فوايد و مضرات ذرت بو داده

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

پاپ کورن یا همان ذرت بوداده، یکی از محبوب ترین تنقلات بچه ها و حتی بزرگ ترهاست! شاید جالب باشد که بدانید تاریخچه این خوراکی به ۵ هزار سال پیش برمی گردد….با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با پاپ کرون بیشترآشنا شوید.


خوردن بسیاری از خوراکی ها بیشتر جنبه تفریحی دارد. مثلا خوردن پاپ کورن همراه با تماشای یک فیلم سینمایی می تواند یک سبک به شمار رود. ذرت یکی از مواد غذایی بسیار مقوی و پر خاصیت است و تمامی محصولات آن برای سلامتی مفید می باشد.این بار در نت نوشت به مزایا و مضرات ذرت بو داده یا همان پاپ کورن می پردازیم.پاپ کورن که ترکیبی از چند ادویه و ذرت بو داده است سرشار از آنتی اکسیدانها است و یک ماده غذایی بسیار سالم محسوب می شود.

دلیل خوردن پاپ کورن همراه با تماشای فیلم کاملا مشخص نشده است. اما یکی از کارهایی که برای رفتن به سینما باید حتما انجام شود خوردن یک پاکت پاپ کورن است.اما آیا سه ساعت یا حتی دو ساعت فیلم همراه با خوردن یک پاکت بزرگ پاپ کورن مفید محسوب می شود ؟

آیا میدانید که یک پاکت پاپ کورن به اندازه سه روز فعالیت بدنی شما چربی اشباع شده همراه دارد.

میزان سلامت پاپ کورن بستگی به روش تهیه آن دارد. دانه ذرت که خود یک میان وعده غنی از آنتی اکسیدان است. درحالات مختلف می تواند مفید یا مضر باشد.یک فنجان دانه ذرت بود داده بدون روغن حاوی ۹۳ کالری و ۱ گرم چربی و حدود ۴ گرم فیبر است. اما پاپ کورن های آماده شده در سالن نمایش فیلم که معمولا در روغن تفت داده می شوند. از قبل در نمک خوابانده می شوند و همراه با نوشابه میل می شوند.یکی از پر ضرر ترین میان وعده ها محسوب می شوند.این دسته از پاپ کورن ها ۲۰ فنجان ذرت حدود ۹۸۰ میلی گرم سدیم ۶۰ گرم چربی اشباع نشده که برابر سه روز ورزش کردن می باشد و ۱۲۰۰ کالری می باشد.

دوره مقدماتی php

اگر در حال خرید ذرت بو داده بسته بندی هستید حتما به برچسب تغذیه آن دقت کنید. ذرت بو داده های آماده و بسته بندی شده در ازای هر ۷۵ میل گرم ذرت گویا شما ۳۱۰ میلی گرم پنیر چدار سفید میل کردید.شما می توانید جهت کم ضرر بودن این میان وعده خوشمزه آن را در مایکروویو منزل بدون نمک همراه با تکه های فلفل ق با ریحان میل کنید. که در ازای هر فیلمی که تماشا می کنید به اندازه سه روز استراحت کامل اضافه وزن و چربی پیدا نکنید.

این مواد همه جا هستند. به نظر می‌رسد مقدار زیادی مواد شیمیایی در حال حاضر به عنوان علت ایجاد مسمومیت شناخته شده‌اند که ازجمله آنها می‌توان به فلزات، آفت کش‌ها، حلال‌ها، قطعات پلاستیک، آلودگی هوا و … اشاره کرد. مشکل بزرگ اینجاست که این تاثیرات به طور سیستماتیک بررسی نشده‌اند و به همین دلیل در اتلاق سمی بودن برخی مواد شیمیایی باید محتاط عمل کرد. از آنجا که سازمان‌های نظارتی اثرات مواجهه طولانی مدت با مواد شیمیایی را بررسی نکرده‌اند قانون خاصی برای محافظت مردم از آنها وضع نشده است.

اینکه چقدر قبل از بارداری نوزاد تحت تاثیر قرار می‌گیرد هنوز شناخته نشده است. تحقیقات جدید مکانیسم‌هایی که اجازه تغییر اطلاعات ژنتیک اسپرم و انتقال آن به نسل بعد را می‌دهد، پوشش نمی‌دهد. علاوه بر این بسیاری از مواد شیمیایی زیست محیطی در بدن در طول زمان برای سال‌های انباشته می‌شود. گاهی اوقات این بار شیمیایی ممکن است بر رشد جنین بعدی تاثیر بگذارد.

اگرچه همه مواد شیمیایی به نظر خطرناک می‌آیند اما برخی از آنها باید با احتیاط بیشتری مورد استفاده قرار بگیرند:• بیس فنول A (در پلاستیک‌ها و قوطی‌های مواد غذایی)• فتالات (در محصولات شخصی بهداشتی)• آفت‌کش‌ها مانند DD• پلی کلرید بی‌فنیل‌ها (در مصالح شیمیایی)• سرب

پوست پاپ کورن سرشار از آنتی اکسیدانی است که بدن برای مقاومت در برابر میکروب ها نیاز دارد.آنتی اکسیدان درون میوه ها نیز فراوان است اما در صد این ماده در پاپ کورن بیشتر است.فرولیک اسید ماده ای است که در برنج، لوبیا، عدس و.. وجود دارد و در پاپ کورن این ماده تا اندازه ی قابل قبولی یافت می شود.پاپ کورن کالری بسیار پایینی دارد و در مقایسه با خوراکی ها و میان وعده ها چربی نا چیزی دارد در عین حال پاپ کورن فیبر بالایی دارد که در بخش های پیشین در مورد جایگاه ویژه فقبر در سلامت و البته زیبایی و جوانی صحبت کرده ایم.

پاپ کورن سرشار از آنتی اکسیدان ها

مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها یکی از بهترین روش های مقابله با اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن است. پاپ کورن حاوی میزان زیادی پولیفنول است که مانند عوامل آنتی اکسیدانی عمل کرده و به این ترتیب بیماری های دژنراتیو، پیری و دیگر عوارض مربوط به آن را کاهش می دهند.پاپ کورن ماده ای در خود دارد که از پیری و مردن سلول ها جلوگیری می کند.

ذرت بو داده یا همان پاپ کورن از ذرت تشکیل شده است که یک ماده ی غذایی صد در صد طبیعی و حاوی میزان زیادی فیبر، ویتامین و مواد معدنی است که نقش مهمی در ناحیه ی دستگاه گوارش برعهده دارند. فیبرها برای تنظیم حرکات روده ها لازم و ضروری هستند و از بروز اختلالاتی مانند یبوست پیشگیری می کنند. علاوه بر این فیبرهای موجود در ذرت باعث کاهش التهاب های شکمی می شوند. بنابراین شما با یک ماده ی غذایی دوستدار دستگاه گوارش سر و کار دارید.

دانه های پف مرده پاپ کورن حتی میتوانند نقش یک وعده کامل را داشته باشند چرا که یافته های محققان ثابت کرده است که ویتامین های E ، B پروتئین و مواد معدنی و مهمتر از همه سبوس موجود در آن برای بدن بسیار حیاتی و مفید است.همچنین بخوانید : همه خواص و دانستنیها مواد غذایی ، میوجات، سبزیجاتپاپ کورن برای دستگاه گوارش مشکلی ایجاد نمی کند به دلیل اینکه برای هضم زمان بالایی احتیاج ندارد.

پاپ کورن برای کنترل میزان کلسترول خون

ذرت بوداده خوشمزه بوده و به راحتی آماده می شود. اما نباید تصور کنید که فاقد ارزش غذایی است. این دانه های پف کرده ی سفید جزء مواد غذایی تنظیم کننده ی کلسترول خون محسوب می شوند. فیبرهای غذایی طبیعی موجود در آن باعث تمیزی رگ ها و شریان ها شده و مازاد چربی موجود در آن ها را کاهش می دهد به این ترتیب نیز جریان خود را بهبود می دهند.یکی دیگر از مزایای پاپ کورن این است که حاوی مقدار زیادی فیبر است، چرا که جزو غلات کامل بحساب می آید. و همانطور که می دانید فیبر برای دستگاه گوارش شما خیلی مفید است.

پوست پاپ کورن هم خاصیت دارد

پوست ذرت بوداده، سرشار از آنتی اکسیدان است. منظور از پوست، همان هایی است که معمولاً بین دندان هایمان گیر می کند و جویدنشان هم سخت است! آنتی اکسیدان موجود در پاپ کورن، اسمش پلی فنول است.

منبع:مجله پزشکی

 


 

خوردن بسیاری از خوراکی ها بیشتر جنبه تفریحی دارد. مثلا خوردن پاپ کورن همراه با تماشای یک فیلم سینمایی می تواند یک سبک به شمار رود. ذرت یکی از مواد غذایی بسیار مقوی و پر خاصیت است و تمامی محصولات آن برای سلامتی مفید می باشد. پاپ کورن که ترکیبی از چند ادویه و ذرت []

خوردن بسیاری از خوراکی ها بیشتر جنبه تفریحی دارد. مثلا خوردن پاپ کورن همراه با تماشای یک فیلم سینمایی می تواند یک سبک به شمار رود. ذرت یکی از مواد غذایی بسیار مقوی و پر خاصیت است و تمامی محصولات آن برای سلامتی مفید می باشد.

پاپ کورن که ترکیبی از چند ادویه و ذرت بو داده است سرشار از آنتی اکسیدانها است و یک ماده غذایی بسیار سالم محسوب می شود.

دلیل خوردن پاپ کورن همراه با تماشای فیلم کاملا مشخص نشده است.
اما یکی از کارهایی که برای رفتن به سینما باید حتما انجام شود خوردن یک پاکت پاپ کورن است.

اما آیا سه ساعت یا حتی دو ساعت فیلم همراه با خوردن یک پاکت بزرگ پاپ کورن مفید محسوب می شود ؟

میزان سلامت پاپ کورن بستگی به روش تهیه آن دارد. دانه ذرت که خود یک میان وعده غنی از آنتی اکسیدان است. درحالات مختلف می تواند مفید یا مضر باشد.

یک فنجان دانه ذرت بود داده بدون روغن حاوی ۹۳ کالری و ۱ گرم چربی و حدود ۴ گرم فیبر است. اما پاپ کورن های آماده شده در سالن نمایش فیلم که معمولا در روغن تفت داده می شوند. از قبل در نمک خوابانده می شوند و همراه با نوشابه میل می شوند. یکی از پر ضرر ترین میان وعده ها محسوب می شوند.

این دسته از پاپ کورن ها ۲۰ فنجان ذرت حدود ۹۸۰ میلی گرم سدیم  ۶۰ گرم چربی اشباع نشده که برابر سه روز ورزش کردن می باشد و ۱۲۰۰ کالری می باشد.

اگر در حال خرید ذرت بو داده بسته بندی هستید حتما به برچسب تغذیه آن دقت کنید. ذرت بو داده های آماده و بسته بندی شده در ازای هر ۷۵ میل گرم ذرت گویا شما ۳۱۰ میلی گرم پنیر چدار سفید میل کردید.

شما می توانید جهت کم ضرر بودن این میان وعده خوشمزه آن را در مایکروویو منزل بدون نمک همراه با تکه های فلفل ق با ریحان میل کنید. که در ازای هر فیلمی که تماشا می کنید به اندازه سه روز استراحت کامل اضافه وزن و چربی پیدا نکنید.

 

ذرت سرشار از ویتامین‌های گروه C، B، A و املاح معدنی كلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن بوده و قسمت اعظم آن را مواد نشاسته‌ای تشكیل می‌دهد.

همچنین ذرت دارای مواد آنتی‌اکسیدان (ضدسرطان) و فیبر غذایی بوده که در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت، بیماری‌های قلبی – عروقی و بیماری‌های گوارشی مثل یبوست بسیار مناسب است.

 

ذرت مکزیکی چند سالی است که در سبد غذایی مردم جای خود را باز کرده و مشتریان زیادی نیز دارد و بیشتر به‌عنوان یک میان‌وعده غذایی از آن استفاده می‌‌کنند. ذرت مکزیکی به دلیل حجم زیاد و وزن کمی‌ که دارد مورد استقبال خانواده‌‌هاست.

 

ذرت مکزیکی حتی برای افراد سالم نیز توصیه نمی‌شود

نوعی از ذرت رواج یافته، ذرت مکزیکی است که به‌عنوان میان‌وعده مصرف می‌شود. ذرت‌مکزیکی با اضافه‌کردن كره، نمك، سس‌های پرچرب و در مواردی افزودن کالباس و برخی افزودنی‌های دیگر که به دلیل بهترکردن طعم و مزه ذرت‌مکزیکی است، سبب افزایش کالری آن می‌شود. این ترکیب غذایی بسیار پركالری، چرب، شور و تند شده و مصرف آن برای بیماران قلبی – عروقی و مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه‌وزن بسیار مضر و خطرناك است.

 

اگر ذرت مکزیکی بدون نمک تهیه شده و به جای کره و روغن جامد به آن مقدار کمی روغن مایع افزوده شود و از سس‌های چرب نیز استفاده نشود یک میان‌وعده مناسب است که اگر به شکل صحیح تهیه و مصرف شود، می‌‌تواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را نیز بگیرد. البته مصرف زیاد آن نیز می‌‌تواند مضر باشد، ولی مصرف کافی و بهداشتی می‌تواند این ماده غذایی را به یک میان‌وعده خوب تبدیل کند.

 

ذرت به اشکال متنوعی مثل کنسروی، بخار پز، کبابی و بو داده مورد استفاده قرار می‌گیرد كه بهترین نوع آن بخارپز کردن دانه‌های ذرت در خانه است و تا چند‌سال پیش ذرت به صورت ذرت كبابی یا همان بلال تهیه و مصرف می‌شد که نوع کم نمک آن به‌عنوان یک میان وعده غذایی مفید توصیه می‌شود، ولی باید توجه داشت كه بلال‌ها هنگام كباب شدن نسوزند؛ چرا كه با سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطان‌زایی آن افزایش می‌یابد. نوع دیگری از ذرت به صورت بو داده تهیه می‌شود و اگر به صورت خانگی، کم نمک و بدون روغن تهیه شود یک میان‌وعده بسیار مناسب بوده و می‌تواند جانشین خوبی به جای چیپس و پفک در کودکان باشد.

 

ذرت مکزیکی باعث اختلال در رشد کودکان

کودکان، زنان باردار و شیرده و ورزشکاران در معرض کمبود نیاسین قرار دارند و کمبود این ویتامین در کودکان منجر به اختلال در رشد می‌شود.

نیاسین یکی از ویتامین‌های گروه B است که ویتامین B٣ نامیده می‌شود. این ویتامین نقش مهمی در متابولیسم انرژی و پروتیین بدن دارد که باید در برنامه غذایی روزانه با دریافت مواد غذایی حاوی این ویتامین وجود داشته باشد تا درنهایت بدن کار طبیعی خود را انجام دهد.

 

طبق مطالعاتی که صورت گرفته است بیش از نیمی از مردم با کمبود ویتامین B مواجه هستند که البته این کمبود در نقاط مختلف کشور متفاوت است.

این ویتامین می‌تواند در بدن باعث تولید اسیدآمینه‌ای به نام تریپتوفان شود. تریپتوفان اسیدآمینه‌ای ضروری است که خود این اسیدآمینه از طریق دریافت پروتیین تولید می‌شود بنابراین کسانی‌که کمبود پروتیین داشته باشند از این موضوع نیز محروم می‌شوند.

 

کمبود نیاسین در غلاتی مثل ذرت وجود دارد. بنابراین جوامعی که ذرت را به‌عنوان غذای عمده استفاده می‌کنند با کمبود این ویتامین مواجه هستند.

مصرف ذرت مکزیکی نیز بین افراد بسیار رایج شده است که این موضوع باعث می‌شود افراد بیشتر در معرض کمبود نیاسین قرار بگیرند. ویتامین B در سبوس غلات وجود دارد ولی در بین غلات، ذرت از این موضوع مستثنی است.

 

کودکان، زنان باردار و شیرده در معرض کمبود این ویتامین قرار دارند بنابراین باید نسبت به دریافت این ویتامین توجه ویژه‌ای داشته باشند. همچنین از آنجایی که این ویتامین در متابولیسم انرژی و پروتیین نقش دارد گروه‌های دیگری که ممکن است در معرض کمبود این ویتامین باشند ورزشکاران هستند. بهتر است افراد از منابع غذایی شامل غلات سبوس‌دار استفاده کنند همچنین پروتیین شامل انواع گوشت، تخم‌مرغ، لبنیات، شیر و حبوبات می‌تواند در تأمین نیاسین بدن تاثیرگذار باشد.

 

بیماری‌های قلبی عروقی, ذرت مکزیکی

 

 

روش صحیح استفاده از ذرت

ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرت‌های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالم‌تر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطان‌زایی آن را افزایش می‌دهد. این را هم بدانید که اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست می‌دهد. رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین و زیازانتین است.

 

متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل این‌که غنی از ریزمغذی‌هاست می‌تواند یک میان‌وعده بسیار مطلوب و مفید باشد.

 

– ذرت یک منبع غنی از ویتامین B١ است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود.

 

– سرشار از ویتامین B٥ است که به فعالیت‌های فیزیولوژیکی در بدن کمک می‌کند.

 

– حاوی فولیت است که در تولید سلول‌های جدید نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.

 

– حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماری‌ها مفید است.

 

– به دلیل این مزایای تغذیه‌ای، متخصصان تأکید دارند که ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند.

 

– ذرت علاوه‌بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می‌کند با مشکلات ‌هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.

 

– ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است؛ فیبر خوراکی ذرت به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک می‌کند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.

 

– برای کمک به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.

 

– همچنین این مواد (فیبر)، موجب کاهش کلسترول می‌شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پایین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به‌ویژه میان افراد میانسال و سالمند می‌شود.

 

– مصرف روزانه یک فنجان دانه‌های ذرت در میان وعده‌های غذایی، می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (ناشی از یبوست) را کاهش دهد.

 

– همچنین مصرف میزان کافی از فیبر گیاهی به بهبود عملکرد روده‌ها کمک و مانع از ابتلا به یبوست و همورویید می‌شود.

 

– زنان مبتلا به کم‌خونی به‌ویژه کم‌خونی ناشی از کمبود ویتامین می‌توانند با مصرف ذرت به بهبود این نوع از اختلال کمک کنند.

 

– اسیدفولیک موجود در ذرت نیز در پیشگیری از نارسایی‌ مادرزادی لوله عصبی موثر است.

 

– کارشناسان توصیه می‌کنند افرادی که به کم‌خونی مبتلا هستند ذرت بخورند.

 

– برخی از املاح موجود در ذرت مانند منیزیم می‌توانند گرفتگی‌های عضلانی را بهبود ببخشند.

 

– همچنین کلسیم و فسفر موجود در آن تأثیر چشمگیری بر استخوان‌سازی می‌گذارد؛ بنابراین مصرف آن برای کودکان درحال رشد و نوجوانان بسیار مفید است.

 

– ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها علاوه‌بر این‌که جلوی بیماری‌ها را می‌گیرند، می‌توانند در شادابی پوست، مو و ناخن نیز موثر باشند.

منبع:tabnak.ir

برچسب زده شده با:درمان درد استخوان درمان عضلات گرفتگی درمان کم خونی با ذرت درمان کمبود کلسیم درمان ها با ذرت ذرت سرشار از ویتامین ها ذرت سرشار کلسیم ذرت مفید برای بیماری ها ذرت و هزاران فواید آن ذرت ویتامینABC ذرت یک مواد مغذی فواید و مضرات ذرت

۰۱

 ذرت که به فارسی بلال نیز نامیده می شود، گیاهی است یک ساله و یک پایه دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن تا چهار متر می رسد. ذرت گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است . برگ های ذرت متناوب و دراز می باشد . گل های نر ذرت بصورت خوشه ای بوده که مرکب از سنبل های ق روشن می باشد . گل های ماده آن از ۲ تا ۴ گل تشکیل شده که در کنار برگ های ذرت قرار دارد .غشایی که روی بلال را می پوشاند، سبز رنگ می باشد . دانه های کروی شکل ذرت در اطراف محور مرکزی بلال قرار گرفته اند . این دانه ها به رنگ زرد یا قهوه ای می باشند .

 

ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد . بنابراین برای تهیه نان ذرت ، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط می کنند .

 


 

ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .

 

بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرت‌های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالم‌تر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطان‌زایی آن را افزایش می‌دهد. این را هم بدانید که اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست می‌دهد.

 

 

رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین Zeine و زیازانتین Zeaxanthine می باشد .

در ۱۰۰ گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :

 

انرژی

 350 کالری

آب

 13 گرم

پروتئین

۹ گرم

چربی

 4 گرم

مواد نشاسته ای

۷۲ گرم

کلسیم

۲۲ میلی گرم

سدیم

 1 میلی گرم

پتاسیم

 285 میلی گرم

فسفر

  265 میلی گرم

آهن

 2 میلی گرم

ویتامین آ

  490 واحد

ویتامین ب ۱

  0/4 میلی گرم

ویتامین ب ۲

۰/۱۲ میلی گرم

ویتامین ب ۳

۲/۲ میلی گرم

ارسنیک

۳۰ میلی گرم

 

 

متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ریزمغذی‌هاست می‌تواند یک میان وعده بسیار مطلوب و مفید باشد.

 

به دلیل این مزایای تغذیه‌ای، متخصصان تاکید دارند که ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند.

 

 

خواص درمانی کاکل ذرت

 

 

 

کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن آن می چینند و به سرعت خشک می کنند . کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند .

 

در ۱۰۰ گرم کاکل ذرت مواد زیر موجود است :

 

گوگرد

۲/۸ میلی گرم

کلر

 3/6 میلی گرم

فسفر

 5/2 میلی گرم

سیلیسیم

 4 گرم

آهن

۰/۰۶ میلی گرم

کلسیم

 1/7 میلی گرم

منیزیم

 1/4 میلی گرم

سدیم

۰/۲ میلی گرم

پتاسیم

 26/5 میلی گرم

 

برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت ،‌مقدر ۳۰ گرم از آ ن را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم کنید .

به غیر از کاکل ذرت از برگ ، ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی به عمل می آید .

 

 

 

 

طبخ ذرت

 

ذرت به خودی خود ماده غذای بسیار مفیدی است اما نحوه طبخ و تهیه آن در سلامتش بسیار تاثیرگذار است. برای مثال اضافه کردن نمک و کره از ارزش غذایی آن می‌کاهد و می‌تواند زمینه‌ساز چاقی و بیماری‌های متابولیکی شود. میان‌وعده‌هایی مانند ذرت بوداده یا پاپ کورن می‌توانند به اندازه سبزیجات و میوه‌‌ها آنتی‌اکسیدان‌های لازم را به بدن برسانند. آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند از بیماری‌های مختلف قلبی، سرطان‌ها و بیماری‌های متابولیکی مانند دیابت جلوگیری کنند. درواقع پلی‌فنل موجود در آنها رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد و با بیماری‌ها مبارزه می‌کند.

 

خواص ذرت پخته

 

خواص ذرت بو داده

 

ذرت بو داده یا پاپ کورن یکی از بهترین انتخاب‌ها برای میان وعده های غذایی است.

 

 

 

 

استفاده طبی از ذرت

 

 

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لونگان x بخوانید...