شیر مادر استفاده می‌کنند تاثیر مثبت زیادی دارد.

    تاثیر زیتون و روغن زیتون بر جنین

    تاثیر زیتون شور در بارداری

    مصرف زیتون و روغن زیتون در زمان بارداری بر رشد و نمو جنین تاثیر مثبت زیادی دارد. زیتون و روغن آن به دلیل داشتن امگا ۳ روی قلب جنین اثر می‌گذارد و همچنین باعث بهبود عملکرد مغز جنین می‌شود.مصرف مداوم زیتون و روغن زیتون در زمان بارداری باعث یادگیری بهتر نوزاد بعد از تولد می‌شود و همچنین یکی از دلایل وزن‌گیری و افزایش قد جنین است.

    کاهش ترک‌های شکم در مادر

    یکی از عوارض بارداری که اغلب خانم های‌باردار آن را تجربه می‌کنند ایجاد شدن ترک روی پوست شکم است. این مشکل به دلیل بزرگ شدن شکم و رشد ماهیچه‌های شکمی اتفاق می‌افتد. اگر خانم‌های باردار تقریبا هر روز شکم خود را با مقداری روغن زیتون چرب کنند این اتفاق به میزان چشمگیری کمتر پیش می‌آید.

    روغن زیتون دارای سدیم، ویتامین A و E و آهن است… زیتون علاوه بر فواید بسیاری که دارد از دیدگاه طب سنتی باعث صاف و روشن شدن پوست جنین می شود…

     

    یکی از امتیازات بزرگ روغن زیتون نسبت به دیگر روغن‌ها،‌ استفاده از آن به صورت خام و تصفیه نشده است. از اینرو، این روغن سرشار از ویتامین E, D, C, B2, B1, A و K است.

    روغن زیتون تنها روغنی است که توسط معده بسیار خوب تحمل می شود. در واقع روغن زیتون عملکرد محافظتی برای معده داشته و این ارگان را از زخم و التهاب محافظت می‌کند.

    در طب قدیم بیشتر از روغن زیتون به عنوان ملین و همچنین برای معالجه دردهای عصبی استفاده می شده است. روغن زیتون به عنوان یک عامل ضدپیری و ضدسرطان، کمی ملین، یک عامل ضد انعقاد خون و انسداد شریانی، ضد برخی بیماری های قلبی و کاهنده کلسترول خون، رفع کننده قولنج، دل پیچه، خارج کننده کرم معده، خرد کنده سنگ مثانه، دفع کننده سنگ های صفراوی، رفع کننده یبوست مزمن، افزایش ترشحات ادرار، حیض، عرق، تسکین دهنده درد مفاصل و سیاتیک می باشد.تاثیر زیتون شور در بارداری

    این گیاه و روغن آن میزان قند خون را تنظیم می کنند و خاصیت ضد سرطان و ضدالتهابی دارد تا جایی که ممکن است از التهاب روده نیز پیشگیری کنند.

    خاصیت زیتون برای پیشگیری و درمان آسم و آرتروز نیز شناخته شده است در روغن زیتون ترکیبات شیمیایی وجود دارد که تمایل خون به لخته شدن را متوقف می کند. از رسوب کلسترول در شریان جلوگیری می کند و مانع از رسوب کردن کلسترول بر دیواره عروق و سرخرگ ها و تنگ شدن آن ها می شود. روغن زیتون برای پیشگیری از حمله های قلبی، حتی بعد از وقوع اولیه حمله برای جلوگیری از حملات بعدی قلب توصیه می شود.

    پزشکان همچنین معتقد هستند که مصرف روغن زیتون خطر سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد. آن ها می گویند اسید اولئیک موجود در روغن زیتون اثر ژن سرطان زای این بیماری را کاهش می دهد.

    روغن زیتون به موها نرمی و لطافت خاصی می بخشد و باعث تقویت مو می شود. پزشکان تأکید دارند که روغن زیتون سالم ترین روغن است که علاوه بر محافظت در برابر امراض قلبی از بروز انواع بیماری ها مانند دیابت نیز جلوگیری می کند.

    خواص دارویی روغن زیتون روغن زیتون طبیعی بدلیل ترکیبات معدنی، آلی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدانت‌ها دارای حداقل خواص زیر است؛ کاهش LDL کلسترل بد خون جلوگیری از سرطان سینه (در صورت استفاده مستمر در رژیم غذایی) جلوگیری از سرطان کولون (بدلیل ملین بودن با استفاده مستمر در رژیم غذایی) جلوگیری از سرطان پوست (در صورت استفاده از پوشش موقت قبل از حمام آفتاب) پایین آوردن فشار خون (با خوردن روزانه دوسوم قاشق غذاخوری بصورت خام) جلوگیری کننده از گرفتگی عروق و بروز سکته قلبی و کمک به تسریع در بهبود بیمارانی که جراحی قلب نموده‌اند پیشگیری از پوکی استخوان و کمک به رشد کودکان (بدلیل دارا بودن کلسیم بالا) پیشگیری از آرتروروماتوئید (در صورت مصرف مستمر در رژیم غذایی) جلوگیری از ریزش مو بدلیل داشتن مواد معدنی متعدد مصرف مستمر روغن زیتون در رژیم غذایی بدلیل تنظیم عملیات گوارش و آثار مثبت متعدد پیری را به عقب می‌اندازد

    مصرف زیتون در بارداری

    وجود آنتي اکسيدان‌هاي موجود در زيتون مثل ويتامين E که در روغن آن بيشتر است سبب افزايش ايمني بدن مي‌شود.

    در بارداري و شيردهي ميوه و نيز روغن آن به دليل داشتن اسيدهاي چرب که براي تکامل جنين لازم است بسيار توصيه مي‌شود و همچنين بعضي از عوارض دوران بارداري مانند يبوست را برطرف مي کند.

    زيتون و روغن آن به خاطر داشتن کالري بالا مي‌تواند منجر به اضافه وزن شود پس بهتر است به صورت کم اما مداوم مصرف شود.

    همچنين به دليل اين که بيشتر زيتون ها به صورت زيتون شور استفاده مي‌شود حتما قبل از مصرف ۱۰-۱۵ دقيقه در آب جوشيده سرد شده قرار دهيد تا مقداري از نمک‌هاي آن گرفته شود تا باعث افزایش فشار خون حاملگی نشود.

    روغن زیتون را روغن زیبایی هم می‌نامند، چون از طریق اسیدهای چربی که دارد سلول‌ها را به صورت یکدست در کنار هم قرار داده و موجب ساخت عروق بیشتر در کنار سلول‌های پوستی می‌شود. افزایش خونرسانی به این سلول‌ها، پوست را صاف‌تر و درخشنده‌تر می‌کند. مصرف زیتون از دیدگاه طب سنتی باعث صاف و روشن شدن پوست جنین می شود.

    استریا یا ترک​های پوستی زمان بارداری درمان اختصاصی و قطعی ندارند، اما با استفاده از برخی کرم​ها و پمادهای مخصوص و البته تحت نظر پزشک، تا حدودی می​توان آثار آن را کمتر کرد. همچنین با ماساژ پوست در زمان بارداری از ۵ ماهگیبه وسیله روغن​های گیاهی مانند روغن زیتون یا بادام می‌توان از افزایش آن پیشگیری کرد.

    همچنین مصرف زیتون می تواند از دیابت بارداری پیشگیری کند و قند خون را تنظیم نماید.

    زیتون، سرشار از آهن است، با توجه به اینکه در دوران بـارداری نیـاز بدن به آهن افزایش چشمگیری می‌یابد، مصرف زیتون در بارداری بسیار مفید خواهد بود. در واقع توانایی سلول‌های قرمز خون در حمل اکسیژن در سراسر بدن در راه مناسب، وابسته به حضور آهن در خون است. اگر بدن زنان در دوران بارداری دچار کمبود آهن باشد، بافت‌های بدن و جنین به اندازه کافی اکسیژن دریافت نمی‌کنند و موجب ایجاد اختلال در رشد جنین می‌گردد. همچنین، آهن برای فرآیند تولید انرژی در بدن ضروری است. علاوه بر این، عملکرد مناسب بسیاری از آنزیم‌ها و سیستم ایمنی بستگی به مقدار کافی آهن موجود در بدن دارد.

    بسيار ممنونم از مطالب بسيار مفيدتون.

    من پنج ماه بارداري هستم و زياد زيتون ميخورم ان شاا ني نيم سالم و خشمل مشمل بشه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    خرید بلیط هواپیما

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    سلام مامانای گل ببخشید من هفته 17 هستم خیلی عاشق زیتون شورم به نظر شما مشکلی نداره؟❤

    ن ولی شوری خوب نیست

    زیاد نخور فشارت میره بالا و ورم میکنی

    تاثیر زیتون شور در بارداری

    عزیزم فشارم نرماله .برا گرمیش میترسم البته میشورم زیتونارو

    بخور نوش جونت ولی کم 

    عفونت مجاری ادرار دارید؟ عفونت شما موقتی خوب میشود و دوباره باز میگردد؟  

    داروی کانفرون بیونوریکا آلمان مشکل شما را برطرف می کند. 

     برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

    ای کاش میتونستم 😭دلم میخواد یه جا یه شیشه رو بخورم

    خب ی مدت مصرف کنی فشارتو میبره بالا

    ن گرمیش مشکلی نداره ک

    مرسی گلم😘

    من دوس داشتم ترشی فلفل بخورم بوی فلفل مستم میکرد ولی نمیشد هنوزم نتونستم بخورم چون شیر میدم 

    خوش به حالت من خیلی شکمو ام😭اصلا دست خودم نیست

    من خیلی خودمو کنترل میکردم دلم واسه جوجه م میسوخت میگفتم اذیت میشه فکر کن میرفتیم بیرون همه غذای رستورانو میخوردن من لب نمیزدم همه میگفتن چجوری میتونی؟ـ

    من کل بارداریم ترشی فلفل و سس فلفل و فلفل توغذا استفاده کردم الانم۲۴هفتم

    عزیزم اگه برا اون ضرر داشته باشه نمیخورم ولی برا خودم ضرر داشته باشه عیب نداره😂

    من میترسیدم جوجه م اذیت بشه نمیخوردم ولی میمردم واسه ترشی فلفل و سس فلفلتاثیر زیتون شور در بارداری

    من بادکترم صحبت کردم گف بخور

    اما من دیگ زیادی خوردم😀

    افرین به تو  من اینقد شکمو شدم ابجیم میگه عین نی نی کوچولوها شدی هی بهونه گیری 

    خخخخخخخخ بشین سیر دلت زیتون بخور اتفاقا میگن باعث سفید شدن بچه میشه ـ…من زیاد زیتون خوردم دخترم مثه بلوره ولی خب ژنتیک هم تأثیر داره 

    جدی .خدا حفظش کنه. شوهرم هی میگه گرمه بچه رو سقط میکنه ترسیدم

  • عکس متن عاشقانه انگلیسی با ترجمه فارسی
  • خخخخخخ حاملگی همینه بخور بابا سیر دلت من زیادی به خودم سخت گرفنم 

    ای به چشم😄

    بی بلا 😄😄😄

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    تاثیر زیتون شور در بارداری
    تاثیر زیتون شور در بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *