بادام درختی و خواص آن

دوره مقدماتی php
بادام درختی و خواص آن
بادام درختی و خواص آن



بادام ملين بوده و روغن بادام ضد يبوست است

بادام حاوی گليکوزيد سيانوژنيک به نام آميگدالين (Amygladin) است. اين گليکوزيد در بادام شيرين به مقدار ناچيز ولی در بادام تلخ در حد سمی و به ميزان يک تا 3.5 درصد حضور دارد و می تواند منشاء مسموميت دامها و يا انسان واقع شود. هيدروليز آميگدالين، ينزالدئيد (enzaldehyde)، جنتوبيوز (Gentobiose) و اسيد سيانيدريک توليد می کند.

خواص بادام درختیريشه درخت بادام بسيار قوی است. اين درخت می تواند حتی با کمی رطوبت نيز رشد کند. برگهای آن بيضی، باريک، نوک تيز و برنگ سبز می باشد. گلهای آن بسيار زيبا و برنگ صورتی است. در اوائل بهار شکوفه های بادام ظاهر می شود.بطور کلي دو نوع بادام وجود دارد :1- بادام شيرين Sweet Almond2- بادام تلخ Bitter Almondميوه درخت بادام بصورت سفت می باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشيده از کرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجود دارد. در ابتدای تشکيل ميوه پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت دار است که پوشيده از کرک است و هنوز بدرستی رشد نکرده که آنرا چغاله بادام Amandon می نامند که دارای خواص مخصوص می باشد.پس از رسيدن بادام، بتدريج پوشش خارجي سبز رنگ خشک شده و پوست آن نيز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود.مغز بادام بيضی شکل و مسطح بوده که يکطرف آن نوک تيز است. مغز بادام در داخل پوسته نارک قهوه ای رنگی می باشد که مي توان آنرا به کمک آب گرم از آن جدا کرد که مغز بادام سفيدرنگ در داخل آن است.مغز بادام شيرين و طعم ملايم و خوشمزه ای دارد و بسهولت از بادام تلخ تشخيص داده می شود.از کليه قسمت های درخت بادام شيرين مانند شکوفه، برگ و ميوه آن استفاده طبی می شود.خواص داروئی بادام شيرين :بادام شيرين از نظر طب قديم ايران کمی گرم و تر است.1- بادام ملين بوده و روغن بادام ضد يبوست است.مخصوصا از روغن بادام می توان رفع يبوست كودكان استفاده کرد.2- بادام سينه را نرم می کند.3- بادام برای رفع سرفه، ناراحتی حنجره و تنگی نفس مفيد بوده و خلط آور است.4- بادام برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفيد است.5- بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است.6- بادام تقويت کننده نيروی جنسی است و توليد اسپرم را زياد می کند.7- بادام را آسياب کرده و با عسل مخلوط کنيد برای درد کبد و سرفه مفيد است.8- چغاله بادام لثه و ريشه دندان را تقويت می کند.9- چغاله بادام برای خشکی دهان مفيد است.10- شکوفه بادام را دم کنيد و به عنوان مسهل برای اطفال استفاده کنيد.11- دم کرده پوست قهوه ای رنگ مغز بادام بهترين دارو برای تسکين درد و التهاب مجاری تنفسی است. (مقدر مصرف 5 گرم در 100 گرم آب )12- جوشانده برگ درخت بادام برای نارسائی کبد و کيسه صفرا مفيد است.13- روغن بادام خواب آور است و بيخوابی را از بين می برد.14- برای صاف کردن سينه و نرم شدن روده ها و از بين بردن سرفه خشک بايد روغن بادام را با شکر و کتيرا مخلوط کرده و بخوريد.15- روغن بادام را با آب گرم مخلوط کنيد داروی خوبی برای رفع اسهال و دل پيچه بچه ها خواهد بود.ضمنا اين مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان می کند.16- براي درمان نقرس و رفع خميدگی پيران، مهره های پشت را با روغن بادام چرب کنيد.17- برگ تازه درخت بادام مسهل و ضد کرم است.18- برگ خشک شده درخت بادام قابض بوده و اسهال را از بين می برد.19- روغن بادام شيرين بدليل خاصيت نرم کنندگی و ضد التهاب در کرم ها و پمادها بکار می رود.20- برای رفع بيماريهای سينه، روغن بادام شيرين را با هم وزن آن عسل و يک زرده تخم مرغ مخلوط کنيد که بصورت خمير يکنواختی درآيد.سپس به آن جوشانده گل ختمي اضافه کرده و يک قاشق چايخوری از آنرا به فاصله هر سه ساعت بخوريد.21- برای رفع خارش پوست بچه هائی که که سرخک و مخملک دارند روغن بادام را در تمام سطوح بدن آنها بماليد خارش را تسکين می دهد.22- ماليدن روغن بادام بر روی پوست التهاب را رفع کرده و سوختگی را درمان می کند.23- روغن بادام اگزما را رفع می کند.

بادام درختی و خواص آن

دوره مقدماتی php

 

بیشتر بخوانید: راههای خشک کردن بادام و گردو

 

روغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ايجاد شده از بين می برد

خواص بادام تلخمغز بادام تلخ از نظر طب قديم ايران خيلی گرم و خشک است1- بادام تلخ را آسياب کرده و با سرکه مخلوط کنيد ضماد خوبی برای سر درد می باشد همچنين ماليدن آن بر دور چشم برای تقويت بينايی مفيد است.2- خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس، سرفه و ورم ريه مفيد است.3- بادام تلخ رابا عسل بخوريد کبد و طحال را تميز می کند.4- برای رفع درد کليه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخوريد.5- بادام تلخ را با عسل برای قولنج مفيد است.6- برای از بين بردن سنگ کليه و ناراحتي های کليه، بادام تلخ را با شيره انگور مخلوط کرده و بخوريد.7- اگر عادت ماهيانه خانم ها عقب می افتد بهترين طرز درمان آن قرار دادن شياف بادام تلخ در مهبل است.8- برای از بين بردن لکه های صورت، بادام تلخ را پودر کنيد و با سرکه مخلوط کرده و ضمادی از آن درست کنيد و روی پوست بماليد.9- ضماد بادام تلخ برای درمان زخم های کهنه خارش و مخملک بکار می رود.10- ضماد ريشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع دردها مفيد است.11- ضماد ريشه درخت بادام برای پاک کردن طحال، کليه و دفع کرم روده بکار می رود.12- دم کرده ريشه درخت بادام تلخ برای پاک کردن طحال، و دفع کرم روده بکار می رود.13- روغن بادام تلخ خاصيت مسهلی درد.14- روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کليه و خارج کردن سنگ مثانه مفيد است.15- برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش يک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بريزيد.16- ماليدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه ها و چين و چروک را از بين می برد.17- روغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ايجاد شده از بين می برد.18- مبتلايان به اگزما اگر از بادام تلخ خميری درست کنند و از آن به جای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند بزودی بهبود می يابند.19- خمير بادام تلخ برای رفع بويی بد پا و زير بغل مفيد است.20- روغن بادام تلخ برای درمان سياه سرفه مفيد است.ترکيبات شيميايی:بادام شيرين دارای 50 تا 55 درصد و بادام تلخ دارای 40 تا 45 درصد روغن می باشد. بادام همچنين داراي 25 درصد مواد سفيده ای و دياستازی بنام امولسين (Emulsine)، قند، صمغ، موسيلاژ و مواد معدنی می باشد.بادام تلخ دارای ماده مخصوصي ( 1 تا 3 درصد ) بنام آميگدالين (Amygdlin ) می باشد که از اثر آب بر روی اين ماده اسيد سيانيدريک و آلدئيد بنزوئيک (Aldehyde benzoic) و گلوکز حاصل می شود.اسانس بادام تلخ (آلدئيد بنزوئيک ) در عطر سازی بکار می رود و همچنين از آن رنگ سبزی بنام مالاشيت Malachite درست می کنند. اسانس بادام تلخ بدليل اينکه دارای اسيد سيانيدريک است کمي تلخ می باشد. مقدار اسيد سيانيدريک در بادام تلخ 0/000025 درصد است.در 100 گرم مغز بادام شيرين خشک شده مواد زير يافت می شود :آب : 4/7 گرمانرژي : 598 کالريپروتئين : 18/6 گرمروغن هاي اشباع نشده : 54/2 گرمنشاسته : 19/5 گرمکلسيم : 320 ميلي گرمفسفر : 500 ميلي گرمآهن : 4/7 ميلي گرمپتاسيم : 770 ميلي گرمويتامين ب 1 : 0/25 ميلي گرمويتامين ب 2 : 0/9 ميلي گرمويتامين ب 3 : 3/5 ميلي گرمطرز استفاده از روغن بادام :برای بدست آوردن روغن بادام، مغز بادام را پس از تميز کردن و خشک کردن خرد می کنند و بصورت خمير در می آورند و سپس آنرا تحت فشار قرار داده و روغن آن را استخراج می کنند. اين روغن را فشار اول مي نامند. تفاله بادام را که از فشار اول باقيمانده تحت اثر حرارت و مواد شيميايی قرار داده و روغن فشار دوم را بدست می آورند. بدليل اينکه روغن بادام گران است معمولا تقلب کرده و آنرا با روغن هاي ديگر مانند روغن مغز هسته زردآلو و هلو مخلوط کرده و بنام روغن بادام می فروشند.همانطور که گفته شد اگر روغن بادام تلخ يا مغز زردآلو و يا هلو تحت اثر آب قرار گيرند اسيد سيانيدريک و آلدئيد بنزوئيک توليد می شود که سمی است بنابراين برای گرفتن روغن از اين هسته ها نبايد از آب استفاده کرد.اسانس بادام تلخ :اين اسانس مايعی زلال و بيرنگ است که در اثر کهنه شدن به رنگ زرد کمرنگ در می آيد. بوی آن قوی، طعمش سوزاننده و تلخ و بسيار سمی است. اسانس بادام تلخ بسهولت با اکسيژن هوا ترکيب و اکسيد می شود. بنابراين بايد هميشه محتوی آن کاملا پر و در بسته بوده و در جای تاريک و سرد نگهداری شود.شکوفه و گل بادام :گل و شکوفه درخت بادام دارای بوی مطبوع و طعم تلخ می باشد.پوست ميوه بادام :بصورت جوشانده مصرف می شود. طرز تهيه آن به اين صورت است که 50 گرم پوست بادام شيرين را در يک ليتر آب ريخته و مدت چند دقيقه آنرا می جوشانند سپس آنرا صاف کرده و مصرف می کنند.برگ درخت بادام :براي تهيه جوشانده برگ درخت بادام 50 گرم برگ درخت را در يک ليتر آب می جوشانند و سپس صاف می کنند.مغز بادام :معمولا بصورت خشک شده و خام و يا بوداده مصرف می شود.شير بادام :شير بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهيه می کنند. براي تهيه آن 50 گرم مغز بادام را کاملا آسياب کرده که بصورت پودر در آيد. سپس مقدر 50 گرم شکر يا قند به آن اضافه کرده و با يک ليتر آب مخلوط می کنند مايعی مانند شی بدست می آيد.نوع ديگر شير بادام براي کودکان شير خوار و اطفال بسيار مفيد است و می تواند جانشين شير مدر و يا مکمل آن باشد بدين ترتيب بدست می آيد که مقدار 50 گرم بادام را به مدت چند دقيقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن کنده شود سپس آنرا آسياب کرده و بصورت پودر در می آيند و مقدر کمي آب را بان اضافه می کنند و بهم می زنند تا به شکل خمير در آيد سپس خمير حاصل را با يک ليتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدر 50 گرم عسل به آن اضافه می کنند تا کاملا حل شود. اين مايع را از پارچه ململ می گذرانند تا مايعی مانند شير از آن باقی بماند.البته اگر اشخاص بالغ بخواهند از شير بادام استفاده کنند احتياجی به صاف کردن آن نخواهد بود.طريقه ديگری که آسان تر است بدين صورت می باشد که مقدار 50 گرم بادام پوست کنده يک ليتر آب و 50 گرم عسل يا شکر را در داخل مخلوط کن برقی بريزيد و تا مايعی مانند شير بدست آيد.مضرات بادام درختی :بادام از نظر اينکه داراي مواد مغذی بسياری است بنابراين غذای بسيار خوبی است ولی چون سنگين و ثقيل الهضم می باشد نبايد در خوردن آن افراط کرد و مقدر آن نبايد در روز بيش از ده دانه باشد. بادام همچنين برای معده های ضعيف و سرد خوب نيست و اشخاصی که معده ضعيف دارند بهتر است بادام را با شکر بخورد.منبع : irteb.com

خوراکی های پرخاصیت

جلوی نابودی بدنت رو بگیر!

ارزانتر سفر کنید! بلیط زمینی وهوایی

ست اسپرت مردانه جنس خوب*قیمت تولیدی

تست شنوایی و درمان وزوز گوش

به کمک مشاورعشق را به رابطه‌تان بازگردانید

بدون بخیه و خونریزی درمان شو!

ست های لباس زیر جذاب و لاکچری

مشاهده تمامی مدلهای لوازم خانگی اسنوا/قیمت

زاویه سازی صورت بت تزریق ژل و فیلر

چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی

ماندگاری حالت مو برای زمان طولانی

سوتین های خوشگل و باکیفیت/تنوع رنگ عالی

آشپزی بدون دغدغه کثیفی گاز

کت و شلوار جین بچگانه فقط175هزارتومان

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

چرا بادام را قبل از خوردن خیس کنیم

در اين مقاله از 7 گنج ، خواص و مضرات بادام درختي را براي علاقمندان گردآوري كرده ايم. به طور كلي 2 نوع بادام تلخ و شيرين وجود دارد. بادام شيرين مصرف خوراكي و بادام تلخ استعمال خارجي دارد. محور بحث ما در اين مقاله بادام شيرين است. با ما همراه شويد…

مغز بادام شیرین و طعم ملایم و خوشمزه ای دارد و به سهولت از بادام تلخ تشخیص داده می شود . از کلیه قسمت های درخت بادام شیرین مانند شکوفه ، برگ و میوه آن استفاده طبی می شود .

بادام شیرین دارای ۵۰ تا ۵۵ درصد و بادام تلخ دارای ۴۰تا ۴۵ درصد روغن می باشد .  بادام همچنین دارای ۲۵ درصد مواد سفیده ای و دپاستازی به نام امولسین ، قند ، صمغ ، موسیلار و مواد معدنی می باشد.بادام تلخ دارای ماده مخصوصی ۱تا ۲ درصد به نام آمیگدالین  Amygdlin می باشد که از اثر آب بر روی این ماده اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک benzoic Aldehyde  و گلوکز حاصل می شود .

تذكر: 

بادام درختی و خواص آن

چیدن میوه‌ها به صورت نارس و زودهنگام به خصوص در میوه‌هایی چون گوجه سبز، چغاله بادام و سم پاشی زیاد آن‌ها که باعث آلودگی بیشتر میوه می‌شود، امکان هضم آن را در دستگاه گوارش کودک مشکل‌تر می‌کند که با رشد بیشتر میوه و حرارت خورشید و شستشوی تدریجی سم با آب بارندگی و آبیاری، سطح تماس سم با میوه کمتر می‌شود که این امر در میوه‌هایی که به صورت رسیده مصرف می‌شوند و ملین نیستند، به چشم می‌خورد.

اما بيشتر فوايد بادام براي پوست و مو به واسطه استعمال خارجي از روغن بادام است كه در ادامه بررسي كرده ايم…

1.شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می کنند . برای تهیه آن ۵۰ گرم مغز بادام را کاملا آسیاب کرده که به صورت پودر در آید . سپس به مقدار ۵۰ گرم شکر با قند به آن اضافه کرده و با یک لیتر آب مخلوط  می کنند ، مایعی مانند شیر به دست می آید .

2.نوع دیگرشیر بادام برای کودکان شیر خوار ( بالای یکسال) و اطفال بسیار مفید است و می تواند جانشین شیر مادر و یا مکمل آن باشد . بدین ترتیب به دست می آید که مقدار ۵۰ گرم بادام را به مدت چند دقیقه  در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن کنده شود .سپس آنرا آسیاب کرده و به صورت پودر در می آیند و مقدار کمی آب را به آن اضافه می کنند و بهم می زنند تا به شکل خمیر در آید . سپس خمیر حاصل را با یک لیتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدار ۵۰ گرم عسل به ان اضافه می کنند تا کاملا حل شود . این مایع را از پارچه توری می گذارنند تا مایعی مانند شیر از آن باقی بماند .

البته اگر اشخاص بالغ بخواهند از شیر بادام استفاده کنند احتیاجی به صاف کردن آن نخواهد بود. طریقه دیگر که آسان تر است بدین ترتیب می باشد که مقدار ۵۰گرم بادام پوست کند یک لیتر آب و ۵۰ گرم عسل با شکر را در داخل مخلوط کن برقی می ریزید و تا مایعی مانند شیر به دست آید .

*** كپي برداري تنها در صورت لينك فعال به 7 گنج مجاز مي باشد.

دیدگاه شما

آدرس وبسایت

سلام پسر من سرع داره با دارو کنترل میشه سرع اش روزی چند تا بادام و چندتا گردو بهش میدیم مشکلی برای اون نداره خوردن خشکبار

عالی بود
سپاس

روزانه‌حداقل‌
چندعددبادام‌شرین‌بایدمصرف‌شود

۱۰ عدد در روز کافی است

بسیار عالی متشکر از زحماتتون

سلام و خسته نباشید واقعا کامل و جامع و مفید بود ممنون از اطلاعاتتون

سلام از زحمات شما از اطلاع رسانی وبیان خواص بسیار زیاد نعمت های خدا که میتواند این بیان عبادت محسوب شود متشکرم من عاشق بادام درختی هستم حتی در فصل بهار بادام های سبز وترد درختچه گون در هنگام کوهنوردی چند عدد یک مشت چیده میخورم کمی تلخ وگس است اما احساس میکنم نشاط وشادابی خاصی در صعود کوه بمن میدهد بوی عطر شکوفه صورتی رنگ ان مسحور کننده است خدایا بخاطر این همه نعمت وزیبایی ممنونم .. سؤال…… در مورد فواید پوست سبز بادام درختی مطلب کم فقط در حد یک جمله گفته شده لطفا توضیح بیشتر داده شود متشکرم

عسل برای نوزادان به خاطر وجود بتولیسم ممنوعه…لطفا اصلاح کنید چون میتونه بسیار خطرناک باشه…

مرسی دوست عزیز، ما فرض رو بر این گذاشته بودیم که والدین از ممنوعیت مصرف عسل برای کودکان زیر یکسال مطلع هستند، اصلاح و تاکید شد. متشکرم

بسیار مفید وممنونم

متشكر از شما محسن عزيز

بادام درختی و خواص آن

بادام درختی یکی از انواع آجیل های محبوب و با ارزش است که دارای خواص زیادی برای سلامت بدن است و حتی در زمان های گذشته پزشکان بر این باور بودند که مصرف بادام درختی به افزایش ظرفیت مغز و توانایی های فکری و طول عمر کمک می کند. در ادامه این مطلب انواع خواص بادام درختی را مورد بررسی قرار می دهیم.

خواص بادام درختی برای بدن بسیار زیاد است و علاوه بر این بادام درختی را می توانید به روش های متعددی استفاده کنید اگر بادام به صورت خام مصرف شود یک میان وعده سالم محسوب می شود و همچنین از بادام خام به عنوان مواد پایه در کره بادام و شیر بادام و حتی در تولید بسیاری از لوسیون های بدن و وسایل آرایشی استفاده می شود.

بادام شیرین دارای ۵۰ تا ۵۵ درصد و بادام تلخ دارای ۴۰ تا ۴۵ درصد روغن می باشد . بادام همچنین دارای ۲۵ درصد مواد سفیده ای و دیاستازی بنام امولسین  ، قند ، صمغ ، موسیلاژ و مواد معدنی می باشد

بادام تلخ دارای ماده مخصوصی ( ۱ تا ۳ درصد ) بنام آمیگدالینمی باشد که از اثر آب بر روی این ماده اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک و گلوکز حاصل می شود .

اسانس بادام تلخ (آلدئید بنزوئیک ) در عطر سازی بکار می رود و همچنین از آن رنگ سبزی بنام مالاشیت درست می کنند . اسانس بادام تلخ بدلیل اینکه دارای اسید سیانیدریک است کمی تلخ می باشد .مقدر اسید سیانیدریک در بادام تلخ ۰/۰۰۰۰۲۵ درصد است .

بادام درختی و خواص آن

در ۱۰۰ گرم مغز بادام شیرین خشک شده مواد زیر یافت می شود :

آب : ۴/۷ گرمانرژی : ۵۹۸ کالریپروتئین : ۱۸/۶ گرمروغن های اشباع نشده : ۵۴/۲ گرمنشاسته : ۱۹/۵ گرمکلسیم : ۳۲۰ میلی گرمفسفر : ۵۰۰ میلی گرمآهن : ۴/۷ میلی گرمپتاسیم : ۷۷۰ میلی گرمویتامین ب ۱ : ۰/۲۵ میلی گرمویتامین ب ۲ : ۰/۹ میلی گرمویتامین ب ۳ : ۳/۵ میلی گرم

هر چند میزان چربی موجود در بادام بسیار بالاست، اما بر خلاف بسیاری دیگر از مواد غذایی حاوی چربی، چربی بادام از نوع غیر اشباع شده است، و نه تنها باعث افزایش کلسترول خون نمی شود، بلکه میزان کلسترول بد خون را کاهش داده و به این ترتیب خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. بنابر یافته های دانشمندان، خوردن همه مغزهای خوراکی که در زبان انگلیسی به آنها nuts گفته می شود، در کاهش سطح کلسترول بد خون و نیز کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی موثر هستند. برای نمونه در یک پژوهش مشخص گردید، افرادی که ۵ بار در هفته آجیل می خورند، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی در آنان تا ۵۰ درصد کاهش می یابد.

دانشمندان این امر را به علت وجود فیبر در بادام می دانند. در واقع بادام کلسترول را در لوله‌ی گوارش محبوس می‌کند. به این ترتیب اجازه نمی‌دهد کلسترول وارد جریان خون شود و از طریق مدفوع دفع می‌شود. توصیه می‌کنیم افرادی که از کلسترول بالا رنج می‌برند روزانه یک وعده بادام معادل ۳۰ گرم (در حدود یک مشت) میل کنند.

یکی دیگر از خواص بادام که می خواهیم در این قسمت به توضیح آن بپردازیم، بادام برای بیماران دیابتی است. بادام یک ماده غذایی با کربوهیدرات پایین می باشد، ولی چربی های سالم، پروتئین و فیبر بالایی دارد و به همین علت یک انتخاب ایده آل برای بیماران دیابتی است. با این حال، یک چیز دیگر که بادام را از سایر انواع آجیل جدا می کند مقدار قابل ملاحظه منیزیم موجود در آن است.

رفع کمبود منیزیم در بیماران دیابتی نوع ۲ که کمبود منیزیم دارند، سطح قند خون را بطور قابل توجهی کاهش می دهد و باعث بهبود عملکرد انسولین می شود. تحقیقات جدید دانشمندان نیز حاکی از آن است که بادام می تواند در کنترل قند خون و کلسترول خون در بیماران مبتلا به دیابت مفید باشد.

مصرف بادام (به دلیل برخورداری از مقادیر بالای منیزیم) به کنترل سطح فشار خون نیز کمک می کند. فشار خون بالا یکی از عواملی است که منجر به حملات قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه می شود. کمبود منیزیم به شدت با مشکلات فشار خون مرتبط است و مطالعات نشان داده اند که دریافت منیزیم کافی می تواند فشار خون را تا حد زیادی کاهش دهد. با توجه به اینکه اکثر مردم غذاهای دارای منیزیم مصرف نمی کنند اضافه کردن بادام به رژیم غذایی می تواند تاثیر بسیار زیادی بر کاهش سطح فشار خون در افرادد مبتلا به فشار خون بالا داشته باشد.

 

میوه درخت بادام بصورت شفت می باشد که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک است که در داخل آن بادام با پوست سخت وجود دارد . در ابتدای تشکیل میوه پوشش خارجی سبز رنگ و گوشت دار است که پوشیده از کرک است و هنوز بدرستی رشد نکرده که آنرا چغاله بادام می نامند که دارای خواص مخصوص می باشد .

پس از رسیدن بادام، بتدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می شود و مغز بادام در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می شود.

مغز بادام بیضی شکل و مسطح بوده که یکطرف آن نوک تیز است . مغز بادام در داخل پوسته نارک قهوه ای رنگی می باشد که می توان آنرا به کمک آب گرم از آن جدا کرد که مغز بادام سفیدرنگ در داخل آن است .

مغز بادام شیرین و طعم ملایم و خوشمزه ای دارد و بسهولت از بادام تلخ تشخیص داده می شود .

از کلیه قسمت های درخت بادام شیرین مانند شکوفه ، برگ و میوه آن استفاده طبی می شود.

بادام شیرین از نظر طب قدیم ایران کمی گرم و تر است .

مخصوصا از روغن بادام می توان رفع یبوست کودکان استفاده کرد .

ضمنا این مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان می کند .

مغز بادام تلخ ازنظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است

۳٫بادام تلخ رابا عسل بخورید کبد و طحال را تمیز می کند .

۴٫برای رفع درد کلیه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید .

۶٫برای از بین بردن سنگ کلیه و ناراحتی های کلیه ، بادام تلخ را با شیره انگور مخلوط کرده و بخورید .

۷٫اگر عادت ماهیانه خانم ها عقب می افتد بهترین طرز درمان آن قرار دادن شیاف بادام تلخ در مهبل است .

۹٫ضماد بادام تلخ برای درمان زخم های کهنه خارش و مخملک بکار میرود .

۱۰٫ضماد ریشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع دردها مفید است .

۱۲٫دم کرده ریشه درخت بادام تلخ برای پاک کردن طحال ، و دفع کرم روده بکار می رود .

۱۴٫روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کلیه و خارج کردن سنگ مثانه مفید است .

بادام درختی و خواص آن

۱۶٫مالیدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه ها و چین و چروک را از بین می برد .

۱۸٫مبتلایان به اگزما اگر از بادام تلخ خمیری درست کنند و از آن بجای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند بزودی بهبود مییابند .

۱۹٫خمیر بادام تلخ برای رفع بوی بد پا و زیر بغل مفید است .

برای بدست آوردن روغن بادام ، مغز بادام را پس از تمیز کردن و خشک کردن خرد می کنند و بصورت خمیر در می آورند و سپس آنرا تحت فشار قرار داده و روغن آن را استخراج می کنند . این روغن را فشار اول می نامند . تفاله بادام را که از فشار اول باقیمانده تحت اثر حرارت و مواد شیمیایی قرار داده و روغن فشار دوم را بدست می آورند . بدلیل اینکه روغن بادام گران است معمولا تقلب کرده و آنرا با روغن های دیگر مانند روغن مغز هسته زردآلو و هلو مخلوط کرده و بنام روغن بادام می فروشند .

همانطور که گفته شد اگر روغن بادام تلخ یا مغز زردآلو و یا هلو تحت اثر آب قرار گیرند اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک تولید می شود که سمی است بنابراین برای گرفتن روغن از این هسته ها نباید از آب استفاده کرد .

این اسانس مایعی زلال و بیرنگ است که در اثر کهنه شدن برنگ زرد کمرنگ در می آید . بوی آن قوی ، طعمش سوزاننده و تلخ و بسیار سمی است . اسانس بادام تلخ بسهولت با اکسیژن هوا ترکیب و اکسید می شود . بنابراین باید همیشه محتوی آن کاملا پر و در بسته بوده و در جای تاریک و سرد نگهداری شود .

گل و شکوفه درخت بادام دارای بوی مطبوع و طعم تلخ می باشد .

بصورت جوشانده مصرف می شود . طرز تهیه آن به این صورت است که ۵۰ گرم پوست بادام شیرین را در یک لیتر آب ریخته و مدت چند دقیقه آنرا می جوشانند سپس آنرا صاف کرده و مصرف می کنند .

برای تهیه جوشانده برگ درخت بادام ۵۰ گرم برگ درخت را در یک لیتر آب می جوشانند و سپس صاف می کنند.

معمولا بصورت خشک شده و خام و یا بوداده مصرف می شود .

  • جدیدترین مدل چادر بندری
  • شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می کنند . برای تهیه آن ۵۰ گرم مغز بادام را کاملا آسیاب کرده که بصورت پودر در آید . سپس مقدر ۵۰ گرم شکر یا قند به آن اضافه کرده و با یک لیتر آب مخلوط می کنند مایعی مانند شی بدست می آید .

    نوع دیگر شیر بادام برای کودکان شیر خوار و اطفال بسیار مفید است و می تواند جانشین شیر مدر و یا مکمل آن باشد بدین ترتیب بدست می آید که مقدر ۵۰ گرم بادام را بمدت چند دقیقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن کنده شود سپس آنرا آسیاب کرده و بصورت پودر در می آیند و مقدر کمی آب را بان اضافه می کنند و بهم می زنند تا بشکل خمیر در آید سپس خمیر حاصل را با یک لیتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدر ۵۰ گرم عسل بآن اضافه می کنند تا کاملا حل شود . این مایع را از پارچه ململ می گذرانند تا مایعی مانند شیر از آن باقی بماند.

    البته اگر اشخاص بالغ بخواهند از شیر بادام استفاده کنند احتیاجی به صاف کردن آن نخواهد بود .

    طریقه دیگری که آسان تر است بدین صورت می باشد که مقدر ۵۰ گرم بادام پوست کنده یک لیتر آب و ۵۰ گرم عسل یا شکر را در داخل مخلوط کن برقی بریزید و تا مایعی مانند شیر بدست آید .

    بادام حاوی مقدار زیادی ویتامین E است و به همین دلیلی به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند از این رو باعث پیشگیری از مبتلا شدن به سرطان پروستات و سینه می شود.بادام درختی همچنین دارای مقدار زیادی کلسیم و پروتئین است و خواص همین مواد معدنی موجود در بادام درختی می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. اسید فولیک موجود در بادام نیز باعث پیشگیری از سرطان دهانه رحم در زنان می شود.

    بادام منبع خوبی از مواد معدنی نظیر کلسیم و فسفر است و کلسیم و فسفر از جمله مواد مغذی حیاتی برای سلامت دندان و استخوان محسوب می شوند. مصرف بادام درختی از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند و خطر شکستگی استخوان ها و پوکی استخوان را نیز کاهش می دهد. از دیگر فواید بادام درختی می توان به مصرف بادام  در دوران کودکی اشاره کرد که به استحکام و تقویت استخوان ها کمک می کند.

    مصرف بادام درختی از مبتلا شدن به بیماری های تنفسی نظیر تنگی نفس و برونشیت مزمن و امفیزم پیشگیری می کند از این رو برای سلامت ریه می تواند مفید و موثر واقع شود .

    بادام حاوی ویتامین ها و آهن و پروتئین است و از این رو می تواند انرژی مورد نیاز بدن را افزایش دهد و کم خونی را درمان کند. همچنین شما می توانید با مصرف بادام از مبتلا شدن به کم خونی پیشگیری کنید.

     

    یبوست از مشکلات شایعی است که افرادی که قصد لاغری و کاهش وزن دارند با آن روبرو می‌شوند اما مصرف بادام در طول دوره کاهش وزن می‌تواند یبوست را برطرف کند و دردها را تسکین دهد. بادام حاوی میزان زیادی فیبر حلال و غیر حلال است. در واقع فیبرهای حلّال موجود در بادام پسمانده‌های غذایی را در روده نگه داشته و باعث دفع آن‌ها می‌شوند، از سوی دیگر فیبرهای غیر حلّال موجود در بادام در لوله‌ی گوارش متورم می‌شوند و به دفع راحت کمک می‌کنند.

    بادام درختی و خواص آن

    برای درمان یبوست، روزانه ۱۰ عدد بادام میل کنید. توجه داشته باشید فیبرهای موجود در بادام نه تنها یبوست را از بین می‌برند بلکه باعث ایجاد احساس سیری نیز می‌شوند. برای همین یک مشت بادام یک میان وعده‌ی مناسب نیز محسوب می‌شود.

    با مصرف منظم بادام می تواند با میگرن مقابله کنید. بادام سرشار از تریپتوفان است و این اسیدآمینه برای سنتز سروتونین یا همان هورمون لذت و خوش خلقی لازم و ضروری است. علاوه بر بادام، بوقلمون نیز یکی دیگر از منابع سرشار از سروتونین است. بادام همچنین سرشار از منیزیم هست که باعث تسکین عضلات و نرمی رگ‌های خونی می‌شود. فراموش نکنید که دردهای فیزیکی و استرس های روحی می‌توانند باعث سردرد شوند در نتیجه جذب منیزیم بیشتر و یا مصرف مکمل آن می‌تواند کمک کننده باشد.

    بادام سرشار از کلسیم بوده و برای استحکام استخوان‌ها مفید است. کلسیم در ساخت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش موثری دارد. برای این که دندان‌ها و استخوان‌ها در سلامت بمانند به کلسیم کافی نیاز دارند. این ماده معدنی برای عضلات نیز مفید بوده و باعث انعقاد خون می‌شود. برای افرادی که محصولات لبنی نمی‌خورند و دچار کمبود کلسیم هستند بادام یک جایگزین مناسب محسوب می‌شود. برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان و بهبود آن حتماً بادام میل کنید. توصیه می‌کنیم روزانه ۳۰ گرم معادل یک مشت بادام میل کنید.

    یکی دیگر از خواص بادام تاثیر آن در حفظ و بهبود سلامت پوست می باشد. بادام منبع فوق العاده ویتامین E و دیگر آنتی اکسیدان ها می باشد و به همین دلیل استفاده از بادام به شکل های مختلف سبب تغذیه بهتر پوست و کاهش آثار افزایش سن می گردد. تحقیقات نشان داده است که بادام دارای مقدار زیادی کاتچین، اپی کاتچین و آنتی اکسیدان های فلاونول، شامل کوئرستین، کامفرول و ایزورامنتین می باشد، ترکیباتی که با آسیب های پوستی و سرطان پوست مبارزه کرده، تاثیرات ناشی از استرس اکسیداتیو را معکوس می نمایند. رژیم غذایی نامناسب، آلودگی ها و قرار گرفتن در معرض پرتو فرابنفش (UV) برخی از عواملی است که در بروز استرس اکسیداتیو نقش دارد. به علاوه وجود چربی های مفید در بادام از سویی و تاثیر آن در بهبود گردش خون باعث می گردد تا آب رسانی (هیدراسیون) پوست به شکل بهتری صورت گرفته و التیام زخم ها و جراحات بهتر انجام شود.

     

    روغنی که در بادام وجود دارد جداره‌ی معده را می‌پوشاند و مانند یک لایه‌ی محافظتی عمل می‌کند که جلوی سوزش معده را می‌گیرد. در واقع مواد چرب بادام اسیدهای معده را به خود جذب می‌کنند. اگر سوزش معده رهایتان نمی‌کند روزانه چند عدد بادام تازه یا خیس میل کنید. برخی افراد نسبت به پوست بادام حساس هستند. می‌توانید پوست آن را بکنید و به راحتی از خواص آن بهره‌مند شوید.

    بادام به عنوان یک محرک جنسی عمل کرده و به باروری کمک میکند. این ماده غذایی برای سلامت جنسی زنان و تولید مثل بسیار مهم است. بدن انسان به مواد مغذی و معدنی موجود در بادام مانند روی، سلنیوم و ویتامین E نیاز دارد. ویتامین E برای تولید هورمون های تستوسترون و استروژن بسیار ضروری است.

    بسیاری از افراد از ترس اینکه مبادا چاق شوند، بادام نمی خورند. در صورتی که متخصصان تغذیه به این نتیجه رسیده اند، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل می خورند، نسبت به آنها که اصلا و یا به ندرت آجیل می خورند، بیشتر وزن کم می کنند.

    محققان در دانشگاه پوردوی دریافته اند که مصرف روزانه بادام برشته‌شده، سبب ایجاد حس سیری در فرد شده، به کاهش وزن کمک می کند. این تحقیق در زمینه تأثیر میان ‌وعده بادام بر اشتها و وزن انجام شده است. در این تحقیق، افراد مورد بررسی، با خوردن سه قاشق غذاخوری بادام برشته‌شده کم نمک، توانستند میزان ویتامین E و چربی اشباع‌نشده (چربی خوب) رژیم غذایی خود را افزایش دهند.

    این تحقیق شامل ۱۳۷ شرکت‌کننده در معرض خطر دیابت نوع ۲ بود که به پنج گروه تقسیم شدند. گروه کنترل هیچ‌گونه آجیلی مصرف نمی‌کردند. گروه صبحانه و ناهار که ۱.۵ اونس بادام و گروه میان‌وعده صبح و بعدازظهر ما بین وعده‌های غذایی بادام استفاده می‌کردند. این گروه‌ها رژیم غذایی و فعالیت ورزشی خاصی نداشتند. با وجود اینکه مصرف‌کنندگان بادام، روزانه از طریق بادام ۲۵۰ کالری اضافه دریافت کرده بودند، بعد از چهار هفته وزن آنان افزایش نیافته بود.

     

    نتایج این تحقیق نشان می‌دهد در مصرف تنقلات باید روشی عاقلانه اتخاذ کرد که این روش به غذاهای مصرفی در میان‌وعده‌ها بستگی دارد. تأثیرات مثبت مصرف روزانه بادام در شرکت‌کنندگان منجر به کنترل گرسنگی، اشتها، میزان ویتامین E و چربی‌های اشباع‌نشده، بدون تأثیر بر وزن بدن شد و بادام، انتخابی هوشمندانه در کمک به وزن سالم است.

    بنابراین برای کاهش وزن و لاغر شدن، می توانید قبل از وعده‌های صبحانه، ناهار و شام ۱۰ دانه بادام میل نمایید، که این کار موجب از بین رفتن چربی غذا شده و بدن بعد از مصرف غذا شروع به کالری سوزی می‌کند و “متابولیسم بدن” افزایش می‌یابد.

    چربی های سالم و فیبرهای غذایی در لاغر شدن و کاهش وزن مفید و موثر هستند، چرا که مصرف این مواد باعث ایجاد حس پر بودن و سیری در انسان می شود و به این شکل از پرخوری و ریزه خواری جلوگیری می نماید. هر چند آجیل ها چربی و کالری زیادی دارند، اما از سوی دیگر مصرف این خوراکی ها سبب می گردد تا احساس رضایت مندی بعد از غذا خوردن مدت بیشتری طول کشیده، و میل به غذا خوردن تا مدت زمان طولانی تری کاهش یابد. از سوی دیگر آجیل ها سطح قند خون را بهتر از غذاهای با چربی پایین در وضعیت متعادل حفظ می نمایند.

    برخی تحقیقات نشان داده است که مصرف بادام به بهبود فرایند متابولیسم و سوخت و ساز در بدن ما کمک می کند. همچنین افرادی که به صورت منظم بادام و دیگر انواع آجیل ها را مصرف می کنند، نسبت به دیگر افراد (افرادی که بادام مصرف نمی کنند) وزن متعادل تری دارند، و در طول زمان کمتر دچار چاقی می شوند. پژوهش های دیگر نیز نشان داده است که افرادی که رژیم گرفته و به صورت روزانه بادام می خورند، احتمال اینکه بیش از اندازه کربوهیدرات مصرف نمایند کمتر بوده و شانس آنها برای لاغر شدن و حفظ وزن مناسب بیشتر است.

    پس از بیان فواید و خواص مختلف بادام می خواهیم شما کمی هم در خصوص خواص بادام در دوران بارداری توضیح دهیم. اگر مادران باردار پنج عدد بادام را درون آب خیس کنند و پس از کندن پوست بخورند، علاوه بر کاهش حساسیت و آلرژی، باعث بهبود سلامت جنین می شود. محققان دریافته‌اند که مصرف این مقدار بادام به شیوه خیساندن و پوست‌ کندن آن علاوه بر این‌که راهی مناسب برای پیشگیری از ابتلای مادر به مسمومیت بارداری در دوران حاملگی به‌شمار می‌رود، باعث استحکام استخوان‌ها، برخورداری از دندان های سالم و تقویت دستگاه عصبی خواهد داشت.

    اگر شما باردار هستید و یا قصد بارداری دارید، بادام منبع اسید فولیک است. همان طور که می دانید، این ویتامین عمل ساخت و نگه داری سلول ها را برعهده دارد. این وظیفه در هنگام تقسیم سلولی و رشد بسیار مهم است، پس برای زنان باردار و نوزادان بسیار مهم است. اسید فولیک در تکامل رشد جنین بسیار با اهمیت می باشد. رشد طناب نخاعی و مغز جنین در گرو وجود اسید فولیک می باشد. اغلب زنانی که می خواهند باردار شوند و زنان باردار باید مکمل اسید فولیک مصرف کنند. پس بادام، یادتان نرود.

    هر ماده غذایی علاوه بر این که دارای خواص زیادی برای بدن است در صورت مصرف زیاد می تواند سلامت بدن را به خطر بیندازد. در ادامه این مطلب مضرات مصرف بیش از حد بادام درختی را مورد بررسی قرار می دهیم.

    بادام از نظر اینکه دارای مواد مغذی بسیاری است بنابراین غذای بسیار خوبی است ولی چون سنگین و ثقیل الهضم می باشد نباید در خوردن آن افراط کرد

     با دوستانتان به اشتراک بگذارید

     

       


    نام کاربری یا ایمیل


    پسورد

    مرا به یاد بیاور





    تخفیف از قیمت مغازه



    اعطای نمایندگی آجیل باشی



    راهنمای تحویل حضوری سفارش ثبت شده



    آجیل شب یلدا



    آجیل برای شرکت ها و سازمان ها



    اینو حتما امتحان کن ،نگو نگفتیا !!!!



    پاستیل مخلوط



    تنها پیج رسمی آجیل باشی در اینستاگرام



    تنها کانال رسمی آجیل باشی در تلگرام



    تنها کانال رسمی آجیل باشی در آپارات

    ” فروشگاه اینترنتی آجیل باشی “

    فروش آنلاین آجیل و خشکبار

    با عضویت در خبرنامه تازه ترین اخبار را در ایمیل خود داشته باشید.

    از عضویت شما سپاسگزاریم .

    استفاده از مطالب وبسایت بدون کسب اجازه کتبی ممنوع بوده و کليه حقوق مادی و معنوی آن متعلق به فروشگاه آجیل باشی می‌باشد.

    آدرس : تهران – ضلع جنوبشرقی میدان سپاه – پلاک 2

    تلفن : 77623622
    کدپستی : 1619996594

    جهت اطلاعات بیشتر با شماره 77623622 تماس حاصل فرمایید

    ایمیل فروشگاه : info [at] ajilbashi.com

    کره بادام درختی برای سلامتی مفید است؛ اما مثل سایر خوراکی‌ها، باید حواستان به مقدار مصرف در هر وعده و آنچه همراه این کره مصرف می‌کنید، باشد.

    به گزارش برنا؛ کره بادام درختی شامل تعادل خوبی از چربی‌های غیراشباع تک حلقه و چند حلقه، که چربی‌های سالمی هستند، می‌باشد. طبق مطالعه‌ای که در سال 2019 منتشر شد، این چربی‌ها به کاهش موارد بیماری قلبی عروقی با کمک به کاهش فشارخون و کلسترول، کمک می‌کنند.

    طبق تحقیقی در سال 2015 در مجله علوم و تکنولوژی غذایی؛ در صورتی که ظاهراً کره‌ی بادام درختی اثری بر HDL (کلسترول خوب) نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند با کاهش LDL (کلسترول بد) به کاهش رشد پلاک‌هایی که عروق خونی را مسدود می‌کنند، کمک کند.

    نتایج بیشتر مطالعات اخیر همچنین نشان داد که کره بادام درختی ممکن است به افراد کمک کند تا قند خون و حتی وزن خود را کنترل کنند، که برای داشتن قلبی سالم، ضروری است.

    کره بادام درختی در مقایسه با کره بادام‌زمینی

    بادام درختی و خواص آن

    ممکن است برخی افراد به کره بادام درختی به عنوان هم‌خانواده نه چندان جذاب کره بادام زمینی نگاه کنند، اما به گفته متخصصین، کره بادام درختی فواید سلامتی بیشتری از کره بادام زمینی دارد.

    کره بادام درختی منبعی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و مقدار نسبتاً خوبی از چربی‌های سالم است. اگر ما کره بادام زمینی و کره بادام درختی را در کنار هم مقایسه کنیم، کره بادام درختی، به علت وجود فیبرها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، میزان بیشتری از مواد مغذی نسبت به کره بادام زمینی دارد.

    همچنین لازم است توجه کنیم که به کره بادام زمینی، برای طعم بهتر، شکر اضافه می‌شود. بنابراین، علاوه بر مواد مغذی کمتر، کره بادام زمینی چربی و کالری بیشتری هم دارد.

    در اینجا نگاهی دقیق‌تر به برخی از مواد مغذی کره بادام درختی می‌اندازیم:

    کلسیم

    در میان همه آجیل‌ها، بادام درختی در بین انواع غنی از کلسیم قرار دارد: یک مشت بادام درختی (یک اونس یا حدود 22 عدد) حدود هشت درصد از کلسیم مورد نیاز که باید روزانه از رژیم غذایی دریافت کنید را به شما می‌دهد.

    کلسیم برای داشتن استخوان‌ها و دندان‌های سالم حیاتی است. بنابراین اگر شما شخصی هستید که لبنیات مصرف نمی‌کنید، اما نگران دریافت کلسیم هستید، مصرف روزانه یک مشت بادام به همراه اضافه کردن سبزیجات برگ تیره، می‌تواند به شما در حفظ سلامت مطلوب استخوان‌ها کمک کند.

    منیزیم

    همان یک مشت بادام روزانه حاوی حدود 80 میلی‌گرم یا تقریباً 20 درصد از منیزیم مورد نیاز روزانه شما است. یکی از مهم‌ترین فواید منیزیم، تنظیم عملکرد عضلات بدن است، و فراموش نکنید که این شامل عضله قلب هم می‌شود.

    منیزیم به حفظ ریتم سالم قلب، کنترل فشارخون و کنترل تولید کلسترول کمک می‌کند، همه این موارد برای داشتن یک قلب سالم، نیاز است.

    منیزیم برای خواب نیز مفید می‌باشد و به شما در تنظیم چرخه خواب کمک می‌کند، حتی به شما کمک می‌کند تا به تدریج و با آرامش بخوابید.

    ویتامین E

    بادام درختی حاوی مقدار نسبتاً بالایی ویتامین E است. فقط یک اونس بادام درختی (حدود 22 عدد) تقریباً نیمی از نیاز روزانه (7.27 میلی‌گرم) به ویتامین E را به شما می‌دهد.

    ویتامین E حاوی آنتی‌اکسیدان می‌باشد که به جلوگیری از آسیب سلولی در بدن کمک می‌کند. همچنین آنتی‌اکسیدان‌ها برای حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار حیاتی هستند.

    فیبر

    هر وعده (22 مغز) بادام 4 گرم فیبر به شما می‌دهد. فیبر به کنترل سطح گلوکز خود، حفظ عملکرد سالم روده و کاهش کلسترول کمک می‌کند؛ زیرا موجب خروج کلسترول از بدن می‌شود.

    مصرف روزانه فیبر برای زنان و مردان متفاوت است. زنان باید مصرف 25 گرم فیبر در روز را هدف قرار دهند، در حالی که مردان باید 38 گرم فیبر در روز مصرف کنند، این مقدار برابر با 14 گرم برای هر 1000 کالری مصرف شده است. این بدان معنی است که یک وعده کره بادام درختی تقریباً یک‌ششم فیبر مورد نیاز روزانه زنان و حدود یک‌دهم مقداری که مردان نیاز دارند، را تأمین می‌کند.

    کالری را فراموش نکنید

    این‌که کره بادام درختی حاوی چربی‌های سالم و بسیاری از مواد مغذی است، به این معنی نیست که باید قفسه‌های آشپزخانه خود را با آن پر کنید. همیشه درک اندازه هر وعده مهم است.

    میزان مناسب مصرف چربی، بدون در نظر گرفتن نوع آن، یک قاشق غذاخوری است. چربی‌های غیراشباع تک حلقه باعث کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی، و چربی‌های اشباع چند حلقه سبب کاهش قند خون، کاهش‌تری گلیسیرید و کاهش فشارخون می‌شوند.

    اگر پنج برابر مقدار توصیه شده روزانه مصرف کنید، این مزایا از بین می‌روند. به عنوان مثال پنج قاشق غذاخوری کره بادام درختی حاوی 500 کالری و 46 گرم چربی است.

    روش‌های خوشمزه زیادی برای لذت بردن از کره بادام درختی وجود دارد

    چند ایده برای اضافه کردن کره بادام درختی به رژیم غذایی:

    اسنک کره بادام درختی

    اسنک کره بادام درختی می‌تواند یک میان‌وعده عالی در نیمه صبح باشد. می‌توانید این کره را با نیمی از سیب ترکیب کنید تا یک میان وعده لذت‌بخش که می‌تواند تا زمان ناهار شما را سیر نگه دارد، نوش جان کنید.

    بادام درختی و خواص آن

    یکی از اسنک‌های محبوب: 1 قاشق غذاخوری کره بادام درختی با یک فنجان تمشک. این ترکیب 11 گرم فیبر به شما می‌دهد که حدود 40 درصد نیاز روزانه شماست.

    اگر واقعاً وقت کافی ندارید، کافی است یک قاشق غذاخوری کره بادام درختی را در دهانتان بگذارید و از منزل خارج شوید.

    صبحانه کره بادام درختی

    1 قاشق غذاخوری کره بادام درختی را به جو دوسر اضافه کنید تا یک روز خوشمزه، سالم و با حس سیری را شروع کنید، و یا می‌توانید یک نان مافین انگلیسی را تُست کرده و کره بادام درختی و یک فنجان بلوبری تازه و ارگانیک را روی آن قرار دهید. این یک صبحانه سریع و آسان است که فیبر و آنتی‌اکسیدان را به برنامه غذایی روزانه شما اضافه می‌کند.

    کره بادام زمینی را با کره بادام درختی جایگزین کنید

    خوب است که همه راه‌هایی را که می‌توانید کره بادام درختی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید امتحان کنید. یک نقطه خوب برای شروع، استفاده از کره بادام درختی به عنوان جایگزین در خوراکی‌هایی است که معمولاً در آن‌ها از کره بادام زمینی استفاده می‌شود.

    شما با این جایگزینی، بلافاصله میزان عناصر مغذی دریافتی‌تان را افزایش می‌دهید و می‌توانید مزایای سلامتی یک رژیم غذایی متعادل تجربه کنید.

     کره بادام درختی ارزش چشیدن دارد

    نکته کلیدی این است که باید کره بادام درختی را با مقادیر مناسب کربوهیدرات یا میوه‌های حاوی فیبر همراه کنید تا احساس سیری کرده و از غذای خود لذت ببرید، بدون اینکه زیاد بخورید.

    کره بادام درختی یک غذای همه کاره، سالم و خوشمزه است که اگر آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید، می‌تواند برایتان مفید باشد.

  • سرکه ی سفید چیست
  • 88492747

    88830950

    info@bornanews.ir

    تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان فجر – خیابان نظری – انتهای خیابان دلفان – نبش اتوبان مدرس – پلاک 50

    تمام حقوق برای خبرگزاری برنا محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

    بادام درختی و خواص آن
    بادام درختی و خواص آن
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *