خواص و مضرات قلم گاو

دوره مقدماتی php

خواص و مضرات قلم گاو

سلام در این پست درباره خواص و مضرات قلم گاو صحبت خواهیم کرد امید واریم این پست برای شما عزیزان کامل و جامع باشد لطفا تا اخر پست با ما همراه باشید

مضرات قلم گاو
مضرات قلم گاو

مزایای عصاره استخوان

خواص مضرات آب قلم گاو

مکمل های عصاره استخوان را با گرفتن آب این عصاره و باقی مانده ماده خشک شده درست می کنند.

همانطور که گفته شد تا به حال تحقیق جامعی در رابطه با اثبات ادعاهایی که درباره عصاره استخوان می شود صورت نگرفته است.

برخی ادعاهایی که درباره پروتئین عصاره استخوان می شود عبارتند از: کاهش التهاب، بهبود سلامت پوست، محافظت در برابر چین و چروک، کمک به سلامت مفاصل، پشتیبانی از سوخت و سازی سالم، تقویت خلق و خو و تقویت سلامت ایمنی بدن.

 

گاهی ادعا می شود که عصاره استخوان سرشار از پروتئین، کلاژن، مواد معدنی و ویتامین ها است.

دوره مقدماتی php

درست است که عصاره استخوان کلاژن زیادی دارد اما این بدان معنا نیست که بدن ضرورتا از آنها تنها برای استخوان، پوست و مفاصل استفاده می کند. همانطور که گفته شد این کلاژن در بدن به آمینو اسیدها تجزیه می شود.

همچنین گفته می شود که ممکن است ویتامین ها و آنزیم های موجود در عصاره استخوان طی فرایند پخت تغییر کنند.

 

بنابراین با اینکه عصاره استخوان برای سلامت بد نیست و مفید هم هست اما باید این را بدانید، مصرف عصاره استخوان به معنای برطرف شدن تمام نیازها نیست و کمی درباره خواص آن اغراق شده است.

 

آیا به پروتئین عصاره استخوان نیاز داریم؟

اگر می خواهید از عصاره استخوان به عنوان بخشی از برنامه غذایی خود استفاده کنید هیچ ایرادی ندارد. متخصصان سلامت نمی گویند که باید به عنوان بخشی از برنامه تان باشد اما می تواند به عنوان غذایی سالم کمکتان کند.

 

اما سوال اینجاست که چرا استفاده اش می کنید. اگر تنها برای افزایش پروتئین موجود در برنامه غذایی مورد استفاده قرارش می دهید، دیگر غذاها مانند لبنیات، تخم مرغ یا گوشت در واقع پروتئین بیشتری نسبت به عصاره استخوان دارند.

اگر از عصاره استخوان به خاطر طعمش و اینکه مکملی ساده است استفاده می کنید بنابراین به مصرف خود ادامه دهید.

 

شاید قبلا درباره مزایای عصاره استخوان چیزهایی شنیده باشید. بیشتر کسانی که با عصاره استخوان آشنایی دارند می دانند وقتی مریض هستیم برای سیستم ایمنی بدن مفید است چون باعث آب رسانی و جایگزین شدن الکترولیت های بدن می شود.

 

اما آیا خوردن پروتئین عصاره استخوان به عنوان جزئی از برنامه غذایی روزانه مزایای دیگری نیز دارد؟

درست کردن عصاره از استخوان، تاندون ها و مفاصل حیوانات چیز جدیدی نیست. در سراسر دنیا مردم از عصاره استخوان به عنوان اکسیری سالم و خوشمزه استفاده می کردند.

در زندگی مدرن امروزی 14 تا 48 ساعت جوشاندن استخوان به خاطر سرعت گرفتن زندگی تبدیل به کاری غیر معمول شده است. به علاوه در بسیاری از کشورهای پیشرفته عصاره استخوان را به صورت آماده و یا در غالب مکمل به فروش می رسانند.

 

عصاره استخوان را به عنوان اکسیری برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود مفاصل، کمک به بهبود سریعتر زخم ها و کمک به ساخت استخوان هایی قوی می شناسند. “

 

البته برخی از متخصصان هنوز شک دارند که واقعا عصاره استخوان چنین مزایایی دارد یا خیر. تحقیقات بسیار معدودی درباره خواص عصاره استخوان شده است و برخی ادعا می کنند چیزهایی که درباره عصاره استخوان گفته می شود هیچگونه مدرکی برای اثبات خود ندارند.

نوشیدن عصاره استخوان و یا مصرف مکمل آن می تواند جزئی از یک برنامه سالم باشد.

 

با این حال مانند هر غذای دیگری نمی توان گفت عصاره استخوان غذایی جادویی است و با خوردن آن پاسخ تمام نیازها را داده ایم.

آیا پروتئین عصاره استخوان مزیتی برای سلامتی دارد؟ گفتنش سخت است چون هنوز تحقیقات علمی درباره اینکه پروتئین عصاره استخوان چگونه به سلامت کمک می کند انجام نشده است.

 

 

پروتئین عصاره استخوان

 

چه چیزهایی درباره عصاره استخوان گفته می شود؟

با افزایش میزان استفاده از عصاره استخوان در دنیا شاید به این فکر کنید که چرا خوردن این غذا انتخابی سالم به حساب می آید؟

عصاره استخوان معمولا مرتبط با بهبود سلامت استخوان و تشکیل کلاژن در نظر گرفته می شود.

 

عقیده بر این است که چون عصاره استخوان از مواد معدنی درست می شود، همین که شما عصاره استخوان را مصرف می کنید باعث تحریک و تشکیل کلاژن و رشد استخوانی در بدن می شود. با این حال چنین طرز تفکری درست نیست.

وقتی کلاژن را هضم می کنید، باید به آمینو اسید های منحصر به فرد تجزیه شود تا بدن بتواند جذبشان کند. سپس بدن این آمینو اسیدها را برای استفاده های مختلف خود به کار می برد و ضرورتا برای ساخت کلاژن مصرف نمی شوند.

 

ایده ارتباط عصاره استخوان با تقویت سیستم ایمنی بدن شواهد علمی برای حمایت از خود دارد.

چرا وقتی سرما خورده اید مرسوم است که برای بهتر شدن سوپ مرغ بخورید؟ ثابت شده است که آب مرغ در واقع به بدن کمک می کند با عفونت تنفسی فوقانی مقابله کند.

تحقیقات نشان داده خوردن سوپ های مرغ آماده تاثیر خاصی ندارند اما درست کردن سوپ مرغ به صورت خانگی و همان روش قدیمی می تواند یکی از روش های عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن باشد.

 

عصاره استخوان همچنین می تواند منبعی از مایعات و الکترولیت ها باشد. مصرف عصاره استخوان در زمان بیماری و حتی بعد از ورزش می تواند به آب رسانی بدن کمک کند و الکترولیت های از دست رفته را جایگزین کند.

عصاره استخوان مسلما می تواند بخشی از یک برنامه غذایی کم کربوهیدرات با پروتئین بالا باشد اما یک مکمل معجزه گر نیست.

 

 

خواص عصاره استخوان

 

آیا پروتئین عصاره استخوان برایمان خوب است؟

مکمل های عصاره استخوان را با گرفتن آب این عصاره و باقی مانده ماده خشک شده درست می کنند.

همانطور که گفته شد تا به حال تحقیق جامعی در رابطه با اثبات ادعاهایی که درباره عصاره استخوان می شود صورت نگرفته است.

برخی ادعاهایی که درباره پروتئین عصاره استخوان می شود عبارتند از: کاهش التهاب، بهبود سلامت پوست، محافظت در برابر چین و چروک، کمک به سلامت مفاصل، پشتیبانی از سوخت و سازی سالم، تقویت خلق و خو و تقویت سلامت ایمنی بدن.

 

گاهی ادعا می شود که عصاره استخوان سرشار از پروتئین، کلاژن، مواد معدنی و ویتامین ها است.

درست است که عصاره استخوان کلاژن زیادی دارد اما این بدان معنا نیست که بدن ضرورتا از آنها تنها برای استخوان، پوست و مفاصل استفاده می کند. همانطور که گفته شد این کلاژن در بدن به آمینو اسیدها تجزیه می شود.

همچنین گفته می شود که ممکن است ویتامین ها و آنزیم های موجود در عصاره استخوان طی فرایند پخت تغییر کنند.

 

بنابراین با اینکه عصاره استخوان برای سلامت بد نیست و مفید هم هست اما باید این را بدانید، مصرف عصاره استخوان به معنای برطرف شدن تمام نیازها نیست و کمی درباره خواص آن اغراق شده است.

 

آیا به پروتئین عصاره استخوان نیاز داریم؟

اگر می خواهید از عصاره استخوان به عنوان بخشی از برنامه غذایی خود استفاده کنید هیچ ایرادی ندارد. متخصصان سلامت نمی گویند که باید به عنوان بخشی از برنامه تان باشد اما می تواند به عنوان غذایی سالم کمکتان کند.

 

اما سوال اینجاست که چرا استفاده اش می کنید. اگر تنها برای افزایش پروتئین موجود در برنامه غذایی مورد استفاده قرارش می دهید، دیگر غذاها مانند لبنیات، تخم مرغ یا گوشت در واقع پروتئین بیشتری نسبت به عصاره استخوان دارند.

اگر از عصاره استخوان به خاطر طعمش و اینکه مکملی ساده است استفاده می کنید بنابراین به مصرف خود ادامه دهید.

 

منبع:salamatnews.com

تغذیه و تناسب اندام

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع = هلپ کده

 

 

خواص قلم بیشمار و بی نظیر است . طبق گفته ی محققان انگلیسی آب قلم از پیری پوست جلوگیری می کند. درد مفاصل را تسکین می بخشد و عملکرد مغز و دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.

با دلگرم همراه باشید تا با خواص قلم و آب آن آشنا شوید.

 

 

 

خواص قلم را بشناسید و برای تقویت اعضای بدن و بهبود سلامت انها عصاره و آب قلم را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید.قلم گاو حاوی املاح و خیلی چرب است اما وقتی هنوز قرمز است منبع خوبی از آهن است باید در مصرف آن رعایت تعادل را بکنید.

درد مفاصل در مزاج سرد را با دادن داروهای گرم و غذاهای گرم و در مزاج گرم با اغذیه و داروهای سرد تعدیل مزاج نمایند.اگر مربوط به مزاج خشک باشد به ترطیب مزاج بپردازند و اغذیه رطوبتی چون شیر گاو و غیره خورند، روغن بادام ، روغن مغز تخم کدو، پیه مرغ و مغز ساق قلم گاو مخلوط کرده بمالند.پروتیین اصلی در عصاره قلم، ژلاتین است که مکمل های ژلاتین سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز می شود. این عصاره سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن لازم است. پرولین سلولیت را کاهش و پوست را نرم می کند.

متخصصان تغذیه انگلیس می گویند، عصاره قلم گاو ، گوسفند و مرغ مملو از آمینو اسید، کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن، کاهش درد مفاصل، جوان سازی پوست، ناخن و مو بسیار موثر است.سیان پورتر سخنگوی انجمن رژیم غذایی انگلیس می گوید:این عصاره حاوی مواد مغذی، معدنی و ویتامین ها است و با مصرف آن فوایدی بیش از گوشت این حیوانات نصیب انسان می شود.

همچنین یک فنجان عصاره قلم حاوی ۸۶ کالری است و در نتیجه می تواند یک وعده نهار لاغر کننده نیز محسوب شود.این عصاره همچنین مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای سوخت و ساز تامین می کند که بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.

آب قلم بطور سنتی برای سرماخوردگی، آنفلوانزا و سلامت دستگاه گوارش تجویز می شد؛ اما اکنون بیشتر پزشکان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می کنند.پروتیین اصلی در عصاره قلم، ژلاتین است که مکمل های ژلاتین سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز می شود.همچنین این عصاره سرشار از ماده مغذی است که به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها کمک می کند.

این عصاره سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن لازم است. پرولین سلولیت را کاهش و پوست را نرم می کند.ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد. همچنین از آن جا که دندان غنی از کلسیم است، این عصاره دندان ها را تقویت و مانع از پوسیدگی آنها می شود.

استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می شود که دارای خواص زیر است.قسمت هایی از بدن حیوانات حلال گوشت، قابل خوردن نیست از جمله استخوان؛ اما می توان با آن سوپ تهیه کرد و از خواص فراوان آن بهره برد.

آب قلم غنی از پروتئین و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و… است. علاوه بر آن، حاوی ویتامین های B نیز است. بنابراین منبع خوب مواد مغذی مورد نیاز بدن برای روند سوخت و ساز است. بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.

باعث تندرستی می شود

بیشتر پزشکان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می کنند زیرا عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد. آب استخوان جوشیده می تواند سیرکننده و انرژی دهنده باشد. از طرفی با تقویت سیستم ایمنی بدن، روند بهبود را تسریع می کند.

 

 

 

به منظور استفاده از خواص قلم گاو و گوساله توصیه میشود که عصاره این ماده غذایی مفید را تهیه و آن را در قالبهای کوچک در فریز نگهداری و هر بار یک قالب کوچک آن را به غذای روزانه خود اضافه کنید. به منظور آماده سای عصاره قلم، ابتدا قلم مورد نظر را به خوبی شسته و با مقداری پیاز، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بر روی شعله کم طبخ نمایید. مدت پخت قلم بایستی بین 6 تا 8 ساعت باشد. سپس آب قلم را صاف نموده و بعد از سرد شدن در قالبهای کوچک فریز نمایید.

افراد با چربی خون بالا و اضافه وزن به دلیل میزان بالای چربی موجود در قلم گاو و گوساله ، بایستی از مصرف آن خودداری کنند.مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی و یا کسانی که دچار کبد چرب هستند، بهتر است در مصرف قلم گاو وگوساله جانب احتیاط را در پیش بگیرند.

 

 

 

مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

 

 

 

قلم گاو و گوساله یکی از مغذی ترین
مواد غذایی محسوب شده که از ارزش غذایی بسیار بالایی به ویژه برای کودکان در حال
رشد برخوردار است. عصاره قلم پخته شده گاو و گوساله حاوی مقادیر نسبتا بالای
پروتئین و مواد معدنی ضروری برای بدن شامل کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و است. علاوه بر آن، حاوی ویتامین های گرو ب نیز است. مصرف عصاره تهیه شده با قلم گاو گوساله برای
همه گروههای سنی مفید بوده، لیکن به دلیل چربی بسیار بالای آن زیاده روی در مصرف آن
خطرناک است. با این وجود بیشترین گروه سنی که از خاصیت این ماده غذایی ارزشمند سود
میبرند کودکان و نوجوانان در حال رشد هستند. کودکان به دلیل رشد بالای استخوانی
نیازمند منبع غنی از کلسیم و ژلاتین هستند و یکی از مهمترین خواص قلم گاو و گوساله
تامین بخش اعظمی از کلسیم و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن است. به طور کلی مصرف
عصاره تهیه شده با قلم گاو، به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها
کمک می کند. به
منظور آشنایی بیشتر با خواص قلم گاو و گوساله به ویژه برای کودکان در ادامه این
مطلب با ما همراه باشید.

 

مضرات قلم گاو

 

  • قلم گاو و گوساله به شدت سرد کننده عروق
    بدن، بالاخص در خانمها است که گرمی بدنشان از آقایان کمترمیباشد. لذا با وجود خواص
    درمانی فراوان این ماده غذایی زیاده روی در مصرف آن به هیچ عنوان توصیه نمیشود.

 

  • اگر شما دارای چربی خون میباشید استفاده از قلم گاو به شما توصیه نمیشود.

 

به منظور استفاده از خواص قلم گاو و
گوساله توصیه میشود که عصاره این ماده غذایی مفید را تهیه و آن را در قالبهای کوچک
در فریز نگهداری و هر بار یک قالب کوچک آن را به غذای روزانه خود اضافه کنید. به
منظور آماده سای عصاره قلم، ابتدا قلم مورد نظر را به خوبی شسته و با مقداری پیاز،
کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بر روی شعله کم
طبخ نمایید. مدت پخت قلم بایستی بین 6 تا 8 ساعت باشد. سپس آب قلم را صاف نموده و
بعد از سرد شدن در قالبهای کوچک فریز نمایید.

 

 

 

 

 

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت انجیر در شیراز x بخوانید...