طرز تهیه ی تیرامیسوی ایتالیایی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی تیرامیسوی ایتالیایی
طرز تهیه ی تیرامیسوی ایتالیایی

همراه شما در تکه های جالب زندگی

تیرامیسو دسر معروف ایتالیاییست که با قهوه و لیدی فینگر ساخته میشود. این دسر جزو دسر های بسیار لذیذ و آسان است. شاید تنها سختی اش یافتن دستور اصلی آن است. خیلی ها فکر میکنن تیرامیسو تخم مرغ دارد، برخی اعتقاد دارند بدون تخم مرغ اصلش است و یا میشود از خامه بجای پنیر ماسکارپونه استفاده کرد. من شخصا از خانواده ی ایتالیایی خود این دستور رو گرفتم. میتوانید طبق میلتان آنرا تغییر دهید اما این دستور قول یک تیرامیسوی بسیار خوشمزه را میدهد.

نوش جان

تیرامیسو ایتالیایی

کیک غذای فرشته

طرز تهیه ی تیرامیسوی ایتالیایی

سوفله پنکیک

دوره مقدماتی php

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.


امتیاز دهید


3.7
از

37

 

 

 

طرز تهیه ی تیرامیسوی ایتالیایی

تیرامیسو شکلاتی

  

 

طرز تهیه : تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و مخلوط کنید.

 

قابلمه ای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بخار کند سپس کاسه تخم مرغ و شکر را روی حرارت بخار اب قرار دهید و با همزن دستی حدود 5 دقیقه بزنید تا رنگ مایه کرمی شود.

 

 

کاسه را از روی بخار اب بردارید و روی میز قرار دهید و مجدد مخلوط کنید و تا زمانی که احساس کنید مواد خنک شده است این کار را ادامه دهید ( 5 تا 10 دقیقه طول میکشد ) ، پس از خنک شدن پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

قهوه آماده سرد ( برای تهیه قهوه باید 1 قاشق چایخوری قهوه را با 1 قاشق چایخوری شکر و 1 لیوان اب مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا به جوش بیاید ) ، 2 لیوان آب جوش ، پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

 

 

 

کرم را با چپیس های شکلاتی مخلوط کنید ، بیسکوییت ها را به نوبت داخل مخلوط قهوه که آماده کرده اید بزنید و ته ظرف بچینید ( باید بیسکوییت ها را سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکوییت ها شل نشوند ).

 

مقداری از کرم تیرامیسو را روی بیسکوییت ها پخش کنید و به همین صورت 2 – 3 لایه بیسکوییت و کرم روی هم قرار دهید ، لایه آخر و پس از پخش کردن کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسو بپاشید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سرد شود ( بهتر است دسر یک شب داخل یخچال بماند ).

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

چرا تخم مرغ و شکر من کرم رنگ نشد؟

سلام از چه نوع قهوه ای باید استفاده کرد؟

میشه قهوه نریزم؟

قهوه رو حتما باید بریزید.

عالی بود

خیلی منونم اما میشه لطفا بگویید بسکوییت های لیدی فینگر را از کجا می تونم تهیه کنم

خواهش می کنم عزیزم از فروشگاههای زنجیره ای می تونی بخری.

سلام 2 لیوان اب جوش برای چیه ؟ اونم باید بریزیم اره ؟

سلام ، بله مهرناز جان 2 لیوان آب جوش به قهوه اضافه میشه بعد بیسکوییت ها رو دونه دونه داخلش میزنی و استفاده میکنی

سلام بیسکوییت لیدی فینگر رو از کجا تهیه کنم راستش من تا حالا توی سوپر مارکتها ندیدم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام ، ملینای عزیز از طریق گوگل جستجو کن خرید بیسکوییت لیدی فینگر مراکز فروشش هست ، اگر هم نتونستی تهیه اش کنی دستورش رو قبلا گذاشتم میتونی خودت آماده اش کنی

سلام خسته نباشیدبعدش ترکیب ومخلوط قهوه وایناروچکارکنم اینجارومتوجه نمیشم لطفا؟

سلام ، ممنونم … مخلوط قهوه رو میذارید کنار دست تون و بیسکوییت ها رو داخلش میزنید تا حدی که فقط کمی مرطوب شه ! دقت کنید له نشن

سلام ، ترکیب ابجوش و کاکائو و روغن مایع و با چی ترکیب کنم ؟ چکارش کنم متوجه نمیشم ؟طرز تهیه ی تیرامیسوی ایتالیایی

سلام ، قهوه آماده سرد ، 2 لیوان آب جوش ، پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

عالی بود مرسی

سلام نیلوفر جان . مدتیه که ایمیل های آموزش های شما برای من نمیاد ، لطف بفرمایید درستش کنید.مرسی

معصومه جان ایمیل شما در لیست قرار داره و نمیدونم چرا برات ایمیل نمیاد ، متاسفانه بعضی از دوستان این مشکل رو دارن ، بررسی میکنم امیدوارم بتونم رفعش کنم

مرسی نیلوفر جوون

خواهش میکنم

عزیزم پس پنیر را کی استفاده کنیم ؟ لطف کنید دستور را بازبینی کنید

معصومه جان تصحیح شد

اون پنیر خامه ای که نوشتی رو ندیدم …

اشکال نداره خانومی ، حواست یه دسر بوده ?

یه مدلش که پنیر ماسکارپونه میخواد که ….

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه ی تیرامیسوی ایتالیایی
طرز تهیه ی تیرامیسوی ایتالیایی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *