انار پخته برای سرفه

دوره مقدماتی php
انار پخته برای سرفه
انار پخته برای سرفه

انار با آن دانه های سرخ و شفافش یک آنتی بیوتیک طبیعی است که با ویتامین های فراوانش از جمله ویتامین  C ‌می‌تواند یک دشمن جدی برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا باشد. شما می‌توانید از خود میوه انار یا فراورده های آن مثل رب انار، هسته انار، آب انار و حتی دمنوش انار برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید؛ یک شمارش معکوس تا شب زیبای یلدا ! با مجله دلتا همراه باشید.

این میوه خوشمزه منبع غنی از ویتامین  C‌ است که به درمان کم خونی کمک می‌کند. مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد که در میوه انار ویتامینی وجود دارد که علاوه بر جلوگیری از فقر آهن باعث جلوگیری از آلزایمر می‌شود و فشار خون را کاهش می‌دهد. همچنین پتاسیم موجود در این میوه مثل موز از بیماری های قلبی جلوگیری می‌کند. این میوه برای زنان حامله و یائسه هم بسیار مفید است.

انار یک میوه خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است که خواص زیادی برای بدن دارد؛ فرقی نمی‌کند که از انار پخته یا آب انار و حتی دمنوش گرم آن استفاده کنید یا حتی یک کاسه بزرگ انار با گلپر بخورید؛ این میوه همه جوره‌اش خاصیت دارد.

انار پخته برای سرفه

سرما خورده‌اید؟ عفونت ویروسی و گلودرد دارید؟ نگران چه هستید؟ دمنوش، میوه و سبزیجات پاییزی در کنار شما هستند؛ تا به حال انار پخته خورده‌اید؟ اصلا می‌دانستید که انار پخته می‌تواند مثل یک دسر خوشمزه و آنتی بیوتیک طبیعی با بیماری ها و به خصوص ویروس های بدن شما مبارزه کند؟

دوره مقدماتی php

انار پخته به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی حتی قوی تر از سیر و عسل عمل می‌کند. با پختن این میوه می‌توانید از هر نوع عفونت ویروسی مربوط به سرماخوردگی مانند گلو درد، گوش درد و عفونت ریه پیشگیری کنید.

برای تهیه این آنتی بیوتیک طبیعی یک عدد انار را روی شعله پخش‌کن با حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بپزد و به قول معروف مغز پخت شود. زمان پخت تقریبا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. فقط باید در این مدت انار را دائم بچرخانید تا نسوزد؛ پس از تکمیل فرایند پخت، شما می‌توانید تنه ها و پره های داخل آن را میل کنید البته بهتر از است از این میوه پخته‌ شده، شب ها هنگام خواب استفاده کنید و بعد از میل کردن آن دیگر چیزی نخورید تا به این ترتیب تمام عفونت های شما درمان شود.

یک انار پخته می‌تواند حتی فضای اتاق شما را مثل اسپند ضد عفونی کند! اگر سرما خورده‌اید و مدام سرفه می‌کنید؛ دو راه دارید؛ یا از انار پخته استفاده کنید یا دمنوش انار بخورید. کدام دمنوش قوی تر از آب انار و گلپر؟

انار پخته با آنتی اکسیدان های فراوانش می‌تواند با عفونت های ویروسی از جمله گلودرد مقابله کند. دمنوش انار ضد سرطان است و ۳ برابر چای سبز آنتی اکسیدان طبیعی دارد که وظیفه آن مقابله با سرطان و استرس است. می‌توانید از دمنوش این میوه بهشتی در کنار سایر دمنوش های گیاهی مثل زرشک، لیمو، عسل و آویشن استفاده کنید.

این مطلب سلامتی سرخ و خوشمزه هم به پایان رسید؛ نظرتان درباره امتحان کردن انار پخته در کنار کدو، شلغم و لبو چیست؟ تجربه های خوب خود را در این باره با ما به اشتراک بگذارید.

رفع گرفتگی بینی با روش‌های ساده

خواص آویشن برای درمان سرماخوردگی

ویتامین D و تقویت سیستم ایمنی

خواص و مضرات زرده تخم مرغ چیست؟

تاثیر ویتامین D بر ریزش مو

۲۸ آبان ۱۳۹۸ در ۴:۰۸ ب٫ظ

بسیار اموزنده

پاسخ

۲۸ آبان ۱۳۹۸ در ۳:۳۴ ب٫ظ

چقدر عالی

پاسخ

۲۸ آبان ۱۳۹۸ در ۲:۳۷ ب٫ظ

کاملا درسته. من امتحان کردم.

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

انار پخته برای سرفه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

تاثیر گردو بر قدرت مغز و حافظه بارها مورد آزمایش و تحقیق قرار گرفته است و در این تحقیقات م…

اشخاص ممنوع المعامله به کسانی گفته می‌شود که از انجام دادن معامله یا مداخله در اموال خود به طور کلی یا نسبت به موردی خاص توسط قانون‌گذار منع شده‌اند.

در فصل زمستان همه افراد به سرماخوردگی مبتلا میشن. این آنتی بیوتیک قوی هر نوع عفونت ناشی از سرماخوردگی مثل گلودرد ، گوش درد ، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها رو درمان میکنه…

یک عدد انار رو بذارید روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم…توی خودش اروم اروم میجوشه…صداشو میشنوید….و پخته میشه
بیست دقیقه بذاری بمونه…گاهی بچرخونیدش

بعد بذارید یکم خنک بشه
بعد میل کنید..
یادتون باشه…فقط پوست روشو نخورید…پرده ها و رگه های داخلش رو.ختما حتما با دونه های پخته شده بخورید
شب باید میل کنید روش هیچی نخورید و بخوابید تا صبح

اثرات معجزه آزای این آنتی بیوتیک قوی رو در صبح روز اول مشاهده خواهید کرد.

ولی در صورت عفونت های شدید بهتره درمان رو 3 شب ادامه بدید…انار پخته برای سرفه

دیدگاه شما

آدرس وبسایت

الان تو این فصل انار کجا گیر میاد

با رسیدن فصل سرما احتمال اینکه به بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی، گلودرد، برونشیت و آنفولانزا بسیار زیاد میشود و تقریبا همه در هر سنی با اینگونه بیماری‌ها تهدید میشوند. بهتر است به جای اینکه با هربار بیمار شدن به مطب دکتر بروید و داروهای شیمیایی مصرف کنید، از خواص مواد غذایی بیشتر بدانید و سعی کنید از وجود میوه‌جات بهره ببرید. بهتر نیست؟ اینگونه حتی از روز اول هم بهتر میشوید! با ما همراه باشید تا در ادامه این مقاله خواص انار پخته را با هم بخوانیم و از آن در این فصل سرد درست استفاده کنیم تا نهایت فایده آن نصیبمان شود.

این میوه یک آنتی بیوتیک قوی است که هر نوع عفونت را برطرف میکند. برای همین است که میگویند خواص انار پخته برای سرماخوردگی زیاد است.

درمورد فواید این میوه بهشتی دانشمندان و محققان بسیار صحبت
میکنند که در اینجا به چندین مورد آن خواهیم پرداخت. اول خاصیت آنتی اکسیدانی (ضد سرطانی)
انار میباشد که قبلا هم به آن اشاره کرده بودیم آنتی اکسیدان انار۳ برابر چای سبز است.
همانطور که می دانید وظیفه آنتی اکسیدان ها حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها ،آلودگی‌های
شیمیایی و مقابله با انواع سرطان‌ها می باشد.

از فواید دیگر این میوه میتوان به جلوگیری از مسدود شدن رگ‌ها و بیماری قلبی اشاره کرد. انار از چربی بد خون جلوگیری میکند و مانع از لخته شدن خون یا همان چسبیدن پلاکت‌های خونی به یکدیگر میشود. در نتیجه چربی و فشار خون کاهش  پیدا میکند. انار از طرفی از سرطان پوست جلوگیری میکند و به زیبایی پوست کمک میکند. از طرفی دیگر انار میوه‌ای مدر است و باعث فعال شدن کلیه میشود و بی‌نظمی در ادرار را درمان میکند.

یکی دیگر از خواص مهم این میوه از بین بردن عفونت بدن است.
انار برای درمان گلودرد و تب بسیار موثر است. هسته‌ی انار، همان بخشی که ممکن است
باعث اذیت شدن شما شود و لا به لای دندان‌هایتان گیر کند، از پیر شدن پوست جلوگیری
کرده و اگر به طور منظم مصرف کنید شما را چندین سال جوانتر نشان میدهد.انار پخته برای سرفه

اگر انار را با عسل مخلوط کرده و میل کنید میتواند درمان
خوبی برای گوش درد باشد همچنین خوردن آب انار درمان مناسب و انتخاب خوبی برای صدای
گرفته است.

طرز پخت و تهیه این آنتی بیوتیک به این ترتیب است که یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و پخته شود فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس از اینکه انار شما خوب پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود و سپس پرده‌ها و رگه‌های داخلش را هم با دانه‌های پخته شده میل کنید فراموش نکنید که شب قبل از خواب باید میل شود و بعد از آن چیزی خورده نشود درصورت عفونت‌های شدید بهتر است ۳ شب این کار را تکرار کنید.

خواص انار پخته در بارداری و حتی دوران یائسگی نیز بسیار
زیاد است و بر کسی پوشیده نیست. فایده دیگر مختص به زنان باردار و همچنین یائسه می
باشد . آیا میدانستید که مصرف روزانه نصف لیوان آب انار برای زنان باردار، از آسیب‌های
مغزی و زایمان زودرس جلوگیری می‌کند؟ این میوه باعث کاهش استرس و تشویش در زنان یائسه
مشود مورد آخر این است که انار در کاهش وزن هم می‌تواند مؤثر باشد .چون در هضم غذا
و انجام فعالیت‌های گوارشی نیز بسیار کمک کننده می باشد.

 این میوه برای جنین نیز فواید فراوان
دارد. این میوه از قدیم دارای شهرت بوده و برای آسیب‌های غضروف نوزادان به کار
میرفته و هنوز هم برای درمان اینگونه مشکلات کاربرد دارد. از دیگر خاصیت‌های مصرف انار
این است که احتمال تولد کودکان نارس و تولد کودکانی با وزن کم را تا حد زیادی کاهش
میدهد و همچنین از افسردگی بعد از زایمان جلوگیری میکند

من سارا عربی هستم. 24 سال دارم و به عنوان دیجیتال مارکتر فعالیت می کنم. تولید محتوا رو دوست دارم و عاشق نوشتنم

عالی بود خیلی استفاده کردم

بسیار مفید و مقوی. من امتحان کردم. نتیجه عالی داده. به شما هم توصیه میکنم. با تشکر از مطلب خوب تون. 🙏🙏

بله درسته تب رو سریع میاره پایین😍

واقعٱ محشره…

من امشب گلو درد داشتم و انار پخته خوردم واقعا مثل آب روی آتیش بود عالی👌👌👌

اسم و ایمیل مرا در این مرورگر ذخیره کن.

با اپلیکیشن کرفس به وزن ایده‌آل خود برسید.

تهران٬ ونک- خیابان برزیل- خیابان شمس لاهیجانی- کوچه دوازدهم- پلاک ۸

@2019 – طراحی و توسعه تیم کرفس

خاصیت آنتی اکسیدانی (ضد سرطانی) انار ۳ برابر چای سبزاست وهمانطورکه می دانید وظیفه آنتی اکسیدان ها حفاظت از بدن دربرابر استرس ها ، وآلودگی های شیمیایی ،ومقابله با انواع سرطان ها می باشد .

انار پخته جلوی مسدود شدن رگ ها و درنتیجه بیماری قبلی را می گیرد به این صورت که ازاکسیده شدن LDL (چربی بد خون )جلوگیری می کند .و مانع از چسبیدن پلاکت های خونی به هم ولخته شدن خون می گردد یعنی چربی خون و درنتیجه فشارخون را کاهش می دهد .

انار به زیبایی پوست کمک کرده و از سرطان پوست جلوگیری می کند (مقابله با رادیکال های آزاد که به دیواره پوست برخورد می کنند وآنها راتخریب می کنند) چهارم اینکه انار جزء میوه های ادرارآور است و کلیه را فعال کرده و بی نظمی واختلال درآن را کاهش می دهد .

انار پخته بیماری های عفونی را از بدن دور می کند وآب این میوه دررفع تشنگی موثر است ودردرمان تب وگلودرد بسیار سودمند است. ششمین فایده انار این است که هسته آن ازپیرشدن پوست محافظت می کند ومصرف منظم آن باعث می شود که انسان حدود ۵ سال جوان تر به نظربیاید .انار پخته برای سرفه

مخلوط انار پخته و عسل وخوردن آن برای گوش درد مفید است برای قوی شدن چشم وبهبود بینایی وسالم ماندن دندان وحتی لثه هم سودمند است وخوردن آب انارصدای گرفته راهم درمان می کند .

فایده دیگر مختص به زنان باردارویائسه می باشد . مصرف روزانه نصف لیوان آب انار برای زنان باردار، ازآسیب های مغزی و زایمان زودرس جلوگیری می کند و همچنین باعث کاهش استرس و تشویش در زنان یائسه میشود مورد آخر این است که انار در کاهش وزن هم می تواند مؤثر باشد . چون درهضم غذا وانجام فعالیت های گوارشی نیزکمک کننده می باشد .

طرز پخت و تهیه انار پخته این آنتی بیوتیک به این ترتیب است که یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد وپخته شود فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس ازپخته شدن پرده ها ورگه های داخلش را هم با دونه های پخته شده میل کنید فراموش نکنید که شب قبل ازخواب باید میل شود وبعدازآن چیزی خورده نشود درصورت عفونت های شدید بهتراست ۳ شب این کاررا تکرارکنید.

یک انار پخته می‌تواند حتی فضای اتاق شما را مثل اسپند ضد عفونی کند! اگر سرما خورده‌اید و مدام سرفه می‌کنید؛ دو راه دارید؛ یا از انار پخته استفاده کنید یا دمنوش انار بخورید. کدام دمنوش قوی تر از آب انار و گلپر؟

انار پخته با آنتی اکسیدان های فراوانش می‌تواند با عفونت های ویروسی از جمله گلودرد مقابله کند. دمنوش انار ضد سرطان است و ۳ برابر چای سبز آنتی اکسیدان طبیعی دارد که وظیفه آن مقابله با سرطان و استرس است.

به گفته پزشکان انار برای حفظ گردش خون بسیار مفید است. همچنین خوردن این میوه برای به دست آوردن دوباره انرژی بدن کسانی که از بیماری طولانی مدت برخاستند بسیار توصیه می شود.

از دیگر خواص درمانی این میوه نیز می توان به بهبود مشکلات قلبی، اختلالات معده، انواع سرطان، مشکلات دهان و دندان، آرتروز، کم خونی و دیابت نیز اشاره کرد. همچنین از زمان های قدیم از پوست این میوه برای تمیز کردن دندان ها نیز استفاده شده است.

به علاوه آب آن برای درمان گلو درد بسیار مفید می باشد.با توجه به یک مطالعه تحقیقاتی که در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده است انار سر شار از آنتی اکسیدان است که می تواند از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری کند.

انار دارای فواید شگفت انگیز زیادی است که می توان آن را به روش های مختلف مصرف کرد و از آن لذت برد. مصرف شربت انار برای درمان آسیب های غضروف و محافظت نوزادان از آسیب های مغزی در طول تولد بسیار مفید می باشد. این دو دلیل مهم باعث شده است که انار از زمان های قدیم به میوه شگفت انگیز شهرت بگیرد.

از پوست و برگ انار برای درمان اختلالات معده و یا اسهال ناشی از هر نوع مشکلات گوارشی استفاده می شود. همچنین از دمنوش برگ این میوه برای درمان مشگلات گوارشی نیز استفاده می شود. آب انار نیز برای بهبود اسهال خونی و وبا بسیار مفید است.

مصرف منظم آب انار باعث بهبود گردش خون می شود به همین علت می تواند خطر حملات قلبی و سکته مغزی را نیز کاهش دهد. خاصیت آنتی اکسیدانی انار باعث محافظت بدن در برابر کلسترول بد می شود و همچنین از لخته شدن خون نیز جلوگیری می کند.

انار حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان به نام فلانوئید می باشد. این فلانوئید های شناخته شده در مقابله با رادیکال های مختلف سرطان بسیار موثر هستند. نوشیدن آب انار برای افرادی که در معرض ابتلا به سرطان های پروستات و سینه هستند بسیار موثر می باشد و خطر ابتلا به سرطان را تا حد زیادی کاهش می دهد. همچنین مصرف منظم آب انار سطح psa بدن را کاهش می دهد و به بدن در برابر مبارزه با سلول های سرطانی کمک می کند.

آب انار دارای خاصیت ضد باکتری و ضد ویروسی می باشد و دهان و دندان ها را در برابر انواع بیماری ها محافظت می کند و اثرات پلاک دندان ها را نیز کاهش می دهد.

خوردن انار باعث ضخیم شدن و سخت شدن دیواره های شریانی در غضروف و مفاصل می شود و در نتیجه کاهش بیماری های آترواسکلروز و آرتروز را در بر خواهد داشت. همچنین انار می تواند از ایجاد آنزیم هایی که باعث شکستن بافت های همبند در بدن هستند جلوگیری کند.

مصرف این میوه باعث بهبود گردش خون سالم در بدن می شود و در نتیجه آهن موجود در انار باعث کاهش کم خونی در بدن شده و از سرگیجه، خستگی، ضعف و کاهش شنوایی ناشی از کم خونی جلوگیری می کند.

نوشیدن آب انار در افراد مبتلا به دیابت می تواند باعث بهبود بیماری آنها شود و همچنین با کاهش انقباض شریان ها می تواند ابتلا به بیماری های قلبی را نیز مهار کند.

با گذشت زمان و مطالعه بر روی این میوه اهمیت مصرف آن بیش از پیش برملا شد به طوری که محققان دریافتند از دیگر خاصیت های مصرف این میوه کاهش احتمال تولد کودکان نارس و تولد کودکانی با وزن کم می باشد.

همچنین مصرف انار رشد بیماری آلزایمر را در بین سالمندان کاهش می دهد. از دیگر مزایای انار پخته بهبود مشکلات سنین بالا مانند چین و چروک و پیری زودرس می باشد و به غیر از آن می تواند بر افسردگی زنان پس از دوران یائسگی نیز غلبه کند.انار پخته برای سرفه

 

با فواید اعجاب انگیز انار آشنا شوید. انار میوه خوشمزه و با خواص متعدد است.برای یافتن پاسخ پرسش تاثیر انار بر سرماخوردگی ادامه مطلب را دنبال کنید.

انار صدها سال به دلیل فواید متعدد سلامتی ، از جمله فعالیت ضد میکروبی شناخته شده است. افزایش اخیر باکتریهای مقاوم در برابر دارو و احتمال شیوع همه گیر ویروس های جهانی ، نیاز به گزینه های اضافی پیشگیرانه و درمانی را برای داروهای معمولی ضروری می کند. تحقیقات نشان می دهد که انارها و عصاره های آنها به دلیل قدرتشان در برابر طیف گسترده ای از پاتوژن های باکتریایی و ویروسی ممکن است به عنوان جایگزین طبیعی عمل کنند. تقریباً هر قسمت از گیاه انار برای فعالیت ضد میکروبی از جمله آب میوه ، پوست ، آرد ، گل و پوست  مورد آزمایش قرار گرفته است. بسیاری از مطالعات با موفقیت از پوست انار استفاده کرده اند. ترکیبات فیتوشیمیایی متنوعی در انار وجود دارد که فعالیت ضد میکروبی را نشان داده اند ، اما اکثر مطالعات نشان داده اند که اسید اللاژیک و تانن های قابل هیدرولیز بزرگتر مانند پونیکالاژین بیشترین فعالیت را دارند. در بعضی موارد ترکیبات انار بیشترین فایده را دارد. نتایج بالینی مثبت در مورد انار و سرکوب باکتریهای دهان بسیار جالب توجه و ارزش مطالعه بیشتر را دارد. بخش عمده ای از شواهد مربوط به فعالیت های ضد باکتریایی و ضد ویروسی انار در برابر پاتوژن های منتقله از مواد غذایی و سایر ارگانیسم های بیماری های عفونی ناشی از آزمایشات مبتنی بر سلول آزمایشگاهی است که نیاز به تأیید بیشتر اثر داخل بدن از طریق آزمایشات بالینی انسان دارد.

انار حاوی مواد مغذی می باشد که به بهبود ایمنی بدن کمک می کند و به ویژه در فصل موسمی بسیار ضروری است. انارها سه نوع آنتی اکسیدان دارند – تانن ها ، آنتوسیانین ها و اسید اللاژیک. دانه های آن نیروگاه مواد مغذی است. آنتی اکسیدان ها برای سالم نگه داشتن سلول ها در بدن ما و افزایش مقاومت در برابر عفونت ها ، به حداقل رساندن التهابات و جلوگیری از آسیب اعضای بدن ضروری هستند. آب انار حاوی بیشترین غلظت آنتی اکسیدان هایی است که به طور طبیعی یافت می شوند – حتی بیشتر از آب انگور کنکورد ، آب زغال اخته ، آب آلبالو سیاه ، آب آکاای ، آب پرتقال ، چای یخ و آب سیب. فعالیت آنتی اکسیدانی آب انار می تواند به اندازه سه برابر بیشتر از چای سبز  باشد.

چندین مطالعه در مورد انار و فعالیتهای ضد میکروبی آنها در برابر باکتریها و ویروس ها انجام شده است ، با مکانیسم هایی از جمله مهار رشد باکتریایی و ویروسی مستقل از pH ، اثرات روی سیگنالینگ سلول باکتریایی ، کاهش عفونت ویروسی و اتصال به گیرنده های سلول میزبان ، و ساختاری آسیب به ویروس ها. با این حال ، بسیاری از نتایج مطالعه بر اساس آزمایشات آزمایشگاهی و مبتنی بر سلول است. بنابراین کاربرد نتایج در سلامت انسان عمدتاً بر بیماریها و عفونتهایی که بصورت موضعی اتفاق می افتند متمرکز است ، مانند مواردی که در حفره دهان یا روی سطح پوست قرار دارند. برون دهی اثرات داخل بدن بر روی عفونت از نتایج آزمایشگاهی با استفاده از آب انار بدون ترکیب یا ترکیبات روی میکروبها دشوار است. علاوه بر این ، مقایسه نتایج مطالعاتی که عصاره های درمانی برای اجزای فعال را استاندارد نمی کنند دشوار است. روشهای استاندارد باید توسط صنعت گران انار اتخاذ شود که از همان روش های کمی استفاده می کند. روشی برای تعیین سطح الاագایتانین با استفاده از یک استاندارد رب انار منتشر شده است ، که می تواند در پرداختن به این مسئله مفید باشد. مطالعات حاضر از مزایای احتمالی عصاره انار در حفظ و جلوگیری از آلودگی مواد غذایی حمایت می کند. این برنامه می تواند به ویژه در کشورهای کمتر توسعه یافته مفید باشد که بهداشت مواد غذایی به راحتی در معرض خطر قرار میگیرد. نتایج مطالعات انجام شده در مورد فواید ضد باکتریایی عصاره انار در مقابل باکتریهای دندانی و عفونتها تایید شده است زیرا آنها از نظر بالینی مستقر هستند. آزمایش های در مقیاس بزرگتر باید برای تأیید خواص انجام شود

انار پخته برای سرفه

  ویتامین C موجود در انار برای درمان کم خونی و فقرآهن و همچنین جلوگیری از  سرماخوردگی تاثیرگذار می باشد. کارشناسان تغذیه براین عقیده اند که در انار ویتامینی وجود دارد که درپیشگیری ازکم خونی و فقرآهن افراد ،پیشگیری ازابتلا به سرماخوردگی ،پیشگیری ازآلزایمر، وکاهش فشارخون و…. بسیارمؤثر می باشد . وهمچنین پتاسیم موجود دراین میوه باعث پیشگیری ازبیماری قلبی وعروقی می شود وازپوکی استخوان زنان در بعد از یائسگی جلوگیری می نماید .

شاخص ترین ویتامین های موجود درانارویتامین های گروه Bهستند

که درواکنش ها ی شیمیایی بدن نقش بسیار مهمی دارند و ویتامین B1 ازاین گروه که درجلوگیری ازبیماری های عصبی بسیارحائزاهمیت است ووجود پلی فنولیک ، اسید الاژیک ،وآنتی هیستامین (رنگدانه های موجود درانار )باعث جلوگیری ازسرطان سینه درزنان وپروستات درمردان می گردد .

دارای آنتی اکسیدان بسیاربالایی است وازاین رو به سیستم دفاعی بدن نیز کمک می کند وخوردن آن با هسته درافرادی که ناراحتی گوارشی ندارند توصیه می گردد .

با پختن انار آنتی بیوتیک خیلی قوی بوجود می آید که هر نوع عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلو درد ، گوش درد ،وعفونت های ریه ها و…… را ترمیم و درمان می نماید طرز پخت وتهیه این آنتی بیوتیک به این ترتیب است که یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم بگذارید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت 20 دقیقه بجوشد وپخته گردد فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس ازپخته شدن پرده ها ورگه های داخلش را هم با دونه های پخته شده میل کنید فراموش ننمایید که شب قبل ازخواب باید میل گردد و بعد از آن چیزی خورده نشود درصورت عفونت های شدید بهتراست 3 شب این کاررا تکرار نمایید.

فواید انار

در مورد فواید این میوه بهشتی بزرگان ومحققان بسیارصحبت نموده اند که دراینجا به چندین مورد آن می پردازیم .اول خاصیت آنتی اکسیدانی (ضد سرطانی ) انار می باشد که قبلا هم به آن اشاره نمودیم آنتی اکسیدان انار3 برابر چای سبز است وهمانطورکه می دانید وظیفه آنتی اکسیدان ها حفاظت از بدن در برابراسترس ها ، وآلودگی های شیمیایی ،ومقابله با انواع سرطان ها است .دوم اینکه انارجلوی مسدود شدن رگ ها ودرنتیجه بیماری قبلی را می گیرد به این صورت که ازاکسیده شدن LDL (چربی بد خون )جلوگیری می نماید.ومانع ازچسبیدن پلاکت های خونی به هم ولخته شدن خون می گردد یعنی چربی خون و در نتیجه فشارخون راکاهش می دهد .

سوم اینکه اناربه زیبایی پوست کمک نموده و ازسرطان پوست جلوگیری می کند (مقابله با رادیکال های آزاد که به دیواره پوست برخورد می کنند وآنها راتخریب می کنند )

چهارم اینکه انار جزء میوه های ادرارآور می باشد وکلیه را فعال کرده وبی نظمی واختلال درآن راکاهش می دهد .

پنجم اینکه اناربیماری های عفونی رااز بدن دور می نماید وآب این میوه دررفع تشنگی موثر است ودردرمان تب وگلودرد بسیار سودمند است .

ششمین فایده انار این است که هسته آن ازپیرشدن پوست محافظت می نماید ومصرف منظم آن باعث می شود که انسان حدود 5 سال جوان تر به نظر بیاید .

هفتمین فایده بر اثر مخلوط آن با عسل بوجود می آید وخوردن آن برای گوش درد مفید می باشد برای قوی شدن چشم وبهبود بینایی وسالم ماندن دندان وحتی لثه هم سودمند است وخوردن آب انارصدای گرفته راهم درمان می نماید .

فایده هشتم ونهم مختص به زنان باردار و یائسه می باشد . مصرف روزانه نصف لیوان آب انار برای زنان باردار، ازآسیب های مغزی وزایمان زودرس جلوگیری می نماید وهمچنین باعث کاهش استرس وتشویش درزنان یائسه می گردد مورد آخر این است که انار در کاهش وزن هم می تواند مؤثر باشد چون در هضم غذا و انجام فعالیت های گوارشی نیز کمک کننده می باشد .

سایراطلاعات به صورت پراکنده درمورد انار:

انار پخته برای سرفه

-آب اناردارای قند مانن وماده دیگری به نام مانتین است که باعث تصفیه خون می گردد .

-خوردن انارباعث کمک به کبد می گردد و چون وظیفه کبد دفع سموم بدن می باشد مصرف انار باعث تقویت آن می گردد .

-مصرف آن باعث درمان اسهال هم می گردد . خستگی جسمی وعصبی راهم رفع می کند .

-مصرف انار شیرین ، شادابی وطراوت صورت رابه دنبال دارد ورنگ چهره راباز می نماید وباعث رفع لک های پوستی می گردد. ومی توان آن رابا گلپر هم ترکیب واستفاده نمود .

-مصرف آن باعث ازبین رفتن انگل های دستگاه گوارش وبیماری های عفونی می گردد .

-خوردن انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید می باشد وزمان خوردن آن یک ساعت قبل یا بعد ازغذا است .

-انار شیرین در کاهش خارش های بدن مؤثر می باشد .

-مصرف انارترش هم برای کسانی که زخم های دهان ودندان ویا آفت دارند هم بی تأثیر نیست به این ترتیب که روزانه انارترش راچندین مرتبه دردهان نگه داشته ومزمزه کنید وسپس بیرون بریزید.

  • خواص زعفران دم کرده چيست؟
  • شکرونشاسته راباهم ترکیب نمایید وبه آب انارشیرین بیافزایید معجونی که بوجود می آید رابنوشید خوردن این معجون درد سینه وسرفه شما را رفع خواهد نمود .باتوجه به این که این میوه غنی ازویتامین می باشد وبه علت داشتن آهن وعناصر مفید دیگر دیرهضم است البته ناگفته نماند که خوردن دانه های انار به مراتب ازخوردن آب انار بهتر است وفایده بیشتری دارد و بهترین زمان مصرف آن صبح وقبل ازصبحانه می باشد .( تاثیر انار بر سرماخوردگی )

    تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ استسئو سایت توسط لینک 1

    برای درمان سرفه های خشک یکی از بهترین کارها خوردن صمغ آلبالو است. میتوانید با استفاده از انار شیرین تا حد زیادی …

    پکیج لاغری+مشاوره و پشتیبانی ازشنبه به عنوان بهترین و موثرترین کلینیک رژیم درمانی سال تو این روزا که هممون خونه نشین شدیم …

    هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

    مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

    اقتصادنیوز: انار را بپزید و از شر سرماخوردگی های زمستانی رهایی یابید. انار پخته یک آنتی بیوتیک بسیار قوی است که برای از بین بردن باکترها بسیار موثر است.

    به گزارش اقتاصدنیوز به نقل از بهداشت نیوز، انار و خواص بی نظیر آن بر کسی پوشیده نیست اما خوردن انار پخته برای سرماخوردگی های زمستانی بسیار مفید است.انار را بپزید و از خواص بی نظیر آن بهره ببرید. در این مقاله به بررسی خواص انار پخته پرداخته ایم.

    فواید خوردن میوه انار پخته در سرماخوردگی

    طرزپخت و تهیه این آنتی بیوتیک به این ترتیب است که یک عدد اناررا روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته آهسته توی خودش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد وپخته شود فقط دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید پس ازپخته شدن پرده ها ورگه های داخلش را هم با دونه های پخته شده میل کنید فراموش نکنید که شب قبل ازخواب باید میل شود وبعدازآن چیزی خورده نشود درصورت عفونت های شدید بهتراست ۳ شب این کاررا تکرارکنید.

    درمورد فواید این میوه بهشتی بزرگان ومحققان بسیارصحبت کرده اند که در اینجا به چندین مورد آن می پردازیم. اول خاصیت آنتی اکسیدانی (ضد سرطانی) اناراست که قبلا هم به آن اشاره کردیم آنتی اکسیدان انار۳ برابر چای سبزاست وهمانطورکه می دانید وظیفه آنتی اکسیدان ها حفاظت از بدن دربرابر استرس ها ، وآلودگی های شیمیایی ،ومقابله با انواع سرطان ها می باشد .انار پخته برای سرفه

    دوم اینکه انارجلوی مسدود شدن رگ ها ودرنتیجه بیماری قبلی را می گیرد به این صورت که ازاکسیده شدن LDL (چربی بد خون )جلوگیری می کند .ومانع ازچسبیدن پلاکت های خونی به هم ولخته شدن خون می گرددیعنی چربی خون ودرنتیجه فشارخون راکاهش می دهد .سوم اینکه اناربه زیبایی پوست کمک کرده وازسرطان پوست جلوگیری می کند (مقابله با رادیکال های آزاد که به دیواره پوست برخورد می کنند وآنها راتخریب می کنند )چهارم اینکه انار جزء میوه های ادرارآوراست وکلیه را فعال کرده وبی نظمی واختلال درآن راکاهش می دهد .

    پنجم اینکه اناربیماری های عفونی رااز بدن دورمی کند وآب این میوه دررفع تشنگی موثر است ودر درمان تب وگلودرد بسیار سودمند است .ششمین فایده انار این است که هسته آن ازپیرشدن پوست محافظت می کند ومصرف منظم آن باعث می شود که انسان حدود ۵ سال جوان تر به نظربیاید .هفتمین فایده براثرمخلوط آن با عسل بوجود می آید وخوردن آن برای گوش درد مفید است برای قوی شدن چشم وبهبود بینایی وسالم ماندن دندان وحتی لثه هم سودمند است وخوردن آب انارصدای گرفته راهم درمان می کند .

    فایده هشتم ونهم مختص به زنان باردارویائسه می باشد . مصرف روزانه نصف لیوان آب انار برای زنان باردار، ازآسیب های مغزی وزایمان زودرس جلوگیری می کند وهمچنین باعث کاهش استرس وتشویش درزنان یائسه مشود مورد آخراین است که اناردرکاهش وزن هم می تواند مؤثرباشد .چون درهضم غذا وانجام فعالیت های گوارشی نیزکمک کننده می باشد .

    انار برای چه نوع بیماری هایی مفید است؟

    به گفته پزشکان انار برای حفظ گردش خون بسیار مفید است. همچنین خوردن این میوه برای به دست آوردن دوباره انرژی بدن کسانی که از بیماری طولانی مدت برخاستند بسیار توصیه می شود. از دیگر خواص درمانی این میوه نیز می توان به بهبود مشکلات قلبی، اختلالات معده، انواع سرطان، مشکلات دهان و دندان، آرتروز، کم خونی و دیابت نیز اشاره کرد. همچنین از زمان های قدیم از پوست این میوه برای تمیز کردن دندان ها نیز استفاده شده است ، به علاوه آب آن برای درمان گلو درد بسیار مفید می باشد.با توجه به یک مطالعه تحقیقاتی که در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده است انار سر شار از آنتی اکسیدان است که می تواند از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری کند.

    سایراطلاعات به صورت پراکنده درمورد انار:

    -آب انار دارای قند مانن وماده دیگری به نام مانتین است که باعث تصفیه خون می گردد .

    -خوردن انار باعث کمک به کبد می شود وچون وظیفه کبد دفع سموم بدن می باشد مصرف انار باعث تقویت آن می شود .

    -مصرف آن باعث درمان اسهال هم می گردد . خستگی جسمی وعصبی راهم رفع می کند .

    -مصرف انار شیرین ، شادابی وطراوت صورت رابه دنبال دارد ورنگ چهره رابازمی کند وباعث رفع لک های پوستی می گردد. ومی توان آن رابا گلپر هم ترکیب واستفاده نمود .

    -مصرف آن باعث ازبین رفتن انگل های دستگاه گوارش وبیماری های عفونی می گردد .

    -خوردن انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفیداست وزمان خوردن آن یک ساعت قبل یا بعد ازغذا می باشد .

    -انار شیرین در کاهش خارش های بدن مؤثراست .

    -مصرف انار ترش هم برای کس

     

    آدرس : تهران، خیابان مطهری، بین میرزای شیرازی و سنایی، پلاک ۳۷۰


    تلفن : ۰۲۱۸۷۷۶۲۵۶۹

    عکس، ویدیو یا مطالب خود را برای ما به آدرس ایمیل

    content@eghtesadnews.com

    ارسال کنید یا از طریق شماره تلفن ۴۲۱۷۱۰۲۱۱ با ما در تماس باشید.

    کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به پایگاه خبری اقتصادنیوز می‌باشد. استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است

    طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

    انار پخته برای سرفه
    انار پخته برای سرفه
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *