خواص بادام زمینی و کالری

دوره مقدماتی php
خواص بادام زمینی و کالری
خواص بادام زمینی و کالری

کالری بادام زمینی و خواص آن موضوع مورد بحث ماست. بادام زمینی با نام های پسته‌ شامی، بادام کوهی یا پسته زمینی نیز شناخته می‌شود. این دانه بسیار مغذی دارای خاصیت های بسیاری است که طعم و مزه آن شبیه گردو و بادام است.

این مغز خوش طعم در منزل اکثر خانواده ها به عنوان یک میان وعده غذایی مصرف می شود. از بادام زمینی به عنوان یک منبع خوب برای برهره بردن از ویتامین ها و مواد مغذی می توان استفاده کرد.

خواص بادام زمینی و کالری

دوره مقدماتی php

بادام زمینی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که موجب می شود آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد در پوست از بین رود. از همین جهت باعث می شود پوست جوان تر به نظر برسد. وجود روی، منیزیم و ویتامین E در ترکیبات بادام زمینی موجب پاکسازی پوست، درمان آکنه و تسریع در درمان آفتاب سوختگی می شود.

آنتی اکسیدان و بتاکاروتن که در ترکیب این آجیل وجود دارد سبب رشد و ترمیم یافتن بافت های بدن شده و درمان زخم ها و کبودی ها را تسریع می بخشد. منیزیم، ویتامین C و اسید های چرب موجود در بادام زمینی باعث تولید کلاژن سازی و از بین رفتن چین و چروک های سطح پوست می شود.

اسید های چرب امگا 3 موجود در ترکیبات بادام زمینی موجب تقویت فولیکول های مو شده و موجب تسریع در بلند شدن موهای سر می شود. بیوتین و اسید آمینه ها در ترکیب این آجیل موجب جلوگیری از ریزش مو و درمان طاسی مردان می شود.

کمبود ویتامین E موجب شکنندگی و آسیب پذیری موهای سر می شود به همین دلیل می توانید با خوردن بادام زمینی از ویتامین E موجود در ترکیبات آن بهره برده و به درمان موهای آسیب دیده خود بپردازید.

از جمله دلایل مرگ و میر در سراسر دنیا به بیماری های قلبی و عروقی می توان اشاره کرد. مصرف انواع آجیل در حد اعتدال، می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. یکی از خواص بادام زمینی کاهش بیماری های قلبی است.

این ماده مغذی دارای خواص مفید از جمله مس، منگنز، اسید اولئیک، نیاسین و انواع مختلف آنتی اکسیدان مثل رسوراترول است که برای سلامت قلب بسیار مهم هستند.

اسید های چرب مونو غیر اشباع به ویژه اسید اولئیک موجود در ترکیبات این ماده غذایی موجب کاهش چربی خون بالا بدن می شود. از سویی دیگر خطر ابتلا به بیماری های کرونری و بیماری های قلبی با مصرف پلی فنول که در بادام زمینی نیز وجود دارد، کاهش میابد.

بیشتر بخوانید: ۸ راه معجزه آسا تشخیص بیماری های قلبی

حدود 10 تا 25 درصد از بزرگسالان در ایالات متحده از سنگ صفرا رنج می برند. دو مطالعه مشاهده ای نشان داده اند که مصرف مکرر این مغزیجات مقوی، ممکن است خطر ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و زنان کاهش دهد.

به این دلیل که اکثر سنگ های صفراوی ناشی از کلسترول هستند، اثر این مغزیجات مقوی، بر کاهش کلسترول از سنگ صفرا جلوگیری می کند. برای تایید این یافته ها، مطالعات بیشتری لازم است.

به این دلیل که خواص بادام زمینی حاوی مواد مغذی قلب است از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. علاوه بر این، ممکن خطر ابتلا به سنگ های صفراوی را کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: سنگ صفرا / علائم تا درمان سنگ صفرا را بشناسید

در بسیاری از کشورهای توسعه یافته چاقی و اضافه وزن به دلیل تحرک کم و تغذیه ناسالم، بسیار رواج یافته است. بادام زمینی تاثیرات زیادی بر کاهش و ثابت نگه داشتن وزن دارد.

بر خلاف کالری بادام زمینی و چربی بالایی که دارد بر کاهش خطر ابتلا به افزایش وزن بسیار موثر است. زنانی که در رژیم غذایی خود از مصرف متعادل بادام زمینی بهره برده اند وزن کم کرده و به تثبیت وزن ایده آلشان کمک شایانی شده است.

بادام زمینی با ایجاد حس سیری از مصرف ریز خوراکی های پرکالری مثل پفک یا اسنک جلوگیری می کند. انرژی مورد نیاز بدن در حین کاهش وزن توسط این ماده غذایی تامین می شود.

برای بهره بردن از تمام خواص این ماده غذایی بهتر است آن را خوب جویده تا توسط دستگاه گوارش جذب بدن شود و از دفع آن توسط دستگاه گوارش قبل از جذب کامل مواد مغذی جلوگیری شود.

پروتئین بالای موجود در آن انرژی زیادی را برای بدن تامین می کند که از بی حالی و ضعف در طول رژیم کاسته می شود. فیبر موجود در ترکیبات این آجیل از ابتلا به اضافه وزن می کاهد اما باید در مصرف آن جانب اعتدال را رعایت کرد.

پوست بادام زمینی حاوی مقدار زیادی فیبر رژیمی و منبعی سرشار از آنتی اکسیدان است که به همین دلیل بهتر است آن را با پوست مصرف کنید.

بیشتر بخوانید:

خواص بادام زمینی و کالری

خواص بادام زمینی و خاصیت های جالب بادام زمینی

خاصیت درمانی و فوق العاده ی بادام زمینی

خاصیت معجزه آسای روغن بادام زمینی برای سلامتی

کره بادام زمینی



بادام زمینی پر از چربی های سالم و پروتئین مرغوب است

 

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین است

خواص بادام زمینی و کالری

خوردن بادام زمینی و همچنین انواع دیگر آجیل ها ممکن است در برابر بیماری های قلبی محافظت کنند

مسمومیت جدی با آفلاتوکسین می تواند منجر به نارسایی کبد و سرطان کبد شود

تازه ترین ادویه ها رو آنلاین خرید کن

ارسال آنی تازه ترین و مرغوب ترین ادویه جات

طراحی رایگان فروشگاه اینترنتی

چگونه زندگی شاد و آرامی داشته باشم؟

بدون خجالت محصولات جنسی را آنلاین بخر

اینجا همه چی نصف قیمته!!

مشاور و راهنمای خرید دمنوش و جوشانده

دوره های های آموزشی پوست و مو

فروش محصولت رو رایگان آنلاین کن!

سوغات ادویه جنوب با بسته بندی ویژه

سینما رو به خونت بیار!

برای خرید این ست 3تکه دخترونه کلیک کن

ترفندهای کارآمد برای ترک سیگار

موهات می تونه ساعت ها مثل حالت اول بمونه

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد . بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آن ها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند و طبق آنچه در این بخش از سلامت نمناک می خوانید منبع خوبی از ویتامین ایی ، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینی ها برای 8 مقدار ماده مغذی ضروری مثل کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند.درخانه بسیاری از هندی ها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف می شود.

طبقه بندی می تواند شامل همه انواع میکرو ارگانیسم ها، حیوانات، گیاهان و غیره باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می شود. در هند، عموما تحت محصول بنشن – عمدتا به عنوان دانه های خوراکی طبقه بندی می شود. نام آن در شرایط بیولوژیکی Arachishypogaea خوانده می شود. آن ها در هند بسیار رایج هستند و نام های متفاوتی در بخش های مختلف کشور دارند. در هند از آن به عنوان روغن دانه استفاده می شود. در حالی که آن ها عمدتا از زمین به دست می آیند.

آن ها کربوهیدراتی کمی دارند و غنی از مواد مغذی هستند. بادام زمینی منبع بسیار عالی از پروتئین نیز هست. همچنین شامل بیوتین ،نیاسین ،فولات ، منگنز، ویتامین ایی ،تیامین ، فسفر و منیزیم همه اینها برای بدن و ذهن سالم بسیار مهم هستند.

ارزش غذایی برای هر 100 گرم

خواص بادام زمینی و کالری

بیماری های قلبی عروقی، بیماری آلزایمر، و عفونت:

بادام زمینی ها عمدتا به طور عمده از سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی جلوگیری می کند و تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش می دهد.

زنان به طور کلی بیشتر درمعرض چاقی در مراحل مختلف زندگی هستند. این می تواند پس از حاملگی یا تغییرات هورمونی، یائسگی یا افسردگی باشد و مشاهده می شود زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود حداقل دو باردر هفته دارند، ریسک کمتری در چاقی دارند. برای جلوگیری از چاقی، توصیه می شود به طور منظم بادام زمینی بخورید.

آن ها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آب پز می شوند فعال تر می شوند. جنیستین و آنتی اکسیدانی به نام بیوچنانین خسارت ناشی از رادیکال های آزاد در پوست را درمان می کند. بادام زمینی باعث می شود جوان تر به نظر برسید.

پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند. انواع مختلف پوست بادام زمینی حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند. اضافه کردن کره بادام زمینی و غیره به رژیم غذایی روزانه می تواند محتوای غذایی را افزایش دهد.

 فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهم ترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم و قوی است. آن ها تقویت کننده های انرژی با مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی هستند.

علت اصلی افسردگی سطوح پایین سروتونین است.تریپتفون موجود در بادام زمینی ها، ترشح مواد شیمیایی را افزایش می دهد و در نتیجه به مبارزه با افسردگی کمک می کند. در نظر گرفته می شود برای جلوگیری از این بیماری های خطرناک، حداقل دو قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی هفتگی به تناسب و سلامت کمک می کند.

مصرف 1.5 اونس روزانه بادام زمینی ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد. بادام زمینی ها غذای سالمی هستند و منبع خوب ویتامین ب هستند.

بادام زمینی ها سرشار از نیاسین است وافرادی که غذاهای غنی از نیاسین (ویتامین ب3)می خورند، یعنی ویتامین ب3 احتمال کمتری دارد که اختلالات مربوط به حافظه نظیر بیماری آلزایمر را بگیرند. نیاسین در کره بادام زمینی وجود دارد به بهبود چنین سلول های عصبی کشنده کمک می کند.

پلی فنولیک در غلظت های بالا بادام زمینی وجود دارند. اسید کوماریک توانایی کاهش خطر سرطان معده را دارد. این کار به کاهش سلولهای سرطانی کمک می کند.

سرطان روده تا 58 درصد در زنان و 27 % در مردان با مصرف بادام زمینی کاهش میابد.

مصرف منظم بادام زمینی به جذب کلسیم، چربی ها و کربو هیدرات ها از طریق منگنز که در بادام زمینی ها یافت می شود کمک می کند. سطح قند خون در بدن انسان تنظیم می کند.

اسید فولیک تولد کودکان مبتلا به اختلال عصبی جدی یا نقص لوله عصبی را کاهش می دهد. اگر مصرف بادام زمینی در دوران بارداری یا قبل از آن انجام شود، احتمال بیماری تا 70 درصد کاهش می یابد.

این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد.

بادام زمینی درد معده را از بین می برد و به عنوان نرم کننده سینه استفاده می شود و سرفه خشک را برطرف می کند.

شیر را در مادران شیر ده زیاد می کند و بسیار مقوی است.

به خاطر دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که به اندازه کم ار آن بخورند. بیشتر از 1 مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.

روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.

خواص بادام زمینی و کالری

آرد بادام زمینی چربی کم تری نسبت به کره بادام زمینی دارد که محتوای پروتئین بالایی دارد. آرد بادام زمینی طعم خوبی دارد و بادام نیز بدون گلوتن است . میان وعده معروف در ایالات متحده جنوبی، است بادام زمینی در کشورهایی مانند چین، هند و غرب آفریقا محبوب است. وبا سو تغذیه مبارزه می کند. قرار است آن ها در درمان مشکلات پوستی نظیر ،خارش وآکنه بسیار موثر هستند. به عنوان محصول زیبایی به کار می رود

مواد موجود در بادام زمینی معمولا به جذب مواد مغذی در بدن و کاهش ارزش غذایی که مصرف می شود آسیب می رساند.

آلودگی بادام زمینی گاهی اوقات می تواند منجر به تولید مواد سمی شود. این منجر به از دست دادن اشتها و تغییر رنگ چشم ها منجر به یرقان و همه نشانه های معمول کبد می شود.

یکی از مهم ترین آلرژن ها می تواند بادام زمینی باشد. آلرژی می تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. برای افرادی که به بادام زمینی و محصولات بادام زمینی حساسیت دارند توصیه می شود که از آن ها اجتناب کنند.

مسایلی مانند مشکلات کیسه صفرا می تواند یکی دیگر از عوارض جانبی ناخوشایند است . هم چنین ممکن است درد تیز و ناگهانی در سمت راست شکم تجربه کنید. این امر عمدتا به خاطر انقباض کیسه صفرا رخ می دهد. اگر افراد سنگ صفرا داشته باشند به آن ها توصیه می شود از خوردن بادام زمینی اجتناب کنند. در حالی که متناقض با این بیانیه، مطالعاتی صورت گرفته است که نشان می دهند مصرف کره بادام زمینی در حد اعتدال در واقع خطر را سنگ صفرا را تا 25 درصد کاهش می دهد. این به این دلیل است که بادام زمینی ها توانایی کاهش کلسترول را دارند.

بادام زمینی؛ کاهش یا افزایش وزن؟

بادام زمینی منبع خوبی از اسیدهای چرب اشباع نشده با یک باند غیراشباع است. خوردن آن در حد مناسب ممکن است موجب کاهش کلسترول و بدین ترتیب موجب سلامت قلب شود.

خواص بادام زمینی و کالری

بادام زمینی و کره ی بادام زمینی برای سلامتی مفید هستند.

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب اشباع نشده ی یک باند اشباع، ویتامین ب3(نیاسین)، ب9(اسید فولیک) و ویتامین ای است.

در حقیقت بادام زمینی آجیل نیست، بلکه جزء حبوبات به حساب می آید. آجیل یک میوه ی درختی است مانند فندق، پسته، گردو و بادام. ولی بادام زمینی در رده ی حبوبات قرار دارد. هر دو دسته برای سلامتی مفید هستند ولی بادام زمینی به علت هزینه ی کمتر در دسترس تر است.

 

بادام زمینی و سلامت قلب

خوردن آن در حد مناسب ممکن است موجب کاهش کلسترول و بدین ترتیب موجب سلامت قلب شود. مصرف بادام زمینی به میزان روزانه 5/1 انس پیشنهاد می شود که چیزی در حدود 42 گرم است و 240 کیلو کالری انر‍‍ژی دارد. بهتر است این میزان به دو قسمت تقسیم شده و در دو میان وعده استفاده شود.

بادام زمینی در مقدار کم می تواند اشتهای ما را کنترل کند ولی اگر در

مقادیر زیاد استفاده شود باعث افزایش کالری دریافتی و در نتیجه بهبود

افزایش وزن می شود

اگر ذائقه ی شما می پذیرد آن را به سالادتان اضافه کنید.

بادام زمینی و کاهش وزن

مطالعات نشان داده اند کسانی که آجیل و دانه هایی از جمله بادام زمینی می خورند، نمایه توده بدنی(BMI) کمتری دارند.

یک علت آن می تواند این باشد که بادام زمینی منبع خوبی از چربی مفید، پروتئین و فیبر است که تنها با خوردن یک واحد از آن، گرسنگی از بین رفته و احساس پری و سیری در مدت قابل ملاحظه ای به انسان دست می دهد.

اگر چه در یک واحد انرژی قابل توجهی دارد ولی مدت طولانی تری سیرمان نگه می دارد و همین باعث عدم خوردن غذای اضافی و دریافت کالری زیاد می شود.

به هر حال نکته ی مهمی که باید رعایت شود، میزان مصرف است، پس باید بتوانیم در حد نیاز بخوریم نه هر آن چه روی میز است!!!!

 

بادام زمینی و افزایش وزن

خواص بادام زمینی و کالری

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب اشباع نشده ی

یک باند اشباع، ویتامین ب3(نیاسین)، ب9(اسید فولیک) و ویتامین ای است

 

برچسب غذایی بادام زمینی بوداده و نمکی در هر سروینگ(28 گرم)

کالری               160 کیلو کالری

چربی کل          14 گرم

سدیم               95 میلی گرم

  • گل ختمی درختچه
  • پتاسیم             200 میلی گرم

    کربوهیدرات        5 گرم

    فیبر                   2 گرم

    پروتئین              7 گرم

     

      راحله باباپور

    بخش تغذیه تبیان

     

    مطالب مرتبط:بادام زمینی دانه ای مفید برای مبتلایان به چربی خون خواص بادام زمینی و کالری

    مطالب مرتبط:

    بادام‌ زمینی از آن دست خوراکی‌هایی است که به غیر افرادی که به آن آلرژی دارند، کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این بادام دوست داشتنی سرشار از فیبر و مواد مغذی است که آن را تبدیل به یک میان‌وعده بسیار مفید می‌کند. بادام‌زمینی را در اشکال مختلف دسر، انرژی بار، نمکی یا شکلاتی می‌توان مصرف کرد. در ادامه به معرفی خواص و اطلاعات تغذیه‌ای آن می‌پردازیم.

    هر ۱۰۰ گرم بادام‌ زمینی دارای ۵۶۷ کالری می‌باشد. سایر اطلاعات تغذیه‌ای آن عبارت است از:

    بادام‌زمینی همچنین مخلوطی
    از چربی‌های سالم، ویتامین‌های گروه B، و فیبر است که باعث می‌شود برای مدت طولانی احساس سیری داشته
    باشید. این بادام علی‌رغم بالا بودن مقدار کالری، کربوهیدرات کمی دارد. این فواید
    بادام‌زمینی است که آن را به یک میان‌وعده سالم و مفید تبدیل می‌کند.

    مطالعات متعدد نشان می‌دهد که خوردن بادام‌ زمینی و برخی از آجیل‌ها به افراد کمک می‌کند تا وزن خود را ثابت نگه دارند و یا حتی کم کنند. این مساله ممکن است به این دلیل باشد که این بادام پروتئین، چربی و فیبر بالایی دارد و برای مدت طولانی‌تری به افراد احساس سیری می‌دهد.خواص بادام زمینی و کالری

    یک مطالعه در سال
    ۲۰۱۸ نشان می‌دهد که خوردن آجیل  از جمله
    بادام‌زمینی، خطر ابتلا به چاقی مفرط در افراد را کاهش می‌دهد. در این مطالعه بیش
    از ۳۷۳ هزار نفر از ۱۰ کشور اروپایی در طی ۵ سال شرکت کرده‌اند.

    تحقیقات اولیه بر اساس داده‌های جمع آوری شده در طی ۸ سال از بیش از ۵۱۰۰۰ زن نشان می‌دهد که افرادی که حداقل دو بار در هفته آجیل می‌خورند، نسبت به زنانی که به ندرت آجیل می‌خورند، افزایش وزن کمتری را تجربه کرده‌اند.

    کمتر کسی است که
    کره بادام‌زمینی را دوست نداشته باشد. کره بادام‌زمینی یک راه عالی و سالم برای
    افزایش کالری دریافتی به خصوص در رژیم ورزشکاران است. کره بادام‌زمینی سرشار از
    چربی‌های اشباع نشده و پروتئین است که برای بازیابی و بازسازی بافت‌های ماهیچه‌ای
    و عضلانی ضروری می‌باشد.

    به طور کلی مصرف کره
    آجیل برای افراد ورزشکار توصیه می‌شود. (معرفی انواع کره آجیل، طرز
    تهیه و خواص آن)

    البته که کالری دریافتی
    هر شخص با شخص دیگر متفاوت است و به BMI او شامل جنسیت،
    میزان فعالیت، قد و … بستگی دارد. همچنین هر فرد باید بداند چه
    مقدار کالری لازم دارد تا لاغر شود و یا چاق شود. برای این منظور دانستن تعادل
    انرژی بدن، مهم است.

    به دلیل آلرژی‌زا
    بودن بادام‌زمینی برای برخی از افراد، بعضا تصور می‌کنند که خوردن بادام زمینی در
    بارداری برای جنین و مادر مضر است. یا می‌تواند باعث افزایش احتمال ابتلا نوزاد به
    آلرژی در آینده بشود. اما محققان ثابت کرده‌اند که این مسائل خرافه‌ای بیش نیستند
    و در صورتی که مادر زمینه آلرژی به بادام‌زمینی را از قبل نداشته باشد، هیچگونه
    خطری او یا جنین را تهدید نمی‌کند!

    تحقیقات نشان می‌دهد
    که خوردن کره بادام‌زمینی یا بادام‌زمینی می‌تواند به زنان مبتلا به چاقی و یا
    افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند تا سطح قند خون خود را کنترل کنند. به طور کلی
    بادام‌زمینی یک خوراکی عالی برای افراد دیابتی یا کسانی که در معرض این بیماری
    قرار دارند، است.

    این بادام با شاخص
    گلیسیمی ۲۳، هرگز باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود. از طرف دیگر بادام‌زمینی
    کربوهیدرات بسیار کمی دارد اما در فیبر، چربی و پروتئین بسیار غنی است. فیبر موجود
    در بادام، فرآیند‌های گوارشی را کند می‌کند و آزادسازی انرژی را تعادل می‌بخشد.

    همانطور که پیش‌تر گفته شد بادام‌زمینی منبع غنی ویتامین‌های گروه b است. ویتامین b7 یا بیوتن علاوه بر تحریک مو برای رشد بیشتر، باعث جلوگیری از ریزش مو نیز می‌شود. بنابراین مصرف بادام‌زمینی، میان‌وعده‌ای هوشمندانه برای کسانی است که به سلامت موهای خود اهمیت می‌دهند.

    منابع:

    مینا صیادی هستم! لیسانس تئاتر دارم اما الان ارشد ارتباطات میخونم. عاشق نوشتنم و البته هر کار دیگه ای که توش بتونی خلاق باشی!

    اسم و ایمیل مرا در این مرورگر ذخیره کن.

    با اپلیکیشن کرفس به وزن ایده‌آل خود برسید.

    تهران٬ ونک- خیابان برزیل- خیابان شمس لاهیجانی- کوچه دوازدهم- پلاک ۸

    @2019 – طراحی و توسعه تیم کرفس

    بادام زمینی

    بادام زمینی یا پسته شامی ( نام های دیگر : بادام کوهی یا پسته زمینی ) یک میوه و بوته است که بیشتر به عنوان آجیل مصرف می شود. اصالت این گیاه متعلق به آمریکای جنوبی است و از این منطقه به دیگر نقاط جهان انتقال داده شده است.

    این میوه دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می باشد و جالب است بدانید که بادام زمینی به اندازه گردو و بادام ارزش غذایی دارد و به همین جهت بسیار مغذی است. همچنین بادام زمینی از ویتامین ایی ، اسید فولیک، فیبر و فسفر بهره می برد.

    خوردن روزانه ۸ عدد از بادام زمینی برای کاهش بیماری های قلبی ضروری است. همچنین این مغز عالی برای کنترل وزن ، تثبیت سطح قند خون و افزایش متابولیک بدن موثر است. میان وعده مناسبی نیز محسوب می شود.خواص بادام زمینی و کالری

    بادام زمینی یک گیاه است که به عنوان لوبیا ، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته شده و معروف است. در هند از بادام زمینی به عنوان دانه های خوراکی طبقه قندی شده استفاده می شود. بادام زمینی در هند بسیار رایج است.

    بادام زمینی میوه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این میوه ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص بادام زمینی در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

    خواص بادام زمینی

    بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد و سرشار از مواد مغذی است. منبع بسیار عالی پروتئین محسوب می شود. شامل بیوتین ،نیاسین ،فولات ، منگنز، ویتامین ایی ،تیامین ، فسفر و منیزیم است.

    در هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی به میزان ۵۶۷ کالری ، ۴۹ گرم چربی کامل ، ۱۸ میلی گرم سدیم ، ۷۵۰ میلی گرم پتاسیم ، ۱۶ گرم کربوهیدرات کل و ۲۶ گرم پروتئین وجود دارد و به همین دلیل بادام زمینی بسیار مقوی  و مغذی است.

    زنان با توجه به نوع و ساختار بدن شان در معرض چاقی قرار دارند. یائسگی و افسردگی و حاملگی می تواند از دلایل چاقی در زنان باشد. زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود مصرف می کنند در معرض کمتر چاقی قرار دارند.

    اسید فولیک تولد کودکانی را که مبتلا به اختلال عصبی هستند را کاهش می دهد. اگر بادام زمینی قبل از بارداری مصرف شود احتمال بیماری جنین کم می شود و بارداری تسهیل می شود. ضمن اینکه مصرف بادام زمینی بعد از زایمان شیر مادران را زیاد کرده و بسیار مقوی است.

    پوست بادام زمینی دارای منبع زیادی از آنتی اکسیدان ها می باشد. همچنین بادام زمینی دارای فیبر زیادی است. اضافه کردن کره بادام زمینی به رژیم غذایی برای سلامت مفید است.

    بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدان می باشد. بادام زمینی نقش مهمی در سلامت پوست نیز دارد. جنیستین و آنتی اکسیدانی موجود در بادام زمینی باعث مراقبت از پوست می شود.

    بادام زمینی باعث تسکین درد معده شده و به عنوان نرم کننده سینه و برطرف کننده سرفه خشک می باشد.

    بادام زمینی سرشار از نیاسین است و باعث کاهش اختلالات مربوط به حافظه نظیر بیماری آلزایمر می شود. همچنین نیاسین به بهبود سلول های عصبی کشنده کمک می کند.

    آهن و کلسیم موجود در بادام زمینی یکی از عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم می باشد. تقویت کنند انرژی از ویتامین ها می باشند.

    بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید بوده و کلسترول خوب خون را بالا می برد.

    اگر به صورت منظم بادام زمینی مصرف کنید به جذب بهتر کلسیم و چربی و کربو هیدرات ها کمک کرده اید. سطح قند خون در بدن انسان به کمک مصرف منظم بادام زمینی تنظیم می شود.

    یکی از دلایل افسردگی سطوح پایین سروتونین است. مواد موجود در بادام زمینی با افزایش ترشح مواد شیمیایی با افسردگی مبارزه می کند. برای جلوگیری از افسردگی دو قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

    مصرف روزانه بادام زمینی خطر بیماری های قلبی را به صورت زیادی کاهش می دهد. بادام زمینی ها غذای سالمی محسوب می شوند که منبع زیادی از ویتامین ب است.

    روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد

    به طور کلی بادام زمینی از بیماری های قلبی ، بیماری های عصبی و سرطان جلوگیری می کند. بادام زمینی می تواند برای جلوگیری از بیماری های قارچی ویروسی موثر باشد. تولید اکسید نیتریک در بدن را نیز افزایش می دهد.

    سرطان روده در زنان شایع تر از مردان می باشد. مصرف بادام زمینی به کاهش سرطان روده منجر می شود.

    بادام زمینی جزو آجیل ها محسوب می شود و موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل خون رسانی می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

    پلی فنولیک در بادام زمینی یافت می شود. این موضوع خطر ابتلا به بیماری سرطان معده را کاهش می دهد و همچنین سلول های سرطانی را نابود می کند.

    مضرات بادام زمینی

    یکی از نکات مهم در مورد بادام زمینی این است که برخی افراد به آن حساسیت بسیار شدید دارند. جالب است بدانید این حساسیت می تواند به حدی زیاد باشد که فرد فقط با بو کردن بادام زمینی جانش را از دست بدهد.

    مطالب پیشنهادی

    بادام زمینی یک نوع حبوبات است که ابتدا در آمریکای جنوبی کشت می‌شده است. برخلاف نام‌های مختلفی که بر بادام زمینی گذاشته شده، این ماده ربطی به مغزها و آجیل‌های درختی ندارد و در دسته حبوباتی می‌گنجد که شامل لوبیا، عدس و سویا نزدیک می‌شوند.

    به گزارش اقتصادآنلاین، بادام زمینی در آمریکا به ندرت به صورت خام مصرف می‌شود و معمولا در حالت برشته یا در قالب کره بادام زمینی خورده می‌شود. سایر محصولات بادام زمینی شامل روغن، آرد و پروتئین می‌شوند و برای تهیه دسر، کیک، شیرینی و سس مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    بادام زمینی منبعی غنی در پروتئین، چربی و انواغ مواد مغذی دیگر است و مطالعات نشان داده که مصرف این ماده غذایی می‌تواند در کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مفید باشد.

    در این مقاله قرار است هر آن چه را که لازم است درباره بادام زمینی بدانید، به شما بگوییم:خواص بادام زمینی و کالری

    هر 100 گرم بادام زمینی خام شامل این میزان مواد مغذی می‌شود:

    کالری: 567

    آب: 7 درصد

    پروتئین: 25.8 گرم

    کربوهیدرات: 16.1 گرم

    قند: 4.7 گرم

    فیبر: 8.5 گرم

    چربی: 49.2 گرم

    به ترتیب زیر:

    چربی اشباع شده: 6.28 گرم

    چربی اشباع نشده: 24.43 گرم

    چربی چند اشباع نشده: 15.56 گرم

    امگا 3 : 0 گرم

    امگا 6: 15.56 گرم

    چربی ترانس: 0 گرم

    بادام زمینی چربی بالایی دارد و نوعی دانه روغنی محسوب می‌شود. به همین دلیل بخش عمده کشتزارهای بادام زمینی، به تولید روغن بادام زمینی اختصاص دارند.

    چربی موجود در این ماده غذایی بین 44 تا 56 درصد را شامل می‌شود و عمدتا از چربی چند اشباع نشده تشکیل شده است.

    بادام زمینی منبع خوبی در تامین پروتئین بدن است و تقریبا 22 تا 30 درصد از کل کالری آن را شامل می‌شود. البته بیشترین پروتئین موجود در این ماده از نوعی است که می‌توانند برای برخی از افراد به شدت حساسیت زا باشند و جانشان را به خطر بیندازد.

    بادام زمینی میزان کمی کربوهیدرات دارد و فقط 13 تا 16 درصد از کل وزن آن را شامل می‌شود. کربوهیدرات پایین و پروتئین، چربی و فیبر بالا موجب شده که شاخص گلیسمی بادام زمینی خیلی پایین باشد؛ شاخصی که سرعت ورود کربوهیدرات به جریان خون را پس از وعده غذایی اندازه‌گیری می‌کند. پایین بودن این شاخص، برای افراد دیابتی بسیار اهمیت دارد.

    بادام زمینی حاوی ویتامین‌ها و مواد آلی متنوعی است از جمله:

    بیوتین: بادام زمینی یکی از غنی‌ترین مواد از نظر بیوتین است و به همین دلیل برای دوران بارداری بسیار اهمیت دارد.

    مس: در رژیم غذایی غربی، مس معمولا کمتر تامین می‌شود و کمبود مس می‌تواند تاثیراتی منفی روی سلامت قلب داشته باشد.

    نیاسین: ویتامین B3 یا نیاسین کارکردهای مختلفی در بدن انسان دارد و از جمله به کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک می‌‌کند.خواص بادام زمینی و کالری

    فولات: ویتامین B9 ، فولات یا اسید فولیک هم نقشی حیاتی در بدن دارد، به ویژه در دوران بارداری.

    منگنز: عنصری است که در آب و اغلب غذاها یافت می‌شود.

    ویتامین E: آنتی اکسیدانی قوی که به مقدار بالایی در غذاهای چرب موجود است.

    تیامین: ویتامین B1 یا تیامین به سلول‌های بدن شما کمک می‌کند تا کربوهیدرات‌ها را به انرژی تبدیل کند. بنابراین برای عملکرد قلب، ماهیچه‌ها و دستگاه عصبی بسیار حیاتی است.

    فسفر: بادام زمینی سرشار از فسفر است؛ عنصری که نقشی اساسی در رشد بافت‌ بدن و محافظت از آن ایفا می‌کند.

    منیزیم: ماده‌ای حیاتی که گفته می‌شود وجودِ میزان کافی آن در بدن، از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.

    سایر ترکیبات گیاهی:

     بادام زمینی حاوی انواع ترکیبات زیست فعال گیاهی و آنتی اکسیدان‌ها است. عمده آنتی اکسیدان، در پوست بادام زمینی قرار دارد که فقط به صورت خام مصرف می‌شود.

    مغز بادام زمینی خام شامل عناصر زیر می‌شود:

  • عکس رفتن غمگین
  • کوماریک اسید: این پلی فنول، یکی از اصلی‌ترین آنتی اکسیدان‌های موجود در بادام زمینی است.

    رسوراترول: یک آنتی اکسیدان قوی است که ممکن است به کاهش سرطان و بیماری‌های قلبی کمک کند.

    ایزوفلاونها: نوعی آنتی اکسیدان پلی فنول است که با بسیاری از اثرات سلامتی در ارتباط دارد.

    اسید فیتیک: این ماده بیشتر در دانه گیاهان به ویژه مغزها پیدا می‌شود و می‌تواند به جذب آهن و زینک موجود در بادام زمینی یا هر غذای دیگری کمک کند.

    فیتواسترول: روغن بادام حاوی میزان بالایی فیتواسترول است که به جذب کلسترول در دستگاه گوارش کمک می‌کند.

    مطالعات گسترده‌ای در زمینه ارتباط بادام زمینی با کاهش وزن صورت گرفته است. علی رغم چربی و کالری موجود در بادام زمینی، این ماده تاثیری روی افزایش وزن ندارد و مصرف آن کمک می‌کند تا فرد به وزن متناسب‌تری برسد و احتمال ابتلا به چاقی مرضی او کاهش بیابد. البته این نتایج در تحقیقات مشاهده‌ای به دست آمده‌اند و براساس آن‌ها نمی‌توان رابطه عّلی میان این دو را اثبات کرد.

    با این حال نتایج یک پژوهش روی سلامت زنان نشان داده است که با جایگزین کردن بادام زمینی با سایر منابع چربی، این زنان طی 6 ماه توانستند به 3 کیلوگرم کاهش وزن برسند.

    همچنین مطالعۀ دیگری نشان داده است که افزودن 89 گرم بادام زمینی به برنامه غذایی روزانه طی 8 هفته، موجب افزایش وزن قابل توجهی در افراد نشده است.

    عوامل مختلفی باعث شده‌اند که بادام زمینی، یک ماده مناسب برای رژیم غذایی لاغری محسوب شود:خواص بادام زمینی و کالری

    – بادام زمینی در مقایسه با سایر تنقلات، بیشتر ایجاد حس سیری می‌کند و به همین دلیل مصرف غذا را کاهش می‌دهد.

    – به دلیل حس سیری حاصل از مصرف بادام زمینی، معمولا مصرف سایر مواد غذایی هم کاهش پیدا می‌کند.

    – اگر تمام بادام زمینی‌های به طور کامل جویده نشود، بخشی از آن‌ بدون جذب شدن به بدن، توسط دستگاه گوارشی دفع می‌شود.

    – پروتئین و چربی اشباع نشدۀ موجود در بادام زمینی می‌تواند به چربی سوزی کمک کند.

    – بادام زمینی منبع فیبر غیرمحلول است و به همین دلیل می‌تواند در کاهش ریسک افزایش وزن موثر واقع شود.

    علاوه بر کمک به کاهش وزن، بادام زمینی فواید دیگری نیز برای سلامتی بدن دارد:

    بیماری‌های قلبی یکی از اصلی‌ترین علل مرگ و میر در سراسر جهان است. مطالعات مشاهده‌ای نشان داده‌اند که بادام زمینی هم مانند سایر مغزها می‌تواند از بدن در برابر بیماری‌های قلبی محافظت کند. بادام زمینی حاوی چندین ماده مغذی مناسب برای قلب از جمله منیزیم، نیاکین، مس، اسید اولئیک، و انواع آنتی اکسیدان‌ها از جمله رسوراترول است.

    نتایج دو مطالعه نشاهده‌ای نشان می‌دهد که مصرف منظم بادام زمینی می‌تواند در کاهش ریسک ابتلا به سنگ صفرا در میان زنان و مردان موثر باشد. همچنین از آنجایی که سنگ صفرا عمدتا از کلسترول تشکیل شده است، بادام زمینی به کاهش چربی کلسترول هم کمک می‌کند. با اینحال اثبات این یافته‌ها نیازمند انجام پژوهش‌های بیشتری است.

    غیر از حساسیت‌زایی، مصرف بادام زمینی عوارض جانبی زیادی ندارد اما با اینحال باید چند نکته را ملاحظه کرد:

    بادام زمینی گاهی ممکن است به نوعی کپک آلوده شود که آفلاتوکسین تولید می‌کند. اصلی‌ترین نشانه‌های مسمومیت با آفلاتوکسین شامل کاهش اشتها و زردی چشم می‌‌‌شود که نشان‌دهنده اختلالی در عملکرد کبد است.

    مسمومیت شدید با آفلاتوکسین ممکن است منجر به نارسایی کبد و سرطان کبد شود.  

    خطر آلودگی به آفلاتوکسین به نحوه نگهداری بادام زمینی مربوط می‌شود. قرار دادن بادام زمینی‌ها در محیط گرم و مرطوب به ویژه در مناطق گرمسیری ممکن است خطر این نوع آلودگی را افزایش دهد.

    خشک کردن بادام زمینی‌ها پس از کشت، و دوری از محیط گرم و مرطوب می‌تواند از تولید آفلاتوکسین جلوگیری کند.

    بادام زمینی‌ حاوی چندین ضدمغذی است که می‌تواند به طور قابل توجهی از جذب مواد مغذی و ارزش‌های غذایی در بدن فرد جلوگیری کند. یکی از این ضدمغذی‌ها اسید فیتیک است.

    اسید فیتیک در تمام دانه‌های خوراکی از جمله مغزها، غلات و حبوبات یافت می‌شود. در بادام زمینی، بین 0.2 تا 4.5 درصد اسید فیتیک موجود است. اسید فیتیک از جذب آهن و زینک موجود در بادام زمینی بازداری می‌کند و ازرش غذایی این ماده را کمی کاهش می‌دهد.

    البته این موضوع برای افرادی که از برنامه غذایی متعادل با میزان مناسبی از گوشت برخوردار هستند موجب نگرانی نیست اما ممکن است در کشورهای در حال توسعه که عمده منابع غذایی‌ شامل غلات و حبوبات می‌شود، موضوع نگران‌کننده‌ای باشد.

    بادام زمینی یکی از شناخته‌شده‌ترین انواع حساسیت غذایی محسوب می‌شود و در آمریکا تقریبا 1 درصد جمعیت را شامل می‌شود. حساسیت بادام زمینی به صورت بالقوه می‌تواند جان فرد را به خطر بیندازد و تاثیرات منفی شدیدی ایجاد کند.

    منبع: healthline.com

    ترجمه: تیم اقتصادآنلاین

    کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

    میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

    تماس بگیرید

    05137238070

    خواص زردچوبه و عجیب ترین مطالب علمی آن که باید بدانید

    خواص کاسنی و تاثیرات عجیب آن بر روی بدن و سلامتی

    کبد چرب و مطالب علمی درباره علا‌ئم – علل ایجاد و درمان آنخواص بادام زمینی و کالری

    روش های علمی جهت افزایش سرعت و تقویت اسپرم ضعیف

    خارخاسک و هرچیزی که باید درباره خواص علمی آن بدانید

    روغن منداب و مهمترین خواص و فواید آن

    خواص روغن زرده تخم مرغ و روش علمی و صحیح مصرف آن

    خواص دارویی مرزنجوش برای سلامتی

    خواص سنجد و فواید دارویی اثبات شده عجیب سنجد بر روی انسان

    خواص میوه نسترن و موارد استفاده و منع مصرف آن که باید بدانید

    آیا از خواص بسیار با ارزش بادام زمینی چیزی شنیده اید ؟ بیشتر افراد بادام زمینی را به دلیل طعم و مزه ی خوبی که به آنها می دهد دوست دارند و مصرف می کنند . و بی آنکه بدانند کلی فواید و خواص به بدنشان می رسانند . وب سایت رویکا در این مقاله قصد دارد تا شما را با تمام خواص بادام زمینی به طور کامل آشنا  کند . اگر تا انتهای مقاله را مطالعه کنید ،بسیار متعجب می شوید که چطور یک ماده به این کوچکی می تواند انقدر بر سلامت شما مؤثر باشد .

     

     

     

    بادام زمینی ماده ای است با ارزش تغذیه ای بالا و خواص بی نظیر که مصرف آن برای درمان و سلامت پوست و مو و انواع بیماری ها بسیار مفید است . به عنوان لوبیا ، خانواده ی سویا و گیاهان لپه ای شناخته می شود . در هند جزء دانه های خوراکی طبقه بتدی می شود که بسیار رایج است . نام علمی آن ( Arachis hypogaea ) است .

    این ماده منبع عالی از پروتئین ، منگنز ، نیاسین ، فیبر ، اسید فولیک ، بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است . بادام زمینی را به اشکال مختلف از جمله سرخ شده ، نمکی ، روکش شکلاتی و کره بادام زمینی مصرف می کنند . این ماده یک غذای پر کالری است . وقتی به صورت خام مصرف می شود ، از مزایای سلامت بیشتری برخوردار است . محصولات تولید شده از بادام زمینی در انواع غذاها ، دسرها ، کیک ها ، قنادی ها ، اسنک ها و سس ها استفاده می شود .

     

     

    به دلیل زیاد بودن چربی های غیر اشباع در بادام زمینی نسبت به چربی های اشباع ، به طور اطمینان می توان گفت که سالم ترین و مقوی ترین ماده برای سلامتی است . این نسبت چربی های غیر اشباع شده باعث می شود بادام زمینی به عنوان بهترین منبع چربی مناسب قلب شناخته شده باشد . طبق آمار ، خوردن ۴۶ گرم بادام زمینی یا کره بادام زمینی در روز سلامت قلب شما را تضمین می کند . همچنین از سرطان ، بیماری های عصبی و یا قارچی و ویروسی با تولید اکسید نیتریک در بدن جلوگیری می کند .

     

    بادام زمینی علاوه بر چربی های غیر اشباع ، منبع خوبی از پروتئین . فیبر است . همچنین بدون کربوهیدرات است . بنابراین به عنوان یک میان وعده ی مناسب توصیه می شود . خانم ها به طور کل بیشتر در معرض چاقی در مراحل مختلف زندگی قرار می گیرند . به خصوص بعد از حاملگی ، تغییرات هورمونی ، یائسگی و افسردگی . طبق تحقیقات ، خانم هایی که دوبار در هفته بادام زمینی را به عنوان آجیل مصرف می کنند ، میزان ابتلای آن ها به چاقی خیلی پایین است . پس نگران چاقی و یا اضافه وزن خود نباشید . فیبر موجود در بادام زمینی منجر به کاهش وزن شما می شود .

     

     

    بادام زمینی یک غذای عالی برای افراد مبتلا به دیابت و یا در معرض خطر ابتلا به دیابت است . بادام زمینی از شاخص قند خون پایین ( GI ) برخوردار است  . متخصصان تغذیه برای کنترل قند خون ، افراد را به خوردن غذاهایی با شاخص زیر ۵۵ تشویق می کنند . بادام زمینی دارای نمره ۲۳ است . همچنین منبع خوبی از پروتئین ، چربی و فیبر هستند . بنابراین در کنترل میزان قند خون بسیار کمک می کند . طبق تحقیقات ، مصرف منظم بادام زمینی به دلیل منگنز موجود در آن ، به جذب کلسیم ، چربی و کربوهیدرات ها کمک می کند . در نتیجه سطح قند خون را در بدن انسان تنظیم  می کند .

     

     

    خواص بادام زمینی و کالری

    بادام زمینی سرشار از فیبر است . فیبر موجود ، فرآیندهای گوارشی را کند می کند و باعث آزاد شدن انرژی در کل بدن می شود .

     

     

    بادام زمینی به دلیل دارا بودن سطح بالای آنتی اکسیدانی به نام بیوچنانین ، همراه با جنیستین از خسارت های ناشی از رادیکال های آزاد در پوست جلوگیری می کند . بادام زمینی وقتی که آب پز می شود ، آنی اکسیدان موجود در آن فعال تر می شود . مصرف بادام زمینی باعث می شود جوان تر به نظر برسید .

     

     

     

    آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی دو ماده مهم انتقال اکسیژن به خون هستند . این انتقال اکسیژن به بهبود بافت استخوان های سالم و قوی کمک می کند . همچنین آهن و کلسیم به عنوان تقویت کننده های انرژی با مقادیر زیادی ویتامین ها و مواد معدنی هستند .

     

  • فوايد صابون شير و عسل
  •  

    سطح پایین سروتونین یک عامل اصلی در بروز افسردگی است . تریپتفون موجود در بادام زمینی ، ترشح مواد شیمیایی را افزایش می دهد و به درمان افسردگی کمک می کند . طبق تحقیقات ، مصرف حداقل ۲ قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی در طول هفته به حفظ سلامت شما کمک می کند .

     

     

    وجود منبعی از نیاسین ( ویتامین B3 ) در بادام زمینی ، احتمال خیلی اندکی وجود دارد که افراد اختلالات مربوط به حافظه مانند بیماری آلزایمر را بگیرند . مصرف کره بادام زمینی به دلیل منبع خوبی از نیاسین در بهبود سلول های عصبی کشنده به شدت توصیه می شود .

     

     

    وجود پلی فنولیک در غلظت های بالا و خاصیت آنتی اکسیدانی موجود در بادام زمینی به پیشگیری از سرطان و کاهش سلول های سرطانی کمک می کند . همچنین اسید کوماریک توانایی کاهش خطر سرطان معده را دارد .

     

     

    خواص بادام زمینی و کالری

    خواص بادام زمینی برعکس خواص زنیان و خواص تخم کتان  به نوعی است که میتوان در دوران حاملگی نیز از آن استفاده نمود  . اسید فولیک موجود در بادام زمینی تولد کودکان مبتلا به اختلال عصبی جدی یا نقص لوله عصبی را کاهش می دهد . اگر مصرف بادام زمینی در دوران قبل بارداری یا در دوران بارداری انجام شود ، احتمال بیماری تا ۷۰ درصد کاهش می یابد .

     

     

    از آنجا که ویتامین ای به عنوان درمان در برابر آفتاب سوختگی استفاده می شود . بادام زمینی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین ای  یکی از مواد مغذی برای درمان آفتاب سوختگی می باشد .

     

     

     

     

     

    بادام زمینی منبع خوبی از چربی های سالم ، پروتئین و فیبر است . همچنین حاوی مقادیر زیادی از انواع ویتامین ها ، پتاسیم ، فسفر ، منیزیم و ویتامین B هست . با اینکه کالری بالایی دارد اما سرشار از مواد مغذی و کم کربوهیدرات است .

    طبق گزارشات از وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) ، در ۱۰۰ گرم بادام زمینی مواد با مقادیر زیر وجود دارد :

    کالری : ۵۶۷

    شکر : ۲۵٫۰۸ گرم

    مواد مغذی

    کربوهیدرات

    فیبر

    شکر

    ۲۵٫۰۸ گرم

    ۱۶٫۱۳ گرم

    ۰۸٫۰۵ گرم

    ۰۴٫۷۲ گرم

    چربی ها

     

    چربی های اشباع شده

    چربی های غیر اشباع شده


    ۰۶٫۲۸ گرم

    ۲۴٫۴۳ گرم

     

    فسفر

    منگنز

    کلسیم

    سدیم

    آهن

    زینک

     

    ۳۷۶ میلی گرم

    ۱۶۸ میلی گرم

    ۹۲ میلی گرم

    ۱۸ میلی گرم

    ۰۴٫۵۸ میلی گرم

    ۰۳٫۲۷ میلی گرم

     

     

    ویتامین ها

     

     

    ویتامین  E ( آلفا توکوفرول )

    ویتامین B-1 ( تیامین )

    ویتامین B-6 ( پیریدوکسین )

    ریبوفلاوین ( ویتامین B-2 )

    فولات ( ویتامین B-9 )

    ۱۰٫۰۷ میلی گرم

    ۰۸٫۳۳ میلی گرم

    ۰٫۶۴ میلی گرم

    ۰٫۳۵ میلی گرم

    ۰٫۱۴ میلی گرم

    ۲۴۰ میکروگرم

     

    مخلوط چربی های سالم ، فیبر ، پروتئین و سایر مواد مغذی موجود در بادام زمینی آن را به یک ماده ی با ارزش تبدیل کرده است که فواید بی شماری دارد . زمانی که شما بخواهید آن را با کراکر ها ، چیپس و سایر میان وعده ها و غذاهای کم کربوهیدرات مقایسه کنید ، متوجه می شوید که بادام زمینی سالم ترین میان وعده است .

     

     

     

     

    پروتئین برای ساخت و ترمیم سلول های بدن ضروری است . بادام زمینی منبعی سرشار از پروتئین گیاهی است به طوریکه در ۱۰۰ گرم آن ۲۵٫۰۸ گرم را شامل می شود . پس می تواند نیاز پروتئین روزانه هر فرد را تامین کند . پروتئین مورد نیاز هر فرد بسته به سن و میزان فعالیت افراد متفاوت است . طبق آمار و تحقیقات میزان پروتئین روزانه مورد نیاز در بزرگسالان به شرح زیر است :

    خانم ها : ۴۶ گرم در روز

    آقایان : ۵۶ گرم در روز

     

     

    فیبر یک ماده مغذی برای سلامت به خصوص برای قلب است . خوردن غذاهای سرشار از فیبر باعث افزایش سطح کلسترول خون می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی ، چاقی و دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد . اگر در بین مواد غذایی دنبال منابع خوبی از فیبرهای رژیمی هستید کافی است در میان وعده ها و غذاهایتان از بادام زمینی استفاده کنید . در ۱۰۰ گرم بادام زمینی ۰۸٫۰۵ گرم فیبر وجود دارد که تقریبا یک چهارم از مصرف فیبر برای آیان و یک سوم برای خانم ها توصیه شده است . معمولا در رژیم های غذایی میزان توصیه شده مصرف فیبر در روز به شرح زیر است :

    خانم ها : ۲۸ گرم در روز

    آقایان : ۳۴ گرم در روز

     

     

    در بخشی از رژیم غذایی هر کسی مقداری چربی های سالم باید وجود داشته باشد . به عبارتی اسیدهای چرب بخش اساسی هر رژیم غذایی هستند . در بادام زمینی هم اسیدهای چرب اشباع نشده و هم اشباع شده وجود دارد . اما میزان اسید های چرب اشباع نشده به مراتب بیشتر است . همانطور که می دانید مصرف چربی های غیر اشباع نسبت به چربی های اشباع شده و ترانس می تواند به راحتی سطح کلسترول خون را پایین آورد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش دهد .

     

     

    بادام زمینی در صورتیکه به شکل آرد بادام زمینی مصرف شود ، محتوای پروتئینی بالا و طعم خوبی دارد . همچنین بدون گلوتن است . نسبت به کره بادام زمینی هم چربی کمتری دارد در نتیجه به عنوان میان وعده ی معروف در ایالات متحده جنوبی مورد استفاده قرار می گیرد . در کشورهایی مانند هند و چین و غرب آفریقا بسیار محبوب است . به دلیل خواص فوق العده ای که دارد در درمان سوء تغذیه و بیماری های پوستی نظیر خارش و آکنه بسیار مؤثر است و به عنوان محصول زیبایی به کار می رود .

     

     

     

    سالم ترین نوع بادام زمینی ، بادام زمینی خام است . همچنین کره بادام زمینی یک انتخاب عالی است . عده ای بادام زمینی را به صورت شور دوست دارند . گرچه این نوع از بادام زمینی به دلیل مصرف زیاد سدیم با فشار خون بالا و بیماری قلبی در ارتباط است ، زیاد توصیه نمی شود . طبق تحقیقات افرادی که میتلا به فشار خون بالا هستند روزانه می توانند فقط معادل ۱ قاشق چایخوری نمک مصرف کنند .

    در صورت امکان بادام زمینی را با پوست انتخاب کنید . پوست بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدان است . آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند . اصولا تولیدکنندگان برای نمکی کردن بادام زمینی در حین فرآیند نمکی کردن و بو دادن پوست آن را جدا می کنند . شما می توانید بادام زمینی یا کره آن را به عنوان میان وعده ای مقوی در طول روز میل کنید . همچنین در وعده های اصلی به سالاد ها یا غذاهای تایلندی به عنوان افزودنی فوق العاده می توانید اضافه کنید .

     

     



    این مطلب فوق العاده است اگر امکان داره برای سایر دانه های گیاهی هم مطلب بزارید

    چشم

    فروشگاه اینترنتی رویکا ، با هدف رضایت خاطر شما عزیزان پا به عرصه فعالیت فروش کلیه محصولات بصورت اینترنتی نمود . تمامی فعالیت ها رویکا از سوری سازمان مدیریت و نظارت بر روی کسب و کار اینترنتی نظارت میگردد .
    امید است تا بتوانیم قسمتی کوچک از نیاز های شما هموطنان عزیز را رفع نماییم .

    انبار مرکزی فروشگاه : مشهد ، کلاهدوز ۲۳ پلاک ۴۹

    05137238070 – 021284233

    info[@]royka[.]ir

    پاسخگویی 24 ساعته در تمام ساعات روز

    ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    برای آگاهی از جدیدترین اخبار برندها و دریافت تخفیف‌ها و پیشنهادات ویژه، در خبرنامه سایت عضو شوید

    تمامی حقوق این وبسایت متعلق به فروشگاه رویکا میباشد

    خواص بادام زمینی و کالری
    خواص بادام زمینی و کالری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *