چاي نبات براي يبوست

دوره مقدماتی php
چاي نبات براي يبوست
چاي نبات براي يبوست

صفحه اصلی » مقالات » پزشکی و سلامت » خوراکی ها و گیاهان » نبات: خواص، مضرات، طبع / خواص و طرز تهیه نبات سوخته، نبات داغ / شیاف نبات

نبات : در این مقاله از نایریکا به خواص نبات, مضرات نبات, خواص نبات داغ برای نوزاد, آیا نبات چاق کننده است, خواص نبات برای مغز, طبع نبات از نظر طب سنتی, چگونه نبات داغ درست کنم, کالری چای نبات, آیا نبات برای سرماخوردگی بد است, خواص نبات داغ برای نوزاد, نبات داغ برای اسهال خوب است, نبات داغ ملین است, نبات سوخته برای چی خوبه, طرز تهیه نبات سوخته, نبات داغ برای پریودی, خواص شیاف نبات می پردازیم.

اگر در این مورد اطلاعات مفید و یا تجربه ای دارید در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

با ما همراه باشید.

نبات, خواص نبات, مضرات نبات, خواص نبات داغ برای نوزاد, آیا نبات چاق کننده است, خواص نبات برای مغز, طبع نبات از نظر طب سنتی, چگونه نبات داغ درست کنم, کالری چای نبات, آیا نبات برای سرماخوردگی بد است, خواص نبات داغ برای نوزاد, نبات داغ برای اسهال خوب است, نبات داغ ملین است, نبات سوخته برای چی خوبه, طرز تهیه نبات سوخته, نبات داغ برای پریودی, خواص شیاف نبات, طرز تهیه نبات داغ برای سردیچاي نبات براي يبوست

برای دسترسی سریع به محتوای متن از لینکهای زیر استفاده کنید:

دوره مقدماتی php

• نبات بسیار مقوی، نشاط آور، ضد نفخ، ملین و مدر است.

• نباتی که از نیشکر تهیه شده، از دیر هضم شدن غذا جلوگیری می کند.

• نبات زعفرانی تسکین درد معده و دردهای ناشی از انقباض ماهیچه هاست.

• در گذشته برای افرادی که به علت کهولت سن دچار کم حواسی می شدند، چای نبات و آب جوش نبات داغ توصیه می شده است.

خواص نبات

• برای درمان تنگی نفس، تپش قلب و کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکل های متفاوت مصرف نبات توصیه می شود.

• نبات داغ در تسکین درد پشت، کمر، ناحیه شکم و پا درد بسیار موثر است.

• از آنجا که از نشانه های بلغم، نقرس، فلج شدن قسمتی از بدن، پیسی، لقوه و رعشه است، مصرف مرتب نبات، چای نبات، آب جوش نبات و نبات داغ جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود.

• کسانی که تکرر ادرار دارند یا مثانه ی آن ها ضعیف شده و اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند، در روز مقداری نبات در دهان خود قرار داده و کم کم آب نبات را فرو برند،این روش در طب سنتی بسیار تاکید شده است.

• ماده ی اولیه نبات با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است، به همین دلیل خاصیت ملین و ضدنفخ بالایی دارد.

نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است.

نبات در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد و اگر آن را بسوزانید تبدیل به یک ماده قهوه ای مایل به سیاه با مزه ای تلخ می شود، که به دلیل قابض بودن برای درمان اسهال بسیار نافع است.

-نبات به واسطه دارا بودن مقدارزیادی ساکارز خیلی سریع جذب بدن شده به خاطر تقویت عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربی ها و مواد پروتینی در بدن می شود و چنانچه یک تکه کوچک از آن در دهان گذاشته و به مرور مکیده شود سرفه را قطع و خشونت صوت و سینه و درد ان را بر طرف میکند.

در مجموع نبات  طبق تحقیقاتی که تا به حال انجام شده بسیار مقوی, نشاط آور، ضد نفخ، ملین و مدّر می باشد علاوه بر این از گذشته های خیلی دور در درمان دل درد نیز چای نبات تجویز بسیار موثری داشته است.

نبات زعفرانی جهت رفع خستگی های مفرط جسمی و فکری ناشی از کار و فعالیت جنسی زیاد بسیار موثر بوده و هنگامی که چای نبات ، قهوه شیرین شده با نبات، شیر نبات و یا هر نوع نوشیدنی گرم دیگر میل شود آرامش و نشاط را برای شما به ارمغان می آورد.

-از فوائد نبات رفع خواب آلودگی بخصوص هنگام رانندگی می باشد، لذا به رانندگان محترم توصیه می شود هنگام رانندگی حتما از چای نبات استفاده کنند.

استفاده از یک ترکیب ساده چای نبات برای رفع خستگی و خواب آلودگی بسیار موثر بوده و احتمالات تصادفی که به جهت خواب آلودگی و خستگی هستند را کاهش می دهد.

-یکی از خواص و فایده های مهم نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان می باشد، بخصوص افرادی که آب دهانشان در خواب جاری می شود توصیه می شود از ترکیب های مختلف نبات، نبات زعفرانی، نبات سفید بصورت شاخه یا نبات چوبی در نوشیدنی های گرم استفاده کنند.

چای نبات می تواند علاج خوبی برای رفع جاری شدن آب دهان افراد در خواب و در بیداری باشد.

-از دیگر خواص نبات خاصیت کاهش درد بدن است. نبات موجب کاهش و تسکین درد معده و همچنین درد ناشی از انقباض ماهیچه‌ها می‌شود.

علاوه بر این‌ها نبات داغ برای کاهش درد کمر، تسکین درد پشت، بهبود پا درد و رفع درد‌های ناحیه شکم بسیار مفید و موثر است و مصرف آن به افرادی که مشکلات فوق را دارند، توصیه می‌شود.

افراد نباید بیش از مقدار معمول از نباتها استفاده کنند زیرا مصرف بیش از حد هر ماده‌ای برای بدن زیان‌آور است.

حتی اگر آن ماده ویتامین باشد.

پس مصرف قند و شکر و نبات هم به میزان زیاد مضر است و تفاوتی بین آنها وجود ندارد به خصوص در کسانی که مشکل افزایش قندخون دارند.

مضرات نبات

اکثر نبات هایی که به رنگ زرد یا زعفرانی در بازار موجود هستند باجوهر زعفران رنگ می شوند که ماده ای بسیار خطرناک و سرطان زا است.

مصرف این ماده بیماری هایی از قبیل بیش فعالی در کودکان، معضلات گوارشی و آسمی، تومورهای تیروئیدی، تشدید میگرن، تاری دید، حساسیت ها و مشکلات پوستی نظیر پورپورا به همراه خواهد داشت.

اگر علاقه به مصرف نبات زعفرانی دارید، مطمئن شوید که نبات را از منبع معتبر تهیه می کنید و رنگ نبات ناشی از خود زعفران است نه جوهر زعفران.

گاهی حتی بر روی نبات پرهای زعفران نیز دیده می شود اما نباید فریب این موضوع را بخورید و تصور کنید که این نبات با خود زعفران رنگ شده است.

متخصصان توصیه می کنند از نبات سفید برای مصرف روزانه استفاده کنید.

بعد از تحقیقات به عمل امده در آمریکا به این نتیجه رسیدند که خوردن آب نبات نه باعث چاقی میشود و نه باعث مرگ.

دوستداران آب نبات میتوانند مانند کودکان با خیال راحت آب نبات بخورند.

رژیم غذایی معمولا باعث میشود افراد عصبی و بی حوصله شوند

آیا نبات چاق کننده است

چاي نبات براي يبوست

ولی خوردن آب نبات در رژیم باعث خرسندی و نشاط در روحیه فرد میشود.

چون نبات خیلی سریع جذب عضلات بدن میشود بنابراین سوخت و ساز بدن را بالا میبرد

و این برای کسانی که میخواهند لاغر شوند مفید است.

در زمان‌های گذشته به افراد کهن سال که دچار کم حواسی می‌شدند آب جوش نبات یا چای نبات را توصیه می‌کردند؛ نبات به دلیل خواص و فواید خوبی که دارد برای درمان کم حواسی و همچنین تقویت حافظه مفید و موثر است.

خواص نبات برای مغز

نبات به دلیل داشتن طبع گرم برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است

طبع نبات از نظر طب سنتی

برای تهیه نبات داغ باید نبات را در آب داغ حل کنید یا نبات را در آب جوشان باندازید

چگونه نبات داغ درست کنم

نبات – ۱۰۰ گرم  :  ۴۰۰کالری

چای تلخ  –  ۱ لیوان  :   ۰کالری

کالری چای نبات

مخلوط چای و نبات کالری بالایی دارد بستگی به میزان نبات موجود در آن است

نبات می‌تواند جایگزین داروهای سرماخوردگی شود چون خاصیت نرم کردن گلو و خارج کردن خلط پشت سینه را دارد؛ پس سرفه را در افراد مبتلا به سرماخوردگی کاهش می‌دهد.

هنگامی که کودکتان به سرماخوردگی مبتلا شود به جای داروهای شیمیایی از شیر نبات بهره ببرید چون عوارض جانبی برای فرزند شما ندارد و بسیار مفید است.

آیا نبات برای سرماخوردگی بد است

مکیدن نبات برای تسکین سرفه، درد سینه و گرفتگی صدا کاربرد دارد.

توصیه می شود که در هنگام بروز سرما خوردگی از نبات نیز در کنار سایر درمان ها استفاده شود.

استفاده از نبات داغ نیز در از بین بردن خشونت صدا تاثیر خوبی دارد.

برای نوزادان زیر شش ماه، بهتر است از نبات داغ استفاده نکنید.

در چند ماه اول پس از تولد، نوزادان هر سه یا چهار ساعت برای تغذیه یا تعویض پوشک از خواب بیدار می‌شوند.

گاهی اوقات مشکلاتی مانند کولیک، نفخ یا دل درد موجب شود بدخوابی و گریه‌های شبانه نوزاد می‌شود.

خواص نبات داغ برای نوزاد

پژوهش‌های جدید نشان داده اند که خوردن نبات داغ برای نوزاد بزرگتر از شش ماه می‌تواند درد کودک را از بین ببرد و به خوابیدن او کمک کند.

اگر نبات را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تبدیل به ماده‌ای قهوه‌ای مایل به مشکی می‌شود که طعم بسیار تلخی دارد و دارویی فوق العاده موثر برای درمان اسهال محسوب می‌شود.

نبات داغ برای اسهال خوب است

نبات خاصیت ضد نفخ و ملین بالایی دارد و به دلیل قابض بودن آن برای درمان و بهبود اسهال بسیار مفید است.

نبات خاصیت ملین و ضد نفخ  دارد

نبات داغ ملین است

نبات را بر آتش با کمی آب ذوب می کنند و آن پس از تبلور، رنگ سرخ نزدیک به سیاه گیرد.

نبات سوخته برای چی خوبه

سپس آب بر آن ریزند تا بار دیگر حل شود و نوشند.

آن برای اسهال و هم بعضی امراض فم المعده سودمند است .

اگر نبات را حرارت داده و آن را به اصطلاح بسوزانند در این صورت خاصیت نبات تغییر می‌کند.

طرز تهیه نبات سوخته

وقتی نبات می‌سوزد کریستال‌های آن یک جسم قهوه‌ای مایل به سیاه و با مزه‌ای بین تلخی و شیرینی تولید می‌کنند که خاصیت قابض دارد.

مصرف چای و زعفران و نبات در طول یک هفته باقیمانده تا شروع  عادت‌ماهانه، قاعدگی شما را تا حد زیادی بدون درد و راحت می‌کند.

نبات داغ برای پریودی

کمر دردهای دوران قاعدگی یکی از شایعترین دردهایی است که زنان را درگیر می کند.

توصیه می شود که زنان در روزهای اول قاعدگی از نبات داغ استفاده کنند.

یه تیکه نبات کوچک به اندازه یک شیاف کوچک برداشته  و آن را با چاقو تراش میدهیم و تیزی ها و ناصافی هایش را میگیریم سپس تکه نبات صیقل داده شده را به اندکی روغن زیتون آغشته کرده و به صورت شیاف استفاده میکنیم

خواص شیاف نبات

نبات باعث میشود نفخ روده گرفته شود و مسهل است .

برای درمان  یبوست و نفخ میتوانید از شیاف نبات استفاده کنید.

شکلات تلخ: خواص، مضرات، کالری، مقدار مصرف / شکلات تلخ برای لاغری، چاقی

اربعین : اخبار مربوط به اربعین ۹۸ و ۹۹ / مراسم عقد و عروسی در محرم و صفر

نقرس: علائم، آزمایش، درمان دائمی و قطعی، داروی جدید / نقرس پا و مچ پا

ژل رویال: خواص و مضرات / ژل رویال برای پوست، جوش، سرطان، کودکان، بارداری

گریپ فروت: خواص، مضرات، طبع / گریپ فروت و دیابت، لاغری، فشار خون، بارداری

تعبیر خواب بوسیدن / بوسیدن نامحرم / آغوش گرفتن / بوسیدن مرده ای که زنده شده

بودجه ۹۸ و ۹۹ / آخرین اخبار مربوط به بودجه سال ۹۸ و ۹۹

پرسپولیس: اخبار وضعیت پرسپولیس، بازیکنان، باشگاه، مربی، نقل و انتقالات

کنکور ۹۹ و ۹۸: آخرین اخبار / ثبت نام، اعلام نتایج، کارنامه، انتخاب رشته

بانک مرکزی : آخرین اخبار مربوط به بانک مرکزی : آمار، بخشنامه و اطلاعیه ها

زرشک: خواص، مضرات، طبع /  آب زرشک / زرشک سیاه، زرشک پلویی، زرشک خشک

درمان ترک پا : درمان قطعی / درمان ترک پا با روغن زیتون، جوش شیرین و حنا

بیوگرافی جمال الدین طبسی نژاد و همسرش ژیلا امیرشاهی

زگیل: علت و درمان / زگیل تناسلی و پماد برای درمان / درمان زگیل با سیر

مرگ کودک ۸ ساله عماد صفی‌ یاری در ورزشگاه آزادی بر اثر برق گرفتگی

دی سیکلومین: عوارض، نحوه مصرف / برای دل درد، قاعدگی، کودکان، نوزادان

سکته قلبی: علائم، پیشگیری و عوارض بعد از آن / سکته قلبی در جوانان و زنان

آپاندیس: علائم، علت، تشخیص، درمان، عمل و ترکیدن / آپاندیس سمت راست یا چپ

فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

: نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)

دربی (شهراورد – داربی) : آخرین اخبار مربوط به دربی ۹۸ / زمان، ساعت، نتیجه

ساخت و ساز : اخبار ساخت و ساز و ممنوعیت ساخت و ساز در پایتخت

سایپا : آخرین اخبار مربوط به سایپا / فروش، پیش فروش و قیمت محصولات

خدمت سربازی / آخرین اخبار مربوط به مشمولان : خرید خدمت سربازی

قیمت طلا و سکه و ارز و دلار : آخرین قیمت و اخبار در وبسایت نایریکا

وضعیت جاده ها : آخرین اخبار وضعیت ترافیک و آب و هوای جاده ها و راههای کشور

تب و لرز: علت، قرص، درمان طب سنتی / تب و لرز شبانه و ناگهانی / کودکان، بزرگسالان

استقلال: اخبار باشگاه استقلال، بازیکنان، مربی، نقل و انتقالات تیم استقلال

شوره سر : علت و درمان سریع شوره سر با نمک و سرکه / شوره سر و ریزش مو

زایمان زودرس: علت، علائم، تشخیص، ارثی بودن، از چند هفتگی، با طب سنتی

چای نبات

نبات از محلول اشباع قند ساکارز یا همان شکر در آب به وجود می آید که طی یک مکانیزم فیزیکی تابع زمان و دما، متبلور شده و به صورت کریستال های زیبا شکل می گیرد. در ادامه با خواص نبات آشنا شوید.
از خصوصیات نبات می توان به گرم بودن آن اشاره نمود که استفاده از آن در درمان سردی مزاج ریشه در سنت ایران زمین دارد، همچنین خاصیت ملین و ضد نفخ بودن آن مشهور است.
نبات نوعی قند است که از نیشکر به دست می آید. برای تهیه آن ابتدا شکر را در آب جوش حل می کنند تا محلول سیرشده درست شود. سپس نخی در آب آویزان کرده و می گذراند تا خنک شود و بلور تشکیل شود. نبات، نسل قدیم آبنبات های امروزی است. یکی از پرمصرف ترین انواع نبات، نبات چوبی و نبات شاخه است. اغلب از شاخه نبات برای تزیین سفره های عقد و هفت سین و از نبات چوب دار برای شیرین کردن چای و نوشیدنی های گیاهی استفاده می شود.

نبات، نسل قدیم آبنبات های امروزی است. یکی از پرمصرف ترین انواع نبات، نبات چوبی و نبات شاخه است. اغلب از شاخه نبات برای تزیین سفره های عقد و هفت سین و از نبات چوب دار برای شیرین کردن چای و نوشیدنی های گیاهی استفاده می شود.
این روزها برای تنوع بخشیدن به این محصول نبات های چوبی طعم دار نیز به بازار آمده است. نبات دارچینی، نعنایی، زعفرانی، زیره، لیمویی، آویشن و… از جمله انواع این محصول هستند که مصرف آن با یک فنجان چای گرم خالی از لطف نیست. بنابراین اگر می خواهید به پذیرایی خود تنوع دهید از نبات چوبی طعم دار استفاده کنید.
از سوی دیگر به دلیل آن که نبات در مقایسه با قند و شکر طعم و مزه بهتری دارد، می توانید شاخه نبات هایی را که شکنندگی بالایی داشته و براحتی خرد و آب می شوند به صورت حبه ای یا نگینی درآورده و به همراه چای میل کنید. همچنین می توانید پودر نبات را که همان ریزه یا خرده نبات هایی است که ذراتی درشت تر از شکر دارند برای شیرین کردن شربت به کار برید.
خواص درمانی نبات
نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است. نبات در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد و اگر آن را بسوزانید تبدیل به یک ماده قهوه ای مایل به سیاه با مزه ای تلخ می شود، که به دلیل قابض بودن برای درمان اسهال بسیار نافع است.
-نبات به واسطه دارا بودن مقدارزیادی ساکارز خیلی سریع جذب بدن شده به خاطر تقویت عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربی ها و مواد پروتینی در بدن می شود و چنانچه یک تکه کوچک از ان در دهان گذاشته و به مرور مکیده شود سرفه را قطع و خشونت صوت و سینه و درد ان را بر طرف میکند.
در مجموع نبات  طبق تحقیقاتی که تا به حال انجام شده بسیار مقوی, نشاط آور , ضد نفخ , ملین و مدّر می باشد . علاوه بر این از گذشته های خیلی دور در درمان دل درد نیز چای نبات تجویز بسیار موثری داشته است. نبات زعفرانی جهت رفع خستگی های مفرط جسمی و فکری ناشی از کار و فعالیت جنسی زیاد بسیار موثر بوده و هنگامی که چای نبات ، قهوه شیرین شده با نبات ، شیر نبات و یا هر نوع نوشیدنی گرم دیگر میل شود آرامش و نشاط را برای شما به ارمغان می آورد.
-نبات از بین برنده سفیدی ، نرمی و سردی پوست بدن است
-نباتی که از شکر تهیه شده از دیر هضم شدن غذا جلو گیری میکند
-همچنین در خواص نبات می توان ضد ترش کردن و ضد آروغ زدن را بیان کرد

– تکرر ادرار نیز با نوشیدنی های گرم نبات داغ قابل درمان است.
-از فوائد نبات رفع خواب آلودگی بخصوص هنگام رانندگی می باشد ، لذا به رانندگان محترم توصیه می شود هنگام رانندگی حتما از چای نبات استفاده کنند استفاده از یک ترکیب ساده چای نبات برای رفع خستگی و خواب آلودگی بسیار موثر بوده و احتمالات تصادفی که به جهت خواب آلودگی و خستگی هستند را کاهش می دهد ، آمار تصادفاتی که به دلیل خواب آلودگی اتفاق می افتند کاهش میابد
-یکی از خواص و فایده های مهم نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان می باشد ، بخصوص افرادی که آب دهانشان در خواب جاری می شود توصیه می شود از ترکیب های مختلف نبات ، نبات زعفرانی ، نبات سفید بصورت شاخه یا نبات چوبی در نوشیدنی های گرم استفاده کنند چای نبات می تواند علاج خوبی برای رفع جاری شدن آب دهان افراد در خواب و در بیداری باشد.
-در گذشته برای افرادی که بعلت کهولت سن یا حوادث ناگوار دچار کم حواسی می شدند چای نبات داغ و آبجوش نبات داغ توصیه می شده . از فوائد دیگر نبات درمان کم حواسی می باشد.
-از دیگر مفاد نبات زعفرانی تسکین درد معده و درد ناشی از انقباض ماهیچه هاست ، نبات داغ در تسکین درد پشت ، کاهش درد کمر ، رفع درد های ناحیه شکم ، علاج پادرد بسیار موثر بوده و برای افراد مبتلا به این درد ها توصیه می شود. چرا که نبات در دسترس ترین داروی بدون ضرر خواهد بود.
-از آنجا که از نشانه های بلغم ، نقرس ، فلج شدن قسمتی از بدن ، پیسی و لقوه و رعشه می باشد لذا مصرف مرتب نبات ، چای نبات ، قهوه و نبات ، آب جوش نبات و نبات داغ جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود.
-علاج و درمان تنگی نفس ، تپش قلب و کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکل های متفاوت مصرف نبات توصیه شده است.
-بسیار مناسب است اگر کسانی که مکررا ادرار دارند و یا مثانه آنها ضعیف شده است و یا اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند هر از گاهی در روز مقداری نبات را در دهان خود قرار داده و تدریجا آب نبات را فرو برند ، این روش در طب سنتی بسیار تاکید شده است.
-امروزه شغل هایی با زمان طولانی ایجاد شده ، کارمندان و کارگران به مواد غذایی دسترسی آسانی ندارند و معمولا دجار ترش شدن دهان می شوند ، پیشنهاد می شود افرادی که شغل های اداری و یا طاقت فرسا در محیط های باز و بسته ای دارند و مجبورند ساعت ها
بدون مصرف هیچ مواد غذایی شدیدا کار کنند حتما و حتما برای رفع ترشی دهان و یا جلو گیری از بوی بد یا مزه بد دهان از نبات بصورت نبات داغ ، چای نبات ، تکه های کوچک نبات استفاده نمایند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *چاي نبات براي يبوست

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

اگر با این شرایط موافقید، لطفا here کلیک کنید.

تهیه دمنوش کار پر زحمت و زمان بری است و همه ما با اینکه از خواص گیاهان دارویی اطلاع داریم ، به ندرت وقت و حوصله برای تهیه آن به خرج می دهیم .

پس چاره چیست ؟

لیوان کاغذی چای دار که در خوش نوش تولید می شود شما را با دنیایی جدید از نوشیدنی های گرم آشنا می کند .

با لیوان کاغذی چای دار شما به راحتی و در کسری از دقیقه می توانید بدون زحمت و فقط با اضافه کردن آب جوش ،دمنوش یا چای مورد نظر خود را میل نمایید و از خواص آن بهره مند شوید .

آشنایی با لیوان کاغذی چای دار

ما در وبلاگ خوش نوش تمام تلاش خود را می کنیم تا با کمک متخصصان و پزشکان و استفاده از مستندات موجود در کتب طب سنتی ،بهترین و صحیح ترین توضیحات را در مورد دمنوش ها و خواص درمانی دمنوش ها و همچنین انواع چای و قهوه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم .
سلامتی ، طول عمر و درمان بیماری ها با دمنوش های گیاهی تخصص ماست و اعتقاد داریم که با پیشینه کهن در زمینه طب سنتی و استفاده از دمنوش برای سلامتی ،باید استفاده از داروهای شیمیایی مضر به فراموشی سپرده شود .

برند خوش نوش متعلق به شرکت نیک طرح حنیف ، بزرگترین واحد تولیدی انواع ظروف یکبار مصرف و پیشرو در تولید ظروف کاغذی با بهترین کیفیت کاغذ و چاپ و استفاده از طراحان برتر در خدمت تمامی بازارهای مصرف داخلی و خارجی می باشد .

خوش نوش در شبکه های اجتماعی :

© Copyright 2019 | Design by ParandDesigner.ir | All Rights Reserved

در این مطلب لیستی از این مواد غذایی را ارائه می دهیم. لطفا با ما همراه باشید.

برنج سفید باعث کند شدن دفع می شود

حتما شما هم وقتی دچار بیرون روی می شوید به سراغ کته ماست می روید. برنج سفید حاوی میزان قابل توجهی نشاسته بوده و فیبر کمی دارد. بنابراین باعث کند شدن دفع می شود. به همین دلیل هم این ماده ی غذایی برای افرادی که دچار اسهال می شوند توصیه می شود. یادتان باشد که علاوه بر برنج مواد غذایی نشاسته ای دیگر مانند سیب زمینی، نان سفید و گندم تصفیه شده نیز همین خاصیت را دارند و اگر شما از یبوست رنج می برید بهتر است مصرف آن ها را محدود کنید.

جایگزین ها

توصیه می کنیم به جای برنج سفید از برنج کامل استفاده کنید. این نوع برنج حاوی فیبر زیادی است که با یبوست مقابله می کند. علاوه بر این می توانید به جای برنج سفید از حبوباتی مانند عدس، نخود (8 گرم فیبر در هر 100 گرم)، لوبیا قرمز و لوبیا سفید استفاده کنید که سرشار از فیبر هستند و باعث دفع راحت می شوند. در حالت کلی در صورت بروز یبوست به جای مواد غذایی تصفیه شده از مواد غذایی کامل مانند نان سبوس دار و آرد کامل استفاده کنید.چاي نبات براي يبوست

موز سبز

ترکیبات مغذی موجود در موز متناسب به درجه ی رسیدن آن متفاوت است. موزهای نارس یعنی موز سبز حاوی نشاسته ی بیشتری است در نتیجه باعث کند و سخت شدن عمل دفع می شود. به همین دلیل مصرف موز نرسیده و سبز در صورت اسهال توصیه می شود. اما موزهای رسیده نشاسته ی کمتری دارند و در عین حال فیبرشان بیشتر است. در نتیجه باعث دفع راحت تر می شود. اگر از مشکل یبوست رنج می برید در انتخاب موز دقت کنید. شما باید موزهای کاملا رسیده (زرد همراه با لکه های قهوه ای) استفاده کنید.

به: فیبرهایش یبوست آور است

به یکی از آن دست میوه های حاوی فیبر و پکتین است. اما این فیبرها از نوع فیبرهای محلول در آب هستند که باعث کند شدن دفع مدفوع می شوند. به همچنین برای افرادی که از مشکل ورم معده رنج می برند و یا دچار اسهال می شوند مفید است. اما این میوه برای افرادی به طور مرتب دچار یبوست می شوند توصیه نمی شود.

جایگزین ها

می توانید به جای این میوه از مرکبات، تمشک و انجیر استفاده کنید. یادتان باشد که میوه های سرشار از فیبرهای غیرمحلول در آب باعث سرعت بخشیدن به عمل دفع می شود.

هویج پخته شده نیز حاوی فیبرهای محلول در آب است. این نوع فیبرها یک ژل چسبناک در روده ایجاد می کنند که روند هضم غذا را کند می کنند. اگر یبوست دارید بهتر است هویج خام میل کنید. فیبرهای موجود در هویج خام برای مقابله با یبوست مفید است و حجم مدفوع را افزایش داده و دفع آن را ساده تر می کند. یادتان باشد که روند پخت و پز باعث ایجاد تغییر در فیبرها می شود.

جایگزین ها

بهتر است به جای هویج پخته شده از سبزیجات سرشار از سلولز و فیبرهای غیرمحلول در آب مانند سیب زمینی ترشی، تره فرنگی (سرشار از فیبرهای غیرمحلول در آب)، رازیانه، کلم بروکسل (سرشار از فیبرهای غیرمحلول در آب)، برگ های آرتیشو (سرشار از فیبرهای غیرمحلول در آب)، مارچوبه و لوبیا سبز (3.1 گرم فیبردر 100 گرم) استفاده کنید.

حواستان به چای باشد: ممکن است یبوست بیاورد

تانین موجود در چای باعث کاهش حرکات طبیعی روده می شود. در نتیجه ممکن است که باعث بروز یبوست شود. توصیه می کنیم مصرف چای سیاه را محدود کنید چون حاوی بیشترین میزان تانین است. از نوشیدن چای پررنگ بپرهیزید. یادتان باشد هر چه چای بیشتر دم کشیده باشد حاوی تانین بیشتری است.

جایگزین ها

اگر از یبوست رنج می برید به جای چای از دمنوش های رفع کننده ی یبوست مانند دمنوش گیاه قاصدک، آرتیشو و گیاه پنیرک استفاده کنید.

مصرف آبنبات ها و شیرینیجات را محدود کنید

محصولات غذایی شیرین مانند انواع شیرینی ها حاوی فیبر بسیار اندکی هستند. بنابراین مصرف زیاد آن ها باعث بروز یبوست می شوند و عمل دفع را با مشکل مواجه می کنند.

جایگزین ها

اگر دچار یبوست هستید زمانی که میل به شیرینی پیدا می کنید به سراغ میوه های خشکی مانند آلوخشک، زردآلوی خشک و انجیر بروید. این مواد غذایی شیرین سرشار از فیبرهایی هستند که به دفع راحت کمک می کنند.

لب به چیپس نزنید

چیپس ها مانند دیگر مواد غذایی حاوی چربی زیاد باعث کند شدن دفع می شود. علاوه بر این چیپس ها از سیب زمینی تهیه می شوند که یک ماده ی غذایی کم فیبر و پرنشاسته محسوب می شود.

جایگزین ها

توصیه می کنیم به جای چیپس از بادام هندی، گردوی برزیلی، بادام و غیره استفاده کنید که سرشار از فیبرهای غیرمحلول در آب هستند و به دفع راحت کمک می کنند. البته یادتان باشد که این آجیل ها کالری زیادی هستند و نباید در مصرف آن ها زیاده روی کنید.

منبع: تبیان

متخصص قلب و عروق

پوست، مو و زیبایی

آزمایشگاه تشخیص طبی

کلینیک دندانپزشکی

متخصص زنان و زایمان

دکتر نسرین ابراهیمی

سمعک قلهک

دکتر فراز تیموری

دکتر محمد فتح اله زاده جهرمی

دکتر محمدعلی فیاض‌مهر

دکتر رضا نادری

دکتر علی کربلایی خانی

ماهان سمعک

چاي نبات براي يبوست

گروه دندانپزشکی آریا

مرکز دندانپزشکی دکتر مهدی سمیعی

20 شهریور 1398

16 شهریور 1398

13 شهریور 1398

10 شهریور 1398

09 شهریور 1398

09 شهریور 1398

06 شهریور 1398

خواص نبات برای سلامتی زیاد است. ولی نباید در مصرف آن زیاده روی کنید. شما میتوانید برای درمان نفخ و دل درد و دل پیچه از نبات استفاده کنید. همچنین اگر خوراکی با طبع سرد خوردید بعد آن نبات بخورید. ماده اصلی نبات همانند شکر و قند است. در این بخش درباره خواص نبات و فرق نبات و قند و شکر اطلاعاتی را تقدیم تان می کنیم.

نبات نوعی قند است که از نیشکر به‌دست می‌آید. برای تهیه آن ابتدا شکر  را در آب جوش حل می‌کنند تا مجلول سیر شده درست شود. سپس نخی در آب آویزان کرده و می‌گذراند تا خنک شود و بلور تشکیل شود. نبات، نسل قدیم آبنبات های امروزی است. یکی از پرمصرف ترین انواع نبات، نبات چوبی و نبات شاخه است. اغلب از شاخه نبات برای تزیین سفره های عقد و هفت سین و از نبات چوب دار برای شیرین کردن چای و نوشیدنی های گیاهی استفاده می شود.

از لحاظ ساختار هیچ فرقی ندارند و فقط اندازه‌ی بلور آن‌ها متفاوت است. شکر از بلورهای ریز قند «ساکارز» تشکیل شده است.

به گزارش مجله پزشکی آسان طب حبه‌ی قند از بلورهایی با همین اندازه تشکیل شده با این تفاوت که تعداد زیادی از این بلورهای ریز در داخل حبه قند به همدیگر متصل هستند. درست مثل آجر که از ذرات به هم چسبیده‌ی گل رس تشکیل می‌شود. البته بعضی از انواع حبه قندها ذرات ریز تری دارند. نبات هم مثل قند و شکر از ساکارز تشکیل شده است با این تفاوت که بلورهای آن بسیار بزرگ‌تر هستند و کاملاً مشاهده می‌شوند.

نبات را با رشد دادن بلورهای ریز قند در داخل محلول غلیظ آب قند تهیه می‌کنند. به خاطر همین است که همیشه وسط آن یک رشته نخ وجود دارد. این همان نخی است که به عنوان سطح بستر برای رشد دادن بلورها و معلق نگه داشتن آن وسط محلول آب قند استفاده شده است.چاي نبات براي يبوست

ماده اولیه در شکر، قند و نبات یکسان است ولی کریستال‌هایی که در نبات ایجاد می‌شود از نظر وضعیت فیزیکی و نوع کریستال‌های‌شان با قند و شکر متفاوت است. به همین دلیل خاصیت قند و شکر با خاصیت نبات متفاوت است و نبات طبیعت گرم‌تری نسبت به قند و شکر دارد. از این رو نبات در مشکل‌هایی مانند دل ‌درد ، نفخ و… استفاده می‌شود. از نظر تجربی هم ثابت شده که مصرف نبات در بهبود این علایم واقعاً موثر است و حالت تلقینی ندارد اما متأسفانه از نظر علمی کاری روی آن انجام نشده است و اقدامی در مورد این که نبات را کریستالوگرافی کرده و روی آن کارهای کلینیکی انجام دهند و سپس به هم ارتباط دهند، صورت نگرفته است تا معلوم شود کریستال‌ها از نظر فارماکولوژیکی چه تأثیری بر بدن دارند.

واقعیت امر این است که گاهی جنس، فرمول بسته یا باز شیمیایی مواد یکسان است اما شکل فیزیکی آن‌ها متفاوت است. مثلاً قند به هر شکلی که در بیاید قند است مگر این که بسوزد و خاصیتش عوض شود. نمونه دیگر یخ و آب است. هر دوی این‌ها از نظر جنس یکسان هستند اما یخ خاصیت ضدالتهابی دارد و می‌توانیم آن را روی سوختگی، جراحی و التهاب بگذاریم اما در مورد آب چنین خاصیتی مطرح نیست. در مورد بخار آب و آب هم همین طور است. خواص بخار آب با آب یا یخ متفاوت است در حالی که هر سه از یک جنس هستند.

گاهی اوقات قند یا نبات را حرارت داده و آن را به اصطلاح می‌سوزانند. در این صورت خاصیت قند و نبات تغییر می‌کند. قند یک ماده هیدروکربن است و ترکیبی است از هیدروژن، کربن و اکسیژن.

وقتی قند می‌سوزد کاراملیزه می‌شود و جالب است بدانید که بسیاری از رنگ‌های قهوه‌ای از جمله موادی که در نوشابه‌ ها به کار می‌برند از حرارت دادن شکر و قند به دست آمده است. به این ماده قهوه‌ای حاصل از حرارت دادن، کارامل گفته می‌شود که از نظر شیمیایی، ظاهر فیزیکی و حتی مزه با قند و شکر متفاوت است.

نبات سوخته هم دقیقاً همین طور است. کریستال‌های نبات می‌سوزند و یک جسم قهوه‌ای مایل به سیاه و با مزه‌ای بین تلخی و شیرینی تولید می‌شود که خاصیت قابض داشته و یکی از مهم‌ترین استفاده‌های آن در طب سنتی برای خوراندن به کودکان مبتلا به اسهال است.

با این وجود افراد نباید بیش از مقدار معمول از نبات استفاده کنند زیرا مصرف بیش از حد هر ماده‌ای برای بدن زیان آور است. حتی اگر آن ماده ویتامین باشد. پس مصرف قند، شکر و نبات هم به میزان زیاد مضر است و تفاوتی بین آن‌ها وجود ندارد به خصوص در کسانی که مشکل افزایش قندخون دارند.

دارای طعم شیرین و به رنگ سفید یا زعفرانی، دارای نگین‌های درشت و شفاف و فاقد جوهر قند و از نظر ضخامت دارای قطر کمی می‌باشد. بهترین مشخصه برای نبات اعلاء شفافیت بلور آن می‌باشد.

با سلام ممکنه مقاله ای در خصوص اثر نبات معرفی بفرمایید متاسفانه مقاله معتبری پیدا نکردم در این خصوص

مرسی بابت اطلاعات مفیدتون

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

تصویر امنیتی *

سایت آسان طب یک مجله پزشکی آنلاین است که همه روزه مقالات مرتبط با سلامت و تندرستی، بررسی علل و راه های درمان انواع بیماری ها، معرفی انواع داروهای گیاهی و شیمیایی و همچنین مقالات مربوط به سبک زندگی و مراقبت از حیوانات خانگی را برای بهتر زیستن ایرانیان سراسر دنیا ارائه می کند.

اگر چنانچه پیرامون بخش های مختلف سایت پزشکی آسان طب نقطه نظرات یا مقالاتی دارید، آسان طب با کمال میل آماده همکاری با شما عزیزان می باشد. از طریق بخش تماس با ما می توانید مشخصات، درخواست و تجارب خود را به همراه اطلاعات تماس برای ما ارسال فرمائید.

مقالات سلامتی

جدیدترین اخبار و مقالات سلامت و پزشکی از برترین نشریات علمی جهان

قرن ها، مردم از چای گیاهی برای کاهش مشکلات گوارشی استفاده کرده اند. بعضی از چای ها می توانند سیستم گوارش را تحریک کنند و به کاهش یبوست کمک کنند.   برخی از انواع چای ممکن است به درمان یبوست، به طور مستقیم یا غیر مستقیم  کمک کند.   نوشیدن مایعات گرم یک راه عالی برای به دست آوردن آب بیشتری در بدن است و هیدراته کردن یک روش طبیعی برای درمان یبوست است. آب اضافی در مدفوع آن را نرم تر و کمک می کند تا آن را به راحتی عبور می کند. در واقع، کم آبی بدن، علت شایع یبوست است.   گرمای چای ممکن است سیستم گوارش را تحریک کند و به کاهش علائم کمک کند.   استرس ممکن است نقش دیگری را بازی کند. نویسندگان یک بررسی ۲۰۱۴ نتیجه گرفتند که استرس می تواند مشکلات سیستم گوارش را ایجاد کند. این ممکن است توضیح دهد که چرا بسیاری از افراد از چای گیاهی برای از بین بردن اضطراب استفاده می کنند. برای از بین بردن استرس، سعی کنید چای های گیاهی را به یک روال روزانه خود اضافه کنید.   چای گیاهی برای  درمان یبوست   چای های زیر ممکن است اثرات آرامش بخش داشته باشند که به کاهش یبوست و تشویق حرکات روده کمک می کند.   چای نعنا   چای نعنا یکی از داروهای طبیعی برای مسائل گوارش است و بسیاری از داروهای OTC برای مسائل گوارش شامل عصاره نعناع می شود. نوشیدن یک فنجان چای نعنا پس از هر وعده غذایی ممکن است به افرادی که از یبوست و ناراحتی معده رنج می برند سود برساند.   چای زنجبیل   هنگامی که یبوست ناشی از هضم ضعیف است، زنجبیل ممکن است کمک کند. بسیاری از مردم از چای زنجبیل برای آرام کردن تحریک در سیستم گوارش و بهبود هضم استفاده می کنند. چای زنجبیل پس از یک وعده غذایی سنگین می تواند به هضم کمک کند. نوشیدن ۱ یا ۲ فنجان هر روز، پس از غذا، ممکن است به بدن کمک کند تا غذا را فرآوری کند . چای قاصدک چای قاصدک ممکن است به علائم گوارشی خفیف مانند نفخ و یا یبوست کمک کند. قاصدک می تواند کبد را برای تولید صفرا تحریک کند، که به طور غیر مستقیم به یبوست کمک می کند. چای قاصدک همچنین می تواند به عنوان یک دیورتیک در بدن عمل کند، آب بیشتری به سیستم گوارش و مدفوع اضافه می کند. این می تواند به رفع یبوست خفیف کمک کند. برای کاهش پروسه گوارش، سعی کنید یک فنجان چای قاصدک پس از وعده های غذایی بخورید. چای سیاه، چای سبز یا قهوه نوشیدن کافئین می تواند حرکت روده را سریع کند.عصاره چای و قهوه همچنین دارای اثر ملین است. چای سیاه، چای سبز و قهوه به طور طبیعی شامل کافئین، محرک است که باعث تحریک روده ها در بسیاری از افراد می شود. مردم اغلب این نوشیدنی ها را صبح می خوانند تا از خواب بیدار شوند و حرکت روده را تحریک کنند. با این وجود، کافئین می تواند عوارض جانبی منفی را در افراد حساس به آن داشته باشد. چای شیرین بیان   چای ریشه شیرین بیان یک تونیک محبوب برای مسائل گوارشی است. ریشه شیرین بیان اثر ضد التهابی دارد و ممکن است به هضم کمک کند. بعد از یک وعده غذا، یک فنجان چای ریشه شیرین بیان می تواند سیستم گوارش را تسکین دهد و حرکت روده را تحرک کند.   چای گل ختمی چای گل ختمی ممکن است یک اثر آرام بخش مانند شیرین بیان داشته باشد. چای بابونه بابونه یک گیاه شناخته شده معطر است که در چای ها برای اثرات تسکین دهنده آن در بدن استفاده می شود. نوشیدن یک فنجان چای بابونه پس از غذا یا در انتهای روز ممکن است به آرامش عضلات روده کمک کند و زمان بین غذا و حرکت روده را سریعتر کند. چای جعفری جعفری ممکن است به اختلالات گوارشی کمک کند. چای که حاوی برگ جعفری است ممکن است به کاهش یبوست کمک کند.  

ایمیل: contact@healtharticles.ir

 

چاي نبات براي يبوست

 

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به وبسایت مقالات سلامتی است بازنشر مطالب فقط با ذکر نام و لینک مستقیم مجاز است

اقتصادنیوز: نبات به دلیل داشتن طبع گرم برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است و خواص ضد نفخ بسیاری دارد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نیک صالحی؛ حتما به یاد دارید که از قدیم تقریبا هر بیماری که می گرفتیم مادربزرگ هایمان چای نبات یا نبات داغ را به ما تجویز می کردند. امروز در نیک صالحی میخواهیم بررسی کنیم کهخواص نبات برای درمان بیماری ها چیست. با ما همراه باشید

نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است.

*نبات بسیار مقوی، نشاط آور، ضد نفخ، ملین و مدر است.

*نباتی که از نیشکر تهیه شده، از دیر هضم شدن غذا جلوگیری می کند.چاي نبات براي يبوست

*نبات زعفرانی تسکین درد معده و دردهای ناشی از انقباض ماهیچه هاست.

*در گذشته برای افرادی که به علت کهولت سن دچار کم حواسی می شدند،چای نبات و آب جوش نبات داغ توصیه می شده است.

*برای درمان تنگی نفس، تپش قلب و کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکل های متفاوت مصرف نبات توصیه می شود.

*نبات داغ در تسکین درد پشت،کمر، ناحیه شکم و پا درد بسیار موثر است.

*از آنجا که از نشانه های بلغم، نقرس، فلج شدن قسمتی از بدن، پیسی، لقوه و رعشه است، مصرف مرتب نبات، چای نبات، آب جوش نبات و نبات داغ جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود.

*کسانی که تکرر ادرار دارند یا مثانه ی آن ها ضعیف شده و اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند، در روز مقداری نبات در دهان خود قرار داده و کم کم آب نبات را فرو برند،این روش در طب سنتی بسیار تاکید شده است.

*ماده ی اولیه نبات با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است، به همین دلیل خاصیت ملین و ضدنفخ بالایی دارد.

نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است. نبات در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد و اگر آن را بسوزانید تبدیل به یک ماده قهوه ای مایل به سیاه با مزه ای تلخ می شود، که به دلیل قابض بودن برای درمان اسهال بسیار نافع است.

-نبات به واسطه دارا بودن مقدارزیادی ساکارز خیلی سریع جذب بدن شده به خاطر تقویت عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربی ها و مواد پروتینی در بدن می شود و چنانچه یک تکه کوچک از آن در دهان گذاشته و به مرور مکیده شود سرفه را قطع و خشونت صوت و سینه و درد ان را بر طرف میکند.

-از فوائد نبات رفع خواب آلودگی بخصوص هنگام رانندگی می باشد، لذا به رانندگان محترم توصیه می شود هنگام رانندگی حتما از چای نبات استفاده کنند استفاده از یک ترکیب ساده چای نبات برای رفع خستگی و خواب آلودگی بسیار موثر بوده و احتمالات تصادفی که به جهت خواب آلودگی و خستگی هستند را کاهش می دهد.

-یکی از خواص و فایده های مهم نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان می باشد، بخصوص افرادی که آب دهانشان در خواب جاری می شود توصیه می شود از ترکیب های مختلف نبات، نبات زعفرانی، نبات سفید بصورت شاخه یا نبات چوبی در نوشیدنی های گرم استفاده کنند چای نبات می تواند علاج خوبی برای رفع جاری شدن آب دهان افراد در خواب و در بیداری باشد.

نبات دارای طبعی گرم است و استفاده از آن در درمان افراد سرد مزاج بسیار مفید است. در مقایسه با انواع آبنبات‌ها نبات خاصیت ضد نفخ و ملین بالایی دارد و به دلیل قابض بودن آن برای درمان و بهبود اسهال بسیار مفید است.

کاهش خستگی و خواب آلودگی با نبات

از فواید و خواص نبات می‌توان رفع خواب آلودگی و خستگی را بیان کرد. از بین بردن خواب آلودگی در هنگام رانندگی بسیار مهم است که نبات این کار را انجام می‌دهد به همین دلیل است که به رانندگان به ویژه کسانی که در شب رانندگی می‌کنند یک فنجان چای نبات را توصیه می‌کنند.

تقویت حافظه

در زمان‌های گذشته به افراد کهن سال که دچار کم حواسی می‌شدند آب جوش نبات یا چای نبات را توصیه می‌کردند؛ نبات به دلیل خواص و فواید خوبی که دارد برای درمان کم حواسی و همچنین تقویت حافظه مفید و موثر است.

فواید نبات برای کاهش درد

از دیگر خواص نبات خاصیت کاهش درد بدن است. نبات موجب کاهش و تسکین درد معده و همچنین درد ناشی از انقباض ماهیچه‌ها می‌شود.

علاوه بر این‌ها نبات داغ برای کاهش درد کمر، تسکین درد پشت، بهبود پا درد و رفع درد‌های ناحیه شکم بسیار مفید و موثر است و مصرف آن به افرادی که مشکلات فوق را دارند، توصیه می‌شود.

از دیگر خواص نبات این است که از دسترس‌ترین ماده دارویی بدن محسوب می‌شود.

درمان اسهال

نبات دارای خاصیت ضد نفخ و ملین بالایی دارد و در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد.

اگر نبات را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تبدیل به ماده‌ای قهوه‌ای مایل به مشکی می‌شود که طعم بسیار تلخی دارد و دارویی فوق العاده موثر برای درمان اسهال محسوب می‌شود.

افزایش انرژی و نشاط با نبات

طبق تحقیقاتی که بر روی نبات صورت گرفته است به این نتیجه رسیده اند که این بلور‌های زیبا و پرخاصیت ضد نفخ، ملین و مدر، نشاط آور و بسیار مقوی است.

علاوه بر این از زمان‌های گذشته تا به امروز نبات را برای درمان دل درد مورد استفاده قرار می‌دادند؛ نبات در رفع خستگی‌های مفرط فکری و جسمی ناشی از فعالیت‌های جنسی زیاد بسیار موثر و مفید است.

با مصرف نبات با هر ماده‌ دیگری مانند چای، شیر، آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری نشاط و آرامش را برای خود به ارمغان آورید.

جلوگیری از جاری شدن آب دهان با نبات

یکی از فایده‌های مهم و خواص نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان است.

به ویژه افرادی که هنگام خواب آب دهن آن‌ها جاری می‌شود؛ به این افراد توصیه می‌شود که نبات را در چای یا آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری حل کنند و از مزیت‌های بی شمار آن لذت ببرند.

 

آدرس : تهران – هفت تیر – خیابان قائم مقام فراهانی – ضلع شمالی میدان شعاع – پلاک 108


تلفن : 42710210

چاي نبات براي يبوست

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به پایگاه خبری اقتصادنیوز می‌باشد. استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

چاي نبات براي يبوست
چاي نبات براي يبوست
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *