کالری شیرینی پاپیون

دوره مقدماتی php
کالری شیرینی پاپیون
کالری شیرینی پاپیون

خمیر هزارلا               1 کیلو

پودر قند                      نصف پیمانه

شربت بار                   1 پیمانه

پودر پسته                   یک چهارم پیمانه

سفیده تخم مرغ         2 عدد

کالری شیرینی پاپیون

پودر پسته                   به مقدار لازم

دوره مقدماتی php

 

خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.

وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.

یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

طرز تهیه خمیر كره ای یا هزارلا:

مواد لازم:

آرد كاملا سفید                300 گرم

كره                                 150 گرم

تخم مرغ                          یك عدد 

روغن مایع                       یك قاشق سوپخوری

جوهرلیمو                       یك دوم قاشق چایخوری

وانیل                              یك دوم قاشق چایخوری

نمك                               یك قاشق چایخوری

آب خنك                          یك فنجان

طرز تهیه:

آرد را در كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف و یك دستی به عمل بیاید.

خمیر را یك ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود.

سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و  6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنید.

شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

یادآوری:

کالری شیرینی پاپیون

ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

طرز تهیه شربت بار:

مواد لازم:

شكر                                       500 گرم

آب                                          200 گرم

اسید سیتریك(جوهر لیمو)       نوك قا شق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را به آن اضافه كنید.

سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.

در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه كنید.

  • دانلود مدل ژست عکس حاملگی
  • برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف می كنیم.

    طرز تهیه انواع شیرینی

    طرز تهیه انواع کیک و نان

    بخش تغذیه و سلامت تبیان

    سبد خرید شما خالی است!

    امتیاز:

    آرد روغن مايع تخم مرغ وانيل روغن جامد پودر قند روغن

    ١٠روز در محيط

    کالری هر عدد 100

    کالری شیرینی پاپیون

    جالب است بدانید که شیرین کره ای هم در مراسم ختم و عزا مورد استفاده قرار می گیرد و هم در مراسم عقد و عروسی و همچنین میمهانی های بزرگ و رسمی. شیرینی کره ای یکی از پر کاربردترین شیرینی های موجود است که ماندگاری کمی داشته و بیشتر برای مراسم های بزرگ کاربرد دارد. تنوع ظاهری این شیرینی شربت دار ، باعث شده تا چیدمان آنها در کنار زیباتر گردد. یکی از انواع این شیرینی ، شیرینی کره ای پاپیون است. مدل پاپیونی شیرینی ای کره ای طرفداران زیادی داشته و در کنار طعم خوشمزه طرح بسیار زیبایی دارد. این شیرینی به سفارش مشتری و برای سفارش های بالای 10 کیلو، در سایز های کوچکتر نیز تولید می شود.


    17,000تومان

    عضویت در خبرنامه ی آموزشی آکادمی آفتابگردان

    دریافت کد موسیقی


    آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط …کالری شیرینی پاپیون

     

    مواد لازم:خمیر هزارلا(خمیر کره ای یا خمیر میل فوری)                        1 کیلو

    پودر قند                             نصف پیمانه

    شربت بار                          1 پیمانه

    پودر پسته                         یک چهارم پیمانه

    سفیده تخم مرغ                  2 عدد

    پودر پسته                          به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:خمیر هزارلا را به
    قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر
    ببرید. وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم
    کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید. بعد از پختن و سرد
    شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید. یا این که می توانید بعد از
    پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

    ·                                 شیرینی پاپیونی

    ·                                 مواد لازم: خمیر هزارلا 1 کیلو پودر قند نصف پیمانه شربت بار 1 پیمانه پودر پسته یک چهارم پیمانه سفیده تخم مرغ 2 عدد…

    خمیر هزارلا               1 کیلو

    پودر قند                      نصف پیمانه

    شربت بار                   1 پیمانه

    کالری شیرینی پاپیون

    پودر پسته                   یک چهارم پیمانه

    سفیده تخم مرغ         2 عدد

    پودر پسته                   به مقدار لازم

     

    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.

    وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.

    یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

    طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

    مواد لازم:

    آرد کاملا سفید                300 گرم

    کره                                 150 گرم

    تخم مرغ                          یک عدد 

    روغن مایع                       یک قاشق سوپخوری

    جوهرلیمو                       یک دوم قاشق چایخوری

    وانیل                              یک دوم قاشق چایخوری

    نمک                               یک قاشق چایخوری

    آب خنک                          یک فنجان

    طرز تهیه:

    آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.

    خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

    سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و  6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. کالری شیرینی پاپیون

    شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

    یادآوری:

    ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

    ·                                

    ·                                 ماهی تنوری صُبور

    ·                                 مواد لازم‌: ماهی‌ صُبور 2 عدد سبزی‌ پلویی ‌ 300 گرم‌ سبزی ماهی گشنیز و شنبلیله پیاز متوسط 2 عدد سیر 1 حبه‌ آب‌ تمر هندی ‌ نصف‌ لیوان‌ نمک‌ و فلفل‌ سیاه به مقدار لازم رب‌ گوجه‌فرنگی‌…

    ماهی‌ صُبور                                          2 عدد

    سبزی‌ پلویی                                      ‌ 300 گرم‌

  • عکس تولدت مبارک پسرم حسین
  • سبزی ماهی گشنیز و شنبلیله             کمی

    پیاز متوسط                                           2 عدد

    سیر                                                      1 حبه‌

    آب‌ تمر هندی ‌                                      نصف‌ لیوان‌

    نمک‌ و فلفل‌ سیاه                                 به مقدار لازم

                                                                        رب‌ گوجه‌فرنگی‌                                    یک‌ قاشق‌ غذا خوری‌

    ابتدا داخل‌ شکم‌ ماهی‌ را تمیز می کنیم و می شوییم. فلس‌ ماهی‌ را لازم نیست جدا کنیم. بهتر است مقداری شیره خرما بر پوست ماهی بمالیم (ولی حتمی نیست) تا از سوختن آن به هنگام کباب کردن روی آتش، جلوگیری شود، چون پوست سوخته ی آن باعث ایجاد مزه تلخ می شود.

    شکم ماهی را کاملا باز کرده و صاف می کنیم (مانند تصویر پایین).

    ‌مقداری‌ آب‌ تمرهندی‌ روی‌ شکم‌ ماهی‌می‌ریزیم‌ تا جذب‌ ماهی‌ شود.

    بهتر است مقدار شنبلیه خیلی کم باشد تا مزه ی سبزی ماهی تلخ نشود. سپس‌ سبزی‌ ماهی و سبزی پلویی راشسته‌ و خرد می‌کنیم‌. کالری شیرینی پاپیون

    پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم.

    سیر و پیاز خرد شده را سرخ می کنیم. سپس با سبزی ماهی، سبزی پلویی و مقداری تمرهندی سفت مخلوط می کنیم.

    در مرحله‌ بعد فلفل‌، نمک‌ و بقیه‌ آب‌تمرهندی‌ را به‌ همراه‌ رب‌گوجه‌ فرنگی‌ به‌ بقیه مواد اضافه‌ کرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ و روی شکم‌ ماهی‌ می مالیم.

    مخلوط به دست آمده را که روی شکم ماهی می گذارند، به زبان محلی ” حشو ” می گویند.

    هدف از این کار، خوشمزه شدن ماهی و جلوگیری از سوختن گوشت آن است.

    سپس‌ ماهی‌ها را مانند تصویر به پشت (یعنی شکم باز شده ی آن رو به بالا باشد) داخل‌ توری‌ ‌قرار داده‌ و آن‌ را روی زغال کباب‌ می‌کنیم‌، و یا می‌توانیم‌ آنها را درون‌ فر گذاشته‌ و کباب کنیم.

    کسانی که در آپارتمان زندگی می کنند و امکان کباب کردن روی آتش برای آنها وجود ندارد، می توانند از فر برای کباب کردن ماهی استفاده کنند.

    قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد. 

    در انتخاب ماهی صبور دقت کنید که ماهی نه زیاد کوچک باشد و نه زیاد بزرگ، چون کوچک آن، زیاد تیغ دارد و بزرگ هم خوب پخته نمی شود (به اصطلاح مغز پخت نمی شود).

    ماهی صبور بهتر است نر باشد (ماده ی آن شکم پف کرده دارد).

    ماهی تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد.

    بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است.

    ·                                

    ·                                 بیسکوییت شکری

    ·                                 مواد لازم: کره 250 گرم پودر قند 1 پیمانه وانیل یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عدد آرد 500 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری شکر به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم…

    کره   250 گرم

    پودر قند   1 پیمانه

    وانیل   یک چهارم قاشق چایخوری

    تخم مرغ  2 عدد

    آرد   500 گرم

    بیکینگ پودر  1 قاشق چایخوری

    شکر   به مقدار لازم

    پودر پسته به مقدار لازم

    کره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود.

    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.

    آرد و بیکینگ پودر را نیز کم کم بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید.

    خمیر را روی سطح صافی به قطر نیم سانت پهن کنید و سپس برش های 6×3 سانتیمتری بدهید.

    روی خمیر بیسکوییت ها شکر و پودر پسته بپاشید و در سینی بچینید.

    سینی را در فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتی گراد) گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند.

    ·                                

    ·                                 آش ترش

    ·                                 مواد لازم برای6 تا 8 نفر: بلغور گندم 300 گرم نخود و لوبیا سفید 150 گرم برگه هلو 150 گرم برگه زردآلو 150 گرم…

    بلغور گندم                       300 گرم

    نخود و لوبیا سفید            150 گرم

    برگه هلو                         150 گرم

    برگه زردآلو                       150 گرم

    آلو خشک                       200 گرم

    چغندر                               1 کیلو

    آب قلم گوساله                  3 لیتر

    پیاز داغ                          5 قاشق غذاخوری

    نعنا داغ                          به میزان دلخواه

    سرکه                            به میزان لازم

    بلغور گندم، نخود و لوبیا را جداگانه از شب قبل خیس کنید. موقع پختن آب آنها را دور بریزید و بشویید تا ایجاد نفخ نکند.

    در یک قابلمه بزرگ، هر سه را ریخته و با کمی آب بگذارید تا بجوشد.

    در ظرف را ببندید تا زودتر جوش آید و در ضمن مراقب سررفتن آن باشید.

    آب قلم گوساله را که از قبل، تهیه و صاف کرده اید، به آش اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

    وقتی مواد بالا بعد از یک ساعت پختن، کمی نرم شد، چغندرهای شسته و خرد شده را به آش اضافه کنید.

    یک ساعت بعد می توانید برگه های شسته شده را اضافه کنید تا نرم شوند.

    به دلخواه خود، کمی پیاز داغ و نعنا داغ درون آش بریزید تا خوشمزه گردد.

    در آخر، نمک آش را ریخته و سرکه را به میزان دلخواه به آن بیفزایید.

    آش اکنون آماده است. به سلیقه خود روی آن را تزئین کنید.

    انرژی کل این غذا3000 کیلوکالری است.

    برگه ی هلو و زردآلو منبع خوبی از آهن هستند. همچنین فیبر غذایی دارند و برای حفظ سلامت دستگاه گوارش مناسبند.

    ·                                

    ·                                 کباب کوبیده زعفرانی

    ·                                 مواد لازم برای یک پرس: گوشت بره گوسفندی 210 گرم پیاز چرخ شده 40 گرم زعفران آسیاب شده کمی نمک به میزان لازم…

    گوشت بره گوسفندی                           210 گرم

    پیاز چرخ شده                                        40 گرم 

    زعفران آسیاب شده                                کمی

    نمک                                                       به میزان لازم

     

     

    در کل برای تهیه کباب کوبیده، 20 درصد پیاز و 80 درصد گوشت لازم است.

    ابتدا گوشت بره را با چرخ دنده درشت، سپس چرخ دنده ریز چرخ می کنیم.

    بعد پیاز را چرخ می کنیم و همراه با نمک و گوشت به مدت نیم ساعت ورز می دهیم.

    به هر سیخ کباب، کمی زعفران اضافه می کنیم.

    سپس گوشت های آماده شده را به سیخ کشیده و روی شعله گازهای مخصوص کباب پزی می گذاریم.

    هر چند ثانیه سیخ ها را می چرخانیم تا کاملا بپزند.

    سیخ ها ی کباب را همراه با گوجه کبابی، ریحان، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده تزئین و سرو می نماییم.

    ·                                

    ·                                 کوفته روسی

    ·                                 مواد لازم برای 4 نفر: گوشت چرخ کرده 300 گرم سیب زمینی پخته 300 گرم سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری) 150 گرم پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ آب پز 3 عدد…

    گوشت چرخ کرده                                     300 گرم

    سیب زمینی پخته                                    300 گرم

    سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری)         150 گرم

    پیاز داغ                                                      1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ آب پز                                           3 عدد

    زرشک                                                       1 قاشق غذاخوری

    رب گوجه فرنگی                                         1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ خام                                                 1 عدد

    آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته              به میزان لازم

    نمک، فلفل سیاه، زردچوبه                             به میزان لازم

    روغن                                                            به میزان لازم

     

    پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود.

    سپس سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

    بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم.

    سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا ترکیب می نماییم.

    از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده، کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم.

    کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتانیم.

    کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و وا نروند.

    بعد آنها را در روغن داغ، سرخ کرده و با سس قرمز و گوجه سرو می نماییم.

     

    خمیر هزارلا 1 کیلوپودر قند نصف پیمانهشربت بار 1 پیمانهپودر 2 عددپودر پسته به مقدار لازم طرز تهیه:خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.

    وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.کالری شیرینی پاپیون

    یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    کالری هر یک عدد شیرینی پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

    طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:مواد لازم:آرد کاملا سفید 300 گرمکره ” 150 گرمتخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق سوپخوریجوهرلیمو یک دوم قاشق چایخوریوانیل یک دوم قاشق چایخورینمک” یک قاشق چایخوریآب خنک یک فنجانطرز تهیه:آرد را در کاسه بزرگی بریزید.

    وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.

    خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه

    شیرینی پاپیونی

    خمیر هزارلا               1 کیلو

    پودر قند                      نصف پیمانه

    شربت بار                   1 پیمانه

    کالری شیرینی پاپیون

    پودر پسته                   یک چهارم پیمانه

    سفیده تخم مرغ         2 عدد

    پودر پسته                   به مقدار لازم

     

    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.

    وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.

    یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

    کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.

    طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

    مواد لازم:

    آرد کاملا سفید                300 گرم

    کره                                 150 گرم

    تخم مرغ                          یک عدد 

    روغن مایع                       یک قاشق سوپخوری

    جوهرلیمو                       یک دوم قاشق چایخوری

    وانیل                              یک دوم قاشق چایخوری

    نمک                               یک قاشق چایخوری

    آب خنک                          یک فنجان

    طرز تهیه:

    آرد را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.

    خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.

    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.

    سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و  6 بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید. کالری شیرینی پاپیون

    شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.

    یادآوری:

    ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

    طرز تهیه شربت بار:

    مواد لازم:

    شکر                                       500 گرم

    آب                                          200 گرم

    اسید سیتریک(جوهر لیمو)       نوک قا شق چای خوری

    طرز تهیه:

    ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.

  • عکس مادر دلارام در رمان گناهکار
  • سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.

    در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.

    برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.

    امتیاز دهید


    3.6
    از

    41

    انواع شیرینی خشک تو مراسم و مناسبت های مختلف مثل عید سرو میشه که هر کدوم خوشمزگی های خودشون رو دارن. از شیرینی گل مینا در شکل های مختلف گرفته تا شیرینی نخودچی پر طرفدار همیشه تو عید سر میز پذیرایی همه وجود داره. یکی از شیرینی های پر طرفدار و معروف که البته همیشه تو شیرینی فروشی ها وجود داره شیرینی پاپیونیه. از اون جایی که طرز تهیه شیرینی پاپیونی خیلی آسونه، اغلب افراد، به ویژه خانم های با سلیقه ای که اهل درست کردن کیک و شیرینی هستن، دوست دارن این شیرینی خوشمزه رو خودشون درست کنن. البته اگه شما هم به دنبال دستور پخت شیرینی پاپیونی هستین، باید بهتون بگیم که درست کردن خمیر اون یه کم به دقت و مهارت نیاز داره. شیرینی پاپیونی با خمیر هزارلا درست میشه که البته می تونید اون رو به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید. فقط حواستون باشه که اون رو تو فریزر نگهداری کنید. اگر هم دوست دارید خمیر هزارلای این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید طرز تهیه خمیر هزارلا رو هم بهتون یاد میدیم تا از اول تا آخر شیرینی پاپیونی رو خودتون درست کنید و بپزید. یادتون نره که شیرینی پاپیونی یکی از شیرینی هاییه که برای عید میتونید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه بشید تا طرز تهیه شیرینی پاپیونی کره ای رو بهتون یاد بدیم.

     

     

    کالری شیرینی پاپیون

    – ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده را در کاسه بریزید و خوب بزنید تا نرم شود. آرد را دو مرتبه الک کنید، به همراه نمک داخل سینی بریزید و وسط آن ها را گود کنید.

    – ۱۰۰ گرم از کره را به همراه آب وسط آرد بریزید و به آرامی با دست مخلوط کنید تا خمیر شود.

    – خمیر به دست آمده را داخل کیسه بگذارید و در جای گرم به مدت حدود ۲ ساعت استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

    – بعد از ۲ ساعت، خمیر را از کیسه بیرون آورید. با چاقو به شکل مثبت (+) روی خمیر برش بزنید و آن را آرام با وردنه باز کنید.

    – باقی مانده ی کره را وسط خمیر باز شده بریزید و چهار طرف خمیر را روی کره برگردانید.

    – خمیر به دست آمده را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را چهار لا کنید و روی هم بیاورید. مجددا با وردنه خمیر را باز کنید. این کار را ۵ بار تکرار کنید و هر بار خمیر را ۲ تا ۴ تا روی هم باز و بسته کنید تا کاملا مخلوط شود. باید یک بار خمیر را از طول و یک بار از عرض باز و بسته کنید.

    – پس از این مراحل، خمیر را حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس مجددا آن را ۴ تا ۵ بار باز و بسته کنید و خمیر را در یخچال بگذارید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.

     

    – خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مربع یا مستطیل های کوچک ببرید.

    – وسط برش ها را یک یا دو پیچ بدهید.

     

     

    – فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

    – شیرینی ها را روی سینی فر با فاصله از هم بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

    – شیرینی ها را از داخل فر در آورید و بعد از آن که کاملا خنک شد روی آن پودر قند الک کنید. می توانید برای تزیین شیرینی پاپیونی از پودر نارگیل و پودر پسته هم استفاده کنید.

     

     

    – برای درست کردن شیرینی پاپیونی می توانید از خمیر هزارلا آماده استفاده کنید. بعد از آن که یخ خمیر آب شد و از حالت سفتی در آمد، آن را به دلخواه برش بزنید و با آن شیرینی درست کنید.

    – هنگام استفاده از خمیر هزارلا آماده، آن را زمان زیاد در هوای آزاد قرار ندهید. چون بعد از این که یخ آن آب شود، کار کردن با آن سخت می‌ شود.

    – برش زدن خمیر هزارلا به شکل مستطیل یا مربع به سلیقه شما بستگی دارد. اگر می خواهید شیرینی پاپیونی کشیده تر داشته باشید می توانید آن را به صورت مستطیلی برش بزنید. اگر می خواهید شیرینی ها کوچک تر و کمی گرد باشند، می توانید آن ها را به شکل مربع ببرید.

     

     

    کالری شیرینی پاپیون

    – برای شیرنی های خشک مثل شیرینی زبان و پاپیونی پودر قند را بعد از خنک شدن شیرینی ها روی آن بپاشید و الک کنید. در غیر این صورت اگر شیرینی ها داغ باشند پودر قند روی آن ها آب می شود.

    – در صورت تمایل می توانید از شهد نیز به جای پودر قند استفاده کنید.

    تصاویر از :  qazalbanoo01 ، @43ali4 ، @asal.sweet@

    دیدگاه

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

  • خواص گردو در بدنسازي
  • برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    

     

    تهیه شیرینی زبان و پاپیونی

     

    این خمیر، خمیر حساسی است برای تهیه ی آن باید وقت و حوصله داشته باشید و با دقت درست کنید.کالری شیرینی پاپیون

     

    آرد آن بهتر است خیلی خوب و با مرغوب تهیه شود. هر آردی خوب بدست نمی آید.

    برای کره میانی از مارگارین هزارلا استفاده کنید. کره هم می شود استفاده کرد اما بوی کره غالب است و ماندگاری آن خیلی کمتر است.

     

    این خمیر نمی تواند زیاد داخل دمای محیط بماند. اگر می بینید کاری برایتان پیش آمد خمیر را حتما داخل یخچال بگذارید.

     

    این خمیر را می توانید ماه ها داخل فریزر نگهداری کنید و هنگامی که خواستید با آن شیرینی درست کنید از شب قبل داخل یخچال بگذارید تا کامل یخ زدایی شود.

    این خمیر برای تهیه انواع شیرینی مثل شیرینی زبان، شیرینی پاپیونی، شیرینی ناپلئونی استفاده می شود.

     

    طرز تهیه خمیر هزارلایه :

    شیرینی با خمیر هزارلا

     

    مواد لازم برای خمیر هزارلایه :

     

    طرز تهیه خمیر هزارلایه :

    آرد و جوهر لیمو را با هم مخلوط کنید سپس کم کم آب را اضافه کنید یکم که خمیر شکل گرفت روغن و نمک را اضافه کنید اگر نیاز به آب داشت آب اضافه کنید. خمیر را آنقدر ورز بدهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیاورید. ممکن است آب کمتر یا بیشتری احتیاج داشته باشد پس تو اضافه کردن آب دقت کنید خمیر نباید به دست بچسبد سپس آن را به شکل یک چانه ی بزرگ در بیاورید و وسط آن را با چاقویی تیز یک علامت + بگذارید و روی خمیر را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال بگذارید.

     

    اکنون مارگارین هزارلا را بین دوتا نایلون قرار بدهید و با وردنه باز کنید و بعد داخل فریزر قرار بدهید. بعد از اینکه مارگارین سفت شد خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با وردنه روی آن بکشید و خمیر را باز کنید بعد مارگارین را روی خمیر قرار بدهید.

     

    و اطراف خمیر را روی مارگارین برگردانید به صورتی که کره بین خمیر باشد و اصلا پیدا نباشد و با وردنه صاف کنید. آردهای اضافی خمیر را بردارید و با وردنه ضربه های آهسته به خمیر بزنید و خمیر را پهن کنید. آردهای اضافی خمیر را با برس پاک کنید و از لبه های بالا و پایین خمیر روی آن قرار بدهید و خمیر را از وسط تا کنید به صورتی که خمیر 4 لاتا شده باشد و بعد آن را داخل ظرفی قرار بدهید و روی آن نایلون بکشید.

     

    و داخل یخچال قرار بدهید بعد از 20 دقیقه خمیر را بیرون بیاورید و آن را باز کنید و اگر لازم بود خیلی کم آرد روی آن بپاشید و با وردنه باز کنید و دوباره لبه های بالا و پایینی آن را تا بزنید و نایلون بکشید و داخل یخچال قرار بدهید این کار باید تا 6 مرتبه انجام بدهید و هربار بین آن ها به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید.

     

    بعد از این مراحل خمیر هزار لایه ی شما آماده است.

    از خمیر هزارلا می توانید برای تهیه ی انواع شیرینی استفاده کنید.کالری شیرینی پاپیون

     

    طرز تهیه شیرینی زبان خانگی :

    طرزتهیه شیرینی زبان

     

    مواد لازم برای شیرینی زبان :

     

    طرز تهیه شیرینی زبان :

    خمیر هزارلا را روی صفحه آشپزخانه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید. در یک کاسه عسل و آب را مخلوط کنید و خوب هم بزنید و با برس آشپزخانه روی خمیر بمالید و روی آن را شکر بریزید. اکنون با قالب مخصوص شیرینی زبان قالب بزنید اگر قالب نداشتید می توانید برش های مستطیلی بزنید و با چاقو یک شیار طولی در وسط هر کدام ایجاد کنید و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را با کمی فاصله بچینید.

     

    فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و سینی را در طبقه وسط فرقرار بدهید. برای 10 دقیقه حرارت را بالا نگه دارید تا نان ها پف کنند سپس حرارت را به 170 درجه سانتیگراد پایین بیاورید و بگذارید شیرینی ها برای 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزند.

  • عکس دخترانه فانتزی با متن های زیبا
  •  

    اکنون شیرینی ها را از فر بیرون بیارید دوباره عسل روی آنها بزنید و با پسته و کنجد تزیین کنید و اجازه بدهید خنک شوند و بعد داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. اگر تمایل داشتید می توانید شربت بار تهیه کنید و بعد از پخت شیرینی روی آن ها بریزید.

     

    شیرینی زبان با خمیر یوفکا را هم تهیه می شود.

     

    طرزتهیه شیرینی پاپیونی خانگی :

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی

     

    مواد لازم برای 30 تا شیرینی پاپیونی :

     

    کالری شیرینی پاپیون

    طرز تهیه شیرینی پاپیونی :

    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2 سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید. وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.

     

    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

     

    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

    راه و رسم داشتن زندگی زناشویی بدون تنش

    چگونه نزد همسر بیشتر دوست داشته شویم؟

    کم شنوایی وناشنوایی در کودکان وخرید سمعک

    سروانواع غذاهادرزیباترین باغ رستوران تهران

    هرچی برای آشپرخونت بخوای اینجا داره!

    رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت

    درمان وسواس در دوران کرونا

    ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی

    باغ رستورانی که از تهران نجاتتان میدهد!

    خرید اینترنتی تلویزیون،یخچال و… از بانه

    قطعات یدکی انواع لوازم خانگی رواینجاپیداکن

    باغ رستوران پیشنهادی مرجانه گلچین در فشم

    قطعات یدکی جاروبرقی،چرخ گوشت،سماور و…

    لاغری موضعی با لیزر

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    درست کردن شیرینی در منزل لطف و صفای خاص خود را دارد
    ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان  طرز تهیه شیرینی پاپیونی بدون فر را
    آموزش دهیم این شیرینی بسیار خوشمزه می تواند با خمیر هزارلا درست و طبخ شود
    در ادامه با دستور این شیرینی بیشتر آشنا خواهیم شد

    مواد لازم:

    خمیر هزارلا ۱ کیلو

    پودر قند نصف پیمانه

    شربت بار ۱ پیمانه

    کالری شیرینی پاپیون

    پودر پسته یک چهارم پیمانه

    سفیده تخم
    مرغ ۲ عدد

    پودر پسته به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    خمیر هزارلا را به قطر ۱ سانتیمتر باز کرده
    و نوارهایی به ابعاد ۲سانتیمتر در ۶ تا ۸ سانتیمتر ببرید.
    وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به
    مدت ۱۵ دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.

    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.
    یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
    کالری هر یک عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا ۱۷۰ کیلو کالری است.

    طرز تهیه خمیر کره ای یا هزارلا:

    مواد لازم:

    آرد کاملا سفید ۳۰۰ گرم

    کره ۱۵۰ گرم

    تخم مرغ یک عدد

    روغن مایع یک قاشق سوپخوری

    جوهرلیمو
    یک دوم قاشق چایخوری

    وانیل یک دوم قاشق چایخوری

    نمک یک قاشق چایخوری

    آب خنک یک فنجان

    آرد را در
    کاسه بزرگی بریزید.
    وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید
    و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید.
    خمیر را یک ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.
    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتیمتر به شکل مربع پهن کرده و کره را
    در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی
    وارد کنید تا کره نرم شود.

    سپس خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای
    خنک بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتیمتر باز کنید و
    این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای
    خنکی بگذارید و باز بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی
    خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر
    آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید.

    شیرینی هایی که می توانید با این خمیر تهیه کنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و
    ولوان.
    یادآوری: ما می توانیم به جای کره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم.
    در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد.
    لذا از خانم های عزیز خواهش می کنیم در تهیه این خمیر دقت کافی و کامل را رعایت کنند تا
    خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

    مواد لازم:

    شکر ۵۰۰ گرم آب ۲۰۰

    گرم اسید سیتریک(جوهر لیمو) نوک قا شق چای خوری

    طرز تهیه:

    ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید.
    سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.
    در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.
    برای این که شربت ما زلال شود، یک عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.
    پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شکر را جذب کرده و
    به سطح شربت می آورد.
    بعد با صاف کن مخصوص آن را صاف می کنیم.

    آماده سازی: ۲ ساعت

    کالری شیرینی پاپیون

    مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

    مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

    مواد اولیه :

    آرد ۲و ۱چهارم لیوان

    آب (کاملا یخ) ۶قاشق

    کره (منجمد رنده شده) ۱۱۳گرم به علاوه ۵قاشق غذاخوری

    نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

    آب گازدار ۳قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    ۱)آرد را ۳مرتبه الک کنید و بعد نمک را داخل کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

  • چکار کنیم کیک بیشتر پف کنه
  • ۲)کره رنده شده را به آرد اضافه کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.

    ۳)اب بسیار سرد و آب گازدار بسیار سرد را مخلوط کرده و آن را قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.

    ۴)خمیر را از ظرف خارج کرده و روی سطح کار آرد پاشی شده با دست ورز دهید.

    با کف دست به خمیر فشار آورده و آن را به سمت جلو بکشید و چند بار این کار را انجام دهید.

    ۵)خمیر را به صورت توپ جمع کرده و داخل نایلون قرار دهید و ۲۰ دقیقه داخل فریزر نگه دارید.

    ۶)بعد از این مدت خمیر را روی سطح ارد پاشی شده با وردنه پهن کنید.

    ۷)خمیر را از دو طرف به داخل جمع کنید.

    ۸)کل شکل را به صورت مستطیل جمع کرده و با وردنه دوباره پهن کنید.

    ۹)حد اقل ۱۲ بار این کار را در مورد خمیر انجام دهید(تا کردن و بعد وردنه)
    ۱۰)حال خمیر را دوباره داخل نایلون قرار داده و ۲۰ دقیقه دیگر داخل فریزر قرار دهید.

    ۱)این خمیر مناسب ترین خمیر برای غذاها و شیرینی های ساده و خشک است
    .شما میتوانید برای روکش مرغ، ماهی، میگو ، شیرینی زبان، ناپلئونی، دسر و حتی پیراشکی از این خمیر خوشمزه استفاده کنید.
    ۲)خمیر آماده را میتوانید چند تا بزنید سپس داخل کیسه فریزر بگذارید و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید .
    ۳)در صورت تمایل مقداری شکر و دارچین به خمیر اضافه کرده و بپزید تا یک شیرینی خوشمزه داشته باشید.
    ۴)در تمام مراحل کار خمیر باید سرد باشد ، در صورتی که خمیر بیش از حد نرم شدکالری شیرینی پاپیون

    ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ، خمیر را به هیچ عنوان ورز
    ندهید ، تمام موادی که استفاده میشود حتی دستها باید سرد باشند ،
    از رازهای تهیه خمیر هزارلا سرد بودن خمیر و لوازم در طی مراحل کار است.

    ۵)برای تهیه ساده ترین نوع شیرینی با این خمیر آن را روی سطحی که
    آرد پاشی کرده اید پهن کنید و با تا زدن به صورت رول درآورید سپس به شکل
    رولت برش بزنید ، روی سطح خمیر را با آب مرطوب کنید و شکر بپاشید ،
    شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۵تا ۱۰ دقیقه داخل فر با
    دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و طلایی شوند
    ( دقت کنید که فر پیش از قرار دادن شیرینی باید روشن شده و داغ باشد ).

    **توجه داشته باشید بهترین و اصولی ترین آرد برای تهیه هزار لا ترکیب
    ۲لیوان آرد کتان و ۱چهارم لیوان آرد سفید معمولیست در این حالت خمیر شما
    پوکترین حالت را به خود گرفته و تعداد لایه های آن بعد از پخت بسیار زیاد خواهد شد!

    سیب سبز / tasvirezendegi

    Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

    © باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

    کالری شیرینی پاپیون
    کالری شیرینی پاپیون
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *