طرز تهیه خمیر پای:
ابتدا کاسه ای بردارید و شکر، آرد و کره را داخل آن بریزید و با نوک انگشتانتان کره را به خورد مواد داده و خوب ورز دهید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه آب را افزوده و بازهم با نوک انگشتانتان خمیر را ورز دهید تا یکدست و نرم شود.
روی خمیر را بپوشانید و برای نیم ساعت به آن استراحت دهید ، سپس قالب را چرب کرده و خمیر را روی یک سطح صاف با وردنه باز کنید و داخل قالب پهن کنید طوری که لبه های قالب هم با خمیر پوشیده شود.
با کمک یک چنگال روی سطح خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید و مقداری حبوبات بریزید تا پر شود.اموزش شیرینی پای نارگیل
فر را از قبل با دمای 200 درجه روشن کنید و خمیر را برای 15 دقیقه بپزید.
بعد از 15 دقیقه قالب را از فر بیرون آورده و حبوبات و کاغذ را از روی خمیر بردارید و خمیر را برای 20 دقیقه دیگر با دمای 180 درجه بپزید.
طرز تهیه مواد داخل پای نارگیل:
کاسه ای بردارید و دو عدد زرده تخم مرغ را داخل آن بریزید، سپس شیر، شکر، نمک و آرد ذرت را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
سپس مواد را داخل قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. در این مرحله کره ، وانیل و خامه را بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید.
زمانی که مواد به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کرده و پودر نارگیل را بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
در آخر مواد آماده شده را داخل خمیر پای بریزید و اجازه دهید تا خنک شده و خودش را بگیرد
و بعد داخل خمیر آماده ریخته و سرد نمایید ( کمی پودر نارگیل بو داده روی آن بریزید )
پای نارگیل جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد . پای نارگیل را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
پودر نارگیل 2/1و2 پیمانه / خمیر پای پخته شده خنک شده 1 عدد / شکر 1 پیمانه / آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری خامه 100 گرم / شیر 2/1 و1 پیمانه / زرده تخم مرغ 2 عدد / نمک 8/1 قاشق چایخوری / کره 50 گرم / وانیل 4/1 قاشق چایخوری / در صورت دلخواه 2/1 از پودر نارگیل فوق را بو بدهید و برای روی پای استفاده نمائید.
کره سرد 100 گرم / آرد 2 پیمانه / روغن جامد 2 قاشق غذاخوری / شکر 2 قاشق سوپخوری / آب سرد 2 قاشق سوپ خوری
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر به دست آید ( آب را در مرحله آخر به خمیر اضافه کنید و همین طور خمیر را با نوک انگشت ورز دهید )
سپس خمیر را حدود نیم ساعت بگذارید تا استراحت کنید و سپس در قالب مخصوص پای که چرب کرده اید پهن کنید.
با چنگال چند سوراخ کف آن ایجاد کنید و سپس یک ورق کاغذ روغنی روی آن بیندازید مقداری حبوبات روی آن میریزیم و به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه فر قرار می دهیم.اموزش شیرینی پای نارگیل
و بعد کاغذ محتوای حبوبات را برداشتهو درجه فر را به 180 درجه سانتی گراد تغییر داده
و به مدت 20 دقیقه دیگر بپزد و بگذارید کاملا خنک شود .
برای تهیه مواد داخل پای شیر ، آرد ذرت ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را با هم روی حرارت قرار دهید
و مرتب هم بزنید تابه غلظت برسد سپس خامه و کره و وانیل را اضافه نمایید
و مجددا روی حرارت قرار دهید و سپس وقتی به غلظت کافی رسید
از روی حرارت برداشتهو پودر نارگیل را به آن اضافه نموده و بعد بگذارید خنک شود
و بعد داخل خمیر آماده ریخته و سرد نمایید ( کمی پودر نارگیل بو داده روی آن بریزید )
صفحه نخست » 👨🍳 آموزش آشپزی آسان » 🍪 نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه شیرینی تارت نارگیلی مجلسی و خوشمزه مناسب عید نوروز
شیرینی تارت نارگیلی بسیار خوشمزس و به خاطر ظاهر زیبایی که داره برای شیرینی مخصوص عید نوروز و پذیرایی در تمامی جشن های رسمی و خانوادگی مناسبه. در بخش نان، شیرینی، دسر دستور تهیه این شیرینی تقدیمتون میشه.
در شیرینی تارت نارگیلی خمیر تارت تو قالب پهن میشه و چنگال زده میشه و میره تو یخچال تا مواد نارگیلی آماده شه. دیگه مثه تارت های دیگه خمیر جدا پخته نمیشه.
سفیده ی تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شکر یک پیمانه
نارگیل پودر شده 2 پیمانه
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
وانیل کمی
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
اموزش شیرینی پای نارگیل
همه ی مواد به حز آبلیمو رو روی شعله ی خیلی کم گاز گذاشته و مرتب هم بزنید تا سفیده نبنده و شکر آب شود.
داغی مواد رو با انگشت اشاره حس کنید
از روی گاز برداشته و آبلیمو و آرد برنج رو اضافه کنید و بزارید کنار و تارت رو آماده کنید
کره 100 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم.مرغ 1 عدد
آرد تقریبا 2 پ تا جایی که خمیر نرمی به دست آید
وانیل کمی
کره به دمای محیط رسیده رو با دور کم همزن به مدت 1 دقیقه با پودر قند بزنید.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده کمی بزنید سپس آرد را اضافه کرده و خمیر را جمع کنید.
خمیر را 30 دقیقه استراحت داده بعد داخل قالب تارت پهن کنید.
حتما تارها را با چنگال سوراخ کنید که پف نکنه.
از مواد نارگیلی روش بریزید.
درون فر طبقه ی وسط با 160 درجه به مدت 30 دقه بپزید.
نوش جان
برای اینکه لایه نارگیلی حسابی پف کنه وقتی مواد را از روی گاز برداشتم، سر قاشق چای خوری بگین پودرم باهاشون قاطی کردم.
بعضی ها برای ماندگاری بیشتر کمی روغن مایع هم میزنن که من نزدم.
مدت زمان پخت به قدر باشه که روی لبه خمیر کمی تغییر رنگ بده اما روی نارگیلیا نه.
همون لحظه که از فر در اومد اروم بکمک یه چاقو و دستگیره از قالب جدا کنین و بزارین سرد شه، چون اگه سرد شه از قالب در نمیاد.
منبع:آشپزی مجلل
سلام وقت بخیر من یه سوال در مورد تارت نارگیلی دارم میشه تارت ها رو کاملا اول تو فر پخت کنیم و بعد چند روز مواد نارگیلی رو درست کنم توش بریزم یا نه باید با همون تارت پخته بشه؟
سلام دوست عزیز
بله میشه.
نام:
آرد 300 گرم
شكر 2 قاشق سوپخوری
كره سرد و خردكرده 100 گرم
اموزش شیرینی پای نارگیل
آب سرد 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه كرم
شیر 650 میلیلیتر
شكر 200 گرم
آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ 2 عدد
خامه 100 گرم
كره 50 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل 250 گرم
آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
قالب پای را به قطر 23 سانتیمتر، چرب كنید. آرد را در كاسهای الك كنید، شكر و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان كره را با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. سپس آب را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت نیمساعت در یخچال قرار دهید.
بعد خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب پهن نمائید. دوباره قالب را نیم ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون صبر كنید تا نان كاملاً خنك شود و بعد كرم را روی آن بریزید و به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اینك پای را با نارگیل برشته تزئین كنید.اموزش شیرینی پای نارگیل
روش تهیه كرم: شیر، شكر، آرد ذرت و زردههای تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید. آنگاه ظرف مورد نظر را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود. حالا خامه، كره، وانیلین و پودر نارگیل را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون صبر كنید تا كرم كاملاً خنك شود.
پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل میشود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار میگیرد. در ادامه طرز تهیه پای نارگیل فرانسوی را به صورت تصویری و آسان به شما کاربران عزیز شیرینی کده آموزش خواهیم داد.
نمک : ۱پینچخمیر پای : به میزان لازمعصاره وانیل : ۱قاشق چایخوریسرکه سفید : ۱قاشقشکر : ۱و۱/۲فنجاننارگیل رنده شده : ۱فنجانکره ذوب شده : ۱۱۳گرمتخم مرغ : ۳عدد
شکر رو داخل ظرف بریزید و کره آب شده،تخم مرغ زده شده،وانیل،سرکه و نمک رو اضافه کنید .
اموزش شیرینی پای نارگیل
نارگیل رنده شده رو اضافه و مخلوط کنید .
خمیر پای رو داخل قالب پهن کنید و مواد رو داخلش بریزید .
و به مدت ۱ساعت با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد بپزید.
نکته : داخل پای بافت تقریبا کاستردی داره.
منبعِ متن : سوران
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
متخصصین حوزه تغذیه براین باورند که آشپزی تنها یک مهارت نیست، بلکه هنر است و چیزی که غذا را خوشمزه می کند و باعث می شود شما با تمام وجود از خوردن آن لذت ببرید، ریختن مواد غذایی داخل قابلمه، حرارت دادن و هم زدن نیست، بلکه باید به کاری که انجام می دهید علم داشته باشید و در طبخ غذای سالم، تناسب و تعادل را رعایت کنید. ما هم در شیرینی کدۀ سَن ایستیَن دقیقا همین عقیده را داریم و به همین خاطر با طراحی این وب سایت کوشیده ایم، که ضمن کمک به ارتقای مهارت کاربرانمان در امر آشپزی و شیرینی پزی، مرجع علمی و کاربردی برای تبادل تجربیات را فراهم کنیم.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به شیرینی کده می باشد. بازنشر مطالب تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.
پای نارگیل خامهای از آن دسرهای خوشمزه است که بعدازظهرهای پاییزیتان را با یک فنجان چای خواهد ساخت. با ما همراه باشید.
ابتدا آرد و شکر و نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
شیر و شیر نارگیل را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت گاز قرار دهید تا حبابهایی بر روی دیوارهٔ ظرف ظاهر شود(شیر را نجوشانید). سپس این ترکیب شیر را کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
مواد را داخل تابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
پس از آن مواد را از روی حرارت بردارید و در داخل ظرف پر از یخ بریزید تا به دمای اتاق برسد. مواد را از داخل ظرف یخ خارج کنید و نارگیل و وانیل را به آن اضافه کنید.اموزش شیرینی پای نارگیل
مواد را داخل ظرف مورد نظرمان بریزید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت آن را کنار بگذارید.
سفیده تخم مرغ را درون یک ظرف بزرگ بریزید. آن را با همزن هم بزنید تا به رنگ سفید درآید.
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بجوشانید. وقتی تبدیل به شربت شد آن را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. مواد را به حدی هم بزنید که سفت شود.
این مواد را روی پای سرد شده بریزید و سپس روی آن پودر نارگیل بپاشید.
پای نارگیل را داخل فر قرار دهید و فقط قسمت بالای فر را روشن کنید تا روی آن سرخ شود. این کار را برای 1 تا 2 دقیقه انجام دهید تا روی آن قهوهای شود. سپس بلافاصله سرو کنید.
امتیاز:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.
شما با ثبت نام در هايپركلابز مي توانيد از مطالب گوناگون ، بخشهاي جذاب و تخفیف های ویژه استفاده نمایید، علاوه بر این در مسابقات شرکت کنید و جایزه بگیرید.
0