خواص ميوه به انگليسي

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

از بین خوراکی ها به انگلیسی یکی از جذاب ترین بحث ها درباره میوه ها در انگلیسی و انواع آن است. مکالماتی هم که درباره میوه ها در انگلیسی وجود دارد بسیار کاربردی هستند و در زندگی روزمره بین افراد در این باره زیاد صحبت می شود. از آنجایی که تعداد و تنوع میوه ها در انگلیسی و همه زبان ها خیلی بالاست بنابراین ما در این مقاله به پر مصرف ترین میوه ها و مکالمه مربوط به آنها اشاره می کنیم.

noble = خاصیت و ترکیت با میوه های زیر

properties = خاصیت و ترکیت با میوه های زیر

میوه ها در انگلیسی

اسامی میوه ها

Apples

سیب

Bananas

دوره مقدماتی php

موز

Grapes

انگور

Pears

گلابی

oranges

پرتقال

Grapefruit

گریپ فوروت

Lemons

لیمو شیرین

Limes

لیمو ترش

angerines

نارنگی

Peaches

هلو

Cherries

آلبالو, گیلاس

Plums

آلو

Strawberries

توت فرنگی

Raspberries

تمشک

Blueberries

زغال اخته

Blackberries

شاتوت

Watermelons

هندوانه

Melons

طالبی

Papayas

پاپایا (نوعی میوه هندی)

Mangoes

انبه

Kiwi

کیوی

Pineapples

آناناس

Coconuts

نارگیل

Raisins

کشمش

Prunes

آلوچه

Figs

انجیر

Dates

خرما


اصطلاحات رایج درباره میوه ها

A bunch of bananas

یه خوشه موز (برای هر میوه های که می تونیم اونو بصورت خوشه ای بخریم)

Ripe banana

موز رسیده (برای همه میوه ها و سبزیجات استفاده میشه)

Unripe banana

موز نرسیده,کال (برای همه میوه ها و سبزیجات استفاده میشه)

Rotten banana

موزپلاسیده (برای همه میوه ها و سبزیجات استفاده میشه)

نکته: به جای کلمه (banana موز) می توانیم از اسم بقیه میوه ها استفاده کنیم و م معنی عبارت را با اسم آن میوه عوض کنیم.

مثال:

Ripe apples

سیب های رسیده

Unripe pineapple

آناناس کال

Rotten mangoes

انبه پلاسیده


مکالمات مربوط به میوه ها

سؤال ها

What is your favorite fruit?

میوه مورد علاقت چیه؟

What kind of fruit do you like?

چه نوع میوه ای رو دوست داری؟

Which fruit do you like the most / the best?

چه میوه ای رو بیشتر دوست داری؟


جواب ها

My favorite fruit is

میوه مورد علاقم . هست.

I like

من رو دوست دارم.

I like the most.

رو بیشتر دوست دارم.

در جاهای خالی اسم میوه ها را قرار می دهیم.

مکالمه های نمونه

مکالمه در میوه فروشی

Excuse me. I`d like a bunch of banana?

عذر میخوام. یک دسته موز میخوام.

Here you are.

بفرمایید.

Sorry, this one is rotten.

ببخشید، این یکی پلاسیدست.

hat`s right. I will give you another one right away.

عیبی نداره. الساعه یکی دیگه بهتون میدم.

hanks.

ممنون.

مکالمه با یک دوست

What is your favorite fruit?

میوه مورد علاقت چیه؟

I like melons the best. Do you? / How about you?

ملون ها (هندوانه، خربزه و ) رو بیشتر دوست دارم. تو چطور؟

I prefer pears.

من گلابی رو ترجیح میدم.


یک پیشنهاد: برای تسلط بیشتر به این مطلب و مکالمات آن می توانید چند بار مطلب را مرور کنید، و با استفاده از مثال های این مطلب جمله ها و مکالمه های شخصی خودتان را بسازید.

موفق و پیروز

فعال و زبان آموز باشید

jadoyezaban.com

ببخشید، برای نوشتن باید وارد بشوید


میوه بهی یا به (به انگلیسی quince) یک میوه غیر معمول شبیه به سیب و گلابی است.

نام علمی به Cydonia oblonga می باشد. درخت به دارای برگ های کوچک بوده و میوه به به رنگ زرد و طلایی می باشد.

طبع میوه به گرم و تر است. این میوه بومی ازبکستان، ارمنستان، ترکیه، مجارستان و مقدونیه می باشد. شما می توانید از به برای تهیه ی مربای به، شربت به و خورش به استفاده کنید. میوه به حاوی ویتامین ها، مواد معدنی مانند ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن، ترکیبات فنلی، آنتی اکسیدان های کاتچین، اپیکاتچین، لیمونن و فیبر غذایی می باشد.

میوه به برای جلوگیری از سرطان، کاهش وزن، کاهش کلسترول خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بیماری های دستگاه گوارش و پوست و مو مفید می باشد.

: خواص انار برای سلامتی

سطح بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین های موجود در میوه به کاهش چروک و جوانسازی پوست صورت مفید بوده و به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی از پوست شما در برابر اثرات اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند.

میوه به غنی از آهن، مس و روی می باشد، این سه ماده معدنی برای تقویت مو و افزایش رشد مو مفید هستند.

میوه به حاوی مقادیر بالای ویتامین B6 بوده و می تواند برای درمان تهوع و استفراغ حاملگی مفید باشد.

میوه به غنی از فیبر بوده و برای کاهش اسید معده، درمان زخم معده، جلوگیری از بیماری های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ و تسهیل در هضم غذا مفید هستند.

معجون به و عسل می تواند به درمان کولیت، اسهال، یبوست و عفونت های روده کمک کند.

مصرف منظم میوه به برای سم زدایی کبد و درمان کبد چرب مفید می باشد.

میوه به یکی از بهترین میوه ها برای لاغری و کاهش وزن محسوب می شود، میوه به کم کالری بوده و فیبر غذایی بالایی دارد، این میوه هضم را بهبود بخشیده، انرژی را افزایش داده و باعث کاهش وزن و لاغری می شود.

: خواص لیمو ترش برای لاغری

تحقیقات نشان داده که میوه به خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا بسیار مفید است.

میوه به حاوی مقادیر بالای فیبر و شاخص گلیسمی پایین است و برای جلوگیری از افزایش سطح قند خون و همچنین کاهش میزان قند خون افراد دیابتی مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در میوه به برای درمان خانگی یبوست مفید می باشد. همچنین میوه به می تواند برای درمان اسهال هم استفاده شود.

پتاسیم یکی از مهم ترین مواد معدنی موجود در میوه به است که برای کاهش فشار خون بالا مفید بوده، آترواسکلروز را کاهش می دهد و خطر بیماری های قلبی عروقی، حملات قلبی و سکته قلبی را کاهش می دهد.

خوردن میوه به برای درمان خونریزی های شدید قاعدگی مفید می باشد.

دمنوش برگ به برای کاهش استری و افسردگی و درمان سرفه و گلودرد مفید است. همچنین جوشانده برگ به برای ضد عفونی کردن و درمان زخم مفید است.

چای و دمنوش میوه به را می توانید در شب های سرد زمستان برای افزایش انرژی و گرم شدن مصرف کنید.

ورقه های خشک شده میوه به را در یک لیوان آب جوش بریزید، بگذارید 10-15 دقیقه بماند و سپس بخورید. شما می توانید از عسل برای شیرین کردن این چای انرژی بخش استفاده کنید.

: خواص چای سبز برای لاغری

دانه های میوه به که به دانه هم نامیده می شوند برای درمان گلودرد و سرفه مفید هستند. همچنین به دانه برای درمان اسهال هم استفاده می شود.

روغن به دانه برای تقویت قلب و تقویت کبد و معده مفید است.

آب میوه به برای خوشبو شدن عرق، درمان بیماری های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، کم خونی و آسم مفید است. مصرف منظم آب میوه به می تواند به درمان سل و نارسایی کبدی هم کمک کند.

هیچ شواهد قطعی در مورد عوارض جانبی و مضرات میوه به با این حال چون دانه های میوه به مقدار کمی سیانید دارند خوردن بیش از چند دانه می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در افراد شود.

در ادامه بخوانید : خواص گریپ فروت برای سرماخوردگی


خودکشی دختر ایرانی+عکس

 

« به» میوه ای اعجاب انگیز است که علاوه بر خواص جسمی ، بر روحیه و اخلاق فرد تاثیر می گذارد و برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید است، علاوه بر گوشت« به»، دانه آن نیز اثر شفابخشی دارد.

امام رضا (ع) در یک توصیه تغذیه‌ای ، برای ایجاد آرامش و تقویت قلب به نقل از حضرت علی (ع) می‌فرمایند:

طلحه بن عبیدالله بر رسول خدا (ص) وارد شد و در دست رسول خدا (ص) یک «به» بود و آنرا به طلحه داد و فرمود:‌ ای ابو محمد این را بگیر که قلب را راحت و تقویت می‌کند.»

و همچنین در حدیث دیگری می فرمایند: در«به» ویژگی ای است که در دیگر میوه ها نیست .«به» ، ( فرد ) ترسو را دلیر و شجاع می کند .

«به» ، سرشار از ویتامین های A و B و املاح آهکی ، پتاسیم ، فسفر و کلسیم است . پزشکان معتقدند ویتامین A در تجدید قوای جوانی نقش دارد و ویتامین B نیز اعصاب را متعادل می کند . « به»، سیستم عصبی فرد را آرام می کند و پتاسیم بالای آن ، فشار خون را پایین می آورد .

امام صادق (ع) می فرماید : بِه، معده را نیکو و قلب را محکم و قوی می سازد .

در دین اسلام درباره تأثیرات روحی و روانی خوردنی ها ، توصیه های فراوانی به چشم می خورد. پیامبر (ص) می فرمایند :

« به» بخورید ، چرا که ذهن را تقویت می کند ، غم و اندوه را می برد و فرزند را زیبا می سازد»

امام رضا (ع) درباره تقویت قلب در سخنی میوه « به» را مفید دانسته می‏ فرمایند:

به رسول خدا (صلی الله علیه و آله)« به» هدیه دادند، آن را با دستشان نصف کردند. آن حضرت« به» را خیلی دوست ‏داشتند و آن را تناول کرده و به یارانش که در محضرش بودند نیز دادند و فرمودند: « به» بخورید که آن قلب را جلا داده و برای سینه ه و آن را تمیز می‏ کند.»

خواص درمانی میوه «به»

« به» برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت‌های روده‌ای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.

علاوه بر گوشت « به» ، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدنبه‌دانه بپرهیزید زیرا به‌دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

بنابراین چند عدد به‌دانه را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارج شود، سپس بیرون بریزید یا اینکه چند عدد به‌دانه را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید.

فواید خوردن«به»

– اثرات مثبت بر فکر و ذهن

– احیای روحیه خوشحال بودن

– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها

– تقویت کننده قلب، کبد و معده

– مفید برای زخم معده

– تحریک کننده اشتها

– نرم کننده سینه

– ادرارآور و کمک به هضم غذا

– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ « به» تازه را روی محل درد قرار دهید.

– از بین برنده بوی بد دهان

– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه « به» را مصرف نکنید.

– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.

– کمک به پایین آوردن کلسترول خون

– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم

– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث

– تحقیقات نشان داده است که میوه « به» ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

خواص آب «به»

– جلوی خونریزی را می گیرد.

– جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.

– سردرد را برطرف می کند.

– از بین برنده تشنگی می باشد.

خواص هسته میوه «به» (به دانه)

– برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.

– ضد تب

– مفید برای اسهال

– لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.

جویدن به دانه برای رفع کندی دندان ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم مزاج ها مفید است.

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ميوه لونگان x بخوانید...