خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

دوره مقدماتی php
خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری
خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

بد نیست که در «دوران بارداری» از خوراکی های متنوع استفاده کرد مثلا می توان هر از گاهی یک کمپوت میوه مصرف کرد که البته بهتر است با دستوراتی که مخصوص «بارداری» است درست شود و هر کمپوتی بدون اطلاع مصرف نشود.

ازمصرف کمپوت میوه خودداری کنید. در صورت تمایل به مصرف کمپوت میوه بهتر است آن را در منزل تهیه کنید. برای این کار تکه های میوه را با مقدار کمی آب و بدون اضافه کردن شکر به مدت چند دقیقه بجوشانید و سپس برای مصرف روزانه آن در یخچال نگهداری شود.

سۆال اینجاست که آیا می‌توان گاهی وقت‌ها کمپوت را جایگزین میوه‌ی تازه کرد؟ آیا کمپوت‌ها هم برای سلامتی مفیدند؟ آیا کمپوت‌ها ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند؟ برای رسیدن به جواب این سۆالات مطالعه‌ی این مطلب کوتاه را از دست ندهید.

کمپوت همان میوه‌ی پخته شده است. معمولاً بچه ها کمپوت را بهتر از میوه‌ی خام تازه می‌خورند. باید بدانید که کمپوت‌ها هم حاوی ویتامین هستند و اصلاً نمی‌توان آن‌ها را فاقد ویتامین و مواد مغذی دانست.

حتماً می‌دانید که ویتامین C در اثر حرارت از بین می‌رود. اما باید بدانید که تولید کنندگان این محصولات غذایی برای جبران ویتامین C از دست رفته اسید اسکوربیک به کمپوت‌ها اضافه می‌کنند. برای همین هم کمپوت‌های صنعتی معمولاً به اندازه‌ی میوه‌های تازه ویتامین C دارند.

خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

دوره مقدماتی php

پیش سازهای ویتامین A نیز در کمپوت وجود دارند. در بین این پیش‌سازها می‌توان به کاروتنوئیدها اشاره کرد. این ترکیبات در میوه های نارنجی یا قرمز مانند زردآلو، گریپ‌فروت، هلو و غیره وجود دارد.


نام کاربری یا نشانی ایمیل


رمز عبور

مرا به خاطر بسپار


ثبت نام بسته شده است.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

کمپوت میوه ؟؟؟؟من خوردم الان خودمو سرزنش میکنم

بی خیال بابا

من دکترم گفت اصلا نخور

خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

کمپوت و کنسرو و..

نخوری بهتره بخاطر مواد نگهدارنده ولی یه بار اشکال نداره 

نحوه استفاده از تخفیف مواد غذایی بازار به‌روزرسان در ایام قرنطینه، ارسال رایگان در تهران و با یخچال درب منزل

من میخوردم

مربای به کارخونه چی ؟

بد نیس؟

کلا چی بخوریم چی ن

کمپوت من زیاد خوردم که…

کنسرو زیتون سیاه تا دلت بخواد

کمپوت اناناس تا دلت بخواد

الان پسر بزرگم ۱۱ سالشه

والا من دوسه باری حواسم نبود مربای هویچم خوردم… هیچی جای مربا نمیگیره

اگه نمیخوای کمپوت کارخونه ای بخوری با میوه های فصل توخونه درست کن و بخور.چاره اش آب و شکره

ببین موادافزودنی داره دیگه الان فصل میوهای خوبه بخروبخور

بعدزایمان کردی فقط طبیعی بگیرولب بگیروبخور

اب میوهانفخ میارن درسته قندشون بالاس اماکثرانمیدونن نفخ میارن وفشارمیارن به بخیه هات چه طبیعی چه سزارین

ن شنیدم به کلا خوبه برای بارداری 

من خونگی گیرم نیومد کارخونه ای خریدم 

معلوم بد نیس

هرچیزی زیادیش بدنیست بخور منم دلم توش رقت شاید رفتم گرفتم خوردم

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

   دوستان تولیدکننده‌های گوشت و مرغ تخفیف گذاشتن برای تهران، با یخچال و کاملا بهداشتی هم میارن دم خونه تحویل میدن،

 سایت به روز رسان داره میفروشه

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

یک برنامه غذایی درست، تمام گروه های غذایی را شامل می شود: لبنیات، میوه ها، سبزیجات، ماهی، گوشت قرمز، تخم مرغ، اسیدهای چرب، کربوهیدرات (قند) و… زنان باردار باید به اندازه لازم …

یک برنامه غذایی درست، تمام گروه های غذایی را شامل می شود: لبنیات، میوه ها، سبزیجات، ماهی، گوشت قرمز، تخم مرغ، اسیدهای چرب، کربوهیدرات (قند) و… زنان باردار باید به اندازه لازم از تمام این غذاها در سبد غذایی شان بهره ببرند؛ مشروط بر این که:
▪ حدود ۱۰ درصد از کالری های مورد نیاز روزانه از پروتئین ها دریافت شود (و پروتئین ها اصولا در گوشت قرمز، ماهی، لبنیات و سویا یافت می شوند).
▪ حدود ۳۵ درصد از کالری های مورد نیاز روزانه از اسیدهای چرب دریافت شود (و اسیدهای چرب اصولا در کره، روغن، لبنیات و آجیل یافت می شوند).
▪ حدود ۵۵ درصد از کالری های موردنیاز روزانه از کربوهیدرات ها اصولا در نان، برنج، سیب زمینی، ذرت و ماکارونی یافت می شوند).
متخصصان تغذیه می گویند اگرچه در دوران بارداری نباید از غذاهای آماده (فست فود) و دسرهای شیرین و امثالهم به عنوان پایه اصلی یک وعده غذایی استفاده کرد، ولی هیچ لزومی ندارد که خودتان را از خوردن غذاهایی که دوست دارید، صرفا به خاطر باردار بودن، محروم کنید. می توانید شربت انواع میوه ها را بخورید و حتی خوردن یک تکه کوچک از کیک یا شیرینی مورد علاقه تان هیچ ضرری برای شما یا فرزندانتان نخواهد داشت. اما فراموش نکنید که همواره بهتر است میوه ها (به ویژه سیب، موز، هلو و زردآلو) و کمپوت میوه ها را در برنامه غذایی روزانه تان بگنجانید.
آن چه شما خواهید خواست
اسید فولیک، آهن، کلسیم و روی. تمام خانم های باردار به این ۴ موردنیاز دارند. اما چقدر و چگونه؟ در قالب غذا یا مکمل؟ کارشناسان تغذیه پاسخ می دهند:
▪ اسید فولیک
اسید فولیک یا همان ویتامین B۹ در سه ماهه بارداری (و حتی از ۲ ماه قبل از شروع بارداری) موردنیاز است.
این ویتامین در تشکیل و تکامل سیستم عصبی جنین نقش مهمی دارد. کمبود اسید فولیک در نخستین ماه های بارداری ممکن است به بیماری اسپینا بیفیدا منجر شود. این بیماری به دنبال عدم تکامل رشد مغز، نخاع و پرده مننژ بروز می کند و منجر به فلج شدن نوزاد می شود. این ویتامین همچنین می تواند از بروز بسیاری از ناهنجاری های مادرزادی مانند لب شکری جلوگیری کند.
منابع مناسب اسید فولیک عبارتند از: جو، میوه ها و سبزیجات تازه، آب پرتقال، عدس، نخود و برنج.
اما سوای مصرف این موادغذایی، استفاده از مکمل اسیدفولیک (روزانه ۴۰۰ میکروگرم) از ۲ ماه قبل از بارداری و تا انتهای ۳ ماهه اول بارداری توصیه می شود. البته این مقدار فقط برای خانم هایی با شرایط عادی توصیه می شود و در شرایط غیرعادی حتما نیاز است که با پزشک در مورد میزان مصرف این مکمل مشورت شود.
▪ آهن
آهن، خون موردنیاز برای ارسال موادغذایی به جفت را فراهم می کند و یک خانم باردار در طول بارداری بیشتر از زمان عادی به آهن نیاز دارد. منابع خوب آهن عبارتند از: سبزیجات سبز (مانند کلم بروکلی و اسفناج)، توت فرنگی، پسته و نان.
ویتامین C جذب آهن را بالا می برد و به همین خاطر توصیه می شود همراه یا بلافاصله بعداز خوردن غذاهای حاوی آهن، ویتامین C (آبلیمو، پرتقال، گوجه سبز یا…) نیز مصرف می شود. اما کافئین، تئین و کلسیم باعث کاهش جذب آهن می شوند و به همین دلیل توصیه شود از مصرف چای، قهوه، ماست و شیر همراه با غذاهای حاوی آهن و حداقل تا ۱ ساعت بعداز صرف این غذاها پرهیز شود.
متخصصان تغذیه به خانم های باردار توصیه می کنند که از هفته بیستم بارداری، روزانه یک قرص مکمل آهن بخورند. البته اگر خانمی تغذیه خوبی داشته باشد و در آزمایش هایش نیز کم خونی دیده نشود، ضرورتی برای مصرف قرص آهن ندارد اما چنین موردی به ندرت پیش می آید.
در ضمن توجه داشته باشید که مصرف قرص آهن ممکن است با بروز عارضه یبوست همراه باشد.
▪ کلسیم و روی
مصرف تمام مواد معدنی و به ویژه مصرف موادی مانند کلسیم و روی برای رشد جنین ضرورت دارند. اگر چه روی و کلسیم در موادغذایی مختلف یافت می شوند اما در صورت نیاز به مصرف مکمل آنها باید با پزشک مشورت شود. خانم های بارداری که تحت درمان دارویی هستند(مثلا خانم هایی که دیابت یا کم خونی دارند) و خانم هایی که سابقه زایمان نوزادی با کمبود وزن را دارند، حتما باید برای مصرف انواع مکمل ها و مقدار آنها با پزشک خود مشورت کنند. در ضمن باید به خاطر داشته باشید که مصرف بیش از حد این مکمل ها نه تنها مفید نیست، بلکه ممکن است برای کودک بسیار مضر هم باشد، پس باید در مصرف آنها حد اعتدال را رعایت کرد.
هر ۴ساعت یک بار غذا بخورید
در طول بارداری، زیاد اتفاق می افتد که شما خودتان گرسنه نیستید اما کودکتان گرسنه است. به همین دلیل توصیه می شود برنامه مشخصی برای غذاخوردن داشته باشید و صرفا به احساس گرسنگی خودتان تکیه نکنید. بهتر است هر۴ساعت یک بار غذا بخورید؛ حتی اگر حالت تهوع دارید یا بی اشتها هستید یا سوءهاضمه دارید یا…
هر روز باید بین ۵تا ۶وعده غذا بخورید، هرچقدر هم که این وعده ها مختصر باشد، اهمیتی ندارد و بسیار بهتر از آن است که روزانه ۳ وعده غذا بخورید، آن هم با اشتهای زیاد و مفصل و بی برنامه. جنین شما برای رشد، به مصرف وعده های غذایی منظم و متداوم نیاز دارد.
● نبایدهای تغذیه در بارداری
در طول بارداری از مصرف زیاد غذاهای حاوی ویتامین A (مانند دل و جگر) پرهیز کنید، زیرا افراط در مصرف این ویتامین با خطر آسیب های جنینی همراه است. از مصرف الکل جدا بپرهیزید. مطالعات متعددی نشان داده است که مصرف الکل در دوران بارداری منجر به بروز ناهنجاری های جسمی، ناتوانی های ذهنی و مشکلات روانی در کودک می شود.
خوردن محصولات کافئین دار را هم محدود کنید. تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از ۴فنجان چای در طول روز ممکن است در برخی موارد منجر به سقط جنین یا تولد نوزادی با وزن کم و حتی مرده زایی شود. کافئین اصولا در چای، نوشابه ها و شکلات یافت می شود. می توانید جوشانده های بدون کافئین را جایگزین کنید. به جای این نوشیدنی ها بهتر است شیر، آب میوه های طبیعی و حتی خود آب به همراه چند قطره آبلیمو را به عنوان نوشیدنی انتخاب کنید. در ضمن یادتان باشد که از مصرف شیر و پنیرهای غیر پاستوریزه نیز پرهیز کنید، چرا که احتمال بروز بیماری های واگیردار متعاقب مصرف آنها وجود دارد.

نظر خود را بیان نمایید

نظری ثبت نشده است

جهت مشاوره رایگان درباره تبلیغات، با ما تماس بگیرید:

خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

۰۲۱ – ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

تلگرام آفتاب

اینستاگرام آفتاب

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۱۰۳

ایران، تهران، میدان نوبنیاد ، کوهستان سوم
،
پلاک ۳

پشتیبانی آفتاب

بارداری، زمان بسیار حساس است که در آن رژیم غذایی متعادل ضروری است. میوه های گرمسیری خوشمزه هستند و برای هزاران سال است که مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر طعم و مزه،غنی از مواد مغذی می باشند . این بخش از بارداری نمناک به شما کمک خواهد کرد که بدانید در چه صورت گلابی در دوران بارداری مفید هستند و راه های مختلفی که میتوانید آنها را مصرف کنید و احتیاط های مربوط به خوردن آنها نیز آورده شده است. 

گلابی در حین بارداری کاملاً ایمن است، آنها کالری کم دارد و محتوای تغذیه بالا برای مادران باردار هستند اما باید مراقب باشید که قبل از مصرف آنها را بشویید البته این در مورد تمام میوه ها صدق می کند. برای خلاص شدن از هرگونه بیماری هایی که مضر است، ممکن است در سطح میوه ساکن باشند و این بیماری ممکن است عوارض بارداری شدید را از طریق بیماریهای مانند توکسوپلاسموز و لیستروزیوس ایجاد کند. 

مقدار توصیه شده گلابی در دوران بارداری، هر روز یک تا سه عدد متوسط است.

گلابی، غنی از تعداد زیادی مواد مغذی است که برای ایجاد یک حاملگی سالم ضروری است که در ادامه بخش بررسی خواص میوه ها در دوران بارداری در نمناک عوامل مهمی که از خوردن گلابی در دوران بارداری به دست می آید، آورده شده است:

خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

1.کالری:

زنان باردار به دلیل تامین مواد مغذی برای دو نفر غذا می خورند و نیاز به مواد غذایی با انرژی بیشتری دارند.انرژی برای همه فرآیندهای بدن از جمله رشد جنین، رشد بارداری، تولید شیر و غیر ضروری است.گرچه گلابی دارای کالری کمی است، اما منبع خوبی از کربوهیدراتهای میوه ای سالم است. 

2.ویتامین C :

ویتامین C یک آنتی اکسیدان بسیار مهم است، زیرا به عملکرد بدن کمک خواهد کرد.

بعضی از آنها عبارتند از:

ویتامین C به مبارزه با رادیکال های آزاد در برابر آسیب ها کمک می کند. همچنین باعث توسعه و تولید انرژی می شود.این اتفاق پیشرفت عصبی در جنین و همچنین مهارت های شناختی را در نوزاد افزایش می دهد.

و باعث تقویت لثه ها دندان ها در جنین و همچنین زنان باردار می شود و مواد مغذی که در آن وجود دارد، جذب آهن را افزایش می دهد.آهن در رشد کودک بسیار مهم است، به خصوص در تشکیل خون و سیستم گردش خون.

3. پتاسیم:

گلابی، حاوی پتاسیم در مقادیر کمی است.اما هنوز مسئول چندین عملکردهای بدن در سطح سلولی و بافت می باشد.

که برخی از آنها عبارتند از:

پتاسیم در حفظ فشار خون و همچنین ضربان قلب در جنین و زنان باردار موثر است.کمک می کند تا الکترولیت های موجود در خون و همچنین مایع بافت را حفظ میکند و باعث می شود تا بدن به طور موثر عمل کند.احتمال سرگیجه را کاهش می دهد و سلامت سیستم ایمنی را تضمین می کند. 

4. ویتامین A:

گلابی بسیار غنی از ویتامین A است. مواد مغذی می باشد که در دوران بارداری، به خصوص سه ماهه اول ضروری است. کمبود مواد مغذی می تواند مشکلاتی را در دوران بارداری ایجاد کند.

مزایای آن عبارتند از:

ویتامین ها در ایجاد سیستم ایمنی در ارتباط با سایر مواد مغذی کمک می کند و احتمال ابتلا به بیماری های عفونی را کاهش می دهند.این به دلیل بتاکاروتن استخراج شده می باشد.

همچنین باعث بهبود کیفیت بینایی و مشکلات چشم در جنین و حفظ سلامت چشم مادر می شود.به عنوان مثال:ویتامین A بر روی رشد و تکامل جنین تاثیر میگذارد و سیستم تنفسی، سیستم عصبی، سیستم گردش خون و غیره در جنین توسط این ویتامین تنظیم می شود.

علاوه بر این اندام هایی مانند کلیه ها و استخوان ها برای توسعه، نیاز به مقدار مناسبی از ویتامین A دارند.

5. منیزیم و مس:

مس و منیزیم مواد غذایی ضروری هستند، که در حاملگی نقش مهمی دارند.

برخی از مزایای آنها عبارتند از:

مس در تولید گلبول های قرمز با آهن و ویتامین های B کمک می کنند و این موضوع برای زنان باردار بسیار مهم است. همچنین در توسعه چندین اندام ها و سیستم های عضو مانند استخوان ها، رگ های خونی و غیره ،مفید است.

در نگهداری مداوم سیستم اسکلتی مورد نیاز است ،در نتیجه بدن را تقویت می کند. منیزیم باعث آرامش بخشی عضلات بدن می شود و در دوران بارداری بسیار ضروری است به همین دلیل استرس و خستگی فیزیکی را کاهش می دهد.

 6. فیبر: 

خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

برای عملکرد سیستم گوارش مناسب و ضروری است.

برخی از مزایای آن عبارتند از:

زنان باردار به علت انقباض ناشی از بزرگ شدن رحم مشکلات گوارشی زیادی دارند، رژیم غذایی غنی از فیبر باعث کاهش عوارض مانند یبوست می شود.مصرف فیبر در زنان باردار با تنظیم فشار خون مرتبط است.از جمله فشار خون بالا که در بارداری که بسیار مرسوم است. 

7.ویتامین B6 :

در گلابی ویتامین B6 بسیاری وجود دارد.که از مواد مغذی مهم برای زنان باردار محسوب می شود و کمبود آن می تواند نقایص جنین را ایجاد کند.

مهمترین مزایای ویتامین B6 عبارتند از:

باعث رشد شناختی و حرکتی در جنین و نوزادان می شود. همچنین در رشد بافت عصبی جنین تاثیر گذار است و بدن را در برابر عفونت سالم نگه می دارد.همچنین نشانه های حاملگی مانند تهوع و استفراغ را کاهش می دهد.

8. اسید فولیک:

اسید فولیک در جنین ضروری است.اسید فولیک موجود در گلابی از ایجاد نقص لوله عصبی در نوزاد جلوگیری می کند و به تولید سلول های قرمر خونی و پروتئین برای DNA جنین کمک می کند.

  • کشیدن نقاشی ماهی برای کودکان
  • برخی از مزایای آن عبارتند از:

    اسید فولیک از تولید و توسعه خون و سیستم گردش خون حمایت می کند و طبق آنچه پیش از این در بخش سلامت نمناک شرح دادیم همچنین در توسعه لوله عصبی کمک کننده است و در عملکرد سیستم عصبی کودک بسیار مهم می باشد.

    9. پروتئین موجود در گلابی:

     

    در دوران بارداری می‌توانید از کمپوت میوه ها به عنوان دسر استفاده کرده و از خواص آن استفاده کنید. مشکل اصلی کمپوت‌ ها میزان قند افزوده است کمپوت‌های صنعتی قند زیادی در خود دارند. در این صورت میزان قند آن‌ها برابر با میوه‌ی طبیعی می‌باشد پس بهتر است در منزل تهیه کنید.کمپوت همان میوه‌ی پخته شده است. باید بدانید که کمپوت‌ها هم حاوی ویتامینها و مواد مغذی میوه ها هستند و اصلاً نمی‌توان آن‌ها را فاقد ویتامین و مواد مغذی دانست.

    سه ماهه سوم بارداری با توجه به افزایش روند رشد و نمو جنین و نیاز مادر باردار به دریافت انرژی بیشتر، تامین مواد ضروری بدن مثل ویتامین ها، آهن، ویتامین C ، کلسیم، ویتامین D ، کربوهیدرات ها، پروتئین، فیبر و … اهمیت بیشتری خواهد داشت.در سه ماهه سوم بارداری، بدن شما به کالری بیشتری نیاز دارد. ( حدود 400 کالری بیش از یک فرد عادی). بنابراین سعی کنید مواد غذایی سالم تر، لبنیات کم چرب، میوه های تازه و خشک، سبزیجات و نان سبوس دار تغذیه کنید.

    توت‌ ها از بهترین میوه‌ها هستند كه نه تنها طعم بسیار عالی دارند، بلكه حاوی فیتوكمیكال ها هستند كه شگفتی می‌آفرینند و موجب بهبود و تعدیل سلامت می‌شوند این توت‌‌های لذیذ، برای شما و فرزندتان بسیار عالی هستند. این میوه‌ها سرشار از مواد مغذی گیاهی هستند که شبیه آنتی‌اکسیدان‌ عمل کرده و ما را در برابر انواع بیماری‌ها حفظ می‌کنند. آنها سرشار از ویتامین C نیز هستند که برای کمک به سیستم ایمنی تحت فشار ما و بهبود جذب آهن، عالی هستند.

    توت‌ها دارای فیبر بالا و قند نسبتاً پایینی هستند، بنابراین اگر در حد متعادل مصرف شوند، موجب تغییرات شدید انسولین نمی‌شوند. آنها منبع خوبی از فولات، پتاسیم و کربوهیدرات‌ هستند، به همین خاطر آنها را برترین میان‌وعده‌ های سالم می‌دانند.

    خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری

    فر را تا درجه 6 یا دمای 200 درجه گرم کنید. یک ماهیتابه ی بزرگ را داغ کنید و گوشت و پیازها را برای حدود 10 دقیقه بصورت خشک سرخ کنید تا زمانیکه گوشت ها قهوه ای شوند. در صورت نیاز روغن زیتون را برای نچسبیدن اضافه کنید. دانه های رازیانه، زیره و دارچین را در ماهیتابه بریزید و 1 الی 2 دقیقه بپزید. آب گوشت را اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد، و آن را تا 10 دقیقه بپزید. آرد ذرت را با آب بهم زده تا کاملا مخلوط شوند. در این مدت اسفناج ها را در یک ماهیتابه بزرگ قرار داده و به آرامی برای 2 الی 3 دقیقه بپزید. آب اسفناج را کاملاً بگیرید. مخلوط را با قاشق به یک ظرفی که بتوانید داخل فر قرار دهید، منتقل کنید و اسفناج ها را روی آن بریزید. یک لایه سیب زمینی را روی آن بچینید. با کره روی سیب زمینی را آغشته کنید و با فویل روی ظرف را بپوشانید، برای مدت یک ساعت و نیم آن را داخل فر قرار دهید یا تا زمانیکه سیب زمینی ها حسابی ترد شده باشند.

    **در صورت تهیه کمپوت های صنعتی بهتر است کمپوت‌هایی انتخاب کنید که روی آن‌ها عبارت «بدون قند افزوده» نوشته شده باشد.

    مطالب بیشتر:

     

     

    نویسنده :
    تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

    منبع:

    ماهنامه نی نی +

    میان وعده

    میان وعده

    میان وعده

    میان وعده

    میان وعده

    میان وعده

    میان وعده

    این بخش در حال طراحی می باشد

    خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری
    خوردن کمپوت سیب در دوران بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *