بهترین روش مصرف ویسکی

دوره مقدماتی php
بهترین روش مصرف ویسکی
بهترین روش مصرف ویسکی

همرسانی در

ایمیل

فیسبوک

Messenger

Messenger

بهترین روش مصرف ویسکی

دوره مقدماتی php

توییتر

بالاترین

واتس‌اپ

لینک را کپی کنید

این لینک‌ها خارج از بی‌بی‌سی است و در یک پنجره جدید باز می‌شود

یک تحقیق جهانی به این نتیجه رسیده که مصرف الکل هر چقدر هم کم برای سلامتی مفید نیست و بهترین توصیه پرهیز کامل از نوشیدن الکل است.

این تحقیق در نشریه لنست منتشر شده و نتیجه بررسی مصرف الکل در افراد ١٥ تا ٩٥ سال در ١٩٥ کشور دنیا بین سال‌های ١٩٩٠ تا ٢٠١٦ است.

برای این پژوهش، محققان کسانی را که اصلا الکل نمی‌نوشند با کسانی مقایسه کردند که روزی یک نوشیدنی الکلی می‌نوشند.

این بررسی به این نتیجه رسیده که در تمام سنین، در سال ٢٠١٦ الکل هفتمین عامل مرگ و روزهای کاری از دست رفته بود (٢.٢ درصد مرگ زنان و ٦.٨ درصد مرگ مردان) اما در جمعیت ١٥ تا ٤٩ ساله، الکل مهمترین عامل مرگ است (٣.٨ درصد مرگ زنان و ١٢.٢ مرگ مردان).

این تحقیق الکل را “مهمترین” عامل خطرساز در “بار جهانی بیماری‌ها” (Global Burden of disease) می‌داند و می‌گوید مرگ به تمام علت‌ها و به خصوص سرطان با افزایش مصرف الکل بیشتر می‌شود بنابراین هیچ میزانی از الکل نیست که مصرف آن برای سلامتی مضر نباشد.

این تحقیق پذیرفته که نوشیدن متعادل الکل ممکن است فوایدی برای قلب داشته باشد اما مجموع خطراتی که الکل به همراه می‌آورد مثل سرطان و بیماری‌های دیگر فراتر از فواید آن است.

دکتر مکس گریزولد از دانشگاه واشنگتن که سرپرستی این تحقیق را بر عهده داشته می‌گوید: “مطالعات قبلی برای الکل یک خاصیت محافظت از بعضی بیماری‌ها را یافته بودند، اما ما به این نتیجه رسیدیم که الکل به هر میزان که مصرف شود مجموع خطرات برای سلامتی را بالا می‌برد.”

به گفته دکتر گریزولد، رابطه نزدیک الکل و سرطان، صدمات ناشی از نوشیدن الکل مثل تصادف و بیماری‌های عفونی چون سل خاصیت محافظتی الکل از بیماری‌های قلبی را بی‌اثر می‌کند.”

“اگر چه خطر روزی یک نوشیدنی الکلی برای سلامتی کم است اما هر چه بیشتر الکل نوشیده شود این خطر هم بیشتر می‌شود.”

پژوهشگران این تحقیق می‌گویند از نظر معیارهایی که در نظر گرفته‌اند این یکی از جامع‌ترین تحقیقات در این زمینه است. آنها همچنین متوجه شدند که نوشیدن الکل در کشورهایی که ضریب اجتماعی-جمعیت‌شناختی (SDI) بالاتری دارند بیشتر از کشورهایی است که این ضریب کم یا متوسط است.

در بسیاری از کشورهای دنیا مثل بریتانیا به عموم توصیه می‌شود در حد متعادل الکل بنوشند و مثلا نوشیدن الکل را به کمتر از هفته‌ای ١٤ واحد یا روزی یک یا دو نوشیدنی الکلی محدود کنند اما پژوهشگران این تحقیق می‌گویند این توصیه‌ها نیاز به بازنگری دارند چرا که الکل باعث بیماری‌های متعددی می‌شود که در طول عمر به خصوص در مردان اثر می گذارد.

برخی متخصصان در باره نتیجه‌گیری این پژوهش یعنی توصیه به پرهیز کامل اظهار تردید کرده‌اند.

پروفسور دیوید اسپیگلهالتر استاد دانشگاه کمبریج می‌گوید: “با توجه به لذتی که نوشیدن معتدل الکل دارد، گفتن این که نوشیدن الکل به هر مقدار مضر است به نظر نمی‌رسد دلیلی برای پرهیز کامل باشد.”

“هیچ میزانی از رانندگی نیست که بدون خطر باشد اما هیچکس پرهیز کامل از رانندگی را توصیه نمی‌کند. به موضوع که فکر کنید در زندگی هیچ چیز بدون خطری وجود ندارد اما هیچ کس پرهیز از زندگی را توصیه نمی‌کند.”

نشانه‌های سجاوندی

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

 

نویسنده را اقرار بر آن است که هرگز قصد تبلیغ مشروب‌خواری نداشته و فقط جهت آگاهی دادن و جلوگیری از بروز فجایع عدیده و بهره‌کشی سوداگران مرگ از عدم آگاهی مردم یا مصرف‌کنندگان مشروبات الکی اقدام به تهیه این وبلاگ نموده است.

در زبان انگلیسی مثلی هست که می‌گوید همه افراد بشر زهری را در کام خود می‌ریزند ولی کمتر کسی آن را زهر می‌نامد بلکه نامی زیبا مانند عادت، علاقه، مایه ­تفریح، ابزارسرگرمی و قدری عامیانه: حال کردن و مایه عیش و غیره می‌نامند. می‌تواند ماهیگیری، مواد مخدر و روان‌گردان، ورزش‌های خطرناک، قمار، سرعت، خرافات، فالگیری یا حتی جمع‌آوری تمبر باطله باشد.

اگر سم شما الکل است، پس این مقاله را با دقت بخوانید که هیچ قصدی به‌جز راهنمائی و آگاهی دادن به ­شما در آن نیست.

بهترین روش مصرف ویسکی

واقعیت، قابل اغماض ولی غیر قابل انکار است. طبیعت و آنچه در آن است، زیباست و برای استفاده معقول و مناسب ساخته شده. آب مایه حیات است ولی همان مایه حیات می‌تواند زندگان را بی نفس کند. غذا سوخت درونی بدن ماست ولی پرخوری قاتل بی‌رحمی است. داروی مناسب شفادهنده است ولی مصرف نابجای آن عواقب بسیار وخیم دارد. در بسیاری از باورها استفاده از تمام امکانات طبیعت تشویق و حق بلامنازع اشرف مخلوقات محسوب می‌شود ولی افراط و تفریط را مذموم می‌داند.

 

در بسیاری از جوامع بشری، سنت‌های قومی نوعی قانون محسوب می‌شود. گروهی از آن دفاع و گروهی دیگر سنن ماضی را مردود می‌دانند. مثلا خوردن گوشت سگ و خوک در بعضی کشورها پذیرفته است  و در برخی جوامع ناماکول و یا نجس تلقی شده است. شیطان در مذاهبی دشمن خدا و در فرقه هائی مورد ستایش است. حتی در مورد جنسیت دوگانه ما باورهائی از تساوی کامل و عقایدی دیگر از تفاوت کلی نوع بشر مقوله میراند. مدنیت بشر امروزی از همین تفاوت‌های فاحش، غنی و تشکل‌یافته و تقریباً همه ابناء بشر با ساختار فکری و عقیدتی و مرامی مختلف و مخالف با هم و در کنار هم و شاید بسیار دوستانه زندگی می‌کنند. جلوتر از این نمی‌روم که از بحث ما خارج است.

همان‌طور که رفت، با بستن دیدگان می‌توان مسئله‌ای را نادیده انگاشت ولی چشم دل را نمی‌توان بست. قصد فلسفه بافی و سفسطه پردازی ندارم. امروز در اغلب جوامع و شاید صحیح‌تر بیش از سه‌چهارم جمعیت بزرگ‌سال جهان مشروبات الکلی می‌نوشند. قضاوت خیر و شر، غلط و درست، زشت و زیبای آن به عهده شماست. در جوامع مترقی مشروب را جهت تمدد اعصاب و ایجاد نشاط و سرحال آمدن و یا گاهی به‌عنوان دارو می‌نوشند نه برای ایجاد مستی و از خود بی­‌خود شدن و به اصلاح مست بازی درآوردن.

مضرات بیش از حد مجاز الکل باعث عوارض و عواقب مختلف بر قلب، سلسله اعصاب، مغز، عضلات، کبد و امعای درونی موجود زنده است. بینائی را کاهش داده، تصمیم گیری را کند و تعادل بدن را زایل و قضاوت را باطل می‌کند. باآنکه میزان اغماض الکل در بدن افراد متفاوت است و غلظت الکل در خون بستگی به وزن بدن، جنسیت، میزان چربی در بدن و سن شخص دارد ولی قوانین مدنی غرب برای نوشیدن انواع مشروب، حد و حدودی را منظور نموده و بخصوص برای رانندگی بین ۰٫۰۵ تا ۰٫۰۸ واحد (۵ تا ۸ گرم الکل در یک لیتر خون*) است. مقدار بیش از این باعث کندی انتقال فرمان مغز به عضلات بدن از طریق سلسله اعصاب یا به‌عکس است. کنش و واکنش اثرات رفتاری مصرف الکل باآنکه در افراد مختلف متفاوت است ولی رفتار شناسان و آسیب شناسان هشدار لازم را به مصرف‌کنندگان و کسانی که در مصرف مشروبات الکی افراط می‌کنند، می‌دهند و افراد را با زبانی ساده از خطرات مصرف بی رویه الکل، مطلع می‌سازند.

در قوانین راهنمائی و رانندگی بعضی از کشورها این میزان “صفر” است یعنی وجود الکل در خون جریمه نقدی و زندان و ضبط گواهینامه رانندگی را به دنبال دارد.

افراط در نوشیدن مشروب، نشانه شجاعت، بزرگی، داشتن ظرفیت، تحمل فیزیکی یا توانائی و بالا بودن ارزش اجتماعی فرد نیست. استاندارد نوشیدن مشروبات الکلی کمک بسیار مهمی در مصرف انواع مشروبات الکلی است، مطالعه و اجرای آن را به همه دوستان توصیه می‌شود.

الکل خود ماده ایست شیمیائی و خاصیت ترکیبی شدید با سایر مواد شیمیائی دارد. مصرف مشروب با داروهای شیمیائی دیگر، ملقمه خطرناکی را فراهم می‌آورد که تأثیر بسیار نامطلوبی بر متابولیسم و مکانیزم بدن و روح و روان شخص می‌گذارد.

جامعه شناسان و روانکاوان در مورد کنش‌های رفتاری و روانی مصرف مشروبات الکلی متحدالعقیده بوده و افراد مشروب‌خوار را به سه دسته تقسیم نموده‌اند.

۱- فرد اجتماعی و مسئول:

جرعه جرعه و به آرامی می‌نوشد.

بین هر بار نوشیدن فاصله می‌گذارد.

قبل از نوشیدن یا با مشروب، غذا می‌خورد.

اگر به دلیل پزشکی مصرف دارو تجویز شده، از صرف مشروبات الکلی خودداری می‌کند.

قبل یا هنگام رانندگی مشروب نمی‌نوشد.

ادب را رعایت نموده و مراعات حال دیگران را همیشه در نظر دارد.

به عذر یا عقیده کسانی­که مشروب مصرف نمی‌کنند، احترام می‌گذارد.

سنن و قوانین مربوط به مصرف مشروبات الکلی را رعایت می‌کند.

 

۲- فردی که با مصرف مشروب مشکل دارد:

می‌نوشد تا مست کند.

می‌نوشد تا بر مشکلات زندگی فائق آید.

می‌نوشد تا خشونت نماید، از مسائل بگریزد، حقایق را نادیده بگیرد، در تنهایی فرو رود و عصبانی شود.

می‌نوشد، زمانی که صرف مشروب اشتباه است.

می‌نوشد تا شهامت برخورد با نظرات دیگران را بیابد.

می‌نوشد تا فراموش کند.

می‌نوشد چون وسوسه مشروب اجازه می‌دهد.

می‌نوشد تا شخصیت خود را مخفی کند.

می‌نوشد تا حادثه سازی کند، به دیگران آزار جسمی یا روحی برساند.

می‌نوشد تا خود را توجیه کند.

می‌نوشد تا از خماری سابق بیرون آید.

می‌نوشد جون تفریحی ندارد، اهل مهمانی نیست، مواد مخدر مصرف می‌کند.

می‌نوشد که با ” هم‌پالکی ” ها محشور باشد.

بهترین روش مصرف ویسکی

۳- فردی که الکلی است (الکلیسم)

حد و مرزی برای صرف مشروب نمی‌شناسد.

همواره بهانه‌ای برای زیاد نوشیدن دارد.

زمان زیادی را فقط با تفکر در مورد نوشیدن می‌گذراند و معمولاً درباره دور بعدی می‌اندیشد.

در خفا می‌نوشد، مشروب را به کسی تعارف نمی‌کند.

نوشیدن مشروب را انکار می‌کند.

برای هر تصمیم‌گیری یا عمل ساده نیاز به مشروب دارد.

آن‌قدر می‌نوشد تا زمان و مکان و سایرین را فراموش می‌کند.

با همه چیز و کس مشکل روانی دارد حتی خودش.

 

منبع: دانشگاه الکل بازی

 

 

 

 

    Copyright © 2019 E-Collaborative for Civic Education. All rights reserved.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

بهترین روش مصرف ویسکی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

چگونه از سردرد بعد از مشروب جلوگیری کنیم؟آیا شما هم پس از نوشیدن مشروبات الکلی صبح با سردرد از خواب بیدار می‌شوید؟ آیا دوست دارید بدانید علت سردرد چیست؟آیا می‌دانید درمان سردرد چیست؟سردرد شدید پشت سر و تهوع را چطور درمان کنیم؟جواب همه این سوال‌ها را در ویدیو امروز می‌توانید بیابید.Music: Can’t Take Our Love Away (Instrumental Version) by Josh Woodward

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

مایل هستید هر روز مطالب زمانه را با ایمیل دریافت کنید؟
نشانی ایمیل خود را در اینجا وارد کنید:

۱۳ بهمن ۱۳۹۴

تهیه نوشیدنی الکلی در ایران اگر آسان‌تر از خارج از کشور نباشد سخت‌تر هم نیست. اگر مصرف الکل توسط مردم ایران را انکار کنیم نتیجه‌اش می شود رشد روزافزون آمار فروش و مصرف الکل و صدمات فردی و اجتماعی ناشی از آن. اما اگر از فضای انکار بیرون بیاییم می‌توان از این حرف زد که چگونه بنوشیم تا از عوارض احتمالی نوشیدن الکل در امان بمانیم.

بهترین روش مصرف ویسکی

داستان اول

دوستی که به تازگی برای مدت کوتاهی به ایران رفته بود تعریف می‌کرد که یکی از شب‌های سرد زمستانی هوس نوشیدنی الکلی به سرش زد. به هر کدام از دوستان نزدیک که زنگ زده بود به مرادش نرسیده بود تا اینکه به خودش گفته بود حالا که اصل قضیه در دسترس نیست می‌روم بقالی محل، آبجوی اسلامی می‌خرم تا حداقل شاید طعم آبجو مستم کند.

می‌گفت: «بقال محل آشنا بود اما نه چندان که به من اطمینانی کند یا من به او اطمینانی داشته باشم.» وارد مغازه شده بود و از فروشنده خواسته بود به او آبجویی بدهد. دوست ما بقیه داستان را اینگونه تعریف می‌کند:
گفتم: «اکبر اقا آبجوی خوب چی دارید؟» اکبر آقا که سرش پایین بود و داشت عکس‌های روزنامه ورزشی را ورق می‌زد گفت: «هر چی می‌خوای برو از تو یخچال بردار. هرچی عقب‌تر بری قیمتا زیادتر می‌شن ولی آبجوهاش باکیفیت‌ترن.» رفتم سراغ یخچال و درش را باز کردم و صحنه‌ای دیدم که در هیچ سوپرمارکتی در غرب هم ندیده بودم. اکبر آقا آبجوها را به ترتیب درصد الکل ردیف کرده بود در یخچال. در عمرم آبجوی ۱۵درصد ندیده بودم که آنشب دیدم. خریدم و نوشیدم جای شما خالی. گمانم ساخت وطن بود. هرچند ادعا می‌کرد تولید ترکیه است.»

داستان دوم

دوستی دیگر اینگونه تعریف می‌کند:
برای جشن تولدم داشتم برنامه‌ها را ردیف می‌کردم و اگرچه خودم چندان اهل نوشیدن الکل نبودم برای اینکه همه چیز کامل باشد خواستم چند شیشه نوشیدنی الکلی هم بگذارم روی میز. شنیده بودم می‌شود با الکل سفید کاری کرد که به نوشیدنی الکلی تبدیل شود. قبلا چند باری نوشیده بودم و بد هم نبود. از دوستی خواستم دستورالعملش را به من بگوید که گفت:

«مگه دیوانه‌ای! زنگ بزن داوود ساقی اصلشو میاره در خونه.» گفتم: «آخه نمیخوام پول خرج کنم.» گفت: «پول چیه؟ از الکل سفید و عرق سگی ارزونتر در میاد واست.» راست می‌گفت. به آقای ساقی که زنگ زدم توی خیابان ونک با من قرار گذاشت. گفتم لابد قرار است از آنجا با هم برویم یک جای خلوت، پول را از من بگیرد و برود جایی خلوت‌تر و جنس را بیاورد، درست مثل فیلم‌ها. اما آقا داوود که رسید همانجا وسط خیابان صندوق عقب ماشین را زد بالا و به من گفت خودم هر چه می‌خواهم بردارم. صندوق عقب نگو، بگو «لیکورشاپ»، آن‌هم وسط شهر تهران.

در طول تاریخ، انسان‌ها در نقاط مختلف دنیا از نوشیدنی‌های الکلی در زندگی روزمره، جشن‌ها و مهمانی‌ها و حتی مراسم مذهبی استفاده کرده‌اند. مصرف متعادل الکل سبب افزایش لذت ناشی از با هم بودن انسان‌ها شده و بر اساس نتایج مطالعات، مصرف کم انواع خاصی از نوشیدنی‌های الکلی به‌ویژه شراب قرمز حتی می‌تواند عواید مثبتی بر سلامت انسان داشته باشد. با همه این‌ها باید در نظر داشته باشیم که الکل یک ماده شیمیایی است و در صورت عدم استفاده مسئولانه منجر به بروز صدمات جبران ناپذیری برای سلامت انسان خواهد شد.

ماده اصلی موجود در نوشیدنی‌هایی مثل آبجو، شراب و نوشیدنی‌های سنگین اتیل الکل یا اتانول نام دارد. وقتی در مورد مصرف الکل حرف می‌زنیم عموما از واژه «نوشیدنی استاندارد» استفاده می‌شود که به معنی میزانی از نوشیدنی است که حاوی ۱۴ گرم اتانول باشد.

اما از آنجایی که سنجش وزن الکل موجود در نوشیدنی کار آسانی نیست می‌توانید از روش دیگری برای تخمین میزان الکل مصرفی خود استفاده کنید. در واقع نوشیدنی‌های الکلی موجود در بازار را می‌توان به سه گروه اصلی تقسیم کرد. گروه اول انواع آبجوها هستند که حدود ۵ تا ۸ درصد الکل دارند و معمولا در قوطی‌ها و شیشه‌های کوچک موجودند. هر کدام از این قوطی‌ها که حاوی حدود ۳۵۰ میلی‌لیتر آبجو هستند معادل یک نوشیدنی الکلی استاندارد محاسبه می‌شوند.

گروه دوم شراب قرمز و سفید با درصد الکل حدود ۱۲ هستند که هر لیوان آن‌ها معادل یک نوشیدنی استاندارد محاسبه می‌شود. برای تقریب بهتر کافی است بدانید هر شیشه شراب ۷۵۰ میلی‌لیتری معادل پنج نوشیدنی استاندارد الکلی است.

گروه سوم نوشیدنی‌های الکلی که در ایران تحت عنوان نوشیدنی‌های سنگین یافت می‌شوند و اتفاقا پرمصرف‌ترین نیز هستند دارای ۳۰ تا ۵۰ درصد الکل هستند. این نوشیدنی‌ها که ودکا، ویسکی و «عرق سگی» نمونه‌هایی از آن هستند معمولا با آب میوه یا نوشابه‌های انرژی‌زا مخلوط شده و مصرف می‌شوند. حدود ۵۰ میلی‌لیتر از این نوشیدنی‌ها معادل با یک واحد استاندارد نوشیدنی الکلی محاسبه می‌شود. واحدی که در میان ایرانی‌ها به یک «پیک» و در میان غربی‌ها به «شات» معروف است.

بر خلاف اغلب مواد غذایی، مولکول‌های الکل به علت کوچک بودن و قابلیت انحلال در چربی به راحتی و از طریق همه بخش‌های دستگاه گوارش جذب می‌شوند. مقادیر کمی از الکل از طریق دهان، حدود ۲۰ درصد از طریق معده و باقیمانده آن از طریق روده باریک جذب خون می‌شود.

در این میان فاکتورهای مختلفی در سرعت جذب الکل و غلظت ایجاد شده در خون نقش دارند. اینکه کدام یک از نوشیدنی‌های مورد اشاره را مصرف کرده باشید، اینکه پیش از مصرف الکل غذا خورده باشید یا معده‌تان خالی باشد، سرعت متابولیسم، وزن و حتی وضعیت روحی شما در هنگام مصرف الکل بر این موضوع تاثیر می‌گذارند.

به همین دلیل است که ممکن است با میزان ثابت نوشیدنی در یک روز خاص دچار حالت مستی شوید اما در روزی دیگر چنین احساسی نداشته باشید.

هر چقدر درصد الکل نوشیدنی بالاتر باشد جذب آن سریعتر اتفاق می‌افتد. به عنوان یک قانون کلی در نظر داشته باشید که جذب آبجو و شراب کندتر از نوشیدنی‌های سنگین مثل ودکا اتفاق می‌افتد.

هر چه بیشتر الکل مصرف کنید جذب آن نیاز به زمان بیشتری خواهد داشت. الکل می‌تواند منجر به تحریک دستگاه گوارش و ایجاد انقباض در عضلات انتهایی معده شود که تحت عنوان پیلورواسپاسم نامیده می‌شود. در چنین حالتی راه ارتباطی بین بخش بالایی و پایینی دستگاه گوارش مسدود شده و در نتیجه جذب الکل با مشکل مواجه می شود. ادامه این حالت می‌تواند منجر به بروز تهوع و استفراغ شود که بسیاری از مصرف‌کنندگان آن را تجربه کرده‌اند.

اگر پیش از نوشیدن الکل غذا خورده باشید سرعت جذب الکل کم خواهد شد. به این دلیل که سطحی از دستگاه گوارش که در تماس مستقیم با الکل است کاهش می‌یابد. ضمن اینکه معده پر از غذا سبب می شود انتقال الکل از معده به روده باریک که محل اصلی جذب الکل است با تاخیر مواجه شود.

نکته دیگری که پیش‌تر به آن اشاره شد وضعیت روحی و تاثیر آن بر میزان و سرعت جذب الکل است. شرایط روحی همچون استرس و فشار روانی سبب تخلیه سریع الکل از معده به روده و در نتیجه جذب بسیار سریع آن می‌شود. به همین دلیل است که افراد در هنگام استرس، بسیار سریع‌تر به عوارض احتمالی ناشی از مصرف الکل دچار می‌شوند.

زمانی که الکل وارد جریان خون شد از آنجا به کبد منتقل شده و در کبد متابولیزه می‌شود و به ماده‌ای سمی تحت عنوان استالدئید تبدیل می شود. ماده‌ای که علاوه بر اثرات منفی کوتاه‌مدت همچون تهوع و استفراغ می‌تواند منجر به تاثیرات مخرب درازمدتی همچون تخریب و آسیب به کبد شود. نهایتا و در مراحل بعدی الکل اولیه به آب و دی اکسید کربن تجزیه شده و از بدن دفع می‌شود.

تحقیقات انجام شده بر روی الکل حاکی از آن است که نوشیدن میزان کمی از الکل می‌تواند فوایدی برای سلامت انسان داشته باشد. به عنوان مثال خطر بروز بیماری قلبی و سکته‌های مغزی را کاهش داده و همچنین احتمال بروز بیماری دیابت نوع دوم را نیز کم می‌کند.

تحقیقات دیگر نشان‌دهنده این است که مصرف متعادل شراب قرمز سبب کاهش کلسترول بد خون و باعث افزایش کلسترول خوب می‌شود.

حال سوال این است که چه میزان مصرف الکل معادل با مصرف متعادل تلقی می‌شود؟ برای پاسخ این سوال در ابتدا باید بدانید که چگونگی تاثیر الکل بر بدن انسان از فردی به فرد دیگر و در هر فردی بسته به شرایط مختلف متفاوت است. با این حال برای رسیدن به یک تقریب کلی اعداد زیر را در نظر داشته باشید:

برای فرد سالم بالغ با وزن متوسط حدود ۶۰ تا ۷۰ کیلوگرم، روزانه یک نوشیدنی استاندارد (طبق تعریف ارائه شده) برای خانم‌ها و دو نوشیدنی استاندارد برای آقایان معادل مصرف متعادل تعریف می‌شود.
دلیل اصلی تفاوت کلی میزان استاندارد مصرف الکل در خانم‌ها و آقایان این است که میزان و فعالیت آنزیم تجزیه‌کننده الکل تحت عنوان الکل دهیدروژناز در خانم‌ها نسبت به آقایان کمتر است.

بعضی افراد ممکن است این اعداد را با هم جمع کنند و مثلا در مهمانی آخر هفته ۱۴ نوشیدنی الکلی مصرف کنند. با این تصور که سهمیه هفتگی خود را یکجا مصرف کرده‌اند. اما باید بدانید که چنین باوری غلط است و در هر شرایطی، نوشیدن بیش از دو نوشیدنی الکلی برای آقایان و بیش از یک نوشیدنی الکلی برای خانم‌ها در یک روز توصیه نمی‌شود.

توصیه آخر این است که اگر تا به امروز نوشیدن الکل را آغاز نکرده‌اید بهترین حالت این است که هیچ وقت این کار را انجام ندهید. فواید احتمالی ذکر شده برای انواع مشروبات الکلی، از طریق روش‌های بهتر و مطمئن‌تری همچون رژیم غذایی سالم و فعالیت‌های منظم ورزشی نیز به دست می‌آیند. بنابراین لزومی ندارد که برای دستیابی به این اثرات به الکل روی بیاورید. اما اگر به هر دلیلی از این نوشیدنی‌ها مصرف می‌کنید بدانید که مصرف متعادل الکل می‌تواند از شما در برابر عوارض کوتاه و بلندمدت این ماده محافظت کند.

دسته بندی‌ها: دانش و فناوری

کلید‌واژه ها: آبجو, الکل, شراب, مازیار مهدوی‌فر, مصرف الکل, مصرف الکل در ايران, ودکا

یک استکان ویسکی ۱۲ ساله گهگاهی از هر نماز وروزه ایی در این دنیا واجب تر است و در آن دنیا، وعده بهشت برین از جوی های شراب آغاز میشود ، ادامه پیدا میکندو پایانی ندارد !

یک کاربر ساده / ۱۳ بهمن ۱۳۹۴

در میخانه ببستن خـــــدایا مپسند
که درخانه تزویر،ریاء بکشادن

behroouz / ۱۴ بهمن ۱۳۹۴

همانطورکه در ایران اعتیاد به موادمخدر حرف اول را می زندو مصیبتی لاعلاج نام گرفته است ، در غرب مصرف بی رویهءالکل منجر به تیره روزی انسانهای بسیاری ست.

امیرشکاری / ۱۴ بهمن ۱۳۹۴

بهترین روش مصرف ویسکی

منو انکار شراب این چه حکایت باشد
غالبا اینقدرم عقل و کفایت باشد!!!!!!!!!!!!
دوستان بنوشید به سلامتی همدیگر

رضا ميري / ۱۷ بهمن ۱۳۹۴

حلال گشت به فتوای عقل بر دانا،،،،،، حرام گشت به فتوای شرع بر نادان

اهورا / ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷

عرق کشمش گرفتم درصدش پایین هست حدود ۳۴ درصد چیکار کنم به ۳۹ درصد برسه؟

حامد / ۰۹ آبان ۱۳۹۷


نام (الزامی)


پست الکترونیکی (الزامی)

تمامی حقوق برای رادیو زمانه محفوظ است. ۲۰۰۶-۲۰۱۸

دیدن نظرات

نسخه چاپی

اگر تا به حال فکر می‌کردید که نوشیدن قهوه پس از مصرف الکل می‌تواند مستی را «بشوید و ببرد» و سموم الکل را از بدن خارج کند، بدانید که سخت در اشتباهید. ترکیب الکل و کافئین نه تنها خطرناک، بلکه حتی ممکن است مرگ‌آور هم باشد.

به گفته دکتر رابرت سویفت، از مرکز تحقیقات الکل و اعتیاد دانشگاه برون در آمریکا، کافئین می‌تواند مغز را طوری «فریب» دهد که فکر کند بدن فرد کمتر از میزان واقعی، مست است.

به گزارش وبسایت «سلامت مردان» مصرف الکل باعث ترشح دوپامین در مغز می‌شود. دوپامین هم باعث می‌شود که ما فکر کنیم حالمان خوب است یا به اصطلاح «سرخوش» شویم.

بهترین روش مصرف ویسکی

دوپامین باعث ترشح ماده شیمیایی‌ای به نام سیکلیس ای ام پی cyclic AMP در بدن می‌شود. این ماده شیمیایی مغز را ناگهان فعال‌تر ‌می‌کند به‌طوریکه فرد احساس انرژی و نشاط بیشتری می‌کند. به عنوان مثال افراد در حال مستی بیشتر حرف می‌زنند. برای اینکه کارایی بدن مختل نشود، در زمان مصرف الکل مغز آنزیم‌های خاصی را ترشح می‌کند که بدن همه تعادلش را از دست ندهد.

وقتی مصرف الکل متوقف می‌شود، اثر آرام‌بخش آن ظاهر می‌شود: آنزیم‌های دیگری در بدن تولید می‌شود که عکس‌العمل‌ها و فرایند کار مغز را کند می‌کند. به خاطر همین است که کمی بعد از نوشیدن الکل، فرد احساس خستگی، خواب‌آلودگی یا سرگیجه می‌کند.

اما وقتی کافئین (که در قهوه موجود است)‌ به این معجون در بدن اضافه می‌شود، فعالیت آنزیم‌هایی که اثر سیکلس ای ام پی را در بدن کنترل می‌کنند، متوقف می‌شود.

در واقع کافئین باعث سد شدن راه این آنزیم‌ها می‌شود. این به این معناست که با آنکه بدن رفته‌رفته کند می‌شود و در حقیقت زمان واکنش بدن به محرک‌های بیرونی بیشتر می‌شود، فرد همچنان تصور می‌کند که سرحال است و در واقع مست نیست. بنابراین ممکن است الکل بیشتری بنوشد یا رانندگی کند.

به گفته دکتر سویفت، مشکل آنجاست که کافئین میزان الکل در بدن را کم نمی‌کند بلکه باعث می شود مغز فکر کند مست نیست و دست به کارهایی خطرناکی مثل رانندگی در حال مستی بزند.

حالا اگر الکل و قهوه را قبل از بخواب بنوشید چه بلایی سرتان می‌آید؛ وقتی خواب هستید اثر الکل دوباره برمی‌گردد و از خواب می‌پرید اما چون قهوه هم خورده‌اید احتمالا به سختی بتوانید دوباره بخوابید. نتیجه اینکه صبح خمار و خسته خواهید بود. کافیئن و الکل هر دو باعث دفع آب می‌شوند و این وضع بدن را بدتر می‌کند.

خطر نوشیدنی‌های انرژ‌ی‌زای الکلی

نوشیدنی‌های انرژی‌زای حاوی الکل در حال افزایش‌اند و هیچ مقرراتی برای کنترل آنها وجود ندارد. محققان می‌گویند که به علت خطرناک بودن آزمایش تاثیر همزمان الکل و کافئین بر بدن انسان، تقریبا هیج مطالعه علمی جامعی در این خصوص صورت‌ نگرفته است. آنها نمی‌دانند که مصرف چه اندازه کافئین به همراه الکل می‌تواند کم خطر یا بی‌خطر باشد و این چه رابطه‌ای با وزن فرد مصرف‌کننده دارد.

مشاهدات علمی نشان داده است که مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زای الکلی باعث می‌شود که فرد کمتر احساس مستی کند و بیشتر از میزانی که بدنش در حالت عادی قادر به کنترل الکل است، بنوشد و این باعث مسمومیت‌های شدید و رفتار خطرناک شود.

به نظر می‌رسد در حال حاضر تنها توصیه پزشکان این است که الکل و کافئین را همزمان مصرف نکرد.

نمایش نظرات

© 2019 تمام حقوق این وب‌سایت، بر اساس مقررات کپی‌رایت، برای رادیو فردا محفوظ است.

بهترین روش مصرف ویسکی
بهترین روش مصرف ویسکی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *