فلفل تند و قلب

دوره مقدماتی php
فلفل تند و قلب
فلفل تند و قلب

بسیاری از ما شیفته طعم تند و آتشین چیلی‌ها هستیم. حال سوال اینجاست که آیا آن‌ها می‌توانند برای ما مضر باشند؟

احساس آن طعم آتشین مطبوع ادویه کاری یا سس سالسا یا غذاهای مخصوص شرق آسیا، چیزی است که بسیاری آن را جزو بهترین لذت‌های زندگی‌شان می‌دانند. این روزها خیلی‌ها حتی با خودشان هم برای چشیدن طعم‌های تندتر رقابت می‌کنند. چشیدن انواع طعم‌های تند و حتی سوختگی‌های عمیق حاصل از آن‌ها برای عده‌ای به نوعی حالت وسواس تبدیل شده است. عده‌ای حتی باور دارند که تا زمانی که طعم تند ادویه باعث تحریک نورون‌های درد دهان‌شان می‌شود، هیچ خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند. اما آیا این یک واقعیت است؟ آن‌هایی که طعم‌های خیلی تند را دوست دارند، می‌گویند که تنها چند دقیقه به خودتان زمان بدهید، این حس در حال سوختن زود مرتفع می‌شود و بجای آن حسی مطبوع خواهید داشت. همه این‌ها در نظر عده‌ای تنها یک بازی و سرگرمی است، آیا غیر از این است؟ خوب شاید همه این‌ها یک بازی و سرگرمی باشد اما تنها تا زمانی که خطری کسی را تهدید نکند.

اجازه دهید که نخست کمی در مورد چیلی‌ها بیش‌تر بدانیم. میزان تندی فلفل‌ها چگونه سنجیده می‌شود؟ در مجموع برای طبقه‌بندی تندی چیلی‌ها از مقیاسی موسوم به مقیاس اسکویل (Scoville Scale) استفاده می‌شود. این مقیاس تندی، فلفل‌ها را بر مبنای میزان کپسایسین که نوعی ماده شیمیایی از گروه کپسیکوم است، می‌سنجد. این ماده همان ماده‌ای است که در فلفل‌های سبز و قرمز تند یافت می‌شود و باعث می‌شود که با خوردن آن احساس سوختگی به شما دست بدهد. در طب سنتی کشورهای آسیایی گفته می‌شود که فلفل علیرغم طبیعت گرم باعث خنکی و افت دمای بدن می‌شود و به همین دلیل هم هست که مردم کشور هندوستان، فلفل خیلی زیاد مصرف می‌کنند چرا که باور دارند که می‌تواند تحمل هوای گرم و شرجی را برای‌شان راحت‌تر کند. چیلی‌هایی که در مقیاس اسکویل بالاترین درجه را به خود اختصاص داده‌اند، همان‌هایی هستند که از یک میلیون واحد اسکویل فراتر تخمین زده شده‌اند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به فلفل یا چیلی روح یا همان Bhut Jolokia اشاره کرد.

در سال ۲۰۱۴ میلادی دو خبرنگار روزنامه آرگوس (Argus) یکی از روزنامه‌های مشهور شهر برایتون بریتانیا تصمیم گرفتند که همبرگرهای فوق تند یک رستوران محلی را آزمایش کنند. آن‌ها با خوردن تنها یک گاز از هات چیلی برگر XXX یا همان همبرگر فوق فوق هات چیلی دردی غیرقابل تحمل را به جان خریدند. درد به اندازه‌ای زیاد بود که یکی از این خبرنگاران برای خلاص شدن از شر آن به سرعت لقمه‌اش را به همراه مقادیر زیادی شیر بلعید. خبرنگار دوم نیز بعد از این تجربه دردآور معده ‌درد بدی گرفت و حتی حس دستان خودش را هم از دست داد. تشنج و تنفس غیرعادی خیلی سریع (Hyperventilate) از جمله عوارض بعدی این اتفاق برای آن‌ها بود. هر دو آن‌ها بر اثر این تجربه راهی بیمارستان شدند و آن‌طور که بعدها توصیف کردند، درد به اندازه‌ای بوده که در خود احساس مرگ کرده‌اند.فلفل تند و قلب

افراد جسوری که دیده‌اید بی‌محابا در برنامه‌های تلویزیونی فلفل می‌خورند، گاهی حتی به حدی اذیت می‌شوند که آنچه را که خورده‌اند، برمی‌گردانند. یکی از شرکت‌کنندگان در چنین مسابقاتی می‌گوید که تنها ۲۱.۸۵ ثانیه طول کشید که من بتوانم سه فلفل دم عقربی (Carolina Reaper) بخورم اما قریب ۱۴ ساعت زمان برد که به وضعیت نرمال و طبیعی بازگشتم.

دوره مقدماتی php

فلفل دم عقربی یا همان کارولینا ریپر در اصل یک فلفل دورگه است که از پیوند زدن هابانروی قرمز (Red habanero) و فلفل روح (Ghost Pepper) بوجود می‌آید و در سال ۲۰۱۳ توانست رکورد گینس را بعنوان تندترین فلفل در کل دنیا به خود اختصاص دهد. تحقیقات نشان می‌دهد که یکی از عواقب بلع این نوع فلفل می‌تواند حمله قلبی آنی باشد.

حالا اجازه دهید که کمی به عقب‌تر بازگردیم و اصل ماجرا را از زبان کاپسایسین روایت کنیم. مطالعات نشان می‌دهد که این ماده شیمیایی احتمالاً بعنوان یک عامل ضدقارچ در بعضی از گیاهان تکامل پیدا کرده است. وقتی شما فلفل تندی را مصرف می‌کنید، در اصل نورون‌های عصبی خاصی که وظیفه ادراک درد را دارند، فعال می‌کنید. این نورون‌ها پیغام گرما را به مغز مخابره می‌کنند و این درست همان پیغامی است که در زمان سوختگی به مغز مخابره می‌شود یعنی در اصل فرقی نمی‌کند که شما فلفل بخورید یا خودتان را بسوزانید، در هر دوی این موارد پیغام افزایش درجه حرارت به مغز مخابره می‌شود.

بروس برایانت (Bruce Bryant) یک زیست‌شناس از مرکز تحقیقاتی فیلادلفیا در این زمینه می‌گوید: «تاثیرات فیزیکی ناشی از خوردن فلفل را می‌توان خیلی راحت در عکس‌العمل‌هایی که بدن از خود نشان می‌دهد، مشاهده کرد و این عکس‌العمل‌ها دقیقاً همان عکس‌العمل‌هایی است که در زمان سوختگی دیده می‌شوند. اینکه شما در وهله نخست احساس عرق کردن می‌کنید، بدین خاطر است که بدن تلاش می‌کند تا به شکلی خود را خنک کند. پیغام دردی که نورون‌ها به مغز مخابره می‌کنند، باعث می‌شود که رگ‌های خونی عریض‌تر شود و در اصل نوعی تورم در آن‌ها بوجود بیایید که همه این‌ها جزو بهترین راهکارهای بدن برای کاهش آسیب‌های احتمالی است. اما وقتی شما فلفل تندی مانند کارولینا ریپر را می‌بلعید و این فلفل تند به جداره معده شما برخورد می‌کند، احساسی همانند قی کردن یا حالت تهوع خواهید داشت و علت هم این است که پایانه‌های نورون احساس درد در معده هستند. در واقع بدن‌تان با زبان بی‌زبانی به شما می‌گوید که برای من مهم نیست که در اثر حرارت یا یک ماده شیمیایی سوخته‌ای، من فقط می‌خواهم که از شر آن راحت شوم.

بایستی بدانید که نورون‌های احساس سوختگی در دهان، معده و هر جای دیگر از بدن در اصل کار خودشان را انجام می‌دهند خواه آن چیزی که شما بلعیده‌اید، به راستی باعث مرگ‌تان شود یا تنها باعث شود که به دستشویی بروید و بخواهید که از شر آنچه که خورده‌اید، راحت شوید. شما با خوردن فلفل‌های تند می‌توانید ساعت‌ها یا حتی یک روز احساسی ناخوشایند داشته باشید، اما ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمی‌کند. دکتر برایانت می‌گوید که تحقیقات بر روی پستانداران دیگر نشان داده که پستانداران جوان‌تری که مدت‌های مدید کپسایسین مصرف کرده‌اند، در طولانی‌مدت نورون‌های درد خود را از دست داده‌اند. مساله اینجاست که کپسایسین با تحریک مداوم نورون‌ها می‌تواند به آن‌ها آسیب بزند و این آسیب می‌تواند برگشت‌ناپذیر باشد.

یک نظریه جالب هست که می‌گوید: فلفل‌ها برای این تکامل پیدا کرده‌اند که پستانداران نتوانند دانه‌های آن‌ها را بجوند. اما پرندگانی که فلفل می‌خورند، داستان‌شان کمی فرق دارد. آن‌ها دانه‌های فلفل را به طور کامل می‌بلعند و از این طریق تنها به پراکنش دانه‌ها کمک می‌کنند. مساله اینجاست که فلفل‌ها هنوز نمی‌دانند که از دست انسان‌ها چطور باید فرار کنند و اینکه دقیقاً چکار باید بکنند که انسان‌ها دست از خوردن‌شان بردارند.

8
 − 
5
 = 

.hide-if-no-js {
display: none !important;
}

پدر من همیشه فلفل میخورد مریض شد برای معدش رفت دکتر گفت فلفل زیادی ضرر داره
در واقع بهترین میوه ها و چیز های خوب همیشه زیادیش ضرر داره

ممنون بابت مطلبی که گذاشتید
موفق باشید

چیلی برگر xxx ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😐

عالی بود. مخصوصا پاراگراف آخر :)))))

خب چی شد؟ بالاخره برای سلامتی مضر است یا نه؟ 🙂

من نمیدونم زن ها چرا اینقدر فلفل دوست دارن
از یکی شنیدم می گفت اونایی که بلد نیستن غذا درست کنن غذاشونو تند می کنن که مزه بد غذارو پوشش بده ، واقعا از غذای تند متنفرم

خیلی خوب بود ممنون

مطلب زیبایی بود خانم حیدیری با تشکر
من عاشق فلفل هام مخصوصا فلفل دلمه های تزیینی با اون رنگ های زیباشون
دوست دارم تجربه خودمم براتون تعریف کنم حدود ۲ماه پیش نصف یه فلفل سبز رو که نمیدونم اصلا از چه نژادی بود خوردم همکارم خریده بود بنده معمولاغذای تند می خورم ولی این فلفل تو این ۲۷ سال عمرم که انواع سس های فوق تند و فلفل های تندی که خورده بودم با همشون فرق داشت همکارم که خودشم بسیار تند خوره به شدت تاکید کرد که نخورم اما چون روحیه بسیار مبارزه طلبی دارم و البته تکرار میکنم فقط نصفشو ساعت ۲ همراه با غذا خوردم که تا ساعت ۴ بجز سوختگی دهان کمی لثه یا دندان درد و معدم گرم شده بود همچی خوب بود تا اولین لیون آب رو خوردم از همون لحظه سوزش وحشتناکی در مری دهانه معده و معدم حس کردم و سریعا مرخصی و راهی خونه شدم با علمی که داشتم شیر ولرم میخوردم که تا ۱۰ دقیقه دردم ارام میشد و دوباره شروع میشد این وضعیت بطور دقیق بصورت نزولی شدت درد تا ۱۴ ساعت ادامه داشت که تجربه بزرگی برام شد در فلفل خوردن 😐

سلام و روز بخیر
ممنون جالب بود

هر کسی که با دیدن سر تیتر این مقاله مشتاق به خواندن آن می شود بعد از اتمام دچار یک حس دوگانه و سردرگمی می شود که بظاهر بخشی از مقاله ناقص مانده. چرا که نگارنده یا مترجم متن به سوال های طرح شده در ابتدای مطلب، پاسخی در انتها نمی دهد.
ولی این بدور از انصاف است که از مطالب بسیار مفید و عالی سایت تشکر نکنم.

سلام روز بخیر
شما با خوردن فلفل‌های تند می‌توانید ساعت‌ها یا حتی یک روز احساسی ناخوشایند داشته باشید، اما ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمی‌کند. در متن بخش آخر بدان اشاره شده
ممنون از توجه شما

روز بخیر
ممنون از توجه همه خوانندگان

“ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمی‌کند.” با ” پستانداران جوان‌تری که مدت‌های مدید کپسایسین مصرف کرده‌اند، در طولانی‌مدت نورون‌های درد خود را از دست داده‌اند…. این آسیب می‌تواند برگشت‌ناپذیر باشد.” ناسازگار نیست؟ لطفا توضیح بدید خطری تهدید می‌کنه طبق نقل قول دوم یا نه؟
سپاسگزارم

سلام و وقت بخیر
اتفاقا خوردن به اندازه فلفل فواید خیلی زیادی دارد، این مقاله صرفا مربوط به فلفل های خیلی تند است و مصرف مازاد آنها.
همانطور که میدانید سیستم گوارشی هر گونه از پستاندار با پستاندار دیگر از جهاتی متفاوت است بنابراین نتیجه آن آزمایشها هنوز قابل تعمیم به انسان نیست.
ممنون از شما

یعنی فلفل هیچ خواصی نداره؟فقط ضرر داره؟مگه میشه؟فلفل تند و قلب

افراط در هرچیز حتی خوردن آب هم بد است. تندی باعث از بین رفتن انگل هااست و بسیار پر خاصیت است چنانچه بمیزان معمولی مصرف شود.

خیلی جاها اعلام میکنن رژیمی که فلفل توش بیشتره احتمال ابتلا به سرطان کمتره

هم اطلاعات قابل فهم بود
هم مدت ها برای خودم سوال بود
هم عاشق غذای تندم 🙂
ممنون از شما

استفاده از فلفل قرمز در رژیم غذایی رای کاهش وزن بسیار مؤثر است. در بسیاری از مناطق فقیر دنیا، فلفل قرمز به وفور در آشپزی سنتی استفاده می‌شه، چون سبب تحرک بیشتر می‌شه. این وقتی ارزشمندتر میشه که غذای زیادی برای خوردن در دسترس نباشه. همچنین برای کنترل اشتها به منظور کم کردن وزن بسیار مفید است، چون یکی از دلایل چاقی زیاد خوردن است. فلفل گرمازاست، یعنی دمای بدن را کمی بالا می‌برد، و همین کافی است که مقدار زیادی کالری بسوزد. این حالت حتی هنگامی که در حال استراحت هستید نیز روی می‌دهد. این خبر خوبی برای افراد چاق علاقه‌مند به غذاهای تند است.

سلام .ممنون واقعا برای من جالب بود

دوستان سعی کنید در خوردن فلفل زیاده روی نکنید تا به حال و روز من دچار نشید. من ۵ سال پیش با یکی از دوستان به مغازه ی فست فود رفیق دوستم رفتیم اونجا باهم سر خوردن فلفل کل انداختیم .من قبلا هم فلفل استفاده میکردم ولی نه در اون حد. چند تا بندری همون سوسیس سفارش دادیم با چیلی که همینطوری درسته میذاشتیم لای ساندویچ سوسیس و میخوردیم. بدجور عرق کرده بودیم و وضعیتمونم تعریف چندانی نداشت ولی هیچ کدوم کوتاه نمیومدیم. این فست فودی عزیز که رفیق دوستم بود برگشت گفت که براش یه مقدار کوچیک تو یه بسته بندی فلفلی فرستادن که ادعا می کنن تند ترین فلفل روی زمین هستش بعد ما هم برگشتیم گفتیم بیار پولش رو بهت میدیم! رفت فلفل رو اورد ته یه کیسه پلمپ اندازش نصف همین چای کیسه ای ها بود. بعد نصف فلفل رو ریخت داخل ساندویچ من نصف دیگشم رو مال رفیقم! بعد هر کدوم یه گاز گنده زدیم. رفیقم بعد ۲-۳ ثانیه حالش خراب شد و تف کرد بیرون . نفسش در نمیومد منم حالم بهتر از اون نبود. یادمه انقدر گرمم بود و تو اون لحظه عرق میریختم که انگار زیر دوش بودم . یه لحظه احساس کردم رسما خون داره به مغز و چشمام فشار میاره ولی خدا وکیلی لذتم داشت!! حاضر نشدم بدم بیرون و بقیشم با زور نوشابه و دوغ و … برا ضایع کردن رفیقم فرستادم رفت تو. ولی چشمتون روز بد نبینه وضعیتی پیدا کردم که تو عمرم ندیده بودم!! تا ۲ ساعت نفسم بالا نمیومد بعدش معده درد شدیدی گرفتم و گرفتار دستشویی و …
یک ماهی گذشت و من دوباره تصمیم گرفتم اون فلفل رو امتحان کنم!!چون اصلا از فکرم بیرون نمیرفت و مدام بهش فکر میکردم. رفتم بازارچه ها و عطار ها رو گشتم چند نوع فلفل گرفتم ولی هیچ کدوم اونی که میخواستم نبود. اخرش رفتم پیش همون فست فودیه و ازش خواستم برام گیر بیاره که گفت فامیلش براش از تایوان یا تایلند یا یه همچین جایی که دقیق یادم نیست فرستاده. منم گفتم بگو دوباره بیاره من پولش رو میدم. خلاصه برای بار دوم که امتحان کردم مثل اون بار اول که یادم میومد نبود کم تر عرق کردم و کم تر سوختم تا اینکه بعد یه مدت که یه روز در میان یا دو سه روز درمیان استفاده میکردم برام تقریبا عادی شده بود . البته درد معده و درد موقع دفع مدفوع هنوز سرجاش بود ولی دهنم نمیسوخت! بعد از مدتی که فلفل رو کامل مصرف کردم رو به فلفل های خودمون اوردم که زمانی خوردنشون برام خوش آیند بود و نیازم رو ارضا میکرد ولی ای دل غافل که دیگه حتی ۱ ذره هم این فلفل ها رو من تاثیر نداشتند!! الان هنوز هم که هنوز ه مزه ی تند رو نمیتونم به خوبی احساس کنم و از کاری که کردم پشیمونم. لطفا در خوردن فلفل زیاده روی نکنید.

ممنون از مقاله جالبتون. یکی از تفریحات سالم در محل کار برای ما ، مسابقات فلفل خوری با همکاران عزیز ( آقایان رستگاری ، قلیزاده ، وکیلی ، رحیمی و استاد یوسفی ) هست. گاهی اونقدر زیاده روی میکنیم که سکسکه و اشک و … بهمون امان نمیده
اگر سسهای فلفل رو دوست دارید ، پیشنهاد میکنم سس فلفل Tabasco رو حتما امتحان کنید . بخصوص شیشه سبز رنگش رو. شاید برای فلفل خور های حرفه ای زیاد تند نباشه اما طعمش بی نظیره

یک نظریه بدون مبنای علمی و بدون آزمایشه. بیشتر جنبه طنز تا مقاله علمی

فلفل یکی از مواردی است که می توانید با استفاده از آن تاثیر آن بر قلب خود ببینید.شماری از مطالعات نشان می دهند که، فلفل قرمز می تواند ماهیچه های قلب را سالم و قوی نگه دارد. به گفته محققان، مصرف فلفل قرمز هیچ تاثیر مضری بر متابولیسم یا روند هضم غذا ندارد.در گذشته این تصور وجود داشت که مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز،

 

فلفل تند و قلب

 

موجب سوزش معده یا ترش کردن می شود. اما در مطالعه جدید، این نتیجه گیری حاصل شد که، این ماده غذایی تند تاثیری بر پارامترهای متابولیک ندارد و در عوض موجب کاهش ضربان قلب در حال استراحت و کاهش فشار خون افرادی شد، که از برنامه رژیمی ۴ هفته ای مصرف فلفل قرمز در رژیم غذایی شان پیروی کرده بودند.در این تحقیق به افراد اجازه داده شد،

 

 

روزی ۳۰ گرم مخلوط فلفل قرمز را همراه با رژیم غذایی عادی شان مصرف کنند. نتایج یک شبه حاصل نشد. در حقیقت تغییر قابل توجهی در وضعیت سلامت این افراد بعد از اولین هفته مصرف مشاهده نشد.ولی بعد از پایان دومین هفته، افرادی که از رژیم غذایی حاوی فلفل قرمز پیروی کرده بودند، دارای عملکرد قلب بهتری بودند و ضربان قلب شان در حالت استراحت کاهش یافته بود.طبق این تحقیقات مردان بیش از زنان از فواید مصرف فلفل قرمز بهره مند می شوند.

تندرستی و تغذیه ۸ دیدگاه 79,965 بازدید

فلفل تند انواع مختلفی دارد که در اینجا منظور همان فلفل تند قرمز است.

این فلفل تند طبیعت گرمی دارد که به دلیل وجود سطح بالای کاپسیسین در آن است.

بیشتر فواید فلفل به دلیل وجود همین ماده است و عامل اصلی ایجاد گرما بعد از خوردن فلفل قرمز نیز هست.

فلفل قرمز از دیر باز به عنوان دارو در مناطق مختلف آسیا بکاربرده می‌شده است.فلفل تند و قلب

یکی از مهمترین خواص فلفل خاصیت ضدخونریزی آن است. در بعضی از نقاط دنیا در موارد اوژانسی برای بند آوردن خونریزی از آن استفاده می‌شود.

ماده‌ای بسیار مفید برای قلب و عروق است. هرچند که ضدخونریزی است اما بطور شگفت‌انگیزی سبب بهبود جریان خون و فشار خون می‌شود. فعالیت قلب را افزایش می‌دهد و به آن قدرت و انرژی می‌بخشد.

خاصیت شگفت‌آور دیگر فلفل، توانایی کنترل درد در بدن است. در واقع فلفل، گردش خون را بهبود می‌بخشد و در نتیجه مواد لازم برای بهبود را به هر نوع جراحت و زخم می‌رساند. به همین ترتیب اثر ضدالتهاب نیز دارد.

به معده کمک می‌کند که فرایند هضم غذا را بهتر انجام دهد و میزان رفلکس اسید معده را کاهش می‌دهد.

 

آمار جدید انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد که نزدیک به ۱۵۰ میلیون بزرگسال و یک سوم کودکان در آمریکا اضافه وزن یا چاقی بیمارگونه دارند.

درحالی‌که رژیم غذایی ساده و تمرینات ورزشی معمولی برای تغییر این وضعیت مفید است، تحقیقات نشان داده است که استفاده از فلفل تند قرمز در رژیم غذایی نیز در کاهش وزن بسیار مفید و مؤثر است.

در بسیاری از مناطق فقیر دنیا، فلفل قرمز به وفور در آشپزی سنتی استفاده می‌شود، چون سبب تحرک بیشتر می‌شود. این وقتی بسیار ارزشمند است که غذای زیادی برای خوردن در دسترس نباشد.

همچنین برای کنترل اشتها به منظور کم کردن وزن بسیار مفید است، چون یکی از دلایل چاقی زیاد خوردن است.

فلفل گرمازاست، یعنی دمای بدن را کمی بالا می‌برد، و همین کافی است که مقدار زیادی کالری بسوزد. این حالت حتی هنگامی که در حال استراحت هستید نیز روی می‌دهد. این خبر خوبی برای افراد چاق علاقه‌مند به غذاهای تند است.

تحقیقات بیشماری نشان داده‌اند که کاپسیسین موجود در فلفل از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند و حتی سبب از بین رفتن سلول‌های بدخیم می‌شود. اثر این ماده در از بین بردن تومورهای پروستات و بیضه و سرطان‌های مرتبط با اختلال هورمونی مشاهده شده است.

اغلب به شکل خام یا پخته خورده می‌شود. همچنین به شکل پودر به عنوان ادویه در غذا استفاده می‌شود. ممکن است مکمل تنتوری آن نیز در داروخانه‌ها یافت شود.

برچسبخواص فلفل فلفل فلفل تند

2019-05-07

2015-10-07

2015-10-07

من متخصص طب شرقی هستم. بر خلاف باور عموم ، طبیعت فلفل سرد است و زیاده روی در خوردن آن باعث بروز علایم سردی (مانند؛ لرز ، بیرون روی ، اسهال و عرق یخ میشود). تمامی مردم مناطق خط استوا و نزدیک به آن ، و همچینین در جنوب کشورمان که در مناطق گرم زندگی میکنند ، فلفل مصرف میکنند تا دمای بدنشان را پایین نگه دارند. افرادی که بر این باورند که در صورت خوردن فلفل جوش یا کهیر میزنند ، باید بدانند که مسبب جوش یا کهیر زدن آنها فلفل نیست ، بلکه علت این مشکل چیز دیگری است (عدم تعادل هورمونی) و با تداوم در خوردن فلفل خودبخود برطرف میشود. چرا که فلفل خود یکی از موادی است که با بهبود عملکرد در کبد ، باعث بهبود بسیاری از اختلالات از جمله عدم تعادل هورمونی میشود.

زیاد خوردن فلفل تند خوب نیست باعث تومور واز دست دادن حس چشایی میشه .بخورید اما زیاد روی نکنید

اطلاعات خوبی بود . متشکرم

جالب بود

سلام من تا الان هیچ چیز تندی نمیخوردم چون خواص فلفل را نمیدانستم ولی الان که فهمیدم حتما استفاده میکنم به خاطر این از شما متشکرم قربان شما

سلام واقعا ممنون از شماها ک این مطالبعالی رو به اشتراک گذاشتین تامردم سرزمین بتونن استفاده مورد نیاز رو ببرن و به اطلاعات کافی برسن .من خودم ترشی فلفل تند فوق العاده دوسدارم ولی به دوست داشتن عشقم نمیرسه…خخخخخ مزه نریزیم ببخشین در کل .ولی تا بحال فوایدشو نمیدونسم و تحقیق هم نکرده بودم الان همین لحظه یادم اومد سرچ کنم توgoogleتا از فوایدش اگاه باشیم چون تازه فلفل تند میل کردم با غذای مجردی املت واقعا چسبید البته بدون شماها عزیزان هیچ خوش مزه نبود .دوستتون دارم خدا نگهدار ابجی داداشای گل سرزمینم ایران داداش کوچکتان فرهاد ………………

من همیشه باغذا بیشتردر ناهار شام فلفل تند ویاشیرین میخوردم فقط میخام بگم که فوایدفلفل را نمیدونستم.ممنون ازلطف شما

سلام ممنون از مطالبتون من غذاهای تند رو خیلی دوس دارم ولی تا حالا فوایدشو نمیدونستمفلفل تند و قلب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

“پارسی طب” یک وبگاه عمومی با موضوع سلامتی و پزشکی است. این وبگاه به شدت به طب سنتی و گیاهی اعتقاد داشته و از این موضوع حمایت میکنند. ما همواره در تلاشیم که اطلاعات مفیدی در اختیار بینندگان خود قرار داده و اسباب رضایت ایشان را جلب نماییم.


1398 / 11 / 27 -10:59


1396 / 04 / 15 -10:4


1393 / 08 / 05 -9:38


1394 / 05 / 25 -8:15


1396 / 04 / 07 -11:29

فلفل تند و قلب


1396 / 07 / 04 -12:44


1396 / 04 / 27 -12:4


1398 / 05 / 26 -12:37


1396 / 03 / 13 -10:9


1394 / 06 / 22 -10:2







با نحوه و چگونگی احیای قلبی آشنا شوید



 



درباره سلامت قلب بیشتر بیاموزیم




آیا می توان استرس را اندازه گیری کرد !



 


 


 


 

کسانی که در طول هفته 4 بار بیشتر از فلفل تند استفاده می کند 40 درصد کمتر احتمال حمله قلبی در آنها وجود دارد.

مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که مصرف فلفل تند احتمال حمله قلبی را کاهش می‌دهد.

به گزارش سلام نو، متخصصان علوم پزشکی در بررسی‌های خود اظهار داشتند: مصرف فلفل تند با کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی کشنده مرتبط است. افرادی که در طول یک هفته بیش از چهار بار از این خوراکی مصرف می‌کنند ۴۰ درصد کمتر احتمال دارد به دلیل حمله قلبی جان خود را از دست بدهند.

همچنین خطر مرگ بر اثر عوامل مختلف در این افراد در مقایسه با کسانی که از مصرف فلفل تند خودداری می‌کنند ۳۲ درصد کمتر است.

محققان ایتالیایی به بررسی ۲۲ هزار و ۸۱۱ نفر از مردم این کشور پرداخته و برای مدت زمان هشت سال وضعیت آنان را تحت کنترل قرار دادند. به گفته محققان مصون بودن افراد از خطر مرگ و میر به خاطر مصرف فلفل تند، مستقل از نوع رژیم غذایی آنان است. فلفل تند و قلب

محققان اظهار داشتند: به بیان دیگر مصرف فلفل تند هم در افرادی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای دارند و هم برای کسانی که از غذاهای ناسالم‌تری مصرف می‌کنند، مفید است.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، محققان همچنین تاکید کردند یافته‌های بدست آمده جالب است اما نمی‌تواند نشان‌دهنده رابطه علت معلولی باشد و لازم است تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود./ایسنا

نتایج یک پژوهش نشان می دهد که آزمایش به High Sensitive” Troponin-I blood test” می توا…

محققان در مطالعه جدید خود دریافتند که احتمال لختگی خون بیشتر است و ۸ درصد بیشتر با ری…

رییس نشست علمی مقدماتی کنگره بین المللی سلامت گفت: سی و هفت درصد مردم ایران با بیماری…

21:59

مجسمه مسیح در برزیل با جامعه پزشکی جهان همدردی کرد+فیلم

21:51

پیام کیهان کلهر به مردم در این روزهای کرونایی + فیلم

21:43

عبور شمار جان باختگان ویروس کرونا در ایتالیا از مرز ۲۰ هزار نفر

21:36

آمار فروش آنلاین فیلم خروج اعلام شد/ در آمد چهارصد میلیونی فیلم حاتمی کیا

21:26

واکنش پمپئو به شکل‌گیری دولت جدید در عراق

21:22

غذاهای سالمی که بیماران کلیوی باید بخورند

21:18

نظر آیت‌الله مکارم درباره شرایط روزه گرفتن در این روزهای کرونایی

21:09

یونان به ترکیه درمورد فرستادن مهاجران کرونایی هشدار داد

20:58

اصنافی که کد بهداشتی دریافت نکنند تعطیل می شوند

20:50

نانوایی که با شیوه های نوین و بهداشتی نان به دست مردم می‌دهدفلفل تند و قلب

20:42

توصیه وزیر بهداشت احمدی نژاد به روزه گرفتن در ایام کرونایی+فیلم

20:42

شیوه تعامل با حیوانات از منظر اهل‌بیت

20:33

مرگ 671 نفر دیگر در نیویورک بر اثر کرونا/ شمار قربانیان از مرز ۱۰ هزار نفر عبور کرد

20:25

ملوان آمریکایی در یک ناو هواپیمابر بر اثر کرونا جان باخت

20:18

سربازان گمنام امام زمان ۷۰ عنصر تروریستی را دستگیر کردند/کشف 6 محموله انفجاری

  • خاصيت گوجه فرنگي براي زنان باردار
  • 20:08

    عابدزاده با تیم اف‌سی عابدز به فوتبال ایران بازگشت

    19:59

    درمان کرونا با استفاده از روش سلول درمانی

    19:56

    روش‌های درمان تنبلی تخمدان در خانه

    19:51

    کرونا چگونه این دختر 17 ساله را میلیونر کرد؟

    19:43

    اعتراض نمایندگان مجلس به افزایش 21 درصدی حقوق کارگرانفلفل تند و قلب

    19:37

    جانسون دوباره آزمایش کرونا داد

    19:25

    استقلال و پرسپولیس از جذب بازیکن خارجی منع می شوند!

    19:17

    ابتلای «سحر تبر» به کرونا در زندان تکذیب شد

    19:08

    اعجوبه ایرانی روی صفحه بارسلونا+فیلم

    18:59

    واکنش مصطفوی به سخنان حسن روشن درباره ساواکی بودن پرسپولیسی ها

    18:51

    کرونا جان قهرمان بوکس ایران را گرفت

    18:44

    گفتگوی تلفنی ظریف با همتای ترک

    18:37

    بازیکن معروفی که مثل لاستیک است!

    18:35

    550 میلیون سال قبل و یک موجود زنده

    18:30

    کارگردان با سابقه در بیمارستان بستری شد

    18:23

    وزیر نفت به خبرنگار: به من نچسب!+فیلم

    18:16

    قیمت طلا و سکه کاهشی شد / ثابت ماند

    17:59

    هاشمی‌طبا: استقلال ربطی به تاج ندارد!

    17:51

    درخواست کارگردانان سینما برای آزادی زندانیان سیاسی

    17:43

    جلسه قیمت‌گذاری جدید خودرو بی نتیجه ماند

    17:34

    ترامپ بی تحمل/ رئیس جمهور آمریکا به دنبال اخراج مقام ارشد وزارت بهداشت

    17:29

    چرا بعد از تمرین دچار درد و گرفتگی عضلات می شوید؟

    17:25

    تاکید رئیس جمهور بر اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در تماس با وزرا

    سلام‌نو رسانه‌ نسل جدید روزنامه نگاران است و رسالت خود را آگاهی بخشی و تلاش برای گسترش خیر عمومی در جامعه می‌داند.

    کلیه حقوق این سایت محفوظ و مربوط به
    گروه
    ایده نگاران بینا می‌باشد

    فلفل تند و قلب
    فلفل تند و قلب
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *