درمان سرفه شديد

دوره مقدماتی php
درمان سرفه شديد
درمان سرفه شديد

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

سرفه واکنش کاملا طبیعی و سودمند و همچنین یک مکانیزم دفاعی بدن برای محافظت از گلو و مخاط آن در برابر عوامل تحریک‌کننده است. اما حالت مزمن و ادامه‌دار آن که به دلایل گوناگون رخ می‌دهد، آزاردهنده و آسیب‌زاست، مخصوصا در موقع خواب. خیلی از افراد ترجیح می‌دهند به جای مصرف داروهای شیمیایی برای درمان سرفه، از روش‌های درمان خانگی سرفه استفاده کنند. برای همین در این مقاله می‌خواهیم شما را با بهترین روش‌ها برای درمان سرفه خشک که به ساده‌ترین شکل امکان‌پذیر است، آشنا کنیم.

درمان سرفه شديد

دوره مقدماتی php

سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی، حساسیت یا عفونت‌های سینوسی، با داروهای رایج که نیازی به نسخه‌ی پزشک ندارند قابل درمان هستند. این نوع سرفه‌ها که ممکن است سرفه خشک یا خلط‌دار باشد، ناشی از ریزش مخاط گلو (به دلیل حساسیت یا سرماخوردگی) است که با تحریک پایانه‌های عصبی باعث سرفه می‌شود. این سرفه‌ها در شب‌ها شدیدتر و با احساس خارش در انتهای گلو همراه هستند و اگر ناشی از حساسیت باشد، با خارش چشم‌ها و عطسه همراه خواهد بود.

اگر گمان می‌کنید منشاء سرفه‌تان حساسیت است، می‌توانید آنتی‌هیستامین مصرف کنید. اگر پس از دو هفته نتیجه‌ نگرفتید به پزشک و در صورت نیاز به متخصص حساسیت مراجعه کنید. اگر سرفه‌تان ناشی از سرماخوردگی خفیف است و تمایلی به مصرف داروهای شیمیایی ندارید، مواد زیر را به خاطر داشته باشید.

احتما با خواص عسل آشنا هستید. اولین مورد پیشنهادی ما برای درمان سرفه، عسل است.

مصرف عسل به عنوان داروی گلودرد قدمت طولانی دارد؛ و بنا بر مطالعات صورت گرفته، اثر آن در تسکین سرفه خشک بیشتر از برخی داروهای رایج حاویِ دکسترومتورفان است.
کافیست ۲ قاشق چایخوری عسل را با آبِ جوش یا دمنوش گیاهی و کمی آبلیمو مخلوط کنید تا یک داروی مؤثر داشته باشد. عسل خاصیت تسکین‌‌دهندگی دارد و آبلیمو به رفع گرفتگی کمک می‌کند. میل کردن عسل به تنهایی و یا همراه با نان هم می‌تواند مؤثر باشد.

برای درمان سریع سرفه به سراغ پروبیوتیک هم می‌توانیم برویم. پروبیوتیک‌ها به طور مستقیم در درمان سرفه نقشی ندارند، اما در تنظیم ترکیب باکتریایی روده‌ها مؤثرند.

ترکیب باکتریایی بدن نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و عملکرد آن دارد. همچنین بر مبنای شواهد علمی لاکتوباسیلوس (از انواع پروبیوتیک) که در لبنیات یافت می‌شود، احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش می‌دهد و حساسیت نسبت به برخی محرک‌ها را مانند گرده‌ی گیاهان کم می‌کند.
شیر غنی‌شده منبع خوب لاکتوباسیلوس است. هچنین می‌توانید مکمل‌های پروبیوتیک را از داروخانه تهیه کنید. به علاوه برخی ماست‌ های غنی‌شده و نان‌های تهیه‌شده از خمیرِ ترش حاوی پروبیوتیک‌ هستند.

اگر فکرش را نمی‌کردید که آناناس برای تسکین سرفه خشک مفید باشد احتمالا تا به حال درباره‌ی بروملین (Bromelain) نشنیده‌اید.

شواهد علمی نشان می‌دهند آنزیم بروملین که در ریشه و میوه‌ی آناناس یافت می‌شود، به درمان سرفه خشک و روان شدن مخاط گلو کمک می‌کند. برای اینکه بیشترین تاثیر را بگیرید روزی ۳ بار یک تکه آناناس یا ۱۰۰ گرم آب آناناس میل کنید.
اگرچه شواهد کافی در این باره وجود ندارد اما برخی کارشناسان به اثر درمانگر بروملین بر سینوزیت و مشکلات سینوسی ناشی از حساسیت که ممکن است باعث سرفه شوند، باور دارند. همچنین بروملین گاهی برای درمان التهاب و تورم به کار می‌رود.
کودکان و بزرگسالانی که داروهای رقیق‌کننده‌ خون مصرف می‌کنند نباید مکمل‌های بروملین دریافت کنند. همچنین کسانی که در حال مصرف آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند آموکسی‌سیلین هستند باید در مصرف بروملین دقت کنند؛ زیرا جذب آنتی‌بیوتیک را افزایش می‌دهد.

به طور کلی، همیشه پیش از مصرف مکمل‌های دارویی جدید یا نا‌آشنا با پزشک مشورت کنید.

برای درمان سریع سرفه، نعناع هم خوب است. نعناع با خاصیت درمانگری‌اش معروف است. منتول موجود در نعناع گلو را تسکین می‌دهد، گرفتگی را رفع و مخاط گلو را نرم می‌کند.

می‌توانید نعناع را به صورت چای میل کنید یا آن را هنگام بخور مصرف کنید. ۳ یا ۴ قطره روغن نعناع را در ۱۵۰ میلی‌لیتر آب بریزید و همانطور که احتمالا بارها انجام داده‌اید، حوله‌ای روی سرتان بیاندازید و به طور مستقیم بخار نعناع را تنفس کنید.

ریشه و برگ این گیاه که در تابستان گل می‌دهد، از دوران باستان تاکنون به عنوان داروی خانگی سرفه و گلودرد استفاده می‌شود. هرچند برای اثبات این مسئله مطالعات علمی قابل اتکایی صورت نگرفته است اما جای نگرانی نیست چون مصرف گل ختمی خطری ندارد.
گل ختمی لعابی تولید می‌کنند که گلو را می‌پوشاند و آثار التهاب را تسکین می‌دهد.

امروزه می‌توانید ریشه‌ی گل ختمی را به شکل چای و کپسول پیدا کنید. چای گل ختمی تسکین‌دهنده‌ی سرفه و گلودرد است. بهتر است کودکان ریشه‌ی این گیاه را مصرف نکنند.

در برخی موارد آویشن برای درمان بیماری‌های تنفسی به کار می‌رود. برخی مطالعات نشان داده‌اند مخلوط عرق آویشن و گل پیچک در تسکین سرفه و برونشیت خفیف مؤثر است. برگ آویشن حاوی فلاونوئید است که عضلات گردن و گلو را که در هنگام سرفه درگیر می‌شوند، شل می‌کند و موجب کاهش التهاب می‌شود.

تهیه‌ی چای آویشن ساده است؛ ۲ قاشق برگ آویشن خردشده را در یک فنجان آب جوش بریزید، سرپوشی رویش قرار دهید، پس از ۱۰ دقیقه آن را از صافی گذرانده و بنوشید.

با اینکه پیشِ پا افتاده به نظر می‌رسد، غرغره‌ی آب‌نمک گلوی خراشیده را که باعث سرفه می‌شود، تسکین می‌دهد.

برای این کار ۱/۵ قاشق چایخوری نمک را در ۲۳۰ میلی‌لیتر آب گرم حل کنید.

فراموش نکنید که کودکان زیر ۶ سال نمی‌توانند به خوبی غرغره کنند و بهتر است درمان دیگری را برای آن‌ها به کار بگیرید.

عفونت‌های تنفسی مانند سرماخوردگی یا آنفلانزا باعث آب‌ریزش سینوسی می‌شوند. تراوشات زیاد باعث خشکی و تحریک گلو و گاهی سرفه می‌شود. نوشیدن مایعات به حفظ مخاط سینوسی کمک می‌کند، همچنین باعث حفظ رطوبت غشای مخاطی می‌شود. این امر به‌ویژه در زمستان که هوا خشک‌تر است مؤثر است.

دوش آب داغ با کاهش تراوشات بینی به تسکین سرفه کمک می‌کند. این روش نه تنها سرفه‌ی ناشی از سرماخوردگی را بلکه سرفه‌های ناشی از حساسیت را تسکین می‌دهد. خشکی ناشی از تراوشات زیاد بینی آزاردهنده است؛ در چنین محیط‌هایی دستگاه‌های رطوبت‌ساز کمک‌کننده هستند. هوای مرطوب در تسکین سرفه مؤثر است اما باید از رطوبت بیش‌ازاندازه هم اجتناب کرد.

فراموش نکنید که تمیز نکردن دستگاه‌های رطوبت‌ساز آنها را تبدیل به منبع تولید انواع قارچ و باکتری می‌کند.

عطرها و خشبوکننده‌ها معمولا بی‌ضرر هستند اما در برخی افراد ایجاد التهاب مزمن سینوس و تولید مخاط اضافی می‌کنند که باعث سرفه می‌شود. بنابراین جانب احتیاط را نسبت به محصولات عطردار رعایت کنید.

بدترین تحریک‌کننده‌ی موجود در هوا دود سیگار است. تقریبا همه‌ی سیگاری‌ها پس از مدتی دچار سرفه، که به سرفه‌ی سیگاری‌ها معروف است، می‌شود. اطرافیان افراد سیگاری هم معمولا از برخی التهاب‌های مجاری تنفسی رنج می‌برند. بهترین راهِ‌حل، ترک سیگار است. (سرفه‌های مزمن شدید در افراد سیگاری ممکن است نشانه‌ی آمفیزم یا سرطان ریه باشد؛ اگر سیگاری هستید و از سرفه‌ی مزمن رنج می‌برید به پزشک مراجعه کنید.)

دانستن روش‌های درمان خانگی سرفه خوب است اما همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. بهترین راه، مراقبت و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا است.

برای پیشگیری بهتر، ما به شما نکات زیر را توصیه می‌کنیم:

عفونت‌های تنفسی معمولا همراه با تب و بدن‌درد هستند، اما حساسیت یا آلرژی چنین نشانه‌هایی با خود ندارد. اگر سرفه، نفس کشیدن را برایتان دشوار کرد یا همراه با لکه‌های خون بود، بدون معطلی به پزشک مراجعه کنید. اگر سرفه با تب بالای ۳۸ درجه، لرز، از دست دادن آب بدن (ناشی از تعریق، اسهال یا استفراغ) و ضعف و ناخوشی عمومی همراه بود نزد پزشک عمومی بروید.
برای کاهش حساسیت و آثار ناشی از تحریکات آن، بهتر است عوامل حساسیت‌زا را بشناسید و از آن‌ها اجتناب کنید. از رایج‌ترین عوامل حساسیت‌زا درختان، گرده‌ی گیاهان، گرد و غبار، موی حیوانات و حشرات هستند. واکسن‌های ضدحساسیت هم در کاهش تحریک‌پذیری نسبت به عوامل حساسیت‌زا مؤثرند.

درمان سرفه شديد

اما بهتر است همیشه پیش از هر تصمیمی با پزشک مشورت کنید، چون ممکن است سرفه‌های شما علت دیگری به جز سرماخوردگی داشته باشد و به مراقبت پیگیری بیشتری نیاز باشد. در ادامه چند علت دیگر سرفه را بررسی می‌کنیم.

سرفه‌‌ی خشک که به خرخر یا خس‌خس ختم می‌شود معمولا نشانه‌ی آسم است. تورم مجاری تنفسی در افراد مبتلا به آسم ممکن است تنفس را دشوار و ایجاد خس‌خس و سرفه کند.

شب‌ها و هنگام ورزش سرفه شدیدتر می‌شود. تنگی نفس، سفتی قفسه‌ی سینه و خستگی از دیگر نشانه‌های رایج آسم هستند.

برای تشخیص آسم پزشک احتمالا تجویز تست دم‌سنجی (اسپیرومتری) می‌کند که عملکرد شش‌ها را می‌سنجد. در درمان آسم دو نوع دارو به‌کار می‌رود؛ داروهای کوتاه‌اثر (مانند نایژه‌گشاهایی (bronchodilators) که تنفس را راحت‌تر می‌کنند) و داروهایی مانند اصلاح‌کننده‌های لکوترین که برای کنترل آسم باید به طور روزانه مصرف شوند.

رفلاکس معده که باعث سرفه‌های خشک و منقطع می‌شود، دومین دلیل شایع سرفه‌های مزمن است. بر مبنای مقاله‌ای که در سال ۲۰۰۶ در مجله‌ی «نیچر» چاپ شد، دلیل ۴۰ درصد سرفه‌ها رفلاکس معده است.

در حالت درازکش یا هنگام خوردن سرفه شدیدتر می‌شود. یکی از نشانه‌های سنتی، آغاز سرفه در شب به محض دراز کشیدن برای خواب است. در ۷۵ درصد مبتلایان به رفلاکس معده، نشانه‌های دیگر دیده نمی‌شود اما ممکن است برخی دچار گرفتگی صدا و سوزش سر دل بشوند.

ممکن است برای تشخیص عکسبرداری یا آندوسکپی تجویز شود. رفلاکس معده ممکن است با برخی داروهایی که نیاز به تجویز پزشک ندارند درمان شود اما گاهی نیاز به تجویز داروهایی است که کاهش‌دهنده‌ی اسید معده هستند.

سرفه‌های مزمن صبحگاهی همراه با خلط یکی از نشانه‌های انسداد ریوی است. اصلی‌ترین دلیل انسداد ریوی که با برونشیت مزمن و آمفیزم همراه است، سیگار کشیدن است. از نشانه‌های دیگر آن این است که در طول روز سرفه تسکین می‌یابد. تنگی نفس به‌ویژه با فعالیت فیزیکی، خس‌خس، خستگی و سفتی قفسه‌ی سینه نیز از دیگر نشانه‌های انسداد ریه هستند.

آزمایش‌های سنجش عملکرد ریه از جمله تست دم‌سنجی و عکسبرداری از راه‌های تشخیص است. برای درمان داروهایی مانند نایژه‌گشاها (bronchodilators) و استروئیدهای استنشاقی تجویز می‌شود. همچنین به ترک سیگار توصیه‌ی جدی می‌شود. در صورت شدت بیماری ممکن است نیاز به اکسیژن‌درمانی باشد.

برخی داروها از جمله مهارکننده‌ی آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE inhibitors) که برای تنظیم فشار خون تجویز می‌شوند، باعث سرفه‌های خشک می‌شوند. این داروها در ۲۰ درصد بیماران ایجاد سرفه می‌کنند. از دیگر نشانه‌های این نوع سرفه این است که معمولا چند هفته پس از آغاز مصرف دارو سرفه آغاز می‌شود.

از پزشک مشاوره‌ بگیرید؛ اگر سرفه‌هایتان خفیف باشد می‌توانید داروی‌تان با نوع دیگری از مهارکننده‌ها جایگزین کنید. اما اگر سرفه‌ شدید است بهتر است خانواده‌ی دیگری از داروی‌های فشار خون را مصرف کنید.

در آغاز سرفه‌ها خشک است اما پس از چند روز تبدیل به سرفه‌های تَر همراه با مخاط زرد، سبز یا قرمز می‌شود. تب و لرز، مشکل در تنفس، درد هنگام سرفه یا نفس عمیق از دیگر نشانه‌های سینه‌پهلو است.

معمولا پزشک با گوش دادن به قفسه‌ی سینه قادر به تشخیص سینه‌پهلو است اما گاهی ممکن اس عکس‌برداری هم تجویز شود. همچنین برای تعیین ویروسی یا باکتریایی بودن نیاز به آزمایش خون است. اگر سینه‌پهلو باکتریایی باشد، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود. اما تنها درمان سینه‌پهلوی ویروسی استراحت است، همچنین داروهای ضد‌سرفه و البته سوپ مرغ.

در این بیماری سرفه‌های خشک و کوتاه با صدایی خروسک‌مانند در هر دَم همراه هستند. اگرچه به لطف کشف واکسن این بیماری در دهه‌ی چهل میلادی، بروز این بیماری کاهش چمگیری داشته و به‌ندرت گزارش ابتلا به آن دریافت می‌شد، در چند سال اخیر شیوع آن افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۲ بیش از ۴۸۰۰۰ مورد ابتلا به سیاه‌سرفه گزارش شد که بیشترین تعداد از سال ۱۹۵۵است. از دیگر نشانه‌های این بیماری است که بیماری در آغاز نشانه‌هایی مانند سرماخوردگی از جمله آبریزش و گرفتگی بینی، اشک‌ریزش، تب و سرفه دارد. پس از حدود یک هفته سرفه‌های خشک و منقطع آغاز می‌شود؛ سرفه‌ها چنان شدید است که شاید باعث شود به خودتان بپیچید و دچار تهوع بشوید.

سیاه‌سرفه با آزمایش خون و عکسبرداری از سینه تشخیص داده می‌شود. برای درمان آن باید آنتی‌بیوتیک مصرف شود.

می‌توانید به جای خواندن این مقاله، ویدیوی زیر را ببینید.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان است

15000تومان

8000تومان

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

با
عرض سلام خدمت شما.من الان دو باره که میرم جای دکتر ولی هیچ اثری
نداشته.الان یک ماه که من سرفه می کنم خواهش می کنم یک درمان خانگی موثر ارسال کنید؟خواهش می کنم ابجی؟

سلام.پس هیچی.به هر حال ازتون متشکرم

با
عرض سلام خدمت شما.من الان دو باره که میرم جای دکتر ولی هیچ اثری
نداشته.الان یک ماه که من سرفه می کنم خواهش می کنم یک درمان خانگی موثر ارسال کنید؟خواهش می کنم ابجی؟

باسلام احترام،با مشکلات و گرفتاری های که ما داریم و وقتی وحالی برای اطلاعات عمومی نمی مونه،اطلاعاتی که در سایت می گذاریدخیلی عالی می باشد،

چه خوب همچین نظری به سایت چطور دارید. سپاس که با به اشتراک گذاشتن نظرتون به ما حس خوبی می‌دید!

خواص خوراکی ها

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

۵ نوع چای لاغری برای چربی سوزی و لاغری شکم

ژل رویال چیست؛ خواص آن برای لاغری، جوان ماندن و سلامتی

خواص انجیر تازه و انجیر خشک برای سلامتی و زیبایی

خواص بادرنجبویه؛ ۹ دلیل قانع‌کننده برای مصرف دمنوش بادرنجبویه

آخرین مطالب

رژیم آلکالاین یا رژیم قلیایی چیست؛ هرآنچه باید درمورد این رژیم غذایی بدانید

خواص برگ بو؛ ۸ خاصیت درمانی این گیاه سرشار از مواد معدنی

ارز رمزپایه یا ارز دیجیتال چیست و چه کاربردهایی دارد؟

مدیریت مالی چیست و چه جایگاهی در کسب‌وکارها دارد؟

رفتار درمانی دیالکتیکی یا DBT و ۴ مهارتی که در آن یاد می‌گیرید

ترین های جهان

بهترین فیلم های تاریخی جهان که حقیقت را به شما نمایش می‌دهند

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز نام آن‌ها را نشنیده‌اید


ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۱۸

موفق‌ترین زنان کارآفرین جهان را بشناسید

بهترین کشور برای مهاجرت در سال ۲۰۱۸ کدام است؟

بهترین فیلم های ۲۰۱۸‌ تا الان که شما را پای تلویزیون میخکوب می‌کنند

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

درمان سرفه با عسل یکی از بهترین روش هایی می باشد که قرن هاست برای درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده میشود. در این مقاله ۵ روش ساده برای درمان سرفه با عسل را بیان می کنیم. سرفه،  یکی از رفتارهای معمولی بدن برای رفع هرگونه گرفتگی و تحریک در گلو یا مجراهای هوای بالایی است و  بیشتر بدلیل عفونت های ویروسی و باکتریایی در سیستم تنفسی، استرس، گرد و غبار، گرده ی گلها، استعمال دخانیات، حساسیت های محیطی و تحریکات دیگر ایجاد میشود.

سرفه خشک و سرفه ی مخاطی دو نوع سرفه ای هستند که مردم را تحت تاثیر قرار میدهند. خارش یا سوزش از روی زخم در گلو، سردرد، درد سینه، گرفتگی تنفسی و… برخی علائمی هستند که هنگام سرفه بروز میدهند.

بجای استفاده از داروهای آزاد داروخانه یا شربت سرفه، روش های درمان طبیعی را امتحان کنید که به طور موثر و بدون عوارض جانبی سرفه ی شما را تسکین میدهند. بنابراین، در این مقاله ما همه چیز را درباره ی چگونگی عملکرد عسل در درمان سرفه می آموزیم.

بیایید شروع کنیم…

در اینجا به یک سری از خواص عسل اشاره خواهیم کرد که به شما در تسکین سرفه کمک میکنند.

درمان سرفه شديد

عسل خواص ضد باکتری و ضد میکروبی دارد که به پاکسازی باکتری ها، یا هرگونه آلودگی که منجر به سرفه میشود کمک میکند.

عسل طبیعی را همراه برگه آزمایشگاه بصورت مستقیم از زنبوردار تهیه کنید!

عسل طبیعی میخواهم !                       09152555501

 

خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که به دفاع از بدن در برابر عفونت کمک میکند.

بخاطر گرانروی و چسبندگی اش  مانند یک لایه ی محافظ عمل کرده که در پوشاندن و تسکین غشاء مخاطی کمک میکند.

خواص ضد التهاب و آرام بخشی دارد که گلوی ضخمی و تحریک شده توسط سرفه را تسکین میبخشد.

با مواد مغذی لازم بدن و آنزیم هایی که به توانبخشی سیستم ایمنی و رفع سرفه کمک زیادی میکنند غنی شده است.

به عنوان یک فرونشان طبیعی برای سرفه عمل میکند که شما را از سرفه و علائم آن راحت میکند.

 

اینجا چندی از بهترین روش های استفاده از عسل برای تسکین سرفه را برای شما آورده ایم. از آنها برای رهایی از سرفه استفاده کنید.

عسل  گلوی تحریک شده را تسکین داده و غشای مخاطی را برای صاف کردن سرفه میپوشاند.

به مقدار یک قاشق غذاخوری عسل خام را، ۱ تا ۳ بار روزانه مصرف کرده تا زمانی که به سرفه غلبه کنید.

برای درمان سرفه شبانه، شب ها قبل از خواب یکبار مصرف کنید تا هم از سرفه و هم از آشفته شدن خوابتان راحت شوید.

برای درمان سرفه کودکان، به آنها یک قاشق چایخوری یا غذاخوری عسل خام بدهید.

فلفل سیاه به تمیز کردن مخاط و یا گرفتگی های سینه کمک میکند همچنین تمام آلودگی هایی که راه ریه ها را بسته اند از بین برده و به سرفه پایان میدهد.

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه ساییده شده را با ۱ قاشق غذاخوری عسل خام در یک لیوان مخلوط کنید. آن را با حدودا ۲۰۰-۲۵۰ گرم آب جوش پر کنید و بهم بزنید تا زمانی که عسل و دانه های فلفل به خوبی در آب حل شوند.

۱۰ دقیقه آن را کنار بگذارید و پس از یک بار دیگر هم زدن بنوشید.

 

به خوردن این نوشیدنی، یک یا دو بار در روز ادامه دهید تا زمانی که از مخاط آلوده و درنتیجه سرفه راحت شوید.

 

توجه:

همچنین میتوانید فلفل قرمز و پودر زنجبیل به میزان یک چهارم قاشق چایخوری از هرکدام، سرکه سیب و عسل هرکدام به میزان یک قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری آب را باهم مخلوط کنید. خوب به هم بزنید و این شربت را روزانه سه بار مصرف کنید.

یا میتوانید یک چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین را با یک قاشق چایخوری عسل مخلوط کرده، خوب بهم بزنید و روزی ۲-۳ بار مصرف کنید.

لیمو دارای اسید سیتریک و ویتامین C میباشد که ایمنی بدن را قدرت بخشیده و با عفونت ها مقابله میکند. این ترکیب در درمان سرفه شما و عوارض آن بسیار موثر است.

دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را با یک قاشق غذاخوری عسل خام در کاسه ای کوچک مخلوط کنید. خوب بهم زده و میل کنید.

برای تاثیر بیشتر، کمی فلفل قرمز و یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را به این مخلوط آبلیمو-عسل اضافه کنید.

به مصرف این مخلوط بصورت چند بار در روز ادامه دهید.

 

توجه:

 

یا میتوانید دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل، سه قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک چهارم پیمانه (حدود پنجاه گرم) عسل خام را در تابه بریزید. آن را حرارت دهید تا روغن نارگیل آب شود، سپس از روی حرارت بردارید. در ظرف در دار آن را نگهداری کنید و هربار برای رفع سرفه لازم داشتید یک قاشق غذاخوری از آن را بصورت گرم مصرف کنید.

درمان سرفه شديد

 

همچنین میتوانید آب نصف یک لیمو را با یک قاشق چایخوری عسل در یک فنجان آب گرم مخلوط کنید. خوب بهم زده و برای از بین بردن سرفه بنوشید.

یا حتی، تنها  با مخلوط کردن آبلیمو با عسل خالص و خوردن آن این مشکل تنفسی را حل کنید.

 

سیر دارای آنزیم هایی است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و سرفه شما را آرام میبخشند. خواص ضد میکروبی و دفع آلودگی دارد که از ایجاد عفونت در بالای سیستم تنفسی جلوگیری میکند.

سه حبه سیر ریز شده و یک قاشق چایخوری پونه کوهی را به یک فنجان آبجوش اضافه کنید. خوب بهم زده و به مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید.

آن را صاف کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود، سپس یک قاشق غذاخوری عسل خام به آن اضافه کنید.

روزانه دو بار مصرف کنید تا کاملا سرفه ی شما بهبود یابد.

توجه:

یا میتوانید به سادگی یک حبه سیر را له کرده و سه قطره روغن زیتون و یک قاشق چایخوری عسل به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید و دو بار در روز مصرف کنید.

ضمنا، پیاز هم به خوبی سرفه را درمان میکند، فقط کافی است مقدار یک و نیم قاشق چایخوری آب تازه پیاز را با یک قاشق چای خوری عسل خام اضافه کنید. خوب بهم بزنید و این مخلوط را دو بار در روز مصرف کنید.

 

خواص ضد التهاب و دفع کننده ی آلودگی شیرین بیان، مخاط آلوده را شل و درنتیجه مجرای تنفسی را برای حل مشکل باز میکند.

یک قاشق غذاخوری از هرکدام ریشه شیرین بیان، زنجبیل تازه خرد شده، میوه ی گل رز، بابونه، مریم گلی و دارچین را به همراه دو پیمانه آب در ماهیتابه بریزید.

آن ها را بجوشانید  و از روی حرارت بردارید. بگذارید تا بیست دقیقه خیس بخورند.

صافشان کنید و با اضافه کردن یک پیمانه عسل خالص در تابه ای دیگر بهم بزنید.

دوباره روی حرارت گذاشته و خوب بهم بزنید تا به ۳۰۰ درجه ی فارنهایت (تقریبا  ۱۵۰ درجه سانتی گراد) برسد سپس از روی حرارت بردارید.

این مخلوط را در قالب های کوچک مناسب آبنبات بریزید و بگذارید سرد شود.

سپس از قالب ها خارج کرده و در پودر گیاه شِکَربَرگ بیندازید.

آن ها را در ظرف دربسته دور از معرض هوا نگهداری کنید و هرگاه از سرفه یا گرفتگی رنج میبرید استفاده کنید.

شما میتوانید به کودکان (بالای دو سال) برای درمان سرفه عسل بدهید. به آنها برای رفع سرفه ی شبانه و خواب آسوده تر، قبل از خواب مقدار نیم یا یک قاشق چایخوری عسل بدهید.

میتوانید از عسل گون، عسل کتیرا ، عسل مرکبات، عسل گشنیز، عسل آویشن، یا هر نوع عسلی که در رفع مشکل به شما کمک کند استفاده کنید. برای کودکان عسل مرکبات جایگزین مناسبی است.

اگر شما از تب، خس خس سینه، سرفه های شدید یا در حال وخیم شدن، نشانه های سرماخوردگی یا آنفولانزا رنج میبرید با پزشک خود برای تشخیص و درمان صحیح مشورت کنید.

میتوانید از اسپری یا قطره های بینی هم استفاده کنید که محلول هایی نمک دار در محفظه ای قوری مانند هستند به همراه یک دستگاه بخور برای مرطوب نگاه داشتن هوا و همچنین سرپا نگهداشتن سر شما جهت راحت شدن از سختی های ناشی از سرفه در هنگام خواب.

همچنین میتوانید قبل از نوشیدن، یک قاشق چای خوری عسل را به یک فنجان چای گیاهی اضافه کنید.

اگر به شهد یا گرده گل حساسیت دارید پس از استفاده از عسل برای درمان هرگونه مشکلی خودداری کنید.

مقدار زیادی آب و مایعات سالم دیگر (اساسا مایعات گرم) مثل آب جوشیده‌ گرم شده، جوشانده های گیاهی، قهوه، سوپ و … مصرف کنید تا سرفه و گرفتگی را از بین ببرید.

دوشهای بخار و آب داغ، یا کمپرس های گرم، یا بخورهای گیاهی را برای نرم کردن مخاط آلوده و در نتیجه پاکسازی سرماخوردگی و سرفه امتحان کنید.

از تمام خوراکی هایی که سرفه ی شما را تحریک میکنند (مثل خوراکی های خشک) بپرهیزید.

مخلوطی از یک قاشق چایخوری از عسل و سرکه بهمراه مقدار کمی کره تهیه کنید، آن را به طور منظم دو بار در روز مصرف کنید تا سرفه شما درمان شود.

در حال حاضر این همه چیزی است که درباره درمان سرفه با عسل وجود دارد.

آیا شما روش های دیگری برای درمان سرفه با عسل میشناسید؟ در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

ممنون مفید بود مطلبتون

مطالب سلیتتون بسیار عالی و کامل هستش با تشکر از شما

عالي بود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 تا 18

مجموعه آهوتا با 9 سال سابقه زنبورداری به ارائه معتبرترین آموزش های عسل درمانی میپردازد و با توجه به نیاز مردم به خرید عسل طبیعی اقدام به فروش عسل طبیعی بصورت مستقیم از زنبوردار و بدون واسطه می نماید . اگر به دنبال عسل طبیعی هستید ، فروشگاه آهوتا با فروش عسل و ارسال رایگان سفارشات بالای 2 کیلو و ضمانت اصالت ، میتواند بهترین عسل را به شما برساند. اهداف اصلی ما : 1- آگاهی عموم نسبت به فواید عسل طبیعی 2- آموزش عسل درمانی بصورت رایگان 3- فروش عسل طبیعی بدون واسطه

تلفن تماس: 09152555501 سامانه پیام کوتاه : 50009666255501 ایمیل : info [at] ahoota.com ارتباط با مدیر در تلگرام : ahoota_admin دفتر مرکزی : خراسان شمالی ، شیروان ، خیابان دانشگاه ۱۸ ، پلاک ۱۰/۱۰

برای مراجعه حضوری حتماً هماهنگ شود .

درمان سرفه , از مشکلاتی که به کرات ممکن است هر فردی را درگیر کند، مشکلات تنفسی است که به سرفه ختم می شود. حساسیت های فصلی، بیماری های مختلف مانند عفونت‌های سینوسی و سرماخوردگی و حتی آلودگی هوا سه علتی هستند که ایجاد سرفه می کنند. در ادامه مطلب به معرفی روش های خانگی درمان سرفه می پردازیم.


 


 


 

درمان سرفه شديد

اکثر سرفه‌ها را می توان با درمان های سریع و حتی خانگی رفع کرد. ما در این مطلب می خواهیم روش های خوبی را برای برطرف کردن سرفه های شدید و حتی خشک عنوان کنیم.


 


 

اولین پیشنهاد ما برای رفع سرفه استفاده از عسل است. کافی است 2 قاشق چای خوری عسل را در یک لیوان چای، و یا دمنوش بریزید و کمی هم آبلیمو به آن اضافه کنید. بعد از چند نوبت استفاده از این ترکیب معجزات آن را خواهید دید.


 


 

ابتدا متذکر شویم که پروبیوتیک ها تاثیر مستقیمی بر رفع سرفه نخواهند گذاشت اما همین که گوارش را در بدن انسان به حد متعادل می رسانند، سبب ایجاد حالت راحتی در گلو و در نهایت بهبود سرفه می شوند.


 


 

حتما برای رفع گلودرد تا به حال عرق نعناع استفاده کرده اید. برگ نعناع یک ضد انعقاد بسیار قوی است که به پایین بردن خلط و مخلط گلو یاری می رساند. استفاده از دمنوش های نعناع می تواند در کاهش سرفه کمک کننده باشند. بخور گرفتن نعناع هم پیشنهاد می شود. می توانید چند قطره عرق نعناع را در 150 سی سی آب داغ بریزید. بعد از آن حوله را روی سر گذاشته و از بخار آب تنفس کنید.


 


 

در تحقیقاتی مشخص شده است که برگ آویشن شامل ترکیباتی است که می تواند سرفه را کاهش دهد. سرفه هایی از جنس برونشیت. می توانید دمنوش آویشن را تهیه کنید. 2 قاشق چای خوری از برگ خرد شده این گیاه را در 1 لیوان آب جوش بریزید. روی لیوان را به مدت 10 دقیقه بپوشانید. سپس ترکیب را بهم بزنید و میل کنید.


 


 

اگر عفونت تنفسی یا حتی آلرژی دارید، از زنجبیل غافل نشوید. از عطاری ها یا هر جای دیگری که عصاره زنجبیل می فروشند؛ آن را تهیه کرده و با عسل ترکیب کنید. توجه داشته باشید که مقدار مصرفی هر دو به یک میزان باشد. سپس کافی است چند قطره را برای رفع سرفه بخورید.


 


 

اگر سرفه هایتان ناشی از عفونت تنفسی است از سیر استفاده کند. بعنوان مثال یک حبه سیر را در دهان قرار داده و آن را خرد کنید ( بازی بازی ). حتی از پیاز هم می توانید بعنوان جایگزین سیر؛ برای کسانی که نمی توانند بوی سیر را تحمل کنند، استفاده کنید. بدین منظور کافی است که یک پیاز قرمز را فشار دهید و 1 قاشق چای خوری آب آن را بنوشید.


 


 


 

کمی آبلیمو و نمک را درون یک لیوان آب گرم یا ولرم حل کنید و روزانه 2 الی 3 مرتبه آن را غرغره کنید.


 


درمان سرفه خشک مزمن ، درمان فوری سرفه خشک


 

درمان سرفه شديد

دیدگاه

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

درمان سرفه شديد
درمان سرفه شديد
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *