انواع دسر انار شب یلدا

دوره مقدماتی php
انواع دسر انار شب یلدا
انواع دسر انار شب یلدا

در آشپزی ۲۸ آذر ۱۳۹۵ ۱ نظر 40,057 بازدید

یلدا  یکی از خاطره انگیر ترین شبهای ایرانیان است و  بانوان ایرانی با درست کردن دسر های مخصوص این شب به سفره های خود رنگ و بوی یلدایی می دهند  در این قسمت ساتین ما برای  شما بانوان ایرانی تعدادی از دسرهای شب یلدا را قرار داده ایم .

انواع دسر انار شب یلدا

سلام دوستان عزیز این پاناکوتای اناری و که می بینید خیلی خوشمزه است حتما درستش کنید و از خوردنش تو بلندترین شب سال لذت ببرید.

دوره مقدماتی php

مواد لازم پاناکوتای اناری :

طرز تهیه پاناکوتای اناری : ابتدا انارهارو دون کنید ، ظرف موردنظرتون را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید و کمی از انارهارو توش بریزید مثل عکس.

  من ظرفمو توی جا تخم مرغیم گذاشتم اگه برای شما پایه نداشت می تونید توی ظرفی کمی نمک بریزید و لیوانتونو توی اون کج کنید بعد انار بریزید اینطوری تکون نمی خوره .

ا لیوان آب جوش را توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انارها قاشق قاشق بریزید ، تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببنده ۱ ساعت کافیه .

ژلاتین را با شیر قاطی کرده و روی کتری بخار آب قرار داده تا ذوب بشه و خوب حل بشه . چوب دارچین هم می شویید و میذارید توش تا عطرش به مواد بره . توی ظرف دیگه خامه رو با ۲ قاشق عسل مخلوط کنید یا به جای عسل شکر بریزید اینطوری سفیدتر میشه و رنگ عسل و به خودش نمی گیره من عسل ریختم چون طعم بهتری میده بعد مواد ظرف بالا یعنی شیر و ژلاتین و بهش اضافه می کنیم تا کمی حل بشه و بعد گاز را خاموش می کنیم.

 

دارچین هارو هم دریبارید.

 

توی ظرف بزرگتری یخ و آب می ریزیم و این ظرف مواد توش میذاریم تا زودتر خنک بشه و بعد قاشق قاشق به لیوان ژله بسته شده اضافه می کنیم می گذاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه و بعد نوش جان کنید.

خیلی خوشمزه میشه من که زیاد اهل ژله و دسر نیستم پسندیدم پس شما هم می پسندید .

مواد لازم :

طرز تهیه : ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .

نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم .  بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .

بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش  مجددا هم می زنیم .

همانند لایه دوم ۵۰ گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

سپس روی لایه دوم می ریزیم .

بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .

به اندازه های مورد نظر برش می دیم .

 

۱۶ اسفند ۱۳۹۷

انواع دسر انار شب یلدا

۱۵ اسفند ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

سلام. اگر بخواهیم باسلوق رو برای حدود ۵۰نفرتهیه کنیم چقدر نشاسته و گلاب و آب و..میخواهد؟؟!؟ممنون میشم سریع پاسخم رو بدید چون برای شب یلدا میخوام درست کنم

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “fcff52cfac63bc58c3d6fcb6da356031” );document.getElementById(“520a4d067e”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten

تزیینات شب یلدا, سفره آرایی و میوه آرایی
ثبت دیدگاه
205,892 بازدید

دسر شب یلدا : یلدا  یکی از خاطره انگیر ترین شبهای ایرانیان است و  بانوان ایرانی با درست کردن دسر های مخصوص این شب به سفره های خود رنگ و بوی یلدایی می دهند  در این قسمت  از ایران بانو ما برا ی  شما بانوان ایرانی تعدادی از دسرهای شب یلدا را قرار داده ایم برای خواندن آموزش درست کردن  این دسر ها  روی نام یا عکس دسر مورد نظر کلیک کنید

دسر شب یلدا , دسر برای شب یلدا

مواد لازم برای دسر مخصوص شب یلدا :

انواع دسر انار شب یلدا

ژله انار ۱ بسته، بستنی ۲ لیوان، ژله آلوورا ۲ بسته .

طرز تهیه دسر شب یلدا جدید :

ابتدا ژله انار را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.
بعد از این که ژله انار کامل بسته شد آن را با قالب انار قالب بزنید.دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش حل کنید و آنقدر هم بزنید تا کامل خنک شود.

سپس دو لیوان بستنی را آرام آرام به ژله آلوورا اضافه کرده و هم بزنید. تنها نکته مهم این است که این ژله را باید حداقل برای نیم ساعت هم بزنید تا کامل بستنی و ژله آلوورا با هم مخلوط شوند.

اگر این کار برای شما مشکل است می توانید به جای دو لیوان بستنی از دو لیوان شیر استفاده کنید.ژله های انار قالب زده را درون کف قالب و دیواره ها بچینید.
ژله آلوورا و بستنی را درون قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود.در انتها ژله را از درون قالب برگردانید.

دسر های شب یلدا , دسر برای شب یلدا

 

 

مواد لازم برای دسرشب یلدا :

طرز تهیه دسرهای شب یلدا جدید :

دسرهای شب یلدا : دسر پاناکوتا با ژله انار

خامه صبحانه ۴۰۰ گرم .
شیر ۱ لیوان .
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری .
عسل ۲ قاشق غذاخوری
ژله انار ۲ بسته .
آب جوش ۲ لیوان .
دانه های انار ۱ لیوان .
چوب دارچین ۱ تکه کوچک

طرز تهیه :
پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).

خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد ، چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ).

لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

برای تهیه ژله ابتدا ۲ بسته پودر ژله انار را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس ۲ لیوان آب سرد به ان اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.

پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.

نکته ها : در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن ۲ بسته ژله فقط از ۲ لیوان آب جوش استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.


برای خواندن بقیه دسرها روی آنها کلیک کنید

 

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای

آموزش تهیه دسر ویژه شب یلدا

غذا و دسر برای شب یلدا

دسر ماست به شکل هندوانه برای شب یلدا

دسر شب یلدا یی به شکل آدم برفی

انواع دسر ساده شب یلدا

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com

برچسب ها انواع دسر شب یلدا دسر برای یلدا دسر مناسب شب یلدا دسر یلدا آموزش دسر شب یلدا دسر انار برای شب یلدا دسر خوشمزه شب یلدا دسر ساده شب یلدا دسر شب یلدا دسر هندوانه شب یلدا غذا و دسر برای شب یلدا

انواع دسر انار شب یلدا

تزیینات شب یلدا , تزیین شب یلدا   شب چله ای عروس تزینات شب یلدا …

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت


تزئین سالاد

تزیین سالاد الویه

مدل کیک تولد دخترانه

تزیین غذا و سفره ایرانی

طرز تهیه انواع ژله

انواع سالاد کاهو با تزیینات

تزیین سالاد فصل

عکس تزیین سالاد کاهو کلم

تزیین سالاد کاهو و کلم

تزیین سالاد فصل

تزیین انواع سالاد شیرازی

دیزاین  سالاد کاهو

تزیین سالاد ماکارونی

طرز تزیین حلوا

عکس تزیین حلوا عروسی

تزیین ژله جدید

طرز تهیه ژله تزریقی

طرز تهیه ژله رولی

تزیین مدل ژله چند رنگ

تزیین غذا و دسر ایرانی

تزیین غذا و سالاد و دسر

تزیینات دسر

تزیین دسر ژله

ژله انار

سفره شب یلدا سنتی

تزیینات شب یلدا

تزیین پشمک شب یلدا

تزئین سفره ی افطاری

تزیین سفره افطار

منو غذایی ماه رمضان

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

عکس پروفایل اربعین

عکس پروفایل عاشورا

عکس پروفایل اردیبهشت ماهی

عکس پروفایل روز دختر

عکس پروفایل شهادت امام جعفر صادق

عکس پروفایل عید فطر

عکس پروفایل شب قدر

عکس نوشته ماه رمضان

عکس پروفایل ماه رمضان

عکس پروفایل نیمه شعبان

پروفایل نیمه شعبان

عکس پروفایل شب قدر

تزیینات شب یلدا, سفره آرایی و میوه آرایی
ثبت دیدگاه
66,300 بازدید

دسر شب یلدا : در این قسمت طرز تهیه دسرهای شب یلدا  را برای شما عزیزان قرار داه ایم این تزیینات همراه با آموزش هستند برای خواندن آموزش هر دسر  روی نام یا عکس آن  کلیک کنید

دسر پاناکوتا انار (آموزش مخصوص یلدا)

مواد لازم برای پاناکوتا:

انواع دسر انار شب یلدا

دسر شب یلدا ,دسرهای شب یلدا

شیردولیوان
پودرژلاتین ٢قاشق غذاخوری سرخالی
خامه ٣قاشق غ
شکر نصف لیوان اگه شیرین دوست دارین بیشتر بریزین
وانیل نوک قاشق چایخوری
اول شیر و شکر روی حرارت ملایم میذاریم تا کاملا حل بشه تو یه ظرف
جدا پودر ژلاتین رو با نصف استکان آبجوش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) میکنیم بعد که کاملا شفاف شد قاطی شیر میکنیم و دراخر خامه رو مخلوط میکنیم و وقتی یکدست شد (نمیخوایم بجوشه) خاموش میکنیم و وانیل اضافه میکنیم دقت کنید
برای قسمت قرمزه دسر
یک بسته ژله انار
یک لیوان آبجوش
یک لیوان آب سرد
اول ژله انار و با آبجوش کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه بعد آب سرد اضافه میکنید
نکته ١:اگر موقعی که روی حرارته وانیل اضافه کنید دسرمون تلخ میشه
نکته ٢:وقتی لایه ها رو میریزیم نباید بذاریم زیاد سفت بشه تا خودش گرفت لایه بعد بریزین وگرنه موقع برگردوندن
لایه ها از هم جدا میشه
نکته٣:بعد از اینکه کامل دسر ریختین مرحله اخر ٣،۴ ساعت بمونه تو یخچال تا کاملا خودش بگیره

ژله هندوانه در شب یلدا

انواع دسر ساده شب یلدا

ژله هنداونه, دسرهای شب یلدا

پودر ژله هندوانه را با یک لیوان آب جوش حل میکنیم. روی بخار آب یا توی ماکروویو میگذاریم تا ذرات شکر کاملا حل شود و ژله شفاف گردد.ژله ها را در لیوانها (یکبار مصرف کاغذی) میریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم و صبر میکنیم تا در دمای محیط خنک شود(نبندد). پس از خنک شدن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه میکنیم تا سفید شود.۳ تا ۴ قاشق غذاخوری ژله آلوئه ورا را را روی لیوان های حاوی ژله هندوانه می ریزیم و در یخچال می گذاریم.

ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم و ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا در هوای محیط خنک شود و سپس در هر لیوان ۴ قاشق اضافه میکنیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد.

بعد از یک ساعت ژله ها را از یخچال در می آوریم دور تا دور لیوان را با چاقو آزاد میکنیم و در آب ولرم می گذاریم تا راحت از ظرف جدا شود. برای این کار میتوان از قیچی آشپزخانه برای برش زدن لیوان ها استفاده کرد. ژله ها را در ظرف بریزید و روی آن را شکلات چیپسی بچسبانید.

نکته: وقتی شیر را به ژله اضافه میکنید حتما ژله باید سرد باشد در غیراینصورت شیر در ژله میبرد و لخته لخته می شود!

 

دسر یلدا , دسرهای شب یلدا

ژله یکی از بهترین ایده ها برای دسر شب یلدا است. این بار با پودر ژله و آب ماست یک ژله زیبا به شکل هندوانه شب یلدا درست کنید.

مواد لازم دسر ماست به شکل هندوانه برای شب یلدا :

ژله توت فرنگی یک بسته
ژله لیمو یک بسته
آب و ماست برای هر ژله سه چهارم لیوان

 

طرز تهیه دسر ماست به شکل هندوانه برای شب یلدا :

هر ژله را جدا گانه با ۳/۴ لیوان آب درست کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف شود.

خنک که شد به آن ۳/۴ لیوان ماست اضافه کنید و هم بزنید تا صاف شود.

دو ظرف گرد در دو سایز متفاوت انتخاب و در ظرف بزرگ ژله رنگ سبز را بریزید و ظرف کوچکتر را داخل ژله بگذارید و داخل ظرف یک مقدار آب بریزید تا سنگین شده و به ژله سبز حالت گودی دهد.

ظرف را در یخچال به مدت یک ساعت تا وقتی سفت شود قرار دهید.

وقتی سفت شد داخل ظرف کوچک کمی آب گرم بریزید تا به راحتی از ژله سبز جدا شود و جای خالی را با ژله توت فرنگی که کاملا خنک خنک شده پر کنید و داخل آن را شکلات چیپسی بریزید. و دوباره در یخچال قرار داده و بگذارید چند ساعت داخل یخچال تا کاملا خنک شود.

ظرف را در کمی آب گرم قرار دهید تا به راحتی ژله جدا شود.

در انتها روی آن را با رنگ و قلمو خط بیندازید تا شکل هندوانه به خود بگیرد.

آموزشهای بیشتری را ببینید :

بستنی انار مخصوص شب یلدا

ژله انار مخصوص شب یلدا

 

 

طرز تهیه دسرهای شب یلدا

انواع دسر انار شب یلدا

تزیین ژله شب یلدا


مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا


طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا


جدیدترین تزیینات شب یلدا

تزیین هندوانه شب یلدا به صورت تصویری

انواع دسر شب یلدا همراه با اموزش

 گرد آوری مطالب : iranbanou.com

برچسب ها انواع دسر شب یلدا دسر شب یلدا با انار دسر شب یلدا جدید طرز تهیه دسر شب یلدا آموزش دسر شب یلدا تزیین یلدا دسر ساده شب یلدا دسر شب یلدا هندوانه شب یلدا

دسرهای شب یلدا : فیلم طرز تهیه چیز کیک انار را مشاهده میکنید . چیز …

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت


تزئین سالاد

تزیین سالاد الویه

مدل کیک تولد دخترانه

تزیین غذا و سفره ایرانی

طرز تهیه انواع ژله

انواع سالاد کاهو با تزیینات

تزیین سالاد فصل

عکس تزیین سالاد کاهو کلم

تزیین سالاد کاهو و کلم

تزیین سالاد فصل

تزیین انواع سالاد شیرازی

دیزاین  سالاد کاهو

تزیین سالاد ماکارونی

طرز تزیین حلوا

عکس تزیین حلوا عروسی

تزیین ژله جدید

طرز تهیه ژله تزریقی

طرز تهیه ژله رولی

تزیین مدل ژله چند رنگ

تزیین غذا و دسر ایرانی

تزیین غذا و سالاد و دسر

تزیینات دسر

تزیین دسر ژله

ژله انار

سفره شب یلدا سنتی

تزیینات شب یلدا

تزیین پشمک شب یلدا

تزئین سفره ی افطاری

تزیین سفره افطار

منو غذایی ماه رمضان

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

عکس پروفایل اربعین

عکس پروفایل عاشورا

عکس پروفایل اردیبهشت ماهی

عکس پروفایل روز دختر

عکس پروفایل شهادت امام جعفر صادق

عکس پروفایل عید فطر

عکس پروفایل شب قدر

عکس نوشته ماه رمضان

عکس پروفایل ماه رمضان

عکس پروفایل نیمه شعبان

پروفایل نیمه شعبان

عکس پروفایل شب قدر

(Page 1)
|
2

|
newer


طرز تهیه کیک انار برای شب یلدا, طرز تهیه دسر شب یلدا ۹۴, طرز تهیه کیک شب یلدا ۹۴, ژله شب یلدا ۹۴, دسر شب یلدا ۹۴, دسرهای شب یلدا, ژله های شب یلدا ۹۴, کیک مخصوص شب یلدا, غذای مخصوص شب یلدا

مواد لازم جهت تهیه کیک انار :

انواع دسر انار شب یلدا

۲۲۰ گرم بیسکویت شکلاتی
۸۰ گرم کره آب شده
۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
۸۰ میلی لیتر آب پرتقال
۴۰۰ گرم پنیر خامه ای
۱۵۰ گرم شکر
۳۵۰ گرم خامه ی فرم گرفته

مواد لازم برای رویه

۵۰ گرم شکر
۳ قاشق چایخوری پودر آگارآگار
یک پیمانه  آب۴۰۰ گرم انار دانه شده
¼ پیمانه آب پرتقال
یک قطره رنگ خوراکی

طرز تهیه کیک انار برای شب یلدا :

۱٫ بیسکویت شکلاتی پودر شده را با کره ی ذوب شده مخلوط کنید و داخل قالب کمربندی مربع یا گرد ۲۳ سانتی متری پرس کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

۲٫ پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بریزید و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.

۳٫ پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا با شکر مخلوط شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. خامه فرم گرفته را اضافه کنید، با لیسک به حالت دورانی هم بزنید و روی بیسکویت پرس شده بریزید.

۴٫ در آخر  مواد رویه را روی آن بریزید و صاف کنید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید .

۵٫ برای تهیه مواد رویه، شکر ، آگار آگار و آب سرد را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش آید. سپس دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و دو دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

۶٫ در صورت نیاز ، یک قطره رنگ خوراکی قرمز به مواد رویه اضافه کنید.

طالبی خرد شده به شکل توپ توپ ( اختیاری ) : یک دوم پیاله

۱ – در یک کاسه کره ذوب شده را همراه با خرده های زیادی از بیسکوییت مخلوط کرده و ته ماهی تابه یا هر ظرفی که می خواهیم دسر را در آن بریزیم فویل کشیده و روی آن این مخلوط را ریخته طوری که همه جای آن کاملا از کره ی ذوب شده مالیده شود و لایه ای از بیسکوییت ته ظرف را فراگیرد.

۲ – آب جوش را در یک کاسه بزرگ ریخته  طعم دهنده و ورقه های ژلاتین را داخل آن ریخته تا ژلاتین کاملا در آن حل شود و آب انگور راهم به آن اضافه کرده و آنها راخوب به هم میزنیم . در کاسه بزرگ دیگری پنیر خامه ای را با همزن برقی با سرعت متوسط هم می زنیم تا  کاملا صاف شود و آن را به مواد اضافه کرده و آنها را کاملا به هم می زنیم تا موادی کاملا نرم و یک دست حاصل شود. آن را در ظرف فویل دار که قبلا آماده کرده بودیم ریخته و در یخچال می گذاریم تا قوام بگیرد.

۳ – بعد از بیشتر از ۸ ساعت که در یخچال ماند تا کاملا شکل بگیرد آن را بیرون آورده و از زیر فویل بیرون می کشیم و آنها را با چاقو به شکل مربع مربع برش می دهیم.

 

اطلاعات غذایی این دسر :

برای شب یلدا این دسر را امتحان کنید.

از مواد ژله هندونه مقداری موند، زد به سرم با اونهم یه ژله به شکل انار درست کنم. کف کاسه بزرگ و کمی ژله قرمز ریختم، گذاشتم یخچال ببنده. آوردم بیرون یه کاسه پر از یخ گذاشتم وسطش و ژله قرمزوریختم وسط دو تا کاسه و گذاشتم تو یخچال خودش رو که بست یخ کاسه وسطی روخالی کردم.

جاش آب گرم ریختم و کاسه رو  کشیدم بیرون دوباره کمی ژله سفیدریختم (نیم سانت) بسته که شد، یه کاسه کوچیکتر رو پر یخ کردم گذاشتم وسطش وژله سفید رو ریختم بعد از بسته شدن زله سفید و بیرون آوردن کاسه کوچیک، انار دون شده رو ریختم وسطش و کم کم از ژله سفید میدادم روش و گذاشتم یخچال. مرحله آخر هم گذاشتم توی آبگرم و بر گردوندم و تاج انار رو که دونکرده بودم از وسط برش طولی دادم و با خلال دندون وصلش کردم به ژله. مزه اش عالی بود.

جفت ژله ها انار و هندونه از نزدیک خیلی قشنکتر ازعکسشون بودن. ژله انار به حدی طبیعی بود که هم پسرم و هم همسرم رو در نگاه اول به اشتباه انداخت ( یه آن  فکر کردن انار قاچ شده ست )


طرز تهیه مشکوفی, طرز تهیه دنت زغفرانی, دنت, دنت زغفرانی, غذای مازندرانی

مواد لازم برای تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :

 کره یک قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
گلاب  یک قاشق غذاخوری
نشاسته  ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :

برای تهیه این دسر لذیذ ابتدا  شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود. قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه دسر غلیظ شود.

حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید. می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.

برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).


طرز تهیه ژله رنگین, شب یلدا ۹۴, غذاهای شب یلدا ۹۴, ژله

یه روز عصر فهمیدیم که برای شب مهمون داریم و کلی کار! توی خونه چند بسته ژله با طعم های مختلف داشتم و تصمیم گرفتم ژله رنگین کمونی درست کنم اما ترسیدم وسطش یادم بره و ژله خراب بشه برای همین تصمیم گرفتم  یه کار دیگه بکنم که وقت کمتری  بگیره و بتونم به کارای دیگه برسمانواع دسر انار شب یلدا

سه بسته ژله با رنگ های دلخواه ( من از ژله انار ، بلوبری و آناناس استفاده کردم)
یک بسته ژله آلوورا
یک لیوان و نصفی ماست


هر بسته از ژله ها رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و برای اینکه سریع تر ترکیب بشن هر کدوم رو به مدت یک دقیقه داخل ماکروفر قرار می دیم (البته من از ماکروفر استفاده کردم چون عجله داشتم و میشه این کار رو روی بخار آب انجام داد)
هر رنگ از ژله های آب شده رو جداگونه نصف میکنیم  و توی دو تا ظرف جداگونه میریزیم.
به یکی از ظرف ها  نصف لیوان آب اضافه کرده و داخل یخچال یا فریزر قرار میدیم تا کامل ببنده.
نصفه دیگه رو میذاریم تا کمی خنک بشه و بعد به اون نصف لیوان ماست اضافه میکنیم ( باز برای سریعتر انجام شدن کار میشه در حین هم زدن قاشق قاشق ژله رو به ماست اضافه کنین که نیاز به خنک شدن ژله نداشته باشه اما باید خیلی مراقب باشین و خوب هم بزنین که ژله توی ماست نبنده).



ترکیب ماست و ژله رو هم توی یخچال یا فریزر میذاریم تا خودش رو بگیره.
ژله آلوورا رو هم طبق دستور روی جعبه با دو لیوان آب مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.



زمانیکه ژله ها کامل خودشون رو گرفتن اونها رو  با قاشق یا چنگال خراش میدیم و کامل هم میزنیم.بعد توی قالب ژله به هم ترتیب و شکلی که دوست داشتیم میریزیم.



در نهایت ژله آلوورا رو روی اون ریخته و داخل یخچال یا فریزر میذاریم تا خودش رو کامل بگیره و بعد داخل ظرف سرو برمیگردونیم.
ژله رنگین کمانی ما آماده ست.

نکته جهت تهیه ژله  : استفاده از فریزر به خاطر تسریع زمان بستن ژله هست.


طرز تهیه دسر بیسکوتی, دسر بیسکویتی, دسر, دسر بدون نیاز به فر

مواد لازم جهت تهیه دسر بیسکویتی پاییزی برای ۴ نفر :

 ۲ بسته بیسکویت ساده
کمی وانیل
۴ عدد  زرده تخم‌مرغ
۱ پیمانه شکر
۵٠ گرم  کره
٣ ق س  آرد
۲ لیوان  شیر
پودر کاکائو و پودر قند برای تزیین

طرز تهیه دسر خوشمزه بیسکویتی:

۱٫ برای تهیه این دسر لذیذ ابتدا در یک کاسه مناسب زرده ها و شکر را بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط شکر و زرده را داخل قابلمه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۲٫ قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را آن‌قدر هم بزنید تا غلیظ شود. توجه کنید غلظت مواد باید کمی رقیق‌تر از فرنی باشد.

۳٫ حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس وانیل و کره را داخل آن بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شده ، کره آب شود.

۴٫ در یک ظرف پیرکس، یک ردیف بیسکویت بچینید، سپس روی آن مایه به دست آمده که هنوز داغ است بریزید. روی دسر را می‌توانید با پودر کاکائو و پودر قند تزیین کنید.

۵٫ ظرف دسر را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود، سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن

دقت کنید که مواد داخل قابلمه را روی حرارت ملایم باید مرتب هم بزنید. در غیر این صورت مواد ته می‌گیرد.


دسر هندوانه, دسر شب یلدا, دسر شب چله, هندوانه شب چله

۵ فنجان پوره هندوانه
یک و یک دوم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک و یک دوم فنجان شکر
۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی
یک و یک دوم فنجان شیر
یک و یک دوم قاشق چایخوری آب لیموی تازه

پودر ژلاتین را در نصف فنجان پوره هندوانه مخلوط کنید.
اجازه دهید این مخلوط ۵ دقیقه در دمای معمولی اتاق بماند و سپس برای مدت کوتاهی که ژلاتین حل شود روی حرارت ملایم بگذارید.
سپس از روی حرارت برداشته و باقی مانده پوره، شکر، جوز هندی، شیر و آب لیموی تازه را اضافه کنید.
مخلوط را خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.
بعد از این که کامل حل شد این مخلوط را در ظرف مخصوص سرو بریزید و داخل فریز بگذارید تا حالتی مانند یخ در بهشت پیدا کند.

دسر فوری هندوانه و لیمو برای شب یلدا


تارت انار, طرز تهیه تارت انار, دسر انار, طرز تهیه دسر انار

تارت انار می تواند دسر متفاوتی برای مهمانی ها باشد. سعی کرده ایم که دستور آماده سازی تارت انار را با ساده ترین راه ممکن آموزش بدهیم.

مواد لازم جهت تهیه تارت انار:

آرد ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
ژله انار ۱ بسته
دانه انار  ۱/۲ لیوان

طرزتهیه تارت انار:

۱- برای درست کردن تارت انار ابتدا آرد را با نمک الک می کنیم. سپس در ظرف دیگری کره را با ۱ قاشق غذاخوری شکر می زنیم و تخم مرغ را اضافه می کنیم .کرم لطیفی به دست می آید.

۲- سپس مخلوط آرد را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم . در یک کیسه فریزر به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم . در این فاصله فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم.

۳- خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم و روی قالب می کشیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم . بعد دما را کم می کنیم تا ۱۵۰ درجه و ۱۰ دقیقه دیگر می گذاریم تا طلایی شود.

۴- برای درست کردن کرم پاتیسیر، ۲ زرده تخم مرغ را با یک سوم لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل خوب بزنید تا سفید شوند بعد ۲ لیوان شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. یک چهارم لیوان نشاسته را با یک قاشق آب سرد مخلوط و یکنواخت کنید و به مواد اضافه کنید.

۵- حالا ۲ قاشق آرد را داخل آن بریزید و روی شعله بگذارید و مدام هم بزنیدو حتی لحظه ای از آن غافل نشوید تا کمی غلیط شود .بعد از روی شعله بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود. برای درست کردن ترکیب ژله و انار، باید ژله را طبق دستور ولی با نصف لیوان آب کمتر درست کنیم و در یخچال بگذاریم.

۶- سپس وقتی کمی خودش را گرفت انار را به آن اضافه می کنیم و در فاصله ۱ ساعت دو سه بار هم می زنیم . کرم پاتیسیر را داخل تارت می ریزیم و بعد مخلوط انار و ژله را روی آن می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. تارت انار آماده است.


دسر کریسمس, دسر میوه کاج, دسر درخت, کریسمس

۳ فنجان برشتوک شکلاتی
۱۲ عدد چوب شور
۱/۲ فنجان کره بادام زمینی
۱/۴ فنجان شکلات فندقی
۳ قاشق غذاخوری کره نرم شده
۱ فنجان پودر قند



کره، شکات فندقی و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید.



یکچوب شور را درون بشقاب قرار داده و مقداری از مخلوط را دور آن بمالید تا روی بشقاب ثابت شود.



تعدادی از برشتوک ها را در قسمت پایین، درون این مخلوط فرو کرده و ثابت کنید.



همین کار را برای بقیه برشتوک ها تا بالا ادامه دهید.



در انتها، انتهای اضافی چوب شور را به آرامی با قیچی ببرید.




بعد از اتمام کار، پودر قند را روی درخت کاج الک کنید.



دسر درخت کاج برای کریسمس


آموزش تزئین ژله تزریقی,ژله تزریقی,آموزش درست کردن ژله تزریقی,زله تزریقی گل رز,آموزش ژله تزریقی,آموزش تهیه ژله تزریقی,آموزش ژله تزریقی گل رز,مدل گل رز ژله تزریقی,مدل های جدید ژله تزریقی,روش تهیه ژله تزریقی گل

یکی از دسرهای بسیار لذیذ و مجلسی ایرانیان و بسیاری از کشورها، ژله است. ژله انواع مختلفی دارد. یکی از انواع ژله ها، ژله تزریقی است. طرز تهیه ژله تزریقی متفاوت از طرز تهیه ژله معمولی است و به نوعی مهارت خاصی را می طلبد. البته تهیه ژله تزریقی جدای از مهارت به سلیقه هم بستگی دارد که با توجه به سلیقه ای که بانوان ایرانی دارند به جرات می توان گفت که طرز تهیه این ژله برای خانمهای ایرانی بسیار ساده است.

 

مواد لازم:

۱ بسته ژله آلوورا یا ۱ بسته پودر ژله
یک و نیم لیوان آب سرد
۱ قاشق غذا خوری شیر
رنگ خوراکی
خامه صبحانه
سرنگ

نکته :

به جای چاقو و قاشق و … ابزار مخصوص برای ژله تزریقی توی لوازم قنادی ها موجود هست که انواع برگ ها و گل ها و … میتونین درست کنین

 

دستور تهیه:

۱_ ژله آلوئه ورا را با آب حل میکنیم و میزاریم روی بخار کتری و هم میزنیم تا کاملا حل شه

سپس میریزیم توی یک کاسه شیشه ای یا ظرف بیرنگ گود مانند کاسه (ظرفتون طرح و برجستگی نداشته باشه و کاملا شفاف باشه ) ظرف را میذاریم داخل یخچال ۴ الی ۵ ساعت تا کامل ژله فرم بگیره.

۲_توی این مرحله واسه ایجاد کردن برگ و گل و اشکال دیگه داخل ژله از مواد مختلفی میتونیم استفاده کنیم مانند :

۱ قاشق غذاخوری خامه + ۱ قاشق غذاخوری شیر + کمی رنگ
خامه + رنگ خوراکی
ژله حل شده + شیر + رنگ خوراکی
(ژله حل شده + شیرخشک + شکر + آب + رنگ خوراکی + اسانس :
۲ قاشق غذاخوری ژلاتین
یک فنجان آب سرد
نیم لیتر آب
۱۵۰ گرم شکر
۸ قاشق غذاخوری شیر خشک
۵ میلی لیتر اسانس
رنگ غذای خوراکی )

۳_ رنگ های مختلف موردنظر را در ظرف های جداگانه آماده میکنیم

۴_ ۱ قاشق غذاخوری خامه + ۱ قاشق غذاخوری شیر + کمی رنگ خوراکی را مخلوط میکنیم و داخل سرنگ ۱۰ یا ۲۰ سی سی ( بدون سر سوزن بکشید ) میکشیم

۵_ سر سوزن را از مرکز ظرف که دایره شکل است داخل ژله فرو میکنیم و خامه رنگی را داخل ژله فشار داده و همزمان سرنگ را از ژله بیرون میکشیم و یک خط رنگی داخل ژله ایجاد میکنیم و دوباره همین کار را تکرار میکنیم

همه فرو رفتن ها باید از یک نقطه یعنی همون مرکز یله باشه فقط شیب دار میشه و وسیع ( به استثنا بعضی اشکال ) که اولین و مرکز ژله واسه پرچم گل خیلی خوب میشه با رنگ زرد کار کنید

۶_ با فشار دادن سرنگ و خارج کردن خامه از سر سوزن و همزمان بیرون کشیدن نیدل از ژله یک خط رنگی داخل ژله ایجاد کنید به همین ترتیب کار را ادامه بدهید تا کل دایره در اندازه ای که میخواهید تیره رنگ بشه و محیط داخلی گل تشکیل بشه

۷_ روی ژله ( که پشت ژله حساب میشه ) را که سرنگ فرو میره و رنگی میشه با یک دستمال تمیز کنید

۸_ واسه گلبرگ ها :

باز هم تاکید میکنم همه فرو رفتن ها باید از یک نقطه یعنی همون مرکز یله باشه فقط شیب دار میشه و وسیع ( به استثنا بعضی اشکال ) خامه را به روش فوق با مقدار بیشتری با رنگ دلخواه میکشیم

سپس با یک چاقو گلبرگها رو از کنارپرچم شروع میکنیم باید توی ذهنتون شکل گلبرگ را تصور و مجسم کنید

نکته :

میتونین گل برگ ها را هم با سر سوزن شکل بدین ( گل سوزنی )

۹_ تیغه چاقو رو با زاویه کم فرو میکنیم تو ژله و یه کم به سمت مرکز ظرف یعنی فشار میدیم تا کمی جا باز شه

۱۰_ سرنگی را که با خامه پر کردیم میذاریم روی تیغه چاقو و فرو میکنیم تو اون قسمتی که باز شده و خامه را تزریق مکنیم و تیغه را در میاریم

۱۱_ کنار گلبرگمون باید یه گلبرگ دیگه مانند همون قبلی با همون مقدار شیب و زاویه چاقو را از مرکز فرو میکنیم و خامه را تزریق میکنیم. به این صورت ادامه داده تا ردیف اول گلبرگ ها تکمیل بشه

۱۲_ خامه های اضافی روشو با یه دستمال تمیز پاک میکنیم

۱۳_ ردیف بعدی گلبرگ ها با شیب و زاویه بیشتر شروع میکنیم که هم فاصله با گلبرگهای ردیف اول داشته باشه هم حجم گل رعایت بشه و گلبرگها ردیف دوم را مابین گلبرگهای ردیف اول میزنیم تاکید میکنم با زاویه بیشتر از قبل .


توجه :

تو هر ردیف زاویه بیشتر میشه و تیغه چاقو خوابیده تر

۱۴_ ردیفهای سوم و چهارم و … را به هین صورت که آموزش دادم درست میکنیم.تعداد گلبرگ ها بستگی به سایز ظرف و شکل مورد نظر شما داره

۱۵_ ژله را میزاریم توی یخچال به مدت ۳ ساعت تا ببنده

۱۶_ از خامه سبز برای برگها استفاده میکنیم

از خامه زرد برای پرچم ها استفاده میکنیم

۱۷_اگه خواستین گلتون شبیه رز باشه از قاشق استفاده کنین ردیف های مرکز گل رو با قاشق کوچیک بزنین و ردیف های بیرونی تر رو با قاشق بزرگ مانند :

خامه را میکشیم داخل سرنگ بعد قاشق چایخوری رو به صوررتی که گودی قاشق به طرف داخل باشه فرو میکنیم تو مرکز ژله و از کنار قاشق سرنگ رو فرو میکنیم و خامله رو فشار میدیم داخل قسمت برش داده تا کاملا پر شه. وبه همین ترتیب گلبرگای میانی گل رو درست میکنیم برای گلبرگای دیگه از قاشق مرباخوری استفاده میکنیم به طوری که گودی قاشق به طرف بیرون باشه. گلبرگها که تموم شد دوباره ژله رو میذاریم داخل یخچال

۱۸_ برای پوشاندن پشت ژله که سوراخ شده یا حتی کمی کنده شده دوباره ژله حل میکنیم و روی ژله خنک شده میریزیم یا اگه خواستین زیر ژله تیره باشه :
یک بسته پودینگ رو طبق دستورش درست میکنیم و مداوم هم میزنیم تا کمی خنک شه بعد میریزیم روی ژله و میذاریم تو یخچال تا سفت شه

ژله تزریقی,آموزش درست کردن ژله تزریقی,زله تزریقی گل رز,آموزش ژله تزریقی,آموزش تهیه ژله تزریقی,آموزش ژله تزریقی گل رز,مدل گل رز ژله تزریقی,مدل های جدید ژله تزریقی


طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی, طرز تهیه کاپ کیک, طرز تهیه کاپ کیک مغزدار, کاپ کیک مغزدار

مواد اولیه برای کاپ کیک مغزدار شکلاتی داغ

این مقدار برای ۶ نفر مناسب است
پودر کاکائو : به میزان لازم
کره : سه چهارم لیوان + ۳ قاشق غذاخوری
کاکائو تخته ای : ۳۵۰ گرم
خامه ( رقیق شده با شیر ) : نصف لیوان
تخم مرغ : ۵ عدد
شکر : سه چهارم لیوان
آرد : دو سوم لیوان
کاکائو : به میزان لازم

طرز تهیه کاپ کیک مغزدار شکلاتی داغ

ابتدا قالب مناسب کاپ کیک را آماده کرده و داخل آن کره بزنید و اطراف آن را کاملا چرب کنید.
داخل قالب مقداری پودر کاکائو نیز الک کنید طوری که همه کف و دیواره ها را بپوشاند.
در انتها قالب را برگردانده و چند ضربه بزنید تا مقدار اضافی خارج شود.
۳۵۰ گرم شکلات را به همراه کره داخل مایکروویو کاملا آب کنید(یا روی حرارت).
اجازه دهید کمی سرد شود سپس آن را به خامه را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
صبر کنید تا کاملا خنک شود.
سپس تخم مرغ، آرد و شکر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت شود.
حال خمیر را پوشانده و به مدت ۲ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
خمیر را داخل قالب بریزید. سپس داخل خمیر یک عدد کاکائو قرار دهید اما زیاد آن را به سمت انتها وارد نکنید بهتر است کاکائو نیمه خمیر توقف کند.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار داده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید بپزد.
وقتی کیک پخت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سرد شود.
سپس ظرفی روی قالب قرار داده و قالب را ۱۰دقیقه معکوس کنید.


طرز تهیه دسر کیک فنجانی, طرز تهیه پودینگ لیمویی, طرز تهیه فوندانت شکلات داغ, فاستر موز, کاسترد کارامل

۹ دسر گرم فوق العاده را به شما معرفی می کنیم تا در این روزهای سرد زمستانی لحظات گرم تر و لذتبخش تری را در کنار خانواده خود تجربه کنید.

کیک فنجانی پنج دقیقه‌ای

۳۵ گرم آرد، یک قاشق غذاخوری پودر شکلات، کمی نمک و یک و یک‌دوم قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر یک عدد تخم‌مرغ، دو قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق غذاخوری کره و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را مخلوط کنید، سپس مواد خشک را به مواد ‌تر اضافه کنید، آن را در یک ماگ ۵۰۰ میلی لیتری بریزید و برای ۷۰ تا ۹۰ ثانیه در مایکروفر با درجه بالا بگذارید تا کیک بالا بیاید و پخته شود.

پودینگ لیمویی

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۱۵۰ گرم کره، دو قاشق چای‌خوری رنده پوست لیمو، یک‌سوم پیمانه آب لیمو، یک و نیم پیمانه شکر، سه‌چهارم پیمانه آرد، یک و نیم پیمانه شیر و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید و آرام به مخلوط بالا اضافه کنید. خمیر به دست آمده را در ظروف مورد نظر بریزید و به روش بن‌ماری برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شود.

فوندانت شکلات داغ

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۱۲۵ گرم شکلات تلخ همراه ۱۵۰ گرم کره را با روش بن‌ماری آب کنید. با همزن برقی سه تخم‌مرغ و نصف پیمانه شکر قهوه‌ای را بزنید تا پف کند. یک‌سوم پیمانه آرد، یک قاشق غذاخوری پودر شکلات و مایع شکلات آب‌شده را با تخم‌مرغ زده شده مخلوط کنید. فوندانت را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.

فاستر موز

دو قاشق غذاخوری کره را همراه نصف پیمانه شکر قهوه‌ای و یک‌چهارم پیمانه شربت افرا برای چهار تا شش دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاراملی شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. اجازه دهید برای یک تا دو دقیقه بپزد تا طلایی شود. یک اسکوپ بستنی وانیلی را در کاسه بریزید و به آن موز و سس کاراملی اضافه کنید.

کاسترد کارامل

سه‌چهارم پیمانه شکر را در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاراملی و طلایی شود. کارامل را ته ظرف‌ها بریزید. در یک کاسه شش عدد تخم‌مرغ، سه پیمانه شیر، دو قاشق غذاخوری اسانس وانیل و سه‌چهارم پیمانه شکر را مخلوط کنید و آن را در ظرف‌ها روی شکر کاراملی‌شده بریزید. این دسر را به روش بن‌ماری در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.

پودینگ عسل و برنج

سه و یک‌دوم پیمانه شیر را با نصف پیمانه برنج، دو قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چای‌خوری اسانس وانیل و کمی نمک بجوشانید، سپس شعله را کم کنید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا برنج نرم و مایع جذب آن شود. ظرف را از روی شعله ‌بردارید و یک‌چهارم پیمانه شیر و سه قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید، سپس دسر را در ظرف‌های مورد نظر ریخته و با عسل سرو کنید.

کیک سیب داغ

دو پیمانه سیب خردشده را با یک پیمانه شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۱۰۰ گرم کره را آب کنید. یک پیمانه شکر، سه‌چهارم پیمانه آرد، دو قاشق چای‌خوری بکینگ پودر، یک قاشق چای‌خوری دارچین و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک را با هم مخلوط کنید. سه‌چهارم پیمانه شیر و یک عدد تخم‌مرغ را با هم بزنید و بعد مواد ‌تر و خشک را مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بریزید، سپس سیب‌ها و کره را روی خمیر بریزید و آن را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید.

گلابی داغ کاراملی

چهار عدد گلابی را نصف کنید و هسته‌هایش را در بیاورید، سپس آنها را در سینی چرب‌شده فر بچینید. در یک قابلمه کوچک دو سوم پیمانه آب و یک‌چهارم پیمانه عسل را مخلوط کنید و برای سه دقیقه بجوشانید، سپس آن را روی گلابی‌ها بریزید. در مرحله بعد روی آنها دارچین، پودر میخک، پودر هل و شکر بپاشید و اجازه دهید در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزند. گلابی‌های داغ را همراه خامه یا بستنی سرو کنید.

کرم بروله

فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک فنجان خامه را در مایکروفر با حرارت متوسط گرم کرده و بعد یک و نیم قاشق چای‌خوری اسانس وانیل به آن اضافه کنید. پنج زرده تخم‌مرغ و یک‌سوم فنجان شکر را با همزن برقی مخلوط کرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را در ظرف‌های مورد نظر بریزید و به روش بن‌ماری برای نیم ساعت در فر بپزید، سپس روی آنها را با شکر قهوه‌ای بپوشانید و این بار سه دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید تا روی دسر قهوه‌ای شود.


دسر زعفرانی, انواع دسر, دسر مخصوص, دسر مهمانی

مواد لازم

۳پیمانه شیر
۱ پیمانه شیرین کننده ماردین
۳ ق س زعفران آب شده
۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
۸ ق چ پودر ژلاتین
۲ /۱ پیمانه آب سرد

روش تهیه

شیر و پودر شیرین کننده ماردین را روی حرارت مستقیم می گذاریم تا کاملا یکدست شده، پودر درون شیر حل شود. سپس خامه صبحانه و زعفران آب زده را اضافه کنید و از روی حرارت برداشته با مفتول دستی هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.

پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کنیدو روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود. ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

سپس درون قالب‌های مورد نظر بریزیدو به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. در ‌‌نهایت قالب‌ها را پس از بسته شدن درون آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و به سلیقه دلخواه تزیین کنید.

مرسی از پرشین وی


ژله مجلسی, روش تهیه ژله مجلسی, آموزش درست کردن ژله مجلسی, ژله مجلسی جدید, عکس ژله مجلسی, تصاویر ژله مجلسی

مواد لازم

مواد لازم برای لایه آلوئه ورا

ژله آلوئه ورا

۱ و نیم فنجان

توت فرنگی اسلایس شده

نصف فنجان

شکر

یک سوم فنجان

پودرژلاتین

۱ ق غ

آب سرد

یک چهارم فنجان

مواد لازم لایه توت فرنگی

پودر ژلاتین

۱ ق غ

ژله آلوئه ورا

۲ ق غ

توت فرنگی شسته شده و دم کرده

۱ کیلو یا کمتر به دلخواه

آب لیموی تازه

۲ ق چ

شکر

یک سوم فنجان



















روش تهیه

پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و ۳ دقیقه کناری بگذارید تا نرم شود . شکر را اضافه کرده ری حرات متوسط هم بزنید تا شکر و ژلاتین ذوب شوند . مراقب باشید آب به جوش نیاید . از روی حرارت برداشته ژله ی آلوئه ورا را به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید و هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا به غلظت سفیده ی تخم مرغ درآید سپس در قالب لوف که با نایلون پوشانده اید ریخته اسلایس های توت فرنگی را رویش بچینید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید خنک شود .

تهیه لایه توت فرنگی

پودر ژلاتین را روی ژله ی آلوده ورا پاشیده  ۳ دقیقه کناری بگذارید تا نرم شود . سپس روی حرارت ملایم به آرامی هم بزنید تا حل شود . توت فرنگی ها را با آب لیمو و شکر پوره کنید و با ژلاتین مخلوط نموده و وقتی لایه آلوئه ورا خودش را گرفت لایه توت فرنگی را رویش بریزید و به مدت ۶ ساعت و ترجیحا یک شب بگذارید در یخچال بمانید . برای خارج کردن ژله از قالب اگر از پلاستیک استفاده نکردید میتوانید قالب را یک لحظه در آب داغ زده سپس روی ظرف مناسب برگردانید و رویش را با تکه های توت فرنگی و خامه فرم گرفته تزئین کنید .

مواد لازم

پودر ژله آماده رنگی  ۱ بسته

کمپوت آناناس ۱ قوطی

روش تهیه

در قوطی کمپوت آناناس را باز کنید . دقت کنید که به حلقه های آناناس آسیبی نرسد چون به آنها نیاز دارید. آب کمپوت را کاملا خالی کنید.

طبق دستور پودر ژله را حاضر کنید. بهتر است از ژله ای استفاده کنید که رنگ آن کاملا مشخص و متضاد با آناناس باشد. قوطی آناناس را با مایع ژله پر کنید و آن را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

مواد لازم

پودر ژله آلوئه ورا ۱تا۲ بسته

پودر ژله رنگی با طعم های مختلف ۴بسته

بستنی وانیلی یا شیر ۳/۴ لیوان برای هر بسته ژله

روش تهیه

من از ۴ رنگ ژله استفاده کردم.هر رنگ را جداگانه با سه چهارم لیوان آبجوش باز کردم و گذاشتم روی بخار کتری تا شفاف بشه وبعد وقتی خنک شد سه چهارم لیوان بستنی را باهاش مخلوط کردم و داخل ظرف ریختم و گذاشتم توی یخچال تا ببنده.
میتونید به جای بستنی ازشیر هم استفاده کنید.ولی حتما حواستون باشه شیر را به ژله سرد شده اضافه کنید تا نبره.
ظرفی که برای ریختن ژله ازش استفاده میکنید مساحتش زیاد باشه که قطر ژله ی ما بیشتر از یک سانتی متر نشه.

وقتی ژله بست، میتونید ژله ها رو مکعبی ببرید و هم میتونید قالب گل و قلب و … بزنید. یا نا منظم ببرید. این دسته خودتونه.مثلا من قالب گل و قلب زدم .
یک بسته ژله آلوئور را با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم و میگذاریم روی بخار کتری تا شفاف بشه و بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و میذاریم نیم بند بشه .
برای اینکه منظم داخل قالب بچینیم باید اول قالب سرومون رو به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر بزاریم تا یخ بشه و بعد ژله آلوئورا نیم بند شده رو دور تا دور و کف قالب بریزیم. جوری که یک سطح کامل ژله آلوئورا نیم بند دور تا دور قالب باشه. این کارو برای این میکنیم که موقع چیدن ژله های قالب خورده به خوبی به قالب اصلی بچسبه و موقع خارج کردن از قالب کارمون راحتر باشه. سرد بودن قالب هم برای اینه که ژله آلوئورا به محض ریختن ببنده.و بعد ژله های قالب خورده را داخل ظرف میچینیم .

و در نهایت بقیه ی ژله آلوئورای نیم بند شده روی ظرف میریزیم و اگه کم بود بازم یک بسته ی دیگه باز میکنیم و درست کرده و روی ژله ها میریزیم.و میزاریم توی یخچال وقتی کامل بست، برمیگردونیمش.

مرسی از آکاایران


ژله مخصوص, ژله عید نوروز, روش تهیه ژله به شکل سبزه نوروز

در این مطلب با شما همراه خواهیم بود با آموزش ژله ی سبزه هفت سین که در میز دسر نوروزتان جلوه ی زیبایی خواهد داشت.

مواد لازم برای ژله سبزه هفت سین:

مواد لازم برای ژله مات:

طرز تهیه ژله سبزه هفت سین :

ژله آلوئه ورا را تهیه نموده و در قالب مسطح شیشه ای گرد به قطر تقریبی ۲۵ سانتیمتر بریزید و بگذارید ببندد.
ژلاتین را روی آب بپاشید. شکر و شیر تبخیر شده را مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید، سپس ژلاتین را بیفزایید و اندکی حرارت دهید. مواد را از الک رد کرده، اسانس بزنید و کمی از آن را سبز کنید و بگذارید ولرم شود.

ژله آلوئه ورا را تهیه نموده و در قالب مسطح شیشه ای بریزید ژلاتین را روی آب بپاشید

حال کمی از مواد را در سرنگ نو با سر سوزن ۱۸ یا ۲۱ ریخته و از مرکز به اطراف به صورت عمود و مارپیچ خطی عمودی از ژل مات سبز را در آلوئه ورا تزریق کنید. مراقب باشید با کف ظرف فاصله داشته باشید.اگر احیانا از مواد بیرون زد پاک نکنید. اگر احیانا مواد ژل مات سرد شد و بست، چند ثانیه حرارت دهید تا شل شود. سوزن ها را نیاز نیست خیلی کنار هم بزنید، چون وقت گیر خواهد بود، با فاصله کفایت می کند. چون بعدا آن را پرپشت جلوه خواهیم داد.

شکر و شیر تبخیر شده را مخلوط و روی حرارت بگذارید، ژلاتین را بیفزایید و اندکی حرارت دهید

وقتی کل طرف را به صورت خطی مارپیچ از مرکز به اطراف پر کردید (حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان خواهد برد). حال، مابقی ژل مات سبز را روی کار بریزید تا ضخامت یک تا دو میلیمتر از سطح کار پوشش داده شود، تا کار شما پر پشت جلوه کند.

مواد را الک کرده و کمی از آن را سبز کنید و بگذارید ولرم شود و با سرنگ داخل ژله تزریق کنید

آن را در یخچال بگذارید. ژله ی قرمز را مطابق دستور بسته حاضر کرده و کمی از ژل مات سفید به آن بیفزایید تا جلوه ماتی پیدا کند و آن را روی ژله سبزه بریزید تا حالت ربان رنگی دور ژله را تداعی کند. قالب را ۲ ساعت در یخچال قرار داده، سپس با کمک فرو بردن در ظرف آب گرم و برگرداندن در ظرف سرو مرطوب، آن را از قالب خارج کنید.

آن را در یخچال بگذارید، ژله ی قرمز را حاضر کرده و از ژل مات سفید به آن بیفزایید تا جلوه ماتی پیدا کند

نکته :
شیر تبخیر شده در قوطی هایی شبیه شیرعسلی به فروش می رسد.
با استفاده از ژله مات، ژله شما بسیار خوش برش شده و کار با آن بسیار ساده تر از روش هایی مثل دنت، خامه و امثال این است که حاوی ژلاتین نیستند.
این دستور ۵۰۰ گرم کربوهیدرات،۴۰۰گرم پروتئین،۳۰گرم چربی و ۲۴۳۰گرم کیلو کالری انرژی دارد.

با تشکر از ایران مطلب


طرز تهیه چیزکیک آلبالو, چیزکیک آلبالو, طرز تهیه چیزکیک, طرز تهیه کیک بدون, کیک بدون آرد

در این مطلب میخواهیم طرز تهیه چیزکیکی را به شما آموزش دهیم که نیازی به آرد ندارد. به جای آرد از بیسکویت دایجستیو یا ساق طلایی استفاده می کنیم.

مواد اولیه جهت تهیه چیز کیک آلبالو:

بیسکویت دایجستیو (می توانید از بیسکوییت ساقه طلایی استفاده کنید) ۲ لیوان نرم شده
پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم
کره ذوب شده ۶۰ گرم
تخم مرغ (زرده و سفیده از هم جدا شود) ۵ عدد
شکر ۱ لیوان
خامه ۱/۳ لیوان
رنده پوست لیموترش ۱/۳ قاشق مرباخوری
مربای آلبالو ۱ شیشه
وانیل و پودر دارچین به میزان لازم

طرز تهیه چیز کیک آلبالو :

۱- بیسکوییت نرم شده، پودر دارچین و کره ذوب شده را کاملا با هم مخلوط کنید و سپس داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و آن را پهن کنید. ظرف را به مدت ۶ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا رنگ بیسکوییت ها کمی تغییر کند.

۲- حالا پنیر خامه ای، رنده پوست لیمو ترش، شکر و وانیل را با مخلوط کن بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل کرم در بیایند حالا زرده تخم مرغ ها و خامه را هم به این مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ را هم کم کم اضافه کنید ولی این بار با قاشق چوبی هم بزنید مواد به دست آمده را داخل بیسکوییت های داخل ظرفتان بریزید و روی ظرف را با آلومینیوم پوشانده و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید . بعد از آن وقتی ظرف خنک شد، آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

۳- حالا چیز کیک شما آمادست تنها کافیست روی آن را با مربای آلبالو بپوشانید.

۴- اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند و سرو آن برای شما هم راحت تر باشدمی توانید از قالب های کوچک استفاده کنید. مطمئن باشید مینی چیز کیک طرفداران بیشتری خواهد داشت!

۵- اما اگر فکر میکنید چیز کیک هم تکراری شده قالب های کوچکتان را از موادی که درست کردید پر کنید و کلا قسمت بیسکوییتی را از دسر خود حذف کنید. میتوانید آلبالو ها را در وسط مواد هم بریزید.


دسر اروپایی,طرز تهیه دسر

مواد لازم جهت تهیه ترایفل پنیر و میوه:

ژله یا بریلو آلبالو ١ پیمانه

پنیر ماسکارپونه ١٠٠ گرم

خامه فرم گرفته ٢ قاشق سوپخوری

موز ١ عدد

وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

بیسکویت ویفر به میزان لازم

سس گاناش به میزان لازم

اکلیل‌ های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزیین

روش تهیه دسر اروپایی خوشمزه:

۱٫ ترایفل‌ ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند که به صورت ترکیبی با خامه و میوه یا انواع کرم‌ها و میوه‌ها به صورت لایه لایه تهیه می‌شوند.

۲٫ پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس کف لیوان‌های تک‌نفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو که غلیظ شده است بریزید و موز‌ها را هم حلقه‌حلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد کرم را درون قیف ریخته و ۳/۲ ظرف را پرکنید و روی آن یک قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اکلیل‌های خوراکی یا شکر‌های رنگی بپاشید و یک تکه ویفر به دلخواه کنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

نکته: سس گاناش از ترکیب شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه می‌شود. (آماده شده این سس هم موجود است)



طرز تهیه تصویری نوتلا, طرز تهیه نوتلا, نوتلا, عکس نوتلا

نوتلا یکی از خوراکی هایی است که ربطی به سن و سال ندارد و از کوچک و بزرگ همه عاشق آن هستند. مخصوصا خوردن نوتلا برای صبحانه کلی برای شاد بودن در طول روز به ما کمک می کند.

مواد اولیه :

روغن مایع گیاهی ۲ تا ۳ ق غ
عسل ۲ ق غ
پودر شیر خشک ۲ ق چ
فندق ۱ لیوان
پودر کاکائو ۳ ق چ
شیر سرد ۲ تا ۳ ق غ

اگه فندقها تُست شده نیستند در این صورت فندقها رو توی سینی فر ریخته و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه تُستش کنید. بعد از فر بیرون آورده میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شه. اگه مقداری پوست بهشون چسبیده هم اصلا مهم نیست. بذارید سرد شن.

حالا فندقها رو توی بلندر ریخته و اینقدر میکسش میکنیم تا تبدیل به کرم شه.

حالا بسته به نیاز روغن مایع رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم. یک قاشق روغن اضافه کرده و میکس کنید بعد یک قاشق دیگه هم اضافه کنید. پس تصویری که مشاهده میکنید محصول یک لیوان فندق و دو قاشق روغنه.

و کاکائو و شیر خشک (اگه شیر نیدو در دسترس ندارید حذفش کنید. اضافه کردن شیر خشک یک انتخاب شخصیه).

حالا شروع میکنیم به میکس کردن. کم کم با پالس شروع کنید و بعد با سرعت کم هم بزنید. مرتب دستگاه رو خاموش کنید که اصطکاک باعث ایجاد حرارت در مواد نشه. چون ممکنه ببره اگر احساس کردید هرچی هم میزنید بازم فایده ای نداره یک قاشق دیگه روغن اضافه کنید در غیر این صورت از بالا بردن چربی نوتلا بپرهیزید.

اگر تا این لحظه کرمی که مقابل رو دارید دقیقا بافتش عین نوتلاست که تبریک میگم. در غیر این صورت کم کم بهش شیر کاملا سرد اضافه کنید و به میکس کردن ادامه بدید.

هر بار بچشید اگر نیاز بود میزان عسل رو هم بیشتر کنید تا به شیرینی دلخواه برسید.

دلیل اینکه شیر سرد اضافه میکنیم اینه که حرارتی که موقع هم زدن در دستگاه ایجاد میشه ممکنه باعث جدا شدن روغن از سایر مواد شه. با اضافه کردن شیر سرد میتونید کرم رو دوباره زنده کنیم.

و دیگه نوتلای ما آماده است.

نکات:


دسر لاغری, دسر کاهش وزن


طرز تهیه دسر بادام و پسته, دسر بادام و پسته, طرز تهیه دسر بادام, طرز تهیه دسر نوروزی

دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود

مواد لازم دسر بادام و پسته:

کره : ۷۵ گرم

پودر بادام : ۲۰۰ گرم

شکر : ۲۰۰ گرم

خامه ساده ( کم چرب ) : ۱۵۰ میلی لیتر

مغز بادام ، خرد شده : ۸ عدد

پسته ، خرد شده : ۱۰ عدد

طرز تهیه دسر بادام و پسته:

۱٫ کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .

۲٫ پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .

۳٫ حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .

۴٫ مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .

۵٫ با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .

۶٫ یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .


دسر ژلاتینی با توت فرنگی و پرتقال, طرز تهیه دسر ژلاتینی, دسر ژلاتین, دسر

این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم جهت تهیه دسر ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی:

   زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد

   خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم

   شکر: ۲۰۰ گرم

   پودر ژلاتین:  ۳قاشق سوپخوری

   آب سرد:یک‌دوم پیمانه

   رنگ هلویی خوراکی: چند قطره به دلخواه

   وانیل: یک‌دوم قاشق چایخوری

   آب پرتقال:   یک و نیم پیمانه

   توت فرنگی رنده شده: ۲۰ عدد

روش تهیه دسر ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی: 

۱٫ ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط می‌کنیم، تا جایی که پف کنند . سپس خامه را اضافه کرده هم می‌زنیم و مواد را به همراه آب پرتقال وتوت فرنگی‌های رنده شده داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا کرم جوش آید.

۲٫ وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

۳٫ همیشه به این نکته باید دقت کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.


طرز تهیه دسر میوه های استوایی, دسر میوه های استوایی, طرز تهیه دسر میوه, میوه استوایی

انبه متوسط رسیده : ۱ عدد

کیوی : ۲ عدد

موز متوسط : ۱ عدد

آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری

پوست ریز رنده شده لیمو : ۱ قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ متوسط : ۲ عدد

کاستارد کنسروی کم چرب : ۴۲۵ گرم

اسانس وانیل : نصف قاشق چای خوری

میوه پشن فروت : ۲ عدد

۱٫ برای پوست کندن انبه , گوشت آن را برش دهید و هسته آن را در بیاورید . میوه آن را پس از پوست کندن درشت خرد نموده و درون غذا ساز یا مخلوط کن بزنید تا صاف و نرم شود یا با چنگال آن را له نمایید .

۲٫ کیوی را پوست گرفته , آن را به قطعات کوچک خرد نمایید و درون یک کاسه بریزید . موز را پوست کنده و خرد نمایید و به کاسه اضافه نمایید . میوه ها را با آب و پوست لیمو مخلوط نموده و خوب هم بزنید .

۳٫ در یک کاسه غیر چرب و تمیز , سفیده تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفت شود . سپس به آرامی کاستارد و اسانس وانیل را داخل آن ریخته , هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .

۴٫ میوه های خرد شده و پوره انبه با مخلوط کاستارد را یکی در میان در ۴ لیوان بلند ریخته و روی آن را با یک لایه خامه بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود .

۵٫ پشن فروت را نصف نمایید , با یک قاشق دانه های خوراکی آن را درآورده و روی دسر میوه های استوایی بریزید . هر کدام از دسر ها را با پوست لیمو تزیین نموده و سرو نمایید .

(Page 1)
|
2

|
newer

انواع دسر انار شب یلدا
انواع دسر انار شب یلدا
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *