خواص دارویی و گیاهی
در مورد قرص دمیترون چه می دانید؟ آیا شما آن را با اندانسترون می شناسید؟ از عوارض این دارو با خبر هستید؟ آیا می دانید که این دارو حتما باید با تجویز پزشک و زیر نظر ایشان مصرف گردد؟ چون می تواند عوارض شدید و خطرناکی مثل سندروم سروتونین ایجاد کند. برای کاهش عوارض آن باید بهترین دوز مصرف نسبت به سن و شرایط بیماری شما تجویز گردد. در این بخش از داروهای در مورد علل مصرف، تداخلات دارویی، عوارض، نحوه مصرف این
دوران بارداری یکی از مهمترین بخش های زندگی زناشویی است. در این عرصه از زندگی، زنان باردار دچار تغییراتی در جسم و روان خود می شوند که با داشتن آگاهی و دانش در مورد دوره بارداری هفته به هفته می توانند این دوران را با موفقیت پشت سر بگذارند. اینکه بدانید در هر هفته جنین شما چه تغییراتی کرده و به چه مواد غذایی بیشتر احتیاج دارد، می تواند بسیار هیجان برانگیز و کمک کننده باشد. برای راهنمایی شما عزیزان، کلاس آمادگی بارداری
آبا می دانید ترنس چیست ؟ آیا ترنس همان تراجنسی است؟ تا چه حد با ترنسکشوال (Transsexual)، آشنایی دارید؟ تفاوت بین ترنسکشوال را با همجنسگرایی می دانید یا شما هم فکر می کنید این دو مسئله، یکی هستند؟ جالب است بدانید که ترنس ها در چه شرایطی زندگی می کنند و روحیات آنها چگونه است. در این مقاله از می خواهیم به بررسی ترنس ، انواع آن ، درمان هورمونی آن و شرایط لازم برای انجام عمل جراحی تغییر جنسیت بپردازیم. اگر می
این زائده گوشتی نرم که بر روی اندام تناسلی ظاهر می شود، زگیل تناسلی خفیف نام دارد. یک عفونت منتقله از راه جنسی ( STI ) ناشی از ویروس پاپیلوم انسانی یا همان HPV می باشد که این روزها زیاد به گوش تان خورده است. زگیل تناسلی خفیف ممکن است باعث درد، ناراحتی و خارش شود. زگیل تناسلی خفیف چیست؟ زگیل های تناسلی به خصوص برای زنان بسیار خطرناک هستند چرا که برخی انواع اچ پی وی می توانند باعث ایجاد سرطان واژن و سرطان
در چند وقت اخیر در شبکه های اجتماعی اینفلوئنسرهای آرایشی و بهداشتی مژه هایی را تحت عنوان مژه مگنتی یا مژه مغناطیسی یا حتی مژه آهنربایی معرفی کرده اند. در این پست قصد داریم ببینیم که مژه های مگنتی که افرادی مثل صدف بیوتی یا هدی بیوتی به شدت این روزها در حال معرفی اونها هستن، دقیقا چی هستن و چه کاربردی دارند. مژه مگنتی (مژه مغناطیسی) چیست؟ یکی از مشکلات مژه های مصنوعی استفاده نسبتا دشوار و برخی عوارض اونهاست. بیشتر مژه های برای
مصرف چه مقدار پروتئین مناسب است؟ مصرف این ماده مغذی به صورت روزانه چقدر لازم است؟ آیا به اندازه کافی از این ماده ضروری استفاده می کنید؟ چه
دغدغه های این روز های خانواده ها راجع به رفت و آمد بیشتر از قبل شده و دردسر های پهن کردن سفره های مهمونی خیلی ها رو از
امروزه مصرف داروهای گیاهی و استفاده از گیاهان دارویی طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.با وجود اینکه به نظر می رسد این گیاهان بی ضرر هستند ولی در
آیا شما از آن دسته افرادی هستید که مبتلا به درد پشت هستند؟ آیا به دنبال بهترین راه برای جلوگیری و از بین بردن این مشکل می گردید؟
در کیک ها، شیرینی ها، کوکی ها، شکلات ها و غیره میتوان از گردو استفاده کرد. بنابراین راه های زیادی برای مصرف آنها وجود دارد. فواید گردو بر
بارداری یکی از سخت ترین دوران در زندگی هر مادری به شمار می آید. در این زمان مادر علاوه بر اینکه می بایست مراقب
در دوران بارداری بدون تجویز پزشک متخصص زنان نباید هیچ دارویی مصرف شود. برخی بانوان باردار به مصرف فرآورده های دارویی گیاهی برای رفع
آش اسفناج با گشنیز، برای سردردهایی كه ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است، مفید می باشد.
نوشیدن نوشابه درهنگام تشنگی یک اشتباه برای جبران آب از دست رفته بدن است زیرا آسیب فراوانی به کلیهها وارد میکند و به مرور از کار افتادگی کلیهها می شود.
یک چرت 20 دقیقه ای برای بدن لازم است.
خواب کوتاه نیمروزی علاوه بر کاهش استرس و افزایش شادابی در فرد، احتمال مرگ و میرناشی ازسکته قلبی را کاهش میدهد.
روزانه 30 دقیقه داخل وان حمام با محلول سرکه سیب و اب وارم بنشینید.
برای درمان مشکلات زنانه مفید است.
جالب است بدانید جنین در داخل رحم مادر نسبت به نور محیط واکنش دارد، همچنین مزه غذاها را نیز احساس میکند و همراه با مادر نگران میشود
یکی از مهمترین و قدرتمندترین عضلات بدن،عضله های قسمت چهار سر ران هستند که نقش باز و بسته کردن زانو را نیز دارند،در این
مفصل ها محل اتصال دو استخوان به یکدیگر هستند. مفصل زانو یکی از مهم ترین مفصل ها در بدن به شمار می آید. به
بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است
Because of this, the existing content of your website is not showing. If you are the registrant of this domain name and want to continue the use of your website, please contact AccessDeny
with an email to accessdeny@support.hostcontrol.com to renew the domain name.
Copyright 2018 Privacy Policy googleservisejava.com
جوهر لیمو یا اسید سیتریک یک اسید آلی ضعیف می باشد که درمرکبات یافت میشود. جوهر لیمو یک ماده نگه دارنده خوب مواد غذایی و یک چاشنی خوب برای ایجاد مزه ترش در غذاها و نوشابهها میباشد.
مصارف مشخص جوهر لیمو در آب نباتها , نوشابههای گاز دار , عصاره میوهها , بستنی , مرباها و ژله میباشد.
جوهر لیمو برای نگهداری غذا از فساد و خوش طعم کردن آن بکار میرود.
از فواید جوهر لیمو تسکین درد دندان است.
آدرس : تهران
تلفن: ——-
فکس : —-
پست الکترونیک : info@bamacook.com
00982136303710
معرفی کیمیا تهران اسید :
کیمیا تهران اسید مرجع تخصصی بررسی اینترنتی مواد شیمیایی در
ایران می باشد
بیشتر
تولید اسید سولفوریک
نحوه تولید جوهر نمک
اسید سولفوریک در چرم سازی
خرید اسید سولفوریک
جوهر نمک
اسید سولفوریک در کشاورزی
اولین نمایشگاه مواد و صنایع شیمیایی
حضور کیمیا تهران اسید در نمایشگاه مواد شیمیایی
تلفن های تماس ضروری
اسید کلریدریک
اسید سولفوریک
ایران – تهران – خیابان 17 شهریور جنوبی – چهارراه تیردوقلو – خیابان قاسم مهاجر – پلاک 56
00982136303710
00989128704652
00989128708457
00989128708456
00989128704691
info@tehranacid.com
کیمیا تهران اسید مرجع تخصصی بررسی اینترنتی مواد شیمیایی در ایران می باشد.
گروه های مختلف مواد شیمیایی مانند مواد پودری، اسیدها، مواد آبکاری، مواد پرداختکاری، شوینده
ها، رسوب زدا ها، حلال ها، محلول ها، مواد شیمیایی، تجهیزات آزمایشگاهی با تنوعی بی نظیر در
کیمیا تهران اسید عرضه می گردد.
1. اسید سیتریک یا جوهر لیمو
یکی از اسیدهای آلی است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد.
2. این اسید توسط دانشمند
ایرانی جابر بن حیان کشف گردید.
3. یکی از عمده ترین
کشورهای تولید کننده آن کشور چین میباشد .
4. اسید سیتریک در صنایع
نوشابه ، آبمیوه ، آرایشی و بهداشتی و داروئی استفاده میگردد و علاوه بر طعم دهندگی
باعث تنظیم PH نیز میشود.
5. پودری که در بازار با
عنوان جوهر لیمو وجود دارد ربطی به لیمو ترش ندارد!
6. از فواید جوهر لیمو
تسکین درد دندان است. مقدارى از آن را در داخل محل پوسیدگى دندان قرار دهید. براى
تسکین درد دندان ناشى از گرمى و حرارت آن را در آبجوش حل کرده و روزى ۵ بار به
موضع بمالید.
7. جهت رفع کک و مک هر
روز یک گرم از آن را در ۱۰۰ گرم آب حل کرده و پاها را در آن قرار دهید و بمالید و بعد پاها را بیرون
آورده تا خشک شود. این ماده مفید براى جلوگیرى از عرق و عفونت پا نیز میباشد.
8. جوهر لیمو یک ماده نگه
دارنده خوب مواد غذایی و یک چاشنی خوب برای ایجاد مزه ترش در غذاها و نوشابهها میباشد.
جوهر لیمو برای نگهداری غذا از فساد و خوش طعم کردن آن بکار میرود.
9. جوهر لیمو برای جلوگیری
از شکرک زدن مرباست که میتوان از آبلیمو هم استفاده کرد .
10. اسید سیتریک در
داروسازی هم کاربرد دارد و به عنوان مادهای بیخطر برای مصرف در غذاها شناخته شده
است.
اسید سیتریک ( Citric acid ) یا جوهر لیمو که با فرمول شیمیایی C6H8O7 شناخته می شود ، از اسیدهای آلی ضعیف بوده که در لیموترش و پرتقال بصورت طبیعی وجود دارد. اسید سیتریک در تولید نوشابه ، آبمیوه ، لوازم آرایشی و بهداشتی و صنایع داروئی به کار برده می شود و علاوه بر طعم دهندگی باعث تنظیم PH نیز می شود.
یکی از عمده ترین کشورهای تولید کننده اسید سیتریک کشور چین می باشد.
جوهر لیمو یا اسید سیتریک به صورت متبلور، با دانه های درشت و بیرنگ و غیر شفاف بوده و بدون بو، ترش مزه و مطبوع است. این اسید بدون آب در ۱۵ درجه سانتیگراد ذوب میشود.
اسید سیتریک متبلور را بدون فساد به سهولت میتوان نگهداری کرد. این اسید کاربردهای فراوانی دارد، مخصوصاً در رنگرزی الیاف با ترکیب قرمزدانه از آن استفاده میکنند.
اسیدیته اسید سیتریک Citric acid ناشی از وجود سه گروه کربوکسی میباشد که میتوانند پروتون از دست دهند. یون اسید سیتریک به نام سیترات معروف است. سیترات ها بافر های خوبی برای کنترل PH محلول های اسیدی هستند. یون سیترات با بسیاری از فلزات نمک سیترات ایجاد میکند که مهمترین آن سیترات کلسیم ( جوهر لیمو ) می باشد که برای نگهداری غذا از فساد و خوش طعم کردن آن بکار میرود. یون سیترات میتواند با فلزات ترکیبات کی لیتی ایجاد کند.
در دمای اتاق اسید سیتریک ، یک پودر کریستالی سفید میباشد که میتواند به دو فرم بی آب و یا یک آبه وجود داشته باشد. فرم بی آب از کریستالیزه شدن اسید سیتریک در آب گرم ایجاد میشود در حالی که فرم یک آبه از تبلور آن در آب سرد ایجاد میشود. فرم یک آبه با حرارت دادن در ۴۷ درجه سانتیگراد به فرم بی آب تبدیل میشود. اسید سیتریک در حرارت بالای ۱۷۵ درجه تجزیه شده و CO2 و آب آزاد میکند.
اسید سیتریک عمدتا به عنوان ماده محافظ مواد غذایی و چاشنی غذا مورد استفاده قرار میگیرد. نمک های سیترات با فلزات گوناگون در افراد مریض به عنوان کمک های غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
از خواص بافری سیترات ها در کنترل PH در مواد تمیز کننده خانگی استفاده می شود.
اسید سیتریک به دلیل توانایی تشکیل کیلیت با فلزات در ترکیب شوینده ها استفاده میشود.
این ماده با ترکیب شدن با یون های فلزی مانع مزاحمت آنها در ترکیب با اجزا تمیز کننده شوینده ها میشود.
اسید سیتریک در دارو سازی هم کاربرد دارد و به عنوان مادهای بیخطر برای مصرف در غذاها شناخته شده است.
سیتریک اسید (جوهر لیمو) در صنایع غذایی به طور بسیار گسترده ای استفاده می شود. دارا بودن خصوصیت هایی مانند حلالیت بالا در آب، ترش کنندگی و ایجاد طعم دلپذیر، خواص بافری و غیر سمی بودن آن در حجم زیاد باعث افزایش کاربرد وسیع آن شده است و حدود ۷۰درصد از این اسید و نمک هایش در صنایع غذایی استفاده میشود.
در نوشابهسازی برای ایجاد طعم ترش و مطبوع و نیز برای بازدارندگی فعالیت میکروبی و تنظیم اسیدیته به کار میرود. برای ایجاد طعم میوهای و تنظیم pH در ژلهها، مرباجات و دسرها نیز از این اسید استفاده میشود. در غذاهای منجمد، چربیها و روغنها با تنظیم pH و ایجاد کمپلکس نمک بین سیترات ها و فلزات کمیاب به عنوان آنتی اکسیدان و نگهدارنده عمل میکند، به طوری که زمان نگهداری ماهی منجمد و فرآورده های دریایی زیاد میشود.
همچنین از کاهش رنگ و طعم در میوه های منجمد با خاصیت آنتی اکسیدانی و به دام انداختن فلزات کمیاب جلوگیری می کند. درکنسرو سبزیجات نیز برای جلوگیری از رشد میکروب ها و کاهش pH استفاده میشود. مونواستیل سیترات میتواند به عنوان یک آنتی اکسیدان در چربیها و روغنها استفاده شود. این ترکیب نسبت به اسید خالص راحتتر ترکیب میشود.
از این اسید و نمک هایش در تهیه محلول های ضد انعقاد خون مانند تری سدیم سیترات استفاده میشود که از طریق تشکیل کمپلکس یون کلسیم از انعقاد خون جلوگیری میکند و برای بیمارانی که بعد از هر گونه حادثه ای دچار خون ریزی شدید هستند استفاده می شود.
همچنین از سیترات فریک آمونیاکی دردرمان بیماری ناشی از فقر آهن هنوز هم استفاده میشود هر چند که درحال حاضر ترجیح داده میشود از نمک های دیگر آهن استفاده شود.
درتهیه آسپرین و برای خوش طعم کردن داروها و قرص های جوشان نیز استفاده میشود زیرا در هنگام حل شدن در اثر برقراری پیوند با کربنات ها و بی کربنات ها تولید دی اکسید کربن میکند و به عنوان حلال در تهیه برخی داروها و به عنوان چاشنی جهت خوش طعم کردن داروها به کار میرود.
در فرمولاسیون محصولات بهداشتی و آرایشی نیز اسید سیتریک ( Citric acid ) کاربرد دارد و برای تنظیم pH یون های فلزی در سیستم آنتی اکسیدانی شوینده های اسیدی موی سر استفاده میشود. در شامپو های ضد شوره سر به مقدار۰.۲۵ تا ۱.۸۶درصد به منظورتنظیم pH و بهبود درخشندگی و شفافیت به کار میرود. میزان مصرف کل این اسید در این صنایع حدود ۱۲درصد میباشد.
از ترکیب سیترات با فلزات، به دلیل تاثیر کم برای پاک کردن و جرمزدایی دیگ های بخاراستیل به طور وسیع استفاده میشود. همچنین از محلول بافری این اسید به عنوان پاک کننده برای حذف دی اکسید گوگرد از سوخت های گازی کارخانجات برق وتصفیه خانهها استفاده میشود.
از سایر موارد کاربرد آن میتوان به صنایع رنگ سازی، استخراج نفت و آب فلزکاری اشاره نمود. استر های اسید سیتریک با الکل ها در محدوده وسیعی شناخته شدهاند. استرهای تری اتیل، تری بوتیل و استیل تری بوتیل به عنوان یک نرم کننده غیرسمی در پلاستیک سازی به ویژه در پلاستیک های صنعت بستهبندی غذایی استفاده میشوند.
از سیتریک اسید و نمک هایش در تهیه محلول های ضد انعقاد خون مانند تری سدیم سیترات استفاده میشود که از طریق تشکیل کمپلکس یون کلسیم از انعقاد خون جلوگیری میکند. همچنین از سیترات فریک آمونیاکی در درمان بیماری ناشی از فقر آهن (آنمی) هنوز هم استفاده میشود هر چند که در حال حاضر ترجیح داده می شود از نمک های دیگر آهن استفاده شود. در تهیه آسپرین و برای خوش طعم کردن داروها و قرص های جوشان نیز استفاده میشود زیرا در هنگام حل شدن در اثر اتصال با کربنات ها و بی کربنات ها تولید دی اکسید کربن میکند و به عنوان حلال در تهیه برخی داروها و به عنوان چاشنی جهت خوش طعم کردن داروها به کار میرود. در فرمولاسیون محصولات بهداشتی و آرایشی نیز اسید سیتریک کاربرد دارد و برای تنظیم pH و شلات کردن یون های فلزی در سیستم آنتی اکسیدانی شوینده های اسیدی موی سر استفاده میشود. در شامپو های ضد شوره سر به مقدار۰.۲۵ تا ۱.۸۶درصد به منظور تنظیم pH و بهبود درخشندگی و شفافیت به کار میرود. میزان مصرف کل این اسید در این صنایع حدود ۱۲درصد میباشد.
این روشها به دو نوع اصلی تقسیم میشوند که عبارتند از: کشت سطحی ( بستر جامد ) و کشت غوطهوری.
این روش برای نخستین بار در سال۱۹۲۰ به کار گرفته شد، ولی با کاربرد روش کشت غوطهوری (به دلیل روش اجرایی و بازده تولید مناسب تر)، امروزه روش کشت سطحی به طور معمول در درجه دوم اهمیت قرار دارد.
در یکی از حالت های این روش، اسپورهای آسپرژیلوس نایجر در شرایط محیطی کنترل شده به ظروف حاوی محیط کشت مناسب مانند ضایعات محصولات کشاورزی تلقیح شده، سپس این ظروف درمکان مناسب با دمای حدود ۳۰ درجه سانتیگراد قرار میگیرند. اسپورها ۲۴ ساعت پس از تلقیح جوانه میزنند و میسیلیوم سفید چین داری سطح محیط را میپوشاند. پس از دوره زمانی چند روزه و طی مراحل رشد و نمو میکروارگانیسم، به تدریج محیط کشت از اسپورهای تیره رنگ پر می شود (پایان تولید اسید سیتریک).
در این روش از سوبسترا یا محیط کشت مایع و در شرایط کنترل شده جهت رشد و نمو قارچ استفاده میشود. از سال ۱۹۴۰ میلادی تاکنون روش کشت غوطهوری به منظور تولید اسید سیتریک در کشورهای صنعتی توسعه و پیشرفت زیادی نموده است. به دلایلی نظیر بازده بیشتر نسبت به روش کشت سطحی، زمان کمتر برای رشد و نمومیکروبی، آسانی کار به دلیل وجود وسایل خودکار و کنترل کننده های مداوم و دقیق و در نتیجه راحتی بیشتر در زمان ورود و خروج سوبسترا و محصول این روش رواج بیشتری یافته است.
از مواد اکسید کننده قوی – بازهای قوی – نیترات فلزات جدا نگه داشته شود.
۲-hydroxypropane-1.2.3-tricarboxylic acid
۳-carboxy-3-hydroxypentanedioic acid
C(C(=O)O)C(CC(=O)O)(C(=O)O)O
InChI=1S/C6H8O7/c7-3(8)1-6(13,5(11)12)2-4(9)10/h13H,1-2H2,(H,7,8)(H,9,10)(H,11,12)Key: KRKNYBCHXYNGOX-UHFFFAOYSA-N
InChI=1/C6H8O7/c7-3(8)1-6(13,5(11)12)2-4(9)10/h13H,1-2H2,(H,7,8)(H,9,10)(H,11,12)Key: KRKNYBCHXYNGOX-UHFFFAOYAM
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
شما با ثبت نام در هايپركلابز مي توانيد از مطالب گوناگون ، بخشهاي جذاب و تخفیف های ویژه استفاده نمایید، علاوه بر این در مسابقات شرکت کنید و جایزه بگیرید.
10