طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای

دوره مقدماتی php
طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای
طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای


به قول طغرل هی وای من :)))چه چشمکی می زنه لاله جوووون … دست گلت درد نکنه و نوش جونتون … من عدس پلو رو چند جور درست می کنم که یکیش همین مدل گوشت لای پلوئه با پیاز داغ فراااااوان که من عاشقشم ! ولی خب گوشتش رو مثل لوبیا پلو ریز می کنم … بقیه مراحل مثل مال خودته … یک نوع هم خاص مامان جانه با خلال بادام و پسته که به شدت خوشمزه است و متفاوت … این مدل گوشت تکه ای لای پلو مخصوص ته چین های سرزمین مادربزرگ جان بنده ست :دی … ته چین شهمیرزادی … که البته با عنوان ته چین سمنانی معروفه – و دقیقا عنوانش از همین گوشتی میاد که ته دیگ می گذارند …یک چیز وصف نشدنیه که هرچی ازش بگم کم گفتم با یک تهدیگ بی نظیر معطر و سرخ شده در آب و چربی گوشتی که لای برنج گذاشتند و کلی مخلفات همراهش … گمونم یک بار رزی جون درست کرده بود … یادمه اون اطراف دیدم … خلاصه که به جز اون سیر ترشی کنار دیس با تک تک عکسها و کلماتت ارتباط حسی شدید برقرار کردم به طوری که رژیم این هفته مون هم پرید :)))))))))چیزی به عید نمونده رحم کنید خب به یک موجود بی اراده :))))

LalehJanuary 13, 2013 3:08 AM*** عزیزم بهار جووون پس بگـــو … شاید اون دوست سمنانی منم به همین خاطر می گفت عدس پلو رو با گوشت تیکه ای درست می کنن ( من همچنان دارم تلاش می کنم این مدل عدس پلو رو بچسبونم به :))) (فامیل خودمونته چین رزی جون و درست یادم نمی یاد اما یادمه تو مجله هنر اشپزی یه بار ته چین شهمیرزادی رو یاد داده بود که البته مال خیلی وقت پیش بود و تا جایی که یادمه مخلفات خیلی زیادی داشتمثه کلم قمری و چغندر و سبزیجات معطر که من راستش مطمئن نبودم با این ترکیبات خوشمزه بشه اما حالا که تو اینطور تعریف می کنی باید یه بار امتحان کنم

اها شاید رزی به اسم ته چین سمنانی نوشته بوده چون یادمه یه پلوی سمنانی گذاشته :))) بود ولی دستورش دقیق یادم نیست باید برم سراغ وبلاگشبه هر حال بازم ممنونم بهار جون

راستی چه اتفاقی برای دستت افتاد عزیزم ؟! امیدورام چیز مهمی نبوده باشه و در سلامت کامل باشی :*طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای

چیزی نشده عزیزم یه جراحت مختصره, می خواستم یه کم خودم و لوس کرده باشم :)))♥ مرسی از توجهت

دوره مقدماتی php

و لاله وارد میشود با یک دستور کامل از عدسسسسس پلو ، ایییییییییم ، به به ؛ دست گلت درد نکنه خانوم خوش سلیقه ، دوست خوشگلم :*

مرسی رزکم بالا ذکر خیرت بود :)) کامنت تو و بهار جون و با هم پخش کردم و گرنه خودت یه توضیح مفصل راجع بهش می دادی حالا باید بیام تو وبلاگت بگردم اوووووه به چه سختی:))))

یعنی این یکی از پلو های هست که من هر چی بخورم سیر نمیشم همسرم میگه ، من با خوردن این پلو یاد عدس پلو های جبهه زمان جنگ میوفتم ، که بهش میگفتند ساچمه پلو :))))اما من به این حرفا گوش نمیدم و هر از گاهی میگم ، اخ خ خ خ یادم نبود ، امروز عدس پلو درست کردم :))))))لاله جون ، لطفا کرکره رو بکش پایین تا کسی نیومده ، من همش رو بردارم :))

الهی *** آره منم ساچمه پلو رو شنیده ام منتها برای ماش پلوولی عجب ترفند خوبی به کار بردی من هر وقت می خوام غذایی که همسرم دوست نداره رو درست کنم از صبح اطلاع رسانی می کنم که شب که میاد خونه خیلی تو ذوقش نخوره اون بنده خدا هم همیشه میگه کی می گه من این غذا رو دوست ندارم اتفاقا خیلی ام دوست دارم :)))))))))))) منتها سالی یه بار

لاله باور نمی کنی اگه بگم من چه عشق عدس پلویی ام! وقتی کوچیک بودم غذای محبوبم تو خونه بود! تا مامانم می گفت چی درست کنم, من همیشه می گفتم عدس پلو! یعنی هیچ وقت از این غذای خوشمزه سیر نمی شدم و نمیشم! البته از تو چه پنهون ما همیشه با همون گوشت چرخ کرده و کشمش و خرما درست می کنیم, و تا حالا این جوری امتجان نکردم! ولی فکر کنم اینقد لذیذ باشه که حتی اگه کسی عدس پلو دوست نباشه رو هم به این غذا علاقه مند کنه!!!راستی یه سوال این مدلی احتیاج به ادویه پلو نداره؟ اگه نداره یعنی خیلی خودش معرکه سـت! دستای گلت خیلی خیلی درد نکنه برای این رسپی خوشمزه!

:)) آخی … حالا من این احساس و در مورد لوبیا پلو داشتمالبته همون طور که گفتم عدس پلو رو هم خیلی دوست داریم هم این مدل هم مدلی که مثه شما با گوشت چرخ کرده درست بشه حالا چه قلقلی و چه مثه مایه ماکارونی در مورد سوالتم نه عزیزم احتیاج به ادویه پلویی نداره چون خود گوشت با پیاز و ادویه جات پخته می شه و خوش طعم استممنونم شبو جون از پیامت

سلام و عرض ادب….ما بر خلاف سایر دوستان شما در این وبلاگ هنری، دو تا کار بیشتر نداریم……یا تشکر کنیم بابت غذایی که شما درست کردی و خوردیم و بر روی وبلاگ قرار دادی و یا حسرت بخوریم بابت غذایی که نخوردیم و ان را روی وبلاگ می بینیم. خدایی شرایط ما از همه سخت تر است. چه زجری میکشیم ما …. به خدا.ارادتمند سه سرو با طراوت

سلام جناب اقای دکتراولا طبق معمول همیشه لطف دارید و من رو شرمنده می کنین اما باید عرض کنم این بار قضیه به کل فرق کرده, ظاهراً شما متنی که بنده نوشتم و کامنت دوستان رو نخوندید که خوب البته حق هم دارید اما اگه نگاهی به نوشته ها بندازین می بینین صحبت, صحبت ته چین سمنانی است که ظاهرا خیلی هم لذیذ و خوشمزه است و شما و فرزانه جان با هنرمندی خاصی این غذای سنتی شهرتون رو انکار کردید و به ما وعده رستورانی رو در شهمیرزاد دادید البته ما هم این ادعای شما رو قبول داریم و مطمئنیم همین طوره که شما می فرمائید اما نمی دونم چرا بدون اینکه بخوام این مثل افتاده تو سرم و بیرونم نمی ره یه بار جستی ملخک … دو بار جستی ملخکالبته جسارت نباشه … این مثل هیچ ارتباطی به صحبتهای ما و کامنت شما نداره:))))))))))))) *** بازم ممنون از محبتاتون

بله گلم دقیقا … گفتم که بعضیها به این نام می شناسندش که البته درست نیست چون یک غذای کاملا محلیه و اصلا با حس ناسیونالیستی شهمیرزادیان جور در نمیاد که غیر این بشناسندش :دی ولی راست می گی یاد مجله نبودم … اونجا و خیلی جاهای دیگه ماهیت واقعی اش رو حفظ کرده :دیلاله جونم اصولا تو همه شهرهای استان سمنان تا جاییکه من تحقیق کردم انواع مختلفی از برنجهایی که گوشت در ته دیگ قرار می گیره و همراه برنج پخته می شه وجود داره .. اما شباهتشون تنها در همین قرار دادن گوشت لای برنجه … ته چین شهمیرزادی خاص اهالی شهمیرزاده و به جرات می گم تا به حال هرکی ازش خورده عاشقش شده … همه مزه اش هم به نظر من البته، به غیر گوشت به مخلفات اطرافشه … انشالله یک بار فرصتی ایجاد بشه که بیای ایران و خودم برات بپزم :* اصلا یه سفر با هم می ریم شهمیرزاد خوش آب و هوا، ته چین می زنیم بر بدن :دییک غذای خاص دیگه هم دارند که خیلی طرفدار داره و البته بسی شیک و مجلسی و همه پسنده … یک نوع کشمش پلوی محشرررر – اصلا یک چیزی می گم یه چیزی می شنوی هاااا – که اون هم با گوشت سرو می شه و کره فراوان و زعفران … به غایت خوش عطر و خوش طعم و خوش قیافه ست … مامانم می گفتند معمولا برای غذای نذری هم از همین کشمش پلو در مراسم ها استفاده می شده …ته دیگ این برنج هم اتفاقا خیلی خاصه … یک ته دیگه کمی ضخیم و برشته و زعفرانیاصولا شهمیرزادیها علاقه خاصی به تهدیگ دارند به خصوص وقتی که از اون گوشت چرب و پنبه ای روش بگذارند و همزمان نوش جان کنند :))))))لازم شد برم سراغ مامانی که به خصوص الان که فصل چغندره یک ته چین برامون بپزه :))))) ببینید با آدم چه ها که نمی کنید:دیآخ آخ لاله اگر منظور این دوستتون رستوران سنتی هوشی باشه هرطور می تونی باهاشون برو که ته چین ذغالی محشرررری انتظارت رو می کشه یه جایی هم تو میدون شهر هست که ته چینهای خوشمزه ای رو سرو می کنهحالا دیگه من نمی دونم این پست عدس پلو بود یا ته چین شهمیرزادی ؟ :)))))

:))))))))) مرسی بهار جونچه فرقی می کنه عوضش کلی چیز ازت یاد گرفتم اما انصافا اینقد خوشمزه و با آب و تاب در مورد غذاها حرف می زنی که آدم سیرم به هوس می ندازی و جای بسی خوشحالی است که ما با یکی از مهمون نوازترین اهالی سمنان دوستیم و خیالمون راحته پامون به ایران برسه نمی ذارن تا این ته چین شهمیرزادی رو نخوردیم :))))))))) برگردیم غنا :* البته ته چین شهمیرزادی + اون کشمش پلوی محشر :)))) فقط امیدوارم این کامنت و بخونن

لاله جون من هم یک رگم شهمیرزادی هست . یعنی‌ ته‌‌‌چین شهمیرزادی بینظیر هست . عدس پلو هست که با سبزی درست میشه . و پر از مخالفت داخلش از جمله لبو ، سیب‌زمینی ، گوشت گوسفندی یک تیکه که پخته شده و قبل از گذاشتن داخل برنج روی آن رو با ربّ انار مزه در می‌کنند ، اسفناج که پیاز داغ و دانه انار تفت دادنند ، به ، بادمجون که درست سرخ می‌کنند شکم آن رو برش میدند داخلش رو با آلو شهمیرزادی پر می‌کنند ، هویج . واقعا این عدس پلو تو من یاد اون انداخت شاید برای گوشت یک تیکه که روش گذاشتی‌ . دستت درد نکنه عزیزم .

سلام عارفه جون مرسی عزیزم عجب معجونی است این ته چین شهمیرزادی تا بحال نشنیده بودم غذایی این همه مواد غذایی مختلف رو یه جا داشته باشه و همه هم از خوشمزگی اش تعریف کنن آفرین به مردم شهمیرزاد با این غذای خوشمزه شون اره عزیزم منم فک می کنم بخاطر وجه تشابهشون تو گوشت تیکه ای باشه **** به هر حال مرسی عارفه جون

سلامخيلي خيلي قشنگ بود و ايده اي جالب مخصوصا برا بچه‌ها و مهمونراستي اون رنگ آبي چيه؟ بلوبري؟

سلام بله بچه ها خیلی باهاش ذوق می کنن 🙂 راستش روش ننوشته مال چی است فقط نوشته آبی

ببخشيد كامنتم مربوط به اون تخم مرغ رنگي‌ها بود اشتباهي اين جا سيو شدهر چند اين پستتون هم عالي بودتو فيس بوك به چه اسمي فعالين؟

🙂 خواهش می کنم ممنونم ازتون اسم پیجم آشپزی با سبز و ترش و اینم آدرسش استhttps://www.facebook.com/AshpzyBaSbzWTrsh *** خوشحال می شم اونجا ببینمتون

سلام لاله جون . شاد و پر از انرژی باشی . الان که این عکس هارو نگاه میکنم ساعت نزدیک 4 صبحه منم که به شدت گرسنه م شد . عکسهات مثل همیشه فوق العاده ست خانومی . من هم یه بار به این شیوه حتما درست میکنم . مرسی که اطلاعات مفید و خوب آشپزیتو در اختیار همه هموطنانت قرار میدی. دستورهای آشپزیت همه استاندارد و بخوبی بیان شده .

سلام عرفانه جووون*** الهينمي دونم شما عرفانه خانم (خرم) خودموني يا دوست جديدي هستين اما به هر حال اميدوارم اگه درست كردين خوشتون بياد*** ضمنا خواهش مي كنم



خانه » اخبار و حوادث » علمی » چند درصد از مغز انسان استفاده می شود؟

ممکن است شنیده باشید که انسان تنها از ده درصد مغز خود استفاده می‌کند و اگر شما بتوانید بقیه قدرت مغز خود را رمزگشایی کنید، می‌توانید کارهای بیشتری انجام دهید. شما می توانید تبدیل به یک نابغه فوق العاده شوید و یا قدرت‌های روانی مانند ذهن‌خوانی و حرکت اجسام با نیروی ذهن را به دست آورید.

این “افسانه ده درصد” الهام‌بخش منابع بسیاری در خیالپردازی فرهنگی بوده است. به عنوان مثال، در فیلم لوسی محصول سال 2014 ، یک زن با مصرف مواد مخدر، 90 درصد از مغزش را که قبلا غیرقابل دسترس بوده را رها می‌کند و قدرت‌های خدامانند را در خود پرورش می‌دهد.

بر اساس تحقیقات سال 2013 که توسط بنیاد مایکل جی فاکس برای تحقیقات پارکینسون انجام شد، بسیاری از مردم، ازجمله حدود 65 درصد آمریکایی‌ها این افسانه را باور دارند. در مطالعه دیگری که از دانشجویان پرسیده شد انسان‌ها از چند درصد مغزشان استفاده می‌کنند، حدود یک سوم دانشجویان رشته‌های روانشناسی، پاسخ دادند.”10 درصد”.طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای

با این حال، بر خلاف اسطوره ده درصد، دانشمندان نشان داده‌اند که انسان هر روز از تمام ظرفیت مغز خود استفاده می‌کند.

چندین مورد از شواهد وجود دارد که افسانه ده درصد را رد می‌کند.

بیشتر بخوانید:

بازسازی سلولهای مغزی

اندازه مغز با میزان هوش چه ارتباطی دارد؟

چند درصد از مغز انسان استفاده می شود؟

علم عصب‌شناسی بررسی می کند که چگونه آناتومی مغز بر رفتار، احساسات و شناخت افراد تاثیر می گذارد.

در طول سال‌ها، دانشمندان مغز نشان داده‌اند که قسمت‌های مختلف مغز مسئول اعمال خاصی هستند، از تشخیص رنگ گرفته تا حل مسائل. بر خلاف افسانه ده درصد، دانشمندان به لطف تکنیک‌های تصویربرداری مغز مانند توموگرافی انتشار پوزیترون و تصویربرداری رزونانس مغناطیسی عملکردی، ثابت کرده‌اند که همه بخش‌های مغز در فعالیت‌های روزانه ما به طور کامل استفاده می‌شود.

تا به حال تحقیقات درباره پیدا کردن یک منطقه مغز که کاملا غیر فعال باشد، به جایی نرسیده است. حتی مطالعاتی که فعالیت در سطح تک‌سلولی را اندازه گیری می کنند، هیچ بخش غیر فعال مغز را نشان نداده‌اند.

بسیاری از مطالعات تصویربرداری مغز که فعالیت مغز را هنگامی که فرد یک کار خاص را انجام می دهد، اندازه گیری می‌کنند، نشان می‌دهد که چگونه قسمت‌های مختلف مغز با یکدیگر کار می‌کنند.

به عنوان مثال، در حالی که شما این متن را در تلفن هوشمند خود می‌خوانید، برخی از قسمت‌های مغز شما، از جمله قسمت‌هایی که مسئول دید، درک مطلب و نگه داشتن گوشی شما هستند، فعالت‌ر خواهند بود.

با این حال، برخی از تصاویر مغز، به طور ناخواسته از افسانه ده درصد حمایت می‌کنند، زیرا این تصاویر، اغلب لکه‌های روشن کوچکی روی تصویر خاکستری مغز نشان می‌دهد. این ممکن است به این معنا باشد که تنها نقاط روشن در مغز فعالیت دارند، اما اینطور نیست. بلکه، لکه‌های رنگی نمایانگر مناطقی از مغز هستند که وقتی شخص کاری انجام می‌دهد، فعال‌ترند، و زمانی که شخص کاری انجام نمی‌دهد، نقاط خاکستری وجود دارد، یعنی مغز فعال است ولی به میزان کمتر.

مخالفت مستقیم با افسانه 10 درصد در افراد مبتلا به آسیب مغزی ،مثل سکته مغزی، ضربه به سر یا مسمومیت با مونواکسیدکربن، قرار می‌گیرد و کارهایی که به دلیل صدمات فوق دیگر قادر به انجام آن‌ها نیستند و یا نمی‌توانند مانند قبل انجام دهند. اگر افسانه 10 درصد درست باشد، پس آسیب به بسیاری از نقاط مغز ما، نباید بر عملکرد روزانه ما تأثیر بگذارد.

مطالعات نشان داده‌اند که آسیب رساندن به یک بخش بسیار کوچک مغز ممکن است عواقب ویرانگر داشته باشد. به عنوان مثال، اگر کسی تجربه آسیب به منطقه براکا را داشته باشد، میتواند زبان را درک کنند، اما نمیتواند به درستی کلمات را ادا کند یا به صورت روان صحبت کند.

در یک مورد بسیار افشا شده، یک زن در فلوریدا زمانی که کمبود اکسیژن نیمی از ناحیه پیشین مغزش_که 85 در از مغز را تشکیل می‌دهد_ را تخریب کرد به طور دائم “قابلیت تفکر، درک، خاطرات و احساسات که اساس انسان بودن است” را از دست داد.

یکی دیگر از شواهد علیه افسانه ده درصد، تکامل است. مغز افراد بزرگسال تنها دو درصد از جرم بدن را تشکیل می‌دهد، اما بیش از 20 درصد از انرژی بدن را مصرف می‌کند. در مقایسه، مغز بسیاری از گونه‌های مهره دار – از جمله ماهی‌ها ، خزندگان، پرندگان و پستانداران – دو تا هشت درصد انرژی بدن خود را مصرف می کنند.

مغز به وسیله میلیون ها سال انتخاب طبیعی شکل گرفته است، که این موضوع ویژگی‌های مطلوب را برای افزایش احتمال زنده ماندن به ارمغان می آورد. بعید است بدن در صورتی که تنها از 10 درصد مغز استفاده کند، مقدار زیادی از انرژی خود را به مغز اختصاص دهد.

حتی با شواهد فراوان که خلاف آن را نشان می دهد، چرا بسیاری از مردم هنوز معتقدند که انسان تنها از ده درصد مغز خود استفاده می‌کند؟ مشخص نیست که چگونه در وهله اول اسطوره گسترش یافته است، اما ممکن است از طریق کتاب‌های خودآموز محبوب شده باشد و حتی ممکن است در مطالعات قدیمی و ناقص علوم عصب‌شناسی نیز وجود داشته باشد.

جذابیت اصلی اسطوره ده درصد این ایده است که اگر شما بتوانید بقیه قدرت مغز خود را رمزگشایی کنید، می‌توانید کارهای بیشتری انجام دهید. این ایده با پیامی که توسط کتاب های خودآموز بیان می‌شود مطابقت دارد که به شما راه‌هایی را می دهد که می توانید خودتان را بهبود ببخشید.

به عنوان مثال، مقدمه لوئل توماس در کتاب مشهور دیل کارنگی، ” چطور بر دوستانمان پیروز شویم و مردم را تحت تآثیر قرار دهیم”، می‌گوید که فرد معمولی “تنها 10 درصد از توانایی ذهنی پنهانش را توسعه می‌دهد.” این بیانیه که از ویلیام جیمز، روانشناس، بیان شده، اشاره می‌کند به پتانسیل فرد برای دستیابی بیشتر، نه اینکه چقدر از مغز آن‌ها استفاده می‌شودگفته می‌شود  که انیشتین، با استفاده از افسانه ده درصد، نبوغش را توضیح داد، هرچند این ادعاها بی اساس است.

یکی دیگر از منابع اسطوره موجود در زمینه‌های ‌”ساکت” مغز از پژوهش های علوم انسانی قدیمی است. به عنوان مثال، در دهه 1930، ویلدر پنیفورد، جراح مغز و اعصاب، الکترودهای الکتریکی را به مغز بیماران مبتلا به صرع متصل کرد. او متوجه شد که برخی از نواحی مغز باعث شده بیماران احساسات مختلفی را تجربه کنند که دیگران نمی‌توانند تجربه کنند.

با تکامل تکنولوژی، محققان بعدا دریافتند که این مناطق “ساکت” مغز، که شامل لوب پیشانی است،مطمئناٌ کارکردهایی داشته‌اند.

بیشتر بخوانید:

هشت علامت تومور مغزی را بشناسید

مغز چگونه هشیاری را بوجود می آورد؟

عادات هفت گانه مضر برای سلامت مغز

صرف نظر از اینکه چگونه و کجا این افسانه ایجاد شده است و علی رغم فراوانی شواهد که نشان می‌دهد انسان از کل مغز خود استفاده می‌کند، این افسانه در تصورات فرهنگی نفوذ کرده است. با این حال، این فکر که شما می‌توانید با رمزگشایی بقیه مغزتان، تبدیل به یک نابغه یا فوق بشر با قدرت حرکت اجسام با ذهن شوید، بسیار وسوسه‌انگیز است.

thoughtco

همون روزایی که هنوز دوربینم کم کیفیت بود این عدس  پلو خوشمزه رو درست کردم.اولش چندان تمایلی به عکس گرفتن و ثبتش توی وبلاگ نداشتم اما وقتی پخت و اماده شد دلم نیومد این غذا رو با شما قسمت نکنم چون حقیقتا عالی شده بود

مواد لازم:

گوشت بدون استخوان گوساله یا گوسفند     250گرم

برنج                  300گرم

طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای

پیاز                    یک عدد

رب گوجه یا رب الوچه یا ابلیمو    ۲قاشق غذاخوری

سیر یا پودرسیر      ۴حبه یا دوقاشق غذاخوری

عدس                 3/4پیمانه(نپخته)

زیره نیمکوب         1قاشق غذاخوری

پودر دارچین           ۱قاشق مربا خوری

هل نکوبیده              دوسه عدد

نمک فلفل و زردچوبه

گوشت رو به اندازه یک بندانگشت قیمه قیمه کردم.اگه همراه گوشت چربی هم باشه که چه بهتر…

توی یه قابلمه کوچیک گوشت رو با کمی روغن تفت دادم.رنگش که عوض شد پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم.سیر یا پودر سیر رو هم بهش اضافه کردم.الان بهش ادویه نزدم.بهتره ادویه رو کمی قبل از پخته شدن کامل به گوشت اضافه کنیم.

حدود یک ونیم لیوان ابجوش روی گوشت ریختم.(نمک رو الان اضافه نکردما)گذاشتم روی حرارت کم تا یکساعت .

عدس رو هم پختم با کمی نمک.اگه عدس خیس خورده باشه دیگه پوستش ور نمیاد وتوی غذا له نمیشه.برنج رو با اب گرم و نمک از دوساعت پیش خیس کرده بودم.همراه با اون هلهای خوش بو توی اب جوشوندم و ابکش کردم.

وقتی گوشت تقریبا پخته شد؛توی یه ماهیتابه مقداری روغن ریختم.اول پودر زردچوبه رو توی روغن ریختم و بعدش زیره نیمکوب و بعدشم جناب دارچین که خیلی برنج رو خوش عطر میکنه.کمی که تفت خورد(نسوزه هااااا)گوشتها رو از اب در اوردم و ریختم توی این مواد یه تفت کوچولو دادم و بهش رب الوچه رو اضافه کردم.رب الوچه چون طعم ترش داره گوشت رو خوشمزه میکنه.میتونید رب گوجه و ابلیمو رو جایگزین رب الوچه کنید.

عدس رو به گوشت اضافه کردم و خوووووب مخلوط کردم و اخر سر لایه لایه بین برنج ریختم.وبه مدت یکساعت ونیم برنج رو دم کردم.من خیلی خوشم اومد.خودش یه تنوع بود توی غذاها.امیدوارم شماهم خوشتون بیاد.

     

امتیاز دهید


4.2
از

47

  عدس پلو با سبزی کمی شبیه به سبزی پلو است اما در آن از عدس استفاده میشود. یعنی در واقع ترکیبی است از عدس پلو و سبزی پلو.

 

 

طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای

 

 

طرز تهیه : پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. گردوی سائیده شده را به گوشت اضافه کنید و مجدد کمی تفت دهید. 4 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و آب گوشت کشیده شود.

 

 

عدس را از شب قبل خیس دهید. برنج را با چند لیوان آب و کمی نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. همزمان عدس را نیز به برنج اضافه کنید و بگذارید عدس و برنج با هم بجوشند.

 

 

پس از اینکه برنج نرم شد مخلوط عدس و برنج را آبکشی کنید ( برنج باید به اندازه ای بپزد که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ، عدس خیس خورده به همراه برنج پخته و نرم خواهد شد ). 

 

 

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید. مقداری برنج و عدس داخل قابلمه بریزید و روی ان مقداری از مایه گوشتی و مقداری سبزی خشک بریزید. به همین صورت قابلمه را پر کنید و در نهایت با برنج روی مواد را بپوشانید.

 

حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. نصف لیوان آب را با چند قاشق روغن یا کره ذوب شده مخلوط کنید و روی برنج بدهید. حرارت را کم کنید و بگذارید برنج به آرامی دم بکشد. سپس عدس پلو با سبزی را در ظرف بکشید و سرو کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

از این غذا بیشتر بزارید لطفا

ممنون از آموزش غذای ویژتون
انشاء اله سال جدید در کنار شما چیزهای زیادی یاد بگیریم

ممنون مریم جان منم امیدوارم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 

 

طرز پخت عدس پلو با گوشت

 

مواد لازم عدس پلو با گوشت برای 4 نفر :

 

 

طرز تهیه عدس پلو با گوشت :

*. به نقل از آکاایران : ابتدا عدس ها را تمیز شسته و با آب و کمی نمک می پزیم، سپس آنها را در یک آبکش ریخته و کنار می گذاریم. (توجه داشته باشید که عدس ها نبید له شوند).پیاز ها را رنده کرده به گوشت چرخ کرده اضافه و با تخم مرغ و چاشنی لیمو فلفل و زردچوبه به خوبی مخلوط کرده.

*. و ورز می دهیم تا مواد کمی به صورت چسبناک در آید.سپس مواد را به صورت کوفته های خیلی کوچک در می آوریم (کوفته قلقلی) و کوفته ها را در ماهیتابه با کمی روغن داغ سرخ می نماییم.در زمانی که کوفته ها در حال آماده شدن است.

*. در یک قابلمه بزرگ آب و مقداری نمک ریخته پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا برنج ها نرم شوند سپس در آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن می ریزیم.کشمش ها را نیز شسته با کره تفت می دهیم. حال مواد آماده دم کردن است.

*. در یک قابلمه ی بزرگ کمی آب و روغن و دو کفگیر برنج، یک کفگیر عدس و مقداری کوفته ریزه و کمی کشمش به اضافه ی ادویه ی مخلوط (پلویی) و دارچین و یک قاشق غذا خوری زعفران آبکرده می ریزیم و به همین ترتیب مواد را روی هم می ریزیم.

*. در انتها درب قابلمه را گذاشته و روی شعله با حرارت زیاد قرار می دهیم. پس از 5 الی 7 دقیقه درب قابلمه را برداشته دم کنی را می گذاریم و شعله ی گاز را کم کرده و به مدت 1 ساعت غذا را دم می کنیم. برای تزئین غذا می توانید در هنگام سرو، روی آن را با خلال پسته و بادام به شکل دلخواه تزئین نمایید.

 

خواص بادام :

*. بادام سینه را نرم می کند .

*. شیر بادام برای رفع سرفه ، ناراحتی حنجره و تنگی نفغس مفید بوده و خلط آور است .

*. بادام برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفید است .

*. بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است .

*. بادام تقویت کننده نیروی جنسی است و تولید اسپرم را زیاد می کند .

 

اختصاصی آکاایران

 

طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای
طرز تهیه عدس پلو با گوشت تیکه ای
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *