انواع کیک بستنی لیوانی

دوره مقدماتی php
انواع کیک بستنی لیوانی
انواع کیک بستنی لیوانی

کیک بستنی یکی از دسرهای خوشمزه ای است که در فصل تابستان جزو بهترین ها است. در این مقاله به شما می گوییم بدون نیاز بع فر چگونه می توانید بستنی سنتی درست کنید

بستنی شکلاتی بستنی بیسکویتیکارامل غلیظقالب کیک مستطیلبیسکویت شکلاتی خرد شده

قالب را با پلاستیک یا سلفون مقداری ضخیم بپوشانید.بستنی را به قطر 3 سانت درون قالب ریخته و صاف کنید.

بعد از صاف کردن بستنی، بیسکویت بستنی های حاضری را روی لایه بستنی ها بچینید.

روی بستنی بیسکویت ها یک لایه کارامل نسبتا غلیط بریزید و در انتها بیسکویت های شکلاتی پودر شده را بریزید.انواع کیک بستنی لیوانی

یک لایه دیگر بستنی درون قالب ریخته و پلاستیک را کامل ببندید.قالب را برای 4 ساعت درون فریزر قرار داده و سپس خارج کنید.بعد از خارج کردن از فریزر کیک بستنی را از قالب خارج کرده و درون ظرف سرو بچینید.می توانید با شکلات خرد شده و خامه فرم گرفته شده این کیک بستنی را تزیین کنید.

دوره مقدماتی php

بیشتر بدانید : طرز تهیه بستنی میوه ای،5بستنی خانگی که میتوانید با هلو درست کنید

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleاختصاصی سیمرغ

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

کلسیم یکی از ملزومات برای داشتن بدنی سالم است. در اینجا محصولات گیاهی که بیشترین میزان این ماده معدنی ضروری برای بدن را دارند، معرفی شده اند

می توانید شکم خود را به راحتی آب کنید : راهنمای ۴ قسمتی ما برای خوردن، آشامیدن، و ورزش کردن شما را در هر زمان آماده پوشیدن لباس دلخواهتان می کند

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

انواع کیک بستنی لیوانی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

کیک را با شکلات، خامه و چیزهای دیگر خورده اند، اما کیک را با بستنی خورده اید؟ کیک بستنی با طعمی فوق العاده ترکیبی از کیک و بستنی است که هر کسی را می تواند وسوسه کند، ولی شاید خیلی ها طریقه ی درست کردن آنرا ندانند. به همین منظور در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک بستنی آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

ابتدا یک کیک اسفنجی تهیه نمایید. سپس آن را از وسط به 2 قسمت تقسیم کنید ( برش افقی ). قسمت رویی کیک را به 6 تا 8 و یا 12 قسمت تقسیم نمایید ( هراندازه که خودتان تمایل دارید )…

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی اسفنجی 

کیک اسفنجی= 1 عدد
بستنی دلخواه=  به میزان لازم
مواد تزئینی دلخواه = شکلات  ، خامه ، قهوه  ، کاکائو  ، انواع میوه ها و…..

طرز تهیه کیک بستنی اسفنجی:
ابتدا یک کیک اسفنجی تهیه نمایید. سپس آن را از وسط به 2 قسمت تقسیم کنید ( برش افقی ). قسمت رویی کیک را به 6 تا 8 و یا 12 قسمت تقسیم نمایید ( هراندازه که خودتان تمایل دارید ). روی قسمت اول را از بستنی بصورت گنبدی پر کنید که این بستنی می تواند از ترکیب چند رنگ بستنی باشد و بعد از اینکه بستنی ها را روی هم قرار دادید ، برش هایی از کیک را که قبلا آماده کرده بودید از کنار کیک به صورت عمودی قرار دهید. بعد هم آن را خیلی سریع با انواع مواد تزئینی که مورد دلخواه و سلیقه خودتان می باشد ، تزئین نمایید و بلافاصله در فریزر قرار دهید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی :
تخم مرغ  =6 عدد
شکر = 130 گرم
 آرد  150= گرم
وانیل = یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر = نصف قاشق چایخوری
آب جوش=  یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیک اسفنجی:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ  را از هم جدا کنید . زرده را به همراه شکر و آب جوش به مدت 10 دقیقه هم بزنید. سفیده را هم جداگانه در ظرف دیگر بزنید ( دقت کنید تا ظرف سفیده تمیز و خشک باشد) . سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و خیلی آرام به حالت دورانی با هم مخلوط کنید . وانیل ، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید ( در یک جهت ). سپس در یک قالب 23 سانتی که کف آن کاغذ پهن کرده و چرب کرده اید ریخته و درفر 170 درجه سانتیگراد ( در پنجره وسط فر) به مدت 50 دقیقه بپزید.

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

avaaaaaaal, che bastaniye khoshmazei, ichala farda dorost mikonam, ama man ye soal to poste ghabli porside bodam rajebe rollet , javab nadadi, kole khanevade montazeran ke man in rolet ro key dorost konam,meghsi babate hame chiممنون از لطفت عزیزم. جواب سوالت: رولت رو همراه پارچه می پیچی و حتما هم نمناک باشه ولی نه خلی خلی زیاد چون ممکنه رولت بهش بچسبه.

سلام!
مدتیه که اینجا میام و می رم ولی بی صدا !!!! منم مثل تو آشپزی برام یه جور جادو گریه …مثل نقاشی کردن می مونه . مثل هزارتا کار خوشگل دیگه . وقتی پیدات کردم خیلی ذوق کردم ! همین طوری الکی ها ! اما ذوق کردم !
اما من یه بچه دارم که پر از حساسیته ! از وقتی اون به دنیا اومده پدرم در اومد که غذای سالم درست کنم ! اولاش خیلی سخت بود اما حالا خیلی جالبه یه جور کشف و شهوده ! خیلی حیفم اومد اینو بهت نگم . می دونم که غذا حتما باید خوشمزه باشه . خیلی هم خوشمزه باشه . بعدشم باید خیلی خوشگل باشه . اما یه مثل قدیمی هست که می گه به من بگو چی می خوری تا بگم کی هستی! خیلی گلی اما اگه یه نگاه به این موضوع هم بندازی دیگه حرف نداری. یه چیزی رو هم در گوشی بهت می گم از این سس های شکلات و اینا فرار کن با تمام سرعتی که می تونی !
بالاخره من هم مامانم هم یه خورده دیگه ….خلاصه یه چند سالی …. ای بابا خودت می دونی دیگه !

سلام شادی خانم باید بگم عالی بود
عکسات هم به اندازه ی آشپزیت خوبه
مثل عکس مجله های خارجی شده عالیه
موفق باشی

سلام شادی جونم
عجب دسر توپی ها هر کی بخوره چپ میکنه این بیشترمثل معجون میمونه
ببینم شما که این همه غذاهای چاق کننده میخورید پس چرا تو و همسری انقدر لاغر هستید

مرسی از محبتت .

انواع کیک بستنی لیوانی

این دسر هم مثه باقی دستورات حتما خوشمزه اس

سلام شادی خانم گل گلاب
اولا که تولدت با تاخیر مبارک
بعد هم اینکه من هم متولد مردادم
سوم هم اینکه عکست هم دیدم خیلی بانمک هستی و در عین حال معلومه که شیطون هم هستی
بعد هم اینکه لینکت خواهم کرد

سلام شادی جونم واااااااااااااااای نکن با ما اینجوریاین دسر لیوانی بستنی ساده رو که هرکی بخوره رفته رو هواواااای این خوشمزه چقده انرژی داره خیلی خوشگله نمی شه ازش گذشت

سلام. خیلی وبت قشنگ و خوبه .. از مطالبت و نوشته هات حسابی حال می کنم. یه طوری نوشتی که خیلی بیشتر از آشپزی خوشم اومده بازم چیزای خوب خوب بنویس

این دیگه سوخت موتور جته که نه دسر

خدایش من یکی اگه این رو بخورم تا 5 روز سوخت دارم

بستی موجود خوشمزه ایست

ووووای دهنم آب افتاد …دلم به تاپ تاپ افتاد …

خوشششششششششششششششششششششششمزه ست دوست میدارم

سلام
این سس شکلات توی سوپر به همین نام هست؟به احتمال 90 درصد به همین اتسمه. آجه اونجا که من می خرم مثل فروشگاههای بزرگ چیده و خودم برمی دارم دیگه نمی پرسم ازش!

شادی جون سلام . دومین بار که نظر میدم ولی هزارمین باره که به وب سایتت سر میزنم کارت عالیه غذاهات خیلی جالب من خیلی خوشم میاد مخصوصا از این دسر ممنون خیلی خیلی عالیه امیدوارم همیشه ادامه داشته باشد . خداحافظ

شادی جون سلام . دومین بار که نظر میدم ولی هزارمین باره که به وب سایتت سر میزنم کارت عالیه غذاهات خیلی جالب من خیلی خوشم میاد مخصوصا از این دسر ممنون خیلی خیلی عالیه امیدوارم همیشه ادامه داشته باشد . خداحافظ

سلام عزیزم منو با عنوان مدل لباسهای بینظیر و کمیاب لینک کن و خبرم کن تا لینکت کنم .ضمنا واقعا از سایتت استفاده کردم.

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید.
( بیرون رفتن / 
تغییر دادن )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید.
( بیرون رفتن / 
تغییر دادن )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید.
( بیرون رفتن / 
تغییر دادن )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید.
( بیرون رفتن / 
تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

مرا از دیدگاه‌های جدید به وسیلهٔ رایانامه آگاه کن.

مرا در مورد نوشته‌های تازه به وسیلهٔ رایانامه آگاه کن.

آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
……………..
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور…. دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!

برای باخبر شدن از به روز شدن این وبلاگ ایمیل خود را اینجا وارد کنید.

به 12,218 مشترک دیگر بپیوندید

مرا نام‌نویسی کن!

انواع کیک بستنی لیوانی
انواع کیک بستنی لیوانی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *