بادام زمینی خواص و مضرات

دوره مقدماتی php
بادام زمینی خواص و مضرات
بادام زمینی خواص و مضرات



بادام زمینی پر از چربی های سالم و پروتئین مرغوب است

 

بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین است

بادام زمینی خواص و مضرات

دوره مقدماتی php

خوردن بادام زمینی و همچنین انواع دیگر آجیل ها ممکن است در برابر بیماری های قلبی محافظت کنند

مسمومیت جدی با آفلاتوکسین می تواند منجر به نارسایی کبد و سرطان کبد شود

راهنمای انتخاب و خرید محصولات زناشویی

باکیفیت ترین طعم دهنده ها وچاشنی ها

الان بهترین فرصت برای بازسازی پوستته!

برای خرید ادکلن اصل باتخفیف70% کلیک کن

تازه ترین ادویه ها رو آنلاین خرید کن

لاغری موضعی با لیزر

کجا رایگان تبلیغ کنم؟

ماندگاری حالت مو برای زمان طولانی

انواع گن وفرم دهنده بدن اورجینال و باکیفیت

ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی

سوغات ادویه جنوب با بسته بندی ویژه

درمان گیاهی حیوانات خانگی

مشاوره روشهای درمان بواسیر/تماس بگیرید

با فروش آانلاین کسب و کارت رو نجات بده!

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

بادام زمینی طعم و ارزش غذایی مانند گردو و بادام دارد . بادام زمینی نیز بسیار مغذی است. آن ها شامل بسیاری از مواد مغذی ضروری و منبع عالی از منگنز، نیاسین و غیره هستند و طبق آنچه در این بخش از سلامت نمناک می خوانید منبع خوبی از ویتامین ایی ، اسید فولیک، فیبر و فسفر است. بادام زمینی ها برای 8 مقدار ماده مغذی ضروری مثل کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و غیره شناخته می شوند.درخانه بسیاری از هندی ها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف می شود.

طبقه بندی می تواند شامل همه انواع میکرو ارگانیسم ها، حیوانات، گیاهان و غیره باشد که در جهان وجود دارند. این گیاه همچنین به عنوان لوبیا، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته می شود. در هند، عموما تحت محصول بنشن – عمدتا به عنوان دانه های خوراکی طبقه بندی می شود. نام آن در شرایط بیولوژیکی Arachishypogaea خوانده می شود. آن ها در هند بسیار رایج هستند و نام های متفاوتی در بخش های مختلف کشور دارند. در هند از آن به عنوان روغن دانه استفاده می شود. در حالی که آن ها عمدتا از زمین به دست می آیند.

آن ها کربوهیدراتی کمی دارند و غنی از مواد مغذی هستند. بادام زمینی منبع بسیار عالی از پروتئین نیز هست. همچنین شامل بیوتین ،نیاسین ،فولات ، منگنز، ویتامین ایی ،تیامین ، فسفر و منیزیم همه اینها برای بدن و ذهن سالم بسیار مهم هستند.

ارزش غذایی برای هر 100 گرم

بادام زمینی خواص و مضرات

بیماری های قلبی عروقی، بیماری آلزایمر، و عفونت:

بادام زمینی ها عمدتا به طور عمده از سرطان، بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و یا هر نوع قارچ ویروسی جلوگیری می کند و تولید اکسید نیتریک در بدن را افزایش می دهد.

زنان به طور کلی بیشتر درمعرض چاقی در مراحل مختلف زندگی هستند. این می تواند پس از حاملگی یا تغییرات هورمونی، یائسگی یا افسردگی باشد و مشاهده می شود زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود حداقل دو باردر هفته دارند، ریسک کمتری در چاقی دارند. برای جلوگیری از چاقی، توصیه می شود به طور منظم بادام زمینی بخورید.

آن ها حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان موجود در بادام زمینی هستند که وقتی آب پز می شوند فعال تر می شوند. جنیستین و آنتی اکسیدانی به نام بیوچنانین خسارت ناشی از رادیکال های آزاد در پوست را درمان می کند. بادام زمینی باعث می شود جوان تر به نظر برسید.

پوست بادام زمینی منبع بسیار زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند و دارای محتوای بالای فیبر رژیمی هستند. انواع مختلف پوست بادام زمینی حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند. اضافه کردن کره بادام زمینی و غیره به رژیم غذایی روزانه می تواند محتوای غذایی را افزایش دهد.

 فراوانی آهن و کلسیم موجود در کره بادام زمینی مهم ترین عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم و قوی است. آن ها تقویت کننده های انرژی با مقادیر زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی هستند.

علت اصلی افسردگی سطوح پایین سروتونین است.تریپتفون موجود در بادام زمینی ها، ترشح مواد شیمیایی را افزایش می دهد و در نتیجه به مبارزه با افسردگی کمک می کند. در نظر گرفته می شود برای جلوگیری از این بیماری های خطرناک، حداقل دو قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی هفتگی به تناسب و سلامت کمک می کند.

مصرف 1.5 اونس روزانه بادام زمینی ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد. بادام زمینی ها غذای سالمی هستند و منبع خوب ویتامین ب هستند.

بادام زمینی ها سرشار از نیاسین است وافرادی که غذاهای غنی از نیاسین (ویتامین ب3)می خورند، یعنی ویتامین ب3 احتمال کمتری دارد که اختلالات مربوط به حافظه نظیر بیماری آلزایمر را بگیرند. نیاسین در کره بادام زمینی وجود دارد به بهبود چنین سلول های عصبی کشنده کمک می کند.

پلی فنولیک در غلظت های بالا بادام زمینی وجود دارند. اسید کوماریک توانایی کاهش خطر سرطان معده را دارد. این کار به کاهش سلولهای سرطانی کمک می کند.

سرطان روده تا 58 درصد در زنان و 27 % در مردان با مصرف بادام زمینی کاهش میابد.

مصرف منظم بادام زمینی به جذب کلسیم، چربی ها و کربو هیدرات ها از طریق منگنز که در بادام زمینی ها یافت می شود کمک می کند. سطح قند خون در بدن انسان تنظیم می کند.

اسید فولیک تولد کودکان مبتلا به اختلال عصبی جدی یا نقص لوله عصبی را کاهش می دهد. اگر مصرف بادام زمینی در دوران بارداری یا قبل از آن انجام شود، احتمال بیماری تا 70 درصد کاهش می یابد.

این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد.

بادام زمینی درد معده را از بین می برد و به عنوان نرم کننده سینه استفاده می شود و سرفه خشک را برطرف می کند.

شیر را در مادران شیر ده زیاد می کند و بسیار مقوی است.

به خاطر دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که به اندازه کم ار آن بخورند. بیشتر از 1 مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.

روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.

بادام زمینی خواص و مضرات

آرد بادام زمینی چربی کم تری نسبت به کره بادام زمینی دارد که محتوای پروتئین بالایی دارد. آرد بادام زمینی طعم خوبی دارد و بادام نیز بدون گلوتن است . میان وعده معروف در ایالات متحده جنوبی، است بادام زمینی در کشورهایی مانند چین، هند و غرب آفریقا محبوب است. وبا سو تغذیه مبارزه می کند. قرار است آن ها در درمان مشکلات پوستی نظیر ،خارش وآکنه بسیار موثر هستند. به عنوان محصول زیبایی به کار می رود

مواد موجود در بادام زمینی معمولا به جذب مواد مغذی در بدن و کاهش ارزش غذایی که مصرف می شود آسیب می رساند.

آلودگی بادام زمینی گاهی اوقات می تواند منجر به تولید مواد سمی شود. این منجر به از دست دادن اشتها و تغییر رنگ چشم ها منجر به یرقان و همه نشانه های معمول کبد می شود.

یکی از مهم ترین آلرژن ها می تواند بادام زمینی باشد. آلرژی می تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. برای افرادی که به بادام زمینی و محصولات بادام زمینی حساسیت دارند توصیه می شود که از آن ها اجتناب کنند.

مسایلی مانند مشکلات کیسه صفرا می تواند یکی دیگر از عوارض جانبی ناخوشایند است . هم چنین ممکن است درد تیز و ناگهانی در سمت راست شکم تجربه کنید. این امر عمدتا به خاطر انقباض کیسه صفرا رخ می دهد. اگر افراد سنگ صفرا داشته باشند به آن ها توصیه می شود از خوردن بادام زمینی اجتناب کنند. در حالی که متناقض با این بیانیه، مطالعاتی صورت گرفته است که نشان می دهند مصرف کره بادام زمینی در حد اعتدال در واقع خطر را سنگ صفرا را تا 25 درصد کاهش می دهد. این به این دلیل است که بادام زمینی ها توانایی کاهش کلسترول را دارند.

بادام زمینی ها در واقع بنشن هستند که در مناطق استوایی و نیمه استوایی دنیا رشد می کنند اما به عنوان آجیل شناخته می شوند چون زیر زمین رشد می کنند و مانند گردو و بادام نیستند که روی درختان رشد می کنند.

خوردن بادام زمینی برای سلامتی ما و هم چنین برای پوست و مو به خاطر مواد غذایی ضروری مثل ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب ضروری و غیره در آن ها مفید است. اگرچه بادام زمینی ها مفید هستند اما بهتر است آن ها را در حد اعتدال بخورید چون برخی از اثرات جانبی خوردن بادام زمینی بسیار زیاد هستند.

مصرف منظم بادام زمینی برای سلامت افراد بسیار خوب است اما حتما باید آن ها را به طور متوسط مصرف کنید و نه بیش از اندازه چون در مستعد آلودگی سالمونلا قرار می گیرند.

یکی از سم های مرتبط با بادام زمینی قارچی است که آفلاتوکسین ماده سرطان سازا تولید می کند که خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش می دهد. همچنین مشخص شده است که مصرف آفلاتوکسین نیز رشد را در کودکان کاهش می دهد به همین دلیل مهم است که مراقب باشید بادام زمینی زیادی نخورید.

این خطر آلودگی حتی با بادام زمینی ارگانیک و کره بادام زمینی مرتبط است. این به خاطر طبیعت بادام زمینی است. بادام زمینی واقعا آجیل نیست بلکه بنشن نرم است که یک غلاف نفوذ پذیر دارد در حالی که از زیر زمین رشد می کند. آن ها در حالی که زیرزمین با پوست ضعیف رشد می کنند، در معرض خطر دما و رطوب گرم قرار دارند، اینها شرایطی هستند که به رشد قارچ ها کمک می کنند.بادام زمینی خواص و مضرات

علاوه بر این، قارچ های موجود در بادام زمینی ها حتی در زمان ذخیره سازی، حمل و نقل و حتی در قفسه های فروشگاه های خواربار (اگر شرایط مناسب نباشد )رشد می کنند. مهم است به یاد داشته باشید که این اثر جانبی بادام زمینی به خاطر طبیعت بادام زمینی است (یک بنشن است و در معرض خطر زیاد بودن در معرض دما و رطوبت)و هیچ ارتباطی با آفت کش ها ندارد.

اگر چه مصرف بادام زمینی برای سلامت افراد خوب است و مزایای زیادی برای پوست و مو دارد اما یکی از غذاهای آلرژی زا است. پیش از این هم در بخش سلامت نمناک اشاره داشتیم که افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند زیرا در برخی افراد آلرژی به بادام زمینی می تواند به قدری شدید باشد که ممکن است موجب واکنش های آلرژیک شود حتی اگر هوا آلوده به مقدار کمی از غبار بادام زمینی باشد.

این واکنش معمولا با احساس سوزش در دهان به دنبال تورم صورت، گلو و دهان شروع می شود.می تواند به سختی تنفس، حمله به آسم، آنافیلاکسی و مرگ را به همراه داشته باشد.واکنش های شدید کم تر شامل خارش، کهیر ، ناراحتی معده هستند. این افراد حتی باید از خوردن غذاهای حاوی بادام زمینی اجتناب کنند.

خوردن بیش از حد بادام زمینی به دلیل داشتن لکتین برای سلامت ما بد است، حتی به دلیل وجود لکتین موجود در آن ها. بنشن مانند بادام زمینی، سویا و … حاوی لکتین،ضد مواد مغذی ، ماده ای چسبناک است که راه مقاومت در برابر آفت های گیاه را حفظ می کند.

اگرچه لکتین برای گیاه خوب است اما برای انسان ها خوب نیست چون چسبناکی و ساختار آن تقریبا برای هضم بدن غیرممکن است . لکتین با قند موجود در خون ما بسته و باعث التهاب می شود و بیماریهای التهابی مثل روماتیسم مفصلی را بالا می برد.

لکتین عملکرد انسولین در بدن انسان را تقلید می کند و می تواند تاثیر منفی بر کنترل وزن داشته باشد. وجود لکتین فقط به بادام زمینی و دیگر سبزیجات محدود نمی شود، در واقع برخی از سبزیجات حاوی لکتین هستند اما طبق گزارشات ژورنال تغذیه آمریکایی ، سبزیجات ” سمی نیستند.

 

بادام زمینی به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 6 برای سلامتی بسیار مفید است اما نباید به خاطر این مزایا در مصرف آن زیاده روی کنید . با وجود اینکه بادام زمینی ها منبع عالی اسیدهای چرب امگا 6 هستند اما فاقد اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای محافظت از سلامتی بسیار مهم است و در حقیقت بدن ما به ترکیبی از اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 نیاز دارند.

کمبود اسیدهای چرب امگا 3 می تواند باعث التهاب، بیماری های قلبی و دیگر بیماری ها شود. دانه های کتان، دانه چیا ،روغن ماهی، روغن خردل، اسکواش زمستانی و غیره منبع خوبی از اسیده ای چرب امگا 3 هستند. محدود کردن بادام زمینی (امگا 6)حتی برای تکرار مزایای اسیدهای چرب امگا 3 مانند محدود کردن امگا 6 مهم است .

به دلیل طبیعت بادام زمینی، آن ها در معرض خطر بالای رشد قارچ قرار دارند .بادام زمینی ها بنشن هستند و بیشتر در معرض دمای بالا و رطوبت گرم قرار می گیرند که به عنوان یک محیط مناسب برای رشد قارچ عمل می کنند.

برخی از کشاورزان غیر آلی، سعی می کنند با استفاده از آفت کش ها روی محصول، با مشکل قارچ برخورد کنند. با انجام این کار، ممکن است بادام زمینی را از رشد قارچ محفوظ نگه دارند، اما آن ها را با سطح بالایی از آفت کش ها آلوده می کنند که می تواند باعث سردرد، سرگیجه، سوزش بینی، گلو، چشم ها و یا پوست، تشنگی، استفراغ، خستگی، عرق ریزی، استفراغ، تاری دید، و …شود.

خوردن بیش از حد بادام زمینی به دلیل وجود میزان بالای چربی های اشباع شده برای سلامتی مضر است زیرا میزان بالای چربی های اشباع شده ممکن است باعث بروز مشکلاتی نظیر حمله قلبی، سکته، انسداد شریان ها، مشکلات هاضمه، فشار خون بالا و دیگر مشکلات سلامتی شود.

طبق تحقیقات انجام شده چربی های اشباع شده نوعی چربی پنهان هستند که ممکن است خطر مشکلات قلبی و عروقی را در یک فرد با افزایش سطح کلسترول بالا ببرند همچنین مشاهده شد که کاهش سطح چربی های اشباع شده در رژیم غذایی ما، خطر مشکلات قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

اکنون نیازی به نگرانی در مورد چربی های اشباع شده بادام زمینی وجود ندارد چون بادام زمینی نیز حاوی مس است که به کنترل سطح کلسترول کمک می کند و در نتیجه مشکلات قلبی و عروقی را کاهش می دهد. تنها چیزی که باید به یاد داشته باشیم این است که بادام زمینی را به میزان متوسط بخورید.

فیبرهای موجود در بادام زمینی ها برای کنترل وزن بسیار مفید است چون افراد را برای مدتی طولانی سیر نگه می دارد و میل را به خوردن دوباره کاهش می دهد و در نتیجه پرخوری را کنترل می کند که به عنوان یکی از عوامل اصلی چاقی شناخته می شود. با این حال، مهم است به خاطر داشته باشید که بادام زمینی ها کالری بالایی دارند و 100 گرم بادام زمینی شامل 567 کالری است.

به جای استفاده از بادام زمینی، بهتر است سیب، هویج، خیار و دیگر میوه ها و سبزیجات را برای کنترل وزن مصرف کنید. به این دلیل که در مقایسه با بادام زمینی، کالری کمتری دارند و شامل مقدار زیادی آب و فیبر رژیمی هستند که به کنترل وزن کمک می کند. بنابراین برای جلوگیری از افزایش وزن، مصرف بادام زمینی را محدود کنید.

مصرف 100 گرم بادام زمینی حدود 18 میلی گرم سدیم دارد . سدیم برای سلامت افراد خوب است چون سیالات را در بدن متعادل ، انقباض ماهیچه ها و فشار خون را کنترل می کند، اما مقدار زیادی از سدیم برای سلامتی مضر است و فشار خون و مشکلات دیگر مثل پوکی استخوان، سرطان معده، مشکلات کلیوی، …ایجاد می کند.

آیا بادام زمینی موجب گاز معده می شود ؟

بادام زمینی غنی از فیبر است و در صورتی که در مقادیر زیاد مصرف شود ممکن است موجب مشکلات هاضمه شود. علاوه بر این، مصرف بادام زمینی با غذاهایی که محتوای فیبر بالا دارند ممکن است منجر به تولید گاز در بدن شود.

بادام زمینی

بادام زمینی یا پسته شامی ( نام های دیگر : بادام کوهی یا پسته زمینی ) یک میوه و بوته است که بیشتر به عنوان آجیل مصرف می شود. اصالت این گیاه متعلق به آمریکای جنوبی است و از این منطقه به دیگر نقاط جهان انتقال داده شده است.

این میوه دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می باشد و جالب است بدانید که بادام زمینی به اندازه گردو و بادام ارزش غذایی دارد و به همین جهت بسیار مغذی است. همچنین بادام زمینی از ویتامین ایی ، اسید فولیک، فیبر و فسفر بهره می برد.

خوردن روزانه ۸ عدد از بادام زمینی برای کاهش بیماری های قلبی ضروری است. همچنین این مغز عالی برای کنترل وزن ، تثبیت سطح قند خون و افزایش متابولیک بدن موثر است. میان وعده مناسبی نیز محسوب می شود.بادام زمینی خواص و مضرات

بادام زمینی یک گیاه است که به عنوان لوبیا ، نخود فرنگی و خانواده سویا شناخته شده و معروف است. در هند از بادام زمینی به عنوان دانه های خوراکی طبقه قندی شده استفاده می شود. بادام زمینی در هند بسیار رایج است.

بادام زمینی میوه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این میوه ارزشمند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص بادام زمینی در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص بادام زمینی

بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد و سرشار از مواد مغذی است. منبع بسیار عالی پروتئین محسوب می شود. شامل بیوتین ،نیاسین ،فولات ، منگنز، ویتامین ایی ،تیامین ، فسفر و منیزیم است.

در هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی به میزان ۵۶۷ کالری ، ۴۹ گرم چربی کامل ، ۱۸ میلی گرم سدیم ، ۷۵۰ میلی گرم پتاسیم ، ۱۶ گرم کربوهیدرات کل و ۲۶ گرم پروتئین وجود دارد و به همین دلیل بادام زمینی بسیار مقوی  و مغذی است.

زنان با توجه به نوع و ساختار بدن شان در معرض چاقی قرار دارند. یائسگی و افسردگی و حاملگی می تواند از دلایل چاقی در زنان باشد. زنانی که کره بادام زمینی را در رژیم غذایی خود مصرف می کنند در معرض کمتر چاقی قرار دارند.

اسید فولیک تولد کودکانی را که مبتلا به اختلال عصبی هستند را کاهش می دهد. اگر بادام زمینی قبل از بارداری مصرف شود احتمال بیماری جنین کم می شود و بارداری تسهیل می شود. ضمن اینکه مصرف بادام زمینی بعد از زایمان شیر مادران را زیاد کرده و بسیار مقوی است.

پوست بادام زمینی دارای منبع زیادی از آنتی اکسیدان ها می باشد. همچنین بادام زمینی دارای فیبر زیادی است. اضافه کردن کره بادام زمینی به رژیم غذایی برای سلامت مفید است.

بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدان می باشد. بادام زمینی نقش مهمی در سلامت پوست نیز دارد. جنیستین و آنتی اکسیدانی موجود در بادام زمینی باعث مراقبت از پوست می شود.

بادام زمینی باعث تسکین درد معده شده و به عنوان نرم کننده سینه و برطرف کننده سرفه خشک می باشد.

بادام زمینی سرشار از نیاسین است و باعث کاهش اختلالات مربوط به حافظه نظیر بیماری آلزایمر می شود. همچنین نیاسین به بهبود سلول های عصبی کشنده کمک می کند.

آهن و کلسیم موجود در بادام زمینی یکی از عوامل انتقال اکسیژن به خون و بهبود استخوان های سالم می باشد. تقویت کنند انرژی از ویتامین ها می باشند.

بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید بوده و کلسترول خوب خون را بالا می برد.

اگر به صورت منظم بادام زمینی مصرف کنید به جذب بهتر کلسیم و چربی و کربو هیدرات ها کمک کرده اید. سطح قند خون در بدن انسان به کمک مصرف منظم بادام زمینی تنظیم می شود.

یکی از دلایل افسردگی سطوح پایین سروتونین است. مواد موجود در بادام زمینی با افزایش ترشح مواد شیمیایی با افسردگی مبارزه می کند. برای جلوگیری از افسردگی دو قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

مصرف روزانه بادام زمینی خطر بیماری های قلبی را به صورت زیادی کاهش می دهد. بادام زمینی ها غذای سالمی محسوب می شوند که منبع زیادی از ویتامین ب است.

روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد

به طور کلی بادام زمینی از بیماری های قلبی ، بیماری های عصبی و سرطان جلوگیری می کند. بادام زمینی می تواند برای جلوگیری از بیماری های قارچی ویروسی موثر باشد. تولید اکسید نیتریک در بدن را نیز افزایش می دهد.

سرطان روده در زنان شایع تر از مردان می باشد. مصرف بادام زمینی به کاهش سرطان روده منجر می شود.

بادام زمینی جزو آجیل ها محسوب می شود و موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل خون رسانی می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

پلی فنولیک در بادام زمینی یافت می شود. این موضوع خطر ابتلا به بیماری سرطان معده را کاهش می دهد و همچنین سلول های سرطانی را نابود می کند.

مضرات بادام زمینی

یکی از نکات مهم در مورد بادام زمینی این است که برخی افراد به آن حساسیت بسیار شدید دارند. جالب است بدانید این حساسیت می تواند به حدی زیاد باشد که فرد فقط با بو کردن بادام زمینی جانش را از دست بدهد.

مطالب پیشنهادی

بادام زمینی یکی از مهم ترین خوراکی های مغذی برای بدن و سرشار از منابع عالی منگز، نیاسین، فیبر، فسفر، ویتامین E و برای کاهش بیماری های قلبی و افزایش متابولیک بدن مفید است.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ بادام زمینی در خانه هندی ها به عنوان میان وعده مصرف می شود و خواص پروتئینی زیادی دارد و به علت داشتن مواد مغذی مهم، در برابر هزاران بیماری و تقویت ذهن حائز اهمیت است.

هر 100 گرم بادام زمینی شامل 567 عدد کالری، 49 گرم چربی کامل، 18 میلی گرم سدیم، 705 میلی گرم پتاسیم، 16 گرم کربوهیدرات کل و 26 گرم پروتئین است.

پیشگیری از انواع سرطان ها، بیماری های قلبی – عروقی، بیماری های عصبی یا هر نوع قارچ ویروسی، افزایش تولید اکسید نیتریک از ارزش های تغذیه ای بادام زمینی است. همچنین مراقبت از پوست و مو، تقویت مفاصل و استخوان ها و… از دیگر خواص مصرف بادام زمینی است.

از آن جایی که بانوان به نسبت آقایان بیشتر در معرض چاقی به علت تغییرات هورمونی، یائسگی و افسردگی هستند، متخصصان تغذیه و رژیم درمانی به آن ها توصیه می کنند که با قرار دادن هفته ای دو بار کره بادام زمینی در برنامه غذایی خود، از افزایش سلول های چربی جلوگیری کنند و با انجام این کار باعث لاغری خود شوند.بادام زمینی خواص و مضرات

باید بدانیم که آرد بادام زمینی چربی کمتری نسبت به کره بادام زمینی دارد و علاوه بر بالا بودن محتوای پروتئینی طعم خوبی دارد. مصرف متعادل بادام زمینی در کشور های چین، هند و غرب آفریقا باعث مقابله با سوءتغذیه شده است و برای درمان مشکلات پوستی از قبیل خارش و آکنه تاثیر زیادی دارد.

1_ آلودگی موجود در بادام زمینی گاهی منجر به تولید مواد سمی می شود که در نتیجه استفاده بیش از حد، باید انتظار بی اشتهایی و تغییر رنگ چشم ها را داشته باشیم.

2_ متخصصان طب سنتی توصیه می کنند افرادی که به بادام زمینی یا محصولات آن آلرژی دارند نباید این خوراکی خوشمزه را مصرف نکنند.

3_ معضل کیسه صفرا و درد ناگهانی در سمت راست شکم ممکن است از مصرف بادام زمینی باشد که در نهایت باید از خوردن آن اجتناب کرد.

محققتان به این نتیجه دست یافته اند که مصرف متعادل کره بادام زمینی باعث کاهش 25 درصدی سنگ صفرا می شود؛ چراکه بادام زمینی ها توانایی کاهش کلسترول تا حد زیاد را دارند.

بادام زمینی ها پتاسیم بالایی دارد و میزان آن دو برابر سدیم است؛ بنابراین مصرف کره بادام زمینی برای بیماران قلبی و کسانی که فشار خون بالایی دارند بسیار مفید است.

از آن جایی که مغز ها هنگام تفت دادن، حاوی مقدار زیادی نمک می شوند، بهترین کار این است که هنگام مصرف پوست آن ها کنده شود تا مواد مضر به بدن نرسد.

 

88492747

88830950

info@bornanews.ir

تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان فجر – خیابان نظری – انتهای خیابان دلفان – نبش اتوبان مدرس – پلاک 50

تمام حقوق برای خبرگزاری برنا محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

بادام زمینی بسیار مغذی است و منبع عالی پروتئین گیاهی، فیبر و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی اساسی است. بادام …

پکیج لاغری+مشاوره و پشتیبانی ازشنبه به عنوان بهترین و موثرترین کلینیک رژیم درمانی سال تو این روزا که هممون خونه نشین شدیم …

آیا از جای جوش بر روی پوست خود ناراحت هستید؟ آیا به دنبال روش های موثری برای خلاص شدن از آنها هستید؟ …

آیا می دانید بهترین راهکار برای آب کردن شکم چیست؟ چگونه میتوان چاقی شکم را کاهش داد؟ داشتن برنامه غذایی با مواد …

بادام زمینی یکی از دانه های گیاهی است که دارای خواص درمانی بسیار زیادی است. از جمله این فواید درمانی می توان …بادام زمینی خواص و مضرات

اولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت هایی از بدن می باشد. نشانه …

هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

بادام زمینی خواص و مضرات
بادام زمینی خواص و مضرات
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *