اموزش پخت کله پاچه در خانه

دوره مقدماتی php
اموزش پخت کله پاچه در خانه
اموزش پخت کله پاچه در خانه

نوار جستجو

دسته بندی ها

کله پاچه یکی از انواع غذاهای سنتی می باشد که روش پخت آن در اکثر کشورها تقریبا مشابه می باشد در این مطلب طرز تهیه کله پاچه را به شما کدبانوهای عزیز ایرانی آموزش می دهیم.

کله پاچه از انواع غذاهای چرب و بسیار پرانرژی می باشد که طرفداران زیادی دارد. در این بخش از غذای ایرانی طرز تهیه کله پاچه در منزل به همراه نکاتی برای طبخ بهتر را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

کله پاچه غذایی است که شما می توانید آن را از طبخ قسمت های سر و پا و دست گوسفند تهیه کنید در بعضی از کشورها این غذا را از طبخ سر و دست و پای گوساله نیز تهیه می کنند. اجزایی از گوسفند که در طبخ کله پاچه استفاده می شود شامل زبان و مغز و چشم و بناگوش و پاچه و گوشت صورت می باشد. در ادامه مطلب طرز تهیه کله پاچه و مواد لازم برای طرز تهیه کله پاچه را مشاهده خواهید کرد.

دوره مقدماتی php

کله پاچه تمیز شده : 1 دست
سیر: 3 حبه
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
پیاز بزرگ : 1 عدد
فلفل سیاه : به مقدار لازم
زنجبیل: به میزان لازم
هل : 7 عدد
کرفس : 2 ساقه کوچک
چوب دارچین : 1 قطعه
تخم گشنیز : 1 قاشق چای خوری
برگ بو : 3 عدد
نخود : 100 گرم

اموزش پخت کله پاچه در خانه

روی سطح زمین سفره و یا نایلکسی را پهن کنید و از قسمت گوشه های سر گوسفند بگیرید و کله گوسفند را محکم از سمت بالا به پایین فرود بیاورید و از سمت بینی گوسفند ضزبه های محکمی را به کله گوسفند بزنید و بعد آب را با فشار زیاد از طریق مجرای نای که در پشت کله قرار دارد به داخل بینی گوسفند بفرستید تا کله گوسفند به خوبی تمیز شود سپس موها را از سطح کله پاچه به خوبی جدا کنید و کله را از بین دو فک تا انتهای سر به دو قسمت کنید.

و بر روی دندان ها و زبان برس زبری را بکشید تا به خوبی تمیز شوند. در تمیز کردن کله پاچه حتما باید کیسه مویی را که در زیر پوست ناخون ها است را بیرون بیاورید و سیرابی و شیردان را هم به خوبی پاک و تمیز کنید.

در طرز تهیه کله پاچه ابتدا کله پاچه را به همراه تمام مواد لازم ذکر شده در درون قابلمه ای بریزید توجه داشته باشد که پیاز را به چند قسمت برش دهید و سیرها را به خوبی له کنید و یا خرد کنید و بعد داخل قابلمه قرار دهید سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید.

و درب قابلمه را به خوبی گذاشته و قابلمه را بر روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. بعد از اینکه کله پاچه آماده شد مقداری نمک به آن اضافه کنید توجه داشته باشید که حتما نمک را در پایان طبخ کله پاچه به قابلمه اضافه کنید.


بعد از اینکه کله پاچه آماده شد می توانید آن را در ظرف مناسبی جهت سرو بکشید.

بعد طبخ کامل کله پاچه می توانید مقداری زعفران آب کرده نیز به آن اضافه کنید و کله پاچه را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه نان و پیاز و سبزی خوردن و لیمو ترش و ترشی مخلوط در کنار اعضای خانواده خود میل کنید. آب کله پاچه را بهتر است به عنوان یک پیش غذای مقوی و پر انرژی میل کنید.
نوش جان

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

خیلی عالی بود

حتما حتما کله رو چن تکه کنین
+ جدا کردن فک پایین و بالا: فک پایین رو تو دستاتون بگیرین و قسمت دندونای جلوشو به طرفین مخالف فشار بدین دو تکه میشه با ی کم تلاش استخوانای دندون فک پایین رو به طور کامل می تونین دربیارین
باید از قسمت جلو بینی با یک چاقو تیز برش بدین و کلا اون قسمت رو با ساطور یا هر چیز دیگه جدا کنین چون داخل بینی باید خوب تمیز بشه اگه شکسته نشه تمیز نمیشه و اون قسمت غضروفی داخل بینی رو بندازین دور
قسمت بعدی .که باید شکسته بشه بالای چشمها تقریبا نزدیک به ابرو رو با ساطور بشکنین چون داخلش بالای چشمها دوتا حفره وجود داره اونو زیر شیر آب کمی پر فشار بگیرین تا تمیز بشه ( با عرض معذرت تو همه کله ها اون قسمت کرم وجود داره) این قسمتو به طور وسواسی تمیز کنین شاید مغز آسیب ببینه ولی به نظر من اشکال نداره بهتره که مغزش رو نخورین

از ناشناس ممنون.
درسته . در اصل باید این طوری پاک بشه.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

اموزش پخت کله پاچه در خانه

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

اموزش پخت کله پاچه در خانه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

https://www.paypal.me/javadjavadi???????????????????درود بر دوستان عزیز تر از جانبنا به درخواست شما دوستان تو قسمت بالا ???لینک پرداخت پی پل رو براتون گذاشتم دوست‌هایی که دوست دارند برای رشد و متنوع شدن برنامه های کانال مامان تی کمک مالی می‌توانند مستقیم روی لینک کلیک کنند و هنگام پرداخت میتونید غذای مورد نظرتون رو برامون مسیج کنید تا براتون درست کنم دوست دار شما پروانه جوادی

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

اموزش پخت کله پاچه در خانه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

سلام دوستان عزيزدوستاني كه دوست دارند كانال ما رو حمايت مالي كنن و براي رشد و بهتر شدن فيلم ها كمك كنند و در ساخت استديو انلاين كمك كرده باشند ميتونن به لينك PayPal ما مراجعه كنند با تشكر فراوان جوادجوادي https://www.paypal.me/javadjavadi

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

بازیگران و خلاصه داستان سریال پس از آزادی سریال پس از آزادی مجموعه تلویزیونی است که پیش‌ تولید آن از دوماه پیش آغاز شده و اکنون گروه در حال ساخت و ساز برخی از دکورهای مربوط به لوکیشن‌ های سریال هستند. این سریال به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر و… ادامه متن

بیوگرافی و عکس های درسا درخشانی شطرنج باز درسا درخشانی شطرنج باز ایرانی را در بیوگرافی و زندگینامه شخصی و حرفه ای و عکس ها و علت مهاجرت از ایران و اینستاگرام این ورزشکار ایرانی را در سایت حرف تازه مشاهده کنید. بیوگرافی درسا درخشانی درسا درخشانی… ادامه متن

بیوگرافی و عکس های سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه سردار حسین سلامی فرمانده سپاه را در بیوگرافی شخصی و فعالیت ها و سوابق و عکس های شخصی و فرزندان در سایت حرف تازه مشاهده کنید. بیوگرافی سردار حسین سلامی حسین سلامی نظامی و فرمانده سپاه پاسداران د… ادامه متن

با علل خارش پوست و روشهای درمان خارش بدن آشنا شوید درمان خارش بدن چه خفیف و چه شدید یکی از آزار دهنده ترین معضلات است که فرد میتواند تجربه کند. مثل اینکه چیزی روی پوست‌ می‌خزد و یا احساس سوزن سوزن شدن یا مور مور شدن را درست زیر سطح پوست‌ مشاهده… ادامه متن

طالع بینی و دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸ دوشنبه ۲ اردیبهشت – ۲۲ آوریل برای امروز شما امروز چه اتفاقاتی در انتظار شما می باشد… خود را اینجا بخوانید متولدین فروردین ماه وقتی که همه چیز سرجای خود قرار گرفته… ادامه متن

اموزش پخت کله پاچه در خانه

نحوه تشخیص عینک آفتابی اصل از عینک تقلبی روزهای گرم و آفتابی تابستان را پیش رو داریم و همانطور که میدونید نور مستقیم آفتاب زیان های فراوانی به چشم دارد، از این رو شاید تصمیم داشته باشید که عینک آفتابی تهیه کرده و با استفاده از آن از آسیب های نور… ادامه متن

عکس پروفایل اردیبهشتی ام + عکس نوشته متولدین ماه اردیبهشت پروفایل اردیبهشت و جملات و عکس نوشته متولدین ماه دوم بهار و عکس نوشته مناسبتی درباره اردیبهشتی ماه  را همراه با متن تبریک و خصوصیات متولدین ماه دوم بهار و مشاهیر و افراد مشهور در این ماه… ادامه متن

عکس نوشته زندگی برای پروفایل + جملات مفهومی زندگی عکس نوشته زندگی : مجموعه تصاویر مفهومی و زیبا درباره زندگی کردن را در این پست مجله اینترنتی حرف تازه مشاهده و دانلود کنید و جملات زیبای زندگی را بخوانید. عکس نوشته زندگی یعنی عکس نوشته زندگی مفهو… ادامه متن

طرز تهیه شله زرد افطاری ماه رمضان با تمام نکات طرز تهیه شله زرد : از دسرهای محبوب ماه رمضان برای افطاری و سایر مناسبت ها و مجالس مذهبی و محرم، شله زرد است که با رعایت نکات این پست میتوانید شله زرد عالی بپزید.   مواد لازم شله زرد : برنج ۱ پی… ادامه متن

مدلهای شیک سورمه ای سورمه ای : رنگ سرمه‌ای یک رنگ محبوب جهانی، و یکی از کاربردی‌ترین رنگ‌ها است. برخلاف رنگ مشکی که رنگی بسیار تیره و خشن است، رنگ سرمه‌ای کمی ملایم‌تر است و تقریبا روی هر رنگ پوستی زیبا دیده می‌شود.  … ادامه متن

Copyright 2017, All Rights Reserved. | Powered by harfetaze

 

مواد اولیه :

کله‌پاچه یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه بوده و در ایران و ترکیه کله‌پاچه، در کشورهای عربی بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز یعنی ارمنستان، آذربایجان و گرجستان خاش نامیده می‌شود.
این غذا بسیار چرب و پرانرژی است. کله‌پاچه از پختن سر و دست و پای گوسفند و در جنوب قفقاز گوساله تهیه می‌گردد. اجزای این غذا شامل: بناگوش – زبان – مغز – چشم – گوشت صورت و پاچه می‌باشد. واحد شمارش کله‌پاچه دست بوده و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه می‌باشد. آب این غذا نیز به عنوان پیش غذا به همراه نان خورده می‌شود.(ویکی پدیا)

طرز تهیه:
با اینکه کله پاچه جزو ۲۰غذای منفور و چندش آور جهانی قرار گرفته اما میشه گفت طرفدارانش نه تنها کم نیست بلکه شامل بیشتر افراد ایرانی هم میشه.این غذا رو هر کس به شکل مختلفی طبخ میکنه و من با جستجو در کتب آشپزی و سایتهای ایرانی و خارجی متاسفانه چیز تاپی پیدا نکردم و تصمیم گرفتم طرز تهیه رو کاملا طبق نظر مادرم بنویسم چون همه از طرز پخت کله پاچه ایشون تعریف میکنن و به نظر من بوش نسبت به نوع بیرون و پخت بقیه افراد بسییییییییییار کمتره.

اموزش پخت کله پاچه در خانه

 

بعد از اینکه بَبَیی مورد نظر رو سر بریدید بهتره همون موقع با آب خیلی جوش و چاقوی خیلی تیز موهای سر و پاچه هاش رو جدا کنید چون خیلی راحت تر کنده میشه.اگر آب شما کاملا جوش باشه حتی با بدون چاقو هم میتونید موها رو بکنید البته یادتون باشه که گوشهاش رو ببرید چون این قسمت خوشبختانه قابل خوردن نیست.بعضی افراد برای این کار از آهک استفاده میکنند که این کار رو باید زمانی انجام بدید که کله خیلی تازه نیست و موهاش سخت جدا میشه.حالا پاچه تمیز شده رو در دست بگیرید و با چاقو سُم رو ببرید کلا مثل کفش جدا میشه و نیازی به بریده شدن توسط چاقو نداره همین که چاقو را داخلش بندازید و فشار بدید خودش در میاد.حالا کله و سُم ها رو روی گاز بذارید و به اصطلاح کِز بدید تا اگر مویی هست جدا بشه و کمی هم کبابی بشه و بعد قسمتهای سوخته رو با چاقو تمیز کنید.بعد از این کار شما به چند تا ابزار نیاز دارید شامل چکش،اره و انبردست.ابتدا روی زمین سفتی نایلون یا سفره یکبار مصرف پهن کنید و بعد کله رو از قسمت پشت سر در دست بگیرید و بلند کنید و محکم از طرف بینی به زمین بکوبید تا کثیفی های داخل بینی خارج بشه و این کار رو چندین بار انجام بدین(مخصوصا اگر قبل از ذبح کردن آثار سرماخوردگی در بَبَیی وجود داشت^_^)بعد شلنگ آب رو تا آخر باز کنید و اون رو داخل مجرای نای که در پشت کله هست فشار بدید تا آب از بینی خارج بشه و این کار رو بهتره با آب داغ و فشار خیییییلی زیاد انجام بدید تا کاملا بینی تمیز بشه.حالا با اره کله رو از فاصله دوفک تا انتهای سر ببرید تا کاملا دو نیم بشه یعنی فک بالا و پایین جدا بشه(از گوشه لبها شروع به بریدن کنید)البته با دست هم قابل جدا شدنه یعنی یه کم که بریدید با دست فک رو پاره کنید.وقتی این کار رو انجام میدید دو تا استخوان ته سر دیده میشه یکی رو در دست راست و دیگری رو در دست چپ بگیرید و بکشید تا این قسمت هم جدا بشه و اسنخوانها رو دور بندازید.بعد از سر بینی تا کف سر رو با چاقو یه برش بدید و مغز رو قالبی با قاشق خارج کنید و پوسته نازک روی اون رو بردارید بعد اون قسمت رو دو تا کنید یعنی از یه کم بالای بینی نصف کنید تا جای مغز معلوم بشه چون اکثر گوسفندها در این قسمت سرشون کِرم وجود داره(قابل توجه عزیزانی که کله رو درسته میپزن!!!).بعد از این کار زبان و چشم رو خارج کنید و روی زبان رو با برس تمیز یا مسواک قشنگ پاک کنید و دندانها رو با انبردست بکنید(بعضی افراد دندان رو مسواک میزنن ولی به نظرم اصلا این کار تمیز نیست!) حالا برید سراغ سیرابی.اون رو با کمک یک نفر اول تمیز بشورید و بعد با چاقو کثیفی های روش رو بتراشید تا قشنگ تمیز و سفید بشه .خوب حالا همه چیز آماده شد برای پخت کله و پاچه!

 

برای این کار اول بهتره کله و پاچه رو به همراه چند عدد برگ بو و پیاز خام و سیر خام چند ساعت داخل ظرف در بسته توی یخچال بذارید تا یه کم بوش گرفته بشه!بعد در داخل زودپز یا ظرف معمولی کمی پیاز رو تفت بدید(نیاز نیست خیلی روغن بریزید و پیازتون رو ریز کنید)و بعد ادویه و برگ بو و سیر و خلاصه همه مواد به جز لیمو عمانی و چوب دارچین و برگ بو رو اضافه کنید( الان اصلا نمک نزنید) و صبر کنید تا عطر ادویه در بیاد و بعد پاچه بَبَیی ها رو داخلش بریزید و تفت بدید و بعد ۴عدد پیاز رو پوست بکنید و وسطش یه بعلاوه با چاقو درست کنید که عمقش تا وسطای پیاز بره ولی پیاز رو باز نکنه و بعد ساقه های شوید رو بشورید و ۳دسته کنید و هر دسته رو چند بار گره بزنید تا گرد بشه و داخل ظرف بریزید و کله و برگ بو،چوب دارچین رو هم اضافه کنید و اگر دوست دارید نخود رو که چند بار جوشانده اید و آبش رو خالی کردید هم اضافه کنید و روی مواد آب بریزید تا کاملا پوشیده بشن و اجازه بدین مواد بجوشند و کف روی اونها رو بگیرید تا دیگه کفی باقی نمونه و بعد ۴عدد لیمو عمانی رو بشورید و سوراخ کنید و داخل غذا بریزید و دربش رو ببندید و زیرش شعله پخش کن قرار بدید و حدودا ۱۲تا ۱۴ساعت بپزید.در مرحله آخر پخت که حدودا ۱ساعت مانده به پخته شدن ،آبلیمو و زعفران آبکرده رو اضافه کنید البته یادتون باشه مغز رو باید نیم ساعت مانده به پایان پخت اضافه کنید چون زود میپزه و سیرابی و شیردان هم باید برش داده بشن و با نمک و پیاز و سیر و ادویه جداگانه پخته بشن و در آخر به کله پاچه اضافه بشن.

 

۱)کله پاچه خیلی طبعش سرده یادتون باشه حتما بعدش چای دارچین بخورید.
۲)بهتره که نه یعنی هرگز این غذا رو در وعده شب نخورید چون واقعا سنگینه.
۳)این غذا رو با نان سنگک و آبلیمو فراوان میل کنید.
۴)برخی به جای نخود از کمی بلغور گندم یا گندم درسته در غذا استفاده میکنن که اختیاری هست.
۵)اگر دوست دارید مقداری ساقه کرفس هم به غذا اضافه کنید.
۶)یادتون باشه بعد از پخت سبزیها و چوب دارچین و لیمو عمانی رو از غذا جدا کنید.

 

 

 

 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دسامبر 21, 2018

سیاه دانه که به فارسی سیاه تخمه نیز نامیده می‌شود، از سالیان قدیم در خاورمیانه وجود داشته و در درمان بیماری ‌ها حتی از دو هزار سال پیش به کار رفته است و به دلیل این که درمان بسیاری از بیماری ‌ها است، به دانه مبارک معروف بوده است. سیاه دانه گیاهی است یک ساله که ساقه آن پوشیده از …

سپتامبر 18, 2018

 متولدین فروردین امروز روز رمانتیکی برایتان خواهد بود، از این رو بیشتر از همیشه به ظاهرتان رسیدگی کنید زیرا بسیار مورد توجه اطرافیان تان، به خصوص شریک زندگی تان، قرار خواهید گرفت. اگر مجرد هستید، شانس پیدا کردن نیمه گمشده تان را خواهید داشت. اما سعی کنید در

سپتامبر 17, 2018

اموزش پخت کله پاچه در خانه

 متولدین فروردین امروز رویاها و خیال پردازی هایتان ایده جالبی برای شروع یک پروژه جدید به شما الهام می کنند. این پروژه ها ممکن است شروع یک ماجراجویی جدید برای

سپتامبر 16, 2018

 متولدین فروردین حال و هوای امروز برای شما چندان خوشایند نیست و همه به نظرتان بیش از حد خشک و جدی شده اند. به دنبال پیدا کردن دلیل این رفتار آنها در وجود خودتان نباشید، شما کاری انجام نداده اید که باعث ناراحتی آنها شده باشد و به احتمال زیاد این رفتار آنها از مسائل شخصی شان ریشه می …

سپتامبر 15, 2018

 متولدین فروردین در تله ای گیر افتاده اید. اگر چه دوست دارید که به تنهایی این مشکل را حل کنید اما توصیه و نصیحت های دیگران می توانند راهنمای خوبی برایتان باشند. اگر چه ممکن است نیرویی شما را مدام به عقب هل دهد اما

سپتامبر 14, 2018

 متولدین فروردین شروع هایی تازه و فرصت هایی نوید بخش به طوری کاملا غیر منتظره سر راه شما قرار خواهند گرفت که

سپتامبر 13, 2018

 متولدین فروردین یکی از اعضای خانواده تان ممکن است بخواهد برای مدتی نه چندان طولانی، از منزل دور باشد و یا به مسافرت برود. این موضوع ممکن است شما را مضطرب کند و

سپتامبر 12, 2018

 متولدین فروردین امروز ممکن است به فکر برنامه ریزی برای رفتن به یک مسافرت باشید. شما چند ماه گذشته را به سختی کار کرده اید و بسیار خسته هستید. به نظر خودتان به استراحت کوتاهی نیاز دارید و

سپتامبر 11, 2018

 متولدین فروردین امروز بیش از همیشه به جزییات اطراف تان اهمیت می دهید. این از یک جهاتی برایتان خوب است که به چیزهایی پی می برید که تا به حال دقت نکرده بودید. مدت زیادی ست که

سپتامبر 10, 2018

 متولدین فروردین خوش گذرانی بیش از اندازه ممکن است منجر به سر درد و دل درد های طولانی مدت شود. برای تسکین این دردها ممکن است مجبور شوید کل روز را در خانه استراحت کرده و

سپتامبر 9, 2018

 متولدین فروردین ممکن است افرادی باشند که بخواهند به شما ثابت کنند در مورد موضوعی اشتباه می کنید. به این فکر نکنید که چون با کسی در مورد موضوعی توافق نظر ندارید، از او سطح فکر پایین تری دارید و

سپتامبر 8, 2018

 متولدین فروردین این روزها مشغله های فکری زیادی دارید. امروز که وقت تان کافی ست، ورزش و تحرک را فراموش نکنید، این کار استرس شما را از بین می برد. گاهی لازم است که

سپتامبر 6, 2018

 متولدین فروردین اگر قصد تغییر منزل را دارید و یا از وسائل داخل خانه خسته شده اید و می خواهید آنها را عوض کنید، امروز فرصت مناسبی برای شروع این کار است. سلیقه و

سپتامبر 5, 2018

 متولدین فروردین نشان دادن احساساتتان با هیجان زیاد، امروز ممکن است بر خلاف همیشه، مورد پسند عشقتان واقع نشود. به یاد داشته باشید که اگر می خواهید مورد احترام دیگران واقع شوید باید برخی مسائل را مخفی نگه دارید و


اموزش پخت کله پاچه در خانه
اموزش پخت کله پاچه در خانه
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *