آموزش کیک هویج و گردو

دوره مقدماتی php
آموزش کیک هویج و گردو
آموزش کیک هویج و گردو

کیک هویج از کیک های میوه ای خوشمزه و پرطرفدار است و به آسانی می توانید آن را در منزل درست کنید. همان طور که میدانید به دلیل اینکه در پخت کیک های میوه ای، از انواع میوه ها استفاده می شود بسیار خوشمزه و لذیذ هستند و کیک هویج و کیک پرتقال هم یکی از این کیک هاست.

برخی از افراد به هنگام پخت کیک هویج، مقداری آب پرتقال هم اضافه می کنند. شما هم در صورت تمایل می توانید این کار را بکنید اما به نظر من این کار موجب می شود طعم واقعی این کیک تغییر کند و برای همین من هیچ وقت اضافه نمی کنم.

به هر حال اگر با طرز تهیه کیک هویج آشنایی ندارید و تا به امروز کیک هویج درست نکرده اید، ما در این آموزش ساده شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک هویج را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید کیک هویج خوشمزه و مجلسی درست کنید.

1. ابتدا از یک ساعت قبل همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع هویج ها را با رنده به صورت ریز خرد می کنیم. برای این رسپی به 3 لیوان هویج ریز رنده شده نیاز داریم. توجه کنید برای اندازه گیری دقیق حتما با استفاده از قاشق لیوان ها را با هویج پر کنید و به هیچ عنوان هویج را در لیوان ها فشرده نکنید و معیار من برای اندازه گیری، لیوان دسته دار فرانسوی است.

2. حالا آرد را در یک ظرف مناسب با مقدار بیکینگ پودر و جوش شیرین گفته شده مخلوط می کنیم و بعدش 3 بار الک می کنیم. برای پخت هویج و کیک هایی از این قبیل که بافت سینگینی دارند پیشنهاد می کنم حتما از جوش شیرین استفاده کنید. با این حال می توانید به جای جوش شیرین از دو برابر بیکینگ پودر گفته شده یعنی 3 قاشق چایخوری استفاده کنید.

آموزش کیک هویج و گردو

دوره مقدماتی php

3. در این مرحله تخم مرغ ها را در یک ظرف با وانیل و شکر مخلوط می کنیم و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا مایه کرمی رنگ و کشداری حاصل شود. بعد از آن یک لیوان روغن مایع اضافه می کنیم و این بار به مدت 2 دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم.

4. سپس مخلوط آرد را به همراه گردوی نگینی خرده شده در دو مرحله به مایه تخم مرغی اضافه می کنیم و به روش فولد کردن مخلوط می کنیم. در انتها هویج رنده شده را به مواد کیک اضافه می کنیم و به آرامی همه مواد را باهم مخلوط می کنیم.

5. پس از اینکه مایه کیک آماده شد، آن را داخل قالب چرب و آرد پاشی شده می ریزیم و در طبقه وسط فر گرم شده به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار می دهیم. در 30 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. برای اطمینان از پختن کیک هویج، می توانید چوب خلال را داخل کیک فر ببرید، اگر تمییز از فر بیرون آمد، کیک شما به طور کامل پخته شده است.

6. منظور از فر گرم شده، یعنی فری که از 15 دقیقه قبل روشن شده باشد. بعد از اینکه کیک هویج به طور کامل پخت، آن را از فر بیرون می آوریم و پس از کمی خنک شدن، دور تا دور قالب را به زمین می کوبیم تا کیک از قالب جدا شود و بعدش قالب را بر روی سینی برمی گردانیم و با پودر قند آن را تزیین و سپس سرو کنید. امیدواریم از خوردن این کیک هویج خوشمزه لذت ببرید.

برای کیک هویج پیشنهاد می کنم از قالب میان تهی و یا کمی بزرگتر از سایز نرمال استفاده کنید تا بافت کیک پس از پخت سبک و عالی شود. من از قالب با قطر 30 سانتی استفاده کردم. برای قالب معمولی، قطر 27 سانتی مناسب است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وب‌سایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد


پخت کیک های خوشمزه در منزل یکی از هنرهای جذاب و دوست داشتنی است که اغلب ما بارها آن را تجربه نموده ایم و سعی کرده ایم کیک های متنوع با طعم های مختلف را امتحان نماییم. یکی از این کیک های بسیار خوشمزه و خوش پخت که طرفداران زیادی نیز دارد کیک هویج است، از این رو در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک هویج می پردازیم، که این دستور امتحان شده و ساده می تواند به همه عزیزانی که قصد پخت کیک را دارند کمک کند. پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید و از این دستور پخت بسیار آسان نهایت استفاده را ببرید.



آموزش کیک هویج و گردو



برای شروع پخت کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید تا کاملا تغییر رنگ دهد و رنگ آن روشن شود. توجه داشته باشید که این مرحله در بافت کیک اهمیت زیادی دارد. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک (مواد خشک) را الک نموده و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. هم زدن در حدی باشد که آرد گلوله نشود و مخلوط ما یکدست شود، توجه داشته باشید که هم زدن زیاد باعث سفت شدن کیک می شود.

حال هویج رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه نمایید و مخلوط کنید.مواد کیک را داخل قالبی که چرب نموده و آرد پاشی کرده اید بریزید و در فر که از قبل گرم نموده اید با درجه ۱۸۰ قرار دهید.


کیک هویج – کیک خوشمزه و فوق العاده عالی


مدت زمان پخت این کیک بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است که بستگی به فر شما دارد و می توانید از پخت آن با یک خلال دندان مطمئن شوید.کیک هویج ما آماده شد آن را در ظرف مناسب قرار داده و به دلخواه به تزیین کیک بپردازید و نوش جان نمایید. یکی از ایده های جالب برای تزیین کیک هویج استفاده از حلوا هویج است، مقداری از حلوا را با دست به شکل هویج فرم داده و روی کیک بچینید.همانطور که مشاهده نمودید.


بیشتر بخوانید :


لیست قیمت انواع کیک پز و نان پز در بازار


کلیپ آموزش ۴ مدل تزیین کیک با خمیر فوندانت

 

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

پخت کیک های خوشمزه در منزل یکی از هنرهای جذاب و دوست داشتنی است که اغلب ما بارها آن را تجربه نموده ایم و سعی کرده ایم کیک های متنوع با طعم های مختلف را امتحان نماییم. یکی از این کیک های بسیار خوشمزه و خوش پخت که طرفداران زیادی نیز دارد کیک هویج است، از این رو در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک هویج می پردازیم، که این دستور امتحان شده و ساده می تواند به همه عزیزانی که قصد پخت کیک را دارند کمک کند. پس تا پایان این مطلب همراه ما باشید و از این دستور پخت بسیار آسان نهایت استفاده را ببرید.

در مطالب قبلی مجله هنر در خانه به معرفی طرز تهیه کیک پرتقالی و همچنین طرز تهیه کیک شکلاتی با طعمی بی نظیر و عالی پرداختیم که هر دو، دارای دستوراتی امتحان شده و عالی بودند، حال قصد داریم شما عزیزان را با طرز تهیه کیک هویج که یکی از کیک های پرطرفدار و خوشمزه است آشنا نماییم. کیک هویج دارای بافتی نرم و عالی است که می تواند انتخاب مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها نیز باشد. در ادامه دستور پخت کیک هویج را به طور کامل ملاحظه نموده و این کیک خوشمزه را در منزل بپزید.

آرد : دو لیوان سرخالی

آموزش کیک هویج و گردو

تخم مرغ : ۴ عدد

شکر : یک لیوان سر خالی

روغن مایع : حدودا سه چهارم لیوان

دارچین : یک و نیم قاشق چای خوری

بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای خوذی

مغز گردو : نصف لیوان

وانیل : نوک قاشق چای خوری

نمک : نوک قاشق چای خوری

هویج ریز رنده شده : دو لیوان سر خالی

برای شروع پخت کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید تا کاملا تغییر رنگ دهد و رنگ آن روشن شود. توجه داشته باشید که این مرحله در بافت کیک اهمیت زیادی دارد. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک (مواد خشک) را الک نموده و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. هم زدن در حدی باشد که آرد گلوله نشود و مخلوط ما یکدست شود، توجه داشته باشید که هم زدن زیاد باعث سفت شدن کیک می شود.

حال هویج رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه نمایید و مخلوط کنید.

مواد کیک را داخل قالبی که چرب نموده و آرد پاشی کرده اید بریزید و در فر که از قبل گرم نموده اید با درجه ۱۸۰ قرار دهید.

مدت زمان پخت این کیک بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است که بستگی به فر شما دارد و می توانید از پخت آن با یک خلال دندان مطمئن شوید.

کیک هویج ما آماده شد آن را در ظرف مناسب قرار داده و به دلخواه به تزیین کیک بپردازید و نوش جان نمایید. یکی از ایده های جالب برای تزیین کیک هویج استفاده از حلوا هویج است، مقداری از حلوا را با دست به شکل هویج فرم داده و روی کیک بچینید.

همانطور که مشاهده نمودید طرز تهیه کیک هویج و گردو یکی از دستورات فوق العاده عالی است که با استفاده از آن می توان کیک خوشمزه ایی تهیه نمود و به عنوان صبحانه  یا عصرانه مورد استفاده قرار داد. شما دوستان عزیز همچنین می توانید با کلیک بر روی پخت کیک و مراجعه به این بخش از مجله آموزشی هنر در خانه از دیگر آموزش های کاربردی و متنوع برای پخت انواع کیک و دستورات امتحان شده در این زمینه دیدن نمایید.

 

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

آموزش کیک هویج و گردو
آموزش کیک هویج و گردو
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *