دسر خوشمزه با شیر خشک

دوره مقدماتی php
دسر خوشمزه با شیر خشک
دسر خوشمزه با شیر خشک

اسهالی که بطور ناگهانی در یک شخص سالم ایجاد میشود معمولا به علت غذا یا آب آلوده بوده و اغلب چند ساعت تا 10روز طول می کشد

مواد غذایی باید طوری مصرف شود تا ویتامین ها و ارزش های غذایی آن تاثیر خود را از دست ندهد

11 تزیین حلوا ایرانی مخصوص مجالس رسمی و مهمانی های خاص را در طومار بخوانید.

سنگ کیسه صفرا می تواند ارثی باشد و بیشتر در افراد آسیایی و اروپایی دیده می شود که علت این مسئله نامشخص است

فرزندمان برای آینده چه رشته ای را انتخاب کند؟ چگونه درست انتخاب رشته کنیم؟دسر خوشمزه با شیر خشک

بسم الله الرحمن الرحیم با کیفیت بالا برای ورد و تحقیق را در طومار بیابید.

دوره مقدماتی php

با تمام اهمیت زیادی که ویتامینها دارند، بدون مواد معدنی اثر بخشی آنها ناچیز است

9 مدل موی شینیون خاص با رنگ موهای فانتزی را در طومار ببینید.

پست های اینستاگرامی بازیگران در روز بازیگر را در طومار ببینید.

بدن انسان، همانند كل طبیعت، باید تعادل میزان شیمیایی طبیعی خود را حفظ کند

آیا تا به حال برای کم کردن وزن ناامید شده اید؟ یا تا به حال از میزان کالری که در روز می گیرید با خبر شده اید؟ چه مقدار در روز ورزش انجام میدهید؟ چرا هیچ چیزی روی برنامه پیش نمی رود؟

بعضی از افراد توصیه می کنند آموزش خواندن باید از مدرسه شروع گردد و آموزش قبل از دبستان مناسب نمی باشد لطفا نظرتان را بگویید؟

کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن یکی از شایع ترین کمبودهای تغذیه ای در جهان به خصوص کشورمان است

ویتامین ها مواد طبیعی در غذاها هستند و به دو دسته مصنوعی و طبیعی تقسیم می شوند

ویتامینها ارزش انرژی و کالری ندارند ولی ادامه حیات بدون ویتامین های اساسی غیر ممکن است.

فرزند شما چند ساعت مطالعه می کند؟ آیا میزان مطالعه او کافی است؟

طرز تهیه شله زرد نذری و آموزش پخت مرحله به مرحله و نکات مهم در دستور پخت شله زرد را در طومار بیاموزید.

جراحی اندوسکوپی سینوس بر خلاف سایر شیوه های جراحی سینوس ، تاثیرات بسیار ناچیزی بر روی چهره دارد

با شکایت کودکمان از مدرسه چگونه برخورد کنیم؟ فضای مطالعه کودکان چگونه باشد؟ برای اطلاع از پاسخ سئوالات با طومار همراه باشید.

روز جهانی خواهر، متن روز خواهر مبارک را در طومار بخوانید.

واریکوسل بر تولید اسپرم در بیضه ها اثر می گذارد و تعداد زیادی از مردانی که دچار ناباروری هستند واریکوسل دارند

تغذیه سالم تنها یک رژیم غذایی نیست، بلکه یک سبک زندگی ست

شوره سر پوسته های ریز و درشت پوست های مرده سر است که به شکلی آزاردهنده ایی روی شانه و لابه لای مو دیده می شود.

در سحری چه غذایی بخوریم که کمتر احساس گرسنگی و تشنگی کنیم؟ در ادامه با طومار همراه باشید.

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

شیرینی میکادو با نان میکادو و کرمی شبیه به حلوا درست می‌شود. این شیرینی را می‌توانید در چهار نوع ساده، زعفرانی، شیرینی میکادو با ارده…

وب‌سایت غذالند: پیتزا مارگاریتا یک پیتزای آسان، لذیذ و فوری ایتالیایی است. اسم این پیتزا به افتخار ملکه مارگاریتا گذاشته شده است. اصلی‌ترین بخش هر…

برترین‌ها – زهرا موسوی: پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو…دسر خوشمزه با شیر خشک

طرز تهیه آش غلغل: ابتدا نخود و لوبیا چیتی و عدس و باقلا زرد و گندم حلیم را می‌خیسانیم و بعد که خیس خوردند با شعله‌ی ملایم می‌پزیم. بعد…

پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به…

طرز تهیه شیر برنج انبه مانند شیر برنج ساده است، با این تفاوت که علاوه بر مواد اصلی برنج و شیر به انبه نیز احتیاج است و باید تکه‌های…

برترین‌ها – ترجمه از زهرا موسوی: بروشتا یک پیش غذای ایتالیایی است که شامل نان برشته سیر زده است که روی آن زیتون و نمک قرار داده شده. انواع مختلف…

پایگاه خبری تحلیلی تلکسیران

حوزه خبری : اخبارسیاسی، اخباراقتصادی،اخبارورزشی، اخباراجتماعی، اخبارحوادث، اخباراستانی، اخبارفرهنگی، اخبار علمی، اخبار روز، اخبار فناوری، اخباربین الملل، اخبارخودرو،اخبارتصویری، اخبار ویدیویی، سوژه های خبری. روزنامه های ایران، روزنامه های سراسرجهان.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت داده پردازی دیده بان می باشد . استفاده ازتمامی مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع می باشد .

مواد لازم

ژله ی رنگی:6 بسته

ژله ی آلوئه ورا :2بسته

بستنی :4 لیوان

دسر خوشمزه با شیر خشک

طزر تهیه:

ژله های رنگی رامطابق دستور پشت جلد آن درست کنید و ذر ظرف های پیرکس کتابی که کف آنها زا از قبل چرب کرده اید  بریزید و در یخچال بگذارید

بهتر است که در2 عدداز ژله ها  به جای آب سرد بستنی بریزید

وقتی ژله ها کامل بستند آنها را برش بزنید و در ظرف بزرگتری بچینید 

زله های آلوئه ورا را با دو لیوان آب داغ حل کنیدسپس 2لیوان بستنی اضافه کنید و به هم بزنید یکدست که شد کم کم روی ژله های رنگی بریزید و در یخچال بگذارید 

بستنی را قبل از استفاده بگذارید در دمای اتاق تا نرم شود

رنگ ژله ها را طوری انتخاب کنید که با سفید متناسب باشد 

مواد لازم

بیسکویت پتی بور : 3 بسته

شیر : 6 لیوان

نشاسته ی ذرت: 6 قاشق غذا خوری

شکر:12 قاشق غذا خوری 

کاکائو:3 ق

موز 3-4 عدد

وانیل : کمی در صورت تمایل

شکلات تخته ای در صورت تمایل: 200 گرم

طرز تهیه:

ته ظرف را چرب کنید

بیسکویت ها را کف ظرف بچینید و آنها را باکمی شیر و کاکائو مرطوب کنید

روی بیسکویت یک لایه موز حلقه شده بریزید

شکر و نشاسته وپودر کاکائو و 6 ق شکلات تخته ای خرد شده را با هم مخلوط کنید و شیر را داخل آن ریخته و به هم بزنید ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا غلظت مایه به اندازه ی فرنی یا ماست غلیظ برسد

شعله را خاموش کنید و بگذارید مواد کمی سرد شود

یک سوم از مواد را روی بیسکویت ها بریزید 

دوباره روی مواد بیسکویت بچینید و مور و سپس مواد شکلاتی بریزید

 دوباره یک لایه بیسکویت

 و در آخر روی بیسکوتها را با باقی مانده ی شکلاتها بپوشانید 

برای تزیین نهایی میتوانید شکلات سفید را درشت رنده کرده و روی مواد  بریزید

ظرف را به مدت 7-8 ساعت در یخچال بگذارید 

در مهمانیهای بزرگ این مقدار برای 50 نفر کافیست

 مقدار کاکائو و شکر را با توجه به  ذائقه ی خود  تغییر دهید

دسر خوشمزه با شیر خشک

مواد لازم:

نان تست 18 عدد

پنیر : 200گرم

ماست پرچرب :2لیوان

ریحون خردشده :1 لیوان

گردوی خرد شده :1فنجان

 

6 عدد از نانها را در سینی کنار هم در 2 ردیف بچینید

ماست و پنیر رنده شده را مخلوط گنید

با قاشق لایه ی نازکی از مواد فوق را روی نانها بمالید

مقداری گردو رویش بپاشید و بعد مقداری سبزی

در این مرحله یک لایه نان اضافه کنید و با کف دست فشار دهید تا نانها به مواد بچسبد

دوباره کارهای قبلی را تکرار کن ید و باقی نانها را روی مواد بچینید و با کف دست فشار دهید برای منسجم شدن

سرانجام همه جاش را ماست مالی کرده .رویش گردو بپاشید هر طور دوست داریر تزیین کنید و با کارد برش دهید

به جای ریجان میتوانید از هر سبزی  یا سبزیهایی که دوست دارید استفاده کنید

این نون وپنیر از کیک مرغ کپی برداری شده لذا هرگونه دخل و تصرفی در آن مجاز است

وکلام آخر : برای عصرونه ،صبحونه واز همه مهمتر سفره ی عقد مناسبه

 

مواد لازم 

مغز پسته ی رفسنجان : 1پیمانه

نشاسته : نیم پیمانه

شیر : 2 پیمانه 

آب : 2 پیمانه

گلاب 2 ق غ

هل : کمی

شکر: یک پیمانه

نشاسته  وشیر و شکر و آب و و مغز پسته ی نیمکوب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود در پایان گلاب و هل را بیفزایید  به همین آسانی 

این دسر در سه مرحله تهیه می شود-نترسید بسیار  آسان و بی درد سر است و البته خوشمزه

ابتدا 2 بسته بیسکویت مادر یا 1 بسته ساقه طلایی یا هر بیسکویت ساده ی دیگر را خردکنید با 50 گرم کره ی ذوب شده و کمی پودر کاکائو مخلوط کنید .این مواد را در کف ظرف بریزید ویکنواخت پهن کنیداگر ظرف را از قبل خیس کرده در فریزر قراردهید دسر به راحتی جدا میشود ظروف پیرکس ساده برای این دسر مناسب است

پنج دقیقه ی بعد-سه لیوان شیر را با 4-5 قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت و 2ق شکرروی حرارت مرتب به هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد2 قاشق پودر ژله ی آلوئه ورا به آن بیفزایید شعله را خاموش کنیدومواد را به هم بزنید تا یکنواخت شوندافزودن مقداری شکلات سفید آن را خوشمزه تر خواهد کرداین مواد را روی مواد بیسکویتی که تا به حال 2تا3 دقیفه در فریزر بوده بریزیدو دوباره تا آماده شدن مرحله ی بعد در فریزر قرار دهید

ربع ساعت بعد روی مواد را با میوهایی مثل گیلاس ،آلبالو، دانه های انگور یا کیوی …بپوشانید . یک بسته ی ژله همرنگ میوه  را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و یک لیوان سرخالی آب سرد به آن بیفزایید و به آرامی رو ی مواد بریزید در یخجال بگذارید نیم ساعت بعد آماده است

از کمپوت یا میوه ی یخ زده هم میتوان استفاده کرد

گوارای وجودتان

 

 

مقوی و سالم مناسب سفره ی افطار

یکلیوان شکر را در 2 لیوان شیر داغ حل کنید

یک لیوان آرد گندم را در ظرفی نچسب به آرامی به مدت ربع ساعت به هم بزنیدتا بوی خامی آرد برطرف شود ولی رنگ آن تغییر نکند

25 گرم کره را با 3 قاشق سوپخوری روغن مایع به آرد اضافه و به هم زدن ادامه دهیدتا کره ذوب شود. در این مرحله سعی کنید با قاشق چوبی از گلوله شدن آردها جلوگیری کنید

مخلوط شیر و شکر را در 3 مرحله به آرد اضافهو به هم بزنید تا یکدست شونداگر کارتان راخوب انجام داده باشید حلوا منسجم شده و به آسانی از ظرف جدا می شود

میتوان آن را در ظزف ریخت و روی آن را با کنجد یا پودر پسته تزیین کرد

می توان خمیر را روی سطح صافی به کمک نایلون فریزریا فویل پهن کرد و خرمای له شده یا پودر بادام یا پسته …پاشید رول کرد در یخچال گذاشت و بعد از یک ساعت برش زد

شکر : 5 قاشق غذاخوری

شیر خشک : 7 ق غ

شیر سرد: 3ق غ

زرده ی تخم مرغ : 1 عدد

 کره : 50 گرم

کاکائو: 2ق غ

بیسکویت ساده مثل پتی بور یا مادر : 15 عدد

مربا ی هویج: 1ق غ

تخم آفتابگردان : 1 پیمانه

مغز پسته یا بادام نیمکوب:2ق غ

 روش تهیه

شیر خشک و شکر و کاکائو را خوب مخلوط کنید

شیر را کم کم اضافه و مخلوط کنیدو 

زرده را خوب به هم زده اضافه کنید همینطور کره را .مواد را  روی حرارت کم به هم بزنید و قبل از جوش آمدن شعله را خاموش و بیسکویت خرد شده و پودر پسته و مربا را اضافه کنید

وقتی مواد کامل خنک شد آنها را با دست شکل داده

در مغز آفتاب گردان یا پودر نارگیل یا پسته بغلطانید و در کاغذ شکلات بگذارید 

سی تا چهل شکلات خوشمزه به دست می ایدبا روشی آسان و مطمئن امتحان کنید

شیر: 2لیوان

شکر : نیم لیوان

ثعلب: 1ق جایخوری

وانیل: کمی

در صورت تمایل گلاب 2ق غذا خوری و کمی هل

شیر  را بجوشانید شعله را خاموش کنید .شکر و ثعلب مخلوط شده را کم کم با شیر مخلوط کنید و به هم بزنیدتا مایع یک نواخت شودو سرانجام وانیل ویا گلاب و هل را اضافه کنید و مواد را در ظرف مناسبی ریخته در فریزر قرار دهید همین که کمی یخ زد بیرون آورده و خوب به هم بزنید (3 مرتبه و هر بار بعد از گذشت تقریبی 2-3 ساعت)

اگر بستنی شکلاتی دوست دارید به جای وانیل یک قاشق پودر کاکائو بیفزایید و

افزودن 1ق مربا خوری نسکافه به جای دیگر طعم دهنده ها را هم شاید بپسندید

 

شیر : 4 لیوان

شکر : 1 لیوان

تخم مرغ : 2 عدد

ثعلب: 1 قاشق مربا خوری

هل و زعفران: کمی

گلاب : 1 لیوان

تخم مرغها را با شکر و هل  و زعفران حوب به هم بزنید تا کرم رنگ شود شیر سرد را به آن اضافه کنید . و بگذارید روی حرارت و مرتب به هم بزنید تا به جوش آید  شعله را خاموش کنید و بلا فاصله ثعلب را که با 1 قاشق شکر مخلوط کرده اید به مواد افزوده به هم بزنید تا یکنواخت شودو گلاب را هم اضافه کنید در ظرف مناسبی ریخته در فریزر فرار دهید هر وقت بست –حدود ۴ ساعت –مواد را یکبار دیگر خوب به هم بزنید  و دوباره در فریزر قرار دهیداین کار باعث کش دار شدن بستنی خواهد شد  قبل از سرو هم به هم زدن را تکرار کنید

هر بار که می خواهید بستنی را به هم بزنید میتوانید مقداری شیر سرد اضافه کنید تا کار آسانتر شود مخصوصا اگر کم شیرینی دوست دارید

 خوشمزه است و سالم و طبیعی امتحان کنید نوش جان

۴ قاشق غذا خوری شکر ره با آن مخلوط و به زدن ادامه دهید

۲لیوان شیر داغ را کم کم اضافه کنید

۴ قاشق دیگر شکر را جداگانه در ظرفی ریخته روی حرارت مرتب به هم میزنیم تا کارامل شود یعنی مایع غلیظ قهوه ای به دست آید

کارامل را در قالب ریخته سرد که شدمواد را روی آن ریخته به طریق بن ماری به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار میدهیم و بعد می گذاریم کامل خنک شود

منظور ار بن ماری اینست که در ظرف بزرگتری آب ریخته  سپس قالب را در آن گذاشت به طوری که آب وارد قالب نشود فقط کف قالب با آب در تماس باشد

دسری سالم خوشمزه مقوی با مواد طبیعی متناسب برای همه

روش تهیه

یک لیترشیر را در ظرفی بریز سپس۶ قاشق سوپخوری نشاسته ی ذرت و ۴ قاشق شکر را به آن اضافه کن و خوب به هم بزن تا مواد یکدست شوندو سپس بیست گرم کره ویک زرده تخممرغ اضافه کن خوب به هم بزن ظرف را روی شعله بگذار و مرتب به هم بزن تا مایعی به غلظت ماست به دست آید شعله  را کم کن تا مواد از جوش بیفتد بعد آب یک یا ۲ پرتقال با کمی از پوست رنده شده ی آنرابه مواد قبلی اضافه کن مرتب به هم بزن وقتی دوباره غلیظ شد شعله را خاموش و مواد در جام های پایه دار کوچک یا بستنی خوری یا هر ظرف مناسب دیگری بریز و در یخچال بگذار بعد از ۲ساعت آماده میشود

۱-مقدار شکر را میتوانی کم یا زیاد کنی

۲-به جای آب پرتقال میتوانی ۲قاشق سوپخوری کاکائو یا یک ق زنجبیل اضافه کنی۳

 زرده تخم مرغ یا کره را هم اگر حذف کنی اتفاق خاصی نمی افتد

۴ اگه رویش پودر پسته بپاشی خالی از لطف نیست

به جای نشاسته ی ذرت میتوانی از نشاسته ی گندم یا آرد برنج یا ذرت یا حتی مخلوطی از آنها استفاده کنی

 

 

مواد لازم:

شیر خشک:۷ قاشق سوپخوری

مربای هویج: ۱ق س

کره : ۱۰۰ گرم

زرده ی تخم مرغ: ۱ عدد

شکر ۵ ق س

شیر جوشانده ی سرد شده : ۲ق س

پودر کاکائو: ۲ق س

خلال پسته : ۲ق س

شیر خشک  و شکر  وکاکائو را با کره نرم شده خوب مخلوط می کنیم سپس شیر  را می افزاییم

زرده ی تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب میزنیم و داخل مواد میریزیم و روی حرارت قرار داده ۵ دقیقه مرتب به هم میزنیم و سراتجام مربا و خلال پسته را اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم مواد را روی کاغذ آلمینیو م  چرب شده پهن کرده  به شکل رولت در آورده  ۱ ساعت در یخچال می کذاریم و و در نهایت به دلخواه  می بریم

 

دسر ماست

برای آماده کردن این دسر خوشمزه ابتدا 4 لیوان ماست را با یک بسته خامه مخلوط کنیدو خوب به هم بزنید تا یکنواخت شود

1 لیوان شیر رابا 1 لیوان شکر کمی بجوشانید تا شکر ذوب شود

3قاشق غذا خوری پودر ژلاتین یا شش ورق ژلاتین یا یک بسته پودرژله را به طریق بن ماری در آب یک قوطی کمپوت حل کنید سپس آنرا با شیر مخلوط کنید هر وقت شیر سرد شد آن را به ماست اضافه کرده کمی وانیل در ان بریزید و میوه ی کمپوت راهم خرد کرده اضافه گنید همه را خوب مخلوط کنید در ظرف مناسبی ریخته به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید

نکته1 اگر شیر داغ را در ماست بریزید می برد

2 نوع کمپوت به میل شما بستگی دارد هلو – گلابی- سیب-آناناس گزینه های مناسبی هستند

دسر بیسکویت و میوه

برای تهیه ی این دسر ابتدا 3 قاشق سوپخوری نشاسته را در نیم لیوان آب سرد حل کن سپس 1 لیوان شیر و 2 قاشق شکر اضافه کن و بگذا ر روی حرارت و مرتب به هم بزن تا غلیط شود حالا ظرفی را که برای این دسر در نظر گرفته ای با یک ردیف بیسکویت ساده مثل مادر یا پتی بور بپوشان و روی آنها  ازین مواد بریزو بعد یک ردیف میوه ورقه شده بریز و این مراحل را 3 بار تکرار کن و در پایان با خامه ومیوه  رویش را تزیین کن دریخچال بگذار بعد از یک ساعت آماده استl

سمنو

 پختن سمنو لذتناکه چون همیشه یاد آور عید است و بهار از همه مهمتر با پختن آن یک سنت اصیل ایران را پاس داشته ای پس تا دیر نشده  آستینا رو بالا بزن اول اون سهنی- سهن همون گندمیست که خیس خورد و جوانه زد و از جوانه ها ریشه های نقره ای دراومد- رو که آماده کردی وزن کن و 2 برابرش آرد آماده کن و بعد اونا رو  با دست تکه تکه کن و 2 بار از چرخ گوشت رد کن  مقداری آب روی اونا بریز از یک پارچه یا صافی ریز رد کن تا شیره از پوسته جدا بشه بعدش شیره را کم کم با آرد مخلوط کن تا مایع رقیق یک دستی حاصل شود مواد رو در یک دیگ مناسب بریز  – ترجیحا مسی – و رو حرارت بگذار شعله را هم زیاد کن تا جوش بیاد و مرتب به هم بزن که ته نگیره در اواخر کار که سمنو داره غلیظ میشه کار کمی مشکل میشه چون حبابهای تشکیل شده هی بالا و پایین می پرن ولی کمی حوصله به خرج بدی سمنو مثل حلوا غلیظ میشه و کمی هم رنگ می گیره در این مرحله شعله رو باید کم کرد و کمی آب سرد اضافه نمود تا رقیق تر شود و دوباره به هم میزنی تا یک دست شود اگه دوست داشتی مقداری مغز گردوی خرد شده اضافه کن و بعد نیم تا یک ساعتی با حرارت خیلی کم بگذار دم بکشه بعضی ها هم چند دونه بادوم درسته با پوست در اون میریزن و عقیده مندن که هر کی از این بادوما نصیبش بشه شانس میاره فقط مواظب دندونات باش تا از هول هلیم تو دیگ نیفتی 

همانطور که دیدی سمنو پختن کم خرجه شیرینه ولی شکر لازم نداره چربه اما روغن هم نمی خواد گردو را هم میتونی بی خیال بشی

در استان کرمان یکی از نذر ی های رایج ماه محرم همین شله زرده که گویا از زمان قاجار رواج بیشتری یافته آنطوری که من شنیدم بهش ابراهیم خانی هم میگن یه جورایی مربوط میشه به ابراهیم خان ظهیر الدوله به هر حال طرز تهیه اش ساده و کم خرجه به شیوه های گوناگون پخته میشه گرچه مواد اولیه اش آب و شکر است و برنج آن هم نیم دانه . برا عطر و طعمش زعفرون لازمه که همین جا باید حرفم را پس بکیرم چون نرخش از بو سه ی دخترون با لاتره وهمچی کم خرجم نیس. می مونه باقی مخلفات مثل کره و گلاب و خلال بادام و پسته و کمی دارچین می گن اگه به جای آب  از مخلوط شیر و آب استفاده کنی هم مقوی تر می شه هم خوش مزه تر

اگه شیرین دوست داری شکر ۲ برابر برنج و گر نه مساوی به همین سادگی

برای آماده کردن این نوع ژله  یک بسته ژله را در آب داغ حل کرده  سپس یک لیوان ماست را که از قبل با همزن زده و یکدست شده در ان بریزید و خوب مخلوط کنید و در قالب بریزید

برای اینکه ژله به راحتی از قالب جدا شود اول قالب راا با آب خیس کنید سپس یکی دو دقیقه بگذارید در فریزر بعد ژله را در آن بریزید

 

برنج:۱ پیمانه

آب:۴ پیمانه

شیر : ۸ پیمانه

شکر:۶ ق غ

گلاب ۱-ق غ

روش پزیدن:

برنج  خیس خورده را در ۴ پیمانه آب بجوشانیدتا آب کامل جذب برنج شود.

شیر و شکر و گلاب  افزوده با حرارت ملایم نیم ساعت بپزید

در ظرف های کوچک ریخته روی آنها را سیاه دانه یا دارچین بپاشید

 

 

ژله بستنی

1 بسته ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید و در صورت تمایل 2ق شکر اضافه کنید

یک لیوان بستنی وانیلی به آن بیفزایید و کامل مخلوط کنید در ظرف مناسبی ریخته در یخچال بگذارید

اگر می خواهید ژله 2 یا… رنگ داشته باشید وقتی ژله بست با رنگ دیگر ادامه دهید

 طرز تهیه ی بامیه

  آرد سفید : ۱۲۵ گرم

روغن ۵/۰ ق غذاخوری

شکر :200 گرم

گلاب 2/1 فنجان

آب :2 فنجان

آب لیمو ترش: 1 ق مربا خوری

تخم مرغ : 3 عدد

آب و روغن را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید

آرد رایکمرتبه داخل آن می ریزیم و 2-1 مرتبه آهسته به هم می زنیم  تا آب تبخیر و مایع سفت شود ظرف را از روی حرارت بر می داریم وقتی مایع کمی سرد شد تخم مرغها را یکی یکی در آن می شکنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع یکدست شود

در تابه مقداری روغن کنجد-یا هر نوع روغن مایع دیگر –می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود

مواد را داخل قیف خامه ریخته به اندازه ی دل خواه در روغن می ریزیم به طوری که سطح روغن پوشیده شود گاهی آنها را زیر و رو می کنیم سپس با کفگیر از روغن خارج کرده در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود.بعد آنها را در شربت غلیظ شده می ریزیم

در صورتی که بخواهید بامیه ها قهوه ای رنگ شوند 1 ق شکر در آب روغن ریخته بعد آرد اضافه کنید

برای اینکه شربت خوب جذب شود باید بامیه ها را داغ در شربت انداخت

طرز تهیه ی شربت بامیه و زولبیا

2 پیمانه شکر و 1 پیمانه آب و نیم پیمانه گلاب را مخلوط کرد ه روی حرارت بگذارید تا جوشیده و غلیظ گردد بعد  آبلیمو اضافه کنید و بعداز 2-1 جوش آماده است

زولبیا

نشاسته : نیم کیلو

ماست : نیم کیلو

آرد:50 گرم

جوش شبرین: نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کشیده در آب جوش : 1ق-غ در صورت تمایل

روغن چامد : 1 ق چایخوری

نشاسته را در ماست حل کنید 1ساعت صبر کنیدسپس آنها را از صافی رد کنید وآرد را بیفزایید و با همزن خوب به هم بزنیدروغن را اصافه کنید وبعد1 ق سوپخوری گلاب و زعفران را اضافه کرده در قیف بریزید و به صورت دوایر متصل به هم داخل روغن داغ شده بریزید ( اگر خوب پف  نکرد جوش شیرین را به مواد اضافه کنید)وسرانجام زولبیا را در شربت بیندازید

 

 

 

رولت حلوا و موز  دسری مقوی مناسب افطاری

آرد سفید :1لیوان

موز:4عدد

شکر:1لیوان

آب وگلاب:1 لیوان سر خالی 

کره:50 گرم 

زعفران/:کمی

پودر نارگیل یا پسته یا بادام:برای تزیین

آرد را تفت می دهیم تا حدی که مزه ی خامی آن بر طرف شود . آب و گلاب و شکر و زعفران رامخلوط می کنیم به هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود..آرد تفت داده شده را به آن می افزاییم.آنها را روی حرارت کم خوب به هم می زنیم تا از ظرف جدا شوند.کره را اضافه وفوری گاز را خاموش می کنیم .یک چهارم مواد را روی پلاستیکی که در سینی پهن شده باز می کنیم  وسط آن را موز گذاشته، مثل رولت می پیچیم میگذاریم سرد شود  آن ها را بریده در ظرف می گذاریم.روی آنرا  تزیین می کنیم  وسر سفره ی افطار می گذاریم

۱ پیمانه شکر را یک چهارم پیمانه آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا طلایی شود سپس ۱ پیمانه آب جوش اضافه  می کنیم تا بجوشد وبه شهد غلیظ خرمایی رنگ تبدیل شود

۱ پیمانه شکر را یک چهارم پیمانه آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا طلایی شود سپس ۱ پیمانه آب جوش اضافه  می کنیم تا بجوشد وبه شهد غلیظ خرمایی رنگ تبدیل شود

 

مواد لازم:

جو:۵/۰ کیلو      

نخود برشته:۵/۰کیلو

تخم آفتاب گردان، سیاه دانه، کنجد، تخم گشنیز، بذر کتان، خشخاش، تخم کاهو و تخم خر فه: از هر کدام ربع کیلو

هل سبز :۱ قاشق غذا خوری

هل باد : ۲ قاشق غذا خوری

قهوه:۲ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه :۱ قاشق چای خوری

مواد را جدا چدا شسته،ّبگذارید کاملا خشک شود.سپس،جو،قهوه وکنجدوسایر مواد را برشته کرده:هم وزن این مواد شکر اضافه می کنیم ۲-۳ بار باید آسیا شود تا خوب نرم شود .

در رفسنجان ودیگر شهرهای استان کرمان،به قاووت،قوتو می گویند ودر مهمانی هایی که به مناسبت تولد فرزندانشان، بر پا می شود، در ظروفی که به آنها قهوه دان می گویند و شبیه قندان می باشد ریخـته از مهمان پذیرایی می کنند وتقریبا مرسوم است درقدیم، عقیده داشتند که هر کس قهوه ی مخصوص زایمان را بخورد تا یک سال از دندان درد در امان خواهد بود.

می توان در یک لیوان شیر ۲-۳  قاشق قاووت ریخت تا یک نوشیدنی مقوی بدست آید

بستنی چوبی میوه ای

بستنی وانیلی : ۱ کیلو

ماست میوه فریز شده:۵۰۰ گرم

آب انبه: ۵/۰ لیوان

انبه خرد شده:۱ عدد

قالب مخصوص بستنی چوبی وچوب بستنی:۱۵ عدد

ابدا ماست (ماست پر چرب با ۵۰ گرم پوره میوه)را همراه با آب انبه و انبه خرد شده را در ظرفی مخلوط کنید سپس بستنی را به آن اضافه کنید. مواد مخلوط شده را داخل قالب ها بریزید و با قاشق آن ها را فشرده کنید و چوب ها را در آنها قرار دهید

موز شکلات

شیر کاکائو:۵/۰ لیتر

شکر: ۵ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ:۲ عدد

آرد:۲ قاشق غذا خوری

موز:۲ عدد

آرد را در شیر کاکائو حل کرده، ۲ زرده را اضافه نمودهو خوب به هم می زنیم.مایع را حرارت داده تا غلیظ شود.موز ها را حلقه حلقه نموده، داخل مایع ریخته وکمی حرارت می دهیم

.در ظرف مناسبی ریخته می گذاریم سرد شود

کرم کاکائو

زرده ی تخم مرغ :۲ عدد

شکر:۱ لیوان سر خالی

شیر :۵/۰ لیوان

کره یا روغن :۵۰ گرم

کاکائو:۱ قاشق غذا خوری

زرده ها را خوب زده ،شکر اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم.سپس شیر اضافه می کنیم.روی حرارت ملایم مرتب به هم می زنیم  وسرانجام روغن و کاکائو را اضافه کرده،بعد از چند جوش آماده است

موز حلوا

آرد سفید :۳ لیوان

موز: ۸  عدد

شکر:۲ لیوان

آب وگلاب:۵/۱ لیوان  

کره: ۱۰۰ گرم 

زعفران:کمی

پودر نارگیل یا پسته یا بادام:برای تزیین

آرد را تفت می دهیم. آب و گلاب و شکر و زعفران رامخلوط می کنیم به هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود..آرد تفت داده شده را به آن می افزاییم.آنها را روی حرارت کم خوب به هم می زنیم تا از ظرف جدا شوند.کره را اضافه وفوری گاز را خاموش می کنیم .یک هشتم مواد را روی پلاستیکی که در سینی پهن شده باز می کنیم  وسط آن را موز گذاشته، مثل رولت می پیچیم میگذاریم سرد شود .روی آنرا  تزیین می کنیم 

دسر جوانه گندم

خرمای زرد بدون هسته: نیم کیلو          روغن ارده: ۵/۰کیلو

آرد جوانه گندم: ۳ قاشق غذا خوری   

پودر بادام،فندق،گردو:از هر کدام ۱ قاشق

هل ساییده:۱ قاشق مربا خوری

ابتدا آرد جوانه را تفت داده، هل ، پودر بادام ،گردو،فندق را کاملا با ان مخلوط می کنیم سپس در  ظرف مناسبی خرما و ارده را خوب مخلوط کرده، به طوری که یک نواخت شود بعد مواد قبلی را به آن می افزاییم خوب مخلوط می کنیم.همه را در دیس پهن می کنیم روی آن را با پسته و نارگیل تزیین می کنیم

مارش مالو

آب:۳ فنجان (۱ عدد داغ ، ۲ عدد سرد)

ژلاتین: ۴ ورق

شکر :۴ فنجان

وانیل : ۱ قاشق چایخوری

آب لیمو : ۱ قاشق غذا خوری

پودر پسته یا نارگیل:۱ فنجان

ژلاتین را در آب داغ حل می کنیم. ۲ فنجان آب سرد را روی شکر می ریزیم.به هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود:ژ لاتین ها را به شکر اصافه می کنیم وانیل و آب لیمو را داخل آن می ریزیم خوب به هم می زنیم.این مواد را ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب به هم می زنیم.بعد آن را از روی شعله برداشته می گذاریم کمی خنک شود. با همزن برقی خوب آنها را به هم می زنیم تا سفید شوند.سرانچام این مواد را در ظرفی که از قبل چرب کرده ایم(به ارتفاع ۲-۳ سانتی متر) می ریزیمو حدود ۲ ساعت در فریزر می گذاریم .در نهایت آنها را با کارد خیس شده در آب سرد به شکل لوزی یا… می بریم

شکلات

تخم مرغ :۲عدد

شکر:۱ لیوان سر خالی

کره :۵۰ گرم

کا کا ئو:۱ قاشق غذا خوری

بیسکویت ساده خرد شده:۱ فنجان

کره را ذوب کرده،تخم مرغ وشکر را اضافه می کنیم با یک قاشق کا کائو خوب به هم می زنیم(با همزن برقی) سپس  می گذاریم بجو شد  بیسکو یت خرد شده می افزاییم مخلوط کرده در قالب کاغذی کیک کوچک می ریزیم

در این مطلب به طرز تهیه دسر برفی می پردازیم که به نام رویای زمستان نیز معروف است. دسر برفی به روش های متنوعی قابل تهیه می باشد که در این جا به یکی از روش ها که منسوب به ترکیه می باشد، می پردازیم.

دسر رویای زمستان یکی از دسر های خوشمزه می باشد که به راحتی قابل تهیه است. که به دسر رویای زمستان نیز معروف است. این دسر خوشمزه و به نوعی برفی رنگ می تواند جای خود را براحتی در میان وعده شما باز نماید. در این مطلب طرز تهیه دسر برفی را ارائه می دهیم.

دسر برفی یک میان وعده بسیار خوشمزه و مفید می باشد که به نوعی در دسته پودینگ و کاسترد قرار می گیرید و روش های تهیه متنوعی دارد که می توان هم به صورت ساده با پودر نارگیل، شیر، شکر و کره آماده کرد و هم اینکه با شیر خشک و موز می توان تهیه نمود. در تهیه دسر برفی از کرم شانتی یا خامه فرم گرفته استفاده می نماییم.

ابتدا آرد و نشاسته ذرت را همراه با کره در ماهیتابه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود،دسر خوشمزه با شیر خشک

سپس یک لیتر شیر و شکر را به آرد و نشاسته اضافه می کنیم و هم میزنیم تا شکر کاملا حل گردد و مخلوط غلیظی بدست آید.

این کار 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز دارد و در آخر که خواستید مواد را از روی حرارت بردارید، عصاره وانیل را هم اضافه نمایید. در این مرحله از طرز تهیه دسر برفی, پودر کرم شانتی را در 125 میلی لیتر شیر مخلوط کرده، هم بزنید تا به صورت خامه ای درآید. ( به جای مخلوط کرم شانتی و شیر می توانید از خامه فرم گرفته استفاده نمایید)، در ظرف مورد نظر خود یک لایه ضخیم پودر نارگیل بپاشید و سپس نصف مواد دسر را روی آن بریزید و روی آن را با مخلوط خامه ای کرم شاتی و شیر بپوشانید و سپس روی آن ها را با مقداری پودر نارگیل بپوشانید.

ظرف را به مدت 9 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو گردد. روی دسر برفی را به دلخواه خود می توانید با پودر پسته و… تزیین نمایید.  برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسرهای خوشمزه به بخش دسر و پیش غذا مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دسر خوشمزه با شیر خشک
دسر خوشمزه با شیر خشک
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *