آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت

دوره مقدماتی php
آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت
آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت

دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی در خانه

خمیر پیتزا :•: یک عدد

گوشت چرخ کرده :•: 300 گرم

پیاز :•: سه قاشق غذاخوری

آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت

روغن مایع :•:دو قاشق غذاخوری

دوره مقدماتی php

قارچ :•: 300 گرم

فلفل دلمه‌ای :•: دو عدد

سس گوجه‌ فرنگی :•: چهار قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا :•: 500 گرم

نمک، فلفل و ادویه :•: به مقدار لازم

برای آموزش کامل تهیه خمیر پیتزا در منزل «« اینجا »» کلیک نمایید

دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا قارچ و گوشت خانگی خوشمزه و مجلسی در خانه

برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.در تابه ای روغن مایع سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود بعد پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی طلایی شود

سپس گوشت چرخ کرده را به تابه بیفزایید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس فلفل،نمک،زردچوبه (اگر تمایل دارید در این مرحله آویشن هم بریزید) را اضافه کنید و همین طور گوشت را تفت دهید

تا کاملا احساس کنید پخته شده است و زیر شعله را خاموش کنید. فلفل دلمه ای را بشورید و ریز بشکل مربع برش دهید و به کناری بگذارید سپس قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و ورقه ورقه برش دهید.

در سینی فر نصف قاشق روغن بریزید و با قلمو  تمام کف سینی را چرب کنید.خمیر پیتزا را از یخچال در بیاورید و در سینی فر قرار دهید و روی آن را با سس گوجه فرنگی کاملا بپوشانید

و بعد روی سس پنیر پیتزا بریزید و سپس گوشت و فلفل دلمه ای و قارچ را بترتیب بریزید.یکی از بهترین ادویه ها که به راحتی از آن نمیشود گذشت و بنظر ادویه مخصوص پیتزا قارچ و گوشت است

بخاطر عطر و طعم عالی که به پیتزا میدهد آویشن است. اگر دوست داشتید برای یکبار هم که شده امتحان کنید و روی موادتان آویشن بپاشید.در آخر مجددا یکبار دیگر روی سطح مواد پنیر پیتزا بریزید.

سینی را در طبقه اول فر روی 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا به مدت 30 دقیقه پنیر آب شده و کف نان کمی طلایی شود تا کاملا پخته شود و پیتزا قارچ و گوشت در ظرف بگذارید و با سس قرمز نوش جان کنید.

اگر به جای گوشت چرخ کرده در پیتزا قارچ و گوشت از مرغ استفاده کنید پیتزا مرغ و قارچ معروف که طرفداران بسیاری در بین پیتزاها دارد تهیه کرده اید !

اگر در منزل فر ندارید می توانید پیتزا را در کیک پز هم تهیه نمایید ، فقط توجه داشته باشید که زمان بیشتری ( حدودا 45 دقیقه ) برای پخت پیتزا نیاز است.

خیلی مفید بود ، ممنون از سایت عالی و بی نظیرتان.

پیتزا گوشت و قارچ چرب و چیلی و خوشمزه ایرانی که طرز تهیه راحتی هم داراست و مناسب برای پخت با فر گازی در خانه خواهد بود که ما از خمیر پیتزای آماده برای راحتی بیشتر استفاده کرده ایم.
مواد لازم برای دو پیتزا :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
نان آماده پیتزا دوعدد با قطر ۲۴ سانتیمتر
قارچ نه عدد
فلفل دلمه سبز دوعدد
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه سه قاشق چای خوری
پنیر پروسس
پنیر پیتزا پرچرب
گوجه فرنگی یک عدد
روغن مایع

طرز تهیه :
خمیر پیتزای آماده را به روغن مایع کمی چرب می کنیم ، هم روی نان پیتزا هم زیر نان پیتزا را چرب می کنیم.
یک قاشق رب گوجه روی خمیر پیتزا ریخته و با قاشق به کل فصای روی خمیر پیتزا رب را میمالیم.

مقداری پنیر پراسس ورقه ای کف خمیر می چینیم ، سعی کنید از پنیر پروسس زرد استفاده نمایید.آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت

روغن مایع را کف ماهیتابه می ریزیم.
چهارصد گرم گوشت چرخ کرده را که برای دوتا پیتزا در نظر گرفته ایم درون ماهیتابه گزاشته و گاز را روشن می کنیم و گوشت چرخ کرده را کمی سرخ می کنیم.
بعد از اینکه گوشت کمی پخت باید گوشت را طعم دار کنیم.

یک پیاز را خرد می کنیم و به گوشت چرخ کرده درون ماهیتابه روی گاز اضافه می نماییم.

یک گوجه فرنگی را خرد می کنیم و به درون ماهیتابه اضافه می نماییم.

یک فلفل دلمه ای و هشت عدد قارچ را خرد کرده و به درون ماهیتابه اضافه می کنیم.
از نه قارچی که داشتیم یک قارچ را نگه دارید برای تزیین روی پیتزا تا جهت تزیین استفاده نماییم.
قارچ ها را تفت بدید تا آبشان خارج شود و هم گوشت طعم دارد گردد هم موقع گزاشتن در فر خمیر را خیس نکند.

بعد از کمی تفت دادن محتوای ماهیتابه کمی نمک اضافه می کنیم ، گوشت طعم دار می شود و زیر گاز را خاموش می کنیم.

محتوای درون ماهیتابه را به همراه پنیر پیتزا روی نان پیتزای آماده بریزید.
مقدار پنیر و گوشت روی پیتزا دل به خواهی هست و به ذائقه شما بستگی دارد ولی سعی کنید خسیس بازی نکنید تا غذای لذیذتری نوش جان نمایید.

برای تزیین روی پیتزا هم تکه های فلفل دلمه ای سبز با مقداری قارچ و مقداری پنیر پیتزای پرچرب و تکه های پنیر پروسس ورقه ای زرد رنگ قرار دهید و درون فر بگزارید.
چون از نان پیتزای آماده استفاده کردیم و گوشت نیز کاملا پخته شده هست ، حرارت فر و مدت زمان قرارگیری پیتزا درون فر کوتاه خواهد بود و درجه فر پیتزا را روی حرارت ملایم بگزارید تا ۲۰دقیقه ای آماده گردد.

بعد از گذشت دقایقی پیتزای شما آماده خواهد بود.

پیشنهاد می کنیم موقع طبخ گوشت از زردچوبه ، روغن زیتون و سیر نیز استفاده بفرمایید.
علاوه بر این زمان تزیین نیز پیشنهاد داریم تا از زیتون ، آویشن ، فلفل استفاده نمایید.

این پیتزا خانگی بوده و با فر اجاق گاز عالی خواهد شد.
به دلیل اینکه این پیتزا خیلی روغنی و چرب چیلی هست به هیچ عنوان خمیر پیتزا خشک نخواهد شد.
اگر به جای گوشت چرخ کرده در پیتزا قارچ از مرغ استفاده کنید پیتزا مرغ و قارچ معروف که طرفداران بسیاری در بین پیتزاها دارد تهیه کرده اید.

امیدوارم از آموزش آشپزی لذت ببرید.

در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , پیتزا , غذای فست فود

تعداد بازدید : 50799

شیرین محمودزاده

۱۳۹۶/۰۷/۱۹ ساعت ۲۰:۵۳

تلفن :

ایمیل : shler.mahmoudzadeh@yahoo.com

من چن جا خوندم خمیر که سس زدی اول یه کم بذاری فر بعد بقیه مواد اضافه کنیم.درسته؟؟ یا همه مواد و باهم بذاریم فر ؟

تینا امین فر

۱۳۹۶/۰۷/۱۹ ساعت ۲۰:۵۷

تلفن :

ایمیل : tina.aminfar@ashpazkhaneha.com

آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت

سلام عزیزم خمیر آماده نیاز نداره ، همون یه ربع تو فر باشه روغن گوشت میره تو خورد خمیر هم خوشمزه میشه هم پخته میشه.

پری

۱۳۹۷/۰۸/۲۲ ساعت ۱۵:۰۳

تلفن : 09356256062

ایمیل : Parii.bahrami.k@gmail.com

عااالی اینکه گوجه ریختن تو باحال بود مررررسیی

دالیا

۱۳۹۷/۰۹/۲۹ ساعت ۱۱:۰۴

تلفن :

ایمیل : Lylanjfy16@Gmail.com

بد

نیلوفر۱۹۸۵

۱۳۹۷/۱۲/۱۰ ساعت ۱۳:۴۰

تلفن :

ایمیل : galaxy198563@yahoo.com

مرسی.بدردم خورد.تا حالا نون پیتزاهام موقع پخت خشک میشد.حالا روغن بزنم ببینم چی میشه.ایشا…خوب بشه

صادقی

۱۳۹۸/۰۱/۱۴ ساعت ۲۲:۲۰

تلفن : 09362301592

ایمیل : bitasadeghi@mailfa.com

سلام ماله من عاای شد مچکرم

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

پیتزا قارچ و گوشت یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع پیتزاها است. این غذا جزء غذاهای ملل و البته فست فود محسوب می شود و در کشور ما هم طرفداران زیادی دارد. توصیه می شود برای افرادی که در هضم غذا مشکل دارند، غذاهای فست فود کمتر میل نمایند.

پیتزا گوشت و قارچ یکی از غذاهای ملل می باشد که سال هاست برای ایرانی ها شناخته شده است. این پیتزا به دلیل داشتن گوشت قرمز، دارای کالری فراوانی می باشد. مواد اساسی برای تهیه این پیتزا، گوشت چرخ شده و قارچ می باشد.

1 – گوشت چرخ شده : 300 گرم

2 – قارچ خرد شده : 300 گرم

آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت

3- پیاز نگینی خرد شده  : 2 عدد متوسط

4 – گوجه فرنگی خرد شده : 4 عدد

5 – فلفل دلمه ایی خرد شده : 2 عدد

6- خمیر آماده : 1 عدد

7 – روغن مایع مخصوص سرخ کردن : 1 تا 2 قاشق غذا خوری

8- پنیر پیتزا فیلا فیلا: 500 گرم

9- نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم

1- ابتدا پیاز خرد شده، را با کمی روغن سرخ کرده و بعد از آن، گوشت چرخ شده را اضافه کرده و مجددا سرخ می کنیم.

2- به مخلوط درست کرده نمک و فلفل و مقداری ادویه کاری اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

3- گوجه فرنگی ها را در ظرفی جدا پخته و بعد از تبخیر آب گوجه ها، آن ها را با کمی روغن تفت دهید.

3- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت ، خمیر مخصوص پیتزا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و گوجه فرنگی هایی که به شکل رب در آماده را کامل بر روی خمیر بکشید.

4- مقداری پنیر پیتزا روی خمیر ریخته و به ترتیب یک لایه گوشت، سپس یک لایه فلفل دلمه ایی و بعد قارچ ها را بر روی سطح خمیر بریزید.

5- در انتها روی تمام مواد را با یک لایه پنیر پیتزا ، بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در طبقه اول فر قرار داده و با حرارت 200 درجه سانتی گراد اجازه دهید بپزد.

6- زمانی که خمیر پیتزا طلایی شد و پنیر آن کاملا باز شد. پیتزا آماده است . طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت پایان یافت.

– از مقدار کمی سبزیجات معطر نیز می توانید در مواد پیتزا قارچ و گوشت برای خوشمزه تر شدن آن، استفاده کنید.

– از مقداری سیر ریز خرد شده نیز جهت خوش طعم شدن پیتزا قارچ و گوشت می توانید استفاده کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت
آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *