طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی زیتون عسلی
طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

ترشی زیتون عسلی به راحتی در محیط منزل قابل تهیه می باشد. کافی است قبل از شروع آن زیتون های پرورده ای در اختیار داشته باشید. در آموزش طرز تهیه زیتون عسلی خوش طعم همراه ما باشید.

در دستور ساخت زیتون عسلی, عسل از موادی است که به عنوان چاشنی به ترشی اضافه می شود و طعم این ترشی را خوشمزه می کند. البته به جای عسل از پودر انبه نیز می توان استفاده کرد. این ترشی مخلفات زیادی ندارد و به راحتی قابل تهیه می باشد اما مانند ترشی هفت بیجار خواص فراوان زیادی دارد. برای تهیه ترشی زیتون عسلی می توان سبزی های معطر ترشی ناز خاتون (نعناع، ریحان) را به کار برد.

زیتون ها به سه شکل کنسروی- شکسته و بدون هسته می باشند. زیتون بدون هسته همان زیتون کنسروی است(روغن کشی نشده) و زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است.

هر نوع زیتونی که مورد استفاده قرار می گیرد، تلخی دارد. برای گرفتن تلخی، باید زیتون ها را در آب نمک خواباند و بعد از آن چند باره شست و شو داد. این کار باعث می شود که طعم تلخی زیتون به به حد مورد انتظار شما برسد. می توانید در طی روز چند بار زیتون ها بشویید و دوباره در آب نمک بریزید.

وقتی طعم مطلوب و مناسب پیدا کردند، آن گاه دوباره زیتون ها را در آب نمک بریزید. شوری آن به اندازه ای  باشد که برای خوراک مناسب است (نه بی نمک و نه شور). این گونه زیتون شور تهیه بفرمایید.طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

زیتون ها را به روش های ارائه شده آماده کنید. گرفتن تلخی و تهیه زیتون پرورده در منزل کار مشکل و زمان بری است. به همین خاطر بیشتر مردم ترجیح می دهند از زیتون آماده بازار استفاده کنند.

دوره مقدماتی php

ابتدا زیتون ها را در آب خیس کنید تا شوری بیش از حد آن ها گرفته شود. توجه داشته باشید که زیتون به مدت زیادی در آب نباشد تا طعم مطلوب آن از بین نرود. در ادامه زیتون ها را درشیشه مناسبی بریزید. میزان مواد ترکیبی بر حسب ذائقه شما تعیین می گردد. در ادامه ژله آلوئه ورا را جدا کنید  و در آن بریزید.

سیزیجات معطر را نیز بشویید و اجازه دهید آب کش شوند. آن گاه خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید. حالا در این مرحله از طرز تهیه زیتون عسلی نوبت به اضافه کردن ادویه و لیمو ترش رسیده است. در نهایت نیز عسل را به میزان دلخواه اضافه و هم می زنید.

آن گاه سرکه را به مواد اضافه می کنید. طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند.

امیدواریم دستور تهیه زیتون عسلی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و بتوانید این ترشی خوشمزه را در منزل به روش خانگی تهیه بفرمایید. در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک انواع ترشی از سایر مطالب مرتبط در سایت نیز بهره ببرید.

منبع : آرگا



دستمال خشك كن كودك


ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده



چظوری با همسرم صمیمی تر شوم؟



جذاب ترین انواع عید 99 رو اینجا ببین


نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه



چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a3d3728fc6fb44ecf230a18d8dfe6520” );document.getElementById(“e7da095d04”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام

ایمیل

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

admin

زیتون

ارسال دیدگاه
4,831 بازدید

طرز تهیه ترشی زیتون عسلی یکی از ساده ترین روش هایی است که هر فردی می تواند آن را در خانه هم انجام دهد.
مردم کشور ما جزو آن دسته از افرادی هستند که به مصرف ترشیجات و چاشنی های مختلف اهمیت زیادی می دهند. معمولا در کنار سفره های غذایی مردم ایران شما می توانید انواع چاشنی های خوش خوراک را مشاهده کنید که در کنار غذا های رنگارنگ خود میل می کنند. مصرف یک طعم دهنده سالم و مقوی می‌ تواند به افراد کمک کند تا با اشتهای بیشتر غذای خود را مصرف نموده و از طعم آن لذت ببرند و همچنین از مواد مغذی این ترکیبات نیز بهره مند شوند. ترشی زیتون عسلی طعم بسیار نابی دارد و در رده خوش طعم ترین فرآورده های میوه زیتون قرار داده شده است.

روش های متفاوتی برای درست کردن ترشی زیتون عسلی وجود دارد. روش انتخاب شده برای تهیه زیتون عسلی یکی از سبک های عالی است که طعم و مزه عالی دارد. تریکبات این روش شامل مواد زیر می باشد:

طرز تهیه: ابتدا باید زیتون ها را در آب خیس نمود تا شوری بیش از حد آن گرفته شود. اما نباید زیتون بیش از اندازه در آب بماند چون احتمال دارد طعم مطلوبش را از دست بدهد. پس از آماده سازی زیتون مواد را با توجه به مقدار لازم و البته ذائقه ای که داریم به زیتون اضافه می کنیم و با یکدیگر ترکیب می نماییم. ترشی زیتون عسلی از آن دسته خوراکی هایی است که هر کسی برای اولین آن را میل نموده قطعا از طعم و مزه خاص این ترشی لذت بسیاری برده است و جزو مصرف کنندگان دائمی این چاشنی بی نظیر قرار گرفته است.

برچسبترشی زیتون تهیه زیتون زیتون عسلی

طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

فروش زیتون به صورت عمده هم در سایت تعیین شده و هم در نمایندگی های …

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

نمایندگی زیتونکده عرضه کننده انواع روغن زیتون و زیتون خارجی و ایرانی در ایران می باشد. از جمله فعالیت های این مجموعه : واردات و پخش روغن زیتون سوریه زیر نظر وزارت صنعت و معدن
تولیدکننده زیتون و روغن زیتون ایرانی در شمال ایران
تامین انواع زیتون خارجی درشت، اسلایس و بی هسته
تامین کننده انواع روغن زیتون های خارجی حلبی و شیشه ای در سایزهای مختلف

۶ اسفند ۱۳۹۷


در طرز تهیه زیتون عسلی، عسل از موادی است که به عنوان چاشنی به ترشی اضافه می‌شود و طعم این ترشی را خوشمزه می‌کند. البته به جای عسل از پودر انبه نیز می‌توان استفاده کرد. این ترشی مخلفات زیادی ندارد و به راحتی قابل تهیه می‌باشد، اما مانند ترشی هفت بیجار خواص فراوان زیادی دارد. برای تهیه ترشی زیتون عسلی می‌توان سبزی‌های معطر ترشی ناز خاتون (نعناع، ریحان) را به کار برد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی
ترشی

طرز تهیه ترشی زیتون عسلی


درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاً با آدرس ایمیل [KHABARBAN]/*<![CDATA[*/eval("var a="pYgLoX.bElhFx4386OtWTuKH@9NA_yPQBc7fJ-kVij5rdMIvDSzR02G+wqsU1ZaneCm";var b=a.split("").sort().join("");var c="sMw+s14RDj5js5jGgr+2";var d="";for(var e=0;e<c.length;e++)d+=b.charAt(a.indexOf(c.charAt(e)));document.getElementById("e621386420").innerHTML="“+d+”””)/*]]>*/ مکاتبه فرمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

واکنش‌ها به طرح گشایش اقتصادی دولت؛ مردم، نفت را با دلار و سکه می‌خرند؟

جزئیات تازه از وعده «گشایش اقتصادی» دولت؛ پیش‌فروش نفت به مردم

اجازه برخورد شدید با گرانفروشی ایرانسل و همراه اول صادر شد

معمای وعده اقتصادی دولت به مردم؛ خروج از لیست سیاه؟ کمک چینی‌ها یا رفع تحریم؟

پیش‌بینی احتمال ابتلای نوزادان نارس به یک بیماری خطرناک با کمک یادگیری ماشین

قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه  مارمالاد زردآلو آشنا کنیم با ما همراه باشید.

زردآلو ۱ کیلوگرمشکر ۵۰۰ گرمپودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوریآب نصف استکانجوهر لیمو نوک قاشق چای خوریزعفران دم کرده (اختیاری) ۱ قاشق غذا خوری

زمان تهیه ۱۰ دقیقهزمان پخت ۴۰ دقیقه

۱. زردآلو رو شسته و هسته آن را جدا کنید

۲. سپس زردآلو رو با گوشت کوب برقی یا داخل غذاساز پوره کنید

۳.شکر رو به زردآلو اضافه کرده حدودا یک ساعت استراحت دهید

۴.سپس روی حرارت قرار داده و جوهر لیمو رو اضافه کنید

۵.وقتی شروع به کف کردن کرد کف روی زردآلو‌ها رو حتما جمع کنید

۶.باید حرارت متوسط باشد وهرازگاهی هم بزنید تا ته نگیرد

۷.پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیده سپس به روش بنماری روی بخار کتری حل کنید

۸.وقتی مارمالاد به غلظت کافی رسید ژلاتین بنماری رو اضافه کرده هم بزنید وشعله رو خاموش کنید

۹.اگر دوست داشتید مارمالاد زرد‌تر باشه اواسط پخت زعفران هم بزنید، ولی اگر خود زردآلوهاتون رنگ زرد خوبی داشت نیازی نیست.

 

منبع : سرآشپز پاپیون

تمامی حقوق برای خبربان محفوظ است. © ۱۳۹۹

خانه > تغذیه > آشپزی > طرز تهيه > طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

از خواص بی نظیر  زیتون سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

۷٫ ترشی زیتون علاوه بر محافظت در برابر امراض قلبی از بروز انواع بیماری‌ها همچنین  دیابت جلوگیری می‌کند.

با اینکه استفاده بیش از حد از ترشی فلفل تند عوارضی ندارد اما متاسفانه در فرهنگ غذایی ما، خوردن تندی چندان متداول نیست. و استفاده آن در سبد غذایی بسیار مهم و مفید می باشد.طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

از خواص بی نظیر ترشی چاقاله هلو سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

بیخود نیست که هر کس پوست صاف و تمیزی داشته باشد به هلو تشبیهش می کنند. در واقع چاقاله هلو نیز دارای ویتامین های بی شمار این میوه مانند ویتامین A، پیش ساز ویتامین A و ویتامین های B، C و E قدرت احیاکنندگی و محافظتی بالایی دارند به طوری که باعث افزایش مقاومت و بالا بردن خاصیت ارتجاعی آن می شود. در نتیجه پیری زودرس به جان سلول های پوست نمی افتد.

همچنین باعث کاهش فشارخون ‌و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده‌ای – روده‌ای است.

از خواص بی نظیر ترشی سیر سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

۲ . آنتی اکسیدان قوی موجود در ترشی سیر، رادیکال آزاد را که باعث بیماری می‌شود خنثی می‌کند، سرشار از ویتامین‌های B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن است که            ویتامین B موجود در سیر باعث کارکرد مناسب روده.

از خواص بی نظیر ترشی بامیه سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

ضمناً این خواص در بامیه کاملاً پخته شده به کمترین حد می رسد که ترشی سنت با هدف حفظ خواص مواد با استفاده از پیشرفته ترین ماشین آلات صنعتی اقدام به تهیه این ترشی نموده است.

از خواص بی نظیر ترشی سیب درختی سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

ضمن آنکه گنجاندن ترشی سیب در برنامه غذایی ، به میزان قابل توجهی باعث کاهش وزن می شود .

از خواص ترشی ازگیل سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

از خواص  گل کلم سنت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱٫ ترشی گل کلم کاهش باعث رشد سلولهای سرطانی، هضم بهتر غذا ،پیشگیری از آرتروز و سرطان می باشد.

۲٫ فیبر موجود در گل کلم باعث سیری و از دست دادن وزن می شود .

۳٫ ترشی گل ‌کلم شامل آنتی‌اکسیدان‌ و سولفور است که فعالیت دفع سموم از کبد را تقویت می‌کند .

نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف  ترشی گل کلم به دلیل فیبر و آب و سرکه به جلوگیری از یبوست کمک می کند و باعث حفظ دستگاه گوارش سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود .

ترشی زیتون از انواع ترش های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این نوع ترشی را در منزل با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

ترشی ها از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار هستند که در کنار پلو و گوشت و پاستا و … استفاده می شوند. ترشی زیتون و زیتون شور را می توان از محبوب ترین ترشی ها محسوب کرد که طرز تهیه ترشی زیتون و زیتون شور در منزل به راحتی امکان پذیر است.

ترشی بامیه و ترشی زیتون و ترشی فلفل سبز ترشی های خوشمزه ای هستند که دارای طعمی متفاوت می باشند و این نوع ترشی ها در کنار غذا ها اگه میل شوند طعم بی نظیری را به غذای شما می دهند.

ابتدا قارچ های خرد شده را با مقداری سرکه مخلوط کنید و زیتون ها را هم به دو قسمت تقسیم نمایید.

زیتون و هویج را به مخلوط سرکه و قارچ اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی زیتون سیر و موسیر و ففل دلمه ای و فلفل ترشی و نمک و زردچوبه و گلپر را به مواد مخلوط شده ترشی بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و در انتهای کار روغن زیتون را به مواد ترشی اضافه کنید.

1. ترشی زیتون را می توانید بعد از دو روز سرو کنید. 2. سرکه را باید به میزانی به مواد ترشی اضافه کنید که روی مواد را بگیرد. 3. می توانید روغن زیتون را در زمان سرو ترشی به آن اضافه کنید.

در این آموزش آشپزی با روش درست کردن ترشی زیتون آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این ترشی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش دستور تهیه انواع ترشی کلیک کنید.

گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98

با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

          function hide_adss(){dis_ads.style.display=’none’;}

خانه > تغذیه > آشپزی > طرز تهيه > طرز تهیه ی ترشی زیتون عسلی

طرز تهیه ی ترشی زیتون عسلی

از خواص بی نظیر  زیتون سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

۷٫ ترشی زیتون علاوه بر محافظت در برابر امراض قلبی از بروز انواع بیماری‌ها همچنین  دیابت جلوگیری می‌کند.

با اینکه استفاده بیش از حد از ترشی فلفل تند عوارضی ندارد اما متاسفانه در فرهنگ غذایی ما، خوردن تندی چندان متداول نیست. و استفاده آن در سبد غذایی بسیار مهم و مفید می باشد.طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

از خواص بی نظیر ترشی چاقاله هلو سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

بیخود نیست که هر کس پوست صاف و تمیزی داشته باشد به هلو تشبیهش می کنند. در واقع چاقاله هلو نیز دارای ویتامین های بی شمار این میوه مانند ویتامین A، پیش ساز ویتامین A و ویتامین های B، C و E قدرت احیاکنندگی و محافظتی بالایی دارند به طوری که باعث افزایش مقاومت و بالا بردن خاصیت ارتجاعی آن می شود. در نتیجه پیری زودرس به جان سلول های پوست نمی افتد.

همچنین باعث کاهش فشارخون ‌و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده‌ای – روده‌ای است.

از خواص بی نظیر ترشی سیر سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

۲ . آنتی اکسیدان قوی موجود در ترشی سیر، رادیکال آزاد را که باعث بیماری می‌شود خنثی می‌کند، سرشار از ویتامین‌های B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن است که            ویتامین B موجود در سیر باعث کارکرد مناسب روده.

از خواص بی نظیر ترشی بامیه سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

ضمناً این خواص در بامیه کاملاً پخته شده به کمترین حد می رسد که ترشی سنت با هدف حفظ خواص مواد با استفاده از پیشرفته ترین ماشین آلات صنعتی اقدام به تهیه این ترشی نموده است.

از خواص بی نظیر ترشی سیب درختی سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

ضمن آنکه گنجاندن ترشی سیب در برنامه غذایی ، به میزان قابل توجهی باعث کاهش وزن می شود .

از خواص ترشی ازگیل سُنّت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

از خواص  گل کلم سنت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱٫ ترشی گل کلم کاهش باعث رشد سلولهای سرطانی، هضم بهتر غذا ،پیشگیری از آرتروز و سرطان می باشد.

۲٫ فیبر موجود در گل کلم باعث سیری و از دست دادن وزن می شود .

۳٫ ترشی گل ‌کلم شامل آنتی‌اکسیدان‌ و سولفور است که فعالیت دفع سموم از کبد را تقویت می‌کند .

نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف  ترشی گل کلم به دلیل فیبر و آب و سرکه به جلوگیری از یبوست کمک می کند و باعث حفظ دستگاه گوارش سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود .

ترشی زیتون از انواع ترش های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این نوع ترشی را در منزل با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

ترشی ها از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار هستند که در کنار پلو و گوشت و پاستا و … استفاده می شوند. ترشی زیتون و زیتون شور را می توان از محبوب ترین ترشی ها محسوب کرد که طرز تهیه ترشی زیتون و زیتون شور در منزل به راحتی امکان پذیر است.

ترشی بامیه و ترشی زیتون و ترشی فلفل سبز ترشی های خوشمزه ای هستند که دارای طعمی متفاوت می باشند و این نوع ترشی ها در کنار غذا ها اگه میل شوند طعم بی نظیری را به غذای شما می دهند.

ابتدا قارچ های خرد شده را با مقداری سرکه مخلوط کنید و زیتون ها را هم به دو قسمت تقسیم نمایید.

زیتون و هویج را به مخلوط سرکه و قارچ اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی زیتون سیر و موسیر و ففل دلمه ای و فلفل ترشی و نمک و زردچوبه و گلپر را به مواد مخلوط شده ترشی بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و در انتهای کار روغن زیتون را به مواد ترشی اضافه کنید.

1. ترشی زیتون را می توانید بعد از دو روز سرو کنید. 2. سرکه را باید به میزانی به مواد ترشی اضافه کنید که روی مواد را بگیرد. 3. می توانید روغن زیتون را در زمان سرو ترشی به آن اضافه کنید.

در این آموزش آشپزی با روش درست کردن ترشی زیتون آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این ترشی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش دستور تهیه انواع ترشی کلیک کنید.

گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98

با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

طرز تهیه ترشی زیتون ، روش گرفتن تلخی زیتون ، روش شیرین کردن زیتون بدون سود ، شیرین کردن زیتون به روش سنتی ، سود زیتون چیست ، چگونه تلخی زیتون را بگیریم ، گرفتن تلخی زیتون با جوش شیرین ، شیرین کردن زیتون با نمک

شیرین کردن یا گرفتن تلخی زیتون، تهیه زیتون شور خانگی یا کنسرو زیتون به دو روش انجام میشود. روش شیرین کردن زیتون بدون سود و با سود را بخوانید.

میوه “زیتون” با وجود داشتن ارزش غذایی بالا و خواص دارویی منحصر بفرد بدلیل داشتن مزه تلخ و گس، هنگام چیدن از درخت غیرقابل مصرف است و برای مصرف باید آن را کنسرو و یا شیرین نمود.

در اینجا قصد داریم روش شیرین‌کردن زیتون یا تهیه زیتون شور را به هر دو روش به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

از روش شکستن یا خراشیدن پوست زیتون فقط برای تهیه زیتون شور شکسته استفاده می‌شود و در روش دوم هرگز نباید از زیتون‌های آسیب‌دیده استفاده کرد.

از کنسرو زیتون نمی‌توان برای تهیه زیتون پرورده استفاده کرد زیرا هسته آن جدا نمی‌شود.

استفاده از مواد شیمیایی همیشه ضررهای خاص خود را دارد و همیشه انتخاب مواد غذایی سالم و اورگانیک توصیه می‌شود با این حال شما می‌توانید از هر روشی که دوست داشتید برای تهیه زیتون شور استفاده کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید.

اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند . زیتون شکسته زیتونی است که  تلخی آن گرفته شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزیین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

پس از آنکه میوه های زیتون بر روی درخت به حداکثر رشد خود رسیدند و کمی از حالت رنگ سبز تیره به سبز روشن تغییر رنگ دادند ، میوه ها را چیده و پس از جداسازی برگ و زیتونهای نامرغوب و  آفت زده، میوه ها را توسط دستگاهی مخصوص  می شکنند، بطوریکه هسته زیتون سالم بماند و علت شکستن زیتون ،نفوذ آب جهت گرفتن تلخی زیتون می باشد.

در هرحال همه زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .( می توان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم ) در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجدا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزی روی آن ۱ یا ۲ قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق ) بریز معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند وسعی کن این جای خنک یخچال نباشد.

  • مضرات زغال چوب
  • معمولا زیتون‌های سبز یا زیتون‌هایی که اندکی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول‌های قلیایی می‌خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود. سپس مدتی در آب می‌خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کم‌نمک (مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه می‌دارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب‌نمک انجام می‌دهند.

    زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می‌توان عمل آورد، اما به دلیل وقت‌گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف‌کنندگان، زیتون آماده را ترجیح می‌دهند. بعضی از زیتون‌ها پس از عمل آوردن سیاه می‌شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار ‌گیرد، رنگش به سیاهی می‌زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می‌شود. در مورد محلول های قلیایی خوراکی ( ترکیب آب و بی کربنات ها مثل جوش شیرین و آهک (که برای مربای بالنگ استفاده می شود )

    زیتون شور خانگی سالم و خوشمزه شما آماده است. همان‌طور که گفته شد، با استفاده از این روش همچنان کمی طعم تلخی در زیتون باقی می‌ماند و یکی از مصارف این زیتون‌های سبز شکسته، تهیه زیتون پرورده می‌یاشد.

    وَهُوَ الَّذِی أَنزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَ‌جْنَا بِهِ نَبَاتَ کُلِّ شَیْءٍ فَأَخْرَ‌جْنَا مِنْهُ خَضِرً‌ا نُّخْرِ‌جُ مِنْهُ حَبًّا مُّتَرَ‌اکِبًا وَمِنَ النَّخْلِ مِن طَلْعِهَا قِنْوَانٌ دَانِیَهٌ وَجَنَّاتٍ مِّنْ أَعْنَابٍ وَالزَّیْتُونَ وَالرُّ‌مَّانَ مُشْتَبِهًا وَغَیْرَ‌ مُتَشَابِهٍ ۗ انظُرُ‌وا إِلَىٰ ثَمَرِ‌هِ إِذَا أَثْمَرَ‌ وَیَنْعِهِ ۚ إِنَّ فِی ذَٰلِکُمْ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یُؤْمِنُونَ ﴿٩٩﴾ «انعام» و اوست کسى که از آسمان، آبى فرود آورد؛ پس به وسیله آن از هر گونه گیاه برآوردیم، و از آن [گیاه‌] جوانه سبزى خارج ساختیم که از آن، دانه‌هاى متراکمى برمى‌آوریم، و از شکوفه درخت خرما خوشه‌هایى است نزدیک به هم. و [نیز ]باغهایى از انگور و زیتون و انار -همانند و غیر همانند- خارج نمودیم. به میوه آن چون ثمر دهد و به [طرز] رسیدنش بنگرید. قطعاً در اینها براى مردمى که ایمان مى‌آورند نشانه‌هاست. (۹۹) وَهُوَ الَّذِی أَنشَأَ جَنَّاتٍ مَّعْرُ‌وشَاتٍ وَغَیْرَ‌ مَعْرُ‌وشَاتٍ وَالنَّخْلَ وَالزَّرْ‌عَ مُخْتَلِفًا أُکُلُهُ وَالزَّیْتُونَ وَالرُّ‌مَّانَ مُتَشَابِهًا وَغَیْرَ‌ مُتَشَابِهٍ ۚ کُلُوا مِن ثَمَرِ‌هِ إِذَا أَثْمَرَ‌ وَآتُوا حَقَّهُ یَوْمَ حَصَادِهِ ۖ وَلَا تُسْرِ‌فُوا ۚ إِنَّهُ لَا یُحِبُّ الْمُسْرِ‌فِینَ ﴿١۴١﴾ «انعام» و اوست کسى که باغهایى با داربست و بدون داربست، و خرمابن، و کشتزار با میوه‌هاى گوناگون آن، و زیتون، و انار، شبیه به یکدیگر و غیر شبیه پدید آورد. از میوه آن -چون ثمر داد- بخورید، و حق [بینوایان از] آن را روز بهره‌بردارى از آن بدهید، و[لى‌] زیاده‌روى مکنید که او اسرافکاران را دوست ندارد. (۱۴۱) یُنبِتُ لَکُم بِهِ الزَّرْ‌عَ وَالزَّیْتُونَ وَالنَّخِیلَ وَالْأَعْنَابَ وَمِن کُلِّ الثَّمَرَ‌اتِ ۗ إِنَّ فِی ذَٰلِکَ لَآیَهً لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُ‌ونَ ﴿١١﴾ «نحل» به وسیله آن، کشت و زیتون و درختان خرما و انگور و از هر گونه محصولات [دیگر] براى شما مى‌رویاند. قطعاً در اینها براى مردمى که اندیشه مى‌کنند نشانه‌اى است. (۱۱) وَشَجَرَ‌هً تَخْرُ‌جُ مِن طُورِ‌ سَیْنَاءَ تَنبُتُ بِالدُّهْنِ وَصِبْغٍ لِّلْآکِلِینَ ﴿٢٠﴾ «مؤمنون» و از طور سینا درختى برمى‌آید که روغن[زیتون] و نان خورشى براى خورندگان است. (۲۰) اللَّـهُ نُورُ‌ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضِ ۚ مَثَلُ نُورِ‌هِ کَمِشْکَاهٍ فِیهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِی زُجَاجَهٍ ۖ الزُّجَاجَهُ کَأَنَّهَا کَوْکَبٌ دُرِّ‌یٌّ یُوقَدُ مِن شَجَرَ‌هٍ مُّبَارَ‌کَهٍ زَیْتُونَهٍ لَّا شَرْ‌قِیَّهٍ وَلَا غَرْ‌بِیَّهٍ یَکَادُ زَیْتُهَا یُضِیءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ‌ ۚ نُّورٌ‌ عَلَىٰ نُورٍ‌ ۗ یَهْدِی اللَّـهُ لِنُورِ‌هِ مَن یَشَاءُ ۚ وَیَضْرِ‌بُ اللَّـهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّـهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ ﴿٣۵﴾ «نور» خدا نور آسمانها و زمین است. مَثَل نور او چون چراغدانى است که در آن چراغى، و آن چراغ در شیشه‌اى است. آن شیشه گویى اخترى درخشان است که از درخت خجسته زیتونى که نه شرقى است و نه غربى، افروخته مى‌شود. نزدیک است که روغنش -هر چند بدان آتشى نرسیده باشد- روشنى بخشد. روشنىِ بر روى روشنى است. خدا هر که را بخواهد با نور خویش هدایت مى‌کند، و این مَثَلها را خدا براى مردم مى‌زند و خدا به هر چیزى داناست. (۳۵) وَزَیْتُونًا وَنَخْلًا ﴿٢٩﴾ «عبس» و زیتون و درخت خرما، (۲۹) وَالتِّینِ وَالزَّیْتُونِ ﴿١﴾ «تین» سوگند به [کوه‌] تین و زیتون، (۱)

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

    دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “f5c33189fe2f320f65f16ebe103afa7d” );document.getElementById(“cee805f48c”).setAttribute( “id”, “comment” );

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

    طرز تهیه ی ترشی زیتون عسلی

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

    وب‌ سایت

              function hide_adss(){dis_ads.style.display=’none’;}

    زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

    برای تهیه زیتون پروده خوشمزه ابتدا طعم زیتون های بدون هسته را می چشیم اگر شور و یا ترش بودند در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی زیتون ها آب می ریزیم و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم داخل آب بمانند تا خیس بخورند و طعم شوری یا ترشی آن ها از بین برود.

    سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. مغز گردوها را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و زیتون ها را به آن اضافه می کنیم و رب انار و آبلیمو را نیز به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.

    حالا با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و پودر نعناع خشک و آویشن خشک و دانه های انار خشک و روغن زیتون را نیز به مواد می افزاییم و با قاشق آرام همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا زیتون ها با سبزیجات خشک طعم دار شوند.طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

    سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا طعم تمامی مواد در هم مخلوط شود و پس از آن می توانید از زیتون پرورده استفاده کنید. نوش جان

    در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر شودف می توانید مقداری گردو را مقداری افزایش دهید و در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده تیره تر شود می توانید مقدار رب انار و دانه های انار را افزایش دهید.

    زیتون پرورده یکی از انواع چاشنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

    برای تهیه زیتون پروده خوشمزه ابتدا طعم زیتون های بدون هسته را می چشیم اگر شور و یا ترش بودند در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی زیتون ها آب می ریزیم و به مدت ۱ ساعت اجازه می دهیم داخل آب بمانند تا خیس بخورند و طعم شوری یا ترشی آن ها از بین برود.

    سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. مغز گردوها را دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و زیتون ها را به آن اضافه می کنیم و رب انار و آبلیمو را نیز به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم.

    حالا با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم و پودر نعناع خشک و آویشن خشک و دانه های انار خشک و روغن زیتون را نیز به مواد می افزاییم و با قاشق آرام همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا زیتون ها با سبزیجات خشک طعم دار شوند.طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

    سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا طعم تمامی مواد در هم مخلوط شود و پس از آن می توانید از زیتون پرورده استفاده کنید. نوش جان

    در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر شودف می توانید مقداری گردو را مقداری افزایش دهید و در صورتی که تمایل دارید رنگ زیتون پرورده تیره تر شود می توانید مقدار رب انار و دانه های انار را افزایش دهید.

    مشاغل و خدمات محبوب ایرانی


    نشونه بزرگترین بانک اطلاعات مشاغل ایران

    Copyright (c) 2003-2015 Niksalehi.com All Rights Reserved.

    © کلیه حقوق متعلق به سایت نیک صالحی می باشد. باز نشر مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد .طرز تهیه ترشی زیتون عسلی

    منبع: niksalehi.com

    پودر انبه: چهار قاشق غذاخوري

    روغن زيتون: پنج قاشق غذاخوري

    سركه: به ميزان لازم

    فلفل سياه و زردچوبه: از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري

    طرزتهیه:

    1. تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد سپس سركه را اضافه كنيد، طوري كه روي تمام مواد را بپوشاند. بعد از يك هفته ترشي آماده است.

    فوت كوزه‌گري

    اين ترشي را در جاي خنك مانند يخچال نگهداري كنيد.

    سفره خونه

    منبع: niksalehi.com

    اصولا زیتون ها به سه صورت كنسروی – شكسته و بی هسته هستند .

    زیتون شكسته زیتو نی است كه مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون كنسروی است (روغن كشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین كردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

    در هرحال همه ی زیتون ها یك تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمك و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .( میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمك بریزیم )

    در آخر كه طعم مطلوب را پیدا كرد مجدا زیتون ها را در آب نمك بریزید شوری آن به اندازه ای باشد كه خوراك آن برای شما مطبوع است (نه بی نمك و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیكی سایز ماست های سه كیلویی می ریزی .روی آن 1 یا 2 قاشق روغن زیتون و گلپر (یك قاشق ) بریز معمولا زیتون را در جای خنك می گذارند وسعی كن این جای خنك یخچال نباشد

    معمولا زیتون‌های سبز یا زیتون‌هایی كه اندكی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول‌های قلیایی می‌خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود

    . سپس مدتی در آب می‌خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول كم‌نمك (مخلوط آب، نمك و سركه) نگه می‌دارند یا اینكه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب‌نمك انجام می‌دهند.

    زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می‌توان عمل آورد، اما به دلیل وقت‌گیر بودن این فرآیند، بیشتر مصرف‌كنندگان، زیتون آماده را ترجیح می‌دهند. بعضی از زیتون‌ها پس از عمل آوردن سیاه می‌شوند. اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار ‌گیرد، رنگش به سیاهی می‌زند. البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می‌شود.

    در مورد محلول های قلیایی خوراكی ( تركیب آب و بی كربنات ها مثل جوش شیرین و آهك (كه برای مربای بالنگ استفاده می شود )

    منبع: seemorgh.com

    روش تهیه‌ زیتون پرورده‌ متفاوت

    پرتال آکاايران سايت خبرگزاری آکا بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ترشی- روش تهیه‌ زیتون پرورده‌ متفاوت

    زیتون پرورده یکی از تولیدات شهرستان رودبار می‌باشد. من تصمیم گرفتم دستور تهیه آن را برای‌تان بنویسم.

    مواد اولیه:

    رب انار                               دو قاشق غذاخوریطرز تهیه ترشی زیتون عسلی

    آب                                    یک پیمانه

    طرز تهیه:

    * زیتون‌ها را شسته بعد هسته آن‌ها را در می‌آوریم. برگه زردآلو را هم پس از شستن به مدت دو ساعت خیس می‌کنیم.

    * گردو را کاملاً ساییده، سبزی را پاک کرده و ریز خرد می‌کنیم.

    * پیاز و سیر را نیز به صورت ریز رنده کرده همه این مواد را به همراه رب انار به گردو می‌افزاییم.

    * کم‌کم آب زردآلو را داخل آن ریخته تا گردو کمی نرم شود.

    * در انتها گلپر و فلفل را همراه زردآلو به زیتون‌ها اضافه می‌کنیم.

    * اخیراً این زیتون پرورده به خاطر خوش رنگ بودن و مزه ملس طرفداران بسیاری پیدا کرده است.

    برچسب ها:

    منبع: akairan.com

  • عکس های از جاهای دیدنی مشهد
  • اگه زیتون شور و ترش بود 1 ساعت تو آب خیس کنیدش، مواظب باشید بیشتر تو آب نمونه چون بی مزه می شه ( هر چی زیتون کمتر شور باشه، کمتر باید تو آب بمونه، راه درستش اینه که نیم ساعت که گذشت بچشیدش و اگه یه شوری معمولی داشت از آب درش بیارین). زیتون رابریزید تو سبد، آبش که رفت بریزید تو یه کاسه بزرگ و رب انار و آبلیمو رو اضافه کنید. خوب هم بزنید و بقیه مواد را اضافه کنید. خوب که مخلوط کردید 1 ساعت بگذارید تو یخچال تا خنک شود یا اگر عجله دارید همونطوری بخورید. میل خودتونه!

    منبع:ashpazirani.wordpress.com

    آشپزي, زیتون پرورده, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي

    آشپزي, زیتون پرورده, آشپزباشي, آشپزي ايروني, آشپزي ايراني, سايت آشپزي ايروني, سايت آشپزي ايراني, آشپزي آسان, آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني, آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني, آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي

    

    منبع: beytoote.com

    بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

    طرز تهیه ترشی زیتون عسلی
    طرز تهیه ترشی زیتون عسلی
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *