خواص دارویی و گیاهی
بر اساس یک تحقیق مشخص شد که مصرف کاکائوی تلخ برای افراد مبتلا به بیماری های کبدی همانند یک مرهم عمل می کند و می تواند درمانی برای بیماری آن ها باشد.
مارک ترسز یکی از محققان دانشگاه امپریال کالج لندن در مصاحبه ای با رسانه های دولتی انگلستان، عنوان کرد: این تحقیق که بر روی 21 بیمار کبدی انجام شد، این موضوع را مشخص کرد که افرادی که از شکلات تلخ استفاده کرده اند، بیش از بیماران دیگر موفق به کنترل و تحمل درد شدند.
همچنین مصرف شکلات تلخ می تواند از افزایش فشار خون پس از مصرف غذا که باعث بروز ناراحتی های کبدی در افراد مستعد می شود، بکاهد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بر اساس این تحقیق مشخص شد که آنتی اکسیدان موسوم به فلاوانول در شکلات سیاه و تلخ عامل اصلی در کاهش فشار خون و دردهای مزمن کبدی است و باعث سُست شدن عضلات بدن به هنگام احساس دردهای کبدی می شود.
در گزارش این خبرگزاری همچنین آمده است که وجود ارتباط مستقیم میان مصرف این شکلات و درمان بیماری های کبدی باعث شده تا برخی از پزشکان این ماده را برای بیماران خود و در کنار داروها تجویز کنند.
به گزارش ایسنا، بیماری های کبدی که به سیروز کبدی معروف هستند، بنا به دلایل مختلف نظیر مصرف بیش از حد الکل و یا عفونت هپاتیتی بروز می کنند که در صورت ادامه یافتن بیماری، امکان مرگ فرد با متلاشی شدن کبد وجود دارد.
اگر می خواهید با پزشک سایت مشورت کنید، اینجا کلیک کنید.
برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا کلیک کنید.
اگر می خواهید با کارشناسان تغذیه ی سایت درباره رژیم های غذایی مشورت کنید، اینجا کلیک کنید
تشخیص و درمان کبد چرب
بیماری کبد چرب
بیماری کبد چرب و علائم آن
چاقی دشمن کبد است
شکلات؛ هرچه تیره تر، بهتر
خوبیها و بدیهای کاکائو
کاکائوی تلخ برای قلب مفیده
بر اساس یک تحقیق مشخص شد مصرف شکلات تلخ برای افراد مبتلا به بیماری های کبدی مانند یک مرهم عمل می کند و می تواند درمانی برای بیماری آن ها باشد
مارک ترسز یکی از محققان دانشگاه امپریال کالج لندن در مصاحبه ای با رسانه های دولتی انگلستان، عنوان کرد: این تحقیق که روی 21 بیمار کبدی انجام شد، این موضوع را مشخص کرد که افرادی که از شکلات تلخ استفاده کرده اند، بیش از بیماران دیگر موفق به کنترل و تحمل درد شدند.
همچنین مصرف شکلات تلخ می تواند از افزایش فشار خون پس از مصرف غذا که باعث بروز ناراحتی های کبدی در افراد مستعد می شود، بکاهد.
بر اساس این تحقیق مشخص شد آنتی اکسیدان موسوم به فلاوانول در شکلات سیاه و تلخ عامل اصلی در کاهش فشار خون و دردهای مزمن کبدی است و باعث سست شدن عضلات بدن به هنگام احساس دردهای کبدی می شود.
در ادامه همچنین آمده است که وجود ارتباط مستقیم میان مصرف این شکلات و درمان بیماری های کبدی باعث شده تا برخی از پزشکان این ماده را برای بیماران خود و در کنار داروها تجویز کنند.گردآوری: گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع: jamejamonline.ir
نام (اجباری)
آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمیشود)
مرا برای نظرهای بعدی به یاد بسپار
تصویر امنیتی جدید
All Rights Reserved – © 2018 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.
چرا که آخرین پژوهشها نشان داده است که شکلات ممکن است بالقوه برای این بیماران مفید باشد.
به گزارش رویترز پژوهشگران اسپانیایی میگویند خوردن شکلات تلخ ممکن است مانع افزایش معمول فشار خون عروق شکمی شود که به طور معمول پس از غذا خوردن روی میدهد و در بیماران مبتلا به سیروز کبدی ممکن است این فشار خون به حد خطرناکی برشد و در موارد شدید به پارگی وریدهای گشادشده این بیماران در جاهایی مانند مری بینجامد.
به گفته دانشمندان آنتیاکسیدانهایی به نام فلاوونولها که در کاکائو یافت میشوند، ممکن است علت تاثیر کاکائو در کاهش فشار خون در وریدهای شکم باشند، زیر این مواد شمیایی سلولهای عضلانی صاف در عروق خونی را شل و گشاد میکنند.
سیروز یک عارضه کبدی است که در آنها ایجاد بافت جوشگاهی باعث آسیب درازمدت کبد میشود. سیروز کبد ممکن است علل مختلفی داشته باشد، از جمله عفونت ویروسی هپاتیت و سوءمصرف الکل.
شکلات تلخ نشاط آور است, خواص شکلات تلخ در گفتگو با دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیمدرمانی
● تاریخچه شکلات در ایران
و جهانشکلات در آغاز به صورت مایع یا نوشیدنی مورد مصرف قرار میگرفت و به آن، آب تلخ میگفتند. گاهی هم به آن کمی وانیل یا یک طعمدهنده دیگر اضافه میشد تا کمی قابل تحملتر شود. حتی در تهیه نوشیدنیهای شکلاتی، دانههای کاکائو را با شیره انگور یا عسل مخلوط میکردند و آنها را به صورت گرم، سرد یا ولرم میخوردند.
برخی اقوام حتی فلفل نیز به آن میافزودند. اولین بار، کریستف کلمب در سال ۱۵۰۲ میلادی کاکائو را برای نشان دادن به پادشاه و ملکه اسپانیا از آمریکا به اروپا آورد و خیلی زود، این ماده جزو پرطرفدارترین خوراکیهای قاره اروپا شد. اما تا سال ۱۵۱۹ میلادی کسی زیاد به آن توجه نمیکرد. از آن زمان بسیاری از اسپانیاییها دریافتند که این ماده به همراه کمی شکر و وانیل بسیار خوشطعم میشود.
آن روزگار از شکلات تنها در انواع نوشیدنیها استفاده میکردند که البته مقداری شکر به نوشیدنی اضافه میشد تا تلخی آن گرفته شود. سپس هلندیها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی دانههای کاکائو را میگرفتند و از آن، کره کاکائو تهیه میکردند. از باقیمانده دانه کاکائو هم پودر کاکائو تهیه میکردند تا اینکه این صنعت به سایر کشورها نیز وارد شد.
تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقهای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچهها بود. کارخانههای متعددی که بعد از آن تأسیس شدند، به تدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند که این روزها از فناوری پیشرفته ای در زمینه استفاده از دانههای روغنی کاکائو برخوردارند.
شکلات تلخ تازگیها طرفداران زیادی پیدا کرده و متخصصان تغذیه نیز خواص بسیاری را به آن نسبت میدهند؛ از رفع خستگی تا پیشگیری از بیماریهای قلبی. آیا این حرفها واقعیت دارد؟ دکتر گلبن سهراب، متخصص تغذیه به این سوال پاسخ میدهد.
▪ شکلات تلخ ارزش تغذیهای دارد؟
ـ البته! کاکائو یا شکلات تلخ ذخایری از غنیترین منابع فلاونوییدها در میان خوراکیهای رایج است. یک کیلوگرم از این نوع شکلات ۱۰۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و علاوه بر این دارای کربوهیدرات (قند)، چربی، پروتئین و مواد معدنی دیگر است. این خوراکی همچنین حاوی مواد شیمیایی تئوبرومین و متیل گزانتین است که سبب احساس صدای خش خش آن زیر دندان میشود. ماده دیگر موجود در شکلات تلخ فنیلاتامین است که روی مغز تاثیر گذاشته و همانند آدرنالین عمل میکند و احساس شادی و نشاط را به مصرفکننده القا میکند.
▪ شکلات تلخ با شکلات معمولی چه فرقی دارد؟
ـ شکلاتهای تلخ درصد کاکائوی بیشتری دارند. به عبارت دیگر، شکلات تلخ از ترکیب پودر کاکائو و کره کاکائو با نسبتهای مختلف تهیه میشود و این در حالی است که به شکلاتهای شیرین مقداری شکر و انواع دیگری از روغنها اضافه میشود. بنابراین شکلاتهای تلخ به دلیل بالاتر بودن درصد کاکائو آنتیاکسیدان بیشتری دارد و از آنجا که بسته به درصد کاکائو، یا بدون شکرند و یا شکر کمی دارند، انتخاب بهتری برای بیماران دیابتی محسوب میشوند و نسبت به شکلاتهای شیرین ارجحاند.
اما با اینکه از نظر میزان آنتیاکسیدان غنیتر هستند نمیتوان ادعا کرد که نسبت به انواع شیرین کالری کمتری دارند، پس کسانی که قصد کاهش وزن دارند، نباید دچار اشتباه شوند. ضمنا شکلات تلخ دارای ایزوفلاون است که از آنتیاکسیدانهای بسیار خوب محسوب میشود. این ماده در بدن باعث بهبود فعالیت عروق و در نتیجه کاهش فشارخون میشود و بهتر است در برنامههای غذایی که به منظور پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی طراحی میشود، گنجانده شود. ایزوفلاونها فیتواستروژنهایی هستند که به سلامت استخوان و تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند و باعث کاهش کلسترول شده و در پیشگیری از سرطان پستان نقش ایفا میکنند.
▪ از دیگر منابع ایزوفلاونها به چه موادی میشود اشاره کرد؟
ـ دانه سویا، میوهها، سبزیجات و چای سبز.
▪ اما بعضیها میگویند مصرف شکلات به میزان زیاد موجب جوش زدن پوست میشود.
ـ خب، به دلیل اینکه شکلات جزو مواد آزادکننده هیستامین است، افرادی که دارای سابقه اگزما و جوش هستند و یا دچار حساسیتهای پوستی میشوند، باید در مصرف آن دقت کنند. البته از نظر متخصصان پوست، شکلات تلخ تاثیری روی این جوشها ندارد.
▪ مصرف شکلات تلخ برای سلامت قلب و کبد هم مفید است؟
ـ بله؛ به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای مفید، مصرف شکلات تلخ میتواند از افزایش فشار خون پس از مصرف غذا که باعث بروز ناراحتیهای کبدی در افراد مستعد میشود، بکاهد. آنتی اکسیدان موسوم به فلاونول در شکلات سیاه و تلخ عامل اصلی در کاهش فشار خون و دردهای مزمن کبدی است و باعث سُست شدن عضلات بدن به هنگام احساس دردهای کبدی میشود.
استفاده از شکلات تلخ در روز در طی چند هفته، فشارخون را در بیماران کاهش میدهد و حساسیت انسولین را نیز بهطور مفیدی عوض میکند. اگرچه استفاده از شکلات تلخ بسیار مفید است ولی نباید جایگزین داروهای موجود برای کنترل فشار خون شود. از طرفی، مصرف شکلات تلخ جریان خون را در رگها تسهیل کرده و از این رو برای سلامت قلب و رگها مفید است.
▪ خوردن این شکلاتها را به چه کسانی توصیه نمیکنید؟
ـ ببینید؛ شکلات مقداری اگزالات دارد. به همین دلیل افرادی که اسیداوریک بالا دارند و یا سابقه سنگهای کلیوی اگزالات کلسیم در آنها دیده میشود، باید در مصرف آن دقت کنند. به علاوه، گاهی مصرف شکلات توسط مادرانی که نوزاد خود را شیر میدهند باعث ایجاد آلرژی و ناراحتیهای گوارشی در فرزندشان میشود. در این صورت باید مادران از مصرف شکلات اجتناب کنند. شکلات منبع غنی مس و منیزیم و حاوی فنیل اتیل آمین نیز هست. به همین دلیل افرادی که میگرن دارند نباید زیاد از این خوراکی استفاده کنند.
▪ شکلات تلخ را تا چه مدت و در چه شرایطی میتوان نگهداری کرد؟
ـ همه انواع شکلاتها چه داخلی و چه خارجی تاریخ مصرف دارند و تا آن زمان قابل مصرف هستند و نگهداری آنها در خارج از یخچال اگر باعث ذوب شدن آن نگردد، منعی ندارد.
آنچه بايد درباره شكلات تلخ بدانيد,شکلات؛ هرچه تلختر، بهتر
کاکائو، يکي از خوشمزهترين و پرطرفدارترين خوراکيها بين تمام گروههاي سني است. بهتر است بدانيد که طعم اصلي و اوليه کاکائويي که به آن شکر اضافه نشده باشد، تلخ است. بنابراين هرچقدر کاکائويي که در دسترس شماست، تلختر باشد، يعني ميزان شکر آن کمتر و درصد کاکائويش بيشتر است…
پس عامل شيريني کاکائوهاي موجود در بازار، شكري است كه در مرحله توليد اضافه ميشود.
اساسا کاکائوي طبيعي سرشار از مقادير زيادي ترکيبات فلاوونوييدي محلول در چربي است که خاصيت آنتياکسيداني دارند. از آنجايي که بيماريهايي نظير بيماريهاي قلبي – عروقي، ديابت، بيماريهاي مزمن کليوي، ريوي و انواع سرطانها در سراسر دنيا شيوع پيدا كرده و عامل بروزشان راديكالهاي آزادي هستند که در بدن يا از طريق مصرف زياد غذاهاي فرآيندشده توليد ميشوند، پس اين روزها نياز بدن ما به مواد غذايي سرشار از آنتياکسيدانهايي مانند ويتامين E و C، بيش از پيش است.
از طرفي، شکلات تلخ منبع مقادير بالايي آنتياکسيدان به حساب ميآيد و بنابراين ميتواند به عنوان يک ماده غذايي گياهي سرشار از آنتياکسيدان در رژيم غذايي افراد قرار داده شود. تحقيقات فراواني که در زمينه شکلات تلخ انجام شده، نشان ميدهد که مصرف به اندازه و متعادل آن ميتواند حتي کنترلکننده بسياري از واکنشهاي نامناسب در بدن که منجر به تصلب شرايين و ابتلا به بيماريهاي قلبي ميشوند، باشد.
تلخها برندهاند
معمولا تصويري که از شکلات يا کاکائو در ذهن مردم ما نقش بسته، تصويري از همان ترکيبات فرآوريشده و شيرين است. لازم به ذکر است که مصرف محصولاتي که مقادير بالايي شکر دارند، ميتواند ذائقه افراد را به طعم شيرين عادت دهد و به علاوه کالري دريافتي روزانه آنها را هم بالا ببرد.
بنابراين، کاکائوهاي خيلي شيرين نه تنها نميتوانند اثرات مفيد و مطلوبي را که عنوان شد براي مصرفکنندههايشان بر جاي بگذارند، بلکه مصرف زياد و کنترلنشده آنها ميتواند مضراتي را هم براي افراد در پي داشته باشد. به هر حال، شکلاتهاي شيرين و فرآوريشده به عنوان يک ميانوعده يا دسر بعد از غذا مصرف ميشوند و اين ميتواند سرانه دريافت يا ميانگين دريافت کالري روزانه فرد را به صورت قابلتوجهي افزايش دهد و به اين ترتيب زمينهساز چاقي و اضافهوزن آنها شود.
همانطور که گفته شد، کاکائوها هرچقدر تلختر باشند، طبيعيتر هم هستند و خواص و آنتياکسيدانهاي بيشتري هم دارند. اما اين را هم در نظر بگيريد که کاکائوهايي که از ترکيبات اوليه دانه کاکائو تهيه ميشوند، در صورتي هم که کمي شکر به آنها افزوده شود، بازهم خاصيت دارند و ما نميگوييم که شما بايد کاکائوي صددرصد تلخ بخوريد تا از خواص آن بهرهمند شويد.
کارخانههاي توليد کاکائو معمولا براي جلب ذائقه مشتري و خوشطعم شدن محصولشان به کاکائوها شکر و روغن اضافه ميکنند و همين شکر و روغن اگر از حد مجازشان بالاتر بروند، ميتوانند باعث تخريب ذائقه و مشکلات ديگر شوند. به همين دليل است که ما ميگوييم تا جايي که ميتوانيد شکلاتهاي تلختر را بخوريد و از خير مصرف کاکائوهاي خيلي شيرين بگذريد.
نشانه تقلب
متاسفانه يکي از نگرانيهايي که در مورد کاکائو وجود دارد، افزايش انواع تقلبي و غير استاندارد آن در کشور است. اين محصولات تقلبي از کاکائوي سالم و طبيعي تهيه نميشوند و به علاوه روغنهاي بسيار نامرغوب براي توليد آنها به كار ميرود. توليدکنندگان اين محصولات معمولا براي از بين بردن طعم و بوي بد روغنهاي نامرغوبشان، شکر فراواني به اين کاکائوها اضافه ميکنند و همين شکر و روغن ميتوانند زمينهساز ابتلا به بسياري از بيماريها شوند.
بنابراين، هرچند که کاکائو يک ترکيب گياهي است و اصلا طعم شيريني ندارد و مصرف متعادلش ميتواند مفيد باشد اما مصرف منظم انواع تقلبي و غيراستاندارد آن ميتواند افراد را به دردسر بيندازد. با اين حساب مشتريان پروپا قرص کاکائوي تلخ بايد حواسشان باشد که محصولي را تهيه کنند که مورد تاييد اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني وزارت بهداشت و اداره استاندارد باشد.
بنابراين، شما چه بخواهيد شکلات تلخ داخلي بخريد و چه نوع خارجي آن را، بايد ببينيد که آن محصول پروانه ساخت و مهر استاندارد و مجوز ورود و پخش در کشور را دارد يا نه و هميشه از انواع استاندارد با مارکهاي معتبر داخلي و خارجي استفاده کنيد.
شکلات عليه بيماري
شايد برايتان جالب باشد بدانيد طبق تحقيقي كه در دانشکده تغذيه دانشگاه علوم پزشکي تهران توسط يکي از دانشجويان کارشناسي ارشد رشته تغذيه به کمک استاد راهنمايش انجام شده، معلوم شده بيماراني که دچار بيماريهاي قلبي و عروقي يا چربي خون بالا هستند، اگر روزانه يک مقدار مشخص از شکلات تلخي با مارک معتبر را به صورت منظم مصرف کنند، تا حدودي چربي و قند خونشان کنترل ميشود.
بنابراين تحقيقات مختلف داخلي و خارجي نشان ميدهند که مصرف به اندازه شکلاتهاي تلخ ميتوانند به خاطر ترکيبات آنتياکسيداني فراواني که دارند در پيشگيري و بعضي وقتها بهبود بيماريهايي مانند ناراحتيهاي قلبي يا چربي خون بالا مفيد باشند.
شکلات تلخ معجزه نميکند!
برخي از خبرهايي که از گوشه و کنار در مورد خواص فراوان شکلات تلخ ميشنويم، بيشتر جنبه تبليغاتي دارند و نميتوانيم به آنها اطمينان کنيم. مثلا در برخي از خبرها آمده که مصرف روزانه 100 گرم از شکلات تلخ به مدت 15 تا 20 روز ميتواند باعث کاهش فشار خون و کنترل بيماري پرفشاري خون در افراد مبتلا به اين بيماري باشد، در صورتي که اين موضوع بيشتر ميتواند جنبه خبري و تبليغاتي داشته باشد.
اينکه شکلات تلخ ميتواند سطح چربيهاي نامناسب خون را پايين بياورد و حتي قند خون را کنترل کند يا براي بيماريهاي قلبي عروقي مفيد باشد، مورد تاييد همه متخصصان تغذيه است اما از آنجايي که تغذيه علم تعادل است، ما حداکثر مصرف روزي 30 تا 40 گرم شکلات تلخ را به افراد توصيه ميکنيم و نه 100 گرم!
گرانترها بهترند؟
در حقيقت، کاکائو يک ماده گران قيمت است و هرچقدر که درصد کاکائوي محصولي که ميخريد بالاتر باشد، شما مجبور به پرداختن هزينه بيشتري هم براي خريدن آن هستيد. البته اين را در نظر داشته باشيد که دانه کاکائو مقداري چربي دارد و اين چربي هم از نوع چربي مايع است که خاصيت فراواني دارد و مثل چربيهاي اشباع و هيدروژنهشده نيست. ولي متاسفانه در خيلي از کارخانهها علاوه بر چربي طبيعي خود کاکائو از روغنهاي هيدروژنهشده هم براي طعم دادن و نرم شدن به محصول نهايي استفاده ميکنند.
با تمام اين تفاسير، اگر شما ميخواهيد که از خواص کامل کاکائو بهرهمند شويد، بايد به دنبال محصولات مناسب و استانداردي که درصد کاکائوي بالاتري دارند و به اصطلاح تلختر هستند، برويد و حد تعادل را هم در مصرف اين خوراکي رعايت کنيد!
منبع :لانگ شات
آیا می دانستید که بسیاری از نشانه های قابل مشاهده پیری را می توان به کاهش میزان حجم ربط داد، در حالی که بافت چهره تحليل مي رود و خطوط در اطراف بینی، دهان و گونه ها ظاهر مي شوند. پرکننده های پوستی می توانند اين حجم كم را جبران كنند و باعث بهتر شدن چين هاي پوستي و حجم دار شدن لب ها و ايجاد ظاهري جوانتر شوند. پرکننده های پوستی تزریقی چیست؟ پرکننده های پوستی مواد ژل مانندی هستند که در زیر پوست
سخن گفتن در مورد حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی بسیار جذاب است، اما اگر این حمایتها در حد صحبت باشد به نظر شما فایدهای دارد؟! مقام معظم رهبری بارها برای حمایت از حرکت علمی در کشور تاکید کرده اند، دولتمردان هم حرفهای امیدوار کنندهای زده اند، اما متاسفانه در عمل و در برخی دستگاهها این حمایت بسیار کمرنگ است و بسیار افسوس که گاهی مشاهده میکنیم که برخی دستگاهها چونان سنگ اندازی میکنند انگار که از لغزیدن و زمین خورد شما لذت
آبا می دانید ترنس چیست ؟ آیا ترنس همان تراجنسی است؟ تا چه حد با ترنسکشوال (Transsexual)، آشنایی دارید؟ تفاوت بین ترنسکشوال را با همجنسگرایی می دانید یا شما هم فکر می کنید این دو مسئله، یکی هستند؟ جالب است بدانید که ترنس ها در چه شرایطی زندگی می کنند و روحیات آنها چگونه است. در این مقاله از می خواهیم به بررسی ترنس ، انواع آن ، درمان هورمونی آن و شرایط لازم برای انجام عمل جراحی تغییر جنسیت بپردازیم. اگر می
این زائده گوشتی نرم که بر روی اندام تناسلی ظاهر می شود، زگیل تناسلی خفیف نام دارد. یک عفونت منتقله از راه جنسی ( STI ) ناشی از ویروس پاپیلوم انسانی یا همان HPV می باشد که این روزها زیاد به گوش تان خورده است. زگیل تناسلی خفیف ممکن است باعث درد، ناراحتی و خارش شود. زگیل تناسلی خفیف چیست؟ زگیل های تناسلی به خصوص برای زنان بسیار خطرناک هستند چرا که برخی انواع اچ پی وی می توانند باعث ایجاد سرطان واژن و سرطان
در چند وقت اخیر در شبکه های اجتماعی اینفلوئنسرهای آرایشی و بهداشتی مژه هایی را تحت عنوان مژه مگنتی یا مژه مغناطیسی یا حتی مژه آهنربایی معرفی کرده اند. در این پست قصد داریم ببینیم که مژه های مگنتی که افرادی مثل صدف بیوتی یا هدی بیوتی به شدت این روزها در حال معرفی اونها هستن، دقیقا چی هستن و چه کاربردی دارند. مژه مگنتی (مژه مغناطیسی) چیست؟ یکی از مشکلات مژه های مصنوعی استفاده نسبتا دشوار و برخی عوارض اونهاست. بیشتر مژه های برای
آیا می دانید علت بوجود امدن درد معده در نوزادان چیست؟ چه عواملی باعث بروز این درد می شود؟ آیا با علائم آن آشنا هستید و می دانید
آیا شما از رفتارهای بی ادبانه کودک خود در مسیر رشد اجتماعی او رنج می برید؟ آیا به نظر می آید که کودک نوپای شما به طور مداوم
در مورد خواب های روشن چه می دانید؟ خواب روشن چیست؟ آیا در مورد، خواب روشن چیزی شنیده اید؟ چه عواملی باعث می شوند که شما خواب های
تپش قلب، ضرب آهنگی ریتمیک و ریتمی شبیه به لوب- دوب دارد. معمولا، بین ضربات قلب، صدایی شنیده نمی شود اما گاهی اوقات صداهایی اضافی وجود دارد که
صدای مفاصل به صداهای خش خش یا ترق توروقی که از مفاصل شنیده می شود، می گویند. علاوه بر این، به صدای خس خس ریه ها که به
دوران بارداری یکی از مهمترین بخش های زندگی زناشویی است. در این عرصه از زندگی، زنان باردار دچار تغییراتی در جسم و روان خود
یکی از شایع ترین علائمی که اکثر زنان در سه ماهه اول دوران بارداری، تجربه می کنند، کسالت و بی حالی صبحگاهی است. تهوع
آش اسفناج با گشنیز، برای سردردهایی كه ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است، مفید می باشد.
نوشیدن نوشابه درهنگام تشنگی یک اشتباه برای جبران آب از دست رفته بدن است زیرا آسیب فراوانی به کلیهها وارد میکند و به مرور از کار افتادگی کلیهها می شود.
یک چرت 20 دقیقه ای برای بدن لازم است.
خواب کوتاه نیمروزی علاوه بر کاهش استرس و افزایش شادابی در فرد، احتمال مرگ و میرناشی ازسکته قلبی را کاهش میدهد.
روزانه 30 دقیقه داخل وان حمام با محلول سرکه سیب و اب وارم بنشینید.
برای درمان مشکلات زنانه مفید است.
جالب است بدانید جنین در داخل رحم مادر نسبت به نور محیط واکنش دارد، همچنین مزه غذاها را نیز احساس میکند و همراه با مادر نگران میشود
یکی از مهمترین و قدرتمندترین عضلات بدن،عضله های قسمت چهار سر ران هستند که نقش باز و بسته کردن زانو را نیز دارند،در این
مفصل ها محل اتصال دو استخوان به یکدیگر هستند. مفصل زانو یکی از مهم ترین مفصل ها در بدن به شمار می آید. به
بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است
Copyright (c) 2006-2017 persianv.com All Rights Reserved
© کلیه حقوق متعلق به سایت پرشین وی می باشد. باز نشر مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد .
محصول مورد نظر با موفقیت به سبد خرید افزوده شد.
مشاهده سبد خرید
بستن پیغام
به نظر میرسد، جاوا اسکریپت در مرورگر شما غیرفعال شده باشد.
برای به کار گرفتن قابلیت این وبسایت، باید JavaScript را در مرورگر خود فعال کنید.
سلام، خوش آمدید…
شرایط نمایندگی
فرم درخواست نمایندگی
Back To Top
سبد خرید
سبد خرید خالی است.
بر اساس یک تحقیق مشخص شد که مصرف کاکائوی تلخ برای افراد مبتلا به بیماری های کبدی همانند یک مرهم عمل می کند و می تواند درمانی برای بیماری آن ها باشد. مارک ترسز یکی از محققان دانشگاه امپریال کالج لندن در مصاحبه ای با رسانه های دولتی انگلستان، عنوان کرد: این تحقیق که بر روی 21 بیمار کبدی انجام شد، این موضوع را مشخص کرد که افرادی که از شکلات تلخ استفاده کرده اند، بیش از بیماران دیگر موفق به کنترل و تحمل درد شدند.همچنین مصرف شکلات تلخ می تواند از افزایش فشار خون پس از مصرف غذا که باعث بروز ناراحتی های کبدی در افراد مستعد می شود، بکاهد.به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بر اساس این تحقیق مشخص شد که آنتی اکسیدان موسوم به فلاوانول در شکلات سیاه و تلخ عامل اصلی در کاهش فشار خون و دردهای مزمن کبدی است و باعث سُست شدن عضلات بدن به هنگام احساس دردهای کبدی می شود.در گزارش این خبرگزاری همچنین آمده است که وجود ارتباط مستقیم میان مصرف این شکلات و درمان بیماری های کبدی باعث شده تا برخی از پزشکان این ماده را برای بیماران خود و در کنار داروها تجویز کنند.به گزارش ایسنا، بیماری های کبدی که به سیروز کبدی معروف هستند، بنا به دلایل مختلف نظیر مصرف بیش از حد الکل و یا عفونت هپاتیتی بروز می کنند که در صورت ادامه یافتن بیماری، امکان مرگ فرد با متلاشی شدن کبد وجود دارد.
خوبیها و بدیهای کاکائو
شاید این موضوع کمی خندهدار و غیرقابل باور باشد، اما تا اواخر قرن 17 میلادی، شکلات یا کاکائو (chocolate) ، ماده غذایی گران قیمتی در اروپا بود که فقط ثروتمندان سلطنتی از آن استفاده میکردند. در آمریکای مرکزی نیز شکلات کالایی لوکس محسوب میشد و مردم از دانههای کاکائو به جای پول استفاده میکردند.اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از آمریکا به اروپا آورد تا به ملکه اسپانیا نشان دهد. در آن زمان از شکلات در انواع نوشیدنیها استفاده میشد و برای گرفتن تلخی آن مقداری شکر به آن اضافه میکردند.در سال 1828، هلندیها روشی اختراع کردند که طی آن چربی دانههای کاکائو گرفته می شد و از آن “کره کاکائو تهیه می گردید. از باقیمانده آن نیز “پودر کاکائو تهیه میشد.گفته میشود جوزففرای اولین کسی بود که در سال 1847 میلادی شکلات را به شکل امروزی روانه بازار کرد و برای اینکه قیمت شکلات کمی پایین بیاید به چربی کاکائو، چربیهای دیگری هم افزود.
تلخ، شیری و سفید
کاکائو مادهای تلخ مزه است که از دانههای درخت گرمسیری کاکائو به دست میآید.دانههای کاکائو از نظر طعم، تلخی و عطر با هم متفاوتاند و گرانترین نوع کاکائو از دانههای درخت کرئیولو به دست میآید که تلخی آن نسبت به سایر کاکائوها خیلی کمتر است و تنها 10 درصد شکلاتهای دنیا با استفاده از این نوع کاکائو تهیه میشود.جالب است بدانید که در نوع مرغوب شکلاتها، تنها 10 درصد کاکائو به کار میرود.بهطور کلی شکلات ها را به سه دسته، تلخ، شیری و سفید تقسیم میکنند:
– شکلاتهای تلخ بدون شیر هستند.- شکلاتهای شیری حاوی شیر، شکر و وانیلاند.- در شکلات سفید تنها از چربی دانه کاکائو استفاده میشود.
برای طعم دادن به شکلات نیز از اسانس های پرتقال، توتفرنگی، نعناع، نارگیل، یا انواع مغزها استفاده میشود.
فواید شکلات
تحقیقات جدید نشان داده است شکلات برای سلامت قلب مفید است و مانع از لخته شدن خون میشود. کلسترول خون را تنظیم کرده و به دلیل داشتن خواص آنتیاکسیدانی از التهاب و نابودی سلولها جلوگیری میکند.از طرف دیگر مصرف روزانه 30 گرم شکلات تلخ فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد وسبب افزایش حافظه نیز میشود.این ماده خوراکی لذیذ میتواند روند سخت شدن عروق در افراد سیگاری را نیز کند نماید.جالب است بدانید تئوبرومین موجود در شکلات در داروهای ضدسرفه استفاده میشود و خوردن شکلات تلخ میتواند دفعات سرفه و تاثیر سوء آن بر سیستم قلبی عروقی و اعصاب مرکزی را کاهش دهد.شیر کاکائو نیز سبب سرحالی و تقویت عضلات میشود و برای ورزشکاران بسیار مفید است.
و اما بشنوید از مضرات
فراموش نکنید قند و چربی موجود در شکلات میتواند سبب چاقی و افزایش کلسترول خون شود، پس در صورت مصرف آن باید چربی و قند سایر غذاها را کاهش دهید.چربی زیاد میتواند برای افرادی که اضافه وزن دارند، بیماران کلیوی و افراد مبتلا به فشارخون بالا خطرناک باشد.همچنین شکلات کافئین دارد و محرک اعصاب است به همین خاطر توصیه میشود در مصرف آن زیادهروی نکنید.
3 نکته شکلاتی
1- بهترین دما برای نگهداری شکلات 15 تا 18 درجه سانتیگراد است.2- شکلات را باید دور از تابش مستقیم نور آفتاب، در ظرف دربسته و در جای خشک نگه دارید.3- شکلات جاذب بو است و نباید مواد غذایی با بوی تند را در مجاورت آن قرار دهید.
ترجمه: سمیه مقصودعلیمنبع:Linternaute
* فیلدهای الزامی
»
بازگشت
بازگشت
پست سفارشی در سراسر کشور و پیک موتوری در شبستر
هزینه را هنگام تحویل در محل پرداخت کنید
پس از خرید تعویض کرده یا پس دهید
برای خریدهای بالای 10 هزار تومان در استان آذربایجان شرقی
معرفی آندیا
بلاگ
پشتیبانی مشتریان
همکاری با ما
عضویت در خبرنامه
ثبت نام کنید تا از پیشنهادها و فروش ویژه باخبر شوید.
تلفن تماس: 041-42447441
ایمیل: sales[at]andiya.co info[at]andiya.co choco.andiya[at]yahoo.com
10